ROCK 'N' ROLL CAN NEVER DIE.

Nu har Lisa åkt hem, sorgligt.. men vi har haft så kuuuuuul från torsdag tills idag! Har även haft PF (pappafritt) eller har det fortfarande. Tror han kommer hem på tisdag så FEST HOS JOSSE, ALLA får komma YEEAH!! Igår blev det i alla fall Helsingborg med Lisa. Tanken var att vi skulle gått på Väla ett tag också, men tröga som vi är så tänkte vi inte på att det var lördag. Dom stänger ju annars kl. 20 men på helgen stänger dom 18. Palla. Så vi kom dit ca 17:30. Körde också med "Tänk så hade dom haft stängt nu" när vi väl var framme, för vi hade ett helvete att ta oss till Väla när vi väl var i Hbg. Bara för att bögSkånetrafiken inte heller tar kontanter på bussen nu. Så jävla fail, när vi äntligen kommit fram så stänger dom typ. Hahaha, fick hänga lite på Ikea istället. Käka där och så. Sen drog vi tillbaka till Hbg och var där ett tag. Träffa Mattis & CO, som inte ens var planerat haha. Allt handlar om rätt timing. Sen fick det bli tåget hem 23:53. Annars hade vi fått vänta på ett tåg som gick vid 6 eller något sånt på morgonen ehee. Sjukt mycket folk överallt. Trevliga dagar! Hoppas det kan fortsätta i den stilen nu resten av sommarlovet. Snart kommer mamma hit med min fina Nassis. Så ikväll blir det nog bara jag och djuren ♥

DAGENS FAIL:

Jag är ingen bra hemmafru. Brände pizzan i ugnen. Satt vid datorn där jag hör hemma, (och inte i köket) Episkt misstag. Får göra en ny hehe.

PLATEAU.

Nu har jag städat mitt rum, så nu är det fint (som fan) igen. Städade en del av huset också, Josse AKA hemmafrun. Dock blir det pizza i ugnen till middag, stort minuspoäng där he HE. Runt kl. 20:15 ska jag och bajsmoppen hämta Lisa i Båstad. Jag kallar honom bajsmoped för att han är först och främst långsam och jag måste kicka igång jäveln men en sak som jag gillar är att han axar fort och det är bra mopedis. Jag vet att jag är lite efterbliven som kallar den för honom men vadå man säger ju "hon" till klockan så what the heck!

Bjuder på lite Nirvana idag igen, för att dom är så dsbwq2r32gyjävla bra.

TODAY.

Faaaaaar åt helvete med denna natten. La mig vid 00:30 och kolla på film, sen efter den var slut försökte jag sova. Kände att jag hade sån irriterande värk i ryggen men inte så att det gjorde direkt ont. Sen vaknar jag igen vid 5 och har sjukt ont i ryggen. Gick fan inte att somna då. Sen testade jag ta en sån Voltaren-tablett eller vad den nu heter också tog det ett tag sen lyckades jag somna igen. Dålig sömn inatt då som sagt, bajs. Random det dära, börjar jag bli gammal i min kropp eller? hahaha. Jaja, har inte ont nu i alla fall och det är ju gött!

FAST I MITT HUVUD.

"Fast jag inte sett dig på så länge 
Tänker jag på dig ibland 
Det var nånting som fastnat på mig 
nåt som aldrig helt försvann 
Fanfanfan det skulle varit du 
Fanfanfan det skulle varit du 

Fick jag spela om partiet 
Fick jag chansen en gång till 
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv 
Fanfanfan det skulle varit du 
Fanfanfan det skulle varit du 

Alla klockor, körer 
Alla himlens orglar skulle varit för oss 
Alla trummor och trumpeter 
Alla sagor, alla under 
Allt på en och samma gång 
Fanfanfan det skulle varit du 

Fast det var så kort romans 
var det nåt jag borde ha förstått 
Såna chanser kommer en gång bara 
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du 
Fanfanfan det skulle varit du"

SJUSOVAREDAGEN.

Idag (eller igår 27/7) var det visst sjusovaredagen. Man skulle tydligen inte ha en allt för lång sovmorgon. Haha, något trams som stod i tidningen! Fast min sovmorgon räknas nog faktiskt till lite för lång, hehe. Har inte gjort något vettigt alls idag. Trots att det har varit fint väder har jag bara suttit inne och fläskat mig. Tänkte faktiskt lägga mig lite tidigare ikväll. Alltså inte runt 5:30 med andra ord, haha. Imorgon och framöver blir nog bra dagar om allt nu blir som planerat! Får se om det blir någon runda till Helsingborgsfestivalen också, men hoppas det! Peace mothaaafuckkah's

LUZ DE FONDO.

F**CK YOU.

Cyklade hem från mamma för ett tag sen. Käka där och lite så, god mamma-mat. Var faktiskt vaken 6:45 idag, min sovbuddy skulle iväg till jobbet då så käka lite frukost och sånt då. Sen la jag mig i sängen och somnade om igen, gick väl upp runt 14:30. Lat-power to da max. Fast vem bryr sig? Har ju sommarlov, sånt kan man inte göra sen när skolan börjar igen. Sitter och lyssnar på lite hardstyylaah, fint när man är home alone. Dock är det rätt tråkigt här just nu faktiskt. Btw, Ulrik Munther är en väldigt fin pojk att lyssna på och framförallt vila ögonen på hihioho.

SPONSORED BY DESTINY.

Fan va soft.

SLÖ.

Fan va slö jag är idag. Stängde av filmen vid 3 igår, somnade typ direkt. Sen sov jag länge idag, och låg kvar en bra stund i sängen och spelade på iPhonen. Hittat ett fräsigt spel kan jag säga er. Igår blev det lite Sims också, var riktigt längesen. Kom ihåg den tiden när jag var en riktig nörd och satt och spela flera timmar i sträck framför datorn. Ögonen gick ju för fan i kors. Yeah Sims är häftigt, alla som är något spelar ju Sims. Hahaha.
Rätt så flott hus ändå ;)
Min stekar-sim

DOWN FROM THE SKY.

Fyfan vad soft dag. Det gillar vi. Har fortfarande "pyjamas" eller min stora t-shirt och ett par joggingbyxor. Softoutfiten 1! Gjorde makaroner med béarnaisesås innan, det är fan gott med pasta och béarnaisesås. Sen drack jag mjölkis till, jag ska nog starta en matblogg. Eller jag borde nog snarare starta en chipsblogg isåfall. Nu sitter jag här mätt och belåten och lyssnar på musik. Igår var Sara här, hade en trevlig kväll (dock lite bråk om musiken eheheh). Ola-Conny och Morgan var visst på Karsefors igår, haha festligt men jag har redan sett dom irl en gång. Fantastiskt! Somna lite efter 4:30 igår? Fattar inte. Sara åkte väl hem typ lite över 3, men jag satt faktiskt och var lite social framför datorn och mobilen, sen höll jag på att somna i datorstolen. Gick ju faktiskt upp 8:30 igår. Ska jag ta en dusch eller inte? Hmm, det återstår att se.

Chips i mitt hjärta föralltid.

ALL APOLOGIES.


Världens bästa röst ♥

I AM MYSELF.

Ni får gärna vara gulliga och rösta på min bild i den här tävlingen. Riktigt random att jag deltog faktiskt, ännu mer random är det att jag valde ett självporträtt som tävlingsbidrag. Godnatt! ♥

HELLO HELLO HELLO, HOW LOW.

Fyfan vad häftig. Posarn. Brukar inte ha såna här skor på sommaren, men det är fan najs ju. BOOOOOOOOTZ!

YEAH YEAH, WOW WOW.

Äntligen har jag varit på handledarmötet, från 9 - 12:15 typ. Skönt att ha det gjort, är lite seg med körkortet hehe. Fast jag är inte i så jättestort behov av bil. Har ju moppe, haha! Köra runt med den hela livet, ja för fan! Nae, det skulle nog vara rätt så skönt att ha körkort. Är faktiskt lite sömnig, vid 3:30 inatt trillade först en tidning från min tavellist ner på Pysen. Sen ringer någon, orkade inte svara faktiskt var ju helt yrvaken. Stackars Bulle som ligger och sover, har hänt två gånger nu och båda gångerna har tidningen hamnat på honom, haha. Ska nog faktiskt gå och vila lite i sängen hos Pysen nu. Kanske somnar, vi får väl se uhuhuhu.

HALLÅ EVA, SKA VI VEEVAAA?

Igår var jag i Laholm och var på en förfest och sen ett litet tag på Annabelle. Sen stanna jag i Laholm och sov där. Trevligt! Orkade inte dammsuga igår, så det har jag nyss gjort. Tänkte snart hoppa in i duschen, sen tänkte jag se om jag kan få upp högtalarsystemet till datorn. Så blir det fetttttttt! Är sugen på feZt ikväll, är ju Karsefors fast jag ska upp innan 9 imorgon så... skiter nog i det ikväll. Får bli skön musik och sånt chill ikväll istället (men det är egentligen inte ok) vafan.

PS. (Bilden) Fin teckning som Jenny gjorde åt mig för några år sen.

YOU FAILED.

Tänkte bara säga en viktig sak. Palla att jag missade när jag hade mitt episka 1337:e blogginlägg.

MY GIRL, MY GIRL.

Nu har min kära polare åkt hem. Somnade runt 5 inatt (eller jag kanske ska säga imorse?) sen kom Selma och ville kela vid den tiden också, haha. Det ska vara när det passar henne, bitchcat. Blev lite sent, men jag lyckades somna tillslut. Gick faktiskt till och med upp 10:30, yeah! hade tänkt dammsuga rummet strax, och kanske torka det lite faktiskt. VAD INTRESSANT O VETA! men jag ska faktiskt göra det nu. Ha de gott haj!

HELLO BABES.

Dessa skorna ska bli mina, någongång iallafall.

STYLEBY: KLING.

Inspiration från senaste numret av STYLEBY. Blev så jävla sugen på Palladium-skorna, min "vill ha-lista" blir bara längre och längre.. HEHE HEH E

UNWRITTEN LAW.

Idag har jag bland annat spenderat dagen med att sitta och lägga om alla jävla låtar in i min iPhone igen. Jag ogillar iTunes starkt. Hade ens inte rört något i mina mappar där jag tar musiken ifrån och för över till iTunes, och ändå kommer där upp en ful lapp "Kunde inte hitta originalfilen" på över 600 låtar som låg lite huller om buller i olika mappar. Nu har jag iallafall ordnat så alla låtar jag har på iTunes ligger i EN mapp på datorn. Blir lite enklare nästa gång detta händer, inte omöjligt att det skulle kunna hända igen ju. Aja, nice att ha alla låtar i iPhonen igen. Överlever absolut inte utan musik. Blev visst en stor beskrivning på mitt lilla (stora) problem som jag hade, haha. Ingen care ändå så.

Faktiskt så är det så här att jag vill ha nya kläder och skor nuuu! (eller det är inte bara nu, det är typ hela tiden) Drömde till och med om kläder, eh. Kanske har jag blivit förälskad i ett klädesplagg, börjar snart undra alltså. Nog om det, fan va skönt det var att sova lite idag. Får se vad som händer med denna kvällen, tror jag får hit lite sällskap iallafall. Ha'Re!

191919.

Jag tror jag gillar Spotify rätt så mycket mindre nu. Det laggar, gjorde det aldrig innan, man får bara 10 timmar i månaden, max lyssna på samma låt 5 gånger i månaden. Plus att dom nya timmarna inte alltid kommer när det är ny månad. Varför göra något sämre när man bara kan göra det bättre? Men allt handlar ju bara om pengar.. så är det. JAJA. Jobbade min sista dag idag, fint som fan. Sovmorgon!! ♥ Att gå upp tidigt är inte riktigt min grej, har allvarliga problem med det (iallafall väldigt ofta). Naehae, nu måste jag faktiskt dra. HA'D.

CHA CHA BLOGGEN.

FET rubrik - not. Madison's igår, fyfan vad tradigt. Förra söndagen var kul men igår, fifan var där inne typ en timme sen drog vi hem istället och titta på film o käka chips och godis och drack mjölk yeah. Mycket häftigare. Var hemma hos mamma för ett tag sen och käkade, najs älskar mamma-mat. Haha! Tog med Jaffa hit också, kanske blir någon runda ner till stranden med henne sen. Snart får jag besök igen, ha de gott!

X_X

Orkar man skriva idag? Ne, egentligen inte. Sitter och äter massa fläskiga chips och chillar stenhårt med musik. Madison's sen då jaaaaapp.

JAG HAR VÄRLDENS FINASTE KATT.

BRING YOUR GUN.


Palla korvvädret ute. Det är faktiskt rätt cp att det är så kallt ute i JULI jävla månad. Man önska ju att det kunde vara fint och varmare väder lite oftare. Typ vinter hela året om här snart ju. Ledsen blir man. Fick en ask chokladhjärtan av barnen (och fröknarna) från Hasslövs skola idag. Har ju städat hela deras skola typ, haha. Golligt, golligt! Sen har jag (och den andra tjejen) varit på bygdegården idag och spikat på nya och tagit av gamla tassar på stolar. HAHA så fattigt jobb, i know men vafan pengar som pengar! slutade med att vi tävlade om vem som gjorde klart flest stolar först. Hahaha, efterblivna. I tisdags var jag i Båstad och firade Sara med Sophia, Simon och Niklas och sen träffa vi självklart massa randoms. Mycket trevligt. Kom dock hem vid 4:30, och dagen efter var det jobb klockan 9. Så igår var jag faktiskt död, låg i sängen hela dagen efter jobbet hehe. Eller jag och Pysen gjorde, my baby and I. Ha de gott!

HALLÅ ELLER!

Strax in till Båstad och chilla feta grillen. Fast jag har faktiskt Converse på mig, pallis dom skorna (på bilderna) ikväll. Ha're göttt haaaaj!

HIT THE FLOOR.

Kan börja med att säga grattis till Sara som fyller år idag! :D Gick väldigt dåligt att komma upp från sängen idag, blev lite försenad till jobbet, hehe. Inte så mycket men ändå, fast dom blir inte arga. Jag är för gullig att bli arg på HAiheh. Fast sen jobba jag (och den andra tjejen) på jättebra. I söndags var det Madison's, jävvla massa turister, sjukt alltså. Första man träffar på när man kommer ut från bilen är ett gäng tjejer (stockholmare) som frågar vart stan ligger lol. Eller såklart mena dom ju hamnen, haha! men det var en trevlig kväll faktiskt. Kom in lite sent dock, så tiden gick för snabbt. Tackar för sällskapet i alla fall! ♥ Ska in till Båstad sen lite senare, träffa Sara och Sophia. Sen måste jag ju se om jag ser Sofi Fahrman (Sofis mode-redaktionen) dom ska vara där nu 12-14 juli.

Får bli en av mina favoritlåtar idag med världens bästa boys. ♥

;

MY MY, HEY HEY..

My my, hey hey
Rock and roll is here to stay
It's better to burn out
Than to fade away
My my, hey hey.

Out of the blue and into the black
They give you this, but you pay for that
And once you're gone, you can never come back
When you're out of the blue and into the black.

The king is gone but he's not forgotten
This is the story of a johnny rotten
It's better to burn out than it is to rust
The king is gone but he's not forgotten.

Hey hey, my my
Rock and roll can never die
There's more to the picture
Than meets the eye.
Hey hey, my my.


SHIT.


Kött fifan! kostar ju bara drygt 11 000.... (kamerahus + objektiv 18-105) Ge mig.

JAG OCH MIN HUND.

ERASE YOU FROM MY BRAIN.

I wish I could erase all fucking memories I have with you.
____________________________________________________________________________________

09. 06. 2011.

Det är ju pretty awesome att Sims 3 husdjur kommer ut i december! YEAH, har gått och väntat på det. Inte spelat på aslänge men kommer börja nörda det sen. Haha, fan va nice. Idag spelar Slipknot och In Flames i Stockholm, synd att man missar det bara. Missade BFMV i torsdags i Gävle också, men men.. lite surt! men det kommer nog fler gånger förhoppningsvis.

Nu blir det lite svartvita bilder på Nassi från när vi var på hundstranden för några dagar sen.

NYTT:

Nu får man väl bara hoppas att fjortisarna inte springer runt i Nirvana-linnet :D:D:D:D:D:D:D (Sista bilden blev lite kass och tyvärr orkar jag inte ta om den HE HE)

SMELLS LIKE TEEN SPIRIT.

Gött med fredag! MEN vädret... pallar inte. Nice och köra hem från jobbet i regn YEEES. Igår var jag på Väla och Ikea med mamma, köpte ingenting haha. Fast dagen innan det var vi i Halmstad och då köpte jag ett linne, en skjorta och en tröja, kanske lägger upp bilder senare. Dock hittade jag två par Converse som jag vill ha på Väla, ÄNTLIGEN har dom vinröda Conversen kommit tillbaka igen! :D Letade som in i helvete efter dom på internet innan, gick inte att hitta men nu så. Får väl köpa dom sen, fast just nu borde jag inte lägga pengar på nya skor eftersom att jag helt enkelt inte behöver nya. Nu ska jag chilla, softa och ta det lugnt.

Lätt ett av världens bästa band och låt enligt mig.

TÖSABIT.

Jag är en redig tösabit jaog lolroflosv.

VACKER SELMA.

JULI.

Trött. Fyfan vad tråkigt det var på jobbet idag alltså, lika bra att vara ärlig. Skurat skolbänkar hela dagen.. från 9 till 15, ungjävlar som ska rita och sätta tejp över hela jävla bänken. Hahaha! man pallar ju inte. Tur jag har en tjej jag kan snacka med i alla fall, OCH jag slipper ju göra alla bänkar själv. Jajaja, goa pengar! tjänat ihop en hel del från förra veckan redan så. nAjs! Får se om det blir någon ny kamera, Nikon D7000 hade suttit fint, fast den kostar... mycket, funderar annars på D90. Om någon ville veta det. Nikon ska det i alla fall va, inget annat trams huhu. Kan också erkänna att jag failade lite idag. Körde moppe till jobbet, och när jag skulle svänga så såg jag inte att det var grus där så jag trillade HAHA. Fan, jag kanske måste börja köra med glasögon. Jag tror det faktiskt, för hade jag haft dom hade jag definitivt sett det. Asfalten var typ samma gråa färg som grusen så därför jag inte såg det. Kanske bäst att ta på mig glasögonen då.. annars dör jag kanske nästa gång, eheh. Aja, slog mig inte i alla fall! hoppas ingen såg mig HAH, måste sett så jävla efterblivet ut. Jag tycker vädret kan ta och skärpa sig! Var på stranden i Båstad hela dagen igår, underbart. Vattnet var också asskönt! Märktes att tennisveckan invigdes igår, var liiite mer folk än förra veckan så att säga. Kan också passa på att skriva att jag har träffat på en fågel som lät som en katt. Jag och Sophia cyklade på stranden så hör vi något som jamar typ. Så är det en fågel, alltså wtf! Jag har sett en fågel som faceplantat och nu en fågel som låter som en katt. Knepigt. 

Hade det niceee i lördags, först var vi på en förfest typ i Laholm, sen vidare till Mellbystrandskalaset. Trevligt att man kom in på strandhotellet också hihihi. Bad girl, häftig osv. Tackar för sällskapet, skjutsen och allt ni bjöd på! Mycket snelt. ♥

Bjuder på lite bilder nu!

Var inne i Båstad och chilla lite en dag, sen dela vi på två körvar med mos.
Där var en minisnigel bland våra jordgubbar! Vafaaan.
God sallad jag käka igår, nästan lite nyttig för en gångs skull;)
Energidryck som pappa kom hem med, fräääsig flaska alltzu.

WOW, JAG HAR KLÄNNING PÅ MIG.



För en gångs skull har jag klänning på mig, inte varje dag jag har det HEHE. Blir Mellbystrand ikväll, dock kommer jag ju inte in på något 18-plaaace men men.. det får la gå ändå. Jag är som sagt lillskiten i gänget yeey. <_< Riktigt varmt och kvavt ute nu ju, hoppas värmen håller i sig i alla fall. Nu ska jag käka något, sen in till Laholm också vidare. Ha de gott!

#%"!

DEADWEIGHT.

PARKWAY DRIVE

JUMP MOTHERFUCKER!

Fick sluta en halvtimme tidigare på jobbet idag! Gött!!! Sen chilla jag, har varit så jävla seg idag. Hälsat på mamma och Nassi lite också, sen drog jag med pappa till Maxi. Nu sitter jag här och käkar maränger och lyssnar på musik. Fyfan vad gott det är, kan äta det som godis asså. Vill göra något ikväll, jobbar ju inte imorgon! Kanske blir att hänga lite med Sophia i alla fall. Imorgon blir det nog Mellbystrandskalaset. Har aldrig varit där förr så får la se om det är något trevligt. Bjuder på lite bilder från i förrgår när vädret var UNDERBART, nu är det mindre underbart faktiskt.
Vet inte riktigt vad som hände men Sophia blev tydligen kines för ett ögonblick.
Bra jobbat... otroligt biffig är jag ju också
Steker i Sophias skjorta
Så jävla fashion!




.