STENFÖTTER.

Ljushuvudet I AM. Bokstavligen. Chillat runt i min stora stickade tröja ikväll, tog ett fotbad innan också så nu är fötterna fina och lena. Jag menar man vill ju inte ha spruckna hälar typ... eeeww. Har fått uppleva denna syn live antal gånger och det är inte vackert. Andras fötter är dock oftast inte såå nice alltså... hehe. Fast man kan ju välja att antingen ta hand om dom eller låta de förbli hårda som stenar. ._. Är inte speciellt trött ännu, så det får bli lite serie innan läggdags! natti.

HAVING FUN WITH SHUTTER SPEED.

Knäppte några helt meningslösa bilder på lite random stuff i mitt rum innan. Öjöjöj! så skojsigt man kan ha med slutartiden på kameran! <|:D

JULKATTEN.

Pysen fick bära en röd rosett även denna julen. So precious.

SKUM KANIN MED ANANASSMAK.

Tja! lite kass med bloggandet nu för tiden, huhu.. tänkte lägga upp lite random julbilder dock! de två första bilderna är lite av mina julklappar som jag fick, (lägg märke till boken som handlar om särskrivningar och språkfel, perfekt julklapp till mig! hahaha...)

ÅRETS JULGRAN 2013.

Här är vår fina julgran! började med att klä honom med det julpyntet som vi hade hemma, men jag har alltid velat att granen bara ska vara klädd i silver så köpte lite nytt julgranspynt, och walla! nu är han silvrig. ♥

STORM & SERIER.

Hejsan! då var det dags för ännu en storm... SVEN! haha... jag har tänt ljus i rummet och är allmänt myzig. Rätt skönt att det inte blir kolsvart heller om nu strömmen går. Please Sven please, don't do that. Såg klart en serie igår btw, Breaking Bad. Har du inte sett den så är det kanske dags att börja titta på den nu... ;) riktigt bra! men ikväll blir det att återgå till Walking Dead igen. :D Lär ju komma ikapp avsnitten där också så jag börjar nog på en ny vid sidan av. Serie innan läggdags är ett MÅSTE typ. Orange Is The New Black är också en svinbra serie!! har dock inte sett klart den än. Vi hörs kanske senare!

NAILZ.

De första två bilderna är äldre, och de andra två är från ikväll. Kul sysselsättning!

BLACK AND WHITE.

Jennys och Kens katt Siri, posar fint i soffan.

MOJITO.

MEXICAN FOOD.

Tja! lite matbilder är väl alltid nice, mat är nice. Tog dessa i gårkväll, jag och Jenny lagade mexikansk mat, inte alls som tacos utan lite mer avancerat och det tar en aning längre tid. Resultatet blir i alla fall svinnice! var ute en sväng också, men det var väl sådär.. var rätt så zömnig, är ju fortfarande förkyld och så fast nu har jag varit hos läkaren och fått hostmedicin. Finfint! skönt att värken i ryggen har lugnat ner sig lite också, gjorde ju extremt ont att skratta/hosta och allt sånt innan haha! hoppas att ni har haft en fet helg, jag tyckte den gick alldeles för fort som vanligt... ;)