60 earth hour

Vilka ska släcka hela huset ikväll från klockan 20.30 - 21.30?
Synd att det är just den tiden på en lördag, men men jag ska ju till fanny ikväll, ensamma hemma :) alltid trevligt.. får se vad hon säger men man kan ju tända ljus, spela spel eller nåt annat som att köra runt med moppen hahaa.


en bild sen förra sommaren (tror jag) haha och jag ser ut att inte ha någon
arm.. :O

If you like fashion?

Då borde du bli medlem här ---> www.stardoll.com

Min stardoll; www.stardoll.com/member/killah.it
Mina vänners; www.stardoll.com/member/fancyfanny
www.stardoll.com/member/mumsgirl_ det ska vara ett understreck efter mumsgirl, men det funkar inte att skriva :S bara så ni vet, sök bara på (mumsgirl_) 



det kanske verkar barnsligt.. men nä det är inte så barnsligt tycker jag. Det handlar inte bara om kläder utan också kändisar. Kändisar som Mary-Kate and Ashley, Heidi Klum, Avril Lavigne, Hilary Duff m.fl äger en sida där (: och märken som DKNY, ELLE, HEIDI KLUM, VIVIENNE TAM, MARY-KATE AND ASHLEY BRAND, STUFF BY HILARY DUFF, och kläder som Agyness Deyn äger (Bisou)

- Om det ska vara kul att ha sidan så ska man ha pengar för att handla saker.. det kostar 30 kr på sms, det låter mycket och man kanske inte vill slänga ut 30 spänn på en internet sida men om man gillar kläder, kändisar och sånt så är det faktiskt ganska kul ;) och du får ju jätte mycket pengar att handla för .. Gå in och kolla (:
Sidan har mer än 20 miljoner medlemmar


www.photofunia.com

______________________________________________________________________________________
J'Jacobsson

Skummeslövsstrand


Jag gillar faktiskt Skummeslöv fast jag har bott här i hela mitt liv, man kan ju tröttna på det, visst huset är jag lite trött på eller i allafall mitt rum. Det är för litet, kanske inte världens roligaste ställe på vintern men på sommaren är det riktigt mysigt här i lilla Skummeslöv :) sen kommer det mycket turister, visst det kan vara negativt också men ändå. Jag ville bo i stan innan men jag vet inte riktigt om jag vill det, för jag älskar att vara ute och gå i skogen och på stranden med nasse, i stan skulle det inte vara lika mysigt. Men det skulle inte vara fel att bo i stan nån dag. Segt inlägg. Men det var det jag hade i huvudet just nu :p

Längtar väldigt mycket till sommaren.
Men det gör nog dom flesta (;

Och just det, min syrra (Jenize.blogg.se) har fixat min blogg nu.. men jag kanske skulle lära mig själv hur man gör ;) men ändå
vad tycks? :)

eye of the tiger


Bullen försöker likna en tiger här. Haha :)

VISST ÄR HAN FIN?

Systemkamera . .

 
NIKON D60

När jag börjar gymnasiet till hösten ska jag ska köpa en riktigt fin kamera, om jag nu kommer in på LBS (ljud och bildskolan) vilket jag hoppas! har mest kollat på Nikon, men vilka är bra? funderar på Nikon D60 som är på bilden också tänkte jag köpa ett stativ till för 700 kronor. Det kommer jag nog att använda rätt så mycket (:

ni får gärna ge mig tips, innan man bara köper en sådär (;

J ♥♥♥



 / KRAM J

a little bit of våren ..

I dag kan jag äntligen känna lite vårkänsla, vet inte hur många grader det är nu. Men sist jag kolla var det 10 plus, fyfan va skönt.. så jag har bestämt mig för att ta en långrunda med nasse sen. Blir nog först skogen sen vidare till stranden. Sen kommer Fanny med :) känns som en bra lördag. Är hemma hos mamma på hennes laptop nu så blir aldrig några roliga bilder här. Har ju dom på datorn där hemma, men den har inget modem vårt bara paja sådär. Men det ska väl komma snart, mamma har fixat ett nytt, sen ska jag lägga ut bilder. På måndag bär det av till Polen, kommer hem på torsdagen 22.30 i Våxtorp. Fredagen blir en ledig dag, gott! blir lite bilder från polen så fort vårt modem är tillbaka.
Här kommer lite bilder som jag tagit från min bilddagbok, vår dator gick ju i sönder för ett ganska långt tag sen så alla bilder försvann :'(

we love clothes .

Tips på klädsidor :)
(vissa av dessa sidor går det inte att köpa kläder genom internet)
http://www.asos.com/
http://www.forever21.com/ 
http://www.topshop.com/ 
http://www.bubbleroom.com/
http://www.nelly.com/ 
http://www.ginatricot.se/
http://www.hm.com/
www.bikbok.com

________________________________________________________________________________________________

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
min bilddagbok : jjosses
www.stardoll.com/member/killah.it

12 torsdag



Riktigt trött på skolan nu. Hatar nationella proven, och det har vi imon i engelska.. har haft i svenska och det gick väl ganska bra på det skriftliga men muntliga lite sämre. Men mitt mål är att få G tycker den värsta delen av engelskan är det muntliga. Gillar verkligen inte att prata på annat språk än svenska hahaa. Känner mig lite osäker.. men jaja får hoppas att jag klarar det. Men slipper skolan nästa vecka! då bär det av till Polen :) det ska bli kul, men har lite problem med kläder... har inga bra skor och dålig jacka om det blir kallt då asså men det tror jag det skulle nog bli ungefär samma väder som här. Usch! det som var så fint väder i fredags, 5 grader och det räckte att ta på sig en tjocktröja.. men nu ska jag behöva frysa igen. Haha nästa gång jag köper vinterjacka jag nog ha en dunjacka typ, nu har jag bara en tunn jacka. Mina fakeuggs läcker ju in skulle köpt ett par andra fakeuggs också bruna men 200 kronor dyrare och dom verkade mycket bättre. Men fanns självklart bara i storlek 41 :( jag och mamma kanske skulle iväg på lördag och se om jag hittar några bättre skor. Men det bästa hade ju varit om det inte regnar och typ 5 grader då klarar jag mig bra (; ska bli skönt med helg.

BIG HUG
josse

pictures ..

jaffa

Okej.. nu krånglar tydligen det här med att lägga upp bilder igen, fan va trött jag blir GAAH! går inte att lägga upp en bild jag vill ha helt enkelt och den är precis likadan som dom andra asså samma storlek, upplösning.. kanske funkar imorgon igen. vi får se. men här är i allafall lite söta bilder på min fina hund :)

godnatt

j.e.j ♥

tisdag . .

Tisdagar är trista. men i allafall, helgen var bra.. väldigt bra :) fredagen bestog då av bio och resturang i hstd. Vilket jag skrev i förra inlägget bra film och bra mat. Nästa dag kom S till mig och sov över, då gick vi ut med jaffa en 2 timmars promenad i skogen. det var bästa vädret på länge sol och skönt väder, jag har verkligen börjat gilla skogen sen jag skaffa nasse .. haha vår hund som har tusen smeknamn .. eftersom att vi inte gillar namnet jaffa som hon döptes till , vi köpte ju inte henne som valp så jag kallar henne lite olika som nasse till exempel. i skogen brukar hon få slippa kopplet, vilket jag också gillar för hon drar annars men utan koppel är hon duktig (: för det mesta tillbringades helgen ute med vovven , igår var vi ute 1 h och 30 min först en promenad i skogen och sen vidare till stranden. lyxdag för jaffis. älskar att se jaffa när hon springer ut till vattnet, så jävla söt och glad är hon (: älskar min fina hund ♥ selma och pysen då med såklart. Skulle inte kunna tänka mig en värld utan husdjur, hemskt ju. Just det! när jag o mamma satt och väntade på maten i fredags, sa mamma att när jag börjar gymnasiet om jag nu kommer in på LBS (ljud och bildskolan) skulle jag kanske få ta ut pengar och köpa en fin BRA kamera, har ni tips på nån ni skulle rekomendera så skriv.. jag bits inte! ;) själv har jag tänkt lite på en Nikon D40, tycker dom tar riktigt fina bilder.


jaffa är stilig, har bättre bilder hemma . Men detta var den ända bilden jag
hittade på jaffa på mammas laptop. ♥ jag och jenny brukar skratta åt denna
bilden för att hon ser så vuxen ut. haha


Ha de bra .
______________________________________________________________________________________________
 josseee  

F den 6

Jao . . längesen jag skrev nu igen och ni vet varför om ni läste mitt förra inlägg, har inte fixat internet ännu. Segt som fan! men men, mucho fun i skolan idag :) R you make my day today sen när jag kom hem gick jag ut med jaffa och fotografera henne lite och lekte med henne såklart haha :) och vid sju åkte jag och mamma till halmstad och åt på resturang sen kollade vi på bio.. kommer aldrig ihåg vad filmen heter, nåt konstigt namn.. men angelina jolie var med (y) och filmen var braa och varade i 2 h och 20 min ungefär. Blev inte så mycket godis för mig eftersom maten innan var så jävla mäktig haha men det är den ju på alla resturanger nästan. Man får ju skitmycket mat.. men det var gott iallafall. I morgon kommer Sophia Welike. ♥ Nu är jag ganska trött, lite jobbigt och sitta i dom stolarna utan att gå på 2 h och 20 minuter.
Här får ni två bilder på två snygga sommar outfits från
 www.asos.com  som jag gillar .

gladiatorsandalerna är med denna sommaren med och jag vill ha ett par bruna.
magtröjan är tillbaka igen själv vet jag inte om jag skulle våga gå omkring i en, men det är snyggt till snygg mage :p

GODNATT  o nanna gott . .
JJ

2 mars

Var ett tag sen jag skrev nu.. men vårt internet funkar inte på vår dator, så jävla tråkigt :( sitter på mammas laptop nu. har varit utan internet i 2 veckor nu. tror jag, tomt och tråkigt haha.. ja vet inte riktigt vad jag ska skriva om har inte hänt något speciellt precis. i helgen kom sophia och lekte med mig, haha, blev för det mesta PS2. sitter och funderar på vad jag ska skriva, har verkligen inget att skriva just nu. melodifestivalslåtarna suger, en sak iaf .. haha! just det tänkte på dom starpilots, deras låt var ju sjukt likt deras andra.. vet inte vad den heter men det lät precis som den i refrängen. ja nu vet jag vad som mer hände i helgen vi hade ju släktkalas för jenny. käkade smörgåstårta, och cheesecake till efterätt. (y) ja dom som nu inte har smakat cheesecake kanske tror att det är "ostkaka" men nej. det är som glass och den smakar skitgott, tycker jag och de flesta med ;) snart ska jag äta mammas hemmalagade pannkakor .
mmm....

nu tycker jag ni ska svara på vilken väska som är snyggast?
eller vad du nu tycker .. :)



här ser mitt hår väldigt blont ut.. egentligen är det ju mörkblont, men det
blir mörkare uppåt. till sommaren kommer det bli ljusare :)
färga håret vill jag inte krångla med.. om ni undrar eftersom jag vill ha
blont hår, som jag hade innan jag färga det mörkbrunt (;