NU SKA J SOVA.

Japp! nu ska jag stänga av datorn och varva ner lite. Tar en lite senare buss imorgon. Så jag får lite mer tid på mig imorgon. Ska fan ha mina tajts, gillar inte mina jeans mer haha! hade liksom de på mig idag och det kändes inte bra. Men vafan? varför kan man inte ha tajts 4 dagar i veckan, men jeans det kan man ha? det är la samma sak. Tajts är bara mycket skönare. :-) nu har mamma släckt ner hela rummet så jag ska nog säga hejdå & godnatt nu.


Jag är inte så argh hest som jag ser ut på bilden. XD (ursäkta snuskspegeln!!)

SOV GOTT MINA READERS hahaha!
PEACE
JJ

EN "LITEN" LISTA.

Jag kommer från: född i Ä-holm men har ju bott i Skummeslöv mest så Skummeslöv i think.

Jag heter: Josefin

När fyller du år?
28 Augusti

Tycker du om någon just nu? Nej jag är sadist. HAHA.

Om sex månader: dör jag. NOOOOOT, eller man vet ju aldrig

Jag samlar på: sofis mode

Gröna eller röda äppeln: gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen? ingen

Gillar du golf? nej det är bollar med. haha!

Vilken tid gick du upp idag?
 07:15 försov mig.. 

Har du sovit i din egna säng inatt? mammas, eller det är min säng fast min riktiga säng är i Skummeslöv. 

Har du sovit ensam inatt? nej

Har du strumpor på dig nu?
yes

Hur svarar du i telefon? Hej det är Josefin. (borde fan säga Josse.. ska ändra på det) haha!

Vad ska du göra imorgon? åka buss -> skola ...

Var vill du bo när du blir stor? i en modern villa nära stranden hade varit gött.


Är det okej att gråta? hah eh ja.


När grät du senast? hööm.. vet ej. 

Vilken årstid tycker du bäst om? sommar för fan 

Laddar du ner musik och film från internet?
aldrig. har ALDRIG gjort. HAHA!

Skulle du göra om du vann en miljon? shoppa och något viktigare =D

Bär du glasögon eller linser?
nope

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej

Har du piercing? öronen
 

Har du tatuering?
no

Vill du gifta dig? bryr mig inte 

Vill du ha barn? kaanske om 15 år eller nåt får la se.

Solar du ofta? nä


Är du bra på att laga mat? inte så svårt men tråkigt. så jag kan laga mat så det går att äta ;)

Gillar du att dansa? ja förutom vals o sånt skit

Hur vig är du? jag är inte vig. 

Vilken är din favoritglass? BEN & JERRYS HALF BAKED OF COURSE! XD 

Tror du på ett liv efter döden? nej. man har bara ett liv. 

Bor dina föräldrar tillsammans? nej

Är du morgon eller kvällsmänniska?
kvälls

Vilken ögonfärg har du? blå/gröna

Vilka hårfärger har du haft?
 blond, brun, mitt emellan typ 

Har du någon gång gråtit dig till sömns? har nog hänt ja.. 

Är du beroende av något? mat & dricka annars dör du. XD

Senaste låt du hörde?
någon med BFMV iallafall

Brukar du bädda sängen?
när jag orkar

Har du kysst någon den sista veckan? nej

Vem kramade du senast?
hm..

Var du glad igår?
inte ledsen iallafall ;-)

Sminkar du dig? jao

Känner du dig värdelös? inte alltid men ibland.

JÄVLA INTERNET.

Förlåt. Men nu orkar jag inte skriva om allt igen. Internet börja helt enkelt cp:a så allt jag hade skrivit försvann. Nu går det heller inte att ladda upp bilder, asså ibland suger ju verkligen Blogg.se. Hur ofta har det inte krånglat för mig liksom. D:< ARGH!

PEACE....
JJ

RED-WHITE-BLUE... AND BLACK.

Var nyss inne på MODEKUNGEN och hittade lite fina tröjor, men inte så jättebilliga enligt mig.

499kr

599 jävla kronor. Men de kunde ju skippat ha sånt jävvla häng i byxorna ser ju faktiskt ut som att det har skett en liten olycka.


/ JJ

DAGENS.

DAGENS VILL HA: snö
DAGENS KLÄDSEL: tajts, tjocktröja
DAGENS SMINK: inget 
DAGENS FRISYR: nersläppt 
DAGENS HÄNDELSE: har inte hänt mycket..  
DAGENS LÅT: Ashes of the innocent 
DAGENS PLANER: åka till mamma 
DAGENS SAKNAD: julkänsla 
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS SJUKA: -
DAGENS DROG: - 
DAGENS ROLIGASTE: De tre vännerna och Jerry gick ju på tv XD 
DAGENS FAVORIT: - 
DAGENS KÖP: nothing
DAGENS GODIS: lite lösgodis  
DAGENS HUMÖR: lat 
DAGENS ORD: "Sällan Stellan" hahaha! XD

Kändes ganska meningslöst att göra den listan.. har ju inte hänt någonting idag. Jaja det var en "Dagens" iallafall. I morgon är det skola, så det innebär att jag ska sova hos mamma från idag - onsdag.



PEACE&HUGS
JJ

JUST ANOTHER STAR.

Tog lite bilder med digitalkameran igår som har LITE julkänsla kanske...



Plus en låt:


Bullet for my valentine - Just another star

JJ

JUL?

Söndag. Igen.. i hate sundays! jaja, fredagen är snart här igen ;-) har nyss tittat på "De tre vännerna och Jerry" det är alltid trevligt. I går när jag skulle ta fram adventsljusstakarna kändes det lite weird.. för hur mycket julkänsla finns det? knappt ingenting. Jävla snö kom tillbaka!! det är det som saknas.. jaja, julen är mysig iallafall. Ursäkta för att jag inte blogga igår, men jag hade ingen lust. Nu ska jag spela lite King tror jag, huhu sicket liv jag har men det är ju faktiskt söndag.



PEACE.
JJ

SKOLA.

Nu åker jag till skolan. Hajda! :-)

GODNAJT.

Nu ska jag sova. Eller iallafall gå här ifrån, ska läsa "Elsas mode" sen nanna. Blev inte riktigt klar med arbetet.. :/ men som sagt har tid på mig imorgon med. Goodie goodie! det bör jag nog hinna om det räcker med en A4-sida.

Innan jag drar, lägger jag ut lite bilder.. tagna med digitalkameran då eftersom Nikon är på lagning. :< men men, bättre än inget? :-)


Ursäkta att bilderna är dåååliga, men jao kameran är inte så bra som ni ser haha.

HAHA! ser lite skadad ut i ansiktet men jaja.. det är ju faktiskt en bild på dagens outfit. Fick ta på mina uggs idag fast jag trivs bättre i Conversen men idag blev det så.


Och till sist en äcklig bild på nya inköp. Bilden ser typ skitig ut! D:

IMORGON: FREDAG. Ska jag lämna tillbaka hörlurarna jag köpte från Clas Ohlson (In ear) sladden glappar som fan ju, det ska den inte göra efter 2-3 dagar.. so i want the money back please! bortsett från det var ju ljudet annars jävligt bra! :[

En sorglig händelse som skedde igår var att min mp3 inte startade, han är helt enkelt död. borta. tyst. Haha! den var gammal kan jag ju säga, inte för att jag gillade den.. liksom 256 mb är INTE kul. Men jag hade ju tankat den med nya låtar så det är jevvligt trist.

FRED.
JJ

ALL THESE THINGS I HATE REVOLVE AROUND ME.

Kom hem för ungefär 60 minuter sedan. Kändes som att jag precis kom hem ju. Har ett jobbigt arbete att fixa idag.. det är fan inte lätt! :< jag som vill ha det lätt&snabbt ju.. men jaja. Denna dagen var ju ganska dålig tycker jag. Åkte in tidigare till skolan helt i onödan.. skulle filmat till en engelska-uppgift, men så får vi inte tag på någon lärare så att vi kan filma.

Plus engelskan var jätte-tråkigt (fast är den någonsin kul?).. nej. Sen matten, kommer faila stort på matteprovet. Asså ekvationer kommer jag aldrig fatta mig på. Det är så jävla onödigt, behövs fan mer svenska och engelska (samhällskunskap med kanske.) idag än matte. Datorerna sköter ju exakt all matte typ. Nu har jag damp på Spotify också, hinner man inte byta låt direkt efter den första låten kommer det en jobbig ful röst och stör. Jaja, nu måste jag fortsätta jobba men en positiv sak är ju att jag har hela 3 timmar på mig att göra klart arbetet imorgon. Fast om man blir klar innan imorgon får man kanske bara lämna in arbetet och sen sticka hem. Men jag får se hur det går.

INTE min dag idag, nu dampar mina hörlurar också som jag köpte för TVÅ dagar sen. Sladden glappar as-mycket har ju fan bara använt lurarna helt normalt. Bara för att en kriminell jävel i skolan snodde mina plus mina tuggumin den veckan. Vet iallafall var mina tuggumin tog vägen.. lalalala......




MAKELOVENOTWAR. Haha!
JJ

PUFF GREEN DUTCH STUFF.

- Yes. Jevvla låt(ar) det. Som sätter sig så på huvudet ha ha!

Har egentligen matte att göra, men den får jag ta senare.. kanske blir en sen kväll får se. Håller på med ett arbete i mediekunskapen som är cp. Inte kul. Fast matten borde göras före, för den ska in imorgon.. arbetet ska in på fredag och då har man 3 timmar på sig att göra klart det också. Men Nu är det så att jag vill sitta vid en dator och inte ett skrivbord. Huhu!


JUST NU: sitter jag och äter cornflakes med jordgubbsfil i sängen och babycat ligger brevid mig på sin kudde (asså inte fil I sängen utan jag sitter I sängen, ha-ha) - det är så jeddra gott nu på kvällen och bebiskatt brevid, DET är trevligt plus camen igång med SS! haha. Nu slutar jag detta inlägg.


Keep your temperament on top.

Peace from me.☮
JJ

4 WORDS.

Ännu en dag i skolan. Ska snart ha multimedia och sen engelska.. HATAR engelska! så jeevla tråkigt. Jaja, sen slutar vi.. fast det är ju inte förrens 16.00! D: tog med min bok idag, så jag slapp sitta och vänta utan att ha något att göra på Mc donald's, eftersom Issa sover hos sin mormor&morfar. Inte riktigt min stil att sitta och läsa på bussen och MC, dessutom lyckas få MVG på bokrecensionen. lite skadat.. :O men boken är ju rätt najs och svenskan vet jag inte hur det gick till. XD

Just nu: sitter jag och lyssnar på min ipod på bloggen. 4 WORDS - BFMV finns där, dagens "glada gubbe" får den låten bli. Haha! dagens glada gubbe. Det är min lilla sak, istället för "hissar" och dissar" kör jag på det. ;-D

Någon jävel som är lite partajsugen i helgen? kontakta då moi a la Issa. - Hahaha!



TAKECARE
JJ

SHOPPING IN HALMSTAD.

Efter skolan mötte jag mamma vid Göte Karlsson Foto. Skulle ju lämna in kameran... - igen! D: Sorligt. Jag dör långsamt om den inte är tillbaka tills den 24 december - självaste julafton! Men det får vi ju verkligen inte hoppas att det tar så långt tid, det får det inte.

I allafall fick jag shoppat lite idag! =D äntligen hittade jag en ny skolväska - heelt perfect! (nu blir Issa också glad, hahaha) precis en sådan väska jag letat efter fick jag. Kommer att lägga ut bilder sen med digitalkameran, den suger men jaja.. får klara mig med den sålänge min bebis är borta - hahaa!

Sedan blev det en stickad/virkad tröja eller vad det nu va.. och lacktajts. Mycket najs! men inga skor, får ha mina uggs (sålänge). Skiter i om dem är fjortis, jag är iallafall inte det och ser inte ut som en. :S och allt är ju ändå "fjortis" nu. Så hajda med det, haha!

Just det! igår käka jag Sushi för första gången - äckligt.. men nu har jag smakat det i allafall och det var inget för mig. Sedan kom min bok hem med posten, nu glömde jag lägga över bilderna innan jag lämnade in kameran men jag beställde hem Sofi Fahrmans (Sofis mode) roman - Elsas mode. Jag som ens inte gillar att läsa, men den var jag tvungen att ha och har faktiskt börjat läsa den.





När Elsa Gustafsson, 21, flyttar från New York packar hon mer än bara sin nya garderob i resväskan. Hon har samlat på sig underbara minnen, hett skvaller och konsten att överleva på 10 dollar om dagen i världens dyraste stad. Tillbaka i Sverige tar det inte lång tid innan Elsa befinner sig mitt i Stockholms pulserande modekarusell. Snart består hennes vardag av bloggande på Elsas mode, festande vid Stureplan och shopping på största allvar.

Här kan du beställa boken.


Nu ska jag ta med laptopen till sängen & efter det läsa vidare i boken..

PEACE
JJ

21:55

Jaha.. snart skola om några timmar.
USCH!! det där kändes ju hemskt att säga.. D: men det är ju faktiskt sant, om några timmar står jag i Laholm och
väntar på bussen. Jaja.. ändå en hel del timmar kvar, haha.

Nu ska jag måla i mina naglar för det har lossnat lite..  
Imorgon ska jag nog snabbt kila in på BIKBOK och kolla lite om jag har tid. Vill ha någon "festklänning". Hade tänkt mig en tajt, svart eller något i den stilen.



HAHA! tog nån som fanns på datorn bara, är hos mamma nu ju.

SOVGÖTT
JJ

THE WEEKEND IS OVER.

Tyvärr.. fan vad den ska gå snabbt!
Har inte orkat blogga riktigt, men nu uppdaterar jag. I fredags var det Madison och igår satt jag bara hemma. Sen kom jag på att jag var ju bjuden på fest. Jag hade glömt bort det totalt! förlååt... så jag satt hemma och hade tråkigt fast jag kunde gått på fest. D:<

Nu tänkte jag spela lite på king. Huhu!

Men innan jag går kan jag lägga upp lite "outfitbilder".


FREDAG: Skoldagens outfit..

Madison.. ingen bra bild men hann inte ta så många..

Haveaniceday.
JJ

MEDIEKUNSKAP.

Japp! snabbt sista inlägg nu då. Ska liksom göra några frågor i mediekunskapen så jag hinner komma i kapp lite eftersom att han ska gå igenom frågorna imorgon. Hade tänkt göra till fråga 24/50. Det får räcka! :-) börjar lite för sent, men jag är ju bäst på att skjuta upp saker - men jag jobbar ju som sagt bäst när jag har press på mig. Nähä.. nu får jag väl gå då och ni vet varför.

Seg dag imorgon 08:10 - 16:00. Fast brukar sluta 15:30 eller tidigare så jao, snäll lärare! =)


Haha! trams-bild, men det är ju fredag imorgon!! ♥

SOV GOTT
JJ

NEWMOON!

- Är jag den enda personen i hela världen som INTE ska se "New moon" eller?
fan vad det tjatas om den!! haha! blir lite knäpp.. nästan så att jag måste se den och sen se vad jag tycker, skulle vara kul om den är riktigt dålig så att jag kan skriva det på facebook till exempel, haha. Fast det skulle nog inte vara så bra, då hade jag väl varit "hatad" av alla "Twilight-lovers".

Men jahapp. Folk kanske inte fattar varför jag älskar GH.. hah, men det är ju tur att man är olika! :D


Är han så jeeevel-snygg?

Kanske jag som är weird eller.. XD

JJ

TODAYIAMWEARINGBLACK.


och lite brunt.. XD

Jahaop! blev en "dagens outfit"-bild idag. Dagen har varit tråkig som vädret.. engelska & matte, onödig engelska tycker jag. Lär mig direkt inget nytt.. matten: hemsk för vi håller på med ekvationer. Lärde mig lite mer idag men fortfarande svårt! varför ska matte vara så viktigt? kommer ju ändå aldrig till användning i jobben som finns. Datorer sköter ju allt typ, datorer är nog fan den bästa uppfinningen som finns! om man tänker efter hur mycket man kan göra med en dator. ;-)

Måste sätta igång med studiefrågorna i mediekunskapen. VILL INTE!!!!
men ja, lika bra att bara göra dem.. fast jag är as-hungrig. Måste äta :-)

A LOT OF PEACE ♥
JJ

DAGENS FINA:

Har valt ut dagens fina foto av mig. ENJOY:































Vackert barn.

JJ

AT MAMMA'S

07.02-bussen som gäller imorgon då... D: bajs!
men får nog börja vänja mig vid det eftersom vi kommer börja 08.10 4 dagar i veckan sen och 08.50 en dag. Det ser jag verkligen inte fram emot! Andra avenyn ikväll, trevligt trevligt. Nu börjar "Halv åtta hos mig". Haha! kollar på det, för att mamsen gör det och jao.. det är väl lite mysigt.. Helges kommentarer är ju så störda också. XD Dessutom är dem i Halmstad now.



PEACE AND HUGS
JJ

SCHOOLTIME.

Just nu sitter jag i dator salen - helt själv. Det är ganska tråkigt, börjar multimedian 12.10.. misstänker att jag får vänta på I (säl) till dess. Har nyss haft boksamtal, var inte särskilt svårt.. gick snabbt och lätt! vet inte om jag vill ha kvar min tröja som jag köpte från MONKI igår. Den var liksom "rak" hela vägen, så det såg inte så snyggt ut. Annars gillade jag den, svart med spets bak i ryggen. Kjolen jag köpte tänker jag iallafall behålla.. äntligen har jag en helt vanligt svart tajt kjol! =D

Nu ska jag.....
eller jag vet faktiskt inte vad jag ska göra men ha det najs.



PEACEEEE!
JJ

ULLARED.

HELL YEAH!

Haha. Det är ju så underhållande! tummen upp till "Ullared". Jag var ju klar med min bokrecension, och jag gick efter VG.. men jag ångrade mig så jag gjorde efter MVG istället.. fixade till det nyss och nu är jag klar. Hoppas på ett högre betyg än G denna gången. Köpte två plagg i Halmstad idag, lyckades hitta en svart tajt midjekjol :D plus en tröja från MONKI. Eftersom jag kanske ska till Madison på fredag om jag får hänga på. ;D

Nu ska jag se vidare på ULLARED!

PEACE AND LOVE
JJ

ARGH.

Jaha. Nu cepar kategorierna ändå! D:<
Vissa bilder som inte ska vara på en viss kategori är ändå kvar där som till exempel på "Videos & musik" där är andra bilder fortfarande kvar, som inte ska vara där! D:<<<

Jag som hade lagt ner så mycket tid på det här... D':
JJ

RENSAT.

Nu har jag rensat och fixat bland kategorierna. Nu ligger alla bilder på rätt kategori, det tog långt tid men nu är det rätt. Så om ni vill se bilder som nästan bara är på "djur & natur" så klickar ni där. :-)

JJ

NY KATEGORI.

YES. Har ny kategori: Videos & musik

Så jao.. nu kommer jag börja lägga upp filmer på bloggen. :-)
Nu är det söndag...... segt. Men men.. så är det. Igår var jag uppe lite för länge haha! gick och la mig 03:30 och skulle gått upp 11 men självklart blev det inte så, så jag gick upp 12:13 istället. Gillar egentligen inte att gå upp så sent för då försvinner hela dagen men nu blev det så.

Just det!
har uppdaterat min ipod på bloggen.. tror ju inte att det är någon som lyssnar på den men aja,
jag gör ;-)



HA EN FIN SÖNDAG. ♥
JJ

KVÄLLENS LÅT:



PHOTO' SATURDAY.

Fotat rundor lite med kameran ikväll så här är lite bilder.. :-)


BABY ♥

Willys i Laholm kan man plocka godis i sådana här söta små askar/lådor. Haha sött tycker jag!

Börjar blir en riktig jävla nörd nu hahahaha!


Det var allt jag hade att bjuda på - eller har självklart tagit fler men det här får räcka för ikväll.

Just nu: lyssnar jag på Bullet for my valentine ♥ och chattar med Lisa plus Facebook (men där händer inte så mycket).

SOV GOTT INATT.
JJ

MATH.

YES! matten klar och svenskan klar. Hade faktiskt typ bara 10 tal att göra, trodde det var mer och det gick bra men det är bara nu i början ekvationer är lätt, sen vet jag vilket helvete det kommer bli. Min tröga hjärna kommer bli överbelastad.. ha-ha-ha! nä, jag är bara lite trög på matte huhu. Har varit på Konsum och köpt nytt godis med pappa, det andra hade ju ruttnat.. nej, men det var inget gott kvar och vi ville ha nytt godis. Såg nyss lite på "Dansbandskampen" med pappa, hahaha! intressant dag - pluggat, spelat GH och king, tittat på tv, ätit godis, gått ut med Jaffson och suttit här. Chillig helg men rätt seg, äckligt längesen jag var ute och partaja.. :-I känns lite surt, men det kommer väl. ;-)

Gillar ändå alla mina helger - slipper ju tidiga morgnar och sena dagar. =D



HEARTS!
JJ

IDONOTLIKETOSTUDY.

NAJ. Det är tråkigt fast det måste göras. Lyckades bli klar med min bokrecension!! *ÖVERGLAD* :D hoppas bara det inte blir Godkänt.. G är inte dåligt, fast VG är ju bättre. Fast hellre G än IG då alltså, huhu. Nu har jag matte och en cp-störd filmanalys kvar, men jag vet inte om jag kan göra filmanalysen (fan, ska ju vara inlämnad på måndag) jag har lyckats glömma den i skåpet i skolan. Typiskt mig... fast jag blir inte så ledsen för det. Nu får jag gå och göra några tal i matten :< men känner på mig att det kommer gå dåligt, för det är ekvationer.



kärlek, fred och kramar (haha!)
JJ

FREDAGEN DEN TRETTONDE.

Hänt något dåligt idag? inte för mig trooor jag, förutom att det regna lite på mig påväg till norra station.. fast det är ju bara lite vatten. Glosorna gick nog bra, inget IG iallafall (tror jag haha). Slutade 55 minuter tidigare idag. Så jävla schysst! :-D snel lärare.

Sophia kommer nog ikväll, får väl försöka hinna med läxorna lite senare imorgon än vad som var tänkt. Kan ju inte låta läxorna gå före GH-NIGHT!!! haha, jag är nördig 8)

JO. Fan nu kom jag ju på vad som failade idag, haha. Jag skulle gå upp 06:30 men självklart försover jag mig i 40 minuter!! vaknade 07:10 och jag blir upphämtad av Issa 07:25. Ni kan ju räkna ut själva hur min morgon såg ut, haha!


En bild på hur dagens outfit såg ut, baggyjeans som jag använt typ en gång och svart tröja plus sjal = bekvämt. Jag vet att bilden inte är så bra, lyckades ändå hinna fota på de små minuterna innan dem kom och hämta mig.. hahaa.



HAVE A NICE 13:TH FRIDAY
JJ

T.

Asså jag börjar bli dålig på att skriva rubriker men jaja skit i det. Idag när jag och Issa stog och vänta på bussen så fick vi reda på att det hade skett ett mord på Stora torg. Blev lite chockad.. nu har det skett ett här i Skummeslöv och i Halmstad, dessutom samma sorts mord. OK nu lämnar jag det. HELG imorgon efter 15.30 typ.. vi slutar egentligen 16 men läraren är så snäll och normal som också vill sluta tidigare på en fredag. Det skulle ju aldrig kunna ske på en engelskalektion. Just det, sen skulle jag också säga att det inte finns något som heter normal! hahaaa...

Planer för helgen: Sophia kommer, sen måste jag tyvärr göra matte, svenska och cpstördjävelfilmanalys i medieproduktionen. Innan jag går och nannar ska jag plugga lite på glosorna i sängen, sen lyssna på lite radio.. hahahha! börjar bli tantvarning på mig.



PEACE AND LOVE AND HUGS.
JJ

LAST.

JAPP. Detta får bli mitt sista inlägg för dagen..

NU SKA JAG:
* Duscha
* Sitta här igen, blir säkert så.. haha
* Plugga lite på glosorna
* Kanske se på lite tv om det finns något nice att kolla på.
* Sova



GODNATT! inte nu då men sen, för min del då. ;-)

STUPID.

Haha. Ja det var en klantig dag. Inte riktigt min dag då som sagt, men skridskor var ju kul! :-D
Trött på skolan... - igen! läxor.. prov.. arbeten.. har mycket jag måste göra som jag inte har särskilt stor lust till. Blir så jävla segt när man kommer hem typ 18.00 varje dag och det är mörkt ute.

Oj! fan vad mycket gnäll det blev.. - förlåt mig! haha.
Ser fram emot helgen iallafall, blir nog lite plugg då men ja.. det tar vi sen.
Ska spela lite GH med Jenny, sen plugga lite "mediekunskaps-glosor".


Saknar min blixt på kameran, faan! måste lämna in den...

HEARTS.
JJ♥

AMATEUR.

Klockan är 19.39 och jag sitter now här och bloggar lite, hemma hos mamma.
Helt ok dag, förutom att jag och Issa lyckades missa bussen. (från hstd då, stadsbuss)

Hade svenska -> multimedia -> engelska. Engelskan var tråkigast, multimedian: roligast. Huhu, fick leka lite i  Photoshop. Gjorde om lite bilder OBS! det är inga speciellt bra bilder för än sålänge är jag en redig amatör i Photoshop.. haha!


Jag lyser i mörker...

Hah! skulle bara testa göra en "logo" eller vad man ska säga. Så att ingen kan sno mina bilder och ja.... ni fattar. XD

HELGEN: GH!!! + kanske nåt plugg...............
LÄXOR: Test på något (MDK) - fredag Filmanalys (medieproduktion) - måndag Bokrecension (SV) - tisdag


HEARTS/
JJ

TUESDAY.

Blev inget inlägg igår för jag var inte vid datorn.
Min kväll bestog mest av tv:n, det var ju "Grannfejden" och
"Ullared" igår. :D

Och idag är det "Andra avenyn" HUHU.
Snart börjar Multimedian..
Nu ska jag gå. Hajda.


Snygg

PUSS & KRAM

SNART SOVA.

Snart ska jag gå och lägga mig.. USCH säger jag för imorgon. Då är det debatt OCH matteprov. Känns inte så himla kul faktiskt. Dessutom fanns det ju typ ingenting att hitta om fildelning på socialdemokraternas hemsida. Jag får säga det jag kunde hitta, sen kan jag faktiskt inte göra så mycket mer, så snälla lärare ställ nu inga frågor tack!

Ska vara hos mamma tills onsdag så blir inga nya bilder eller vad man ska säga..som sagt, här finns inga bra bilder. Bara gamla och det är tråkigt att ladda upp bilder som man redan har visat tycker jag.

Imorgon ska jag ut och gå med Jaffa en lång runda oavsett väder har jag bestämt och dra ner på allt skit jag äter.

SOVGOTT/PEACE./JOSEFIN.

SÖNDAG.

= TRÅKIGT! för min del. Har matteprov och debatt imorgon! usch!!! :<
Har haft en underbar helg med Lisa men nu har hon åkt hem..
tråkigt. Kan inte sitta här så mycket mer för jag MÅSTE klara
provet, vill fan inte ha något omprov nu asså.

Men jag ska försöka mitt bästa.

Och just det! FARS DAG idag med ju. Har inte köpt något..
känner mig som ett dåligt barn haha! jag får la köpa en lite
försenad present, får köpa något litet i Halmstad imorgon.

Hejdå
, ha en mysig söndagskväll. ♥


Tack för helgen snygging! =D

KRAMAR
/ J'J♥

Lisa here.

Nu är Lisa här. TREVLGT! :-)
Vi har köpt två Ben&Jerrys, och
när vi kom hem från Båstad frågade
pappa om vi skulle käka Mc donald's.
Haha, här ska det krängas som fan

Nu ska jag gå. Ha ett mysigt fredagsmys! ♥



LOVE /
J'J AND L'R ♥ XD

WOHO! JAG ÄR HEMMA.

Ja, nu för tiden blir man väldigt glad bara man kommit hem.
Att pendla varje vecka i 5 dagar är inget kul - tro mig.

Hade väl varit lite bättre om man knappt hade haft läxor
men att komma hem i mörker och sätta sig och plugga
är nog en av de värsta sakerna jag vet.

Men men.. just nu sitter jag här :-)
Matteprov på måndag.. måste få ett G nu asså,
vill inte ha fler omprov, tack!

Köpte ett par vantar idag =)
Saker som är kvar på listan är:
* Jacka (VAARM!!)
* Skolväska
* (kanske skor)

Nu ska jag gå och byta om till myskläder.


KÅTE GUUNS strumpbyxor, hahaha! :D

- By The Way: SNART DAGS FÖR FREDAGSMYS JU!

KRAM /
Josse♥

NU SÄGER JAG GODNATT.

Nu måste jag nog bege mig in till badrummet och borsta
tänderna, sen läsa Sofis mode och sen sova. :-)

Plus ta hand om min stackars älskling som har fått ett
ganska djupt bitsår eller något, det blöder iallafall! :O
att han inte lär sig att det inte lönar sig att slåss. :<
eller så har det kanske hänt något annat.. :O


SOV GOTT SWEETIES. ♥

Taco a la fiesta.

Haft en liten taco-kväll + film med MPH09. Trevvvligt!
(men filmen var jag inte med på,
ville gärna komma hem i lite normalare tid)
Vi lekte kurragömma i mörker på skolan också, haha! :D

Har inte så mycket att skriva om denna dag. Kan ju sammanfatta
att den har varit KALL, mycket kall! MÅSTE HA EN VINTERJACKA!
hittar ju ingen bra, får kolla lite imorgon.. men har typ redan tittat
i affärer.. hmm.. vill egentligen ha ett par nya stövlar/skor också.

Nu ska jag softa någon annanstans! ;D



BY THE VÄG!
hittade faktiskt ett par jeans idag, *gladansikte* haahaha (kör på den svenska versionen) 
Dom sitter jäääkligt tajt nu, synd att dem kommer att töjas.
Kommer bli *argansikte* då.

Hearts
/ JOSSE ♥♥♥

Jag har blivit utmanad.

Jahao, för la göra detta då blev utmanad av Malin.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

Lycka till!


1. Vad heter du: Josefin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jätte-ful
3. Flicknamn: Josefina
4. Pojknamn: Jan XD
5. Yrke: Journalist 
6. Färg: Jätte-grön haha. 
7. Klädesplagg: Jeans 
8. Mat: Jätteräkor 
9. Sak i badrummet: Jordgubbs-showergel
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jävligt trögstartad haha 
12. Något man skriker: JÄVEL!! 
13. Film: Jack Frost, eh haha
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Judas Priest
16. Djur: Järv 
17. Gatunamn: J. Sigfrid Edströms gata
18. Bil: Jaguar 
19. Sång: Judy is a punk

Jag utmanar: Lisa, Isabelle, Jenny och de två andra som vill, huhu.

Sleep well.

- Nu ska jag snart sova, eller iallafall stänga
av datorn..

kommer gå dåligt för mig att komma upp ur
sängen imorgon. Ska ju ta 07.02-bussen från
Laholm. Hatar det! just därför jag vill ha ett
rum eller något i Halmstad så man slipper
pendla och gå upp så tidigt och komma hem
så sent.

Engelska-redovisningen är avklarad!! =D
Så jävla skönt.. kanske inte gick jätte-bra
men jag kunde ju det utan att läsa på lappen! :O

Helgen ser jag fram emot!
Måndagen efter helgen ser jag inte fram emot.
Nu ska jag sova, eller inte sova kanske men
aah.. försöka lite.


(BILDBRIST, är ju hemma hos mamma just nu)


LOVE /
J'J



Skola.

= tråkigt.
Har engelska snart. D'':
VILL INTE!!!!!!!!!

Jaja, nu har vi multimedia iallafall,
engelskan börjar 14.30

Usch!

Längtar tills jag är hemma som fan..
Dagen hade väl varit ganska bra om man
hade skippat engelskan. Nu har jag inte
så mycket mer att säga.

PUSS & KRAM



Dark.

- Fan vad det är mörkt ute nu för tiden.. :<
tråkigt att komma hem så sent, blir ju mörkt så jäkla snabbt.

Vill inte ha engelska imorgon!!!!!!!!!!!
Och nu orkar jag inte blogga mer.
VILL HA LOV IGEN! D:

Iallafall helg, men det går nog snabbt =D
men ser inte fram emot matteprovet och debatten
på måndagen efter helgen.

Ha en mysig kväll!



LOVE /
JOSSE'J

Back to reality...

- Jaha! då var lovet slut.. D':
Gick alldeles för snabbt som vanligt.. 
men jag har ju faktiskt något att se fram emot.
Nästa helg kommer ju min fina vän Lisa.

Har varit hos kusinerna (& CO) och
jobbat med engelskan idag, matten råkade jag
"glömma" lite.. nu orkar jag inte sitta här mer.
Ska se vidare på Djävulen bär Prada, har den hemma
och har sett den flera gånger men skitsamma.
Vill inte sova ännu så..



PUSS OCH KRAM.

G-O-D-N-A-T-T

Efter lite läsning på Carolina Gynnings blogg, chattande med Lisa och liiiiite engelska gjord så vill jag gå och sova. ♥


LOVE
/ J'J

:( !

Jag har problem med engelskan.
Jag vet inte hur jag ska göra.
Jag vill inte redovisa.
Jag vet att det kommer gå dåligt.
Jag ogillar engelskaläraren mycket.
Jag vill inte att lovet ska ta slut.
________________________________________________________________________________________________