ONLY FOR THE WEAK.

Lika bra då som nu, detta fantastiska band..♥ (videon är dock inte den bästa, ändå 13 år sen hEh)

FALLEN LEAVES.

Hej! igår följde jag med Jenny hem och sov över tills idag. Trevligt! förutom att sova på soffan... tur att dom ska köpa en ny soffa snart, haha! men nu är jag och sängen återförenade igen. Kärlek. I helgen har jag inga planer alls, gött med fredag imorgon anyway. Vi hörs!

MYZIGA BOET.

Har tänt ljus och har en fjunig katt i sängen! ♥

BLONDIE.

Mamma färgade och klippte mitt hår lite idag. Slitna toppar som fän! borde egentligen klippa mer men jag vill inte!! blir ju så kort då, haha... aja, anyway så ser det lite bättre ut nu. Såg på Svenska Hollywoodfruar ikväll som vanligt, och Gunilla Persson var lika störd som alltid... den där människan har då fan inte alla hEstar hemma. Retarded as fuck. I morgon har jag körlektion... mindre roligt, men det måste göras. Nu är det seriedags! vi hörzzz

FRIDAY OUTFIT.

Hej! då var det söndag igen... helgen borde vara tre dagar, inte rättvist med bara två dagar. Aja, har haft en rolig helg i alla fall! var ute i fredags, och igår chillade vi bara. Spelade Sims 3 hela natten typ, gjorde två efterblivna gubbar som äcklade sig sen fick de två fula ungar också... haha!! that's how you play The Sims. Vi hörs!

HÖSTSOL | 2.

12 oktober 2013.

HÖSTSOL.

12 oktober 2013.

KÖRV.

Lagade mat ikväll, blev en lite annan version av körv stroganoff! la i tomat, paprika, bacon och sweet chili-sås med! fint som fan.

PLAYING DAWG.

 
Hade Wille här i helgen så jag passade på att ta lite bilder i lördags när det var så fint väder. Han är en riktig busdawg den! i fredags lagade jag en awesome tacogratäng sen blev det en spontan utgång, drog till Ocean och hängde där hela kvällen. I lördags kom en kompis hit, och då chillade vi bara hemma. Tittade på hemska filmer, bland annat haha... ena filmen var liksom inte så läskig, utan mer hemsk. En sådan film man bara ser en gång, Eden Lake heter den om ni ville veta. ;) Ska nog sätta igång en serie/film och lägga mig i min nybäddade säng nu, vi hörs!

TEN.

Tjäna! idag har jag läst lite i världens roligaste bok... eller njaa, blev snarare trött av den (körkortsboken). Sen var jag och köpte godis till helgen, vi åkte faktiskt till Lillstugan i Lilla Tjärby, lyckas man åka därifrån med lite godis så är man ju duktig. Haha... är inte där så ofta men när jag väl handlar där blir det alltid för mycket, eftersom att dom har så jävla mycket. Aja, det är jag värd säger vi...  nu ska jag stänga av le musik och titta på lite tv. Vi hörs!

HARDCORE.

Ännu ett asballt tryck från Kan Dee Shop. Ge mig nu.

MONDAYS...

Tja! då var helgen över ännu en gång... tragiskt. I fredags var jag ensam hemma, HELT forever alone. Inte ens Pysen ville vara inne och mysa med mig. Dat bitch. I lördags var jag hemma hos mamma, hennes sambos barn fyllde 15 så var med och käka o lite så! (snylta lite vin) sen blev det random ugång till Strandhotellet, haha... var väl sådär, följde med på en efterfest så igår var jag en bebis. Nu ska jag bara njuta av Korns nya album!!! såg att det fanns ute på Spotify nu. SO NICEEE. Vi hörs!

I'M TOO SEXY FOR MY CAT.

I'm too sexy for my cat, too sexy for my cat, poor pussy, poor pussy cat. Dagens fashion outfit!

YESTERDAY.

Tja! slänger in lite outfitbilder från igår. Jenny och jag ville hitta på något så vi drog till Väla, (ja, vad annars liksom...) ser ut som att jag är kissnödig på sista bilden till höger för övrigt... but NO.

FÖRSTA OKTOBER.

Pysen ute i höstvädret med sina fjuniga tassar.

INTERNETSPRÅK.

Om det inte är särskrivning är det alltid något annat fel, haha! kan inte låta bli att störa mig på när folk skriver ungefär så här: "hur e d m dej? sj mår ja bra" eller när folk inte använder kommatecken, frågetecken, o.s.v. Blir upprörd av att behöva se detta varje dag. Visst, om man kanske inte skriver jätteordentligt med punkt och stor bokstav hela tiden när man bara chattar med någon, men att skriva på ett sådant sätt är bara efterblivet. Lägg ner fjortisspråket va! inte för att jag själv alltid skriver korrekt men det finns vissa skrivningar och stavningar som jag bara inte tål. Folk kommer alltid att kalla en petig m.m. men man har alltid rätt till sina åsikter! :D