AFTER PARTY.

Lite töntiga bilder från i fredags när jag och Jenny var ute. :D

Fan vad kul vi hade. Började kvällen på Asian Palace med två drinkar. Efter det drog vi till James och stannade där resten av kvällen. Träffade ett trevligt gäng som bjöd på shots, cider och drinkar. Haha! billigt och bra. Snälla människor :') Sen när James stängde träffa vi ett fräzigt gäng utanför som vi började snacka med. Vi blev bjudna på efterfest, och det visade sig att det var Jennys granne. Haha! hade sjukt trevligt men sen blev det dags att dra hem när det var ljust ute. Faktiskt bästa utekvällen på länge! Återkommer kanske senare. Ljög ju lite sist och sa att jag skulle bjuda på ett eller flera inlägg till men så blev det icke, så kan inte lova något. Hihi men nu ska jag ut i solen!

SMÅ FJUN.

I fucking love cats.

Yao brushor! FF ikväll! eller pf (pappafritt) yeah. Ska ju dock bara vara forever alone här hemma. Fast ska bli skönt att bara chilla idag, party all night long igår ju! nä, nu ska jag fixa någon mat.. hungrig tjej. Bjuder nog på ett eller flera inlägg senare!

BELIEVE IN YOUR BEST LEVELS.

Tja! Mrs Duckface (bild från i somras, brun och nakenface! so nice)

Har verkligen inte haft någon lust alls till att blogga denna veckan. Vet inte varför.. men ibland är det så hiho. Ska snart åka till Jenny, sen ska vi prata stenar och sen blir det utgång! är dock inte så sugen... hoppas att det blir bättre sen. Busy woman kunde bara denna helgen så det fick bli idag helt enkelt. Har lite nya inköp att visa er, ska bara fota och sånt mög och sen får de som är intresserade se! hihi. Har bland annat köpt balklänning, det gjorde jag igår. Hade sån jävla tur att jag köpte den jag hitta först! najs som fan och skönt att ha det gjort. Ska bara sys in och så också. Fanns ju inte i min storlek.. men hade antagligen fått ändra längden ändå. Inte lätt att vara liten, haha! Nähä, nu ska jag bestämma kläder till ikväll. Ha en bra fredag alla sköningar!:D

Bjuder på en awesome låt:

TRUE SHIT.

FUCK YOU, FREDAG!

Hej du tråkiga och ofestliga fredag! har ärligt talat inte gjort ett piss idag. Bara latat mig i sängen hela dagen typ.. okul. Tror inte denna fredagen har så mycket mer att erbjuda. Vi får väl se! men gött med helg anyway.

++

Najs inspiration.

ARGA GAMLINGAR.

Så här såg jag ut idag. Nu vet ni. Som vanligt när jag har de här jeansen får man arga blickar av gamlingar på stan. Tramsiga! varför ska dom bry sig så mycket liksom? Gamla och tjuriga. Jag har i alla fall inte byxorna upp i armhålorna! Fuck them.:D oj, nä nu börjar Big Brother, godkväll!

INVISIBLE.

Glad tjej.

Usch.. vilken otroligt tråkig dag i skolan jag har haft idag. Fast var badass och stack ifrån ett tag och åkte hem till Jenny och åt pannkakor till lunch!:D so nice. Dock tror jag min lärare börjar gilla mig mindre och mindre... haha! händer ju att man kommer för sent lite då och he he. Kassa, slarviga mig. Efter skolan gick jag och mammuten på stan och shoppade lite vilket gjorde dagen mycket bättre. Sen stannade vi och åt i Halmstad också. Tack mammis! ♥ Dock är jag arg på mig själv som inte köpte biljett till studentfesten som är ikväll. Ångrar mig så jävla hårt. Kvällen kommer istället bestå av du och jag datorn... så jävla forever alone.

HOT.

Du är fräzig. ♥

Godkvällen! blir ett sent inlägg innan nannetime, har inte haft tid idag eftersom att jag har haft min nalle-Filip här. Vi var på MC (min förkortning för Mc donald's yeah) och käkade. Hmm... gör det ganska ofta nu för tiden, feta paret. Fast nä. NEVER! >:D Har varit en trevlig dag i skolan... och det var nog allt jag hade att skriva idag. Har inget intressant att dela med mig av här så jag säger godnatt istället.

BETTER TOGETHER.

Jag / tre randoms från i somras.

Det fick bli bacon och tagliatelle till kvällsmat, gott och snabbt gjort precis som jag vill ha det!:D efter maten hade jag tänkt att gå ut och gå men det var då fan så heller. Jävla skoskav! gör för ont när jag går så det går inte att tänka på något annat. Plåster hjälper inte heller... sten också. Får träna här inne istället, haha! ne men måste röra mer på fläsket som jag har sagt innan. Don't want to be a fatty! >:( om fem minuter börjar Top Model 17 och sen blir det Lyckan i LA. Riktigt tjejiga program... haha! Godkväll! ♥

MÅ DENNA RUBRIK BRINNA I HELVETET.

Hej mina små stenar. Idag var jag i skolan för första gången på typ över två veckor... har ju haft lov och varit sjuk. Det var helt okej, i alla fall najs att man kunde käka maten idag. Spaghetti och köttfärssås är en av de få rätter som Västerpök faktiskt lyckas med. Jag fick sålt min Nikon D60 idag btw!! so nice, en i klassen som köpte den. Så efter skolan var det ut på stan och shoppa för alla pengar! haha eller inte... I wish. Fast jag köpte en fin bh och trosor så något litet fick jag åtminstone. Som jag har nämnt innan så fick jag ju lite problem med att somna igår. Usch.. tog lång tid och sent somna jag också. Sen när alarmet ringde imorse kändes det som att jag hade sovit i en minut typ, förjävligt. Snoozade ju dock i 45 minuter... jag är en lat jävel på morgonen. Som jag tror att de flesta redan vet om de har följt min blogg under en längre tid, hihi. Nä, nu ska jag fixa något att käka! Puss.

DIP DYED.

Källa

Hur ballt? ♥_♥

DAGENS HÄNDELSE:

Brukar ju inte hända så jävla mycket på min lediga måndag varje vecka. När jag skulle böja mig ner så sprack mina jeans, vet att ni ville veta. Snyggt med slitna och håliga jeans, men just dessa hade jag velat ha hela. Jeansen tycker att jag är för tjock. (Det är nästan sorgligt vilket ointressant liv jag måste ha som bloggar om mina jeans som sprack, och anser att det är dagens stora händelse...)

BLESSING WITH A CURSE.

Goddagens! idag har jag sovit alldeles för länge. Standard. Haha! Satt uppe jättelänge igår... förstår inte hur timmarna bara kan rusa iväg sådär. Somnade väl runt 5-6 haha! längesen jag var uppe så länge faktiskt. Ångrar det rätt så hårt idag eftersom att jag vet att det kommer bli ett helvete att somna ikväll... :'( men det är ju ett par timmar kvar tills nannetime! hade tänkt försöka städa lite idag. Annars kommer denna dagen bara gå utan att jag har fått gjort något vettigt. Vill ut och gå/jogga också men det där jävla skavsåret vill ju aldrig försvinna verkar det som. Får springa barfota:D nä, då skrapar man bara i stortån när man springer. ._. Ni vet sådär ont som det gör om man springer barfota på asfalt och skrapar i stortån i marken. EVERY FUCKING TIME. Jaha nähä! fräza på lite metallisk musik och sätta igång med städningen nu då kanske! Hajhaj sålänge.

CATTITUDE.

Fräzigaste jag har sett, och nu vill jag ha den.

COSY.

1. Najs väder kl. 06.50 på morgonen 2. Regn 3. Fjunig hund!! 4. Sovmorgon.

CALIFORNICATION.

Gammal och en fantastiskt bra låt.

PEOPLE ARE STRANGE.

Godkvällen! idag har det inte hänt mycket, bara softat sönder likzom. Igår däremot fyllde Filips farfar år så vi var där en stund och jag åt middag och efterrätt utan att känna någon smak alls. Fantastiskt! eller inte... men jag kände ändå att maten och efterrätten var jättegod fast att mina smaklökar inte fungerade alls. Alltså man kunde känna och se det, haha! man äter ju faktiskt inte bara för att bli mätt, käkar ju gärna något gott också höhö. Jag har haft en mycket fin helg även om jag har varit förkyld så in i jävleeen! är ju fortfarande förkyld men det är ju rätt gött att ha tillbaka smaken i alla fall uhuu. Tror jag bjuder på något inlägg till så här på nattkvisten. (Vet att man brukar säga kvällskvisten men nu går jag mot strömmen lite.)

GÅRKVÄLLEN.

HävarN
Dat ass!

Och just det. Vi gjorde egen pizza igår!:D
Random kudde med stjärna på.

ME X 3.

Egot hon själv så att säga... haha. Har inte hunnit göra så mycket idag, duschat, snytit mig och ätit rån är väl det enda. Jävla näsa! har riktiga sömnproblem tack vare den... dessutom tror jag att jag inte känner någon smak när jag käkar nu heller. Föck. Nähä, pallar inte sitta här och vara ful längre så ska gå och fixa till mig!

FREDAGEN DEN TRETTONDE.

FREDAGEN DEN TRETTONDE, läskigt. Fast ne. Dock vakna jag ju upp med en rinnig näsjävel idag och så här var den inte igår... så jag har bara blivit sämre med andra ord. Hatar att vara förkyld! särskilt inatt när näsan var täppt och jag bara kunde andas med munnen. Blir ju helt uttorkad.. >': skulle egentligen ta och städa huset men jag är så trött. Somnade vid 5 imorse.. inte ok. Försökte ge mig ut på en promenad innan, men eftersom att jag fick en blåsa sist jag var ute och sprang så kan jag typ inte gå några längre rundor med skor på. Måste köpa ett par nya löpar/promenadskor. Jag måste liksom försöka börja röra lite mer på fläsket! ska se om jag ska försöka städa lite nu eller om jag ska fortsätta chilla... Ha en bra fredag den 13:e!

RUND KATT.

Pysen, inte lika fager här. Han ser fruktansvärt fet ut mitt "lilla" fjun. Första gången jag tittade på den här bilden dog jag lite... så jävla rund. Katter kan visst bli dåliga på bilder, huhu. Jag ser ju dock lite fjårtiz ut men jag och Pysen vill visa vår kärlek so we don't care!

I'M ALIVE.

Haajhaaj! har inte bloggat på ett tag, inte haft lust, varit sjuk osv osv. Har faktiskt varit hemma hela veckan, det har ju inte varit sådär fantastiskt roligt faktiskt. Fast nu är jag typ nästan helt frisk! Najs! lönar sig att stanna hemma i sängen i tre dagar. Min hals har allvarliga problem, den är liksom väldigt känslig.. jobbig jävel. Jaha nähä! nu ska jag förflytta mig till soffan. Sov gott alla små och stora stenar där ute!

PYSEN.

Min skönhet i sängen idag, så fager.

LE PÅSKAFTON.

KLAD PÅSK! idag har jag varit duktiga tjejen igen, kan ni tänka er... direkt när jag vaknade gick jag ut och gick snabbt/joggade i 50 minuter. Känns så jävla najz när man kommer hem och lägger sig i sängen. Har ju faktiskt tänkt börja med minst en runda varje dag. Dock med vissa undantag, till exempel när det är bajsväder för då vill jag inte vara ute! >: vill man vara fin äta chips får man lida pin. Ska snart äta lite mat och sen bege mig till Filleponken. Ha en bra påskafton allihopa! ♥

LÅÅÅNGFREDAGEN.

PosarN från helvetet. Haha!! men titta, jag kan lyfta på ena ögonbrynet! FRÄZIGT VA?:D
(bilder från i somras btw)

Långfredag1. Dock så är det ju nu mera påskafton hiho men har inte så mycket att blogga om den dagen eftersom att jag bara har spenderat ca 40 minuter av denna påskafton. Har varit hos Fillepille igår och idag, sen hängde jag lite med mammuten också. Fick träffa min fina säl idag med (min hund med andra ord). Imorgon blir det nog lite festligheter, får hoppas att det blir festligt som sagt! Dock borde man införa åldersgräns på fester... tyvärr kan ju inte jag bestämma detta om jag inte själv håller i festen. Kan tycka att det är lite sådär när det springer runt små fjortisar men men... man kan ju faktiskt bara ignorera de små bebisarna. Tur att man slipper dom på krogen åtminstone HIHI. Nähä, nu ska jag ut och lägga mig i soffan och titta på Big Brother som jag spelade in. Natti!

AT JENNY'S

Fick ta en bild som jag hitta i arkivet.. från i somras om ni ville veta hoho. Sömniga tjejen..

Sitter hemma hos Jenny i Halmstad, vi ska snart ut och gå! skulle behöva bo här lite oftare, haha... var ute och gick/jogga igår också. Har lite träningsvärk idag, men det är det väl värt antar jag! ska hem idag, och sen kommer Filip och hämtar mig. Skulle träffats igår men det blev lite ändrade planer så fick stanna här en natt till. Aja, kanske bjuder på ett lite festligare inlägg senare. Hajhaaj!

INSPIRATION.

Litet kollage jag fixat ihop med massa fint!

SÅJA!

Taadaaa! äntligen städat och fint igen. Fast bilderna blev ju sådär... fotade med iPhonen som sagt. Ser najsigare ut irl! och igår såg det värre ut irl höhö. (Fuck! colaburken kikar fram ännu en gång... haha vafan)

YOU DON'T BRING ME PLEASURE.

Usch... vet jag borde göra nu. Städa... lika bra att få det gjort så slipper man också att sitta här i denna röran. Haha.. inatt hämtar Jenny mig efter att hon har jobbat sen ska vi hänga lite imorgon. Senare imorgon på kvällen ska jag träffa Filip, blir kanske bio eller något sånt! Josse bjuder:D

FULT RUM ATM.

Eöh... detta är typ det stökigaste jag har haft (i alla fall sen jag flyttade in i detta rummet) men jag måste ändå säga att det ser värre ut irl. Tycker detta är jävligt stökigt för att vara mig. Fan! måste försöka städa imorgon!! så får ni kanske se de fantastiska efterbilderna.:D Måste få upp spegeln på väggen också. Haha, fint med colaburkarna där också... he he.

NICE PICS IN B/W.

Alla foton tagna by moi. Fina saker i livet ♥ har inte tagit med allt nu, men det är rätt så jävla svårt att göra i en bild eller vad man ska säga, haha. Är inte trött, så jag sitter och tittar igenom bilder, snackar gamla minnen med Lisa, haha! har så jävla många roliga minnen sen vi var små. Saknar det!! Blir nog att sitta uppe ett tag till, lär ju inte kunna somna redan eftersom att jag sov till typ kl. 13 idag... gillar att sova tills länge den där fru Jacobsson.

SIXTYSEVEN.

Bjuder på ännu ett outfitkollage, sånt man kan pyssla med när man inte har något bättre för sig hiho.

STENKILLEN.

I'M IN THE HOUSE.

Hejsan. Idag har jag sovit läänge, skönT. Fast dagen är bara allmänt tråkig och seg... har inte så mycket att bjuda på i text på bloggen just nu hehe. Saknar redan Filip♥ försöker hålla humöret uppe med glad musik. Kanske hörs senare!

Igår var det utgång i Halmstaden, trevligt! och idag var det lite kalas för Filips lillebror. Kanske man inte var så jättesugen på dagen efter men det fick ju funka ändå. Tänkte gå och lägga mig snart, inte nanna redan men titta på lite program och mysa med min fjunkatt. Tänker inte köra nåt aprilskämt! det tycker jag att alla andra sköter bra på facebook... haha. Kom ihåg när man hängde på bilddagboken innan, där körde jag ett aprilskämt att jag hade skaffat glasögon... och vad har jag nu? jo, glasögon. Sorligt så jävla sorgligt.