SCREAMING.

Söndag. 1:a November imorgon, lite sick. Typ snart julafton! kan lova att det kommer gå snabbt. Egentligen skulle klockan varit en timme mer nu, hoho! känns bra när man ställer tillbaka klockan en timme! blev sent som fan inatt, somnade framför iPhonen i sängen typ, då var väl klockan runt 5 kanske hehe. Händer idag då, inte mycket verkar det som.. men ni får ha de gutt!

PURITY.

Rolig kväll. Fast ne.


SLIPKNOT

DO NOT DISTURB A CAT.

IT WAS WRITTEN IN BLOOD.



BRING ME THE HORIZON

LAME.

LOL på Madison igår. Kände på mig att det skulle bli segt, svinlite folk jämfört med vad det brukar vara. Gick typ in på Madison vid 1 och kom dit vid 22 HA, satt ute och snacka lite istället, nae.. det var inte mycket o hänga i julgranen haha, men tack för kvällen! ♥ hade ju ändå några roliga stunder! :D

Händer ikväll? har inga planer, blir väl bara att vara hemma... ni får ha det så gött!


LAA DI FUCKIG DAA!

Fick sluta tidigare idag, så hann med 14.35-bussen. Gött! Madison ikväll.. NU TAGGAR VI! : D



Showtek

RAVERS IN THE UK.

Skägg. Torsdag idag då, gött med fredag imorgon och LOV! :D har faktiskt inte mycket att säga om denna dagen, haft foto hela dagen sen sista lektionen hade jag historia. Typ Halloween-kväll på skolan ikväll, haha lol. Nae, avslutar här. Ha de gott!



TAGGA imorgon!

SLEEP WITH ONE EYE OPEN.

ONSDAG. Torsdag imorgon, sen fredag igen och LOV! gött ju. Madison på fredag också, blir kanske att dra dit då HAWAII Edition dessutom, HAHA! Wtf. Har haft en jävligt chill dag i skolan, foto hela dagen.. gilla! palla att jag måste välja något annat i trean... men men, vädret suger idag! dessutom suger vissa busschafförer. Jag och Sälon var påväg mot Norra station men så ser vi 324:an köra mot Stora torg, så hade den jäveln redan kört. Han körde alltså för tidigt från Norra så vi fick kuta sönder till Stora torg. Hann som tur med bussen! var lagom döda när vi kom fram bara hehe, och lite blöta haha. Busstider är till för att hållas! då kör man inte innan bussen egentligen SKA köra, elakt, mycket elakt.



Ha de, peace.

FOR WHOM THE BELL TOLLS.

MEN VAD BRA att Adela fungerar då, (det är vår sån login där betyg och uppgifter och sånt finns) hade tänkt fixa en läxa, men nehe! när man väl ska ta tag i något så krånglar det, måste vara klart på fredag så jag hade tänkt fixa det nu eftersom jag kommer hem runt 17 eller senare de andra dagarna. -.- aja, nu har jag i alla fall varit ute och sprungit/gått lite. Känns bra! kan ju inte bara sitta inne och spela GH och käka chippe hela tiden! (eller jo, men idag ville jag vara lite aktiv haha.) Har dessutom rensat lite bland mina kläder idag. Eller rensat har jag kanske inte, men flyttat över lite kläder från mina överfyllda lådor till en annan låda under sängen. Hade glömt bort den, men den var ju tom så nu fyllde jag den med kläder istället, så nu har jag mycket mer plats i byrån igen :D

HA DE GYTT.


METALLICA

RUN FORREST RUN.

Nä, nu jävlar ska jag ut och springa en liten runda. Kanske försöka få tillbaka den där bra konditionen man en gång hade? fast den lär ju inte stanna länge nu när det börjar bli vinter, jag är inte den som drar ut och springer i -10 haha.

AMG BBQ!


AMG. GE MIG!

WHO IS THE MOST AWESOME PERSON TODAY?

Tisdag. Så jävla lönt att man gick upp 6:40, tog bussen vid 7 och kommer till skolan också är lektionen inställd. Sån snäll lärare som "glömt" säga det, var liksom redan bestämt dagen innan. Ibland förtjänar vissa lite stryk. Sen när vi skulle ta bussen hem och den matchar med Skummeslövs-bussen och allt. Tror ni inte den hade kört när vi väl var framme i Laholm då. Hallandstrafiken är kassa på att hålla tider. Som tur var kunde pappa komma och hämta oss, så vi kom hem i alla fall.

Dessutom är min tumme JÄTTEÄCKLIG nu, för min fina långa nagel bröts... fyfan. Mår dåligt av att se den vara så ful. Jaja, hoppas den växer snabbt för detta gillar jag inte. Måste göra lite skolsaker snart, satt och spelade GH nyss! ska spela lite till sen får jag väl försöka göra någon läxsak, haha. Gött som fan att det är lov snart, men iofs måste man ju jobba med overkillarbetet, fast jag ska chilla mer än att jobba ändå så. Skolan ska inte få förstöra mitt lov.

Blev ett litet argt inlägg idag, haha! men denna dagen har inte varit så fin om man säger så. Hoppas ni har det bra, peaceee!


- Svar: ingen

INGEN LUST.

Har typ inget att skriva, tycker inte det är nice att blogga nu för tiden.. höhö hoppas ni inte blir ledsna. Ska nog börja uppdatera med lite mer bilder och sånt sen, men inte nu.. Ullared nu ju hahaha! :D HA DE.


random som jag hitta in the "bloggarkiv"

BORING.


Fan. vad. jag. har. tråkigt.

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW.

SÖNDAG. Bajsdag imorgon, tillbaka till LBS (the prison) jaja, man kan ju alltid hoppas på att dagen blir bra ändå! ska bara gå en vecka sen blir det lov, men gissa vem som MÅSTE plugga på lovet? jo jag... måste verkligen! kan bli lite ont med tid annars, är ju ett rätt så overkill arbete man har fått. >.< blev inga höstfoton i detta tradiga väder.. vill att det ska vara lite sol så att det blir sånt gul/orange ljus ute. Var ju på bio igår och såg Pappa på burk, var väl rätt så okej. Svinsöt unge med i filmen, vanligtvis brukar jag inte gilla barn men han var ju söt haha! fan, börjar ju nästan låta som en pedofil... men det var inte så jag mena.. bara så ni vet.

Kom på att jag har matteprov på fredag också, HEJ FAILARN! har ju matte B nu hehe. BTW, jag fyndade rejält i fredags. Jag hittade Metallica-GH plus att det ingår en gitarr för 99 KRONOR! episkt. Vet att GH inte är lika inne längre men ändå asbilligt. Köpte en tidining som var dyrare, haha. Idag ska jag väl bara chilla, fast iofs jag chillar alltid. Jag är chillarN.


sån skitbra bild där man verkligen ser vad jag har på mig, eller inte haha...

vet att denna bilden är lite kass, men faktiskt är det så att den är tagen genom ett fönster..

Peace.

YOU ARE A KILLER.

Kass uppdatering, i know men har bara inte lust och skriva och sånt. Borde ladda upp lite mer bilder (som jag alltid gjorde innan.) Vissa bloggar läser jag aldrig, utan kollar bara bilderna. En bild säger mer än tusen ord. Tycker helt enkelt att bilder är roligare än text, tror jag faktiskt de flesta gör? alltså hellre en blogg med bara bilder, än bara text tycker JAG. Men jag lägger ju inte upp särskilt mycket bilder nu för tiden... kanske ska börja med outfits igen? haha var ett tag sen.. kanske dyker upp någon sån bild nån dag om någon tycker det är kul hoho. Ikväll blir det som sagt bio, men inte Paranormal Activity 2 för SF.SE ÄR CP! >:O blir Pappa på burk istället, haha! fanns typ ingen bättre, hoppas den är bra!

hoppas ni har en bra dag, peace.

22 / FR3DAG.

GYTT MED FREDAG. Dock sista dagen på Kattfoten.. satan vad jag kommer sakna alla små bebiskatter! D: speciellt mina favoriter Paula och Nemo. Haha! katter är awesome helt enkelt.. vet inte vad jag ska göra ikväll, blir väl att vara hemma. Har tagit hit Nasse denna helgen så blir väl att vara med henne och lite sånt, haha låter som att jag pratar om en människa, äh vafan djur är minst lika mycket värda (i vissa fall värda mer). Tänkte ta lite höstfoton och sånt kanske, bara det inte blir regn och sånt skit. Imorgon blir det antagligen bio! vill se Paranormal Activity 2 men hoppas den går imorgon, är ju premiär ikväll. Har faktiskt lite filmer jag vill se, SAW i 3D (FEEETTTT haha!) sen Jackass som också är i 3D. Plus några filmer som hade premiär för ett tag sen: I rymden finns inga känslor och Sex and the city 2. Fattar inte att jag fortfarande inte sett SATC 2, älskar tv-serien, men jaja någon dag. Ska kolla igenom lite bilder och sånt nu, ha de gott! peace.

NYTT.

Kan lika gärna skriva det här, nu har jag ny msn. Har haft min gamla sen typ 5:an men nu kände jag att jag ville ha nu pågrund av några anledningar. Så ni som vill ha den, take it or die (haha): [email protected] 

Får väl snart gå och nanna, tänkte dra ut och springa en runda med min runda vovve sen när jag kommit hem imorgon! :D haha, stora planer inför morgondagen. Måste nog försöka ta tag i lite skolarbete också... får se, hehe! men nu säger jag GODNATT.

HUNGRYY.

ONSDAG. Två dagar kvar av APU:n.. kommer sakna alla små kissemissar så mycket när APU:n är över! :-( är i alla fall hemma nu och jag är hungrig. Får väl gå och titta om det finns något gott att äta, helst inte en sketen smörgås hahaha! det är inte rätt bröd här, så det får bli något annat. Somnade redan vid kl. 20 någongång igårkväll, var trött. Sen vakna jag vid 22 men somnade om sen. Inte likt mig, men jaja fick ordentligt med sömn. Fast jag var ändå trött på morgonen, det är nog något fel på mig haha. Nä, nu ska jag hitta något att käka som sagt. HA DE!

H3J.

Har inte så mycket att skriva om denna dagen.. men jag kan ju berätta lite vad som har hänt ändå för dom som vill veta. Tog då bussen 08:08 in till Halmstad, gick i ösregn och blev helt pissblöt, mina Converse har varit blöta hela dagen så nu ligger dom på elementet. Slutade vid 12, tog 13:05-bussen hem, och nu är jag hemma i Vallberga. Sitter och lyssnar på musik som vanligt, haha! ska nog ta lite rotfruktsgratäng som blev över från igår nu, var ju faktiskt inte så himla äckligt! :D

Kommer lite snygga bilder först...



BTW. Jag hatar Spotifys jävla äckelreklam, fast iofs vem gör inte det?

I HATE YOU.

- Nae, jag menar inte dig.

Måndag. Snart tillbaka till the hell då ja, ska njuta av denna chilliga veckan sen är det en veckas helvete (hahaha skämt åsido, eller?..) sen lov. Blir väl plugg på lovet antar jag, går man i en sån skola så. Fast jag tänkte inte låta den förstöra lovet men har ju fått ett stort overkillarbete av en viss lärare på skolan... kom hem typ 14:30 idag, sen körde jag hem till Sophia, var där ett tag och nu är jag hos mamma. Ska snart äta rotfruktsgratäng.. hm.. vet inte vad jag tycker om det men jaja ska inte klaga! :D mycket bättre än Västergök, aaarhhh! just det ska tillbaks dit också, fifan. HA DE GÖTT!

GE MIG.


Ge mig jeansen! / källa

- - -


Källa

SOMEBODY TOLD ME.

Mitt förra inlägg kändes så viktigt att publicera, haha.. är i alla fall klar med städningen nu. Nybäddad säng och sånt, gytt! sista veckan med APU nu då, denna veckan måste jag göra lite saker som har med skolan att göra. Fyfan, okul. Lite tveksamt om jag börjar med historian dock, ska göra lite annat hade jag tänkt. Får passa på eftersom att man slutar tidigt på dagarna. Pallar aldrig när jag kommer hem vid 17, 17:30 som jag gör i vanliga fall. Fattar inte varför jag alltid ska skjuta fram läxorna tills sista dagen. Måste försöka sluta med det, för om man gör allt direkt så kan man ju chilla hårt som fan sen haha. Tänkte se om det finns något att käka till kvällsmat nu, peace. ♥

STÄDAR'N.

Jag städar rummet, nu ska det bli rent! :D

17 / SÖNDAG.

Sov alldeles för länge idag, AMG. Stängde av datorn runt 3.30 och vaknade 15.15, alltså palla. Hade ställt klockan men jag somna om ändå haha, inget ovanligt. Jag är alltså ingen morgonmänniska. Idag borde jag göra något vettigt, städa rummet till exempel men jag är ju chillarN fast jag måste göra det snart känner jag. Kan ju också meddela en jävligt konstig sak angående min kamera. Jag har varit hos mamma hela veckan och den har bara stått här hemma på skrivbordet, sen när jag skulle använda den i fredags så funka den inte. Alltså, det är INTE OKEJ! batteriet är fulladdat.. kanske är så att batteriet är helt dött så att jag måste köpa nytt men det tvekar jag ju på. Rätt sjukt att en sak bara kan stå och gå i sönder när man ens inte rört den. Aja, ni får ha en bra dag! ♥

HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ.

- Den filmen såg jag ikväll. HEHEHE. Träffade Lisa i Halmstad, vi käkade på Mc donald's och sen gick vi på bio och såg den filmen då. Var ju rätt så rolig faktiskt! tack för kvällen, trevligt var det ♥ fast vi kom ju inte undan kvällen utan att faila, eller iofs var inte jag den skyldiga denna gången. Allt godis hamnade på golvet, hahaha fint. Sitter och lyssnar på musik och chattar lite just nu, orkar inte sova ännu. Fast nu har jag inte så mycket mer att skriva, peace out!

KEEP ME IN THE DARK.

Lördag. Igår var jag på Musteriet (Mustan) i Båstad, de hade något årsjubileum eller något, tror jag. Sophia ringde och fråga så vafan, jaja.. bättre än att sitta hemma och äta chips. Ja, jag måste svika chipsen ibland. Ikväll ska jag kanske till Halmstad och träffa Lisa, ska bara fixa skjuts dit. Finns typ ingen som kan köra, så hej tåg! men då måste jag köra moppe in till Laholm.. fifan, då blir det termobyxor denna gången isåfall. Tänk så hade man haft körkort... går femtusen gånger snabbare plus att det är varmt i en bil. Kanske blir att träffa Sophia också lite senare, får se. Nu ska jag snart hoppa in i duschen! Ha en bra dag! Peace ♥


inte alls suddig bild H3hEhe

FYFAN.

Att köra moppe i den här kylan gör jävligt ont, så ni vet. Om jag skulle välja ett av de värsta sätten att dö på så ligger ju självklart att frysa ihjäl högt upp på listan. Är i alla fall inne nu, i värmen! ♥

THIS IS MY LIFE, THIS IS MY MUSIC, SO FUCK YOU.



THE F-TRACK - SHOWTEK

15 / FREDAG.

Gött med helg! kom hem redan vid 13-tiden idag, haha damn rätt så tidigt. Annars har vi ju lektioner från 8.20-16.00 på fredagar. Brukar iofs få gå lite tidigare på fredagar men som sagt det blir ändå 16-bussen. Önska jag var hemma så tidigt varje fredag! ÅHÅ.. ska man då hitta på denna kväll? har inga planer, men jag har i alla fall chips, godis plus en pizza som jag ska värma sen, inte alls mycket fetmamat där nä... hehe.

Nu vet jag vad jag ska spara till, en egen dator! varför har jag inte köpt det? jag har mobil, tv, iPod och stereo men ingen dator. Skulle sitta fint med dator på rummet, så man slipper dela och sitta ute i hallen. Tar nog lite tid och spara, men efter jul har jag förmodligen lite mer pengar, ska dessutom försöka handla så lite kläder & sånt som möjligt, måste ha en dator. ♥ Haha!

Nu ska jag ta något att dricka, ha de gott.

IN FLAMES - DRENCHED IN FEAR.



WHAT'S YOUR NAME?

Torsdag. Grattis på namnsdagen STELLAN. Då har man snart gått en veckas APU då, chilligt som fan har det varit och lär väl fortsätta bli så... palla att man ska tillbaka till fängelset LBS sen då, hehe. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och kränger choklad, kan ju fan inte låta bli när dom ligger mitt framför mig och tittar. Fast varför ska jag låta bli? haha.. kanske för att det inte är helg? fast ne, skitsamma. Man kanske ska ta och gå ut med hunden... hm, hon är ju rätt så gullig när hon går där ute i trädgården. Tror Nasse skulle bli glad hund om jag kommer med kopplet, haha! går nog ut en runda, ha de! peace.

DELIGHT AND ANGERS.

Onsdag. Idag fyller min kära mor år så GRATTIS MAMMA! :) Har fixat en så gullig present, haha. Har haft en bra dag, svinigt trött imorse bara... fast iofs är jag ju alltid det.. hehe. Fick ändå sova ända fram tills 7:40, men ja.. man får ju vara som man är, när man inte blev som man skulle, haha! sitter och lyssnar på musik just nu, käka nyss en pannkaka med grädde & sylt, gött ju. Slänger in en svinbra låt också..




IN FLAMES

WoW-JOCKE.



HAHA! :D

CHILL.

Ännu en chillig dag på Kattfoten. Fast fan vad dagen började kasst, mammas bil starta inte vilket gjorde att jag missade bussen, fick vänta på att pappa kom med en annan bil sen kunde jag ta bussen till Halmstad. Kom inte fram förrens lite över 10 (börjar 9) men aja, inte mitt fel att biljäveln inte ville starta, höhö. Jag är kär i alla katter nu, hihi! så jävla mysiga. Btw, såg nyss att jag hade gillat någons inlägg på Facebook av misstag, alltså fifan vad jag ofta råkar klicka till den gilla-knappen. -.- typ lite fail är jag.. men ni får HA DE GYTT! :-)

1000.

Just det, mitt förra inlägg var mitt tusende inlägg om ni ville veta, haha! fick sluta jävligt tidigt på Katthemmet idag, fanns inte så mycket att göra också var vi många, så vi fick typ gå 11.15 men eftersom att min buss gick 13.05 så stanna jag och Stensson kvar lite till och kela med bebisarna (katterna då). Har inte så mycket mer att skriva faktiskt, ska till Vallberga lite senare... slipper liksom ta 7:09-bussen härifrån, så då åker jag med mamma när hon ska till jobbet istället 7:50. Gytt! HA DE ♥

FAILAR'N.

Ja, Isabelle jag failade. Jag failade hårt...

JAG RUTTNAR.

- så tråkigt här är...

HAHA.

MOVE THROUGH ME.

Söndag 10/10/10. Låg kvar länge i sängen idag, vakna typ 12:30 men låg ändå kvar till typ 14:10 eller nåt haha, chillar'N. :-) har inga planer för dagen, fast jag måste till affären och fixa pengar till mobilen. Vill helst inte köra moppe men det får nog bli så ändå. Det var nog allt för mig, peace.



IN FLAMES

HELGEN BORDE VARA LÄNGRE.

Alltså helgen är alldeles för kort.. nu är det ju för fan söndag igen. Den borde i alla fall vara i minst 3 dagar. Lagom tycker jag, 4 dagars skola och 3 dagars helg. Segt.. så på måndag börjar min APU. Ska vara på Kattfoten i Halmstad nu i 2 veckor. Blir säkert helt okej. Var ju hos Sophia innan, skulle egentligen sovit över men bebisen (Sophia) var jättetrött typ och ville sova så hon slängde ut mig, hehe. Nae, inte riktigt men vi kolla en störd skräckfilm och lite sånt. Stör mig speciellt mycket på att dom som det typ handlar om alltid ska vara så jävla tröga.. men det måste dom väl vara så att det som sagt blir en skräckfilm, haha.

Alltså jag fryser alltid när jag sitter här på kvällarna, det kommer typ ut kall luft från garderoben jag har brevid mig. Hatar den. D: men usch vad jag är uttråkad.. man kanske lika gärna kan gå och lägga sig, fast tror ändå det blir att jag stannar här ett tag och sätter igång lite musik eller något. Säger godnatt och sånt nu ändå! så SOV GOTT. ♥

10/10/10/SIGRIDS DAG.

GRATTIS TILL MIN VÄN SIGRID, hon fyller ju 17 år idag! ja.. jag hoppas att du helt enkelt får en jävla nice födelsedag! :D

Denna bilden är till dig:

INSPIRATION / ELIN KLING, SOFI FAHRMAN.



Bilderna är tagna från härifrån & här.

THE POWER OF THE MIND.

Det har inte hänt mycket sen sist jag skrev, har käkat chippe och godis och kollat på "Lite sällskap". Käka ju fan inga chips igår! ikväll blir det hem till Sophia som jag skrev innan fast nu är jag helt säker hoho. Alltså att klockan redan är 17.30 typ är sjuukt, fast iofs sover man så länge som jag gjorde idag så brukar det kännas så. Sitter och lyssnar på lite hardstyle (HÅRD STIL) hahaha.. lägger ut en låt med bara för det:


HEADHUNTERZ (låten blir typ bra vid 2:37 tycker jag haha)


Mohaha jag gjorde nallen fet.

I'LL KILL YOU AND YOUR DREAMS TONIGHT, BEGIN NEW LIFE.

Lördag 9/10. Sov sketalänge idag, hehe var uppe ett bra tag igår så. Tror det blir att dra till Sophia ikväll, borde dammsuga rummet också.. så det får jag kanske ta och göra sen (när jag orkar hihi) annars så ska jag väl inte göra något mer typ.. man kanske ska ta sig en springtur i skogen.. fast nu är inte Nasse här men ja då kanske jag kan springa mer, eftersom att hon bara ska stanna och lukta överallt, haha. Får se om jag har lust sen. HA EN BRA LÖRDAG!



Slayer - Bloodline

GRATTIS LISA! ♥

Idag fyller min fina vän Lisa 16 år! hoppas du får en underbar dag (utan mig, haha skoja) med massa fina presenter. Saknar dig som faaaan, ha det bäst!!

Här kommer lite random gamla/ lite nyare bilder som är tillägnade till dig:



ÄLSKAR DIG. ♥

SOV GOTT / GODNATT.


Ska nog snart bädda ner mig i sängen, är SVINkall.. har fan Uggs på mig inomhus hahaha. Blir nog varmare i sängen så borde väl dra, men är inte så jättetrött dessutom håller musiken kvar mig. ♥

- FREDAG -

Nice med helg! dock har vi fått en till uppgift under APU-veckorna. ROLIGT. Slutade tidigare på sista lektionen så jag och Sälon hann med 14:35-bussen! :D vi fick vinka lite på den men jaja, hemma lite tidigare i alla fall. Kom hem typ 16.10 istället för 17.20. :)

Tar en minisammanfattning av dagen och kör på DAGENS:

Dagens vill ha: fezt FEST!!
Dagens klädsel: jeans, svart transparent tröja (linne under då SÅKLART), Converse
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: nere
Dagens händelse: Sigrid puttade in mig i en stol så att jag blev skadad på ett ställe HA elak tjej, ELAK!
Dagens låt: hm.. har haft många låtar på huvudet och såå.. men det får väl bli Larz Kristerz - Carina, den är så bra den låten.
Dagens saknad: sovmorgon
Dagens dummaste: ny uppgift att jobba med hemma..
Dagens drog: skratta
Dagens roligaste: Isabelle för hon är så mobbad när hon går i trappor
Dagens favorit: mig <33333 skoja nae får väl säga vännerna då grr.. ;)
Dagens köp: -
Dagens godis: -
Dagens humör: tramsig haha
Dagens ord: jevvla

SIKKET MÖG.

Ja... det fick bli en fin bonna/skånsk-rubrik hahaha. Fredag imorgon då ja.. denna veckan gick riktigt snabbt fast iofs tycker jag alla veckor gör det. Det är något som är bra med vårt schema, att det snabbt blir onsdag. Har haft en helt okej dag, blev en hel del skratt på fotolektionerna! :D trodde denna dagen skulle bli kass, för den börja med att jag var SVINtrött när jag skulle gå upp, vilket blev tio minuter innan vi skulle köra. Sen så regna det massor på mig när jag väntade på stadsbussen till skolan och det var kallt som fan. Plus att vi skulle ha fotoprov på morgonen och jag plugga typ ingenting.. men det löna sig i alla fall och jag lyckades få ett VG på provet. Hoho! man behöver inte alltid plugga för att få bra betyg, mohahaha.

Dock förstördes mitt humör lite på sista historialektionen, har fått ett jävligt stort arbete av läraren. Man ska göra två jevvla arbeten med inledning, källkritik och allt sånt. Dessutom tänka på fotnoter och massa annat på båda arbetena. Sen dessutom göra en redovisning om det OCKSÅ. Kul... och jag som tycker historia är så intressant också... JAJA, slutsnackat om skolan nu. Stor kärlek till mina nya Converse btw! :) dock börjat få lite skoskav i den ena skon men aja, det försvinner sen. Shit vad mörkt det har börjat bli nu.. gillar inte det. Blir ÄNNU svårare att komma upp på morgonen då. Fast jag ser framemot julen och NYÅÅÅÅR! vet att det är ett tag kvar men tiden går snabbt, i alla fall i mitt liv haha. Aja, ha de BRA. Peace out!


Fick bara bli en random bild eftersom jag är hos mami..

I HATE ENGELSKA.

Hejsan. Onsdag idag då, torsdag imorgon sen fredag IGEN. WTH! snart sitter jag väl här och säger "imorgon tar jag studenten" typ hoho. Foto idag hela dagen som vanligt, chill.. fick jobba med vad man ville typ (alltså inom foto) sen hade jag mitt prov idag också som jag missade förra veckan. I morgon är andra delen av provet. Sen har jag ju den där jävla engelskan att göra. Just det, typ en eller två svenskauppgifter att göra också. Nu måste jag försöka jobba med engelskan lite, usch så blev det bara ett inlägg om skolan, rolig jag är då. >.<


detta är jag när jag är glad.

och så här ser jag ut när jag funderar...
häftig_tjej_cool_93

PEACE OUT

CONVERSE ALL STAR.

Här är mina nya skor som kom idag:



Nu ska dom bara bli lite skitiga också haha, slitna Converse är NICE.

SKOLFOTO HÖSTEN 2010.

Har nyss tagit skolfoto, HEHE! kommer säkert se helt retard ut men men.. hoppas han väljer den FRÄCKA bilden där jag gör en FRÄCK sak hahaha. Ska forsätta med fotoprovet sen, var jävvla massa och skriva. Sälman och Stensson har adhd btw. HA DE ♥

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/archive/00136/baby-318722-556405__136974w.jpg
ful.. hehe sorry bebisen

THIS IS THE SOUND OF THE HEADHUNTERZ.

TAJSDAG. Gick upp ungefär 10 minuter innan vi skulle åka haha, in till skolan.. hade engelska & idrott. Gjorde till och med mål på gympan! HA rekord, ville bara få slut på skiten.. hade sån tempoboll. Har ett äckligt engelskaarbete att göra klart till fredag också... -.- och imorgon är det klassfoto! sen kommer väl katalogen om ett halvår, hahaha. Var ju hos frisören idag också, var där från 13:00 - 15:45 typ. Tog inte lite tid eller, haha mitt långa hår tog tid att slinga kan man ju säga, men det blev bra (eller ja.. hoppas det SER bra ut i alla fall) man ser ju verkligen skillnad i alla fall. :-) sen var vi på Väla, jag, mamma & Jenny. Köpte, en tröja, en skjorta och ett par jeans + ett armband. Nice! var också inne på IKEA en snabb sväng, och jevvlar vad stort det är! ._. Väla kommer också bli riktigt stort sen ju. :D nu måste jag dra, får gå och lägga mig lite tidigare nu ju när det är klassfoto imorgon. Vill inte se trött ut just den dagen (eller egentligen ingen dag), sen vill jag helst vara uppe lite längre än 10 minuter innan vi ska köra på morgonen hehe.

GODNATT!

slänger in en låt också..


D-TUNED

SUNDAY/BORING.

AMG. Har så tråkigt... dessutom fryser jag. Behöver nästan vantar känns det som, bara för att det är söndag, sista dagen i helgen och innan måndagen. Sitter och lyssnar på musik och käkar salta pinnar. Inte så mycket ös här alltså. ._. har egentligen ingenting att skriva så jag avslutar här. Peace

THEY SAY.

Söndag. Palla söndag. Helgen är slut.. igen... jaja. Var på Kattfoten (ett katthem) för ett tag sen. Ska praoa där, så var bara där och prata och titta lite. Golliga katter, och jag ska få klappa alla hihihi! Nästa måndag börjar praktiken. På tisdag ska jag till frisören och sen efter det blir det Väla med mamma, har dessutom beställt nya skor, kommer denna veckan! :D inte lönt att vänta på de vinröda Conversen eftersom det nog tar ett jävla tag tills dom kommer in i min storlek, om dom ens gör det. Ni får ha en fortsatt BRA söndag! peace

THAT'S EPIC.


Haha, no-lifer som tar kort på nagellack. Ville bara visa min nagellackssamling från H&M hihi :D

KEEP THE RHYTHM.

LÖRDAG. Har inte överdrivet kul just nu, sitter och lyssnar på musik och lite sånt. Är ensam hemma, de é gött! men vad ska man göra hela kvällen?.. men ni får ha en fin kväll! ♥



The R3bels

- SCULLCANDY -


Köpte nya hörlurar i torsdags, likadana som innan fast rosa och vita denna gången. ;)

OLD - BLACK/WHITE.

RED FLAG.



BILLY TALENT

LIGHTS AND SOUNDS.

Failar'N var jag idag, nog om det. Skönt med helg! sen bara 5 dagar i skolan, sen blir det 10 dagars APU. Blir säkert bra, slipper ju läxor hahaha (eller?.. jag hoppas det ._.) just nu sitter jag och äter godis och lyssnar på nice adhd-hardstyle, sen har jag två negerbollar kvar också! :D eller Delicatoboll står det på förpackningen om ni ville veta. Smakar fint i alla fall, lite skillnad ifrån Västergök... hehe. Har inga planer inför kvällen, blir säkert segt men men man får sova länge imorgon i alla fall. Vill SHOPPA, anmäl er här om ni vill shoppa imorgon. Hah.. nu får det bli lite bilder som Sigrid tog på mig på fotolektionen igår. kvalitén på bilderna, färgerna m.m ser olika ut beroende på vilken skärm/vilket internet man har..

(Redigering: jag)


IN SKOOL.

Pappa körde in mig till skolan idag, chill! :) kom dock 2 minuter sent, sover lite länge på morgnarna haha. Börjar matten klockan 10, tråkigt. Gött med fredag, fast vi har ett till prov sista lektionen -.- sen ska jag hem och chilla (eller nästan) måste göra ett engelskaarbete tills tisdag också. Nu ska jag dra, hörs senare! :D