AT SCHOOL.


Hallåja! sitter i skolan och softar sönder, vi saknar en person i vår grupp som har vår film så vi kan inte göra så jävla mycket. Har suttit och organiserat bland mina bilder på we♥it. Klicka här för att komma till min sida, btw så la jag till en liten Bloglovin-ikon på bloggen igår. Vill du följa mig där så är det bara att klicka på den eller här hoho. Snart är det dags för lite mat, hoppas det går att äta! gårdagens lunch var faktiskt rätt så nice. Brukar oftast inte tycka om vad Västerg(p)ök har att erbjuda annars. Idag har studiebidraget kommit! :D so nice, fast nu får man ju se till att fixa lite julklappar också. Hoppas ni har en fin dag!

FOREVER ALONE PÅ JULAFTON.

HAHAHA. Lite existenz innan läggdags, godnatt!

SHE'S LIKE HEROIN.

Åhå! nytt nummer av Styleby. SO nice! känns som att jag är hyfsat aktiv på bloggfronten idag, hiho. Soft kväll, fotograferat lite, redigerat lite bilder, tänt massa ljus och nu sitter jag bara och lyssnar på musik. (RÄTT SÅ najs att ha Spotify Premium btw hihihi) tänkte jag skulle dra och duscha nu faktiskt sen återgå till chillandet. Låter fantastiskt bra tycker jag! godkväll.

HOME.


Mitt rum just nu. MYSIGT VA! :D

Idag skulle jag ju köpa en ny adventsljusstake men den fanns fan bara i röd just den jag ville ha... inte OKEJ, så jag fick köpa en julstjärna istället. Den är micket fin den också men jag hade ju siktat in mig på en speciell, haha. Jävligt noga är det, nae.. man har ju inte framme den så länge så denna duger! Nu ska jag äta min lax och lite sallad till och dricka mjölk ur ett cola-glas, fan vad nyttig jag är.. helt sick!

ALMOST ENTIRELY BLACK.


Haha, sista bilden ser lite efterbliven ut... :D de tre sista plaggen är rätt så nya, men de första tre har jag faktiskt haft ett tag. Jag har bara varit lite seg, sen måste man ju inte heller visa varenda nytt plagg man köper men jag tycker det kan vara lite kul, sen har det blivit så att jag nästan alltid gör det.

JUL HOS MANGE.


SO NICE att vara hemma redan. Eller ja det är i alla fall tidigt för mig. Tog dock bussen 13.08 och är hemma 14.37 typ... går ju rätt så segt. Får fan sätta fart med körkortet nu! tramsigt av mig. Sitter och äter lite smörgåsrån med smör och brieost, fint ska de va! snart kommer mamma och hämtar mig. Ska ut till Maxi och köpa ny adventsljusstake, den jag skulle ha nu så länge var sönder men jag hade ändå tänkt köpa ny. Måste ju se bra ut i mitt fagra rum. Hade prov innan idag och andra deadlinen på rapporten i projektarbetet, sen en håla på över två timmar. Dagen börja inte särskilt bra heller... börjar med att mitt första alarm ringer. Går upp och stänger av det och tänkte att jag går upp när nästa alarm om tio minuter går igen. Klart som fan jag tar med mobilen till sängen när det ringer och somnar om, vaknar 6.30 och hade tänkt hinna med bussen som går 6.49. Klär på mig och sminkar mig i superfart och hinner ändå med bussen! sån jävla tur att den var lite sen. Jag sprang till Laholm alltså, YEAH. (Pappa körde mig) om någon inte förstod det. Nu anlände mammuten! bye.

REBORN.

Musik och lite plugg så här på kvällskvisten... plus redigering av bilder, Facebook och lite annat hehe.

FAIRYLAND.


Måndag. HOME ALONE. Yeah! det är faktiskt nice, fast det var mycket bättre när Filip var här. Hittade honom på bussen :D sen så körde han mig hem också fick han stanna på middag och lite så men han var tvungen att lämna mig nu för sin fotbollsträning. Så nu sitter man här och är lite cool framför datorn och lyssnar på hardstyleehh fast jag måste egentligen plugga. Inte riktigt min grej det där, okej.. det är väl ingen som gillar att plugga(?) eller jo nån jävla idiot finns det väl. Fast jag tror ändå jag ogillar det lite mer än alla andra, haha! just sayin' nahe jaha dags och titta lite på naturkunskapen nu då. Go'kväll!

FÖRSTA ADVENT.

Jahaja, undrar hur många bloggar som har valt denna rubriken idag HEHE. Helt ärligt har jag ingen julkänsla över huvudtaget och orkar inte riktigt bry mig just nu. Vill inte lyssna på julmusik heller kör på Billy Talent och sånt istället, vädret har damp idag också. Hade varit bättre och mycket finare med snö, den bör ju komma sen.. ser fram emot att fotografera då! och idag har gjort... ingenting. Fick nattbesök av Filip igår, och han var en trötter pöjk så vi gjorde inte så mycket. Visade mina skills på att bygga hus på Sims, och spelade lite GTA sen var vi ute och gick en liten runda i dampvädret sen somna bebis-Filip i min säng. Då satte jag på Torkel i knipa!! what a wonderful movie. Eller ok, först satte jag igång en film som inte var bra så då fick det bli Torkel istället. Filip åkte hem för ett litet tag sen, vi har bara softat sönder och sovit hela dagen typ. Skyller på vädret... jag åt inga chips igår btw. Viktig information, blev lite smörgåsrån istället. Ae, kanske skulle ta och äta lite mat d.v.s. smörgåsrån eller Chili con carne som pappa gjorde igår, har inte smakat den faktiskt. Trevlig första advent!

WASTED PENGUINZ.

2.10 ->
amazing.

THE MF POINT OF PERFECTION.

Hallao! idag har jag varit uppe sen kl. 6.40 DE NI! på EN LÖRDAG, herrejösses! men det är så här att igår var jag på Väla med mammut, letade vinterjacka i typ varenda butik! men det blev ingen... men jag hittade faktiskt två men den ena var way too dyr och den andra vet jag inte om den är så jättevarm. Ska leta lite på internet, vinterskor hitta jag i alla fall några stycken. Köpte dock inga men jag köpte nya byxor och en t-shirt, så jag blev nöjd ändå! var väldigt nära på att köpa en rutig flanellskjorta också men det gick fan inte att välja mellan två, måste hålla i pengarna nu så jag sket i det hoho. Sen har jag redan massa rutiga skjortor. Sen käka jag hamburgare och pommes på American Steakhouse, SO nice.
Sen hem till Filip, nanna där och sen hängde jag med och kolla på honom när han spela fotboll imorse. Inte så farligt faktiskt (alltså menar jag är ju inte direkt någon sportmänniska heh), värst var väl att det var så jävla kallt där inne! D: hade ju bara min heftiga metal-skinnjacka på mig ju haha. Det är förklarningen till att jag var uppe så tidigt, sen har jag hängt hos Fillebooi hela dagen, kom hem vid 19 ungefär, tog en dusch och nu sitter jag här. Tror inte det händer så mycket mer ikväll faktiskt än att sitta här och lyssna på fet musik. Kanske skulle ta och fotografera mina senaste inköp.. hmm.. är lite kär i mina nya byxor faktiskt. Gick ut från omklädningsrummet like a baws! lite så.. yeah! nae en iskall cola och lite fläskiga chips nu! tror det skulle sitta fint som tusan! också lite hardstyle på det OHmFg. :D

HONEY, I'M HOME!

HAHA. Alltså alla dessa gör mitt liv lite bättre!

YOU'RE TOO SERIOUS FOR ME.


Sweeeeeet! (Fotograf: Sigrid)

HEJ. Fan kass man är på att blogga, nästan lite tradigt att blogga nu för tiden. Har inte riktigt haft ork eller lust så atteH men nu håller jag helg! fint. Idag blev det nästan bara att gå och chilla runt i skolan. Fotade en flaska i fotostudion, lyssna på julmusik och skrev ut papper. Soft dag helt enkelt, tycker det är lite fruktansvärt jobbigt att jag har prov i naturkunskap på tisdag dock. Inte mitt bästa ämne om man säger så... om man skulle fixa något att käka. Eller bara sätta sig vid teven och äta massa smörgåsrån <3 <3 <3

BUSY WOMAN.

Nu ska jag försöka sova lite. Bloggat lite kasst, men jag jag är ju busy woman hEhe eller inte riktigt va, aja natti.

AT MY CRIB.

Min säng ser äckligt inbjudande ut med det där påslakandet... åhå! :D

KOLLAGE.

Hittade en fin app där man kunde göra egna kollage (Pic Collage heter den om någon skulle vara intresserad), lite sånt här man roar sig med när man inte kan sova på kvällarna..

DON'T CLOSE YOUR EYES.

Min episka bakgrundsbild på datorn!!!!!

Fyyyyfan! (bonnadialekt, viktigt!) vilken dag... har lite att berätta. Hände en sak på vägen till Helsingborg, precis när vi är vid avfarten mot Hbg så börjar växlarna på bilen krångla. (Vi körde inte med pappas bil utan den gamla Audin). Sen dog bilen varje gång pappa försökte växla, nu kan jag ingenting om bilar men jag antar att det var växellådan som krånglade eller rättare sagt gick i sönder. Pappa fick ringa bärgaren sen kom pappas bror och hämta oss. Trevligt ute på motorvägen... har nu varit med om detta två gånger. Dock var jag med i en olycka med bilen första gången. Vi kom i alla fall in på Ikea och fick med oss pappas säng hem, sen hitta jag två ljus och ett så jävla najs påslakan. (Har nog någon typ av påslakan-fetish) Dock blev jag lite ledsen eftersom att jag fick åka därifrån utan att gå in på Väla, som också var planerat men nu gick det ju som det gick med bilen. Så det var denna dagen det! tung dag haha... blir väl bara att softa sönder ikväll skulle jag tro om inget annat dyker upp. Bye!

19TH/SATURDAY.

Jag är trötteeer... varit vaken sen typ innan 9 imorse. Sov hos Fajlip sen skulle han på öppet hus på sin skola idag och jag ska snart till Ikea med pappa. Dock är jag så trött i mina ögon så är egentligen inte sååå sugen på att gå där, fast ändå lite men det blir nog inte så mycket Väla i alla fall. Pappa gillar ju inte riktigt det där med att gå runt i klädbutiker. Fast egentligen behöver jag faktiskt vinterskor men men.. kanske en annan dag. Jag är ju faktiskt trött, som sagt. Hem och spela sims typ!! får se, har bara gjort gubbarna än så länge (typ den roligaste delen) sen får jag se om det är kul. Vill spela något i alla fall.. annars blir det kanske GTA på mitt gamla PS2 heEhe men nu ska jag bege mig!

TEARS INTO WINE.

Så här kul hade min simgubbe sist jag spela.. forever alone.
Tror jag ska spela lite Sims!! eller i alla fall starta och se om det är najs och spela. Var ju ett jävla tag sen, idag har jag sovit... och duschat. Intressant dag, aae en till låt med Billy Talent sen ska jag försöka komma in lite i Simsvärlden igen. (Fan vad efterblivet det lät) viktigt inlägg yea byeEbye!

SUDDEN MOVEMENTS.

Nästan helt frisk! kändes dock inte så jävla bra i halsen när jag vaknade men nu mår jag bättre. Misstänker lite att jag hade feber inatt också för jag vaknade helt lökig mitt i natten haha, ONICE. Har absolut inget vettigt att skriva ikväll har som sagt bara varit hemma idag och vilat. Fast just det, lagade mat innan lax och spaghetti! kockeN här ja! sen har jag faktiskt inte druckit cola sen i söndags. Mina tänder gillar det huhu, men nu ska jag lämna musiken och Facebook och titta på lite tv istället. Godkväll!

LE LABRADOR.

Saras hund Cookie igen, blev faktiskt väldans nöjd med bilderna jag tog på henne. :D

M'AIDER.

Om man vill vara snäll så kan man ju faktiskt gå in och gilla mitt bidrag här. Jag är jävligt tacksam! ;) dock är bilden väldigt liten, vilket jag tycker förstör för Pysen ser ut att vara så långt borta, men det är sidans fel!! :(

STEVE-O.

Idag blev jag bra chockad när jag slog på trean och ser Steve-O på Adam Live, haha vafan det var ju najs. Sen häfta han fast sin autograf på ett papper på Daniel Breitholtz arm. SO NICE... hade en förjävlig natt kan jag säga, hade hög feber lite över 39 grader.. så kände mig lite död. Usch, hoppas faktiskt att jag slipper det ikväll/inatt. Fast idag mår jag bättre! men blir hemma imorgon också, vill inte riskera att gå till skolan. Känner ju mig inte riktigt bra ännu, men ah det får vara nog om min sjukdom nu. Såg ju Tintin på bio i söndags med pappa, Jenny och Ken, den var rätt bra! sen kommer det ju en fortsättning också. Måste gå på bio lite oftare, har ju ett presentkort att utnyttja. Går på lördag. Ensam. Forever alone, fuck yea. Ellerrr inte. Ska nog till Välus sälus på lördag, skulle kunna bo där. :) haha nej, kanske tog i lite men det är fan Sveriges bästa köpcentrum och största håller det ju på att bli. Vill ha ny vinterjacka och vinterskor skulle vara bra också. Får se om jag får med mig något av det hem på lördag dåRå. Sen har jag spanat ut ett par jeans (eller egentligen flera stycken) men det är ett par jag känner lite extra för haha. Nähä, nu ska jag kolla Existenz och skratta lite med mig själv. Godkväll!

MY CAT IS GAY.

Bjuder på två bilder på min fagraste också. PS, min katt är inte gay. Just sayin'

EMO ATM.

Febern fortsätter att attackera mig... och ont i halsen har jag också. FAN vad arg jag blir, vill inte vara sjuk (när fan vill man det) har inte tid att vara sjuk (vilket man heller aldrig har) och man ska alltid bli sjuk vid fel tillfällen (finns nog heller inget rätt tillfälle för att vara sjuk?). Liksom just denna veckan när det var en fräzig studentfest med temat film. Tyckte jag verka kul men nu blev jag ju sjuk som sagt så jag får helt enkelt missa detta. Jag kan åtminstonde glädja mig med att jag antagligen är frisk till helgen. Är jag inte det, är det fan sick. SICK säger jag. Nä blir inte så långvarig framför datorn nu, så tänkte faktiskt återgå till min fjunsäng nu. / Tyck fortfarande synd om mig btw HEHE.

SAD.


Då har man gått och blivit sjuk. Man blir ju så ledsen, började redan i skolan. Sen frös jag sönder hela vägen hem... sen var jag tvungen att varma mig i duschen och sen fick jag en hemsk feber (har antagligen det fortfarande). Så det blir ingen studentfest för mig imorgon.. får ligga hemma och vara sjuk istället. Drygt.. fast förhoppningsvis är jag frisk till helgen! det är ju då man verkligen inte vill vara sjuk. Ska nog faktiskt återgå till sängen nu, börjar bli ansträngande att sitta här och skriva. / Tyck synd om mig. ;) Natti!

BAJS RENT UT SAGT.

Sparar det roligaste till sist... dags för lite plugg nu.. ledsen tjej.

POCKETFUL OF DREAMS.

Sitter och lyssnar på Billy Talent och fixar mig lite, snart bär det av mot Ängelholm för lite käk och sin Tintin 3D på bio. :D

DAGENS HUMOR.

Igår satt jag och hade kul framför existenz, det har nog börjats märkas här på min blogg. ehEehe.
Hahahaha!

FOREVER ALONE.

HAHAHAHA. Bästa forever alone jag sett på länge!

LET ME.

Lördag idag, söndag imorgon, prov på måndag. NOT SO NICE. Det här är en sån dag när jag inte orkar göra något. Jag är helt enkelt riktigt jävla tråkig idag och trötter, somnade sent och vaknade flera gånger på natten/morgonen. Lite jobbigt sånt dära men nu blev min film nyss klar så ska nog sätta på den och se om den är bra. / Återkommer kanske senare med ett nytt inlägg.

11-11-11.

Cool. (bild från Siesta)
HATAR MIG SJÄLV. MISSADE 11:11 11-11-11, mitt livs största misstag. Jag som var väl förberedd för detta, men jag sov... haha aja får inte missa 12:12 12-12-12 nästa år då. Kanske tog i lite, är ju inte hela världen men lite synd faktiskt att missa detta episka tillfälle. Hehee. Igår var jag ute med några från klassen plus tre till, trevligt. Spelade biljard och bowling, gick inte bra haha. Dessutom är jag faktiskt trött på bowling nu, så nästa gång jag drar ut ska jag bara softa yeah. Ikväll är jag bara hemma, och snart får jag sällskap igen av Fajlip. Det var nog allt, ha'Re!

FAGER.

RÖGER PIPA OCH DRICKER COLA.

Dricker cola och röger pipa, så jävla tungt...
Rätt så najs med helg nu. Mindre najs med prov på måndag, usch.. hemskt. Aja, får väl försöka ta mig igenom det i alla fall, haha. Gick så jävla bra att somna igår..... satt uppe för länge men jag trodde faktiskt ändå jag skulle få cirka fyra timmars sömn, men resultatet blev en timme sömn. Vad gör man? går det inte att somna, så går det inte. Konstigt nog är jag inte särskilt trött idag. Mår fint och så, har bara varit lite mer efterbliven än vanligt i skolan idag. Garvat åt massa saker som inte är särskilt roliga egentligen, haha. Fick faktiskt lite jobb gjort ändå, och nu får jag hoppas på att jag får VG i rörlig bild A. Borde få det, annars blir jag besviken hest. Ikväll blir det lite festligheter med några från klassen! trevligt. Får bli idag eftersom att en jobbar på helgerna men det blir nog bra! idag efter skolan sprang jag i superfart mot BikBok, eller ok så häftig var jag inte så jag gick. De hade ju 50% på allt i butiken idag så då var man ju bara tvungen. Köpte ett linne och en blus (ja, det kan man nog kalla det) kan lägga upp bilder senare kanske. Har dessutom glömt att visa mina inköp från Väla. eller ja, jag köpte ju bara en tröja och en piercing men ändå likzom bah. Känner mig så seriös idag... haha nä. Tänkte faktiskt testa det jag köpte nu, och bestämma klädsel for tonight. Godkväll mina damer och herrar (pojkar och flickor?).

STORY OF MY LIFE.

GODNATTOS. (ELLER OK, INTE RIKTIGT ÄN)

Några strån. Intressant, FUCK YEA.

2 COOL 4 SCHOOL.

Too cool for school, men så var det skola idag ;pPppP tråkigt. Tyvärr, kan inte ljuga och leka positiv. Det var tråkigt, that's it. Imorgon måste jag in till Halmstad igen för att kolla på nån teater med rörlig bild-gruppen. Inte ok när det är på fritiden och ännu mer inte ok när det är på kvällen, men men teatern kanske är bra. Man vet ju aldrig, fast tror vi är lediga på onsdagen då! Har varit hemma idag (eller jag är hemma) och dammsugit efter Nasse... hon fäller så sjukt mycket just nu. Det var bara att göra det, annars får hon aldrig komma hit mer igen hehe. Tillbaka till Vallberga snart igen.. och imorgon är det den tidiga bussen som gäller. Usch, stå där ute i kylan och vänta på bussen när det är mörkt. Man blir ju bara ledsen.
DAGENS FAIL: Idag flög min iPhone ut från min jackficka på asfalten, trodde jag hade glömt den för jag lägger den alltid i jeansen. Så börja jag springa tillbaka (hade bråttom) också var den i jackan... hade bara tur att skärmen inte hamnade mot asfalten.
Fast det hade ju suttit fint med en vit iPhone 4S som min mamma har, wtf. Hon ska inte ha en sån mobil... det är fel. Jag borde ha den istället. Jaja, snart är det back to Vallberga for some dinner. Godkväll!

LOW SATURATION.

Bjuder på två bilder från idag också.

FOO FIGTHERS/EVERLONG.

Älskar denna låten, särskilt den här akustiska versionen. Så bra.
Idag har jag varit ute och fotograferat, blev mest bilder på världens finaste hund. Blev rätt så nöjd faktiskt! igår var jag borta hos Martin och några fler i Skummeslöv. Satt bara framför datorn hela kvällen så kände för att träffa lite folk och vara social istället. Var väl rätt så trevligt! sen satt jag uppe en ganska så bra stund hemma efter det och var social på Facebook istället. La mig väl runt 4.30 hEhe. Fast Nasse väckte mig sen vid typ 10.30 imorse... lagom pigg då, eller inte. Det var ändå lika bra att gå upp, annars hade jag väl sovit bort hela denna dagen också. Då är det skola som gäller imorgon igen... men nu måste jag in i duschen! ha're fint

WHAT UP DAWG.

Cookie 31 Oktober 2011.

THROW AWAY YOUR TELEVISION.

Jaha då var det lördag, snart skola igen... inte så att man längtar precis, är ju så jävla gött med lov men men. I torsdags var jag och bowlade med mamma, hennes kille och hans barn plus Jenny och Ken. Trevligt var det, fast jag suger på bowling... jag var bättre på att äta cheps. Sen åkte jag till Filip efter bowlingen, fiint! och nu sitter jag här, Nasse är också här ikväll. Vi ska ut imorgon, måste ha sällskap när jag ska fota. Blir så tråkigt att gå ut utan henne. Ikväll blir det bara o chilla = hög musik HIHI, och jag ska laga mat för en gångs skull fast bara till mig för pappa är iväg.
Bjuder på en låt ikväll!
Red Hot Chili Peppers. Basen i början, SO NICE.

COOKIE, WARM B/W.

ME AND MY BRO.

Känner riktigt hur min status stiger när Pysen joinar mig på mina bilder.

Väla idag'RÅ, najs som vanligt. Det första jag köpte var en piercing till min lilla navel, fiint! hade planerat det så atteh.. dock är den nästan lite för stor. Mätte min förra som passade bra och tog samma mm på denna, men denna kändes större men men det funkar nog ändå. Får jag ju verkligen hoppas, annars blir jag ledsen. Skulle kännas så tomt utan dig... haha. Min mage vill inte vara naken. Sen köpte jag en tröja, det fick räcka. Hitta inte så mycket mer ändå, hade dock planerat att köpa ett par svinfina jeans men självklart fanns inte min storlek bara för det. Jaja, jag är nöjd ändå. Tog en Chailatte (så jävla gay) på vägen hem sen, det var längesen men riktigt nice var det. Nu sitter jag och lyssnar på underbar musik och bara softar. Ska nog sätta igång ett program eller en film nu och käka chips och dricka cola, det tycker jag låter fint.

1 NOVEMBER.

Jahaja, har blivit lite lat.. bloggat kasst men lär nog bättra mig nu. Det finns säkert några som blir klada hestar där ute nu. En anledning till det är att datorn har inte mått bra, idag fick vi äntligen upp "skivan" på datorn (skruven satt fan fast så hade lite problem). Den lät sjukt högt vilket är ganska så irriterande och sen har den kraschat 1831652 gånger. Den var helt enkelt för dammig, vilket jag misstänkte var problemet. Dessutom var datorn överfylld, mina ungefär 21 000 bilder kan vara en orsak till det. Så idag fixade jag äntligen en extern hårddisk. Är datorn nöjd så är jag nöjd, hihi! så nu när detta är fixat kan jag snart införskaffa Sims 3 husdjur. Var ett bra tag sen jag spelade Sims sist men hoppas det blir roligare om jag får ett nytt.
Detta inlägget blev ju inte alls nördigt eller så. Hehe, kan berätta lite om helgen istället. I fredags kom Filip hit, bockade av en film som man måste ha sett och jag hade inte sett den men nu har jag, haha. Nyckeln till frihet var det, nu är det bara Gudfadern också. Fast jag borde kanske ta och titta på Avatar också, den ligger ju faktiskt till och med och väntar på mig på datorn. På lördagen softa jag sönder (som vanligt då vaa) sen blev det en liten fest och såna trevligheter. På söndagen åkte jag till Sara och sov sen igår var vi ute med hennes hund som jag även fotograferade en hel del. Sammanfattat så var det en bra helg! sen hade jag lite skräckfilmskväll igår, riktigt nice. Halloween ju! Imorgon blir det Väla med Sara, najz! Ae, om man skulle fixa något att äta nuRå.
Godkväll!




Hahaha, sitter faktiskt och skrattar åt denna bilden... FAN VAD JAG POSAR liksom. Sitter och försöker se ordentlig ut... fast jag bara är efterbliven.

SARA & COOKIE.

COOKIE.

Saras hund Cookie igår i Båstad.

Fotorgraf: Jag som vanligt ofc yao