AE...

Nae men jag orkar inte. Förlåt om någon nu blir sårad in i själen för att jag inte bloggar något vidare idag. Blir två bilder lite random istället som jag tog för ett ganska så bra tag sen.
Stör mig dock på de två svarta fläckarna till höger om första bilden, något som satt på kameran eller nåt höhö. Har inte möjligheter att redigera bort skiten på mammas dator heller för den delen.

DANSMUSIK.

Tröttis jag är idag. Skolan var inte kul (fast iofs när är det någonsin kul) och min kamera var fan slutsåld. Så jaha, då får man vänta en hel vecka. Skulle haft den i lördags men så fanns den ju inte inne i stan och nu såg jag fram emot idag också är den slut. Maximal otur. Jaja, snarrrrrrt! om inte butiken lägger ner eller brinner upp. Hade fan inte varit omöjligt när det har med mig och göra. Har nyss packat ihop lite, ska sova hos mamma nu. Orkar inte 6.11-bussen nu varje dag höhö.
Så jävla ful bil där stod på Väla i fredags... HehEHehee

1+5+3+7+2 = 18!!!!

Oj, statistiken hade stigit rätt så hårt idag såg jag lol. Kanske har med minoutfit.se eller något sånt att göra skulle jag tro. Hohoooo! Fräsig rubrik idag, försöker visa upp mina matematiska kunskaper på ett bra sätt. Idag fyller jag faktiskt hela 18 år! Känns fantastiskt! Var på laxbutiken i Falkenberg med mamma och pappa idag. Perfekta middagen för mig på min födelsedag ju, jag ♥ lax ehhöö! Egentligen skulle Jenny och Ken också varit med, men ingen ville ta hennes tid så det fick bli vi tre. Den 9:e ska jag i alla fall ut med bree! hade dock suttit så jävla fint till helgen också. Eller igår, fast Sara kom hit och gjorde mig sällskap. Trevligt det också, fick fira med mina goda cider huhu. Sen hade Sara med sig hemgjorda brända mandlar, vaniljhjärtan och glass, fint! Skola imorgon, mindre fint men ser fram emot efter skolan. Sitter och lyssnar på lite dubstep just nu, får nog hoppa in i duschen snart. Fast jag funderar på om jag ska gå ut en liten runda med Nasse nu och sen duscha henne och sen mig själv, haha. Hund luktar faktiskt illa. Sen är hon så söt när hon är nybadad! Ser ut som en fluffig isbjörn/säl åhå. 
Fint ska de va! 11 olika sorters lax, laxsoppa, 2 olika såser och potatis. Lax fiifaaan va nice!

OH WELL, WHATEVER, NEVERMIND.

Outfit för några dagar seeennnn.

SOMETHING IN THE WAY.

Var nyss i Halmstad med mamma. Skulle köpt min kamera idag, men som vanligt har jag otur så den fanns inte där, utan bara på Göte Karlsson Foto på Viktoriagatan och dom hade såklart stängt idag. Så nu får jag vänta tills måndag. Man blir ju så glad, först moppen sen det här. Blir ingen utgång ikväll heller, för Jenny fick inte ledigt från sitt jobb så ja.. just nu ser inte min födelsedag så ljus ut faktiskt. Är med i tidningen idag! mamma som skicka in, bilden är fan megastor loool! hehe känns lite inte ok faktiskt men men. Nu är jag kändis yao, men mest ledsen är jag för att min kamera inte är här med mig nu, längtar sönder tills den är min. Jaja fick i alla fall shoppat lite igår och idag. Köpte en tröja och en skjorta idag. Det var nog allt, haaj!

DIRTY WORLD.

Fan vad arg jag är. Igår var det två idioter som snodde min moppe. Får vi tag på dom blir det ju inte kul för dom kan jag säga. Fast jag är ganska säker på att jag aldrig lär se moppen igen i alla fall. Visst jag ska börja med mitt körkort snart, men det dröjer ju ändå ett bra tag tills jag får det så detta suger riktigt hårt. Det hände igår utanför Jennys lägenhet. Ställde den där det var ganska så mörkt, för att den inte skulle stå ivägen där de andra bilarna parkerar. Sen tänkte jag där är ju fönster så det är väl ingen som rör den. Sen när jag är påväg ut ser jag några som står väldigt nära där jag parkerade så jag blir lite misstänksam. Sen får dom brottom och kör iväg när jag börjar närma mig. Var ju inte helt säker på vad dom gjorde heller, men sen när jag kommer fram så är den borta. Hann tyvärr heller inte se vad den andra moppen hade för reg-nummer, om den nu hade det. Jag, Jenny och pappa letade i Laholm ett tag också men vi hitta ju tyvärr inte dom. Sen ringde vi polisen, så får väl se hur det blir. Det var inte världens bästa kväll faktiskt. Jaja, kanske ska fixa en begagnad till mig så länge, I need him. En moped alltså tills jag fått körkort.

Har varit på Väla idag med mamma. NAJS för det var invigning av den nya ingången och några nya butiker igår. Lexington har kommit dit, skjut mig vad snygga saker. Fast eh dyra haha. Sen har dom gjort Spirit Stores större, nice!!! plus massa andra butiker som också har blir fullsortimentsbutiker. Det ska ju vara 180 butiker sen när allt är klart. Innan var det 110 butiker. Helt fantastiskt! Stod en röd Ferrari mitt inne i Väla också. Dreggel, dog lite i mina ögon när jag såg den. Köpte lite grejor också som jag tänkte visa upp nu.
Sen köpte jag en nyckelring och en såndär bandeau eller vafan det heter också. Imorgon ska jag iväg och köpa en sak HIHIIHHI längtar så jävla mycket!

...PEOPLE

PAGE 58.

Klassfoto idag. Hoppas det blev bra, ettan och tvåan blev i alla fall helt okej så får hoppas att detta också blir bra. Fick sluta tidigt idag, först snacka vi bara om film och sånt sen fick man ut en uppgift sen när man var klar med den fick man dra hem. Så det blev bussen som går vid 13 hem, rätt chill! så skulle det vara varje dag hiho. Lite jobbigt är det att man nu mera måste ta sig ända till österskans och inte norra station längre. Men det finns ju stadsbussar som sagt, men idag valde jag att gå. Tror det är sista skoldagen imorgon för denna veckan. Annars får man vara ledig på fredagar om det inte nu är så att man har något efter sig. Så ännu ett skäl till att jag ska lämna in arbeten i tid! Lite roligare är det ju att vara ledig än att vara i skolan. Hehe. Nu ska jag gå och kolla till makaronerna, har nyss nannat ett tag så fick laga någon mat nu. Ska nog titta på True talent sen, missa det igår. Muuuubbat att Danny är med i juryn, han är ju förfan amatören 1 i musikvärlden eeeeh tiEp.

FIRST DAY IN PRISON.

Då var första skoldagen avklarad! (rubriken, skämt å sido) Hade nån jävla sandslottstävling, "hej jag har precis börjat trean i lågstadiet", lite så. Jaja, rätt chill ändå och sluta efter det. Fick en liten överraskning dock! ska ha klassfoto redan imorgon. Lite synd att jag inte hinner klippa och slinga håret innan dess men det får la gå ändå. Annars är det vanliga lektioner imorgon, ska ha min första rörliga bild-lektion. Imorgon blir det upp tidigt och ta bussen, har inte saknat 7:02-bussen och inte Västergök heller för den delen. Fint väder idag!! :D visste att det skulle bli så när skolan börja, är nästan alltid så heheh. Tror jag ska dra ut en liten sväng nu, hejdos!

I'M A STAR.


Hejos. Var ett tag sen sist jag skrev, eller ok två dagar haha. I lördags åkte jag till Sara i Örkeljunga. Hon går på hundgymnasium där, så då bor man där också. Skulle kolla läget och hälsa på henne och lite så. Sov där en natt, haha! blev inte mycket sömn. La oss vid 4, och jag somnar vid 6 pga störande ljud. Så jävla ledsen, råkade glömma mina hörlurar i bilen på vägen dit. Lyckades somna sen i alla fall, men sen vaknar jag en timme senare och massa andra gånger. Slutar med att jag går upp vid 14:30 hehe. Åkte hem sent igårkväll. Sov hos Mattis, och sen var jag lite hos mamma och käka och nu är jag hemma. Hade tänkt försöka få ordentlig sömn inatt, så man får ju hoppas. Back to school imorgon ju. Längtar as hellas redan, not. Men men, sista året nu yeah! Ska snart kolla på Svenska Hollywoodfruar, haha.. se om det är kul. Så länge fortsätter jag att softa stenhårt och lyssna på musik.

8 DAYS LEFT.


Orkar icke skriva så micket nu. Sov hos Sophia aka toffelbruden;) i två dagar, badade jacuzzi, solade, kollade film och sånt trevligt. Sen fick vi lite sällskap igår också huhu. Blev lite sent dock, hehe men who cares yao. Fast jag hade tänkt gå och lägga mig typ nu. Sätta igång en film och försöka somna. Nasse har i alla fall somnat i min säng, vackraste hunden på jorden. Var och hämtade henne hos mamma innan. Palla stormen ute, det var inte nice och köra moppe innan, det blåste kanske inte lika mycket men ändå höll ju förfan nästan på att åka ner i diket lol. Nae nu ska jag gå och borsta tänderna sen lägga mig i sängen hos mina fjuniga bebisar. Godnatten!

YOUR BETRAYAL.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

THE WHOLE THING I THINK IS SICK THE THING I THINK IT'S SHIT.

Sitter och beskådar min efterblivna katt just nu, som jagar sin egna svans när han ska tvätta sig. Haha lul! Sov lite länge idag kanske, fast jag jobbade ju hard as hell igår. Ska in i duschen snart sen får jag väl se om det händer nog roligt idag mer än att dammsuga rummet och byta påslakan...

OMG.

Åh herregud. Brukar inte uttrycka mig med ord som herregud men nu gör jag det. Hoppas att aldrig mer ska behöva öppna en till jävla historiabok i hela mitt liv. Är nu äntligen klar med mitt arbete om andra världskriget och det andra arbetet från helvetet, revolutionerna. Det ska vara inne senast kl. 9 imorgon. Nu ska jag fan få ett GODKÄNT annars ska jag ta reda på vart hon bor och då blir det inte roligt. Hahaha! Har jobbat från kl. 14 idag fram tills nu. Skojar inte, sammanlagt har jag väl haft "paus" i en timme. Började lite smått i fredags, lördags tror jag, så hehehe ska nog börja med mina skolarbeten lite tidigare nu i trean så att jag slipper hamna i den här hemska situationen igen. Eller jag ska försöka, hihi nä men skärpning! Nu ska jag nog lägga mig och somna, har ont i min kropp efter att ha suttit här hela dagen. Godnatt!

ZZZ.

Eh Ehh.. skulle bara säga hej! men nu vet jag vad jag måste göra och det är inte kul men ibland måste man försöka lite, byebye.

BEAUTIFUL MOURNING.


Hallå. Har varit på en liten roadtrip med papapa barbapappa till Kalmar och Öland. Så nu har man varit där! yeah. Trevligt, kommer väl lite bilder någon dag fast jag fota inte så mycket faktiskt. I alla fall inte på något kul eller vad man nu ska säga. Tycker denna kvällen är tråkig! Vill göra något meneh nehe. Pysen verkar inte bry sig om att jag spelar Miss May I på hög volym, han bara ligger där som en fjunboll, han gillar det. Får väl ta något och äta nu kanske, i min ensamhet. YES :D

JAG E LOST TODAY.


Någon som vill göra mina historiaarbeten?
Kontakta mig genast isåfall, jag ger pengar!!! HahAA om någon ändå hade velat göra det. Hatar historia. Så går det när man varken jobbar i skolan eller hemma då får man göra det på sommarlovet hehe. Får se om jag orkar jobba lite idag i alla fall. Fick max 2 timmars sömn inatt bara för att min rygg ska vara jobbig :s, sov i Laholmia hos pågatösen! Tänkte ta en dusch sen bädda ner mig och nanna lite kanske. Måste jobba ikväll annars är jag bad girl. Vissa har visst flyttat till toffelstaden och tänkt toffla sig där för gott verkar det som. Ok nu får det räcka. Ha d gött Haj!

SUGAR.

Hallå allesammans! Idag har jag gjort min hund fin (eller ja finare) Jag har klippt henne, både päls och klor sen fick hon bli borstad och få hundgodis som belöning. Hund gillar. Igår var vi ute på en kvällsrunda innan hund skulle nanna, ska nog ut med henne strax. Sen blir det duschen och sen tänkte jag dricka lite häftig saft. Ae ska nog ut och röra på fläsket med Jaffa nu. Ha're gött haaaj!

MONDAYAY OUTFIT.

AEWWfyfan ööh ser ut som en padda i ansiktet men eh, tog bara en bild så fick bli denna jag kände liksom ändå för att lägga upp en outfit idag. CHIPSHAKA JAA!!

HEY HO!

Ställde klockan, orkade inte gå upp så jag sov några timmar till. Fast jag var faktiskt uppe vid 8:30 och släppte ut Jaffa och gav frukost. Har inte hunnit hända så mycket mer idag, men nu hade jag tänkt fräscha upp mig lite hiho.

NY.

Majs. Det är pretty tråkigt här. Om jag ändå hade Nikon D7000 i mina händer. Fasteeeh ja man ska väl inte klaga, men jag börjar tröttna på att bilderna blir typ likadana och så. Eftersom att jag bara har ett objektiv, men jag fyller ju år snart och lönen kommer också så det är ju inte helt omöjligt att den snart är min! Fyfan va nice. Tänkte dra ut med Jaffa en sväng strax, men jag är fortfarande mätt så väntar lite till pallar inte få håll faktiskt.

ONE LAST BREATH.

Nu har Sara och Cookie åkt hem. Hennes hund sov här inatt, så igår var vi på stranden med hundarna och sånt trevligt yao. Vaknade först vid 7:30 idag.. fyfan inte ok, sen sov jag lite till och vakna vid 10, somna om och går upp vid 13 hehee, men jag har faktiskt hunnit med att duscha, måla naglarna, titta på tv, äta "frukost", dricka cola, gå ut med Jaffa, byta påslakan, dammtorka rummet och nu återstår bara dammsugningen. Btw så lyckades jag få upp mitt fönster, så jag slipper dö av värme i mitt rum. Dock kan ju dom där jävla björkfröna fara åt helvete, varför vill dom flyga in i mitt rum. :'<

KITTENS: B/W.

ROCK AM RING.

Nyss kollat klart på Bullet For My Valentine på tv:n, så jävla bra och rikigt bra live som vanligt då. ♥ Vet inte vad jag ska göra nu, kanske träffa Sara annars blir det väl bara film eller nåt tråkigt. Haajs!
Bild från Malmö 20 November 2010 ♥

KÖR SAKTA LEKANDE KATTER.

Helt fantastiskt vilken fin skylt jag fixade i Paint. Hahaha!

-.-._.^_^

DAMP. Får inte upp mitt fönster på rummet! Sitter typ fast, för vi har målat det (fast det var ett tag sen) sen lät vi det såklart få torka innan vi stängde det, men ändå sitter det fast. Dör ju av värme här inne, inte kul när man ska sova. INTE KUL. Aja, får kämpa vidare sen. Var ute med Nasse nyss eller ja, för en stund sen. Vi gick genom skogen ner till stranden. Där var inga folk där vi var så jag lät Nasse bada lite, vafan ungjävlarna kissar i vattnet och springer runt nakna på stranden ju. Haha! man kanske skulle ta något och äta, blev en cheeseburgare och pommes till frukost idag hehe. Duktigt...

CAN'T HUG EVERY CAT.

Nasse kom hit idag och stannar över helgen. Mysigt! så det blir några promenader i helgen. Går aldrig ut och går annars, så jävla tråkigt utan hund haha. Tror jag ska gå och kolla på Bullet For My Valentine snart:D:D::D:D:D♥♥♥ spelade in det istället, orkade faktiskt inte vara vaken till 3:30 igår. Dessutom vara det till 5. Sen sov pappa också. Ska ta en dusch snart, men först ska jag lägga mig bredvid Pysen och lukta, han luktar katt plus han har fjun.. underbart! I love cats I love every kind of cat I just want to hug all them but I can't hug every cat!!!!!

VÄRLDENS FINASTE.

Fannys kattungar! dör lite i mina ögon så fina.

ROADTRIP.

Jävlar vilken roadtrip jag har haft med moppen. Igår körde jag till Stavershult där Fanny bor (lillskiten hahah) skiljer ju några år höhö, men det var kul att ses efter sådär 1,5 år sen. Igårkväll körde vi till Ängelholm och käka och handla lite på Maxi. Sen idag var det meningen att vi skulle ta buss till Ängelholm men då hade hennes bror kollat fel så när vi kom till hållplatsen så skulle vi fått vänta i en timme. Så vi körde istället till Ängelholm idag igen. Tog buss därifrån till Väla. Sen tillbaka till Stavershult, och sen hem till Skummeslöv igen. Har aldrig kört så långt med moppen på bara två dagar. Haha episkt att jag har kört moppe i Ängelholm. Fixade även ett Jojo-kort där, så jag kan åka buss och sånt enkelt. Inte för att det är så ofta jag åker i Skåne, men ibland så och då är det ju bra att ha det. MOPPETJEJEN that's me... häftigt. Fast ne.. men bättre än cykel faktiskt för det går ju liksom lite fortare HehE. Missar visst Rix Fm ikväll, hade bara varit intressant att se Ulrik Munther och Jay Smith, sen är väl resten bajs. Synd man missar Eric Saade <333<33<3<3<3<333 eh. Tänkte visa lite kläder som jag köpte idag, bortsett från Ramoneströjan, den köpte jag i lördags.

Gillar min lilla samling. Äger nu tre Ramones-tröjor, tre Nirvana och två Bullet For My Valentine. Mhhmm musik ♥

BUDDIES.

Jag och Sara gick upp runt 13 idag, aaaaah somna sent eller man kanske ska säga tidigt, alltså tidigt på morgonen. Haha. Jag låg och lyssnade på musik och sen kommer den inte så lugnaste låten jag har så fick lite panik, hade börjat somna ju. Får nog fixa en sovlista eller nåt i den stilen. Epic moment i soffan igår, visade Slipknot live från Rock Am Ring på tv:n. Visar olika artister/band varje dag på den kanalen från Rock Am Ring, och eftersom att jag vet att BFMV har spelat där så borde dom ju visa det också och jaaaa! 5 Augusti 03:30 awesomeeeeee!!! kan ju också spela in. Fast jag brukar ju ändå vara vaken vid den tiden hee ehe.

SJÄLVPORTRÄTT: COLOUR VS. B/W.

Fotograf: Jag

Bigmamabilder på min skärm alltså. Undrar egentligen hur stora dom är på en 13tum då hahaha.

EVERYONE IS GAY.

Då har man varit på beachen idag med mamma, blev Mellbystrand. Ska nog gå ner till stranden lite senare med Jaffa. (Ja, jag skiter i om hundar inte får vara där) i alla fall nu på kvällen. IT'S OKAY JAFFA vi klarar detta! Sen får jag väl se om någon vill vara lite social med mig ikväll. Sitter och lyssnar på Nirvana och chillar. Eller ok, är ganska rastlös just nu så det hade varit roligt om det hände något annat. Vi får la seeeeee jaaaoaoaoao. Haj!

SOLIS.

Vädret är fan heeelt ok idag alltså. Gick upp vid 10 idag, eller jag och M gjorde. Somna ändå sent, men nu ska jag ut och steeka lite. Kanske blir stranden eller något sånt sen! Ha'D.

NEVERMIND.

Tjenare mannen. Nice väder idag, jaaaaaa! tycker det kan fortsätta att vara det nu ett BRA tag. Har nyss målat naglarna röda blev det, och duschat o så. Luktar förjävvla gott nu ska ni veta. Fast jag slår inte Pysen, han luktar katt och katt luktar gott. Dessutom är han fjunig (åååhå nu kommer han till mig också och vill kela) Sen måste man ju följa med honom till matskålen också, haha. Helst vill han att man stannar där hela tiden. Han vill ha sällskap när han äter, aaw. Sitter och lyssnar på lite Comeback Kid och bara softar. Får hit lite sällskap ikväll också. Trevligt!

FTS.

/ randoms.