ICE CREAM ♥ STRAWBERRIES.

Det här sitter jag och avnjuter just nu... aahh så gott det är. Det gömmer sig alltså glass under jordgubbarna också, haha.

SISTA JUNI.

Så jävla glad jag ser ut, så jävla glad... :D

Hej! var ett tag sen nu men idag får ni minsann ett inlägg! var på Madison's igår med Louise, trodde faktiskt det skulle komma jättemycket folk eller det verka så enligt evenemanget men nae inte riktigt va. Aja, helt dött var där inte! var helt okej, men natten sluta ju inte riktigt som vi hade tänkt oss.

Drog ner till hamnen efter Madison's och kolla lite, sen bestämde vi oss för att cykla hem. Då lyckades dock några killar ta i sönder min kompis cykel typ så den inte gick att fixa, så vi fick leda den hem, och lite senare på vägen hem märkte jag att jag hade punka på mitt ena cykeldäck. Yeeey! så jävla roligt att gå hem... haha! asså förstår inte vad det är med alla cyklar, och nej det är inte jag som cyklar konstigt har bara en otrolig otur med cyklar just nu. :< Jobbiga pöjkar fick vi också nog av, men ah... vi var väl hemma runt 5 nångång. Skönt när man väl landade i sängen i alla fall. Nu ska jag bara myza hela veckan och dricka saft sen taggar vi Metaltown på torsdag!!!!!!!

Vi hörs!

FOOD AND STUFF.


Käka lite igår också, och drack drinkar. Piggelindrinkarna var fräsigast!

25 | JUNI.

Hängde med min andra tvilling Josefin igår, eller...

Hej! det blev en sväng till Slappe igår ändå, vi cyklade.. typiskt nog skulle den ena cykeln gå sönder när vi var i Båstad. Tur den inte pajade tidigare dock! haha... skadad cykel. Så vi fick helt enkelt skjutsa på vägen tillbaka, så nu har jag biffigaste benen någonsin! kvällen blev faktiskt hyfsat rolig ändå. Idag tycker jag att det borde vara sol och värme men det tycker då inte vädret. Ajaja, vi hörs!

THE R-SWEATER.

Godkväll! så här ser jag ut idag så ni vet. Snart kommer Jennybrushan hit, ska äta något och sen blir det kaanske att dra till Slappemåndag i Båstad. Inte varit där på svinlänge, är inte mitt favoritställe precis... alla korviga snobbar som finns i Båstad I don't like them. Haha... kanske inte riktigt bara därför, men det kanske blir kul där ikväll! vi får se. Hade tänkt dra till måndagsklubben i Tylösand men jag var tydligen för liten... arrggh. Jobbar ju inte imorgon så kan passa på att hitta på något då! bäst för regnet att det stannar där uppe bara... vi hörs! :)

FJUNIS.


Ingen får väl nog av söta sovande-katt-bilder? ;) so fluffy. ♥

23 JUNI...

Hejsan! hoppas ni har haft en bra midsommar och sånt! imorgon är det jobb som gäller igen... bara att vänja sig. Man ska ju ändå börja jobba varje dag sen så nu gäller det att ta vara på sovmorgnarna, och nej, att sova till kl. 9 är INTE sovmorgon för mig haha! är absolut ingen morgonmänniska så för mig är det tidigt. Spelar heller ingen roll om jag somnar tidigt är ändå trött, är nog mer skapt för att vara vaken på kvällar och nätter helt enkelt. ;) Ska nog fixa lite jordgubbar nu och titta på fler avsnitt av Rederiet! haha, det är faktiskt riktigt bra! vi hörs.

BATES MOTEL.

 
Nyduschad, nybäddad säng också den här serien på ettan om tio minuter! Perfect. :')

DREAMCATCHER | ROOM.

Bjuder på lite random nytagna bilder, den svarta drömfångaren är ny förresten! så fager. ♥

YELLOW SKIRT.

Fru nakenfis idag, nästan... haha! kjolen är rätt ny btw, i lysfärg den också! idag har jag solat och städat rummet, bytt påslakan med! inte nice att ligga i det gamla som man varit sjuk i. Sen är det ju svinnice med nybäddad säng! är dock fortfarande förkyld men annars är det bra. Hoppas bara den försvunnit helt till midsommar... jobbigt när man tappar smaken till och från hela tiden. :< Vi hörs!

JORDGUBBAR. ♥

Jordgubbar är fantastiska, haha! trevliga är dom. Smakar bra också, speciellt med glass eller grädde till. Mhhhhhm...

RED SWEATER | OUTFIT.

Så här ser jag ut idag! så jävla chill tröja, riktigt mjuk o myzig. Ser lite trött ut men jag var ju faktiskt ute igår, sen jobb klockan 10 men det gick fint ändå! kom ju hem ännu senare förra helgen och då jobbade jag också dagen efter. Haha! det får funka... i och med att jag ska jobba varje dag hela sommaren så man kan inte sitta hemma varje kväll för det.

Hände dock en förjävla tradig sak igår... upptäckte när jag behövde min mobil att den var borta. Rätt säker på att den har blivit stulen, och att jag inte tappat den. Jag som hade väskan på mig hela kvällen och hade den stängd. Ännu en orsak till att hata människor, så jävla skadade i hjärnan... suger rätt hårt att bli av med alla bilder och sånt i den. Sen att jag får ha min gamla iPhone 3gs nu är ju inte så roligt, hela skärmen är sprucken och den är långsam och ful. Jaja... shit happens! har hänt värre saker detta året så det är väl inget att böla för. Ska väl inte dröja allt för länge innan man har en najsig telefon igen. Vi hörs! :)

NEON.

Hejsan! ikväll har jag mitt nya linne på mig. Känner mig lite naken haha! men jag ska ha kavaj över sen... lär ju ändå regna senare i detta regnlandet. Blir lite otaggad av vädret, men man får försöka strunta i dom onda molnen där uppe. Måste käka nu! min mage är argh. Vi hörs! :)

NEWWW.

Råkade shoppa lite idag heh, eller råka och råka. Jag åker inte till Väla utan att köpa något, det blir en så tragisk och sorglig hemfärd annars. Köpte också en fotlänk och ett nagellack. Btw så är det orange linnet mycket lysigare irl. Nu ska jag fortsätta min dryga fredag, buhuu.

SNART...

...är du vår. Iiihhh! längtar så mycket. ♥

12 | JUNI.

Hejhejhej. Så här skulle jag sett ut i fredags när jag och Louise drog ut, men knapparna på linnet ville jag skulle visa tuttarna så jag struntade i det. Får väl limma fast dom där snuskknapparna! ;)

Lite kass uppdatering men det känns lite tungt i livet just nu, så då är väl inte orken som störst. Som om det inte räcker med problem så har jag otroligt nog lyckats bli sjuk också, var sjuk för två veckor sen sist så det känns ju lagom roligt. Man börjar ju undra lite vad som pågår där inne när man blir sjuk så ofta. Får väl börja använda plasthandskar så fort jag rör på något utanför mitt hus typ... nae, men det suger i alla fall. Kunde hängt i Halmstad med Jenny istället för det här! men jaja, ibland kan man helt enkelt inte få som man vill.

Hörs kanske senare om jag orkar släpa mig till datorn, har inte ens en meter från sängen men ändå. ;)

CHILL.

Och så här såg jag ut idag, inget märkvärdigt. Sned är jag också. Gillar mina chillshorts som fan i alla fall, i boyfriend-modell eller vad man ska kalla dom. Vädret får gärna fortsätta vara så här fint också! perfekt solväder när man kommer hem från jobbet. :D

GÅRDAGENS | OUTFIT.

Så här såg jag ut igår på min kusins student, det var trevligt! :)

LEOPARD SWEATER.

Har ett grått linne med dragkedja i mitten under men det får ni inte se mwahaaa! så här ser jag ut idag i alla fall, gillar min nya tröja rätt hårt. ♥

☼ ▲ ♡ ♪

Fräzat till bilderna med lite text med en awesome app. Gratis dessutom! idag har jag solat, och nu väntar jag på Filip. Duschat och smörjt in mig nu så jag luktar gott. Vet att ni vill lukta på mig, len som en bebiz är jag också. Haha... vi hörs senare! :D

50mm/1.4


Want this objektiv så hårt, har ju mitt fina 1.8 men detta är nog snäppet vassare. Dock ligger priset lite högre... tänk om man ändå vore rik.

FLICKR.

Godkväll! idag har jag minsann inte gjort mycket. Har varit rastlös ungefär hela dagen. Tycker att säsong 5 av Rederiet kan släppas på öppet arkiv nu. Haha! Rederiet är fan the shit. Riktigt spännande typ hela tiden så det är jobbigt att vänta. Vill typ inte titta på något annat heller. Addicted to Rederiet... btw så har jag ju faktiskt en Flickr där jag bjuder på min kreativa sida lite mer. Hade nästan glömt bort den, rätt schysst sida annars. Publicerade lite nya bilder nu bara för det, så nu vet ni det om ni vill ta en liten titt nångång.

HEARTS. ♥

Fräziga blommor man har i trädgården faktiskt, som är formade som små hjärtan. Romantiska växten!

PARTS | MY ROOM.

Lite detaljer från mitt rum så här på kvällskvisten.

3 | JUNI.

Hej! åh vad vädret hade varit perfekt idag om det inte hade blåst, också några plusgrader till! ;) försökte ge det en chans att sola innan men jag frös för mycket så det blev inget med det. Lite dumt när man bor här, rätt nära stranden så det blåser ju lite mer. Fast ja, som sagt hellre Skummeslöv 100 gånger om än Hishult hehehehe. Hoppas ni har en fin måndag! vi hörs la senare.

CATTITUDE! DEAL WITH IT.


Amg! ser ni, det är ju min vän i headern. Har velat ha en tröja med just det här trycket ett bra tag nu... du ska bli min någon dag har jag bestämt. Jobbigt bara att alla tre är så löjligt snygga så hur man ska kunna välja vet jag inte. :<

MJAU.

Här är min nya tröja som jag köpte idag. Har faktiskt spanat in den lite innan så idag fick den bli min! ♥

2 | JUNI.

Så här har jag sett ut idag. Jobbade till 12.30 sen hängde jag med till Väla med Filip och hans mamma, köpte en tröja sen fick det vara nog. Har redan shoppat tillräckligt... lite svårt att sluta bara, he he. Älskar kläder för mycket typ... är nog inte ensam tjej om det dock. Ah just det! har fått mina glasögon nu också som ni ser. Fick väl dom för en vecka sen typ, skönt o se så bra igen men lite jobbigt att vänja sig med att ha på dom. Får väl skaffa linser i framtiden, glasögon kan vara snyggt men lite jobbigt att ha på sig ibland faktiskt. Speciellt när dom immar igen, som kan hända vid vissa tillfällen, hahaa. Eller när man är lökig och glasögonen bara glider ner... hehe. Aja, man ser bra i alla fall! ändå det som är det viktigaste. Hajhaaj så länge!

BLUE.

Blå är jag ikväll.

LÖRDAGSMIDDAG.

Rätt fin lördagsmiddag, har ju trotsallt en tråkig kväll så man får trösta sig med massa räkor istället. Ha ha.