monday .. onfortunately

Usch, måndag och skola igen.. tråkigt.. lediga på fredag iallafall :) EN bra sak, men Båstad är lediga både torsdag och fredag. Taskigt, men så är det eftersom man går i en jävla kass skola. Jaja bättre än att gå alla dagar men ändå orättvist. Jag och R höll i en biologilektion idag .. tråkigt och nervöst men men. Muntliga nationella i matte imorgon då, undrar hur det kommer gå :O och sen geografiprov på ons, fysikprov på tors. Kill me!  skulle vara skönt och komma ifrån den jobbiga skolan, en semester. Är aldrig på semester, :/ men jaja inte så långt kvar till sommarlovet iallafall :) längtar till helgen lika mycket varje vecka. Skulle pluggat so idag men som jag säger jag oooooorkar verkligen inte. Det är ju plågeri att sitta och hålla på med något jag inte är intresserad av och det jag hatar mest. Borde bry mig mer men men jag är ingen sån person. Tyvärr! Kanske blir lite duktigare i gymnasiet, inte för att jag tror det men man kan ju försöka. Men jag har inga IG i allafall :-)

Jävlar vad varmt det var idag, underbart! riktig sommarkänsla ♥ bara lovet som saknas!


Tröjan som jag köpte på
Gina Tricot 149 kronor och svarta jeans/leggings 199 kronor. Jag vet mina naglar är så fula, har inte målat dom på länge, för de bröts.. jag som alltid brukar ha långa naglar :'/ får låta dem växa :)


Öronhängen från
Friis & Company 69 kronor (i think)

Mina favoritarmband, bland annat mina andra fina smycken :)

Godis från helgen, "gaah" blev sugen nu ju!!

Selma är en nyfiken katt.

Bullen sov sött i min sovsäck ♥

Jaffas nos är brun, den var svart innan!! :/ men J är söt ändå ;-)

Jaffa rotar i sin leksakskorg.

Jaffa hittade en fin leksak, "Den är MIN" haha..

Jaffa lekte med vattenslangen, och sen rulla hon sig i jorden, var på stranden där efter, sen blev det en dusch för J :-)

Hade på mig en jääättesnygg t-shirt som Jenny har sytt nångång i tiden HAHA! men katten är söt ;-)

Inlägget får avslutas med en bild av Jaffa. Visst är hon söt, fast lite dum. ♥


KRAMAR J ♥♥

LÖRDAG

Nice, gillar helger  :D men vem fan gör inte det haha. Har varit på Väla idag med mamsen.. var inte där så länge för mamma hade inte så mycket pengar nu och inte jag heller, men blev ändå en vit/svart randig tröja och ett par svarta jeans/leggings på Gina Tricot. Ville haft ett par öronhängen där också, eller rättare sagt två eller ännu fler .. haha fast de första jag hittade kostade 119 kronor, dyrt tycker jag men dom var jäääättefina sen hitta jag några andra för 49 kronor. Kunde inte köpa dom då för hade inga pengar. Bara en dansk hundring som vi växlade senare sen orka jag inte gå tillbaka var liksom så långt ifrån det gick. Får spara lite pengar :o) Blev lite ledsen när jag kom till H&M. Ni vet ett par svarta espadrillos som jag visade i mitt inlägg "My style" där låg bara ett par i strl 41.. och sen några vita men där var det en strl för liten, 36. Jaja får hitta några liknande, hittar säkert det nånstans och sen var den fina nitväskan slut på Gina Tricot den med, buäää fan! skulle köpt den, den gången. Den är så jävla snygg, fasen också haha men ändå fick ju köpt två fina saker. Sophia kom nyss så jag avslutar inlägget för idag, bilder på mina inköp kommer senare.

Ni får en egobild på mig ;)

Och en bild på mina öronhängen från Friis & Company och ett nitarmband från Lindex.
Stjärnan som ligger brevid är en godis haha.

HUGSHUGS!

I don´t like...


◘ Folk som går runt med bandtröjor på band som dom ens inte lyssnar på, bara för att tröjan är snygg. Onödigt!
◘ Prov/läxor
◘ Att vänta, haha det är som sagt seegt
◘ Att vara pank
◘ När det blåser, vafan jag har aldrig varit med om att blåst skulle vara bra. Den förstör!!
◘ Personer som går i sniigelfart.

 Ja.. idag fick det bli lite klagomål. Haha, kände för det för att vi hade NT i matte idag. Tråkigt, hoppas man klarar sig, men är inte klart än, C-delen och det muntliga kvar (n) och ännu mer muntligt i engelska också, fyfan. Det är det värsta jag vet muntliga test och redovisningar. :/ Varför jag tänkte på den första punkten där uppe var för att JENNY min syrra har lånat min Ramones-tröja och jag fattar inte varför hon har den, hon lyssnar på nåt skit som heter Reggaeton (eller va det nu heter) och hiphop och sånt. Man har ju en bandtröja för att min vill visa att man tycker om sitt band och den musiken haha. Nä vad otrevlig jag känner mig sitter här och skiver tråkiga saker som bara får en på dåligt humör. Men iaf hade skitkul på sista lektionen (musik) med R, haha.
Tror jag ska börja på John Bauer i Hstd i stället för Sture, får se. Ska till sture idag kanske.. men tycker det är så tråååkigt.. orkar verkligen inte. Som ni märker är jag inte särskilt intresserad av skolor. Har aldrig gillat att gå i skolan och är inte intresserad av ett ända ämne i skolan ungefär, så det blir lite svårt då. Nu vet jag ju att det inte bara är jag som inte gillar skolan men vissa tycker det kan vara kul med vissa ämnen och så. Men jag tycker inget är kul i skolan. Tråkig jag är haha! jag gillar bara saker som är utanför skolan, som Guitar Hero, datorn (spel), tv, fotografera, mode, shopping, umgås med djuren, vänner. Finns inget perfekt jobb till mig.. men jag tror att Media kommer passa bäst :-) Om jag bara skulle få göra de sakerna skulle mitt liv vara perfekt! haha, synd det inte var så, som jag nämnt tidigare för mycket av den tid man har i livet går till tråkiga saker. Mitt drömliv skulle va att shoppa allt man vill ha, ha ett fint hus, mycket pengar, och få vara med familj, djur och vänner. Men om man tjänar bra kan det bli så nångång i tiden :-)



Vårt vackra träd i trädgården, jag älskar det haha :-}

Give ME!

i w∂nt...

Randiga tröjor från Gina Tricot
♥ Espadrillos
♥ Gladiatorsandaler
♥ Jeansjacka
♥ Vita Converse
♥ Jeansshorts
♥ "Söndriga" tajts
♥ Blommig bikini på H&M

.. som sagt jag vill ha en del :/ i want moneeeey, skulle vilja ha ett sommarjobb så man kan få pengar och köpa fina saker :) även till kameran som jag ska få sen.

Kameratillbehör som jag vill ha..
♥ Stativ
♥ Ministudio

Än sålänge är listan inte så lång :-)


Converse 600 kronor

mina svarta converse

My Style

Spanat in finfina saker till sommaren, ENJOY! :-)

Väska 99 kr Gina Tricot
◘ Nitväska Gina Tricot 99 kronor. Det är sophias väska på bilden, vet inte varför jag inte köpte den, den gången vi shoppade, pengarna kanske var slut men jag troor inte det haha. Får skynda mig!!
Skor 298 kronor H&M
Skor från H&M 298 kronor, ååh! dom är så söta, testade ett par sådana i DK. Men de var för stora, men hade nog inte köpt dom eftersom H&M också finns i SV. Men jag måste ha dom! ♥
Espadrillos 149 kronor H&M
Espadrillos från H&M 149 kronor, billigare och väldigt snygga har velat ha ett par espadrillos läänge nu, har planerat att köpa dessa, antingen i svart eller vitt. Men har ganska mycket vitt så tänkte köpa dem i svarta. Blev liiite tveksam när jag såg de blommiga skorna (bilden ovan) men de är ju dubbelt så dyra. Det är lättare att matcha till de svarta, men vi får se ;-)
Gladiatorsandaler 198 kronor H&M
Gladiatorsandaler i från H&M för 198 kronor. Billigt! har också velat ha ett par väldigt länge, får se hur dom här skulle sitta på mig. Eftersom jag är så kort, kan det faktiskt se dumt ut att ha sådana, alltså om de ser för stora ut på mig. Haha! men billiga och fina iallafall, får väl hoppas att dom är snygga på mig också.
Skor 298 kronor H&M
Skor från H&M 298 kronor, fiina! har hittat mycket fina skor på H&M känner jag, vet bara inte vilka jag ska köpa, tror det blir ett par klassiska svarta espadrillos för att de matchar till det mesta och dom var billigast. Hade köpt alla om man bara hade haft pengar, visst jag kanske skulle ha råd men jag vill ju inte att alla pengar ska gå till skor. Vill ha kläder med :) Dessa skor finns i vitt och svart också, men jag gillar de rosa bäst!
_____________________________________________________________________________________________

Också spanat in lite bikinis från H&M, varsågoda! :)
Bikiniöverdel 129 kronor H&MBikiniunderdel 98 kronor på H&M

Överdel 129 kronor H&M
Bikiniöverdel 129 och underdel 98 kronor på H&M, denna bikinin har jag funderat på att köpa :) vet inte om jag ska ha brun eller vit bara.
Överdel 129 kronor H&MUnderdel 98 kronor H&M
Bikiniöverdel 129 och underdel 98 kronor på H&M
Överdel 79:50 kronor på H&MUnderdel 79:50 kronor H&M
◘ Över och underdel 79:50 kronor på H&M
_____________________________________________________________________________________________
Top 198 kronor H&M
◘ Söt top 198 kronor H&M
. hade gärna haft en sån här om jag hade gillat min mage.. får väl träna upp den lite haha :)
Linne 198 kronor H&M
Linne 198 kronor från H&M.
Linne 198 kronor H&M
◘ Linne 198 kronor från H&M
(finns i andra färger)
Jeansshorts 298 kronor H&M
Jeansshorts 298 kronor från H&M

Har hittat myycket mer men kan inte lägga in allt, tar för långt tid. Har inte tid nu för det är skola i morgon och klockan är 23:14 så godnatt! :)
Hoppas ni gillade plaggen.
Kommer nog med mer i nästa inlägg :)

/ big hug ♥. Josefin :-}

090420

Min frukost
Min frukost som går ner bra.. haha nu låter det sjukt men jag haaatar att äta på morgonen.Tycker det är så jävla äckligt, innan spotta jag ut mackan på morgonen :O men det har inget med ätproblem att göra. Men det är nog inte bara jag som inte gillar att äta på morgonen..det är godast med kvällsmat ju :) fast jag gillar denna frukosten ganska bra.. mackor är gott fast inte på morgonen. Fyfan hatar skolan som mest nu asså.. tråkig massa prov o skit, jaja sommarlov sen och ny skola :O kommer bli en nervös dag. Just det jag kom inte in på LBS..180 P som minst skulle man ha, har 175 vilket som då blir 165 när man söker, ja kämpar inte så hårt i skolan.. latmask. Men som sagt jag är inte duktig tyvärr. Kom in på Sture men känns inte så bra, tyckte LBS lät skitbra.. och flera i min skola ska gå där. Skulle kännas bättre och komma med några från åtminstonde samma skola. Nu kommer jag helt själv till den stora skolan, hjälp! haha :/

/ Josefin- ♥

sommaren får gärna komma nu :-)


Sitter hos mamma nu till kvällsmat blev det grillat kött, potatis, sallad och kall sås. :)  Guitar hero hängde med också.Trött är ordet som beskriver mig just nu haha, hela dagenigår bestod mest av att köra runt och leka med moppen.. Ronja var ju hos mig igår, trevligt. Senare på fredagen kom Sophia och då körde vi också moppe, några rundor med Ronja och
några med Sophia. Det blev två rundor till Maxi huhu! I går när jag och Sophia skulle sova så upptäckte jag att min mobil var borta, och fick då tanken av att jag hade tappat den när vi körde, så det var bara på med kläderna och åka ut och leta. Men vi hitta den inte sen när vi kommer tillbaka så ligger den på marken i garaget :S måste ha lagt den där när jag skulle sätta i nycklen tidigare. Innan vi åkte iväg så kollade jag ju i genom mopeden men hitta den inte. Onödig runda där ja.. haha men mobilen är i allafall tillbaka :)

/ Josefin ☻

I ♥ shopping

Tröja bikbok, jeans pieces, väska Pull&Bear (Polen), smycken H&M
Tröja Bikbok, jeans Pieces, väska Pull & Bear köpt i Polen, skor från Lisa,
armband H&M

/ Josefin ♥

girls just wanna have fun!


Jaffa and me utanför mitt hus
Jaffa och jag :)

J & J
Blev lite oseriösa kort också.. haha
Fanny och jag
ƒ & J ♥
Jaffa & Fanny hemma hos mig
Snyggingar

Puss!
Nasse <3
Glad Jaffa.

Påväg mot stranden blev det lite kort ;)
Fanny & Jaffa
Sötnosar!
Fanny på stranden
F on the beach

Jaffa som lyckligast






Glass 50:-
Armband, Lindex 39.50:-
Vi körde till maxi och köpte glass, och på Lindex hitta jag detta :)
Nice dag.


|
Josefin ♥ ☺

thinking.

Åh. Blir lite småirriterad på alla kända bloggare som har allt, pengar, utseende, perfekta kroppen, allt typ. Man blir bara deppig och jag känner mig ful när man går in och kollar på Kenzas blogg. Fyfan vad snygg hon är! att vissa har det så bra, har tänkt på det. Alla uteliggare och sånt dom som kanske inte har chansen att få ett så bra jobb, där man tjänar bra och så. Vissa tänker kanske de får skylla sig själva att dom inte har något hem. Man har ju bara ett liv, varför ska vissa få ha det så bra och andra inte. Det är synd tycker jag. Allt ska ju inte vara enkelt, men jag tycker det är alldeles för mycket svårt i livet. Pengar kan inte göra dig lycklig brukar man säga men vafan tänk efter. Det kan göra en stor del av livet. Familj, vänner och kärlek är självklart viktigare men om man har pengar blir allt mycket roligare för de flesta människor iallafall. En liten sak jag också tänkt på varför i helvete ska alla kända bloggare ha en liten hund, chihuahua till exempel. Om jag skulle vara en känd bloggare, skulle jag fan haft en Sankt bernard, Berner Sennen, Golden Retriever, Samojedhund eller nån annan STOR hund, ingen liten skit som bara skäller, då kan man ju lika gärna ha en katt. Haha! mobbar små hundar. Vissa är söta men jag har alltid gillat stora hundar bättre. Det är det jag tycker är mysigt med hundar att dom är så stora.

Min hund Jaffa en Golden Retriever
Jaffa, en Golden Retriever
Berner Sennen
Berner Sennen (valp)
Samojedhund
Samojedhund
Sankt bernard
Sankt bernard

vilken hund är sötast? :)
 BY Josefin.

älsklingar

Pysen (Bullen) JacobssonPysenJaffa JacobssonJaffaSelma Selma

Vet inte vad jag skulle gjort utan mina små älsklingar ♥

roses



Tisdag. Onsdag i morgon känns som det går lite för snabbt framåt som det alltid gör på loven :( Måste snart kolla på matten.. eftersom vi har NT efter lovet, fyfan! men jaja.. i morgon ska jag träffa Fanny♥ och på fredag ska Ronja♥ komma hit. Trevligt, och senare på fredagen kommer Sophia♥ längesen..Bilderna är tagna med Sophias kamera, Canon DIGITAL IXUS 85 IS. Just nu är det fullt hus här hemma..för Jenny har dragit hit massor med folk.. satt nyss och spelade GH men så kommer hon med sina kompisar och snor det, tröga unge ! haha, dom får fan åka hem snart tycker jag och tar min hund gör dom också (n) 

huugs |
  Josse :)

I love rock 'n' roll

yeah i do, i really do. Miniinlägg bara för att jag hade lust. :)
men.. nu drar jag och spelar Guitar Hero,
Ciao!
sov gött.

sunshine.

Vår Vår Vår! finally, har mest varit ute idag :) sov hos mamma i natt och i går kom jag hem från DK. Var och hälsade på Lisa.. först sov vi hos mig ons - tors, sen åkte vi med tåget och färjan till Hellerup i Danmark. Sen på söndagen tog jag tåget hem från Hellerup klockan 12.09 - 14.37. Ikväll ska vi grilla lax, yummi! längesen jag skrev, har bara inte orkat riktigt och har inga bra bilder och så men snart ska jag få min älskling NIKON D60. Var inne på Expert i DK och kollade på den, riktigt fin är den. Älska Nikon! :) hade lite tur i Hellerup hittade 100 dkk, inte helt fel. Åt också Ben & Jerrys för första gången, fiiiifan vad god glass! haha. Dyr men jävligt god, åt nån som hette Cheesecake nåt (y) köpte lite saker i Köpenhamn. Ett par leggings/jeans, en tröja, ett set med tre öronhängen från Friis & Company och ett par andra. Plus att jag fick några tröjor och ett par skor från Lisa, sånt som var för litet och så. TACK GULLET♥. Drack en skiitgod milkshake på ett ställe som hette "Shake it" på ett köpcenter i Köpenhamn. Kommer bilder sen, är ju hos mamma nu på hennes laptop. Jaffa, jag och mamma var på stranden innan i eftermiddags, sen var jag och Jaffa ute på en liten runda och snart blir det kvällsmat. ;) Ja, mitt påsklov har börjat bra, men vet ju också att jag kommer ha tråkigt för att vi har dumma nationella proven i matte efter lovet.. jag som trodde att loven var till för att inte tänka på skolan och få slappna av lite. På sommarlovet ska jag bara slappa, ska ens inte tänka på skolan :) Senare tar jag moppen hem från mamma, sen ska jag nog spela Guitar Hero och umgås med mina fina djur.


Ute på en lång runda i Danmark ..
Lisa vid havetDanmarkDanmarkLisa

På lördagen åkte vi till Köpenhamn, in i stan sen till ett köpcenter där bla
detta underbara café fanns.


huuuuuugs.
JJ

hello again!

Ja det var ju en vecka sen jag skrev sist.. blev lite "arg" sist jag skulle skriva för den där man laddar upp bilder krånglar väldigt ofta, och jag gillar inte inlägg utan bilder. Det är ju roligare att kolla på bilder än att läsa eller? (: i veckan har det varit mycket muntliga saker i skolan.. uuussh hatar det, visst jag gillar att prata men inte på det sättet. Det värsta jag vet är att redovisa det är ju inget jag satsar högt betyg på precis. Kan ju säga att dom som säger att åttan är värst? det är den verkligen inte, nian är tråkigast och jobbigast. Alla nationella prov, och mycket mer redovisningar, ja allt blir svårare helt enkelt. Men nu ska jag skriva om nåt trevligare än skolan, vädret är ju bäst just nu! :D nu är det 13.5 grader i skuggan!! wiii! ska vara ute idag.
 
Sophia kom igår men åkte hem tidigt idag för hon skulle göra något. Det var ju lite tråkigt men men sen ska jag till mamsen (; tänkte nyss säga att jag ska ut och gå i skogen men det är ju så tråkigt utan Jaffa, hon är hos mamma nu liksom...


Sophia och jag försökte hitta fusk till GH3, så att man kan få ALLA låtar
som finns på GH men det är inte säkert att det funkar till PS2 :/ bara till
PS3 men vi fick några nya på nåt konstigt sett. Men dom hamnade på
Quickplay.


Klassiska posen.. haha
Jag lekte med Sophias kamera lite så länge hon spelade..

Trevlig jag är.. haha

Ja.. nu blev det lite tråkigt med gråa bilder det kanske inte passar riktigt
nu när det börjar dra sig till ljusare tider.

Min Ramones plansch :)

Haha Evil..

Kolla Sophia ser ut som ett ufo .. haha  men jag ser ju inte normal ut jag
heller så.

Gick förbi Pysen några gånger med kameran också.. haha

Och nu är det slut.

/ JJ.   ♥