FOG.

Gårkvällen sög. Hoppas på att den kvällen blir bättre eftersom att vi ska ut! Just nu är jag inte speciellt sugen men det kanske ordnar upp sig senare. Får hoppas på det i alla fall.. önskar alla fina en fin lördag!

SKÄRPNING DAWGS!

Åh vad jag saknar min dator just nu. Denna är fan segast i universium, finns det något värre än långsamma datorer eller långsamt internet? nästan inte. Hatar det så hårt, SÅ HÅRT! haha. Gött med fredag imorgon!!! sen påsklov och efter lovet tillbaka till det vanliga - tre dagars skola. Så jävla najs!

Från något najs till något riktigt onajs. KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS! Hundar är då fan inte fräscha... eller vissa i alla fall. Vissa av dessa knepiga djur äter bajs och Jaffa var en sådan knepig hund ikväll. Går ut och äter upp sitt egna bajs och spyr ut det. Haha, kommer ut från röven och sen ut från munnen igen. Eew... fyfan. Där har vi en anledning till varför jag alltid har gillat katter bättre. Sånt där trams håller inte katter på med, dom ligger för det mesta bara och sover och ser fina ut och håller sig rena dessutom. Dock släpar Pysen in sand i min säng... men det är fan så mycket bättre än att äta bajs. Skärpning dawgs!

Får bli ett inlägg utan bild eftersom att mammas dator är efterbliven och vill inte fungera med mappar osv. Bara laggar hela tiden just nu. Ledsen tjej. (Som ni kanske vet så hatar jag ju blogginlägg utan bilder...)

BLUE/BEACH.

Bjuder på lite bilder från i måndags i Skummeslövsstrand.

IDAG ÄR DET TORSDAG.

HE KNEW...

PINK & BLUE.


Tadaa! tyckte det blev riktigt fräzigt med hårmascaran! Lär väl vara fler som går runt med det nu, men så är det ju faktiskt med nästan allting när det gäller kläder osv. Bara man trivs i det man har på sig så spelar det väl egentligen inte så stor roll! köpte tröjan och jeansen idag också!:D Jenny mötte upp mig på stan så gick vi och shoppade lite, sen sa vi adjö vid bussen. Trevlig dag! dock kan ju vädret ta och skärpa sig. Otrevligt av solen att gömma sig sådär bara. Har fixat en ny header idag som ni kanske ser, haha rymdtjejen 2k. Aee.. men fan det är något mellan mig och rymdeffekter just nu. Tycker det är fedt najs! See you later alligator.

PADDAN.


Nämen titta vad jag hittade på väg in till skogen igår, han bara satt där helt stilla och tittade. Han ville bli fotograferad.

WANTIES.


Blir förhoppningsvis att köpa tröjan idag och jeansen senare i veckan!:D

Lite inspiration från olika hörn. /Instagram/elinkling.net/runwaydreamz.com/angelicablick.se/

Säger bara en sak! Jag SKA ha Jeffrey Campbell-skorna. Typ världens snyggaste. Så fort jag har lite pengar över då jävlar!:D

VÅR.

Lite bilder jag tog idag.

Har inte gjort så mycket idag, varit ute och fotat en runda.. klappat fjuniga katter, ätit tårta, varit på Maxi. Intressant japp. Kollade bland annat efter hårmascara men såklart fanns inte de två färgerna jag ville ha. Får kolla vidare imorgon i stan. Bör ju hitta det där! finns ju lite fler butiker så att säga, blir mycket ledsen hest annars. Det var allt jag hade just nu, hiho godkväll!

I AM IN SPACE.

Ännu en onödig dag i skolan. Dock höll jag och Sigrid på att leta efter praktik hela fredagen förra veckan, men det var ingen som kunde eller tog emot så atteh... får bli skolan en vecka till. Jag har i alla fall blivit av med mitt omprov och har nu inga rester alls. Känns skönt! men imorgon ska jag vara hemma och fotografera till projektarbetet. Vilket innebär att man kan passa på att ta en liten sovmorgon också. Najsnajs! Hade min fina paog på besök här ikväll, stack till Macedonken och åt och chillade. Spelade Rumble bland annat, vi gör så häftiga saker. Spelar och äter fetmamat, that's right! Ska nog inhandla ett par vita jeans denna veckan, och hårmascara. Tänkte jag skulle fräza till mitt hår lite tills på lördag då det blir utgååång!:D tror det kan bli riktigt snyggt faktiskt. Trivs jag i det för bra så kanske jag till och med tonar det i topparna. Hade tänkt mig något rosa/blå/lila. Jaha nähä, nu ska jag lägga mig i sängen där mitt fjun väntar och titta på något program sen nannos. Godnatt!

SÄLJES: NIKON D60.

Vill bli av med min kamera! mer info här.

FJUNBOLL.




Så här söt var mitt fjun igår när han låg och nannade i min säng, med skitiga tassar dessutom.

SPRING 2012.

SCILLA.

BEBISMODE.

Magiskt i Ränneslöv på natten... hihi. JOKE!:D

Godkväll allesammans! har inte orkat blogga något idag. Har varit bebismode on precis hela dagen typ. Släckte ner mobilen vid typ 3.30 inatt/imorse och sov till 14.30 idag. WTF. Det är ingen liten sovmorgon... om min kropp får bestämma vill den alltid ha 10 timmars sömn. Blir alltid det när jag inte ställer klockan, kan dock tycka att det är lite för lång sovmorgon. Gick i alla fall ut ett tag och fotade lite, men sen går jag och nannar igen från kl. 17.30 till 20.30. Förstår inte... har väl helt enkelt varit så jävla trött idag. Weird... ångrar dock den där tretimmarssömnen jag fick nu ikväll. Blir så jävla jobbigt nu när jag ska försöka somna. Har liksom sovit tillräckligt idag, haha! men men.. ska först läsa lite i min Sofis mode, sen kanske titta på något program och SEN försöka sova. Tror liksom inte att det är lönt att försöka somna nu. GÖTT att Hanna R åkte ut från Big Brother ikväll btw! så jävla elak och störd och borstar aldrig håret. What's up with that liksom? skönt att Sipan också åkt ut. Misstänkte att det var för att han bröt mot deras regler. Jag menar, det måste fan finnas en gräns på hur elak man får vara mot folk. Tycker inte det är speciellt kul att titta på när folk mobbar och gör andra ledsna. Det är lite too much, men det lär ju bli mycket bättre nu när de två idioterna har åkt ut. Najs med sommartid nu förresten, dock suger det ju att man alltid ska ställa fram klockan på helgen. Måste sugit speciellt mycket för de som var ute och röjde på krogen. Fast gött imorgon när jag ska gå upp vid 6 och det är ljusare än vanligt! riktigt najs på kvällen också. Wiho! Nattinatti!

AMERICA.

Visar mitt nya fantastiskt fina påslakan också. Haha Amerika överallt... fast ne. Bara lite.

DEL 2:

Också lite meningslösa bilder... haha.
Här är mitt nya iPhoneskal btw, love it!:D

LITE BILDER DEL 1:

Hade med mig kameran till festen, men jag fotade inte så mycket och bilderna blev ju sådär.. hEhe men här bjuder jag på lite bilder i alla fall!
Fick knappt någon bra bild på den här lilla tjejen för hon ska bara hålla på och domma sig framför kameran hela tiden. Passa dig så att bilderna inte dyker upp här! >:D

Mina nya Converse. Man ser ju dock att jag redan har använt dom, haha. Fast dom kom ju för ett tag sen höhö.

OZZY OSBOURNE.

Haha. Låg ett par gamla solbrillor på mitt rum som pappa fått av någon. Ser nästan lite balla ut på bilderna men nej, det är dom inte i alla fall inte på mig, haha! påminner dock lite om Ozzys brillor. B-)

Kl. 14 börjar pappas fest så nu måste jag fixa mig. Ha de!

23/MARS.

Freeedaaaaag! sjukt nice. Har nyss varit på Maxi med papputen och handlat lite saker till mig själv och snart ska jag hem till Filip, trevlans! Btw. Igår kom mitt fodral till iPhonen, så jävla grannt är det! och nu vet jag varför det tog så lång tid att skickas. Tog typ över två veckor, men det hade ju skickats enda från Kina. Var kinestecken på paketet så atteh... så är det. Tycker att vädret har betett sig riktigt illa idag. Imorse var det riktigt kallt och äckligt sen kommer solen och det känns verkligen som vår ute och alla går runt och äter glass osv. SEN.. när jag kom ut från Halmstad blev det helt grått och dimmigt sen fortsatte det så hela vägen hem till Laholm. Man blir ju ledsen. Nu ska jag fixa till här lite på mitt rum, gillar inte när det är stökigt höhö. Liksom känslan när man kommer hem och rummet är perfekt städat de é najs. Aja, det var allt för stunden.. ha en skön fredagskväll!

FACE YOUR FUCKING PROBLEMS.

Snälla, sluta med det här. Tack.

VILL DU BLI MIN?

DETAILS.

Lite fräziga detaljer från min outfit idag.

Idag har jag gjort om mitt prov i naturkunskap, så jävla gött och ha det gjort! och provet gick bra osv. Känslan när man kan slänga pappret man pluggat på efter man klarat ett prov, fantastisk♥ Måste även passa på att skryta lite, tror inte någon bryr sig ett piss men ändå. Jag fick MVG på min filmanalys i rörlig bild C, inte helt fel det heller! Är inte någon MVG-elev direkt, så när det väl händer är det jävligt episkt för mig. Dock har denna dagen bara känts onödig bortsett från provet. Känns lite sådär att hänga hela dagen i skolan när man inte har något att göra, men nu slutar jag skriva om skolan för den är tråkig. Fick skjuts hem av min snäll-pojk idag, sen bjöd jag honom på smörgåstårta och tårta.

Pappa fyllde ju faktiskt hela 50 år igår! så på lördag blir det lite fest och sådär. Fast i sommar ska pappa ha en fet fest, detta är bara en liten fest så att säga haha. Han fick dessutom världens ballaste present, en liten miniatyr av Angus Jangs gitarr. Det var allt jag hade på hjärtat just nu! pussituss! :D

NU SKÄRPER DU DIG.

Tänkte att jag kunde visa er mitt nya skärp som jag köpte förra veckan. Fräzigt va!

♥ x 2.

Letar ju efter ett par vita jeans, och dessa två! SO nice. Blir nog först till att inhandla det högra paret till att börja med i alla fall!

STUDENTEN 2012.

Inte så långt kvar nu... :D

VACKRASTE HUNDEN.

19/MARS.

Godkvällen! Just nu sitter jag och väntar på att vattnet ska börja koka så att jag kan hälla i mina makaroner. Intressant va? ska försöka fixa något elegantare mat imorgon. Egentligen vill jag vara en sån person som är riktigt grym på att laga mat, men har man inte intresset så blir det ju lite svårt. Ibland kan jag tycka att det är kul att laga mat, men det är ju inte allt för ofta. Det är isåfall mycket roligare att laga med tillsammans med någon. Fast tänk om jag kunde laga riktigt najs mat, sen sitter man där och njuter av måltiden man lagat alldeles själv. Fast jag suger ju inte på matlagning tror jag... nä men det är väl så, vill man så kan man hiho. Lite duktig har jag åtminstone varit idag, jag har städat rummet och det var ordenligt. Eller okej inte bakom sängen... men där synsdet ju inte ändå hihi. Har i alla fall dammtorkat, dammsugit och torkat golvet. Nu är det så vackert det bara kan bli här inne! :D nähä, nu får jag gå och ta hand om maten. Hörs senare!

-

SOME GOOD SHIT.

Old pic, eller.. från i somras.

God natt! tänkte att jag använder det som hälsningsfras istället för godkväll. Jag menar alltså inte nannatime för att jag skrev godnatt om ni förstår vad jag menar, hehe. Knepiga tjejen. I måndags anlände min studentmössa! hihi, den är så fin. Fyfan så gott! längtar så jävla hårt efter sommaren nu, har suttit och tittat på lite bilder från i somras ikväll och satan vad man längtar. Liksom tänk att kunna chilla runt i shorts och linne.. jag vill åtminstone ha vår, det är det väl iofs nu men det ska ju vara sol och varmt varje dag! 5 grader och gråmulet duger absolut inte. Nu ska jag nog krypa ner i min säng och nanna, btw så har jag köpt ett nytt påslakan som är så jävla fräz. Haha! undrar hur många påslakan jag har nu... har alltid gillat att handla påslakan, wtf?

Godnatt (och nu menar jag "nannagodnattet" och inte "hälsningsgodnattet".)

1 WEEK.



Bilder från i somras, so nice! men usch måste sluta äta cheps eller nåt, här såg man ju i alla fall smal ut...

Har inte bloggat på ett tag, som ni kanske har märkt. Har helt enkelt inte haft lust, sen har jag varit hos mamma denna veckan också.. brukar nästan alltid uppdatera bloggen lite sämre då höhö. Har sett lite famous folk idag på Halmstad Arena. Peter Settman och Peter Jihde stod och pratade sen såg jag Boris som är VD för Gekås också. Yeah! Lite skjorta kavaj och röda byxor-folk har man sett idag också. Det handlade om företag osv så atteh... så jävla amazing väder idag! riktigt najs. Kan ju forstätta så tycker jag, men eftersom att detta landet är lite efterblivet så kan ju vädret slå om på bara en dag. Ska snart käka Langos för första gången, hmm.. hoppas det är gott och sen drar jag till Filleponken.

Godkväll! ♥

CRY ME A FUCKING RIVER.

Bild/Modekungen

Ohändelserik dag. Imorgon ska jag i alla fall hämta ut mina Converse som äntligen har kommit! sen ska jag förmodligen åka och titta på Filleponken när han spelar match. Fast jag inte är speciellt intresserad av fotboll alls, men det är ju alltid najs att titta på en fin pojk. ♥ 

Ha en fortsatt fin kväll/natt alla fräziga!

UPPLÄXNING.

En sak jag stör mig på är den här jävla ankmunsgrejen. Vilket rätt så många tjejer kör på, haha! antingen är det på skoj eller gör man det för att se "snygg" ut.. ehh D: Men för att ni ska förstå skillnaden på ankläppar och icke: 

watch and learn fuckers!


1. No big deal

2. But now we're talking...

DIG VILL JAG HA.

INSTAGRAM.

jjosses @ instagram

FINT.

Två fina kollage som jag använder som bakgrund på min iPhone. Fräz tycker jag.

Godkväll mina damer och herrar! har nyss kommit ut ur duschen, nu sitter jag här med turban på huvudet och kanintofflor på fötterna. Låter rätt sexigt tycker jag! >:D eller... har suttit med en filmanalys nu ett tag. Känner mig stolt och avslappnad nu när den är klar. Det är nämligen deadline på den imorgon. Det är den här filmen Donnie Darko som jag nämnde förra veckan. Knepig film, rätt så knepig att analysera också men jag tror nog det ska gå fint som snus ändå. Usch, nog om skolan nu! har varit så trötter idag... försov mig till och med. Det var liksom /care 2k-läge på när alarmet ringde imorse. Sen vakna jag 5 minuter innan vi vara tvungna att köra så atteh.. jag somnade om igen men sen var jag tvungen att ta mig upp. Pappa var i alla fall snällis och körde mig in till Halmstad. Läraren är ju också sjukt soft och sätter inte ens in någon frånvaro. Åhå! :)

Nu ska jag kika in lite kläder och sånt asnajs, måste dessutom leta upp ett par vita jeans. Köpte ett par igår och testade, men dom gick fan inte ens över foten OCH det är inget fel på mina fötter! :'< Jag bär alltid smala jeans nertill, men jag tänkte att det kanske går sen när jag kommer hem och testar utan strumpor istället men nähä. WHY?! fett knepigt. Så jag får helt enkelt lämna tillbaka dom imorgon. Kanske titta en snabb runda efter nya då också. Fick åtminstone med mig en ny bh hem igår och den gick faktiskt på, yey! men dumma efterblivna byxor. Aja, vita jeans ska väl inte vara det absolut svåraste att hitta nu så här till våren. Don't think so. Ha en fin kväll! ♥

KONY 2012.

BORING.

Random bilder och lite bajsig spegel... sorry! ser fan inte najs ut, saknar min klocka btw. Vart är du? :'( ♥

Måste egentligen nannish nu. Är faktiskt trött på skolan även om jag bara går där tre dagar haha... men klart som fan man kan vara trött på skolan ändå, i alla fall om man heter Stellan Josefin. Aja, jag hade en trevlig afton med min fina påg. Dock skulle han ju kolla på en fotbollsmatch men det var väl ok ändå. Vi körde till Macedonken och åt, och köpte lite cheps och dip! hehe lite badass sådär på en vardag. Nähä, nu är klockan lite mycket! nattinatti.

FEATHER.

Hejos!
Jahaja, vad ska man skriva om denna dag... det är vad som pågår i mitt huvud just nu. Brainstormar genom lite, för att se om det har hänt något fantastiskt/häftigt osv... ja ni förstår. Kollade på en jättetråkig film på naturkunskapen, onice. Sen när jag gick på stan upptäckte jag en liten ministen i skon. Han åkte ut direkt kan jag säga er! sen på bussen hem till Skummeslöv såg jag en liten tjej som försökte få upp sin cykel uppför en trappa. Såg så jävla dumt ut, så satt jag där och skratta lite för mig själv. Kunde inte låta bli! Det fulaste av allt var att bredvid trappan fanns där då en bit utan trappsteg, så att man till exempel kan ta upp sin cykel där istället men det hade hon nog missat helt. Haha! what a failer. >:D Nu kom Filip hit, godkväll!

♥RUNWAYDREAMZ.

Jag dör. (nästan) jag vill ha allihopa!

CHRONICLE.

Hajhaj! orkade ej blogga igår, och i lördags hade jag lite andra häftigheter för mig. (Jag hjälpte Filip att tvätta hans bil tex yeah) I fredags var jag och Filip och hans kompisar på bio. Soft! dessutom hade jag ju presentkort där så jag slapp göra av med pengar. Filmen vi såg hette Chronicle. I början var den bra men sen blev det too much... hade man skippat det i slutet så hade den varit najs men aee inte ok. Jaja, det var i alla fall en trevlig kväll, dock var det riktigt segt att åka hem efter det. Vi var ju så jävla sugna på att dra ut men det fick vi vänta med tills på lördagen. Hade en förjävvla fin utekväll och sen nanna vi gott när vi kom hem. Tror jag ska gå ut en liten runda nu, har nyss kollat på film så nu får jag väl passa på att dra ut lite också när det är så fantastiskt fint väder. :D

BTW.

Vissa nötter verkar fortfarande inte ha fattat att jag inte vill ha någon jävla reklam på min blogg för ER blogg. Läs innan ni kommenterar! står ju tydligt, kan ni inte se det så är det kanske dags att skaffa er ett par läsglasögon. Blir så trött på folk som inte kan visa hänsyn...

IN YOUR FACE BITCH!

HELLO SUN.

Hejhej solen! ska snart ut och fota lite, väntar bara på att min hund ska komma hit. Mycket roligare om hon är med, så kan jag dessutom fota henne lite också. Hon är ju så fin, så det blir alltid bra bilder. Så atteh.. får sitta och lyssna på musik så länge. Puss!

MYSISAR.

Två mysiga bilder från Oktober.

LONG TIME AGO?

Kan man säga att det var längesedan jag bloggade? det är ju ändå tre dagar sen jag skrev ett inlägg huhu. Brukar ju faktiskt vara flitig med minst ett om dagen i alla fall. Har inte orkat riktigt nu i veckan, har varit hos mamma och hade inga roliga bilder där osv. Dessutom är jag hemma hos min baby datorn igen, min stationära baby som är liiite bättre än mammas laptop haha.♥ Har inte hänt så mycket i veckan, varit i skolan... filmat lite, lyssnat lite, chillat lite, sovit lite ja ni vet. Idag kollade vi på en jätteknepig film på rörlig bild (har börjat med C-kursen nu btw). Alltså hatar sci-fi. Det var en blandning av det drama och thriller typ, Donnie Darko heter filmen. Inte speciellt bra enligt mig i alla fall... så nu vet ni det också. Hängde med Filip idag efter skolan, vi åt tortillas, godis och lite tortillascheps. Lite fint torsdagsfett sådär ♥ ska alltid säga vad vi äter... haha good shit. Kanske får bli ut en sväng och fotografera lite imorgon, får hoppas att vädret är najs bara!

godkväll(natt) mina kära.

THE FOURTH PAIR.


Snart är dom äntligen mina! ♥

ÖGONGODIS.

Måste. Ha.