LOL.


Två snygga bilder Sigrid gjorde till mig idag! :D

HA! hade lite kul på fotolektionen framför datorn idag, hahaha. Sen kan jag tillägga att vissa verkligen inte har någon tv. Nae, kan tyvärr inte sitta här mer.. måste plugga. Historia & mediekommunikation - skjut mig.

SHOWTEK ♥



FAST LIFE

LIFE BURNS!

Torsdag imorgon då, sen fredag! nice. Haft foto hela dagen idag då, dock gjorde jag inte provet som jag trodde, men ska göra det imorgon istället. Hm.. har inget att skriva känns det som, skriver ju bara om skolan hela tiden och det är inget trevligt att läsa? hahaha... händer ju inte så mycket mer om dagarna, går i skolan, får läxor = tråkiga saker att skriva om. Btw, mina fina Skullcandy-hörlurar har börjat glappa i ena, så jävla störigt. Går typ inte att använda, fan vad hörlurar är ömtåliga :[ ledsen blir man. Var tvungen att använda Apple-hörlurarna imorse på bussen, alltså så jä-ä-ävla kassa. Man hör ju motorn i bussen mer än musiken typ, haha eller nästan. Sen kan man inte ha alls högt för då hörs det ut. Jaja, får fixa nya snart då, det var nog allt för mig. Ha det bra, peace! :)


söt_tjej93 hahhahaha


APOCALYPTICA - definitivt dagens låt, haft den på huvudet hela dagen eller i alla fall "LIFE BURNS!!!!!" ._.

MIN KATT.

JAFFA IN FOCUS.

RAINING BLOOD.

TISDAG. Kom hem 12:45 idag... Gytt! tråkiga lektioner men jaja, hade boxning på gympan! kände mig astuff haha not. Jaja, bättre än att jaga boll i alla fall! har dock massa jävla plugg. Håller på att plugga lite foto nu, skulle bara ta en liten rast håhå! äter chippe och dricker Schweppes samtidigt, de é nice. Fick en till läxa med mig hem idag, eller arbete (dööööö!) ska vara klart på tisdag, ska skriva en "nyhetssak" på engelska.

Saker som ska göras inom kort:
  • Fixa allt med APU-plats
  • Fotoprov - Onsdag (imorgon)
  • Två prov - Fredag
  • Boka tid hos frisören

  • Engelskaarbete

Tror det var allt just nu, se-e-egt! vill byta liv med Pysen ibland, särskilt på morgonen när man ska upp svintidigt. Måste plugga vidare...  peace!

Förresten.. bara så ni vet så var jag inte så jätteseriös i mitt förra inlägg. lol.

NYA SKOR.

Almond SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Beställde nyss dessa...

OMG.

SHOT DOWN.

Ny vecka, ny måndag. Dagen börja ju med att jag och Sälman failar direkt, men ändå kom vi till skolan i tid. Kan säga att det inte var första gången vi hamna på det stället HA! ._. sen var bussen som skulle gå från Halmstad jävligt sen också, dessutom blev den sjukt full. Tur man inte går på Sture för då får man stå upp rätt så ofta på 16-bussen hehe. Stackare! ;D sitter och lyssnar på musik just nu, ensam hemma gytt! nu ska jag måla om naglarna från grått till rosa, viktig information jag ger ut.. haha! -.- peaaceee


FALLING DOWN.

Jaha, då var det söndag igen... (dö) har umgåtts med Sophia för det mesta, var i Båstad ett tag igår, inget vidare där, tråkig "fest". Stack hem och nanna istället typ. Orkar inte riktigt att det är måndag imorgon, två prov på fredag och antagligen ett till på onsdag.. missa ju fotoprovet i torsdags. Ha de!


ROCK YOU LIKE A HURRICANE.

LÖRDAG. Kom hem från Sophia för ett tag sen, borde börja med svenskaarbetet nu.. hm.. det är ju valfritt men tänkte göra det så jag får VG (MVG) huhu, men har verkligen ingen lust nu. Har inga planer för kvällen, bara att det blir o käka Mc donald's-mat med Sophia sen haha. WE ♥ FETMAMAT. Snart går jag och tar lite Cheesecake som blev över från igår tror jag, MMMM gott! :D hade en trevlig kväll igår förresten, fina presenter dessutom!
PEACE OUT.

FREDAG ♥ FRIDAY.

ÄNTLIGEN FREDAG! dock måste jag plugga lite också... jaja, ikväll kommer släkten hit så blir det smörgåstårta och Cheesecake som jag har nämnt. Sen drar jag till Sophia, Nasse ska också med och leka med deras hund (STORA hund) haha! blir nog kul. Sen imorgon måste jag som sagt göra ett arbete.. i think. Sen är helgen slut igen hehe. Ska försöka njuta dessa två dagarna, eftersom att vi har två jobbiga prov på fredag! jaja, ha de gött! peace.

BREAK IT DOWN.

TORSDAG. Vilket innebär att det är fredag imorgon och helg! :D blev ingen skola för mig idag inte, vaknade vid typ 5 på morgonen av att jag hade lite svag huvudvärk, vet inte om det pågrund av det jag vakna men jaja, somnade om. Sen när jag skulle gå upp kände jag att det var början på migrän.. också tog det inte långt tid tills det gjorde riktigt ont som jag brukar eller brukade ha. Mamma fick åka hem och hämta mina tabletter mot migrän, och den hjälpte verkligen! sov ett par timmar sen var det typ borta. Slapp spy denna gången i alla fall, usch! ändå tur att det kom direkt så att jag inte hann sätta mig på bussen, fyfan. Hade blivit jobbigt. Imorgon blir det kalas, typ släkten som kommer. Fyllde ju år för ett tag sen så det blir smörgåstårta och Cheesecake imorgon! nom nom.. gytt. :D


Idag kom min tröja som jag beställde för ett tag sen, bytade bara till en mindre storlek. :)

PAIN.

HAR EN SÅN JÄVLA TRÄNINGSVÄRK. Typ mest låren, AMG! ._. det känns ju rätt så rejält. Hade världens tråkigaste dag idag, satt bara och jobba med instuderingsfrågor på fotolektionen helt ENSAM, SJÄLV, MOBBAD hela dagen. Haha! denna dagen gick alltså äckligt långsamt. Fast jag hann med 14:35-bussen hem så det var ju nice! kom hem typ 15:45. Känns inte som att jag har något mer att skriva nu, min blogg är rätt så kass nu känner jag. Peace!

VÄLA/ÖDÅKRA.

Snart ska jag köra till Båstad, sen blir det Väla med Sophia. Jevvlar! det var nog första gången på länge jag blivit så trött av en gympalektion, typ massa "stationer" med jobbiga styrke- och konditionsövningar. Fast tycker ändå det är helt okej, mycket bättre än att leka med bollar -.- nae, nu måste jag göra mig redo för att köra, inte kul när det blåser men aja. PEACE!


Fick bli denna från Sophias album på facebook håhå! :D

+/-

Fantasifull rubrik. Har ett stort jävvla engelskatest imorgon, eller det känns så eftersom att det är 47 ord man ska kunna, och sen om inte alla är med är skitsamma för man måste ändå plugga in alla nu. Jaja, imorgon blir det i alla fall VÄLA efter skolan! men först måste jag ringa om APU-plats igen... segt, nu får någon fan ta in mig! annars blir det svårt. Ska dra och borsta tänderna och sånt nu, sen får jag plugga lite till fast tror det blir mer att jag tittar på tv istället, mohahaha. SOV GYTT.


random bild, har inga bilder här så fick ta denna bara.. hahaa som att ni bryr er ;)

NITTON.

SÖNDAG. Gytt, eller inte.. eller det är skönt att man är ledig haha. Idag måste jag plugga lite glosor, har något test/prov på tisdag så bäst att börja plugga lite, var nog rätt så många ord om jag minns rätt. Det blev choklad & chippe till frukost idag, hehe. Jag ville inte ha några jävla torra cornflakes med vaniljfil, är så trött på det haha. Godis är bäst på morgonen, tyvärr är det så. Kunde inte undvika chokladen som låg och tittade på mig. Peace.

JACK OF DIAMONDS.

O-kul lördag I SAY! dessutom är det söndag imorgon fyfaaaaaaaaaan måndag dagen efter. Sen måste jag få tag på APU-plats, har redan ringt två men ingen kunde. Fan, måste ringa denna veckan. Jag som ville vara på ett katthem o mysa med katter, hihihi! kanske inte har så mycket med media att göra, men vafan man får väl välja vad man vill egentligen, APU-plats som APU-plats. Jajaa, det löser sig nog! hoppas alla har en fin kväll! ♥



SONIC SYNDICATE

NASSE.

LÖRDAG & CHIPPE.

LÖRDAG. Idag blir det väl att käka chippe och lite sånt om det inte händer något annat som kanske är lite roligare hehehe. Känns inte som att jag har något vettigt att skriva så jag avslutar inlägget med en bild från igår:


Spöa mamma på Othello rätt så rejält, hehe (jag är ju vit då förstås)

COCAINE.

WOWOWOWOW! jag är redan hemma! :D slutade typ 12.30, vi fixa så att vi slapp sista lektionen (eller Sigrid & Sälman gjorde men jag var med på det, satt bara kvar i fåtöljen, hade viktiga saker för mig hehehehöhö) så tack vare oss fick hela klassen sluta tidigare. Har även fixat så att vi slutar tidigare på måndagar också ju, hehe vi är bäst. FAN vad synd, skulle tagit med en kamera hem idag ju! men det glömde jag bort sen när jag kom på det var det nog ingen som kunde öppna, korvigt... skulle ju fota i helgen förfan. En dum tyskjävel har kört in i vår bil så den är repad och kofångaren nästan av.. KUL. FAN hatar lastbilschaufförer, eller inte alla men många av dem kör helt SÄR. Läs mer om det här om ni vill håhå. GYTT med fredag alltså, har inget planerat men jag drar nog till mamma, träffa Nasse och sånt också. Lär väl inte hända så mycket annat så.. ha de nice.



NOMY

JAY SMITH - BLACK JESUS.


Helt klart en av dom bästa i IDOL.. om inte den bästa!

BULLET FOR MY VALENTINE - WAKING THE DEMON.

DO YOU REMEMBER ME AT ALL?


Bild som Sigrid tog på fotolektionen någon dag :)

WORLD.

Torsdag. Damn! redan fredag imorgon ju! :D trevligt. Kom typ nyss hem från skolan (eller okej, 18.00) sent.. gick från 8.10 idag tills 15:50 typ. Korvigt värre så glömde jag mina hörlurar imorse så jag fick åka buss utan musik. Lite segt men men.. fint väder imorse också!! haha. Ville bara stanna hemma i min varma säng med Pysen. Fick inga pannkakor i skolan idag! :( fast jag åt stekt ägg, smaka faktiskt gott! :O sitter och lyssnar på musik nu som alla andra dagar. Har typ skrivit det i varje inlägg?! tänkte i alla fall låna hem en kamera imorgon så i helgen lägger jag antagligen upp lite bilder här (om jag får några bra bilder haha) HA DE! ♥

YOU BETTER DIE YOUNG.

ONSDAG. Redan torsdag imorgon, WTF! hade foto hela dagen idag, rätt så chill faktiskt! fast jag fick ta 6:10-bussen imorse ._________. hemskt! gick typ upp 5:30! jag = död. Måste nog börja plugga snart, har en jävla massa prov nu. Bland annat ett prov som är kapitel 1-4 i mediekommunikation, vi ska läsa ÅTTIO sidor... normalt. Ja, jag kommer ju typ inte komma ihåg något i alla fall. Sen kan jag meddela att jag nog hade den otrevligaste mopperundan någonsin innan för inte så lång tid sen. Skulle köra hem från mamma, fick typ hålla emot för att inte hamna i diket, sen var jag ju lagom blöt när jag kom fram. OCH KALL. Fast då tryckte jag bara "in" handen i Pysens tjocka fjuniga mage så det värmde lite gött! :D sitter och lyssnar på musik nu och bara har det chill, ska nog göra det ett tag till. SOV GOTT



NOMY

PANDA.


Isabelle hittade en fin bok till mig på biblioteket idag! :D

I DON'T GIVE A FUCK.



DOPE

COPYCATS, WE ALL KNOW ONE.

UNNECESSARY.

Kändes lite onödigt att dra in till skolan idag faktiskt, redovisade i kanske 3 minuter sen idrott (viktigaste ämnet i världen) jaja är hemma nu i alla fall, gott att sluta så tidigt! :D dock börja ju dagen med att jag försov mig -.- men som tur var kunde pappa köra mig till Halmstad, haha failar'N. Blir inget Väla idag, men kanske nästa tisdag istället då.. sitter här och lyssnar på musik nu, tror jag ska se om det finns något nice att käka, peace. ♥

ADEPT.







IS IT FRIDAY YET?

Måndag = SEGT. Jaja, chilldag imorgon i alla fall. Börjar 8.10 och slutar 10.55 eller jag (och Sälman) slutar 11.45 så att vi hinner med bussen hem. Liksom annars får vi vänta 2 timmar i Halmstad och kommer hem 14.30 istället för 12:45 och det är jag ju inte så sugen på när man går jävligt länge de andra dagarna. I trean ska vi fan ha en LEDIG dag, sämsta schemat på skolan.. ja typ. Sen var bussen (från Halmstad då) seg, så alla andra bussar som massa från Hstd-bussen skulle ta, bland annat den till Skummeslöv hade redan kört. Som tur var väntade bussarna någonstans sen. Kasst jaja, kom hem i alla fall! ;D

Segt med engelskaredovisning imorgon, fick ta hem och jobba lite idag.. säger bara ett ord: FAIL! jaja, det får gå som det går. Blir nog ändå en rätt så nice dag imorgon, ska ju till VÄLA sen med Sophia. Klockan är redan 20 typ, wtf. Kom ju hem nyss.. känns det som haha. Hejdå :)

LAA-DI-FUCKING-DAA.

Har haft en jävligt chillig söndag. Lyssnat på musik, suttit här, kollat på tv.. är väl det jag har gjort. Segt men rätt skönt ändå. Skola imorgon, seegt har en jävla engelskaredovisning hjälp! den är inte färdig, och nu är jag jävligt rädd att ordlistan jag gjorde inte sparades ._______. fan. Snart APU också, måste ringa i veckan.. allt är ju segt nu. Jaja, om jag hittar något bra får man ju hoppas på att det blir kuUuUul. Har borstat tänderna och sånt nu också, fast jag är ju långt ifrån trött kan man ju säga. På tisdag blir det antagligen VÄLA med Sophia, nice kommer ju hem 12:45 då så det passar bra.

Peace.


helt retard och svarta ögon ._.

SÖNDAG/12.

Helgen är slut... segt! är inte riktigt sugen på skolan.. jaja igår kom Sophia hit, vi lyssna på musik och lite sånt. Dock var vi ju vakna lite för länge, somna kanske runt 5 eller något, haha! kommer inte bli lätt att somna ikväll ._. fan. Gick upp för typ en timme sen, nu sitter jag här och lyssnar på musik, tänkte starta Sims sen hihi. Har installerat Destination Världen nu så jag måste testa. B-) måste lägga in lite nya låtar på iPhonen sen också, uppdatera lite! ;) Ha de! ♥

ZOMBIE.

ROLIG LÖRDAGSKVÄLL. Medans alla är på Karsefors, eller på något annat festligt så sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik. Väntar på att Sophia ska komma, får i alla fall lite sällskap. :D Fast ikväll ville jag faktiskt ut, men jaja får äta mig tjock istället. Har nog inget mer vettigt att skriva, hoppas alla har en FIN kväll! ♥

ALL THE SMALL THINGS.

Go'morron. Vakna typ 10, sen gick jag upp runt 10:30.. nu sitter jag här och lyssnar på musik ♥ måste käka frukost också, blö.

Idag får man kanske göra något vettigt, behöver städa rummet så kanske det.. sen är det ju Karsefors ikväll,
vill dit men har ett problem hehe. :( Sen så är jag täppt i näsan nu också, jobbigt.. har inte så mycket mer att skriva, ska käka frukost nu och sen in i duschen.



Peace out yao!

HEART OF GLASS.

FAN så jävla svårt det ska vara att hitta ett par vinröda jävla CONVERSE. Har typ kollat igenom hela Google och det finns fan inte några i MIN storlek. Om någon hittar ett par vinröda höga Converse i storlek 37 (4,5) SNÄLLA säg till mig! jag lider typ.. hehe. Sen tycker jag att de kan låta märket vara, de få vinröda skor jag har hittat så har själva märket varit vinrött, inte niceee! jaja, hoppas ni har en fin kväll. Jag har kollat på IDOL, fast det är inte så många störda folk med längre juu, det är ju det som är kul med auditions.. sen är det bara segt, tycker inte man kan få pop att låta precis unikt höhö. Det är vad jag tycker i alla fall. Har lyckats bli förkyld nu med, palla! vaknade imorse och var förkyld. Bara det inte blir värre, orkar inte vara sjuk igen!

Kanske blir en runda med Nasse snart, får se.. annars lägger jag mig och kollar tv/film eller något. Ha de!


Lite random & rätt så kassa bilder jag hitta i min mapp..

RUNNING IN CIRCLES.

FREDAY! :D gytt som fan. Började 8.10 sluta typ 15.40 eller jag & Sälman gjorde, vi ville liksom med 16-bussen! stack bara 10 minuter tidigare ändå så.. sen när jag kom hem låg mitt paket från H&M på sängen, wowowow! jaja, jackan var liite större än vad jag hade tänkt mig men men, tror jag behåller den ändå. Får hoppas att jag inte ser helt efterbliven ut i den eller något. ._. Sen när jag gick ut till köket stog där en burk med "MAMMAS CHOKLADBOLLAR" HIHI! gott. Västergök hade direkt ingen lockande mat idag om man säger så hehe.

Jaha, så vad händer ikväll.. inte ett piss här! D: just nu sitter jag och lyssnar på musik typ, ska nog fortsätta med det ett tag till. Tänkte i alla fall lägga upp nån bild på jackan nu.


lol. Inte så bra bild men vafan man ser la lite i alla fall ;D

..också en heftig tjäj med skärpa på tröjan istället för ansiktet. Kamerans fail!

PEACE!!!!!!

SKULAN.

Sitter i skolan nu, ska snart ha foto igen. Har 6 timmars foto och en timmes historia idag. Segt om man slutar tidigare på foto så måste man vänta på historiakorvsaken. Jaja, god mat i skolan idag för en gångs skull! PANNKAKOR! :D bloggar nog inte mer idag, är hos mamma och hennes dator har adhd så jao imorgon då. Har faktiskt inte så mycket mer att skriva nu, ha det BRA! ♥ (FAN! nu kom Lady Gaga på radion, Sigrid = dampryck...)

SHIT LIFE.

TISDAG. Chill dag i skolan, chill kläder också, joggingbyxor håhå! känns liksom inte lönt att ta på "snygga" kläder när man bara har 2 lektioner. Blir kanske tillbaka till Halmstad sen, Jenny skulle dit så jag hänger kanske med. Ska köpa lite viktiga saker så jag kan lika gärna hänga på. Fast det känns inte trevligt att gå runt där när man nyss varit där men skitsamma, vill ha mina saker! >:D nu har jag fixat in min lön på kortet också! GOTT :) fast jag ska spara, men lite shopping också. Har väl inte så mycket mer att skriva, just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar lite bilder och sånt. HA DE! ♥



DOPE

YOU PRETTY THING.

Kom hem från mamma för ett tag sen, hade glömt min lapp där (till en läxa) sen stanna jag och käka där också. Som sagt, denna dagen gick åt till att sitta framför datorn och nörda SIMS.. fan! städade inte heller.. fast det kan jag göra imorgon eller nångång i alla fall innan nästnästa helg hoho. Ska typ ha kalas för mig då. Nae, nu måste jag in i duschen. Sov gott o sånt ♥

COME ON BABY.

Föregående inlägg var bara en liten känsla jag kände när jag vaknade haha. Vill ha längre helg ju! men jajaja, hela dagen igår gick typ åt till att spela SIMS, nördfaktor 1. Stor risk att det blir så idag igen, även fast jag har matte att göra.. sov alldeles för länge idag, det är något fel på mig. Jag kan sova riktigt länge fast jag ändå lägger mig rätt så tidigt på kvällen. Är rätt så jobbigt att ha det så när man ska gå upp 6 varje dag typ. Fast nu går jag ju upp 6.30 men det kan ju bero på att jag är för trött för att gå upp klockan 6 (egentligen kl 6.30 också) Hmm.. kanske skulle städa rummet idag, det behövs faktiskt. Vad hände med min pedanta sida haha..



DOPE - Bitch

Peace.

SUNSHINE SUNDAY.

Palla söndag.

01:24

SÖNDAG. Jaha, ny vecka snart igen. F.A.N ! helgen skulle vara 3 dagar men jaja nu ska jag borsta tänderna och lägga mig hos min bebis, han ligger utsträckt i min säng med sin fjuniga kropp. Har beställt min jacka nu också! :D den ska komma nu i veckan, NIIIZEE. Men nu säger jag GODNATT


Lal, oj jävla stor bild men whateveeeeeer ._____. orkar inteeee ska sova nu

SNYGGING.

Fick detta i födelsedagspresent av Sophia:


Ett iPhoneskydd

FRÄSIG JUU! :D

DEAF AND BLIND BUT WITH A SMILE.

Hade inget speciellt för mig innan så jag tog lite kort på lite saker som jag köpte för ett tag sen.

Aa.. detta är då ett linne haha, helbilden blev kass så den sket jag i att ladda upp.


Där ska vara en ring till men klanten (jag) tappa den i bilen, får leta upp den nån dag..

Hah! var tvungen och testa, men första gången jag måla såg det ut som jag lekt med vattenfärg eller nåt, hoppas det blir snyggare nästa gång. :F


Khakigröna skjortan och öronhängena som jag köpte denna veckan. :D

Har äntligen hittat en ny höstjacka, den ska också vara khakigrön, haha. Helst ska man ha alla gröna plagg samtidigt också ._. (skojaaaaa) hoppas bara den sitter bra, ska nämligen beställa från internet. Den finns ju inte ute i butiken så wth!

BOM, BANG, BURN.

LÖRDAG. Vakna typ vid 13, blev lite sent igår hoho. Så kan det gå när man spelar Sims haha, då går tiden jävligt snabbt faktiskt. Sophia var ju här igår, hon kom väldigt sent så därför blev det att vi satt uppe länge. Dagens planer för idag då.. har inga direkt planer men kanske försöka göra några tal i matten, och en fotoläxa men först ska jag spela SIMS yeaaaaah, peace! ♥

GO HOME AND DIE.

FREDAG :D :D :D gyttans! denna veckan börja ju jag med foto, och fan jag måste spara ihop pengar till ett MACRO-objektiv, lätt! kommer nog låna hem kameror nu vissa helger också.. och då kommer jag antagligen ladda upp lite mer bilder också. Mitt objektiv på min kamera kan ju inte ta just såna bilder som jag vill ta just nu hähä så därför jag vill låna en kamera som har ett bättre objektiv.

Jaja, nu ska jag inte skriva om det längre men jag har ju inte bloggat så aktivt på sistonde och det beror faktiskt mest på att jag har varit hemma hos mamma denna veckan. Som jag skrivit förut så är ju hennes dator helt störd. Den fixas väl snart hoppas jag. Nu till en annan sak som är ett STORT problem för mig, jag kommer aldrig få mina Converse känns det som! varför ska alla ha den just DEN färgen nu dåååå.. aaah jävla Sverige! alla ska ha samma saker. Converse är ju lätt de populäraste skorna som finns. Just därför jag skulle ha en liite annorlunda färg men det lär den ju inte vara länge till.. aja, jag ska ha dem i alla fall fast NÄR vet jag inte.

Tog lite bilder med kameran innan, skulle bara testa lite nya inställningar men jag vet inte om de blev så bra så jag lägger inte upp dem nu. Har inte ens lagt över dem, för jag kanske ska fota lite mer. Sophia (sega tjejen) kommer ju aldrig. Har fått matte över helgen också, här är anledningen VARFÖR vi får det över helgen:

Elev: alltså varför får vi matte över helgen?
Mattelärare: trodde du att du hade ett liv eller?

ELAKT, haha! sen var det också för att det var mycket "roligare" att ge det över helgen tycker han. Sicken liten korv han är. ._.  blev ett långt inlägg, ska försöka börja ladda upp lite mer bilder också som jag brukade göra innan. ;)


HAHA!

DOPE

I’ll put a gun to your head and pull the fucking trigger!
I’ll put a gun to your head and pull the fucking trigger!
I’ll put a gun to your head and pull the fucking trigger!
I’ll put a gun to your head and pull the fucking trigger!

lol.

1, 2, FUCK YOU.

Hoppas ni har haft en fiiiiiin dag. Jag har haft en tråkig dag, kan ju bland annat bero på att man inte får va med sina kompisar när man ska jobba, dom vill man ska må BRA och ha KUL i skolan.. låt en va med sina vänner då. Varför ska man känna alla? det var skönt att ha sommarlov, spola bak tiden tack hehe. Blir redan knäpp, spenderar typ 7-8 timmar i skolan varje dag (förutom tisdag) och sen när man väl kommer hem då ska skolan med hem också, jävla läxor. Ursäkta, men jag blir så trött...

JAJA skulle bara klaga av mig lite! :D imorgon blir det i alla fall pannkakor i skolan, gytt! tänkte göra min läxa nu men den ligger ju hemma hos mamma så jag får göra den där sen. Nu kom moder, Ha de! ♥