DREAM CATCH ME.

God afton! Idag har Filip varit här, men han åkte hem för en stund sen. Jag gjorde egna köttbullar och potatismos till middag, jävla hemmafru kände man sig som. Haha... men det blev fint! i morse låg jag i sängen lite halvt vaken/halvt sovande och drömde jobbiga drömmar. Sen när man vaknar får man tänka till, skönt när man inser att det inte var på riktigt något av det. Ska försöka hitta något bra program eller film att se på nu, vi hörs väl imorgon! :)

FINALLY!

ÄNTLIGEN öppnar Weekday webshop. Har alltid gillat deras kläder men har sällan möjligheten att besöka butikerna så detta var efterlängtat! hoppas kläderna är lika nice som jag tyckte innan nu bara. Var ju ett tag sen jag kika in där! ;)

GLOSSYBOX.

Idag kom min Glossybox på brevlådan, fick ju tre månader av mamma i julklapp. So nice, synd när dom månaderna är slut bara! alltid lika spännande när man får hem paket.

NEW IN +

Idag kom mina nya skor på posten! 

DENIM SHIRTS.

Här är min lilla samling av jeansskjortor, från tredje bilden är längst ner från höger äldst, och den högst upp till vänster är ett inköp från i lördags. 

TURTLENECK/SHIRT AND SWEATER.

Randoms från tidigare i veckan. Orkar ju inte att det är stökigt i bakgrunden på de två första bilderna. Haha, det var bara tillfälligt. Brukar bara ha det "stökigt" i några minuter sen är det borta igen. För många hade det inte ens räknats som stökigt typ, haha! har dock mindre ordning i mina garderober och min byrå. Hehehe, det som inte syns gör inget. Ska dock ta och börja rensa bland mina kläder så att mina byrålådor inte pajar igen. Ska man få plats med nytt måste man göra av sig med det gamla också.

NEW MIRROR +

Fick hem min nya sminkspegel i veckan, fan va fager den är! vill ha en ny helkroppsspegel också. Har en fin guldfärgad men vill ha en vit i samma stuk. Det skulle passa in bättre, har ju mest vitt och silver i rummet! igår var jag och Filip på bio. Vi såg Django unchained, den var faktiskt jäkligt bra! och detta var rolig action och väldigt feta scener med i filmen. Jag rekommenderar er att se den! ;) Innan bion lagade vi mat hemma hos mig. Trevlig kväll! i fredags gjorde vi inte så mycket, åkte lite skridskor på tennisbanan i Ränneslöv som dom har spolat vatten på så man kan åka där.

Vi var på Väla igår en sväng också, köpte bara en jeansskjorta haha, har fyra stycken nu! I like them shirts. Letade efter en annan skjorta men den verkar aldrig komma in >: sen skulle jag ha en ny mössa också. En viss kille slarvade ju bort den i Sälen... aja, hoppas jag hittar en liknande fast det verkar inte så just nu. Vissa är för tajta, för tunna, osv. Jobbigt det där med att hitta den perfekta mössan, haha!

Vi hörs.

LOOK AT IT.

JANUARY/24.

Bild från i somras/gammal outfit.
 
Åh, vad jag suger på att blogga. Förlåt. Är så jävla trött på bloggen bara, känner att den behöver en förändring men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Vill först och främst göra så att jag kan ladda upp större bilder, tycker det är mycket snyggare. Sen kommer kvalitén att bli bättre, då jag aldrig orkar förminska mina bilder så dom blir lätt lite pixliga här för att dom är så stora original. Sen tycker jag att den känns så jävla vit, nästan lite för enkel. Ful helt enkelt, blir lite arg. Fast jag köpte nya skor ikväll, och idag fick jag hem min nya fina spegel! och imorgon är det fredag och jag ska träffa Filip. Så jävla fint. Godnatt! ♥

50/50.

Random pics/september & augusti 2012
 
Godkväll eller natt blir det väl. Får ursäkta min kassa uppdatering idag, men jag vet inte riktigt vad som hände. Tänkte inte på det riktigt, lagade mat, var ute och gick och tittade på massa tv, haha! tänkte sätta igång en film nu. 50/50 heter den, börjde titta på den igår ute i vardagsrummet men såg den inte helt från början sen ville jag in och lägga mig i sängen. Så jag väljer att se hela ikväll istället, igår såg jag på en annan film, en rätt så tragisk film. Drama, drama/komedi och komedi är nog mina favoritgenrer inom film. Gillar dock skräckfilmer också... dock väldigt kräsen när det kommer till skräck. Gillar nog de lite mer äldre filmerna som The shining och Misery. Realistiska filmer helst, inte så mycket för science fiction och action... men visst, ibland kan det också funka! haha, sedär! blev visst lite bloggande om film, men nu ska jag lägga mig i sängen och starta the movie! godnatt.

THE SUPER DOG.

Bjuder på några bilder från i torsdags idag, som ni kanske märker! ;) men nu har Nasse åkt hem. Jag och mamma gick med henne på stranden innan, sen tog vi en fika också följde Nasse med mamma hem igen. Ska snart hem till Filip lite, så uppdaterar kanske senare ikväll! vi hörs.

WINTER/FOREST.

17-01-13

SUNNY WINTER.

17-01-13

GLASÖGONLÖS.

Bild från idag, fru nakenansikte haha... jjosses@instagram

Hejsan! fredag idag och allt... awesomeee! idag har jag inte gjort något speciellt, varit ute med Nasse i skogen och på stranden, det vanliga. Sen har jag dammsugit rummet, som sagt jag har inte gjort så mycket. Igår däremot... så tappade jag mina glasögon. Kom på det när jag kom hem efter en timme och 20 minuters promenad... glhf med att hitta dom nu, typ mission impossible. Har redan gått tillbaka rundan och kollat men inga glasögon hittades. :< Har varit lite trött på dom nu ett tag, det hade ju varit smidigare med linser liksom! men nu när dom väl är borta så kan jag ju säga att jag saknar dom, mycket. Jag ser ju en aning sämre hehe.. får sitta framme vid tvn typ haha. Jaja, nu har jag ju en anledning till att skaffa linser. Hade ju dock varit bra med ett par nya brillor också, så att man inte bara har linser.

Snart kommer Filip hit, han var här igår också men nu ska han sova här för nu är det heeelg! ha en bra fredag. ♥

AT THE BEACH/JANUARY.

17 januari 2013.

JANUARY/17.

Hejsan! det blev att ta med kameran ut, gick i skogen och till stranden. Var ute i ungefär 1 timme och 20 minuter. Jaffa tyckte jag var lite jobbig som skulle stanna och fota, haha! men jag fick några fina bilder i alla fall. Stör mig på att bilderna blir lite pixliga här... skulle vilja ändra storleken till större på mina bilder på bloggen men det var längesen jag gjorde det och kommer inte ihåg riktigt hur man gör. Lite trött på min bloggdesign också... känns tråkig och så vit. Vill ha det simpelt men börjar tröttna lite på detta, får se... lär inte göra det nu i alla fall. Är inte världens bästa på det heller såatteh... men nu ska jag in i duschen hade jag tänkt! uppdaterar mer sen i form av bilder. Puss!

WINTER WONDERLAND.

Bilder tagna med iPhonen tidigare idag.

HOME COOKING.

Köttfärsbiffar, potatis, gräddsås, svarta vinbärsgelé, lingon, brysselkål och kokta grönsaker. Kalla mig gärna kocken! ;) haha...

AMERICAN FLAG BOOTS.

 
Åh, dessa hade ju varit perfekta till vita jeans eller till bara ben på sommaren.
So nice.

SNOWY DAWG.

Åhåå vilken fin dag det har varit! vädret är ju helt fantastiskt, lite kallt bara men det gick bra ändå. Fotade lite hemma i trädgården idag, men imorgon tänkte jag faktiskt ta med mig kameran. Kan bli lite jobbigare än vanligt men det är det nog värt om man får några schyssta bilder. Hoppas på lika soligt imorgon! vintern är ju en av mina favoritårstider att fotografera på, så man måste ta chansen innan det töar igen. Nu verkar det dock som att snön kommer att stanna ett tag. Klart man vill ha vår och sommar, men om det ändå bara ska regna och vara allmänt deprimerande väder så föredrar jag hellre snö.

Uppdaterar mer senare!

SO SLEEPY.

Nasse just nu. ♥

HELLO SNOW.

Oj, vad mycket snö det kom över natten. Misstänkte det när jag åkte hem från mamma igår faktiskt, snöade ju rätt så rejält då. Kunde ju dock sett ut så här på julafton istället men det är klart det skulle töa bort på en natt då. Hah! det var så jävla tråkigt, när man vaknade och drog upp persinnen och förväntade sig att där skulle vara helt vitt... men otroligt nog försvann allt på en natt. Så jävla typiskt, men men nu är julen ändå över. Tycker dock att det är jättefint ute när det är snö, mycket mysigare än vädret som det varit nu i någon vecka. Tog ju alla dessa fina bilderna med iPhonen idag till exempel! ångra lite att jag inte hade med mig systemkameran ut, men det är ju alltid lite smidigare med en telefon som får plats i fickan. Min kamera är ju rätt tung och jag har fortfarande inte fixat en ny kameraväska till den. Sålde ju med min väska till D60:n när jag sålde den, behövde ändå en större men det har ju som sagt inte blivit av ännu.

Kom tyvärr inte upp innan 12 idag som jag ville... men jag har en bättre anledning till det denna gången. Jag kunde fan inte somna inatt, så jävla jobbigt. Orkar inte med en sån natt till alltså! somnade tidigast runt 5 tror jag, men sen vakna jag ändå när pappa skulle upp till jobbet vid typ 6:30 igen. Usch, hoppas på bättre sömn inatt! har även pluggat lite teori idag, eller lite och lite satt i över två timmar. Mycket bättre när man har frågor på datorn tycker jag så det kan vara lite därför jag orkade plugga längre, haha. Kommer ju dock inte undan boken ändå men men så är det.

Nu ska jag byta sängkläder och försöka hitta något bra att titta på sen lägga mig i min nybäddade säng! awesome. Godnatt!

PERFECT COMBO.

Sådär ja! det blev ett klädkollage som sagt ;) men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig i sängen hos kattfjunet. Godnatt!

23:07.

Augusti 2012.

Godkväll! sitter för övrigt och saknar sommaren just nu och det snöar ute. Känns ju nära... hehe. Idag har jag varit ute och gått/sprungit, känns bra att jag har tagit tag i det på riktigt nu! som sagt man kan inte äta chips utan att röra på sig. Eller kan, kan man men om man inte vill lägga på sig alltför mycket menar jag. Var hos mamma innan, så tog jag med mig Nasse hem också! så nu har jag sällskap när jag är ute. Dessutom gick min ena hörlur sönder idag... dumma hörlurar, tyävrr alltid en sån pryl som man får köpa nya emellanåt. Börjar alltid med att de börjar glappa... vissa håller längre och vissa håller inte så länge. Dessa höll verkligen inte länge, blir ju ledsen. Har inte lust att lägga pengar på det just nu, jobbigt jobbigt dock inte hela världen. Får klara mig sålänge, för Apples hörlurar tänker jag då inte använda. Sämst i hela världen är dom.

Imorgon blir det att inte försöka sova till 12... lär jag nog inte göra heller eftersom att här är en hund som är hungrig på morgnarna. Kanske slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig! är lite sugen på att göra ett klädkollage nu igen, so muuch fuun! :D haha. Hoppas att ni också tycker det är kul med såna inlägg ibland!

NEW YEAR'S KISS.

Hejsan! igår blev det fest hemma hos Jennys granne Emma och hennes kille. Blev rätt mycket folk i den lilla lägenheten, och sent blev det sent också! innan festen åt vi lchf-lasagne som Jenny gjorde. Duktiga syrran som går på lchf nu, men maten blev riktigt nice! snart kommer Filip hit, nu är han äntligen hemma igen! så resten av söndagen ska spenderas med honom. ♥

BEAUTIFUL UNDERWEAR.

MY FRIDAY EVENING.

Ikväll har jag gjort tacos, och sen har jag haft en "pyssla-om-mig-själv-kväll" typ, haha låter ju gay men det är det inte för jag är ju tjej haha. Rimma det inte lite till och med? fick tre ansiktsmaskar och en body lotion från The body shop av Jenny i julklapp. Kanske skulle börja handla där, väldigt nice produkter måste jag ju säga. Hudkrämen luktar så jävla gott och man blir jättelen av den! inhandlade även fotvårdssalva, hårinpackning och en olja till håret idag. Oljan luktar svingott den också! så nu luktar hela jag jättegott. Badade även fötterna i fotbad, skönt... bra fredag! ♥

BURGUNDY/GREY & BLACK.

Jag vill ha allt. ♥

SUMMER.

Åh, vad jag längtar./ Sommar 2012.
Alla foton är tagna av mig.

THIS MORNING/BLACK AND WHITE.

Godkväll! idag har jag myst runt i min nya tröja som är på bilden, men sen har jag varit ute och gått också! det var lite kallare idag att ha tajts hehe.. benen frös lite men det gick ändå. Sen började det ju snöa också men sen när jag väl var hemma kändes det så jävla gött! vilket det gör av all sorts träning. Är dock ingen rutinerad tränare haha, men raska promenader funkar alltid. Filip har ju fått låna min mössa nu... den jäveln. Kunde inte motstå hans gulliga "ledsna" min när jag skulle gå av bilen så jag kastade den på honom också blev han glad igen. Jobbigt idag bara, när jag hade luva och den skulle blåsa av varje gång det blåste. Den stannade dock kvar för det mesta. Nu ska jag sätta mig framför tvn och se på lite program hade jag tänkt! puss.

I SERIOUSLY NEED THIS.

 
JC-skorna ska jag ha en vacker dag, för det har jag bestämt för längesen. Så jävla dyra bara, de andra skulle inte heller sitta fel! är ju några kronor billigare dessutom.. ;)

RED LIPSTICK/BW.

Me by Me. December 2012.

X-MAS/PART TWO.

Även fjunen fick vara julfina! ♥ (fick dock ingen bild på Selma..)

X-MAS/PART ONE.

Lite sent ute kanske, så här när det är nytt år och allt men hoppas det inte gör något att jag visar lite julbilder nu även om julen är över. Detta var den bästa granen på flera år dessutom, vill inte slänga ut honom... :'<

VINTAGE/FOREST.

Tagna med iPhone
 
Godkväll! idag har jag varit ute och gått i detta vackra vädret... ser kanske inte riiiktigt ut som på bilderna här, bara jag som ville fräza till det lite. Det var dock deprimerande väder idag... dimmigt och grått så bilderna visar inte så jävla hård orättvisa ändå! Det var kanske inte så trevligt men behövande. Ska ju försöka gå ut och gå i minst 45 minuter varje dag hade jag tänkt. Dags att börja röra på sig så att siffrorna på vågen stannar där dom ska! ;) nu ska jag laga maaat, vi hörs!

COSY YESTERDAY.

Hejsan! Det går väl sådär med bloggandet, har nog mest brist på vad jag ska skriva. Bilder har jag gott om men jag vill även att min blogg ska bestå av lite text också, haha. I lördags blev det utgång med Jenny och Co. Det var helt ok! och igår blev det film och B&J. Har dock mycket kvar av min glass, so nice! 
 
I söndags åkte Filip med sina vänner till Lindvallen, så nu blir det lite tomt i en vecka men en vecka brukar ju gå rätt snabbt. Fast denna lär väl säkert gå lite segare än vanligt skulle jag tro...
 
Hörs kanske senare! 

BIG BEN.

Åh, miss you London. Hade helst velat vara där just nu, och inte här framför datorn haha. Hej förresten! idag har jag inte gjort mer än varit på Maxi och handlat lite med pappa, så med andra ord inte så intressant. Igår var jag dock iväg med mamma en sväng i Höganäs och sen Väla (haha igen, bor typ på Väla nu för tiden...) köpte två tröjor i Höganäs, ett par örhängen och en fotokub på Välus. Tröjan satt dock knepigt, testade först M men tyckte den var för stor så tog med mig en S och gick till kassan. Sen idag när jag tog på mig den var den jättetajt där uppe, och ändå satt den löst vid magen så det var helt enkelt modellen som var sådan. Jobbigt, annars brukar det funka att ta S om inte M sitter bra utan att prova igen, haha.

Ha en fortsatt trevlig fredag så hörs vi kanske till och med senare, vi får se!

2013.

Hejsan! nu är det nytt år, och jag hade en bra nyår. Maten blev fin som fan och sällskapet var trevligt! hoppas ni också har haft det bra. Vi var ca lite över 30 pers på festen! jag och Filip gick hem nångång efter 4, haha... det blev rätt sent så att säga. Sen fick Filip ta på sig ett par andra skor när vi skulle gå hem, för någon hade lyckats ta hans skor istället, haha! men det löser sig. Btw, i lördags var jag hemma hos Jenny, vi pusslade och drack lite drinkar. Vi la ett 500-bitarspussel och det tog ju sin lilla tid, men sen blev det en färdig bild av London. Faktiskt rätt kul, när man vill att tiden ska gå eller inte har något att hitta på. Så nu ska jag fan också fixa pussel! haha.

Ser att det är många som har ett eller flera nyårslöften, jag brukar inte ha några speciella nyårlöften, men mina löften 2013 är ju såklart att fixa det där jävla körkortet och få ett jobb som varar längre än tre veckor.

Vi hörs kanske senare!