CRAWL TROUGH KNIVES.

... och med denna låten säger jag godnatt. Längesen jag bjöd på musik här på bloggen, men denna låten är så svinigt bra så jag kände för att lägga upp den helt enkelt!

DAT GOOD LOOKING DAWG.

Tyckte sista bilden till höger var lite rolig på Nasse så den fick vara med! Jaha... snart helg igen! den här veckan gick jäkligt fort. Allting går fort! mina tre år på gymnasiet liksom var tog dom vägen?... jaja, livet rullar vidare helt enkelt. Var på maxi innan och köpte lite mat som man brukar göra där, haha! köpte också vit sprayfärg till min nya hängare. Den är typ rostfärgad men jag tyckte vitt passa bättre in på mitt rum så hoppas det blir bra nu. Lätt att färgen rinner av och det blir mer på vissa ställen osv men men det blir säkert fint. Nähä! nu ska jag titta på Mia på Grötö, halva Solsidan-gänget inbjudna ikväll ju! ;) och för övrigt så äger Mia Skäringer. Ett tips är ett program som heter Mia & Klara som gick på ettan för ett rätt så bra tag sen. Haha, så jävla stört och kul är det! Vi hörs!

♥ MY DOG.

Hej! förlåt för min kassa uppdatering, men jag skulle bloggat i måndags men internet var inte speciellt bra här då. Igår slutade det också fungera när jag tittade på ett program på datorn, lagom irriterande. Bilderna ovan tog jag idag. Tyckte Nasse blev mycket fager, inte lätt att fånga henne de få gångerna hon faktiskt tittar in i kameran. Typ en gång sen viker hon bara undan blicken den lilla tramshunden. I helgen har jag varit ute i Halmstad med Filip och hans vänner sen tog jag med mig Louise, vi hade väl rätt så kul för det mesta! och i lördags chillade bara jag och Filip på soffan. Idag har jag varit i Laholm en sväng, sen ätit lunch med mamma och när jag kom hem dammsög jag rummet lite snabbt och satte tillbaka mina gardiner. Haha, ville inte ha gardiner ett tag, ett bra tag också men jag tycker det blev mysigare nu. Hörs kanske senare!

NEW ' SHOES.

Här är dom, fagra som tusan!

THURSDAY | OUTFIT.

Hejsan! idag fyller först och främst Jenny 24 år! GRATTIS! ♥ ♥ stort barn. Jag och mamma åkte in till Halmstad och köpte presenter och fika sen åkte vi hem till Jenny och var där ett tag. Trevligt! sen var jag hemma hos Filip ett tag också. Bra torsdag, och ännu bättre med fredag imorgon! blir nog utgång, också har jag nya skor! har bara haft samma tråkiga varje gång vi varit ute nu. Dessa är ju lite högre om man säger så... hehe, men det ska nog gå fint! lite jobbigt bara för det känns som att ena skon är lite större men vi får hoppas att det inte blir några problem. Typ trillar och dör vore ju inte så gött! Go'kväll.

KURT.

Kurt Cobain skulle idag blivit 46 år, Rest in peace.

LEO | RED LEATHER JACKET.

God kväll! har ny skinnjacka btw, som ni ser på bilden! löve it. Använder nu mera skinnjacka när jag kan... om jag vet att jag inte ska vara ute så mycket till exempel, haha! mycket snyggare och inte lika klumpigt att ha på sig. Skulle vilja ha ett nytt objektiv på tal om inget, men istället köper jag bara nya kläder hela tiden. Addicted, ja typ. Tycker mitt 1.8 är dåligt när det gäller skärpa. Äger ju bara två objektiv så borde skaffa nytt snart så det kan bli roligare att fota igen! kostar ju dock lite beroende på vad man vill ha. Enda jag kan tycka är lite jobbigt med mitt 50mm är ju att man inte kan zooma så man får ju stå en bit ifrån kameran om man ska vara med på bild själv. Annars är jag mest för ljusstarka objektiv, bara att det finns lite nackdelar med det jag har. Dock värt att köpa för sitt pris! :) aja, nog om objektivsnack. Imorgon fyller syrran 24 år! inte dags för massa bebizar snart? ew... ska jag ha ungjävel blir det inte en dag före 30 i alla fall haha... barn är nog inte riktigt min grej. Gillar mer katter som ni kanske har märkt. Crazy catwoman.. nae tycker det räcker gott med våra två små fjun här hemma. Vi hörs!

BLUE | LEOPARD.

ME AND MY OLD MAN.

Jag och min älskling som fyller 13 år i maj. ♥

Hej! tycker det kan bli helg igen, för dessa dagarna är så dryga så jag hoppas snart på att få en praktikplats eller nåt. Helst jobb såklart men det är nästan bättre med praktik än att bara gå hemma i alla fall. Gjorde chokladbollar innan bara för att ha något att göra och det var längesen. Tråkigt nog blev dom inte alls bra... råkade nog ha i lite för mycket kaffe eller något. Ligger bara i frysen som några platta bajskorvar nu. Med tanke på att jag la dom i frysen borde dom ändå hårdna till lite men nej. Mission failed completely. Kanske skulle börja baka och bli king på det! haha... skulle säkert bara bli fet istället. Vi hörs!

PERFECT KNIT/

 
500kr, Weekday

REQUEST.

Tror jag måste bli ägare till dessa skorna faktiskt.

MONDAY...

Jag idag med min nya och fantastiskt sköna t-shirt! :D

Då var det måndag igen... och jag är frisk! tråkigt att bli sjuk över en helg sådär men men... får vara glad över att jag är frisk igen! sen träffade jag Filip en stund idag så det är ju alltid något! tiden gick dock alldeles för fort som vanligt... lagade ugnsbakade laxfiléer med fetaostpesto och kokt potatis med kall sås till middag. Blev rätt så nice, mätta blev vi i alla fall! har lite program att se på nu som jag inte tittade på ikväll, bland annat Top model Sverige så det blir nog att lägga mig i min nybäddade säng strax skulle jag tro! vi hörs yao.

SORRY/PULL THE TRIGGER.

Nytt linne // nya smycken att matcha klockan♥ // frisk tjej med från förra fredagen, såg ju inte direkt ut sådär denna helgen... haha. Tror jag är en fisk på högra bilden, pretty damn close.

Förlåt för min dåliga uppdatering, men har varit sjuk osv. Har haft halsfluss sen i torsdags ungefär. Skitkul alla hjärtans dag med andra ord. Fixade dock så jag fick penicillin snabbt! åkte in på fredagen. Först sa hon i telefonen att man inte ger ut det så lätt för halsfluss längre men läkaren bara titta i min mun sen skrev han ut det till mig! så hon kan ju dra åt skogen. Haha... skulle aldrig stå ut med att låta halsflussen läka av sig själv eftersom att det är plågsamt att ha det bara efter en dag. Nu kan jag äntligen äta igen så det är ju skönt.

Kände redan lite i tisdags att jag hade ont i halsen men inte så att det störde mig precis men sen blev det bara värre och värre. Vi var på Gekås då btw. Sov hos Jenny i måndags sen på morgonen dagen efter skulle Jenny på en arbetsintervju i Falkenberg. Så jag, Jennys granne och hennes kompis hängde med. Dagen startade ju dock inte alls bra... bilen ville inte starta och sen följde oturen med oss tills vi kom in på Gekås. Allt det här var bilens fel! och jag som bara hade tagit på mig skinnjacka och glömt mina vantar, tänkte ju bara att jag mest skulle vara inne men det blev att frysa stor del av dagen också.

Aja, det blev bra sen som tur var med mat, shopping, värme och grejer. Hah! just det, jag köpte lite kaffe och en chokladboll. Så kostade nog chokladbollen 5 eller 10 kronor. Så jag lägger i en tia sen hör jag där kommer ut pengar och jag förväntar mig en femma tillbaka då såklart! men istället ploppar där ut 20 spänn?! betalade dom mig nyss för att äta den där? I think so. Blir betalad för att bli fet, ja, jag ångar ju inte att jag tog den i alla fall. Fick ju den trots allt gratis plus mer pengar! ;) mycket text det blev, men jag har ju inte bloggat på vecka så lite får man ju ta igen! vi hörs! :)

CHEAP MONDAY/SWEATERS.

FEBRUARY/TEN.

Kassa bilder på min outfit från i fredags. Dessutom har min fina spegel gått sönder som ni ser... den hade bara trillat ner sådär, fast att den har hängt på den där ståltråden i några år nu. Random... tur att det inte var på natten, vakna av att den trillar ner då hade man nog fan pissat ner sig! haha. Ikväll har jag och Filip varit hemma hos hans pappa och ätit god middag, och innan idag hade vi snöbollskrig och lite slagsmål! haha... it waz funny. I fredags skulle vi bara varit hemma men det blev en liten utgång i alla fall. Jag hade dock föredragit att dra ut igår istället men så blev det inte. Igår satt vi bara hemma hos Filip, också kom hans kompis över. Blev inte fler än vi men vi satt och pimpla lite vin och hinka bärs! fräzigaste meningen ever done. Det var min helg det! :) vi hörs!

ME ' COLOUR/BW.

Men det var ju fan så grann datorskärm jag har... haha så jävla fail bakgrund.

Godkväll! imorgon är det äntligen fredag och min fina Filip kommer hit. Då blir det pizza för det har han bestämt! ;) ska dock till arbetsförnedringen imorgon så dagen lär ju starta mindre bra. Haha! inte för att jag tänker så men det stället är nog det sista stället man vill vara på typ. Fast sen när man får gå därifrån, den känslan är fin den. Har inte så mycket mer att dela med mig av ikväll så vi hörs!

DREAM ON.

3500 kronor, du får nog förbli i mina tankar. (Tror nästan man kan döda folk med denna jackan också)

BLACK JEANS ' DETAILS.

Från Gina tricot.

WEDNESDAY/RANDOMS -

Bild 1&2: fika i fredags på Espresso house i Ängelholm med mamma / bild 2, 3&4 : randoms från januari 2012.

Godkväll! bloggar alltid så sent känner jag, men men bättre än inget. Tycker det är lite dåligt på bildfronten bara, och då syftar jag på nya bra bilder med systemkameran annars har jag massor med bilder i mina mappar. Typ för många. Så det är därför det blir lite såna här randoms ibland. Skulle nog behöva rensa lite men det är ju så jobbigt, haha! idag har jag inte gjort så mycket. Gick ner till Filip för han var och jobbade i Skummeslöv sen fick jag skjuts hem, gött! så slapp mina ben frysa. ;) som sagt inget sådär jättekul har hänt idag så detta får räcka, tror inte ni behöver mer onödig info än så här så vi hörs!

GREEN NAILS AND RINGS.

Hej! uppdateringen har inte varit den bästa hehe, jag ber om ursäkt för det. Jag bloggar helt enkelt bara när jag känner för det. Jag har ju ändå en blogg och jag vill inte lägga ner den bara för att jag inte bloggar på några dagar. Jag skulle ju aldrig låta det gå en månad i alla fall, haha! tänkte jag kunde berätta lite om helgen som varit nu för den som är intresserad.

I fredags blev det fest hos Jennys granne och senare blev det utgång. Det var trevligt! blev lite sent bara men jag brukar ändå inte sova bort dagen efter. Vaknar alltid tidigare, mindre sömn men det tar man igen. I lördags kom en gammal klasskompis hit, sist vi sågs var i somras när vi var på Madison på tennisveckan så det var ett tag sen sist. Vi satt bara hemma och chillade och tittade på Melodifestivalen, haha... så kassa låtar med så man blir ju ledsen. Bryr mig inte så mycket om det, fast det är lite kul att titta på ändå.

I söndags var jag med Filip, vi fixade en sen god frukost med croissanter, rostat bröd, nutella, kaffe och juice. Haha, och sen råkade vi somna som två nallar i soffan mitt på eftermiddagen. So random... sen drog vi hem och åt middag hos Filips pappa. Sammanfattat en bra helg! vi hörs.