SOLSIDAN.

NU! Klockan 20:00 TV4. :D


PENNYROYAL TEA.


Var nyss på stranden med mamma och Jaffa, tog lite bilder. Valde att ha just dessa i svartvitt, lägger kanske upp några fler senare.

RING:

49.50 från H&M, nicee!

GE MIG SOMMAR!

Är så jävla trött på vinterjackan nu...

THE WEEKEND HAS COME.

Fredag. Fint med helg! Fast blir säkert riktigt tråkigt för min del ikväll. Blöööö.


Hehe

GODNATTIS.

Borde väl sova nu. 07:02-bussen imorgon som vanligt, sen tänkte jag försöka komma upp så att jag hinner duscha också. Innan jag går och borstar tänderna och sånt så kan jag beskriva min dag lite kort. Foto hela dagen idag som vanligt då. Håller på med ett grupparbete just nu, gör typ reklamannonser för företag. Min grupp har Wapnö, och imorgon är det redovisning. Hoppas det går fint! Tycker att vintern kan försvinna nu förresten, vill liksom ha värme, eller i alla fall inte minusgrader och blåst. Aja, sov gott och dröm söta drömmar!


Mitt husdjur

PLZ KILL MEH.

Vill typ döööö när jag gör historia, aja.. bäst att jobba så jag blir klar. Gör kanske ett lite längre inlägg senare, ha de gott!

GOT EVERYTHING I NEED, BUT I WANT YOU.

Tisdag. Ledig idag! Gött, sov dock alldeles för länge. Hade ställt klockan på 8 för att jag skulle vakna då, sen ställde jag lite fler alarm runt den tiden. Självklart gick jag inte upp och somnade bara om. Imorgon ska jag ju upp tidigt, så hoppas det inte blir allt för svårt att somna ikväll. Igår var det Guldbaggegalan, kollade lite på det. Filmen Sebbe vann guldbagge för bästa film. Måste se den filmen, av det lilla jag såg av trailern så verka den väldigt bra faktiskt. Svinalängorna verka också bra, och Love and other drugs skulle jag också kunna tänka mig att se. Har ju presentkort på bio så de é najs. Ha de fint!

THE SUN GOES DOWN, AND SO DOES SHE.

Måndag. Nice för jag är ledig imorgon. Har ingen idrott, fick en skriftlig gruppuppgift istället och jag tror inte gympaläraren skulle vara där imorgon heller(?). Sen engelskan kan man jobba med hemma, så det har jag ingen! Gutt, fint, nice, chill osv... har faktiskt inte så mycket att säga om denna dagen så godnatt, (även fast jag inte ska nanna riktigt ännu hiho).


Åhå tönten

MY LIPS, YOUR POISON.

Söndag. Gillas inte att helgen typ är slut. Går alltid så jävla fort! Nannade länge idag, kan bero på att jag blev väckt vid 3.30 ungefär, så ringde nån häftig kille sen somna jag vid 4 igen hehehe. Tagga Solsidan ikväll!!!!!!!


iPhones kamera är KASS.

NÄSTA SKOINKÖP:

KÜSS MICH.

Lördag. Idag har jag varit med pappa på Väla och Ikea. Var där i tisdags också, fast med Jenny, hehe. Skulle handla lite nya muggar, glas och sånt så jag hängde på om ni ville veta. Snart flyttar Jenny, vilket innebär att jag snart också flyttar (till ett annat rum) Ska bli asnice. Ska måla om det till antingen vitt eller beige. Blir nog bra, ikväll vet jag inte vad som händer, antagligen ingenting. PS: Jag har tappat mitt ena pärlörhänge, lite ledsen är jag för jag glömde köpa nya idag. Ha de!

VECKANS SHOPPING:

Ny sminkspegel, min gamla råkade trilla ner och gick i sönder.. hehehe
Nya ljusstakar
Skivor
Linnen/chill-t-shirts

Plus Conversen och ett påslakan.

SLEEPWALKER.

GODNATT.

ALL★STAR.

Nya skor. Köpte dom i tisdags, asnice. Har faktiskt shoppat lite annat denna veckan också, får se om jag lägger upp några bilder..

SOFTISCH.

Fredag. Började 8.10, försov mig.. tyvärr har jag inte riktigt lyckats hålla förra veckans rutiner lika bra. Slutade redan vid typ 12.30 idag för svenskaläraren var inte där så jag (Sigrid och Isabelle) jobbade klart med en fråga som vi hade i mediekommunikation och blev klara med den sen fick vi dra hem. Somnade nyss till en liten stund, gick och la mig och hos Pysen my man, sen somna jag hos honom hihi. Är rätt så trött nu faktiskt, fast inte så trött som i morse, inte nice. Ha en bra kväll!

MATT TUCK.

Idag fyller Matthew Tuck 31 år ♥ Och idag är det 2 månader sen jag såg BFMV live i Malmö för första gången.


I WONT FORGET.

Tisdag - Studiedag. Nice, halsen är väl sådär men jag drar nog till skolan imorgon. Ska börja på något nytt projekt i foto, och det var tydligen viktigt att vara där imorgon så jag får nog dra dit då. Funderar på om jag ska koka lite nudlar. Sist jag gjorde det hällde jag ut det mesta kommer jag ihåg. Haha! Fast nu är det nog en godare sort, hiho. Får nog nörda lite Sims snart också kanske . Puss!

Nasse ♥

GODNATTEN.

DAGENS:

Dagens vill ha: iMac
Dagens klädsel: mjukisbyxor/jeans, tröja, jacka/kofta (eller vafan jag ska kalla det?)
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: nersläppt
Dagens händelse: vaknade upp med ont i halsen :<
Dagens låt: lyssnat på massa olika
Dagens saknad: läppsyl
Dagens dummaste: halsont
Dagens drog: smörgåsrån♥
Dagens roligaste: hm..
Dagens favorit: musik
Dagens köp: ingenting
Dagens godis: balkar
Dagens humör: helt okej
Dagens ord: har inget speciellt idag faktiskt

BLOW MY WHISTLE BABY.

Halsjävel. Fast okej, bara jag inte har halsfluss så är jag nöjd. Vill aldrig mer känna den smärtan igen fifan. Gör rätt så ont när jag sväljer, men jag tror ändå jag ska käka typ en pizza eller något snart för jag är hungrig. Btw så är mina smörgåsrån slut - inte okej. Får köpa nya, dessutom måste jag ha ett nytt läppsyl om ni ville veta. Det är viktigt, typ beroende så ja.. det är helt enkelt viktigt. OCH det är nice. Funderar på om jag ska spela lite Sims strax för jag spelade knappt något sist, gjorde bara min hEfiga simsgubbe. Ha de gytt!

DIAMONDS AREN'T FOREVER.

19:54.

Jag kom på att jag är ledig på tisdag! :D Dock jävligt störigt att det ska vara just den dagen jag bara går till 10:45, men gött ändå! Fast såå störigt, haha. Strax är det Solsidan! Nice.

LIKE YOU BETTER DEAD.

Söndag. Tråkiga dagen. Fast den är inte sämst som typ alla andra säger. Det är ju liksom fortfarande helg, dessutom är det Solsidan ikväll! Awesome. Kanske ska ta och spela lite Sims, fast vet inte riktigt. Känner nog ändå inte för det just nu.
Ska hämta mina smörgåsrån♥ Ha de!

IT'S A NEW DAY.

Jag är vaken. Det var längesen jag gick upp i tid på en helg, enda gången jag brukar göra det är om jag ska iväg någonstans, men det ska jag inte idag. Vaknade 8:35, gick upp vid 9, gav Nasse mat, käkade frukost och nu sitter jag här. Segt att det är söndag förresten. Helgen går äckligt fort - inte okej. Verkar som att snön snart kommer vara borta, typ +5 ute. Nice.. så man kan ha snygga skor igen hehehe, inte för att dom jag har nu är fula men jag trivs bäst i tygskor typ. Har dessutom "spanat in" (töntigt ordval) några skor som jag ska köpa sen. Ha en bra dag!

N3RD.

Då var Sims 3 Kvällsnöjen inhandlat! asnice. Fast just nu orkar jag inte spela, hade varit kul och hitta på något ikväll men men. Tror jag ska dra ut med Nasse typ nu, puss!

THERE'S A HEAVEN.

Lördag. Nice med helg, det är det alltid. Om ni vill veta varför jag inte har bloggat på två dagar så kommer förklarningen här. - Jag har inte pallat. Nu är julen utstädad! rätt skönt ändå, jobbig gran som bara barrar. Nu kom Nasse, ska ge henne lite uppmärksamhet nu haha, ha det gott.

SW33T.

Gött att redan vara hemma! Har bara foto idag, och vi har börjat på ett nytt projekt. Ska göra det mesta imorgon, så jag hade inget att göra. Så det blev 11:05-bussen hem idag också! Har nyss eller för ett tag sen ätit lite mat, och nu måste jag göra historian. Sjukt tråkigt men ja.. jag måste. Somnade jättetidigt igår, typ vid 17, 18. Sen gick jag från soffan och la mig i sängen istället och sov vidare, vaknade 23:35, sen somna jag igen. Vakna någon gång på natten, sen gick jag upp 5:10, duschade och sånt. Tog 7-bussen och sen hem vid 11 igen. Chillig dag! Nu har jag verkligen vänt dygnet rätt igen. Försover mig inte, lägger mig i tid. Inte likt mig, haha! Nu måste jag plugga lite... ha de!


Lite egobilder idag hohoho cpfingrar. Haha! snacka om skillnad på iPhones bildkvalitet när det gäller dagsljus jämfört med "inomhusljus" typ.

YOU'VE LOST THE GAME.

Trött. Vaknade 4:40 imorse, sen kunde jag inte somna om. Gick upp vid 5:30 och tog bussen vid 7, kändes onödigt att dra till skolan för att kolla på en "film" på engelskan och sen ha idrott. Fast iofs känns det alltid lite onödigt på tisdagar men skönt att sluta tidigt i alla fall. Hade faktiskt varit nice att nanna lite nu, haha! Fast det ska jag inte göra för då lär jag inte somna så lätt ikväll. Nu blir det lite plugg eller inte... Ha de gott!


Fint att jag håller handen på datorn...?!

BACK TO PRISON.

Det är inte nice att komma tillbaka till skolan efter ett hyfsat långt lov. Känns inte okej. Saknar lovet, ta mig tillbaka! Jaja, började helt okej på svenskalektionen i alla fall. Kollade på film, Lilja 4-ever.. har sett den innan. Hemsk men ändå rätt så bra. Kollade på film på engelskan också, mindre bra film. Sen nannade jag på bussen hem, de va gött. Somnade vid 5 imorse så hehehe. Kanske inte har lyckats riktigt med att vända tillbaka dygnet? Ikväll ska jag i alla fall somna i tid, så jag slipper vara så trött på dagen. Vaknade av mitt alarm vid 8 idag, tydligen helt yrvaken. Minns att jag tänkte "ofta klockan är 8" och somna om direkt, haha. Sen ringde inte mitt andra alarm, vet inte om jag hade råkat göra något eller om det var iPoden som laggade. Gick upp 8:37 i alla fall, sov liite för länge höhö. Jaja jag kom med bussen i alla fall! Nu ska jag gå och packa, ska hem till mamma. Puss!


HAPPYFACE! Min bebis

LOOKBOOK.NU


Shortsen kan hon ta av sig och ge till mig, linnet tar jag gärna också. Fan. Vad. Nice. Med. Sommar.

WEIRD.

Ja, Blogg.se är fan cp. Eller det funkar i alla fall inte som det ska här. Hoppas det rättar till sig, för just nu är det något weird alltså. Godnatt!

BOYS & GIRLS.

Händelserik dag: vaknade, msn/facebook, åt frukost, msn/facebook, lagt in lite bilder till digitala fotoramen. Hehe, lär nog inte bli mer händelserik heller. Då är det 9-bussen från Skummeslövsstrand som gäller imorgon... min enda "sovmorgon" på hela veckan. Nog om det, puss!

KÖRKORTSTURKEN.


HAHAHA

TOO COOL FOR SCHOOL.

Söndag. Skola imorgon.. fast jag säger iövermorgon ändå! för imorgon när jag vaknar upp då är det söndag tycker jag hoho. Inte okej att lovet är slut, men men så är det nu, så jag får helt enkelt bara ta och acceptera det. Har lite ångest över en uppgift i historian som ska vara inne på fredag, men vi får väl se hur det går hehe. Just det! Sov hos mamma inatt, och innan jag åkte hem så toppa hon mitt hår lite, blev väldigt kort tycker jag. Bra att mitt hår växer snabbt då.. ha de fint!


7/1 - 2011.

GODKVÄLL. Hoppas ni har haft en fin dag osv.. gick inte alls bra att somna inatt, så det blev inte särskilt mycket sömn men jag gick i alla fall upp i tid idag. Har ju varit på Väla och Familia. Köpte bara ett skärp och en digital fotoram! Wiiie! Mycket fin är den. Bjuder på lite bilder från idag också:


HA DE GOTT!

WAR INSIDE MY HEAD.

Godkväll! har nyss ätit, eller nyss och nyss. Blev rätt sen middag i alla fall, men det var gott! Jenny och hennes pojkvän hade lagat mat. Imorgon ska jag till Väla/Familia så ikväll ska jag faktiskt gå och lägga mig normal tid och inte runt kl. 6 på morgonen hehehe. Ikväll skulle man fan åkt pulka alltså, inte så kallt ute nu. Hoppas ni har en bra kväll!


Snygg modell

KISS LIKE THIS.

Slöö dag och jag är hungrig, blir antagligen mat alldeles snart! Ska bli gott. Jag har absolut ingenting att skriva känner jag så jag struntar i det och slänger upp lite konstiga bilder där man ser lite vad jag har på mig idag.. ha de gott.

YAZ.

TICK TICK BOOM.

TJA. Hoppas allt är bra och sånt, min dag har varit bra i alla fall. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar lite kläder på internet. Blir alltid sugen på att shoppa varje gång haha.. har även varit duktig och städat mitt rum ikväll, gött när det är nystädat. Somnade inte så tidigt inatt, hehe.. kanske dags att börja vända tillbaka dygnet snart, nu när skolan börjar närma sig. Jaja det fixar sig. Sov gott! (även fast jag inte ska sova nu).


3/1 - 2011.

Jag skulle vilja kalla detta det chilligaste lovet någonsin höhö. Snart sätter skolan igång så det varar inte så länge till. Hade gärna haft lov ett tag till men men.. och jag har knappt något att skriva känner jag. Har liksom inte gjort särskilt mycket idag, vänt på dygnet är vad jag har gjort hehehe. Ha de gott!

FÖRSTA INLÄGGET 2011.

Nyår var faktiskt riktigt trevligt! Tackar för trevligt sällskap hiho. ♥ Snart börjar skolan, inte okej. Längtar till sommarlovet, haha! Inte riktigt sugen på att ta 7-bussen 4 dagar i veckan och läxorna saknar jag ju inte precis. Jaja ska inte klaga. Har till och med lite planer inför Året 2011: S!esta! Så nice! Det var nog allt för denna gången höhö. Ha de gott.


Min outfit på nyår, eller inte... haha cp! Kanske borde damma av spegeln...

Sista bilden innan 2011, vanliga posen.. så heFtiga!