PYSEN IN THE BUSHES.

Goddagens! Idag har jag faktiskt varit uppe sen 8... kan ju tro att jag har blivit sjuk i huvudet men det var mitt ena ben faktiskt. Vaknade av att jag hade jätteont i det... och kunde inte somna om så jag fick gå upp och smörja in det sån Voltaren-gel och ta en värktablett sen försvann smärtan på typ fem minuter. Pretty damn good. Sen var jag ute och fotograferade lite innan... solen var framme när jag gick men så fort jag kommer in i skogen gick den i moln. Var ju inte precis min plan, blir ju rätt så mycket finare ljus i bilderna om det är sol men men... fotade lite ändå när jag ändå var där. Har för övrigt varit en duktig tös och dammsugit huset, inte så kul men gött när man är färdig! hittade ett litet pommes frites under soffan också.. heh fetmavarning. Kan det ha varit jag kanske? haha. Om ca en timme kommer Filip hit, så denna timmen får gärna gå fort hihi. See you later baabaa!

IMORGON ÄR DET FREDAG.

Hallå där tjurpuppan till vänster och knepiga läppen till höger. Idag har jag ändå varit hyfsat aktiv på min blogg, hmm... varför kan det inte vara så alla dagar? Jag menar det är ju inte så att jag inte har tid till bloggen. Som sagt, alltid roligare när man har färskt och bra bildmaterial och kanske något vettigt att skriva. Fast det vet jag ju då inte om jag har särskilt ofta... dock har jag ju den här bloggen delvis mest för min egna skull. Då det är ett bra sätt att spara minnen på, och ibland använder jag faktiskt min blogg lite som en kalender. Väldigt bra måste jag säga! Samtidigt har jag ändå valt att dela med mig av mina tankar/bilder osv, då det inte är någon hemlig blogg jag har haha! och sen är det ju faktiskt lite kul om någon kikar in här ibland. :)

Imorgon är det freeedaaag! vilket jag tycker är awzum. Imorgon efter jobbet kommer fin-Filip hit och sen blir det förkrök och sen utgång i Halmstad med bara boys antar jag, he he. Ska nog bli trevligt! nu ska jag lägga mig i sängen och försöka somna innan fyra i alla fall. Kunde inte somna inatt så det sög ju, fast att jag redan var i säng vid 00 men men, hoppas på bättre lycka denna gång! Godnatt. ♥

THAT CAT FROM BEHIND.

Ja, till och med bakifrån är katter söta. Använder även denna bilden som skrivbordsbakgrund för övrigt. Något tycks störa Pysen i denna bilden, kan vara så att han vände sig om för att jag var jobbig och skulle fotografera honom hela tiden, aaw that fjun! 

MR KATT.

Godkväll pojkar och flickor. Idag har jag softat, softat och softat. Nä men jag har varit ute lite och fotograferat bland annat, fick bli lite bilder på the fjun som ni ser. Tänkte bjuda på lite fler bilder senare också, men nu måste jag laga mat till mig och pappis! Hörs senare. 

SHOP 'TIL I DROP/4.

SHOP 'TIL I DROP/3.

SHOP 'TIL I DROP/2.

SHOP 'TIL I DROP/1.

 
 
 

 
Lite inköp från när jag var på Väla i helgen, samt från paket som jag har skickat efter. Alla foton är tagna av mig. 

HIHI.

Hittade en gammal gif bland alla mina mappar på datorn, haha! Fräckisar...

SELF PORTRAIT/FEATHER.

Godkväll! har inte hänt mycket mer sen jag skrev sist, tänkte fota mina inköp från Väla osv och visa imorgon maybe, om det skulle intressera någon. Nu måste jag bege mig till soffan for some tv-time! :D

SOME RANDOM KÖRV.

Körv Stroganoff made by me. Fräzfräz!

RESTLESS.

Passande t-shirt idag, japp! ny för övrigt, fick den igår! :D väntar på mitt andra paket från H&M nu som också bör komma denna veckan. Annars då, händer inte mycket i mitt liv på vardagarna inte. Livet som arbetslös är inte så intressant med andra ord. Har i alla fall börjat på körskolan nu så snart kanske det börjar hända lite saker (dock mindre roliga) imorgon ska jag dit på teori... verkar mindre festligt. Hörs senare, I think 

YOU ARE SPECIAL. ♥

Tio månader idag. ♥

MRS SERIOUS FACE.

Mrs serious face säger nu godnatt. (Jävligt nära är jag också, amg bbq)

SHOPPAT!

Kazz bild, men det får duga så länge!

OUTFIT/+

Så här ser jag ut idag, en liten myznalle. Har lyckats dra på mig en jobbig förkylning också... fan vad jobbigt det är! men men what to do... bara vänta på att bli frisk! :) kanske ska till Väla imorgon, hoppas det! Shopping blir man ju alltid glad av, hehehe. Har klickat hem lite grejer i veckan, kan visa det här sen när jag fått hem det om det intresserar någon. Köpte ett nytt iPhoneskal igår bland annat, har ju bara ett och jag har börjat tröttna på det. Dock lär det dröja ett bra tag eftersom att det skickas från USA, men det kommer bli så jävla fräz! 

Godkväll!

FOOD+

 
Lite bilder från i onsdags när jag var hemma hos mamma. Vi gjorde äppelkaka bland annat, so nice.

CLEAN+

Städade mitt rum tidigare idag, och så här ser det ut just nu. :) 

Filip kom hit ikväll, jag lagade korv stroganoff till oss och det blev faktiskt riktigt gott. Första gången dessutom! men inte så svårt såatteh... kanske inte är lönt att skryta med att det var första gången, hah! funderar på vad jag ska hitta på imorgon. Hoppas på att det blir sol och inte regn kan man ju alltid göra... ska nog ringa frisören imorgon och fixa en tid! måste klippa av en rejäl bit av håret känner jag.. sad but true. Med andra ord är det väldigt slitet. Dock växer det ju ut snabbt igen, trivs liksom inte i "kort" hår, halvlångt eller vad man ska säga. Aja, no more thoughts for you, får se om jag slänger nåt till inlägg ikväll!


OUTFIT/WINE RED.

Outfit från igår, hade klänning på mig för en gångs skull! :3
 
Hörs kanske senare!

DREAMCATCHER.


Hej! kass uppdatering... jag vet... men jag har inte alls haft någon lust/inspiration till att blogga, har nog mest att göra med mitt utbud av bilder. Fotograferar inte alls lika mycket med min kamera längre... och jag hatar att det har blivit så. Själv tycker jag ju att det är fan så mycket roligare att läsa en blogg som har bra bilder och som inte är tagna med mobilen typ. Fast jag gör ju det själv, så jag ska försöka börja fota mer med min systemkamera. Hade dock varit roligare med ett nytt objektiv/filter eller något. 

Denna veckan är Jaffa hos mig, (min hund) eller ja, mammas men hon är också min hihi. I helgen var det kräftskiva på lördagen med trevligt folk, och i fredags kom Filip hem till mig och somnade typ. Haha, inte lätt efter en dag med både jobb och fotbollsmatch. Har fortfarande inte käkat frukost, och jag gick upp 11 så det är dags att fixa det nu! See you later snailigators.

FUCK YEAH IT'S FRIDAY!

Gårdagens nalle. Får bli med iPhonen igen... borde använda min systemkamera mer...

Har varit en aning seg på att blogga men ibland så finns inte lusten där osv. Idag har jag varit ute och sprungit igen... lagom jobbigt. Konditionen är ju inte som den en gång var och inte ämnesomsättningen heller, lol. Jaja, jag är på rätt spår i alla fall! igår övningskörde jag med mamma, körde hemifrån till maxi och tillbaka och sen till Edenberga. Det går fiint, ska köra till Filip sen också så man håller igång det. Sen är det snart dags för att börja ta lektioner på körskolan! 

Ska snart in i duschen, och sen när pappa kommer hem ska jag göra kycklingfiléer med wokgrönsaker och sås. Ha en awesome kväll alla fräckizar där ute!

1/SEPTEMBER.

Idag välkomnar jag hösten! gillar hösten, framförallt för att det är kul att fotografera då. Massa fina färger osv.. sen klädmässigt är den väldigt mysig också. Massa halsdukar (vilket jag älskar! har på mig det typ hela tiden), boots, stickade tröjor och varma drycker. Ikväll blir det utgång, men innan det ska jag först övningsköra lite med pappa sen åka till Jenny för att gå lite på stan. Haha... behöver ju nya byxor som sagt... he he. Ha en bra dag! ♥