▌▌

Hej! tänkte bara skriva att jag tar en paus från bloggen ett tag. Har ingen energi eller ork alls, varje dag känns som en mardröm just nu. Vi hörs när vi hörs, ni får ha en trevlig påsk!

IT'S ME AND MY SWEATSHIRT.


Ja tack!

YELLOW VS. BLUE.

Har lagt upp de blåa skorna tidigare här på bloggen, men nu såg jag att skorna tydligen lanserades i fler färger, så nu blev det helt plötsligt en aning svårare att välja. Tror nog ändå att jag har fastnat lite mer för de gula. Vi får se vad det blir... ;)

LEATHER PANTS +

Har velat ha ett par skinnbyxor länge nu, så snyggt att matcha till enkla plagg! så jag får se om jag kanske klickar hem dessa.

RED LIPS.

Sämst bilder men jag hade inte min systemkamera med mig. Så här såg jag i alla fall ut i lördags på Emmas födelsedagsfest och senare utgång. Det var trevligt! resten av helgen har jag varit med Filip, chillade bara i fredags och under dagen i lördags och igår hämtade han mig hos Jenny. Käkade Mc donald's och åt B&J, köpte den i fredags men jag hade kvar nästan all glass tills igår! det var en ny smak, så jag var ju bara tvungen att smaka den. Tråkigt med måndag igen men jag ser fram emot denna helgen eftersom att den är extra lång = extra mycket nalletid med Filip, haha!

Vi hörs! :)

? ASK.FM. ?

Hej igen! detta är vanligtvis inte speciellt likt mig att göra såna här saker, men om du känner för att fråga mig något fräzigt så kan du göra det här: http://ask.fm/josses. Kan i alla fall inte sova, oftast då man får roa sig med lite sådana meningslösa saker, haha! men nu ska jag hämta ett glas med vatten, och sen försöka sova igen. Godnatt!

SLEEPWALKING.

Riktigt bra skit!

BECAUSE OF ALL THE THINGS I SHOULD HAVE SAID TO YOU.

Godkväll! idag har Filip varit här, också fyller pappa år så innan blev det lite tårta och så! sen gjorde jag middagen, (i inlägget under). Ja, det är vad jag har och skriva om denna dagen. Igår satt jag ju och lyssnade på två föreläsare, fick väl ändå reda på lite som kan vara bra att veta tycker jag. Den andra hade jag dock redan hört på innan, och det var exakt samma föreläsning så det kunde man ju fått reda på av dom dära tanterna som tvingat mig dit, haha! men men, det var ändå inte så farligt! :) imorgon är det fredag och det är gött som fan. Vi hörs!

KYCKLINGGRYTA.

Blev inga bra bilder idag, orkade inte hålla på massa med ljuset heller, ville bara sätta mig ner och äta haha! ;) tycker i alla fall ni borde pröva det här, riktigt jävla gott är det!
 
Två st burkar créme fraiche - fetaost och soltorkade tomater
kycklingfilébitar
två paprikor
champinjoner
en gul lök
fetaost
Koka ihop allting tillsammans, servera med ris/pasta sen är det klart! ♥

GOLD OR SILVER?

Ursäktar dessa kassa hemska mobilbilder men men, det får va så idag! hade ju säkert blivit lättare att se om jag använde finkameran istället men jag var helt enkelt lat, haha. Fick hem mina provbågar idag i alla fall, första bilden är med silvriga bågar och andra med guldiga. Hade ju guldiga innan men nu vet jag inte riktigt... lättare att se in real life också så att säga. Guld passar ju till min hårfärg, men silvriga passar bäst till mina smycken, haha. Aja... får väl fundera ett tag men det är fan svårt asså. Godkväll!

NIGHT +

Tja!
idag har jag varit hos mamma, vi käkade lasagne och senare gjorde vi kladdkaka. Fint som fan! imorgon måste jag upp tidigt... har två obligatoriska föreläsningar med banken och facket i Laholm. Låter kul va? jaja, får hoppas att det är något som är bra att veta. Beställde hem ett par nya provbågar igår så jag hoppas verkligen att några av dom ska sitta bra. Måste ha nya glasögon nu! börjar bli lagom jobbigt att gå runt och se suddigt... ska bli skönt att få återuppleva "en heeeelt nyyy vääärld!-känslan" när jag äntligen får se igen! och kunna köra bil... körkort måste jag också ha. Kan nog vara något av det tråkigaste jag gjort, att plugga körkortsteori. Kan ha o göra med att jag aldrig pluggat så mycket i hela mitt liv, haha! men nu är det andra bullar, dessutom är belöningen bra mycket bättre än ett betyg. Nu måste jag sova!! vi hörs förhoppningsvis imorgon, godnatt!

WANTIES.

Stickat i neongult | halskedja i silver | batikmönstrade jeans | nättröja som en snygg detalj under tröjor | mjuk spetsbh som en fin detalj under linnen och v-ringade t-shirts t.ex.

NEW WEEK +

Hej! då var det ännu en ny måndag och en ny vecka. Kan tycka det är lite jobbigt när tiden går så här snabbt hela tiden... kan väl skriva lite vad jag har hittat på i helgen. I fredags kom Louise hit, sen blev det utgång i Halmstad. Blev B&B större del av kvällen, vi hade det jävligt trevligt även om det blev en rätt så annorlunda utekväll. Kanske inte riktigt vad vi hade planerat, så vi kom hem lite sent haha! i lördags var jag och Filip bara hemma hos en av hans kompisar och chilla och igår fick vi ett ryck och körde till Emporia i Malmö. Vi ville hitta på något, och vi var ju på Väla förra helgen så dit ville vi inte igen. Där var väl helt okej, fint och fräscht var där ju såklart! men jag köpte inget. Hitta inte det jag ville ha helt enkelt, jaja! ändå roligare än att bara ligga hemma. Ikväll ska jag göra fesk till middag, vi hörs!

EASY DINNER | FRIDAY.

Hejsan! ännu en matbild från i fredags. Kycklingfilé, ris, fet bearnaisesås, haha! sallad och coleslaw.

NEW BEANIE +

Idag kom min nya mössa på posten, Filip den korven glömde ju kvar min fina mössa i Lindvallen när han var där. Som jag så snällt låna ut... men men, denna är dock grå. Fin är den i alla fall, lär ju kunna använda den ett tag till i detta landet. Var nyss en liten sväng på maxi med mamma, behövde köpa lite bra saker till ansiktet osv. Plockade även ihop lite naturgodis, so nice!! jättelängesen jag köpte det.

Innan idag var jag och pappa med Pysen hos veterinären. Så rädd och orolig var han, stackarn! men allt var bra med honom och han var jätteduktig! Ville åka och kolla honom eftersom att han har börjat dricka mycket vatten, så att det inte var något fel på njurarna, han är ju trots allt en gammal gubbe. Han fick dock lite mediciner, både mot urinvägsinfektion (då han kanske kan ha det) och mot hans leder. Gamlingen orkar ju inte hoppa upp till saker längre, eller han vill helst få hjälp. Haha! så söt. :') Så nu vet ni allt om min katt också! bra va...
 
Hoppas ni har en fin fredag, vi hörs!

KÖTTFÄRSFYLLDA PAPRIKOR.

Gårdagens middag till mig och Filip tillagad av mig, Filip satt bara och titta på. ;) Paprikor fyllda med köttfärs, ris, tomater, fetaost, tomatpuré, grädde, salt, peppar och smält ost över! serverade även vitlöksbröd till. Innehållet har jag valt själv, man kan såklart ha i annat om man vill.

BLUE AND WHITE.

Goddagens. Så här ser jag ut idag, tajtbrallorna på! måste nog vara de tajtaste jeansen jag äger... haha. Älskar min nya tröja, den äger! så mysig och fin. Idag kommer Filip hit, som på de flesta torsdagar! därför jag har gjort mig lite extra fin. Brukar annars inte ha mascara osv om jag bara går hemma, men jag tycker ändå att det är kul att sminka mig. Man ser ju också en aning piggare ut med smink nu på vintern. Vi hörs!

WEDNESDAY | EVENING.


Godkväll! asså, gah mitt hår... så trött på det! vill ha det långt men skulle ju inte tacka nej till något tjockare hår. Dock måste jag klippa mig nu, topparna är helt sönder typ. Haha... måste börja toppa håret oftare, inte bra att vänta så länge mellan gångerna. Hatar bara när det blir så kort!! ser dock ut som att jag måste klippa av halva håret. På tok för slitet! hatar att det är snö ute, så arg på den! vill ha vår nu och inte vinter, tror nog nästan alla håller med om det. Vinterjackan kan dock fortfarande slänga sig i väggen, haha... jag och skinnjackan är det som gäller nu! bortsett från långa promenader, då går det inte lika fint!
 
vi hörs.

HAMBURGARE & KLYFTPOTATIS.


Hamburgare, grovt hamburgerbröd, sallad, gurka, tomat, paprika, ost och klyftpotatis med flingsalt.
 
Fick bli hamburgare till middag idag, haha min blogg håller på att förvandlas till en matblogg. Nä, men det har blivit en liten del av bloggen bara. Vill även nämna att jag inte är den här duktiga hälsotjejen som enbart kommer att lägga upp nyttig mat. Det blir helt enkelt allt från nyttigt till mindre nyttigt!

BLUE, KNITTED SWEATER.

Ny fjunig tröja som jag köpte i söndags, på rea faktiskt! verkligen sällan jag hittar något som faller mig i smaken som är på rea men denna gången gjorde jag! blå dessutom, äger typ inget blått plagg bortsett från jeanstyg då.

LEMON WATER +

Haha, det börjat bli en liten rutin att jag fotograferar min frukost nu för tiden. ;)

DINNER +

Torskfilé med vitvinssås, kokt potatis och lite tomater. Det enda vi hade i salladsform hemma, haha! men det blev gott, tyckte dock att bilderna blev dåliga så jag är lite arg över det.

TUESDAY | 12.

Godkväll! så vad har fru Josefin gjort idag... jo, jag har bland annat installerat vår nya skrivare. Vår andra visade sig tydligen vara helt sönder så vi fick ut pengar till en ny. Det var ju i alla fall bra! eftersom att den förra var en ny skrivare, men den sög ändå. I morse drömde jag en en väldigt hemsk dröm måste jag säga... blev misshandlad av någon man, i slutet av drömmen kom han även med en yxa och cutta upp mig lite. Va i helvete drömmer jag om sånt där för? så jävla otrevligt... aja, jag är glad att det bara var en dröm i alla fall! haha! ska laga torsk till middag idag. Det ska nog bli fint! kanske kommer en liten bild till och med, cuz I like food. Nähä! nu börjar ju klockan bli mycket så jag måste nog sätta igång med maten. Vi hörs!

A BOX FULL OF CUTENESS.

Asså det här, amg.

CEREALS WITH RASPBERRIES +

Trevligt mellanmål sen tidigare idag! :D

MY WEEKEND.

Hejsan! måndag igen... tråkigt måste jag säga. Dock bra tv-program på måndagar så det är ju alltid nåt! tänkte jag skulle skriva en kort sammanfattning om hur min helg har varit för de som är åtminstone lite intresserade. ;) I fredags åkte jag hem till Jenny och senare på kvällen blev det utgång! deras grannar kom också över en stund på kvällen. Sen träffade vi Filip och hans kompisar ute sen drog nästan alla av dom hem så det blev bara jag, Jenny, Filip och hans kompis kvar. Sen gick vi hem vid 3 till Jennys bo. I lördags chilla vi bara hemma hos mig hela kvällen och igår blev det en runda till Väla. Kände att vi ville göra något, köpte två tröjor men jag tror nog jag ska lämna tillbaka den ena. Blev besviken på den när jag kom hem, haha! men en bra helg har jag i alla fall haft!

BREAKFAST | AMERICAN PANCAKES.

Jag gjorde amerikanska pannkakor till mig och Filip igår till frukost, också blev där över lite deg så jag stekte två stycken till frukost idag igen! so nice... här hittar ni receptet, jag brukar göra den andra varianten. ;)

CAT ON A GUITAR AMPLIFIER.

Tyckte Selma satt så fint på pappas gitarrförstärkare så var tvungen att ta några foton. Blev rätt balla i svartvitt!

MY ROOM | 2.

MY ROOM | 1.

Dammsög och dammade rummet innan idag, så jag passade på att ta lite bilder!

SHIRT AND JEANS | OUTFIT.

Kassa bilder men men... det får duga idag. Så här ser jag ut idag i alla fall, inget speciellt bara tog på mig en skjorta och mina nya jeans så det fick bli bra! väntar på att Filip ska komma, får se om jag bloggar senare ikväll!

A BED OF ROSES | MORNING.

Bilder från imorse.

IN MY HEELS.

Åh nej åh nej åh neeeeej! kom nyss på att jag glömde köpa smörgåsrån när jag var i affären. Nu blev jag lissen som fan. Var sugen på det innan och hade planerat att göra detta inköp men min hjärna fixa inte det helt enkelt. Den glömde det. Haha, aja... jag får väl klara mig. Hittade dock en ny B&J-smak, köpte den inte men jag ska definitivt smaka den någon dag. Tråkigt att Sverige har så litet B&J-sortiment bara. Nu har Filipnallen sagt godnatt så nu det blir nog att titta på Top model Sverige som jag missade i måndags när jag var hos Filip. Vi hörs kanske senare! annars så säger jag godnatt nu.

SOME NEW:

Fick hem mina svarta jeans och väskan idag, visat den i ett tidigare inlägg och nu är den min! ;) har velat ha ett par vanliga svarta jeans nu också ett tag.

CHEAP +

Så irriterande att Gina tricot bara har bilder på kläderna när de är på modellen... ser ju lite halvt efterblivet när man gör kollage. Det blir ju inte lika snyggt i alla fall. Dåligt av dom >: tror det är fler som brukar göra som mig såatteh... aja, det får gå ändå! måste in och testa jeansen någon dag, ser riktigt nice ut!

JUST CHILLIN' IN ESPADRILLOS.

Ska nog införskaffa ett par till sommaren!

♥ WAKING UP TO THIS.

Hoppas på att vakna upp till det här imorgon, godnatt!

NO KIDS ALLOWED.

Läste om det här caféet i Stockholm som ville förbjuda barn. Äntligen... jag menar hur trevligt är det när man sitter och fikar att ha massa barn som skriker och springer runt. Det finns antal andra ställen man kan fika på, och på ett ställe är det barnförbjud men detta gjorde ju såklart flertal personer upprörda. Så de fick ju lösa det på ett annat sätt. Tycker dock det borde gälla på alla café att se efter sina barn. Alla älskar inte barn och det verkar inte folk heller respektera.

Tycker föräldrar kan ta lite mer ansvar, då det är bra irriterande när man sitter och fikar sin dyra jävla fika och där springer runt skrikiga ungar där man sitter. Var ju faktiskt med om det på Espresso house i Ängelholm. Inte okej, klart barn ska få leka osv men då finns det lekplatser och andra ställen som är mer lämpade för det. Nae, jag tycker att om man nu ska ha med sina barn får det faktiskt finnas gränser! du kan läsa om det här.

YESTERDAYS.

Så här såg jag ut igår. Bloggade inte igår, sov lite för länge och segade med allt sen åkte jag till Filip och var där tills på kvällen, när jag kom hem blev det tv-tittande och sen sängen. Kan inte garantera att jag bloggar varje dag heller och jag är ju ingen storbloggare med 100k fans direkt såatteh... make no sense. Idag har jag varit i Laholm på sommarjobbsmässa, lämnade mitt CV till några så nu är det bara att hålla tummarna. Beställde hem några glasögonbågar innan också, hoppas jag fastar för några för priset var ju fantastiskt billigt!

Har dessutom fikat tidigare idag, och ätit på Annabelle i Laholm med mamma. Riktigt nice på en tisdag! tror jag ska satsa på att börja läsa i min körkortsbok imorgon. Har redan läst i den såklart, men ska läsa ut den nu och läsa lite varje dag. Hoppas det är lika nice väder imorgon som det har varit idag. Skulle dock inte bli förvånad om det ligger snö på marken en dag men idag har det i alla fall varit vår! ♥

LOVE.

Den här väskan SKA bli min.

PILOT GLASSES.

Godkväll! ahh... vad jag saknar mina glasögon. Kollat på lite nya nu, tror det lutar åt samma. Pilotbågar ska jag i alla fall ha, tror jag passar bäst i det. Tråkigt att det är så populärt nu bara, haha! när jag skaffa mina hade jag bara sett nån enstaka i den modellen men men så är det ju förfan med allt nu för tiden. Sen lär det nog bli guldfärgade igen, matchar bra till håret! har redan testat silvriga och svarta innan och guld blev bäst. Trivdes med dom också så varför byta, hittat ett par nästan helt likadana på Synsams hemsida så får väl dit och kolla. Glasögoninlägget 2000...

ROOM + DETAILS.

Hej! vaknade vid 7.40 idag av att Nasse ville ut och kissa och ha mat. Hela veckan har hon sovit tills jag ska upp men inte på helgen, då ska hon alltid väcka en sådär tidigt! men men, så är det att ha dawg. Sen åt jag och Filip frukost vid lite efter 10 och snart ska vi ut och tvätta hans bil... so not nice. >: Solen kunde ju åtminstone varit framme. Vi hörs! :)

BEDROOM | SUNLIGHT.

Bilder som jag tog tidigare idag, var sånt mysigt ljus i rummet!

MARCH AND FRIDAY | 1.

Hej igen! nu har jag varit ute med min dawg, gick till Skottorp och tillbaka, tar ändå sina lilla tid. Tog nån omväg också så det blev en timmes promenad. Dock rätt så kallt på vägen tillbaka, blåste lite då! annars är det skönt i solen. Sen klippte jag henne, och lekte lite i trädgården. Pysen var också med men han satt bara och sola. Mina fina djur, usch så tomt det hade varit utan dom. ♥ Gött som fan med fredag också!

BREAKFAST +

Så här såg min frukost ut idag, sånt typiskt blogginlägg att visa sin frukost... haha, men nu gör jag det ändå! min blogg är ju inte direkt en hälsoblogg men denna frukosten måste väl ändå vara lite nyttig. Maybe, idk. Aja, ska väl ut på en runda med Nassen snart! fint väder idag i alla fall, riktigt nice!! :) vi hörs.

THE LAST GLOSSYBOX.

Idag kom min sista Glossybox, fick ju tre månaders prenumeration av mamma. Denna boxen var nog den bästa faktiskt! annars idag så har Filip varit här en stund. Kände mig lite jävla fet dock... då den lille jevlen ville ha Mc donald's-mat och det åt jag igår. Hade tänkt göra torsk till middag men då hade han ju ätit det igår så nu har jag ätit mc två dagar i rad. Får bli två promenader imorgon eller en extra lång känner jag. ._. Inte ok två dagar i rad men men... tog i alla fall en annan hamburgare idag haha! fetma to da max. Väntar på att en film ska bli klar nu så jag kan se på den... men vårt internet är väl inte det snabbaste. Funkar bra till att surfa med, det är inga problem men att ladda hem tar ju sin lilla tid.

Har för tillfället lite panik då jag känner att jag börjar få lite lite ont i halsen och som sagt penicillin är inte alltid att lita på då halsflussen kan komma tillbaka. Den hände mig en gång, så jävla kul... orkar verkligen inte om jag får det igen. Är halsen värre imorgon så ser det fan inte ljust ut. Hate them halsmandlar, skulle helst inte vilja ha några alls! räcker att man har haft halsfluss 3-4 gånger som jag har haft för att vilja operera bort dom. Aja, nog om det! får hoppas att det verkligen inte kommer tillbaka i alla fall! puzz.