PURE HATRED.


Kom hem ungefär 12:45 idag, tiidigt! Imorse var jag sjukt trött, riktigt jobbigt alltså. Tur att det var en kort dag i Halmstad idag då, höhö. Imorgon hade jag tänkt kolla i lite butiker, väldigt trött på Halmstads butiker men jag måste hitta någon kjol/klänning eller några nya jeans/byxor. Hade en svart tajt kjol, men den bara försvann haha. Fast det var ändå ett litet hål i den så jag behöver en ny.. så får se om jag hittar någon nice då. Bara för det kommer jag säkert hitta massa annat.. aja jag får se. Ska städa rummet strax och byta påslakan och sånt... tack vare smörgåsrånen som har smulat ner hela golvet typ, hahaa. Ha de

TISDAG 22:51.


Hallao. Har inte orkat skriva, men nu blir det ett lite längre inlägg än det förra då hehe. Sitter i sängen och chillar lite med tv och sånt soft. Kan sammanfatta min helg lite kort I fredags var det då först förfest i Laholm, sen vidare till Madison's i Båstad och sen en liten efterfest i Mellbystrand. Sen chillade jag lite på lördagen, och sen på kvällen var det fest i Laholm och sen stanna jag och sov i Laholm. Trevlig helg, tack för att jag fick hänga med! ♥ Det var min helg det, nu ska jag fortsätta se på tv och sen försöka sova för det går fan inte bra att gå upp på morgonen alltså, haha. Godnatt!

GOODNAJT.

Jag orkar inte. (Men skriver nog imorgon heheheheee) Godnatt.

OH MY GODNESS GOD.


HAHA rubriken (vet att du gillar Sigrid) SOFT MED FREDAG. Ska chilla extra stenhårt i helgen för nästa vecka blir det massa plugg, måste faktiskt och jag SKA göra det. Ikväll blir det Madison, hoppas det blir najs och inte som den gången när det var 0 pers typ, haha epic fail. Vettifan vad jag ska ha på mig, min kjol är borta och jag hitta inga strumpbyxor förutom dom med hål i. Rompa, får kanske bli jeans då fast det känns ju kanske lite tråkigt men jag får väl gå naken annars, ha de softis!

SLEEPING ALL DAY STAYING UP ALL NIGHT.


Kom hem riktigt tidigt idag från APU:n, iofs kommer typ hem tidigt varje dag. Men idag tog jag 11-bussen hem, haha sooft! Blev ingen promenad igår, så ska nog dra ut en runda med Nassi snart. Hon ligger ute i trädgården och steeker i solen. Najs med fredag imorgon jao, hejdå.

GLASSIGT.


Köpte nytt linne idag, var tvungen. Hade tagit slut annars, så är det alltid. Nice till sommaren och så..

Bajsfläckar på spegeln? Aja, det är inte det bara så ni vet alltså. Sen är det faktiskt inte min spegel heller för den delen. Snart blir det en promenad i roliga Vallberga, hehe. Nej. Inte så kul att gå runt här men det får väl duga ändå. Fast ska först se på ett tv-program sen ska jag (mamma och Nassi) ut. Sen blir det kanske en dusch, eller så gör jag det imorgon bitti istället. Har inget att skriva nu för tiden, och det märks. Ha det!

EY TA DET LUGNT.


(Sommar 2010) Ingen muckar med mig och min brish!

Vill ha 25+ och sol nu! Fast vädret är ändå rätt så bra idag, fast det behöver ju inte blåsa. Det blir liksom 10 gånger kallare då. Det går segt att skriva, jag har helt enkelt inte så mycket skriva idag.. men.. ha en bra dag!

GRATTIS PAPPA.


Fett chill att komma hem 12:45 idag! Kom hem och la mig i sängen direkt typ haha, kolla lite tv, sen somnade jag. Det var så jävla gött o nana lite. Bara för det kommer det säkert bli svårt för mig att somna ikväll. Fast just nu känner jag mig ganska trött, vaknade upp och hade ont i kroppen. Hoppas fan inte jag blir sjuk eller nåt sånt nu. Idag fyller pappa år! Åt nyss lite prinsesstårta, hihi. Ska strax in till Laholm och käka mat. Så äter jag tårta innan, haha.. fet. Ha de!

SUNSET.



Orkar inte skriva så mycket hehe. Måste sova nu, fast kommer inte gå och lägga mig för det hahahe. Solsidan ikväll var nice som vanligt, men så tråkigt att det var sista avsnittet. Nu ska jag borsta tänderna! Godnatten.

GODNATTIS.


Vill inte sova. Men jag ska försöka, godnatt.

S!ESTA.


2-4 Juni är det S!esta 2011 som gäller! Banden som är i kursiv är dom jag mest ser fram emot att se, finns många band/artister som jag aldrig hört faktiskt. Så nice, längtar!

 

The Kooks [UK]
Håkan Hellström
The Ark
The Sounds
Crookers [IT]
...And You Will Know Us By The Trail Of Dead [US]
Plain White T’s [US]
Ladytron [UK]
Ane Brun [NO]
Sahara Hotnights
Daniel Adams-Ray
Slagsmålsklubben
Imperial State Electric
Oskar Linnros
Adam Tensta
Adrian Lux
Alcoholic Faith Mission [DK]
Asking Alexandria [UK]
August Burns Red [US]
Me And My Army
Adept
Bullet
Brother [UK]
Graveyard
Bombus
Riddarna
Hårda Tider
This Is Head
Mohammed Ali
Den Svenska Björnstammen
Stor
Last Days Of April
Billie the Vision and the Dancers
Young Guns [UK]
Her Bright Skies
Hanna Turi
Odyssey

SHOUT OUT.

Aha då har jag varit på Väla och IKEA denna helgen också, haha alltså... tredje gången i rad nu då. Sen skulle kanske jag och pappa dit imorgon IGEN. Pallar egentligen inte det, har ju varit där varje jävla helg nu haha cp. :s Men denna gången skulle jag och mamma köpa present till pappa eftersom att han fyller år på måndag. Dessutom köpte jag lite saker till mig själv också he he. 




Köpte ett par blåa också, har ju ett par vita men jag hade faktiskt tänkt göra det någon gång så jag gjorde det nu. Hade tänkt köpa ett par andra vita låga tygskor men jag väntar lite tills det blir varmare. Älskar dessa i alla fall!

Köpte andra boken av Sofi Fahrman och Ego Woman på bokrea, jävligt billigt höhö.

Sen köpte jag också ett läppsyl (ja, jag vill stava det så) Ha de gott!

DREAM ON BITCHES.


Lörday! chill. Ska snart iväg och köpa present till pappa, han fyller liksom år på måndag. La mig tidigt igår, det är inte ofta det händer på en fredag. Men jag var uppe i rätt så lagom tid, inte vid 14 då alltså. Nae, ska nog klä på mig nu.. alltså jag är inte naken men ja ni fattar? haha! hejdå.

RAY-BAN.


MMM najs. Är sugen på att köpa dessa, dock vet jag inte om jag passar i dom fast det får man ju se. Annars tycker jag bäst om pilotmodell hoho.

BÄSTIS.


Hemma nu. Så Skummeslövsbussen tog alltså ungefär 37 minuter. Det är fan inte okej. Fryser om fötterna, äckliga snö försvinn! Hade faktiskt mina vinterskor idag i alla fall, aja den försvinner säkert snart fast man blir ju så trött.. trodde inte den skulle komma tillbaka faktiskt, men det gjorde den. JAJA... gött med helg nu! Ska ta något att äta nu, sen ska jag bädda sängen för det hann jag inte imorse. Haha.

PRAY FOR THE DEAD.


Naee pallade inte smink idag (fast inte igår heller faktiskt hehe) Ser ut som att jag inte har några ögonfransar.. I'm a man. :(

Var hos frisören idag och slingade mitt hår (som ni kanske ser på bilden?) sen klippte hon topparna lite också. Tog ungefär 2 timmar och 40 minuter. Hade lite tur med bussen också, sen när jag skulle hem från frisören så hann jag precis med min buss. Har aldrig haft så lent och mjukt hår som jag har nu, luktar gott också. Najs! Något som är mindre nice är ju vädret! Hade inte märkt något på hela kvällen och sen när jag öppna dörren så bara såg jag snön... pallar inte riktigt alltså. Har ju börjat använda vårskor nu och till och med min vårjacka idag och igår. Nu blir det väl att gå tillbaka till vinterjackan och vinterskorna. Fast kommer nog ändå ha mina andra skor hihi. Ha det bra!

STYLEBY.



Igår kom Elin Klings tidning ut i butik! Asnice. Vet egentligen inte vad jag ska skriva idag, hoho. Sitter och kollar lite på Sveriges mästerkock fast jag inte alls är intresserad av matlagning typ. Fast att äta maten är ju roligare hahaha. Just det, jag måste fixa till naglarna kom jag på, vill fortfarande ha kvar samma färg så ska bara "måla i" naglarna lite, så jävla viktigt att skriva... ha det bra!

FREEZE.


Sitter här inne och fryser, det är fan jobbigt. Jag misstänker att jag är väldigt känslig mot kyla. Hatar att vara ute när det är kallt! Istället sitter jag inne och äter och tjockar mig haha. Men till exempel som idag det är inte så jävla kallt ute egentligen men ändå vill jag helst vara inne. Fryser här inne, och jag har ändå jeans, tjocktröja och strumpor på mig. Det tycker är rätt så normalt att ha på sig inomhus vid denna årstiden höhö. Brukar stänga min dörr och tända massor med värmeljus och ha igång datorn, så blir det extra varmt i mitt rum, gött! Längtar till sommaren! Funderar på om jag ska starta Sims, fast sist tyckte jag inte det var kul så bara kanske. Ha de!

MÅNDAGSKVÄLL.


Har en fin måndagskväll med tända ljus och lite godis (blev faktiskt över från helgen så det är ok att äta det på en måndag tycker jag, hihi) Sitter på mitt najsiga rum nu, datorn fick flyttas in här eftersom att det ska läggas nytt golv och målas i mitt gamla rum (det blivande kontoret). Jaffa ligger här bredvid mig och chillar i sängen. Husdjur är praktiska, eftersom att dom även funkar som prydnad. Jaffa passar in i mitt vita rum, haha! Nae, nu ska jag ta en dusch! 
Btw, länkar lite sidor där jag är medlem:
we ♥ it
Flickr

NASSI.



Har inte så mycket att skriva idag men snart kommer mamma med min packning och Nassi kommer också hit. Skulle ju egentligen sovit hos mamma i veckan men kom på att pappa kan köra mig till Laholm denna veckan. Nu håller vi på att fixa mitt gamla rum, och snart ska toaletterna fixas också! Niiicee. Ha de!

LAST DAY.


Söndag. Sov länge idag, kanske lite för länge. Fast ändå inte. Bröt en nagel igår.. gjorde faktiskt ont för det var så långt ner. Skulle fixa en Ikea-möbel. Intressant ja.. men jag tycker i alla fall inte det är okej. Nu är den kort och ful.

Saker att göra idag:
Packa lite (ska till mamma, kan liksom gå upp mycket senare om jag sover där)
Måla naglarna
Äta smörgåstårta
Verkar som att jag inte har så mycket vettigt att skriva idag... Ha're!

STOP STARING!

SJUKT häftig. (Fotograf: Sigrid)

Jag har ganska tråkigt. Åt smörgåstårta innan, det var gott! (DEN DU Isabelle! :D) Eric Saade vann melodifestivalen. Palla.. meningslös låt. "I WILL BE POPULAR! I WILL BE POPULAR! I WILL BE POPULAR! I WILL BE POPULAR!" osv.. sen är låten typ slut. Aja bryr mig inte så mycket faktiskt. Sitter och lyssnar på lite hardstylaaah! cool. Nu drar jag från datorn, ha de!

"JAG ÄR INTE BÄST I SVERIGE JAG ÄR BÄST I VÄRLDEN."


Källa

Idag har jag (och pappa) varit på Ikea igen. Hehee, skulle bara ha en hurts (som ska stå under mitt skrivbord) sen köpte vi en datorstol till pappas kontor, och typ 2 småsaker till. Var inne på Väla en stund också, men jag köpte faktiskt inget där. Är ensam hemma typ fram till 22 skulle jag gissa, får se vad som händer ikväll. Nu ska jag ta något att käka i alla fall.



Fin rubik va. Skulle bara visa jackan som jag köpte idag då, och t-shirten som jag glömde att lägga upp igår. Hade tänkt lägga mig i sängen igen och kolla på några avsnitt av Stylisterna nu. Goodnajt.

FREDAGEN.


FREDAG.
Soft, lugnt, chill, grill osv. Sitter och lyssnar på musik nu och äter lite chäps. På sista lektionen fick vi kladdkaka och fruktsallad för att läraren ska sluta så det var sista lektionen med honom. Pallis, kommer få en mycket strängare lärare sen typ. Det var i alla fall gott, fast jag var inte med och gjorde det, alla kan ju inte vara med och baka faktiskt. En trevlig dag med denna dagen också var att jag tog tåg till skolan istället för buss imorse. Tar 10 minuter från Laholm till Halmstad.. snacka om skillnad eller, med buss tar det 40-60 minuter typ. Ska faktiskt se om det går att fixa tågkort, för det hade varit så jävla gött. Tog liksom bussen från Skummeslövsstrand en hel timme senare än vanligt idag. Försov mig dock, men jag hann som vanligt!;) Ibland hinner jag på 10 minuter, klär på mig och sminkar mig, sen får jag då ta frukosten på vägen eller i skolan, hehe. Fast jag föredrar ju egentligen att gå upp i tid så att man slipper stressa. Fast har ju stora problem med att komma upp vissa morgnar. Innan när jag satt på bussen hem failade jag lite. Somnade till och tappade iPhonen i golvet hahaha, fail. Men det är ju så jävla gött och nanna lite på bussen. Köpte en ny "jacka" idag förresten, alltså jag var tvungen.. får aldrig nog av kläder typ. Därför mina byrålådor är lite sönder hehe. Ha de fint.

NYTT:

Lite nya saker som jag köpte för någon vecka sen typ, men fan nu måste jag sleepa. Godnatt!

I'M IN MIAMI BITCH.



Mina två projekt som jag har gjort i foto C. 1: Montage 2: Mosaikbild av Elin Kling.

Torsdag, vilket innebär att det är fredag och helg imorgon! :D Skrev inget mer inlägg igår som jag sa att jag kanske skulle göra, men det var nog ingen som blev ledsen för det. Idag efter skolan var jag på synundersökning, och ja.. som jag redan visste så ska jag ju få glasögon eller linser. Fast jag tänker nog börja med glasögon, för jag behöver det bara när jag sitter på lektionerna typ. Kan liksom inte se riktigt vad det står på tavlan i skolan oftast. Inte kul. Kom ihåg hur bra syn jag hade en gång i tiden, men men.. kan ju inte hjälpa det :'( haha! Jaja, än så länge behöver jag bara ha glasögon vid vissa tillfällen. Dock kan det vara ganska fint med glasögon på vissa, (om glasögonen är snygga då förstås) men jag hade ju helst sluppit. Nog om det, ska bara chillis ikväll typ. Upp tidigt imorgon igen, är i Skummeslövsstrand så det innebär att jag får gå upp extra tidigt. Bussen går ju 6:08 härifrån, sen får jag vänta 20 minuter i Laholm7:02-bussen. Sen får jag oftast vänta på att lektionen ska börja i skolan också... roligt. Fast ne. Nu vet ni mina busstider, så intressant. HA'RE!

BFF.



Jag och Jaffa är gulliga tillsammans! Dock lite dåliga bilder men ja.. camen vill vara kass. Ska snart hem till Skummeslövsstrand igen. Är ju i Vallberga måndag-fredag men kände för att åka hem idag, till mitt nya rum, hihi. Dessutom vet jag att katt saknar mig där hemma.. haha. Skriver nog ett till inlägg lite senare. Haaj!

LIVE THE MOMENT.

JDX ft. Sarah Maria

TJENARE MANNEN!


TJENARE MANNEN.

Tisdag (tristdag) Fast gött ändå, eftersom att jag kommer hem vid 12:45. Idag är det då internationella kvinnodagen - vem bryr sig? Btw så är smörgåsrån med Bregott på så jävla gott! Åt det innan om ni ville veta, Nu äter jag glass och det var fan gott. Har varit sjukt sugen på smörgåstårta nu på senaste tiden (och är det fortfarande). Verkar som att det blev ett inlägg som bara handlar om mat.. fetknopp. Sitter och lyssnar på musik (just nu från denna häftiga listan). Tycker det är nice med lite sol nu, sen kan det ju gärna bli lite varmare också. Pallar inte vinterjackan längre... Ha de gott!

ONLY GIRL IN THE WORLD.


Källa

Varit på IKEA och Väla idag då, köpte: en bordskiva + fyra ben (=skrivbord), klädställning, galgar och sängskydd (eller vad det nu heter, haha) Sen på Väla blev det: en tröja, en t-shirt, en väska och tre armband. Skulle egentligen köpt nya byxor också men det finns ju fan bara stora storlekar kvar. Det gör mig lite arg, när man kollat båda affärerna på internet, i Halmstad och nu Väla. Kommer antagligen aldrig få tag på dom! Jaja, jag är riktigt nöjd i alla fall, lägger nog upp bilder på inköpen någon dag. Tack vare pappa har jag ett finare rum och sånt nu hihoo ♥ De é nice!

FIRST MINUTE.

Snart drar jag (och pappa) iväg till IKEA (och Väla, måste förstås in där också hehe), vaknade för 50 minuter sen ungefär, eller hade ställt klockan på 10 men jag pallade ju såklart inte... haha! Så jag gick upp en timme senare. Duschat och sånt nu så jag är klar och ska strax dra, Ha en bra söndag!

FIRST ROUND.


Det var fan att kameran skulle lagga och göra bilden suddig här då...

Lördag. Idag har jag mest bara sovit, och flyttat över saker till mitt nya rum med mina biffiga armar. Imorgon ska nog jag till IKEA, ska köpa lite nya saker till rummet och sånt. Asniceeee! Igår var jag på Bahnof med R och CO, var ju rätt så kul! Hade aldrig varit där innan, så detta var första gången. Dock alltid massa slagsmål men men.. tackar för kvällen och skjutsen hem!♥ Nu ska jag käka, lite sen middag men jag har haft fullt upp med mitt rum idag hehee. Puss!

A NOTE WITHOUT FATE.

Torsdag, foto hela dagen (ca 6 timmar) sen historia, hann till och med att ta 16-bussen hem! Fredag imorgon, har bland annat ett matteprov att göra imorgon. Fredagar är oftast sega, mest tack vare sista lektionen som varar i 3 timmar (till 16) Men man brukar få gå lite tidigare. Fast det hade ju suttit fint om man hade kunnat ta bussen vid 13 varje fredag. Har alltid haft långa fredagar så i trean hoppas jag fan att vi antingen är lediga eller får en kortare dag, (men schemaläggaren måste ha något emot vår klass) Det får räcka, är faktiskt trötter höhö..

Ha de gott!

DEATH DEALERS.


Låten: The lost boys från Adepts nya album Death dealers som kom ut nu i mars, asnice!

Idag var det som sagt idrottsdag, jag (och Isabelle) klarade hela dagen utan att faila, innan har det alltid varit något med antingen busskortet eller något annat strul men nu gick allt bra haha. Är trött idag också.. sov för lite inatt igen heheehe, kan bero på att jag sov från 15-18 igår, så blev jag pigg på kvällen/natten sen. Aja, somnar nog gott sen. Ha de!

HEY.


Nu sitter jag och chillar med musik lite såhär på kvällskvisten, (fint ordval). Är inne och kollar den här sidan lite, många fina och inspirerande bilder hihoho. Fast nu när jag gick in så ser jag att folk har lagt in massa egobilder typ, och det tycker jag ju inte hör hemma på den sidan om dom inte är fotograferade med en speciell kamerateknik eller på ett konstnärligt sätt typ, haha. Idrottsdag imorgon då, fick bli tennis och boule (HAHA, hej pensionär!) Men rätt nice för jag slipper ta den tidiga bussen (07:02) imorgon då. Btw så piercade jag naveln på lovet (24/2, i torsdags) Gjorde faktiskt inte så ont eller det känns ju men det går så snabbt så det var inte särskilt farligt. Längtar tills jag kan ha lite finare piercingar, just nu har jag bara en ring om ni ville veta. Men om typ 5 veckor ska jag byta. Måste fixa tid hos frisören också, så jag kan få fixat mitt hår, men nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna, godnatt!

1 MARS.


Tisdag. Kom hem vid 12:45 ungefär, käka lite, kolla på tv, sen gick jag och la mig i sängen och somna och vakna runt 18 haha. Alltså så sjukt trött... gick inte så bra att somna på söndag kväll, sov någon timme den natten. Ja, jag har lite problem med att somna ibland, fast det brukar mest bara vara så efter lov hehe. Nu ska jag hem till mamma, ha de fint!