otur blev till tur!



tadaaa! två egobilder på mig :) haha.. där har jag mina nya jeans på mig (: var ett litet tag sen jag skrev men vårt internet bara la av. hoppas det åtgärdas så snabbt som möjligt. men fick låna mammas laptop i två dagar (y) men nu ska jag berätta vilken otur som blev till tur .. jo om ni läste mitt förra inlägg "natt" skrev jag ju att min kamera hade pajat för andra gången, och jag trodde ju den var sönder för att objektivet trycktes snett innåt. men tydligen inte, jag och sophia försökte att vända den rätt igen samma kväll men det gick inte. men sen några dagar efter.. går jag tillbaka och kollar på kameran och försöker vändaden rätt (inte för att jag trodde att den skulle funka igen)

men så börjar objektivet åka in och ut och det kommeren lapp (objektivfel) så fortsatte den krångla. men så tog jag ut batteriet och satte i det igen och starta den, objektivet åkte lite långsamt ut och så men sen bara testa jag fota så funka den! blev så jääävla glad att jag inte visste vad jag skulle göra haha, snacka om att en sån jävla otur blev en sån himla tur. nu ska det inte ske fler såna här dumma dumma olyckor.... det gillar vi INTE, men vafan den funkar ju lika bra nu som innan olyckan :D skönt att ha tillbaka älsklingen, ett liv utan kamera finns ju inte.

A BIG HUG ♥

♥ grattis syster ♥

syrran hela tjugo år idag :) just nu sitter jag och tittar på melodifestivalen med mamma och skriver haha.. ingen musik för mig men men har faktiskt inget bättre för mig. men snygg-erik är ju med ikväll :) han är snyggast av emd, lyssnar inte på dom men erik är så snyyyyyygg haha. söndag i morgon sen måndag dags med skola igen :( matteprov på tisdag också... (n) och det dumma fysikarbetet om röntgen är inte klart. måste nog göra klart det i morgon då, vet bara inte vad jag ska skriva mer på faktadelen! hmm.. hemskt ointressant också ska bli jävligt skönt att slippa fysiken sen. senare ikväll klockan 21.35 ska jag kolla på "hot chick" har sett lite av den innan tror jag men kommer inte ihåg nåt typ. nu vill jag ha sommarlov, sol och bad. ingen snö, och slippa frysa.. men ja man får väl vänta det är ju en bit kvar dit .. tyvärr

kolla tvprogrammen här > www.tv.nu

ha det bra.
kramar
josefin

natt ..

haft ett trevligt lov (: men det förstördes självklart av en dum dum dum olycka.. :'( det är sjukt andra gången på så kort tid, kameran paja igen. jag är inte gjord för att ha kamera känns det som det var så här att jag ställde kameran på självutlösare, sen när jag skulle trycka på knappen och vänder mig om så trillar kameran med objektivet ner typ 10 cm och det trycks snett innåt. jag fattar inte att det alltid ska drabba mig :( visst förra gången satte sig någon på den.. men nu har ingen gjort något den trilla ner. vi ska inte behöva betala en olycka hoppas jag, och att det går på garanti också!

värsta dagen på länge kan man ju säga. fan vad ledsen jag är, älskade kamera :'( och självklart skulle den kvällen inte bli bättre heller.. när vi starta guitar hero kommer det upp nån lapp på engelska som det stog nånting med att spara i en ny mapp, och där missuppfattar jag och sophia allt och skriver över allt vi hade gjort på easy och medium.. sen var det borta men men det var ju ingetting gemfört med kameran, har ändå gjort alla låtar snart :) just det var i halmstd idag och hittade ett par stentvättade jeans finally! eller snowwashed, typ samma sak men inga ifrån ginatricot utan VILA dom fanns ju inte på gina :S en bra sak  i allafall. blir ett inlägg utan bild idag är hemma hos mamma på hennes laptop och här finns inga bilder typ. men nu ska jag sova, och just det syrran blir TJUGO  i morgon eller rättare sagt idag klockan är 00:45 nu! fast ingen kamera.. att fota med lyckat... (n)

nattinatti
J'J

dagens låt :)

NIRVANA - RAPE ME

klicka på länken för att lyssna
http://www.youtube.com/watch?v=_IXIJgI3Bhw

andra låtar med nirvana som jag tycker är bra..
- lithium
- smells like teen spirit

har ni tips på låtar, SKRIIIIV :)



♥ .

♥ älskade ramoneströja

 

sportlov finally. . :D

idag kom jag hem från mamma. . sovit där i två nätter (: mycket mys i lördags var sophia här och vi hade trevligt..  bara massor med guitar hero typ haha. i morgon kommer hon igen och sover här ♥ MYS hm.. vet inte riktigt vad jag ska skriva inte hänt så mycket idag. vaknade halv tio.. hos mamma gav hunden mat, käka frukost. sen vid tolv somna jag igen och vakna kvart i tre. .. men det är bra för min förkylning den gillar att sova, nu har allt halsont försvunnit bara en jobbig rinnande näsa kvar nu. men det försvinner snart känner jag på mig.

 nu kommer det lite bilder, enjoy :)


haha.. okej har mormors gamla mössa på mig, ser ut lite som en björn och
posar fult och sophia bara ler och ser gullig ut :)

tuffa brudar detta ;)

här har vi älskade skummeslövs villaområde. :)

och mina fina djur

klicka för att förstora







hugs. ♥

/ J

HAPPY VALENTINE ♥

då var alla hjärtans dag här. . så glad alla hjärtans dag på er :) idag vakna jag klockan halv åtta av min dumma förkylning nånting jag verkligen hatar är att man inte känner hur maten smakar då är det ju inte gott att äta haha. var ute med jaffa nyss i en timme .. väldigt fint väder här i lilla skummeslöv
lite senare kommer sophia, blir tyvärr inget ekebo (n) dumma sjukdom men nu är det så. vi kommer få det mysigt här hemma också med godis, guitar hero, fotografering, tända ljus och massa sånt. saknar kameran här hemma jenny tog med den igår till sin kompis och nu ligger den kvar där, dumt hon får åka och hämta den annars gör jag det!
 
 
gullig alla hjärtans dag,  och från pappa ♥
present från mamma


// josefin jacobson ♥ ♥
http://www.rulesbyjosse.blogg.se/
www.stardoll.com/member/killah.it

fredagen den trettonde . .

rinnande näsa och fredag .. men nu har mitt halsont faktiskt försvunnit :) men har blivit ännu mer förkyld nu. ekebo på lördag, får väl se hur det blir med det. inte på så bra danshumör idag iallafall.
idag när jag var hemma från skolan gick jag snabbt ut och fotografera lite , så här kommer lite bilder  ♥




by josefin jacobsson  ♥

sjuk vid fel tillfälle. .

blir oftast sjuk vid fel tillfälle.. nu ska vi ha lov och jag har ont i halsen och känner mig sjuk i kroppen (n) jag som skulle till ekebo med sophia på alla hjärtans dag. tror inte jag blir frisk tills på lördag, dansa plus sjuk går inte ihop. . men det kanske blir en mysig kväll med sophia istället. i morgon får jag nog stanna hemma gick dit i dag men mådde inte så bra  men jaja ska inte hänga upp mig på det nu. . det kommer fler gånger och jag brukar få det trevligt hemma också haha

♥ här kommer egobilder på mig :) haha





ha ett fint lov /
josefin ♥ ♥

♥.. saturday

Sitter hemma hos mamma på hennes laptop, har nyss kollat på melodifestivalen haha. emilia och alkazar gick vidare.. om jag skulle välja så var nog emilias låt bäst av alla.. fast jag gillar inte schlager ;) idag skulle jag egentligen jobbat med mina arbeten i musik och fysik, men det får jag lämna över till imorgon. jobbar om röntgen i fysiken vilket är tråååkigt kan fysik var kul? haha i musiken ska man skriva om ett band och musikstilen jag har självklart valt ramones :) lite roligare, men har bara skrivit ner lite fakta men uusch sen ska man redovisa också. jaja, om det är någon som nu känner till ramones, vilken låt känner ni till? för det är så att man ska spela upp tre låtar tror jag och det skulle nog helst vara de mest igenkända låtarna som bandet har gjort. igår var jag med fanny hon kom till skummeslöv till hennes syster, det huset hon bodde i förut. sen gick vi hem till mig och var där ensamma och sen gick fanny hem vid tolv igen hos henne spelade vi lips och guitar hero på xbox. guitar hero var lätt roligast testade det för första gången igår :) fick lust och köpa det nu eftersom det bara kostar 400 kronor på maxi (y) bara en gitarr men det gör inte så mycket. har liksom tröttnat på singstar vilket jag ville ha innan. spelar inte så mycket playstation där hemma är lite trött på spelen så det hade varit kul med guitar hero. ska tvinga min syster att önska sig det på hennes födelsedag som är den 21 februari mohaha! nä, men får väl se :) tycker mitt hår är lite ljusare nu än innan längst ner är det blont.. men längre upp blir det mörkare, men till sommaren blir det ljusare. 
glöm inte!

http://www.jenize.blogg.se/
www.stardoll.com/member/killah.it

www.jjosses.bilddagboken.se

HUGS  ♥ / josefin


josse ' J

dagens: jag vill ha


klicka för att förstora

jeansjacka från ginatricot 349 kr
jeans från ginatricot 299 kr
skor med nitar från asos.com
halsband från urban outfitters

jeansen har jag väntat på länge nu.. hoppas dom snart
kommer ut i affären, och förhoppningsvis ska jag
köpa jeansjackan om den sitter bra :)

*varför jag inte har skrivit vad halsbandet och skorna
kostar är för att på hemsidan står det inte med svenska
pengar och tyvärr kan jag inte sånt där med valutor,
men ni kanske kan kolla upp det själva i såfall. ;)
http://www.asos.com/
www.urbanoutfitters.com

KRAM! ♥

förlåt blogg.

var ju ett tag sen jag skrev ett inlägg! anna klaga på mig i skolan haha, så får väl skriva lite nu. :) idag var det nationella prov i svenska läsförståelse, det gick väl sådär kändes helt okej när jag var klar.. men näst sista frågan var svår, typ man skulle välja en bild i häftet till ordspråket "ingen natt är så lång, att den inte följs av en gryning" tror jag det va, och jag fattar inte såna konstiga ordspråk.. men jaja jag gjorde mitt bästa. annars var det väl inte så jättesvårt men matten går nog sämre, men ja är nöjd bara jag får G och kommer in på LBS.. ska försöka fixa nåt VG till.

nu funkar "bläddra" knappen igen, så här är en bild


gammal. men gillar bilden.. saknar mitt blonda hår!





♥ hugs ♥