JAG ÄR TRÖTT.

Förlåt för mitt kassa bloggande! men jag har ju blivit sjuk, har haft hosta i över tre veckor, började bli bättre men nu är det sämre igen. Trodde jag höll på att bli frisk men så kom det en fetingförkylning på allt också! fått en sån jävla ryggvärk på grund av hostan, så man pallar ju inte mycket mer än att ligga i sängen vissa dagar. Var på Gekås igår i alla fall, hittade mycket fint som vanligt! (även sett de fulaste människorna, as usual) no offence, men går man ut i uppdragna joggingbrallor och vita tjocka strumpor i ett par sandaler så kan man inte få annat än de reaktionerna. Hahaaa... en sak jag stör mig på så jävla hårt är också när folk ska ta med sig sina vagnar in i trånga gångar, (t.ex. där nagellacken är) tror dom att dom är själva i hela affären eller?... retards. Jaja, jag är i alla fall nöjd med gårdagens köp!
 
Hoppas att ni är friska och mår bra, så hörs vi! :)

DAT LOOK.

Alltså, dawg. Your Cuteness almost kills me.
 
Tja! idag var jag uppe i tid, ville med pappa till affären och handla så det kommer hem rätt matvirke. ;) Haha! sen köpte jag faktiskt chibbe och dibbe till fredag. Längesen jag körde på det så nu jävlar ska jag äta cheps. På lördag ska jag laga finmiddag hade jag tänkt, och fixa lite fina drinkar! so nice. Igår var jag ute och gick i regnet... brukar ju gå igenom skogen sen ner till stranden men den lilla biten jag gick på stranden var inte alls trevlig. Motvind och piskande regn, dessutom behöver jag en ny regnjacka. Detta skulle vara en regnjacka, men hur fan kan det vara en regnjacka när den läcker in regn? HAH!
 
Har fått någon elak hosta för övrigt... den får ju gärna ha lugnat ner sig lite till imorgon, då det är dags för körlektion igen. Hosta så man kör av vägen typ.. kanske man ska undvika. Ska hem till mamma en sväng senare, då får jag dessutom träffa söthunden. Vi hörs!

SUNDAY... AGAIN.

 
(iPhonebild)
 
Godkväll! då var söndagen här igen... men det blir nog fredag rätt så fort igen! blev faktiskt en lugn helg för en gångs skull. Serier for the win!! var ute och gick en sväng innan, brukar bli genom skogen också ner till stranden. Sen lagade jag mat, lagar faktiskt mycket mat nu för tiden. Menar inte makaroner då... utan riktiga recept och nice blir det också! :D kockN är mitt nya namn. Får väl glo lite på Solsidan nu, vi hörs!

DANCE OUR TEARS AWAY.

SjälvporträttsfotografN är mitt namn. (Tyckte nog att jag var en sexig jävel den dagen alltså.)
 
Hejsan! ursäktar min dåliga uppdatering här, men det är roligt att se att det alltid är några som kikar in här varje dag. :> Såå... har det hänt något häftigt i mitt liv? nä. Brukar det inte göra heller... en hel del festande har det ju dock blivit, så det här kanske får bli första helgen på länge utan massa partyparty. Har precis pysslat med mina naglar, you should see them, so adorable... tror jag ska lägga mig i sängen snart. Börjar bli lite trött för en gångs skull, annars är jag ju alltid som piggast på kvällen och natten. Ska nog se ett avsnitt av en ny serie jag har påbörjat. American Horror Story heter den, annars så följer jag ju The Walking Dead men nu får man ju vänta på att avsnitten ska komma. :'< (Typ något av det värsta som finns...) anyway så verkar denna helt okej, lite psyko är den ju men det är bra skit! Vi hörs och godnatt!

LITE FIN MUSIK, SÅ HÄR PÅ NATTKVISTEN.

Coldplay - Fix You
Pearl Jam - Just Breathe
 
Bjuder på två av mina lugna favoritlåtar, två fina låtar med fina texter. ♥