SAUSAGE.

Gilla rubriken hehe. GYTT att sluta tidigt idag! slutade egentligen 10:55 men jag (och sälon) drog 10:45, annars hade vi inte hunnit med bussen hem och då hade jag kommit hem 14:30 istället för 12:45. Så nej tack hoho. Bloggar inte så mycket nu för tiden, har fan inget kul att skriva. Sen orkar jag aldrig starta datorn när jag är hos mamma för den seeeeg. Är bara inne på min iPhone där och på den kan man inte blogga hähä, så ni vet. ;D vill hitta något att äta! men det fanns tydligen inga nudlar här :< får hitta något annat. Tror jag ska spela lite Sims snart hihi! har en läxa också.. kanske får börja på den, KANSKE. Jävligt onödig och jävlig tråkig är den hehe.

Sen gillar jag inte 94:or som sitter längst bak i bussen och tror dom är fräckast i världen med deras musik, ni går inte i högstadiet längre, vafan... skärpning! 



Peace

DON'T GET BACK.

Så nu har man gjort lite matte, ska ut en runda med Nasse också sen ska jag fan spela lite SIMS hade jag tänkt. Börjar 11:20 imorgon, så då blir det 9:05-bussen från Skummeslöv. Rätt chill :) slipper gå upp 5:45 i alla fall som man annars får göra sen resten av veckan... aja, har nog inte så mycket mer att skriva. Tänkte dra ut nu som jag sa. Peace!

och ja.. fan också, jag ska fixa headern snart ;D

THE UNFORGIVEN.



METALLICA

FUCK, IT'S SUNDAY.

Fan vad tråkigt att det är söndag igen. Vad kul att matteläraren gav matte att göra över helgen, elak!! måste göra den sen, men egentligen inte lönt enligt mig eftersom att jag aldrig kommer fixa matte B. lol ._. tycker det är hemskt att ha läxor igen, det är det jag har saknat minst av allt haha. Sen är det heller inte så kul att komma tillbaka till skolan och folken som finns där hehehe. Jaja.. nu ska jag inte vara negativ! :D ska spela lite Sims 3 Drömjobb idag också, har ju inte upptäckt det nya man kan göra. :D får nog börja med matten så det är avklarat, om jag nu kan talen haha fail. D:

F A I L.

Min header är F-A-I-L. På min skärm ser det inte så cp ut, men det gör det antagligen på dom som har större skärm hahaha! men jag orkar fan inte fixa den nu. Vi var och åt kinamat i Halmstad innan, fick friterad banan med glass till efterrätt också! fett gott. Spela nyss SIMS 2 DRÖMJOBB, fick det idag! ;D hoppas det är kul, alltså jag har inte testat de nya sakerna på det hoho. Det var nog allt jag hade att säga, puss!


SE UPP FÖR SUPERPANDAN!!

FÖDELSEDAGSBARN.

Fyller 17 år idag hoho! :D

KARSEFORS igår, var la rätt så trevligt eller i slutet var det rätt segt och KKAALLLTT. Det sved att lämna fram 200 jävla kronor och bara få en tjuga tillbaka.. men tack för kvällen ♥ snart ska jag och pappa åka och köpa min födelsedagspresent, nice! :D sen ska jag och familjen antagligen ut och äta något, kanske en korv eller två. Fick även min lön igår, satt fint precis innan jag fyllde år. Det har varit lite dåligt med bloggandet, men jag har varit i Vallberga i veckan och mammas dator är ju seeeeeg så jag orka inte sätta igång den. Sen har jag varit sjuk med höhö. Nu ska jag klä på mig, (alltså jag är inte naken men jaa ni fattar haha) HA EN BRA DAG!

DAY 1.

Jaha, då har man gått första dagen i skolan. Fast det var inte länge, typ en timme, snacka om schemat, fick skåp, fixa busskort jao sen var det inte mycket mer. Tack vare adhd-vädret slapp vi stanna kvar och bygga SANDSLOTT på stranden. Alltså va i helvete! vi går väl inte på dagis heller.. usch tur man slapp aktiviteterna som vi skulle haft på eftermiddagen! :D imorgon börjar vi med schemat, jag har foto hela dagen. Två 3-timmarslektioner. Tycker inte det är så nice med såna långa lektioner faktiskt, men vi får väl se och hoppas att vi gör något kul.

Jag tycker inte om mammas dator, det har fan hänt något med den. Den är äckligt sölig, tror inte det är något virus på den nu för det tog den bort. WTH! hatar söliga datorer -.- och fan vad kul att man börjar bli sjuk nu också, min kropp är riktigt seg och jaa.. så som man känner sig när man är sjuk palla! vafan är det med mitt immunförsvar, det suger riktigt hårt.

Nice att man kom hem vid 12:40 idag i alla fall! :D jag fixade varm oboy och äcklig treo + en huvudvärkstablett direkt när jag kom hem. Sen blev det en liten pizza jag hitta i frysen till lunch, jag och Pysen hade det mysigt i mitt rum med neddragna percienner och Beverly Hills 90210 on tha television. BTW, så var inte ettorna i skolan idag, ska bli lite intressant och se vilka de är, kanske några fräsiga och några mindre fräsiga. Fast självklart inte så fräsiga som Säl&Panda.

BTW så tycker jag att Fredrik Reinfeldht (eller hur fan han stavar, pallar inte googla) har läskiga ögon om ni ville veta haha. Såg nämligen honom på tv:n nyss. ._.

HOPPAS HOPPAS jag INTE mår sämre imorgon, hatar fan den där äckliga "sjuk-känslan" i kroppen. D: sen måste jag fixa min header, den ser nog helt cp ut för alla som har större skärm än den jag har hemma för där ser det inte lika fail ut. Fast det kan jag inte fixa nu, mammas dator är riktigt jävla långsam så det får bli i helgen kanske eller ja, jag får se när jag har tid.

Kan heller inte ladda upp någon bild (tar tusen år), det har hänt något riktigt cp med den här datorn alltså. :S

Peace!

SKOOL SUCKS.

Skola imorgon så det är väl bäst att gå och lägga sig nu typ, upp klockan 6 ta bussen 7:09 sen ta nån buss från Laholm och sen sitta och vänta typ en timme i Halmstad, ja.. LBS valde att börja 9:30 (en tid som passar Hstd-bor) GODNATT.


THE LAST DAY.

Sista dagen kvar av sommarlovet. Fyfan, ja då ska man tillbaka till skolan hehe, vad kul......

Gick upp typ 10:20, käka frukost och sen stack jag ut med Nasse en runda i skogen. Måste säga att jag H A T A R insekter, förstör ju fan allting. Våra plommon i trädgården till exempel, jättemånga av dem är helt förstörda för att de har snuskat ner alla. Sen innan när jag skulle ta upp en låda så hade massa jävla äckelmyror gjort en ful myrstack där inne så att hela lådan var fylld med sand. Kan inte alla fula insekter döööööö!

Fick hem jeansen idag i postlådan, men de var för stora så jag tänker skicka tillbaka dem men de hade ju inte skickat med någon lapp eller någonting så nu fick jag mejla och fråga, cp! tror de inte att någon kommer skicka tillbaka några kläder eller..

Ha de! ♥


SICK (NOT) AND TIRED.

Fyfan vad jag är trött, hade tänkt dra ut en runda med Nasse men jag är väldigt seg i kroppen så jag vet inte om jag orkar haha. Lat idag! kändes lite i halsen idag, bara för att jag körde moppe igår.. får ont i halsen väldigt lätt nu för tiden. Fast det är säkert borta imorgon och nu känns det knappt. ;) kanske får dra ut en runda ändå för Nasses skull. :)

Peace.

CLOUD CONNECTED.


IN FLAMES

Igår sov Sophia över här, trevligt. Blev typ roadtrip med moppen eller något haha. Körde först in till Båstad (döda Båstad) och kolla, sen till Laholm, gick en runda sen hände det något med Sophias moppe så hon råka köra in i mig, typ bakdäcket låste sig eller något.. jävligt cp i alla fall :S kom hem nånstans runt 4:30 tror jag.. haha stört. Sen vakna jag av att det var äckligt varmt i rummet 6:50 så jag var tvungen att gå och lägga mig i Jennys snuskiga säng, haha. Kommer blir svårt att somna ikväll, måste liksom börja vända dygnet nu.

Hmm.. fixa ju lite med bloggen igår, som ni ser har jag ändrat textsnitt på rubriken och en ny klocka till vänster, headern är ju lite fail. Fast det kunde sett värre ut haha, den får se ut så sålänge.. fan nu fick jag inte slingat mitt hår innan skolan, får väl komma med bajshår.. gillar inte den färgen jag har högst upp. Det är en jävla skillnad på den och håret längst ner som är mycket ljusare. >.<


LoL.

HEADER.

Okej nu ser min header lite CP ut men jag har inte tid nu hohahaha! får se hur det blir sen..

HERE I AM WITH YOU, I'M THERE 'TIL THE END.

Lördag. Ikväll kommer Cederqvist hit. Är väl det som händer, tänkte fixa lite med bloggdesignen också, tror inte det blir några stora ändringar direkt.. får väl se. Har fortfarande inget Photoshop -.- inte så kul att göra header då haha. Nae, nu tänkte jag dra och duscha sen städa upp lite på mitt rum, byta påslakan och sånt. Sen ska jag se om jag kan ändra lite saker på bloggen i alla fall, börjar bli trött på det jag har nu. Peace!


nyvaken korv

L♥VE.

♥ !

GODKVÄLL. Har varit hemma hos mamma ikväll igen, blev nice mat och sånt. Innan var vi i Båstad och kollade rundor lite, var inne på Märkesbutiken och lyckades bli kär i en kofta, fan också.. den var ju inte billig heller (finns typ inget billigt där inne haha). Mitt presentkort på 150kr hjälper inte så mycket men jag kom på att jag fyller ju år snart så man kaaanske kan önska sig den och inget mer haha! XD hade suttit jävligt fint med den koftan i vinter faktiskt. Har inte så mycket mer att skriva, ha dee! ♥


PSYCHO.

FREDAG. 4 dagar kvar av sommarlovet... nu har jag beställt hem lite kläder, allt annat förutom det som jag ville ha mest, skorna men jag har sån storleksövervakning så när min storlek kommer in får jag ett mail :D! hoppas inte det tar föör långt tid. Kanske bloggar senare om jag har något vettigt att säga...



FAN VA SVÅRT DET SKA VA.

Bajskorv vad svårt det ska vara att hitta just den färgen jag vill ha på ett par CONVERSE, har fan varit inne på minst 20 sidor eller något. Sån jävla otur också, igår hitta jag äntligen dem i min storlek och helt rätt färg på själva märket (jag vill fan inte ha stjärnan i en annan färg) men så självklart finns inte min storlek kvar nästa dag jag kollar. KORV!!! och jag har 4,5-or i mina svarta och de sitter perfekt, så jag vågar inte köpa 5.0. Måste alla köpa Converse nu för tiden, haha. >.<

TROLLHÄTTAN.




Ful

Detta heter då FALLEN, det var här de skulle hälla ut vatten typ men det missa ju vi -.-

Vi hitta en annan sak att kolla på också, snuskiga hus typ

Det var otrevligt att vara där inne faktiskt hahaha

Sen när vi skulle hem körde vi förbi Liseberg, BALDER ♥

Tradig bild men ni skulle sett kön, fifan va lång!

IN YOUR FACE.

Det har verkligen inte hänt något idag typ. Vakna sent, åt frukost, åkte hem till mamma, åt, gick ut med Nasse och nu är jag hemma. Bajsigt väder också.. det ska alltid börja regna när jag ska köra moppe. Regnade både på vägen dit och hem. Inte nice. Ja... det är väl det jag har att säga. Kanske kanske lägger upp lite bilder sen, får seeee



STAR.

TJA. Nu har jag varit hos mamma, eller jag kom ju hem för ett tag sen.. åt där och hade det trevligt, plus en runda med Nasse. Nu har jag ett stort beslut framför mig.. vilken färg ska jag ha på naglarna? haha. Undrar vad som händer imorgon, säkert ingenting.. men i alla fall jag har nu lite saker jag vill ha fixat innan skolbajset:

1. Slinga håret (blont då)
2. Köpa en tröja & nya Converse från internet


Måste fixas snart! :D

Var nog inget mer, ha de! ♥

17/AUGUSTI.

Fan vad många som började skolan idag, mohahaha! vi börjar inte förrens den 24:e :) nice. Fast jag var ju ändå tvungen att ta mig till skolan.. hoppas nu provet gick bra för faaan. -.- skjuter kanske mig själv annars..

Tänkte lägga upp lite bilder nu..


Selma påväg hem från Ränneslöv i bilen.. notera att detta är hur en rädd Selma ser ut på kommande bilder haha.

Aw.. trött bebis som kommit hem från en regning promenad.


Tar Trollhättan-bilderna en annan dag, orkar inte sitta och ladda upp alla nu för nu ska jag nörda CRASH OF THE TITANS.

FIND X.

Har faktiskt inte tid att sitta här nu, måste plugga har matteprov imorgon klockan 9. Fan va kul!!!!!!!!!!!!

ON THE ROAD AGAIN.

KNEPIGA ortsnamn i Sverige:

Bollebygd
Knallestenen
Knalleland
Pojkebo
Bolltorp
Kallebäck
Sexdrega

Det här var några jävvla knepiga namn på orter som jag och pappa körde förbi idag, eller vi var nog kanske i någon av orterna. Så MOBBAT. Kallebäck HA! eller Knalleland, w000000t. Sen var vi i Trollhättan, det var dit vi skulle, mest för att titta på FALLEN (och för att pappa inte har varit i Trollhättan, hah). Fast vi kom precis när de hade släppt ut vatten så det missa vi men det visste vi ju inte. Ja, det ska vara häftigt att se. Kan visa lite bilder sen, om det nu är någon som vill se vår lilla roadtrip. Sen var vi i Mölndal (utanför GBG) och hämtade upp Jenny, men det tog ett tag innan vi hitta varandra. SEGT men sen så.. ;D pappa ville göra något på sin sista dag innan jobbet så haha.

Igår var vi i Ljungby och runt omkring där, vi kollade på FLAMMAFALLET (bilder kommer). I torsdags kom Fanny och sov över, sen på fredagen tog vi tåget till HBG och sen buss till Väla. NAJHSS, köpte även ett nytt PS2spel håhå! :D sen lyckades jag stressa för mycket och hamna fan på fel tåg, HA! epic fail tyvärr. Tur "tågmannen" (glömt vad det egentligen heter, hehe) stoppa oss, så fick vi hoppa av i Landskrona och vänta på tåget till Ängelholm i 45 minuter och sen ta en buss till Båstad. Fast tur hade vi, precis när vi kommit fram med tåget så kom ju bussen till Båstad. Sen blev det heller inte dyrare för vi kunde använda samma biljett igen ju. Så det har hänt lite i helgen för en gångs skull.

..och snart börjar skolan. Korvfan.. -.- ser man ju verkligen fram emot när man har fått världens sämsta schema och är jag förvånad.. inte precis. Nästan så att man vill ge schemaläggaren en fet bitchslap muhahaha! >:D Jävligt många klasser har fått en ledig dag i veckan men inte vi, som vanligt. Elakt. *Kastar korvar på dom!!*

Tror jag drar och lägger mig snart, peace.


Nördar framför PS2, och jag sitter med en äckligt god kladdkaka i munnen,  (alltså inte bajs)

-

Orkar inte blogga nu

SAY GOODNIGHT ♥

Älskar låten, har säkert lagt ut den innan men jaja här kommer den igen.



Heaven's waiting for you
Just close your eyes
And say goodbye
Hearing your pulse
Go on and on and on

I live my life in misery
I sacrificed this world to hold you
No breath left inside of me
Shattered glass keeps falling

Say....
Say goodnight
Just sleep tight
Say goodnight...

Flowers laid out for you
So many colors leave me blind
Seeing your face reflect from our babies eyes

I live my life in misery
I'd sacrifice this world to hold you
No breath left inside of me
Shattered glass keeps falling

Say...
Say goodnight
Just sleep tight
Say goodnight

So here I am
You're inside of me
So here I am
Our world is over
So here I am
You're inside of me
So here I am
our world is over

Here I am with you
I'm there 'til the end
Memories are calling
So farewell my friend
Farewell my friend!

Here I am with you
I'm there 'til the end
Memories are calling
So farewell my friend

Farewell My Friend!
My Friend
My Friend
My Friend
My Friend

- Bullet For My Valentine

PEOPLE ARE STRANGE.

Folk är fan konstiga..

TORSDAG. Vad ska man då skriva om denna dagen.. eftersom att jag inte varit uppe så länge så har jag bara hunnit äta frukost, klappa katt, ge hund mat och släppa ut hund. Lite senare idag kommer en liten vän hit och imorgon blir det antagligen shopping. Väla VS. Halmstad? jag vill ju såklart till Väla, jobbigt bara att det är längre och sen när man väl kommit fram till HBG måste man ta en buss till Ödåkra/Väla. Fast det löser sig, palla Halmstad när man snart ska vara där 5/7 dagar i veckan.


nasse är konstig på ett bra sätt :)

SELMA.


Selma kom och la sig på mig imorse





N E W



PLUS lite annat också: 3 ramar, en tröja, 2 sjalar, påslakan, kamerastativ, iPhoneskydd, trosor & strumpor.. tror det var allt ;D

WEEKDAY/ACCESSOARER.


i'm in love..

http://weekday.se

WEEKDAY/KLÄDER.

HERREjävlar vad snygga kläder. Synd att affären inte finns i varken HBG, HSTD eller något annat närmare än GBG. >.<



TOO SEXY FOR MY SHIRT!

Goddagen. Idag har jag ätit B&J och tittat på tv. Har verkligen ingenting att skriva i bloggen nu för tiden. Får väl fylla inläggen med bilder istället kanske? eller göra ett inlägg med kläder eller något, don't know. Eller både och, får se.. Ha det fint.

DREAM.

Hade en fin dröm inatt, men tyvärr var det inte så i verkligheten. Inte så händelerik dag.. BYE

NO FUN.

Denna dagen blir säkert kul. Nae tror inte det.. vädret suger och det finns ingenting att göra. Allting är så jävla tråkigt, jag får väl sätta mig och plugga lite matte för det är så kul och jag älskar det. :D :D :D


lite arghhhhhh

SAY GOODBYE.

Nu ska jag snart gå och borsta tänderna, sen lägga mig i sängen och titta på tv ett litet tag sen försöka somna. Råkade visst somna vid 20 innan och vakna vid 23. Fan, skulle kanske fortsatt sovit för jag var trött.. wtf. FAN. VAD. GÖTT. ATT. JAG. INTE. JOBBAR. IMORGON. Godnatt ♥


randommmmmmm

F*CK.

Något jag verkligen tycker är töntigt är när killar skryter om att de tränar och ska hela tiden visa sina muskler. Såg nyss en som hade sin arm som profilbild på Facebook, alltså WTF ffföörfan skärpning! och fan vad tråkigt jag har. >: hatar det. Jag och Jenny hyrde film innan, den var bra i början sen blev den KASSSSSSSS.

EPIC.

Regn idag, sol igår. Sov länge idag, men jag var också uppe länge igår så. Nasse och jag var ute på en nattrunda, fan så jävla gytt väder det var. Har inga planer inför denna dagen och har absolut inget mer att skriva så ha de gott.


Epic.

FREAK.

RANDOM folk som går in på min blogg och kommenterar något i den här stilen "hur är det med dig? blablabla" bara för att jag ska gå in på ER blogg, sluta med det. Vem som helst kan väl räkna ut att ingen kommenterar så bara för att vara trevlig. Don't think so.

STATIV.



ÄNTLIGEN ett nytt stativ, det andra klena gick ju för fan sönder första dagen. Det var en av de saker jag köpte på Ullared (eller Gekås) Ullared har ju faktiskt en hel del nice saker. :DDDDDDDD

B/W.









Finaste hunden ♥

WE SPEAK MUSIC.

TJENANA. Ronja åkte för ungefär en timme sen.. trevligt idag! fan längesen juuu, men fan vad tråkigt det blev nu då, är ensam hemma.. hade varit trevligt med lite sällskap faktiskt. >: hade jag varit 18 nu hade jag kanske varit med Jenny & CO ikväll.. korv på det. Vet inte om jag orkar ladda upp bilder idag som jag sa igår. Får se om jag gör det senare.

BULLET FOR MY VALENTINE.

- SAY GOODNIGHT



I WANNA ROCK AND ROLL ALL NITE AND PARTY EVERY DAY.

GOD KVÄLLEN. Idag har jag gjort mycket, eller jag har inte varit hemma med andra ord. Först jobba jag ju, KLAR NU! har jobbat mina tre veckor sen kommer lönen! :D nice. Sen efter jag jobbat stack jag, mamma och pappa till Ullared. NAHAJS! väldigt nöjd med mina köp.. när vi kom hit filmade de visst där, vi visste inte det, men tur man inte kom med i tv. Synd bara att Morgan & CO inte var där haha! kanske kan ta lite kort på några saker som jag köpte där sen.

Igår var jag och mamma i Halmstad, vi skulle byta Nasses halsband som var lite för litet också köpte vi nytt Flexikoppel (jag vet att ni ville veta det) men sen drog vi också ner till stan. Köpte en tröja, sen stanna vi där och käka vi på Gastons. Gytttt! :)

Är nu ensam hemma (på med musiken!!!! :D) Bortsett från att Nasse och Pysen är hemma, Selma är med pappa i Ränneslöv. Katter gillar inte att åka bil, kom tyvärr inte undan ett emocut denna gången haha. Blir ett inlägg med mycket bilder imorgon, peace


WE LIVE, YOU DIE, THE WORLD IS MINE.

Orkar inte skriva idag. Nu ska jag göra mina mackor sen borsta tändera och SEN titta på SATC och efter det sova. Skriver längre inlägg imorgon! peace

MMM MMM MMM MMM

Fin rubik.. men helt åt helvete är den inte, det finns ju faktiskt en låt som heter så, höhö. Jaha, känns knappt lönt att skriva vad jag har gjort idag eftersom att jag bara har jobbat, sen stack jag till mammas jobb, åt lunch och vänta där ett tag.. sen körde vi hem. Jobbar bara två dagar till nu! :D skönt.. dock hitta jag en hemlös katt i Ahla igår som går runt där. Så jävla smal och fullt med fästingar. Vill ta med den hem! stackars bebis... >: jag mata den med min macka idag, fan.. den skulle bara få stryk av Pysen hemma hos oss, så det går inte. Hade jag bott ensam hade den följt med hem direkt. Fan stort jävla fel i huvudet på folk som bara slänger bort djur sådär, antar att någon har gjort det..

Är i Vallberga nu, åker nog hem imorgon.



2 AUGUSTI.

Slutade vid 12:45 idag. Chill! :) städade på mammas kontor idag, sen stanna jag kvar där så stack vi och käka lunch. Bara 4 dagar nu då.. nice. Drar nog hem till mamma idag och sover där några dagar, så blir det också närmare till jobbet. Har väl inte så mycket mer intressant att jag skriva om idag så, ha de.


THE LOOK INSIDE MY EYES.

1 Augusti. 23 dagar tills skolan börjar, 27 dagar tills jag fyller år. Palla.. sommarlovet börjar gå mot sitt slut.. jaja jag har ju några veckor kvar att njuta av. Ikväll blir det Rix Fm i Halmstad, blir säkert trevligt ;D sov lite länge idag alltså.. vakna 13:30.. och ändå la jag mig inte så sent, wtf. Jaja, jag är vaken nu i alla fall.. hade en jävla lång och hemsk dröm. Jag drömde faktiskt att alla i BFMV hade dött, haha.. tur det inte var sant då, vill gärna se dem live innan det händer. ._. ska ut med Nasse en runda sen, igår gick vi långt, genom skogen sen till hundbadet sen genom skogen igen också hem. Tog ungefär 1 timme och 20 minuter.