GÖTEBORG | LISEBERG.

För ungefär två veckor sen var jag och Jenny i Göteborg, var på Liseberg en heldag och sen sov vi över på ett hotell nära Nordstan. Den nya, Helix var riktigt nice! hade expresspass till tre attraktioner också, så slapp kön på Balder, Helix och Lisebergsbanan en gång. SkööönT! filmade även hela åkturen i Lisebergsbanan haha! sen åt vi god mat på Stjärnornas Krog inne på Liseberg. Det sjukaste var nog att jag såg Gunilla Persson (från Svenska Hollywoodfruar) när vi stod i rulltrappan. Rätt så jävla random, finns den människan ens liksom... she's weird... tur att hon inte hade sin stackars katt med sig. Katter ska vara hemma och inte följa med överallt, det är ju ingen hund. She can't handle catz. :< Aja, nog om det! hade en trevlig vistelse i goa Götelaaborg.

CLUB MONDAY + SUSHI.

Tjäna! i måndags drog jag och Jenny till Club Monday i Tylösand, fett ställe! sen åt jag sushi för typ första gången. Har ätit det en gång för längesen, men det räknas knappt för det var sån man köpte i affären. Detta smakade lite bättre, men jag tycker såklart fortfarande att det fettigaste och onyttigaste är godast. Det vill säga kina/thaimat, pizza och hamburgare. Because I'm FAT! men det gick att äta faktiskt. Nu ska jag äta landgång, jobbat 12-18 idag och nu har jag ont i ryggen. Sitter ner i typ max 30 minuter på ett helt arbetspass så det vore kanske nödvändigt att köpa ett par bra skor. Kroppen var inte lycklig efter 12-timmarspasset förra veckan kan jag meddela. Vi hörs!

BELLY CHAIN.

Hittade ett lite random smycke till magen på Nellys rea, fräckt HUH!

NEW SHOES +

Klickade hem ett par nya skor också, behövde några med lite mindre klack när man drar ut på fezT osv.

PERFECT LEATHER.

Nu är jag äntligen en lycklig ägare av skinnjackan från Jofama By Kenza som jag har velat ha i flera år. Fantastiskt snygg är den! värd vartenda liten krona. ♥