KITTENZZ.


Haha!! sicken tröja. Awesome.

NYTT FRÅN KAN DEE SHOP. ☾

Köpte den här när den var nedsatt till halva priset, tyckte dock den var lite för liten, vill gärna ha den här modellen av linnen lite oversize i armarna och längden. Brukar räcka med S ändå, men inte denna gången. Aja, ska försöka töja den lite när den är blöt. Ska man klaga lite till så tyckte jag att motivet blev för högt upp på mig också, haha! MEN annars så är den ju asball.

☆ THE PERFECT BOOTS. ☆

Dom har varit på min önskelista lääänge, men nu är dom äntligen mina! ♥_♥

LIKE A BADASS MOTHERF#CKER.

 
Amg, kär i alla skorna. De två första hade jag tänkt köpa i alla fall, men de där JC-skorna lär jag ju få drömma om länge...

IN FLAMES | WHERE THE DEAD SHIPS DWELL.

Har precis varit och handlat, tur jag följde med annars hade jag väl legat kvar i sängen än. Idag bjuder jag på en låt, och ni MÅSTE lyssna. Alla borde gilla In Flames, hehe. (JOKE)

BED. ♥

Älskar kuddar, påslakan och allt sånt där myzigt. Detta finns att klicka hem på H&M och Ellos.

WILLE DA DAWG.

Lite bilder på Wille från oktober, fortfarande rätt liten där. Eller han såg valpig ut i ansiktet, nu har han växt rätt mycket. Fast det går ju inte lika fort som det gjorde i början. Ska bli kul att se honom när han är en färdigväxt nallebjörn! :')

HAIR.

Tja! jag har velat göra något med mitt hår ett bra tag nu. Vet dock inte riktigt vad, eller en sak vet jag i alla fall. Jag ska inte ha kort hår... haha! skulle nog aldrig känna mig bekväm i det. Har ju haft hår som bara går ner till axlarna för längesen. Trivs bäst i långt hår helt enkelt! var rätt inne på ombre ett tag men nu vet jag inte riktigt... skulle kunna tänka mig ljusbrunt eller en mycket blondare ton än vad jag har nu. Jaja, vi får se... vill göra någon förändring i alla fall!

SHOPAHOLIC.

Godkväll! idag har jag faktiskt varit på Väla en sväng, men det var bara för att papputen skulle till Helsingborg så då kunde jag ju passa på att hänga där en stund. Köpte inget speciellt, bara ett par vanliga tajts, och lite underkläder som var på rea. Har blivit mycket Väla på sistone, haha! speciellt då innan jul. Fast det gör ju inte mig någonting alls faktiskt, hehe.. nähä! nu ska jag se på serie hade jag tänkt. Vi hörs!

2013 ◄◄ SUMMER OUTFITS.

Sitter och längtar tillbaka till sommaren ikväll, och alla outfits man kan bära! Nu när snön ändå aldrig verkar komma så kan det ju lika gärna bli sommar tycker jag, haha. Det hade suttit extra fint med lite brun hy dessutom!

SHIRT AND RED LIPS.

Hejsan! så här ser jag ut ikväll. Ska snart bege mig mot Halmstad så nu är det dags att göra sig redo. Godkväll!

TYPICAL ME 04:56.

Tja. Jag är nog inte riktigt bra på det här med att sova på rätt tider.

✸ HAPPY NEW YEAR ✸

Lite bilder från Nyårsafton. Det blev Toast med lite olika pålägg till förrätt. Oxfilé, potatisgratäng, baconinlindad sparris och sås till huvudrätt, och till efterrätt blev det Hallonsorbet med champagne och jordgubbar. Mycket fint!

2013 ►► 2014.

Tja! då var 2013 över, rätt skönt måste jag säga haha! hade min paljettklänning som jag köpte till nyår förra året. Hade tänkt att använda den då, men så blev det inte, så fick bli i år istället! rätt så sällan man har klänning alltså. Blir ju så argh på strumpbyxor som aldrig håller också! haha...
 
Vi åt tre-rätters-middag igår hemma hos Jenny och Ken. Vi var bara fem stycken men sen lite innan tolvslaget gick vi över till grannarna! fräzigt med raketer men jag tycker alltid att det är lite jobbigt när jag vet att min lilla fjunis ligger hemma och är rädd. Tur att det bara är en gång om året! ;)
 
Gott Nytt År!