TITLE.

Godkväll! Ikväll har jag varit hos mamma och ätit god mat och efterrätt. Firade min födelsedag med mamma lite idag istället. Var ju iväg och åt med pappa, Jenny och Ken på min födelsedag och igår kom Filip hit så det fick bli idag istället.

Imorgon är det äntligen helg och då kommer Filip, sen på lördag blir det utgång med Jenny och förhoppningsvis några till! blir nog finfint. Måste även handla nya byxor... hände nämligen en liten olycka idag. Mina byxor SPRACK när jag skulle sätta mig i bilen... lol, fetma gånger tio. Dock är de ju väldigt slitna och sitter micket tajt. Ville ändå ha nya, så ska se till att fixa det as soon as possible. Fast detta kanske var en liten fettovarning av något slag... hmm, borde nog köpa träningskläder och träningsskor istället...

STUDS AND SPIKES.

(Blev inte så nöjd med kollaget... men detta får duga ändå)
Jofama By Kenza
// Etsy.com // H&M // Gina Tricot // Jeffrey Campbell

24"

Har uppdaterat min datorskärm en aning. Blev en liten födelsedagspresent till mig själv, perfekt att den kom idag! ♥

FÖDELSEDAGSHEST.

Idag fyller jag år! ett år fräzigare, kanske?... 19 blir jag i alla fall. Nästa år blir lite mer episkt! ska i alla fall ut och äta med pappa, Jenny och Ken ikväll eller ja, strax blir det ju. Väntar bara på att mamma ska komma med cheesecake till mig! ♥

CHILL/OUTFIT.

Så här ser jag ut idag. Inget speciellt, orkade inte ha jeans på mig så jag drog på mig en gammal kjol som jag alltid använde innan när jag hade en tajtsperiod haha. Då man självklart ska täcka röven med något, tajtsrumpa är INTE ok! (btw, såg nu att jag håller iPhonen helt efterblivet men nu orkar jag inte ta en ny bild så mina händer får helt enkelt se lite retarded ut.) Just nu sitter jag och väntar på Filip som är på väg hit nu, hoppas ni har en softish söndag! 

MIRROR.


Igår åkte jag hem till Jenny, käkade najs mat och chillade. Sen lite senare blev det utgång med Jessica, Camilla, Sofie och Jonas. Var inte meningen att jag skulle dratt ut men det blev så ändå, så jag fick låna lite smink hos Jenny sen rörde jag mig in mot stan till Bulls och mötte dem. Trevlig kväll! dock väldigt lite folk ute på Bulls än vad det brukar vara, men vi satt kvar tills de fick säga till oss att gå haha. Sen satt vi lite på James och sen drog alla hem vid 2. Nannade som en bebis ända till 12:15 idag hihi. Dock är mitt godis kvar hos Jenny nu som jag tog med dit igår... stenen också. Hade suttit fint med lite sötsaker så här på en söndag. Vi säger så, så hörs vi kanske senare!
 
 

COSY/CAT.

jjosses @ instagram. Fjunig katt och en nybäddad säng, tagna med iPhonen.

Då var helgen här! ikväll ska jag och Filip ut och äta och gå på bio. Hade ju nämligen nio månader tillsammans igår. Har även fått min lön idag som de flesta, blev faktiskt mycket mer än jag hade förväntat mig av bara två veckors jobb! ;) övningskörde igår, gick riktigt bra! går bara bättre och bättre, som tur är hoho! sen var jag duktiga tjejen och läste lite i teoriboken, lika bra att börja... ska snart hoppa in i duschen, hörs kanske senare!

BLACK/BOOTS.


       1. Scorett | 2. Nilson Shoes | 3. Nelly.com | 4. Spartoo.se | 5. Nelly.com | 6. Scorett

OUTFIT/VÄLA.

Så här såg jag ut idag när jag och Jenny var på Väla. Hade tråkigt och kände för att hitta på något så jag smsade den lille tözen. Köpte dock inga kläder, bara två bh:ar och en bambuborste. Behövde en bättre borste för mitt hår, mycket bekväm är den också. Imorgon ska jag till tandläkaren kl. 08.30... ni kunde inte låtit mig få sova lite längre era jävlar?! haha... 
 
Godkväll!

BLACK&WHITE/LEATHER.

♥/RAMONES.

Bär en av mina Ramones-tishor idag. Det var mitt absoluta favoritband innan, kommer alltid att gilla dom även om jag inte lyssnar alls lika mycket på dom längre. ♥ 

Idag hade jag bestämt en tid hos arbetsförmedlingen med min handledare, och jag går upp vid 10.30... fett trött som jag var haha. La mig vid 02:30 så atteh... men då har man ändå sovit ca åtta timmar men jag var en trött bebiz ändå för min kropp vill helst ha tio timmars sömn. Ja, i alla fall så gick jag upp och fixa till mig snabbt sen körde pappa mig dit. Då har arbetsförmedlingen flyttat till ett annat ställe... och sen när jag kommer fram och får prata med en som jobbar där, då är inte min handledare där. Så jävla roligt sånt är, går upp och kommer iväg för ingenting. Bra där arbetsförmedlingen... you suck. Hehehe. 

HUNKYDORY/FALL/WINTER.



My gad. ♥ Får åtminstone vara lycklig ägare av ett klädplagg av kollektionen, (den stickade med stjärnor som jag köpte i Sthlm.) Helst skulle jag vilja ha allt.

BAD UPDATE.

Två random bilder från förra sommaren.
 
Hej! måste ursäkta min kassa uppdatering, men jag har inte haft tid eller lust i veckan. Filip skadade sin fot på hans match förra måndagen så han kunde inte jobba hela denna veckan som varit, så han kom hit på tisdag kväll. Sen har vi umgåtts hela veckan (därav dålig uppdatering). I torsdags åkte vi och köpte fetaste frukosten, stekt ägg, bacon, croissanter, juice, ciabattabröd och smörgåsrån. Fint ska det va! har även övningskört varje kväll nu fram till i fredags, är ju som sagt lite seg med att ta körkort men nu har jag äntligen börjat köra på "riktigt" eller vad man ska säga. Trodde inte jag skulle våga ta mig ut i trafiken efter bara två-tre körningar innan men det gick bra ändå. 

I helgen har jag bland annat, badat, ätit glass, tittat på fotboll, grillat, varit på fest och cyklat. Den där cyklingen tog en aning längre tid än vad den egentligen skulle ha gjort. Var ju en viss person som hade lite problem med att cykla... hahaha. Vi hade dock rätt kul. Ska snart iväg och bada, så nu har jag inte tid med detta längre, men uppdateringen kommer nog vara en aning bättre denna veckan. Godkväll! ♥

70&20ÅRS-FEST/OUTFIT.

 
Bjuder på en outfit från i lördags så länge, tar mig tid till att skriva någon annan dag snart. Puzz!

SELF PORTRAIT/BLACK & WHITE.

Goddagens. Sitter och tittar på "World's strictest parents" haha, skadat program med skadade familjer. Äntligen fredag och om några timmar får jag äntligen se min nallepojk igen. Han är en nalle, oh yez he is. I morse vid 7 väckte Jaffa mig... hon är van vid rutinerna hemma hos mamma nu så hon tycker det är dags för frukost då så det var bara att stiga upp. Sen somnade jag om igen, klippte och borstade henne innan, så nu är hon en stilig hundkvinna med rosa scarf dessutom. Så jävla gullig. Hade tänkt gå ut snart, började regna innan så då sprang alla in, Pysen också. Hörs kanske senare!

RETARDO.

"Normal" VS. retarded. Mest efterblivna bilder skulle jag vilja påstå. Haha, patetiskt att sitta sådär framför camen egentligen men YOLO som alla brukar säga... eh.

Tittade på OS innan när de sprang 200m, Bolt vann guld igen, den killen är ju sick. Nästan lite synd, tyckte att Blake hade kunnat få vinna men han var inte långt ifrån. Nasse (my dawg) kom hit innan, hon stannar bara tills imorgon. Ska ändå inte vara hemma i helgen så då är det ju bara onödigt att hon är här. Imorgon ska vi gå ut på en lång runda, fast kom på nyss att det kanske kommer att regna så vi får se hur det blir med det. I så fall blir det bara en liten, regn har jag fått nog av denna sommaren. Ska gå ut nu och se hur långt hon har kommit på sitt tuggben. Haha! hon äter bara på det om hon är ute, här inne går hon bara runt och är kaxig. Knepiga hunden. 

Godkväll!

HIGH FASHION?

Och hur fan såg detta ut? ibland hittar man fan det knepigaste i modetidningar.

DÄGENZ/ÖUTFIT.

Hajhaj. Skönt att man kan ha shorts idag, tack Sverige! (Har ett par vita låga Converse till om någon undrar.) Kanske skulle börja ta lite bättre bilder så att man ser hela kroppen, sopa som man är... haha. Har typ nyss varit på Maxi med pappa denna gången (wow vilket liv jag har, hänger på Maxi hela tiden) men så blir det när man har skilda föräldrar, haha. Köpte lite till smink hehe. Äger ju faktiskt inte alls mycket smink egentligen... brukar alltid prioritera kläder först that's why. Ska bli intressant att sminka sig i helgen nu när man har nytt mög. Ska för en gångs skull laga mat ikväll till mig och pappa, dock tortillas världens lättaste maträtt typ. Fast jävligt gott! 

Blev väckt av att Filip ringde idag kl. 12:15... oops. Hade ställt klockan på 10:45 men min kropp var tydligen inte redo då så jag somnade om. Jaja, har ju ändå fått lite gjort idag så det känns ändå okej. Sen får jag skylla lite på att jag inte kunde somna igår så det blev lite senare än förväntat.

Hörs senare! 

YSTAD/MALMÖ/HELSINGBORG.

Får bli två färska cambilder på egotjejen herself i slarvigt uppsatt/nedsläppt hår.

Var ute på en liten roadtrip igår med pappa och Jenny. På vägen till Ystad stannade vi på Kopparhatten, fotade lite sen åkte vi vidare. I Ystad åt vi asgod mat, (se varmrökt lax i tidigare inlägg) där var inte så mycket att göra så vi körde till Malmö efter att vi hade ätit. Var och tittade i butiker inne på Triangeln, stannade dock inte där så länge, så vi körde till Väla, var ju ändå på vägen hem. Haha! stackars pappa som bara har suttit utanför när jag och Jenny var inne i butiker och tittade. Han fick roa sig med glass så länge hihi. Sammanfattat: en trevlig dag.

Usch... idag har jag dock varit uttråkad. Vädret SUGER ju sönder totalt, dock ska det ju bli lite bättre till helgen. Typ nästan lite höst ute idag, nu ikväll var det väldigt kallt. Åkte hem till mamma och åt hemmagjorda hamburgare, och fick även med mig lite nytt smink hem från Maxi. Tanken var att jag bara skulle köpa ny mascara, men det blev ett läppstift och en läppenna också. Blev väldigt fint med läppenna faktiskt, aldrig ägt en innan men det ser liksom mer "noggrant" ut om man använder det.

Snart helg, äntligen! då blir det festligheter och nalligheter. Haha... på tal om nalligheter så tror jag att jag ska gå och borsta tänderna nu och sen gå och nalla ner mig i sängen och spela Songpop. Godnatt!

THE WHO.

Köpte denna fräziga muggen till pappa när jag var i Stockholm. Hade en butik där de sålde massa bandsaker. Hittade bland annat Joey Ramone och Kurt Cobain som små prydnader. Ville nästan köpa men eftersom att de bara slänger på väskorna på bandet sen när man ska på flyget, så ville jag inte riskera att de skulle gå sönder.

RALPH LAUREN/DENIM & SUPPLY.

En dagenz bjuder jag på idag. Köpte en ny kudde igår också, han är fin (på bilden ovan). Passar bra in i mitt rum och USA-samling. Önska att vår flagga hade sett ut så istället hehehe.

CORAL/LEOPARD.

Lite mer fint som jag shoppade i Stockholm. ♥

BEIGE/LEATHERJACKET.

Ny jacka som jag köpte igår när vi var en sväng i Malmö. Han är mycket stilig och fräzig, (och ja, alla saker jag äger är en han.)

VARMRÖKT LAX.

Varmrökt lax/räkor/potatissallad/romsås/sallad/saffransbröd. Lunch i Ystad igår, amazing.

FLY AWAY.

Lite bilder från flygningen från Ängelholm till Stockholm.

STOCKHOLM/DEL 2.

Gamla stan/Stockholm.

HUNKYDORY/LEVI'S.

Hejzan. Har då som sagt befunnit mig i Stockholm från tisdag-torsdag, så därför har inte uppdateringen varit den bästa. Höhö, känns som att jag har skrivit det ett antal gånger nu, men ibland har man bara inte lust till att blogga osv så det blir helt enkelt så ibland. 

Vi har i alla fall sovit på ett hotell som heter Birger Jarl, rätt så centralt eller ja, ca 15-20 minuter in till där allt händer så att säga. Dock var jag dum som valde soffan som de hade gjort om till en säng, jag trodde den var lika mjuk som de andra två sängerna men nej... hård och ingen studs. >': så jävla sorgligt, men två nätter överlevde jag. 

Sist jag var inne i Stockholm var väldigt längesen, typ fem bast eller något. Kommer ihåg att jag köpte en anka (gosedjur) haha. Har haft det trevligt i Stockholm i alla fall, väldigt fint där och hur många affärer som helst att gå och titta i. Älskar Urban outfitters särskilt, såna fräziga butiker som inte finns här nere... that sucks. Fotade också en hel del och jag är nöjd med bilderna, blir alltid bäst med vidvinkelobjektiv när man ska fota platser så jag använde bara mitt orignalobjektiv. Har ju iofs bara två objektiv lol. 

Har varit med Filip i helgen, var och tittade på när han hade match i fredags sen gjorde vi inget speciellt. I lördags drog jag, Filip och två av hans kompisar ut en liten runda i Halmstad och chillade. Åt också på Laxrökeriet i Laholm, mmmm älskar ju lax om någon har missat det. Sammanfattat en lugn helg, nästa blir däremot festligare. :D

Vi säger så sålänge, godkväll!♥

SHOPPING/STOCKHOLM.

 

STOCKHOLM/DEL 1.

MATBILDER/STOCKHOLM.

Lite trevlig mat från dagarna i Stockholm. ♥_♥

LEVI'S 501.

Äntligen är jag ägare till dessa efterlängtade jeansshortsen. Passar fan till allt, vill ha på mig dom typ hela tiden haha! ska helt klart inhandla fler 501:or. ♥

FREDAG/OUTFIT