RAWWWRR!

Första december imorgon, och då får jag äta choklad! har en Svampbobchokladkalender, HA! fint ju. Nu ska jag och mamma baka lussebullar, neejZ.


Ser LESEN/REDD ut men det är jag icke!

BITTERSWEET MEMORIES.


Musikvideon för BFMV - Bittersweet Memories

(Synd man inte får se Matt i bar överkropp lite mer HAHA)

29.

Jag är trött, men jag måste plugga. Usch... engelskaprov imorgon. Orkar knappt titta på skärmen, blev inte så jättemånga timmars sömn inatt, hehe. Inte så bra dag för övrigt, börjar med att jag försover mig och missar bussen med sekunder. Sen fick jag dessutom en pinne i ögat när jag sprang till bussen, gjorde ont som fan, och mitt öga bara rann och sen såg jag ut som en panda på ena ögat. Mamma var snäll och skjutsa mig till Laholm, och då var bussen sen dessutom. Nae, ingen bra dag men hade en rätt så chill mattelektion. Fast inte så nice när läraren hackar på en för att man går 5 minuter tidigare för att hinna med sin buss hem, men det är okej när andra i klassen går tidigare för samma anledning... ska bli nice med jullov! ha de fint.

MEMORIES.



All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me.

It's gettin' late but I don't mind.

FÖRSTA ADVENT.

Meeeeeen vad helgen ska gå fort! hatar att det är söndag. Första advent idag, HA! sjukt, snart julafton osv... snö och sånt som det ska vara på vintern! mysigt ju. Nu ska jag gå och sätta upp mina stjärnor i fönstret, haha! Kanske skriver senare, ha de!



Fotograf: Sigrid
Redigering: Jag

TWENTYSEVEN.

Seg idag. Har inte så mycket planer inför kvällen, får se vad som händer. Kanske borde städa mitt rum hehe, ni får ha de gytttt!

THERE'S NO SYMPATHY FOR THE DEAD.



ESCAPE THE FATE
Älska låten!

WILL I JUST FALL TO PIECES?

Nu ska jag sammanfatta min dag. Började med att jag gick upp 7:18 (haha det ska vara exakt), duschade.. och var cptrött för jag la mig klockan 2. Sen körde mamma mig till Halmstad vid 7:55, började 8:30 idag. Hade historia, sen matte och sist svenska. Hade ingen mediekommunikation idag så jag och sälN kunde ta 13.05-bussen. NICE! på svenskan spelade vi bara upp minidraman, så kunde ju egentligen skippat den också. Nu när jag tänker efter så kunde jag lika gärna varit hemma, för på matten fattar jag ingenting (matte B) och historian, var det bara redovisningar, och jag gjorde min redovisning igår. Haha! men jaja.. det gick bra att dra till skolan ändå höhö.

Innan var jag hemma hos mamma och åt och lite sånt. Handlade också, då dök där plötsligt upp en säl framför ögonen på mig! trevligt ju. Nu är jag i Skummeslövsstrand igen. Blev dock en lite oförväntad händelse när pappa kom och hämtade mig. När jag går ut så står där en NY BIL! HAHA, skratta så jävla hårt! en Volvo S40, röd. Det blev en fin biltur hem. Pappas förra bil var liksom inte den finaste.

Börjar bli jävligt kallt ute nu, så ett tips: se upp så ni inte halkar! HAHA, det kan se väldigt roligt ut. Inte kul när man själv hamnar i den situationen, hehe. Det var allt för mig, ha de fint som fan! ♥


HA! rätt så cool eller? (Sigrid som fotat)

VINTER.



Fotograf: Sigrid
Redigering: Jag

KILL ME QUICKLY.

Smart som man är så sparar man alltid arbetet till sista dagen. Så har suttit och gjort det hela kvällen typ. Det var jättekul. Nej, men är klar nu i alla fall. Har svinmycket i skolan, måste typ försöka göra klart allt nu så jag slipper skiten sen. Men jag är ju bäst på att skjuta fram saker, HEHE. Jaja, måste nanna snart. Godnatt!


Porträttfoton på mig från fotolektionen i onsdags.

Fotograf: Sigrid
Redigering: Jag

THE SOUND OF TRUTH.

24/11 EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON. Kallt med Converse idag kan jag säga er, har haft foto hela dagen så jag och Sigrid den fräcke fotade varandra. Tog en "Behind-the-scenes-bild" där jag är lite cool med min halsduk. Fast ne, imorgon har jag en redovisning i foto, en i historia och utvecklingssamtal. Med andra ord, jag längtar inte tills imorgon. Ha de gott!

ONE WILL STAND, ANOTHER WILL FALL DOWN.

Hemskt väder att vara ute i idag, helst undviker jag det. Måste snart börja plugga, kommer gå segt idag. Alltså, måste tyvärr säga att det inte finns något tråkigare. HEMSKT är vad det är! har en redovisning om Digerdöden denna veckan plus att andra fördjupningen om 30-åriga kriget ska vara inne. Sen boksamtal och engelskaprov på måndag, och nästa fredag ska bokrecensionen vara inne. Sen även några uppgifter om epoker i svenskan. Skjut mig någon? jag är klagarN idag.



Distortion Sleep - SOILWORK

CLICK!

Seg dag. Godnatt!

AWESOME HELG.

Har haft världens bästa helg! var helt jävla underbart i Malmö igår! ♥



GLAD TJEJ på konsertdagen!

Fin bild..................



HAH! Sophias glasögon!

TAGGAD?!?!?!

Tönten (jag) i tåget...

Söt..........

The King Of Burger King!


Förbandet Funeral For A Friend (Escape The Fate skulle också ha varit där men det blev inställt.)







Lite äckliga och sledna påvägen hem..

MALMÖ.

Vad gör vi? NU KÖR VI!!!!

BÄSTIS.


Älskar min bebis ♥

I'M NOT ALONE, YOU'RE NOT ALONE.

Fredag idag då. Neeejz! snart lördag.. AWESOME! sen kommer Sophia hit och sover här tills imorgon, sen beger vi oss mot MalmöÖöÖö! började 10 idag, eftersom jag inte hade någon historia denna veckan, så mamma körde mig in till Halmstad. Sov ändå till typ 9:10, så fick äta frukosten i bilen och lite sånt men det gick bra ändå, haha. Idag skulle jag, Sigrid och Sälman ha "Inte-svära-dagen" men ja.. det gick inte så fint. Sen har jag blivit lite mobbad i skolan idag, av Sigrid och Isabelle mina FÖRE DETTA kompisar. Nä, nu ska jag avlsuta här innan inlägget blir för tramsigt. ;) HA DE FINT!

HER VOICE RESIDES INSIDE MY HEAD.

BLOGGA inte igår för jag var faktiskt inte inne på datorn, utan bara på iPhonen. Hade som sagt idrottsdag igår, kan sammanfatta det kort. Hallandstrafiken är cp, även så LBS. Är ledig idag, för vi har ett arbete i foto som är lite fritt. Fotostudion var bokad hela dagen så jag har inget att göra i skolan. Sen har jag ingen historia denna veckan, för det är uppdelat. Nästa vecka är halva klassen ledig på historian och nu är jag ledig denna veckan. Så jag börjar också senare imorgon! :D igår hämtade jag ut biljetterna till BFMV. Det är även två förband som ska spela, Escape The Fate och Funeral For A Friend.

Blir nog nice! Nu bjuder jag på lite bilder från igår. (Tagna med iPhone)


Jag och Isabelle var fräcka och tog en Chailatte innan vi tog bussen till tennisen.

HÄFTIG TJEJ MED MINA SMÖRGÅSRÅN<3

GOTT!!

Efter tennisen åt vi på Burger King, som jag inte visste fanns i Halmstad ens!! :O

Häftig!!

Ännu häftigare!!

A PARADOX WITH FLIES.

DONE WITH EVERYTHING, DIE FOR NOTHING.

16/11. Snart julafton mina vänner! haha, men alltså det är inte långt kvar tills 2011. Tiden går fort! veckans chilldag idag. Börjar med engelska 8.10, sen idrott klockan 10, sen slutar vi. Sitter och lyssnar på musik och chillar lite nu. Är i Vallberga, så får väl dra ut med Nasse snart eller något. Aja, det var väl allt jag hade att skriva just nu. Ha de fint!

FILIP OCH FREDRIK.


Hahahaha! älskar detta klippet. :D

YES!

Äntligen klar med historiaarbete (det ena i alla fall) ska vara klart imorgon, GÖTT! :D nu återstår bara, redovisningen och den andra fördjupningen... snacka om overkill. Fast ska inte göra det nu som tur är. Grattis till pappa på Fars dag också! ♥ Nu är jag hungrig, ska ta något och käka. Ha de, peace.


DEATHBOX.


MNEMIC

Fan. Måste sova...

FYFAN..


vad snygga byxor....









fast ne.

WE ARE POSSESSED.

GodkvällN. Äntligen klar med filmanalysen i svenskan. Får jag inget VG/MVG nu får jag lite adhd. För då har jag ju suttit och gjort 8 frågor i onödan. Jaja, vi får se hur det går. Har historiaarbetet kvar och göra nu också. Det ska vara inne på måndag nämligen. KUL!!!

Men nu är det slutsnackat om skolan. Tyvärr känns det typ som att jag inte något annat att skriva om, för skolan börjar ta över mitt liv känns det som. Jaja, nästa lördag är det BFMV i Malmö som gäller! fan vad tiden går snabbt, måste hämta ut biljetterna och leta upp var "Baltiska hallen" ligger. Sitter här och har det rätt så segt nu... :/ kanske lika bra att börja med historian. Fast jag hade tänkt gå upp lite tidigare än vanligt och börja på det imorgon istället. Vill gärna få LITE rolig helg också. Hoppas ni har det bra! peace.



Headhunterz

PLUGGHELG.

FAN vad kul att börja göra läxor direkt när man kommer hem från skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEVER ALONE, ALWAYS ALONE.

Kass uppdatering.. men ska jag vara ärlig så har jag inget speciellt att skriva om vad som händer. Skolan gör mig så trött, så jag orkar typ inte. Får se om det blir lite bättre uppdatering i helgen. Fast kan inte garantera det eftersom att jag måste jobba på som fan med ett arbete. Just nu sitter jag och gör en filmanalys i svenskan. Inte världens lättaste, svår film också.. Romeo och Julia. Sen måste jag fixa bok, har en bokanalys som ska vara inne snart också. Sen engelskaprov, nytt projekt i foto B, historiaarbete, MDK-uppgift kvar också... alltså AMG. SKJUT MIG. Ni får ha de bra i alla fall (hoppas ni har mindre läxor.. eller nej hoppas ni har mer mohahaha)


Takida

UPDATE.

HEJ. Jag har inget att skriva, HEJDÅ. (Det var bara en liten uppdatering, kanske inte så lönt men ja varför inte hehehehe)

SCARS ON BROADWAY.



SCARS ON BROADWAY - They say

LITE NYA SAKER:


Ny gullig mössa, vet ni gillar den. HA!

Äntligen SATC-boxen med alla säsonger!

Nytt skärp (det breda)

En "gran" till julen hahaha


USB-minne

..och en till mössa

Köpte också strumpor, underkläder, en borste och 2 iPhoneskydd. Tror det var allt i alla fall! ;)

LAME SÖNDAG.

Hej. Jag måste typ.. plugga.. får se om det blir något av det, har ju ingen lust direkt.. dessutom är lovet är slut! jag gillar det inte i alla fall. Ni får ha de så gött! peace!

CHAAASEERR!

HEJ ensamkvällen. Haha, alltså idag har jag bara legat i sängen och kollat på SATC-avsnitt, och nu sitter jag här ensam hemma med musik och har det faktiskt rätt så tråkigt. Tror nog det var allt... hehe ha de fint.


CRYPSIS

02:50 6 SEPTEMBER 2010.

Hej. Nu är det så här att jag inte orkar skriva så mycket, Gekås idag som sagt. SVINmycket folk, fick köpt lite nice saker. Kanske kan lägga upp lite bilder imorgon eller någon dag. Säger godnatt, fast jag ska inte sova riktigt ännu.. men GODNATT ♥

SIXTEEN DAYS LEFT.

Då var biljetterna till BULLET FOR MY VALENTINE bokade, shit bara 16 dagar kvar ju! awesome!! :D :D :D

Har jobbat lite lite på historian idag, inte kul. Imorgon blir det Ullared hoho. Pappa skulle till Falkenberg och kolla någon sak med bilen, så mamma och jag hänger på till Gekås. Dock ska vi köra typ vid 7:30, AMG. Jag som varit uppe lite för länge varje natt. Aja, bara upp också fortsätta sova i bilen, haha. HA DE GYTT!


FALLEN LEAVES.

Hej. Nu ska jag in i duschen, sen tänkte jag försöka få något gjort på historian och sen kanske ner en runda med Nasse på stranden, HA DE. Peace!



BILLY TALENT

RETARDED.

http://www.stfd.net/


SKJUT MIG.

Försöker jobba med historian (OVERKILLarbetet) skjut mig.


Sån tröja borde jag ha eller nåt hahahahahha

STAMP ON THE GROUND.

Hej. Finns faktiskt inte så mycket att skriva men jag får väl uppdatera lite, imorgon hade jag tänkt börja lite på historian (overkillarbetet) inte för att jag vill men jag MÅSTE. Så då kan man inte vara uppe till 5, vakna vid 8, somna om och vakna vid 14, hehehehe. Fan. vad. trist. Men det måste göras, HA DE GÖTT!



ItaloBrothers

1 NOVEMBER / MÅNDAG.

Hej. Tror jag ska rensa lite bland mina bilder. Hejdå.