GET UP!

Hej. Random pic får det bli också! tror jag har kommit in i en lite ond cirkel... somnar vid 4-5 sen sover jag lite länge haha... aja, vem är det som har bestämt att natten är till för att sovas på? planer för dagen: inga. Blir väl att vara slacker of doom sen bara för att vara lite aktiv så kan jag dammsuga rummet. ;) Hörs kanske senare!

SLIPKNOT | METALTOWN 2K13.

(Inte min film!) Totally fucking amazing, ryser av att tänka tillbaka på när Slipknot spelade på Metaltown (och Coreys röst, my gaaad!) så sjukt jävla bra var det! vi stod och väntade i ca 1h och 30min för att få vara längst fram och där höll vi oss också. Så jävla episkt band, ett oförglömligt minne så att säga! ♥

TEX MEX | PART THREE.

TEX MEX | PART TWO.

Tycker det är riktigt kul att fotografera fin mat faktiskt! det hade varit något att göra, fotografera till en kokbok huehue. Kan vara för att jag är en food lover också... ;)

TEX MEX | PART ONE.

Godkväll! igår var jag hos Jenny, vi käkade mexikansk mat! aldrig ätit just den typen av mexikanskt så det var ju lide spännande va. Gott var det också! inte alls samma sak som tacos, detta var faktiskt godare. Sen blev det utgång lite senare, satt först på uteserveringen och sen blev det vidare till B&B. En trevlig kväll med andra ord!

DE ROYAL.

Godkväll! så här har jag sett ut idag, har på mig min trogna Ramones-tröja. Mitt första favoritband för övrigt, forever in ma heart, oh yez! idag har jag träffat mamma och bebisvalpen lite. Den sötaste på jorden är han ungefär. Sen såg han hästar för första gången idag, gick fram en bit och så fort den rörde på sig hoppa han till och sprang därifrån, haha! så söt. Imorgon blir det en sväng till Halmstad, så bäst för vädret att det blir som väderprognoserna visar.
Vi hörs!

♥ NEW HEELS.

Beställde de här skorna för ett tag sen, men då fick jag hem dom i "skinn" istället. Såg att det var dom som hade gjort fel, men sen fick jag hem rätt tillslut! lite tajta att ta på men sen sitter dom minsann fint på foten! invigning kommer att ske imorgon. ;)

JULY | OUTFIT.

Så här ser fröken Josefin ut idag!

GRILLE ☼ CHILLE.

Hej på er! idag har jag jobbat som vanligt, varit i Halmstad en sväng, sen på Maxi och till kvällsmat blev det grillat! köpte även marshmallows som en liten efterätt! onomnom. Tycker det ska vara sånt här väder för alltid... ♥

KORN (FT. SKRILLEX AND KILL THE NOISE.)

Denna spelas flitigt i högtalarna just nu, so nice!

18 | JULY.

Ser ut så här idag, fjortisposar lite framför spegeln också.

Hejohå! så lat på att uppdatera nu, men ja, det har jag ju redan nämnt en gång. Idag har jag faktiskt inte gjort någonting alls sen jag kom hem från jobbet. Igår var jag dock i Båstad en liten sväng och träffade en kompis jag inte sett på länge. Borde hitta något att käka nu kanske, tycker Pysen kan ställa upp och vara kock! men han bara ligger och sover... katter kan ju ingenting. Haha! vi hörs!

CALIFORNIA | 48.

Ser ut så här idag om någon är intresserad. Systemkameror gillar att ta fram ens dåliga sidor dock, mörka påsar under ögonen vill den att jag ska ha. Ser inte ut så i spegeln ju, hallå?! :<

Hej! ska snart hem till mamma, min morbror, hans fru och min kusin ska komma dit så då kan jag väl också vara med tänkte jag. Vill dessutom träffa den lilla bebishunden, vi hörs kanske senare!

WILLE.

Så fluffig, liten och söt. En dag kommer han bli en stor nallebjörn! ♥

DRESS | OUTFIT.

Så här såg jag ut i fredags när jag och en kompiz var i Båstad på Pepe's!

Hejsan! inte så fantastisk på att uppdatera just nu, det där jobbet gör mig trött osv. Varit fint väder nu dessutom! Har solat och massa ju, och igår var vi på stranden med lilla valpen. I fredags var jag ute i Båstad och åt på Pepe's bodega med en kompis och sen var vi kvar där resten av kvällen. Äckligt mycket folk var där, äckligt mycket folk av äckligt folk dessutom! hahaha. Har lite svårt för stekare/snobbar/bratz, leker häftiga bara för att dom är i Båstad. Jaja, vi hade rätt kul ändå! men jag trivs bättre utan skjorta kavaj och röda byxor-folk, haha. Not my type at all. Någon spydde utanför toaletterna också... stekare kan inte dricka, nae. Nähä, nu ska jag gå och klappa fjunet och äta något, vi hörs!

RUTER.

Rutig idag.
 
Hej! jobb idag med, antar att det blir jobb varje dag hela juli ut och säkert en bra bit in på augusti. Gött med bara max 3 timmars jobb dock! men inte så gött att aldrig få sova länge... blev så jävla arg idag. Var jättesoligt och varmt när jag jobbade och sen när jag kommer hem, då går solen i moln precis när jag hade lagt mig i bikini på verandan. Lagom irriterande! och sen när jag åkte till mamma så skulle solen komma fram... haha typiskt, men jaja, imorgon hoppas jag på att få steka i några timmar! våga ta min sol ifrån mig stupid clouds. :< Men nu ska jag snart ta lite jordgubbar med glass och sen starta säsong 7 av Rederiet!!! blev så jävla lycklig när jag såg att dom hade släppt ut det på öppet arkiv, haha..... vi hörs!

LILLA BEBBEN.

Lite bilder på Wille från idag, han har alltså ett namn nu. ;)

GÖTEBORG | METALTOWN 3.

Rosooor och lite shopping.
På en restaurang på lördagen. So nice! blir hungrig varje gång jag ser bilden... haha.
Glass i solen och en Screwdriver!

Mysig park i mysiga Göteborg!
Där fanns ett växthus i parken, massa växter everywhere!
Kan inte glömma egobilderna ju...

Sammanfattat: jag ♥ Göteborg.

GÖTEBORG | METALTOWN 2.

Spegelposarna...
Just chillin' @ölområdet.
Stenar. ♥
Heftiga pojkar i väntan på Slipknot.
Slipknot. Min enda bild på Slipknot... haha. Fan alltså.

Fredagen var fantastisk med andra ord.

GÖTEBORG | METALTOWN 1.

3-dagarspasset.
Mustasch (torsdag), eftersom att Motörhead ställde in sin spelning pga. sjukdom... så kom Mustasch dit istället. Hade gärna sett Motörhead ju men Mustasch gjorde ett bra framträdande, och på slutet kom faktiskt Mickey Dee, trummisen från Motörhead in också körde dom Ace och spades tillsammans, fräzigt!
Soilwork (fredag)
Korn (lördag)
Haha så jävla vackert... taggade på fredagen eftersom att Slipknot skulle spela då!!

Godkväll! bjuder på lite bilder från Göteborg/Metaltown nu, dessa är tagna med mobilen som för övrigt är bättre än digitalkameran jag tog med mig, haha kass... lite sämst att jag inte fick några bilder på Slipknot heller typ... gick inte så lätt att ta upp mobilen när man stod längst fram! ;) var verkligen värt väntan, helt amazing var det. Förlängde ju dessutom deras spelning så det började en kvart tidigare. Sånt sjukt bra band!

VALPEN.

Hejsan! ska försöka börja uppdatera mer så alla mina miljoner fans blir nöjda. Hehe... i söndags direkt när jag kom hem från Metaltown körde vi och hämtade vår valp. Det är en hane, och vi har inte riktigt kommit på vad vi ska ha för namn på honom. Otroligt söt är han i alla fall! har inte lust att sitta här och skriva nu, men ah, har haft det jävligt bra i Göteborg osv. Rätt tråkigt att komma hem, enda jag saknade var min gamle katt här hemma annars hade jag gärna stannat kvar. ;) Vi hörs kanske senare!

METALTOWN.


NU KÖER VI! så jag lär inte vara så aktiv här på bloggen. Vi hörs!

COSY DETAIL.

Köpte även en ljusslinga till min klädställning, har velat ha det ett bra tag så jag var tvungen! och det blev precis så bra som jag förväntade mig. :D

NYTT FRÅN VÄLA.


Pysen skulle tvunget vara med på en bild, hehee. Köpte en långklänning också men den får ni se någon annan gång. Köpt två klänningar på en dag, amazing. Äger inte så många klänningar då jag inte bär det så ofta men det kan ju vara rätt så soft ibland!

LÅNGA NÄTTER.

Ser glad ut som vanligt... haha. Tycker nog att jag borde färga mitt hår... solen vill ju förfan aldrig bleka utväxten... ser dock värre ut på bilder verkar det som, hmm.

God (sen) kväll på er! igår var jag och Jenny på Väla en sväng... ja ehm, vad ska man göra. Man bestämmer sig för att hitta på något, fult väder och det enda man alltid bara kan komma på det är att shoppa. Råkade köpa mer än jag hade tänkt mig också... he he. Inte bra när man vet att där finns hyfsat bra med pengar på kontot. Tänkte jag kanske kunde visa mina inköp imorgon eller något om jag har tid. Ska packa och sånt tråkigt mög, tänkte sova lite också. Ska ju börja jobba varje dag nästa måndag så det gäller att ta vara på sena nätter och långa sovmorgnar de här dagarna.

Var på Madison's igår också, det var faktiskt rätt kul! Anton Ewald var ju där och allt, haha... ok han är snygg, det måste jag faktiskt erkänna. Behöver dock inte stå och skrika när han står på scenen... hängde mest där ute på innergården hela kvällen. Vill inte dansa bland massa lökiga tafsande personer. No. Nähä, nu känner jag att det börjar bli mycket text här! får bli sängen + Rederiet, love it. Säng + serier/program = ♥

Godnatt!