VALBORG.

Madison's igår! Inte så mycket folk (vilket jag hade en känsla av att det inte skulle va heller) men ändå hade jag en mycket fin kväll! ♥ Sen sov jag hos Sophia inatt, vi har chillat stenhårt idag.. lekt med vattenbalonger och sånt häftigt.

Bjuder på lite bilder från igår:

Det blir så bra när man glömmer ändra inställning på kameran.. haha, sär.

Snyggt hmm...

Fin dag idag, eller den började kanske inte så bra.. fick jaga bussen med bilen, men som tur var så stod där en person så jag hann stanna och hoppa på. Hade varit kört annars! Hade mitt muntliga NP i svenska B i dag, jävla gött och ha det gjort! Snackade om Facebook, om det var intressant för någon att veta. Nu ska jag brumma till Sophia! Madison's ikväll, hoppas det blir kul. Kommer dock se efterbliven ut, för jag har lyckats få skoskav av mina Converse så nu får jag halta lite smått, he-he. Skulle satt på plåster innan jag gick barfota i dom! D: Jaja, ha en soft kväll!

IN KOMMER STEKARN. JOSSE INGEN TVEKAN.

Häftig.

SVARTVITT.

Sooft skoldag! Redigerat bilder och fotograferat ute i det fina vädret!

PÅSKLILJOR.



Känner inte riktigt för att skriva så mycket denna veckan så det blir mest bilder.. ;) Men kan skriva lite nu ändå, slutade tidigt idag. Tog bussen hem vid 12, och så jävla gött väder! har nog ingen missat.. sen var jag ute med mamma och Nassis på en lång runda, typ 1 timme och 30 minuter.. duktigt! Snart blir det pannekagor! NAJS.

B/W.

FINAST.


Blir en till bild på min coola katt som står och steker i solen med bilen i bakgrunden! Haha, så fin. Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig. Godnatt! ♥

VÅR.


Lite så här random bilder på en kvist, haha.

-


Denna veckan vill jag dö.. onsdag: historia-inlämning (arbete om andra världskriget) torsdag: foto C-inlämning, fredag: två redovisningar: om andra världskriget och muntlig NP i svenska B. Tror jag måste plugga... men jag orkaaar verkligen inte skolan! Fan så gött det har varit med lov i alla fall, nu tillbaka till verkligheten typ... Jaja, ha're gott!

HAHA.

Haha cool.. Hitta en sida där man kunde testa glasögon, eftersom att jag måste skaffa det... blir nog pilotmodell isåfall faktiskt. Lär väl skaffa linser sen men först glasögon.. he he.

DAGENS:


(Mobboffer på bilderna!) hahaha.. VÄDRET ♥♥♥ Stekt lite i solen idag, sen har jag planterat blommor haha! Pappa ville jag skulle göra det så jag var snäll och gjorde det. Ikväll blir det grillning! GÖTT! Sen har jag inga fler planer på denna kvällen D: aja, Ha de fint!

iPad 2.


Mmm kom till mamma..

HEJ!


Kom typ hem från Maxi för ett tag sen.. var med pappa och handlade, huhu så intressant. Innan kom mamma förbi med ett påskägg till mig, hihi! gööötttt! Sen hängde jag med till Vallberga och låna duschen och käka god grillad mat. Har alltså inte gjort särskilt mycket idag.. imorgon ska jag i alla fall upp i tid och sola (bara det inte blåser). Blir ju antagligen fint väder imorgon också! Ha en bra kväll. ♥

STEKARE.

ASNICE VÄDER IDAG!! Har såklart solat, så jävla gott i solen! Fick lite färg i alla fall, mest på benen och magen huhuhu. Lite senare kommer Sophia hit, ska köra rundor på stranden med våra mopeder och leka häftiga... har även hunnit med att byta påslakan och dammsuga rummet. Var ute på en nattpromenad med Nasse igår, och hon blev jävligt skitig, haha. Satt och torka henne i typ 10 minuter. Ändå var där en stor sandhög på mitt golv idag. Hon ville också ligga i sängen så även min säng var sandig, men har ju som sagt städat bort allt nu så det är luugnt! Kom ihåg när jag var typ pedant när jag var liten. Så jag blev typ ledsen om jag inte kunde bädda sängen perfekt.. HAHA! Eh.. ja.. ska strax käka lite kvällsmat! Ha'reeee!


Steekare!

Cool hund kör "inte titta in i kameran-posen!"

TODAY.



VÅR.


Gött väder idag igen! Solade ett tag innan, fick lite färg på benen i alla fall! Tycker dock att det inte behöver blåsa, blev ju lite kallt då men jag ska inte klaga. Hade tänkt plugga idag men palla sitta här inne när det är sol ute. Får se om jag gör det senare istället, hehe. Nu ska jag ut med hunden! Hare gottttt

I MISS YOU.


Nice att min biffiga arm kom med på bilden också..

Just nu sitter jag och chillar och tittar lite på ett program på tv:n. Massa ljus tända också, blir väldigt varmt här inne faktiskt! Men jag tycker det är gött, hihi. Imorgon hade det suttit asfint med lite shopping men nej.. tror jag borde plugga. Hade föredragit något roligare men men.. tror jag ska gå och lägga mig lite tidigare än igår natt. Känns som att detta var ett rätt så onödigt inlägg men skit i det jag publicerar det ändå. :D Godnatt!

CONSCIOUS COLLECTION.



HEJ! Nice söndag idag. Fick dessutom bli en bild på vad jag har på mig idag också! Btw, tummen upp till H&M:s nya kollektion! :D Köpte linnet (på bilden) om ni ville veta. Var ute och gick på stranden innan med mamma och hennes killes barn, plus deras hund och Nasse. Vaknade dock sent idag, var uppe rätt så länge igår så inte så konstigt. Hade asont i ryggen när jag vakna, har fortfarande lite ont när jag rör mig ibland. Måste legat konstigt inatt eller något.. >: Får väl snart gå och göra lite kvällsmat till mig och pappa. Han är ute och fäller tallarna som är runt vårt hus. Alla ska ner sen, haha gött! Ser fan cp ut när dom är så stora. Så.. nu vet ni det också! heheee. Ha de fint!

LÖRDAG.


Kände för att lägga upp en "dagens outfit" idag, haha. Dock palla jag inte sminka mig, men det behöver man inte göra varje dag! Bilden är lite pixlig här så den ser lite konstig ut men jajaja. Har typ inte gjort ett skit idag, tror jag ska dra ut med Nassi en runda strax. Ha de gutt!

ALL FOR THE THRILL.


IT'S FRIDAY, FRIDAY, GOTTA GET DOWN ON FRIDAY! Mmmmmm älskar den låten, världens bästa! ♥ 

Hoppas alla förstog att jag skämtade där, annars är man lite smått efterbliven skulle jag vilja påstå. Innan så var Sophia här en stund, sen gick vi ut en runda i the big city Skummeslövsstrand och träffade M. Inte så händelserik kväll precis, men ändå helt okej. Har varit ute i ca 3 timmar i alla fall, sen var jag ute en runda i skogen med mamma och Jaffa innan. Aktiv idag, hihi. Brukar inte gå ut så mycket nu när det har varit kallt men nu börjar ju vädret bli riktigt nice så man kan vara ute mer. Hade skriftligt NP i svenska B igår förresten, hoppas det gick bra! Skrev ändå rätt så mycket tycker jag, men det är ju inte det som räknas.. hur mycket man skriver. Vi får väl se.. gött med påsklov nu! Fast måste tyvärr plugga också. Har två inlämningar och 2 muntliga redovisningar veckan efter lovet. Inte okej. Jaja, så är det.. väntar på att Big Brother ska börja, så jag kan lägga mig med mitt najsiga duntäcke. Fattar inte varför jag ens tittar på Big Brother, helt meningslöst skitprogram typ? Haha! Ha de fint! Godnatt.

SWEETHEART.



SO YOU WANNA PLAY GAMES WITH MY HEAD?


Denna dagen börja inte bra. Det mesta går väl sådär just nu, vädret är till och med äckligt idag.. har inget kul att skriva så kan lika gärna låta bli idag känner jag. Emo-Josse, haha. Ledig imorgon i alla fall så det är fiint! Ha det bra!

PEOPLE EQUAL SHIT.


Måndag. Försov mig inte imorse! Kändes gött, men jag trodde först att det var helg när jag vakna.. men nej, måndag och skola. Får ju vänta i 40 minuter i Laholm på bussen till Halmstad varje måndag, men idag var det ju fint väder så det var i alla fall nice. Kanske borde dra ut en runda, fast min hund är inte här nu så det är inte lika kul att dra ut då. Nae, Har inte så mycket att berätta idag så ha de!

JUST LIKE YOU.

Inte så taggad på att gå upp imorgon faktiskt. På söndagar brukar jag alltid sitta uppe lite för länge, visst händer det andra skoldagar också men på söndagar är det typ alltid så, hehe. Så jag försover mig nästan alltid på måndagar, inte bra.. kan ju hoppas att jag inte gör det imorgon då. Gött väder idag, var ute och gick på stranden med mamma och Jaffa innan. Det var nog allt, godnatt!



Detta hade jag på mig på Bahnhof, körde på jeans igen och linnet köpte jag i fredags! Ser inte hela men min spegel är inte uppsatt på väggen ännu så det fick bli såhär nu, hehe.

R U READY.

Söndag. Då var helgen slut igen, fast det är ju bara denna veckan sen lov! Plus att jag är ledig på onsdag också. Fast torsdagen lär ju inte bli kul, skriftlig NP i svenska B från 8:30 - 13:30. Overkill som fan typ. Aja, igår hade jag världens drygaste kväll. I fredags var det ju Bahnhof Ibiza party! Hade rätt så kul, fast sen tappa jag bort mina solglasögon, och det var ju inte så jävla nice. Schteekte i tåget, sen så ville jag fortsätta där inne hahaha. Märkte inte när jag tappa dom helt enkelt.. :'( Rätt så kul kväll ändå, fast det var lite fail att ställa en "pool" på dansgolvet. Folk ramla ju bara i och så hehee. Tur jag slapp det i alla fall. Tåget var helt smockat av folk, gick typ knappt att komma förbi. Sen hann vi inte köpa biljett heller för det var så många som skulle köpa, men det gick bra ändå! Tackar för den kvällen. ♥ Nu ska jag se sista avsnittet av Stockholm - Båstad. Ha deee!


Btw, så grilla jag och mamma för första gången i år! Asgoottt! (Bild från sommaren 2010)

TOMMY HILFIGER.


Mmm nice. Jag vill ha!

I LIVE FOR HARDSTYLE BABY.


Äntligen fredag! Så nice med helg! Slutade vid 13 idag, sen komma pappa och hämta mig, sen körde vi till SjöberghsÄngelholm och beställde kakel till badrummet, sen handla vi på Maxi där också, sen hem. Har nog också bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, yeah! Hoppas alla har en nice kväll.

THE KIDS AREN'T ALRIGHT.


Fick bli en random egobild från arkivet, är fortfarande kvar i Laholm så har inga bilderrrr

Skola från 8:30 - 16 idag. Foto typ hela dagen och sen historia, som vanligt då alltså. Efter skolan handlade jag lite nytt smink (ögonskugga och foundation) sen köpte jag ett linne också, inte riktigt rätt storlek (lite stort) men det får väl gå ändå hehee. Imorgon efter skolan blir det att åka till Ängelholm med pappa och köpa kakel till badrummet, sen hem, fixa mig, också vidare till Bahnhof. Blir nog nice! Det var nog allt för mig ikväll, ha en bra kväll!

HOS BRO.

Har sovit hos min brush sen i måndags, här i den coola staden Laholm. Tycker veckan går äckligt sakta.. dålig skolstart också typ. Istället för att gå till 10:45 på tisdagar går man nu till 16. Dessutom blir det 2 timmars håla emellan lektionerna. Istället slutar jag tidigare på fredagar, men då slutar jag vid 13, och det är det tidigaste jag slutar i veckan. Förlorar fan bara på det, slutade vid 11 innan.. nu slutar jag vid 13. Kommer hem 14:30. Skönt på en fredag kanske, men jag tycker inte att det är så jävla tidigt att komma hem 14:30. Så jag hade hellre viljat sluta tidigt på tisdagar. Kasst. Så läraren hade bara bestämt det.. utan att fråga oss så nu blir det ju så men jaja inte så långt kvar till sommarlovet! :D Men sen den andra äckliga saken jag hade i måndags var muntligt NP i engelska B. Fick en cp text så det kändes inte så bra, haha. JAJA nu ser vi fram emot fredag! Får se om jag stannar här en natt till, tror nästan jag gör det faktiskt. Får ju lite mer sovmorgon faktiskt. Ha de gott!



PANDAA! Till och med en panda i luften... eh.

SUNDAY.


Söndag.
Skola imorgon, kul.. fast nej. Jävligt nice väder igår, men inte lika nice idag och idag har jag nog inte så mycket att skriva. Trodde fan jag skulle få fläskläpp i fredags, precis när jag kom in på dansgolvet på Bahnhof så nocka någon mig rakt på läppen med sin armbåge, fifan det gör rätt ont men det hände inget. Bara lite fetare överläpp än vanligt dagen efter hahaha. Fast jag hade lite tur i fredags också som slapp betala tågbiljetten, för den biljettautomaten var sönder i Laholm så.. gött! Nu ska jag hem till mamma och duscha, hehee vi har ju ingen dusch hemma som ni nog vet? Ha de gott!

THE DEAD CAN'T TESTIFY.

Tja! Sitter och käkar godis till frukost.. ooh i'm bad. Vaknade faktiskt först vid 10 och var vaken ett tag men jag somnade om, så sen gick jag upp vid 12:30 hehee. Var på Bahnof igår, ett gäng killar också kommer jag, HA! mobbad... nej inte alls. Aja, tack för igår! Vet inte vad som händer ikväll.. borde väl typ plugga. Men det är tråkigt. Och på en lördag... nej tack. Fast nu tänkte byta om till en snyggare tröja än den jag har nu, ha de gött!


Så här såg jag ut igår, ett random linne och jeans (jeansen är nya btw!) Plus mina svarta kilklackar hähä.

Btw.. så var glittereyelinern som jag tänkte köpa igår slut. Fanns bara test kvar. >: Aja någon annan dag!

APRIL APRIL!

FREDAG! Asnice. Då var APU:n slut, rätt gött ändå.. blir faktiskt rätt segt att vara på samma plats i 3 veckor och göra typ samma sak varje dag, men nice med 3 läxfria veckor och kortare dagar. ;) Nu när man kommer tillbaka till skolan är det ju nationella prov i svenska B typ direkt. Vet inte riktigt vad som händer ikväll ännu, antingen blir det Bahnhof eller sitta hemma inlåst på mitt rum i ett hörn och papercutta mig själv lite, uhuhu najs. (SKOJA för er som inte förstod det, alltså det sistnämnda då hehe) Har heller inte lyckats bli lurad eller lurat någon idag. Fast jag lurade min hund för några dagar sen, hihi. Hon trodde jag hade hällt upp mat i skålen så lät jag henne gå fram men så var där ju tomt. Haha, men hund blev lika glad ändå.. :s korkad och söt. ♥ En gång lurade jag folk på Bilddagboken att jag skulle skaffa glasögon.. det sorgliga är nu att det faktiskt inte är ett aprilskämt längre. Jag ska ha glasögon.. fast blir det värre så att jag måste ha glasögon hela tiden (vilket det säkert kommer bli) så skaffar jag nog linser, höhö. Kom hem lite senare än vanligt idag, åkte hem till mamma och duscha sen till Skummeslöv igen. Rätt jobbigt att inte ha dusch hemma alltså.. längtar tills badrummet är klart. Tur vi har en till toalett i huset i alla fall, annars hade man fått gå ut i trädgården HA HA... hm.. Just nu sitter jag och chillar med mina älsklingar. Snart kommer pappa hem och då ska vi dra och handla lite, ska även handla en "sminksak" haha, alltså glittereyeliner eller något vad det nu heter, hehe.