WTF.

NOOOO! nu har jag faktiskt lite panik. Idag när jag vaknade kände jag att jag hade ont i halsen. Precis så som det känns när det är en början på halsfluss. Det är ju helt sjukt om jag får det nu igen. Det var fan inte längesen. Vad har hänt med mitt immunförsvar? det suger verkligen just nu. Men det kan ju bero på att jag inte hade så jävla varma kläder på Madison det lilla man var ute. Men ändå... lite weird. Hoppas det blir bättre, annars blir jag ledsen i ögat. För jag vill INTE uppleva den smärtan igen. D:< idag ska jag inte göra mycket, ska hem till mamma lite senare.


Peace.

MADISON.

Jahaoo! Madison igår, trevligt! så tack för igår och sånt. :-) Först var vi at Issa's place och hade det micket trevligt sen vidare till Madison. Outfit för kvällen såg ut så här: svart tröja med typ "puff"-axlar, lacktajts, klackar (nylonstrumpor i) plus smycken på det.

FYFAN VAD DET ÄR KALLT! alldeles för kallt, sen lite för mycket snö. Eller asså snö är mysigt, men allt behöver ju inte komma efter julen. Vad händer ikväll? antagligen ingenting. Blir väl bara chill här hemma om någon inte har något roligare att hitta på. :D har faktiskt inte så mycket mer att skriva. Tror jag ska gå och titta på "De tre vännerna och Jerry" som jag spelade in, hahaha! men de é ju naaajs!


Peace.

SNART HELG.


Gött! bara skolan imorgon också sen blir det Madison. Trevligt! :-) dagens kändes ju lite smått onödig, men jag ska inte klaga. 13:40 - 15:10. Vet INTE vad jag ska ha på mig imorgon, eller skor är värst. Jaja, det löser sig. Bara man har kul så vafan. :D måste göra instuderingsfrågorna till mediekunskapen nu. Klockan åtta är det Robinson igen! NICE.
Peace.

SOVMORGON

GÖTT! sov till nio idag. :-)  ska snart börja klä på mig och börja fixa mig. Något mindre trevligt var när jag gick ut i vardagsrummet och där ligger bajs på golvet. Trodde först det var spya men jag tror nog mer på att det var skit nu. JÄVLA hund som ska äta allt som finns, vi brukar ju släppa ut henne på kvällen snabbt innan vi ska sova, så går hon och kissar själv. Men tydligen går det inte längre för då äter hundjävlen massa skit & grejor där ute. Har ju alltid sagt att katter är smartare. Kanske lite taskig mot Nasse att säga "hundjävel" men det är inte så jeddra nice att plocka upp löst hundskit. Haha! hoppas ni inte blev äcklade nu. Nu ska jag dra.
Jaffas nos brukade vara svart... nu har hon svikit oss och skaffat brun nos.
PEACE.

SÅ JÄVLA MYCKET SNÖ.


gammal bild, tagen på båten till Polen med nian huhu. Med kompaktkameran, ägde inte en D60 då. 
Okej nu är det faktiskt för mycket snö. DIE SNÖ DIE! Jaja, den försvinner väl någon gång. XD men en sak som är jävligt gött är att jag inte börjar förrens 13:40 imorgon för att jag har redovisat och slipper då engelskan! :D så det blir 12:15-bussen från Laholm. Sen kan jag ju tycka att det är lite synd att åka in för att ha EN lektion. Men jaja, hellre det än två lektioner. :-)

Dagen såg ut så här:
08:10 - medieproduktion -> matte -> idrott -> lunch -> svenska. Slutade 14:45.
Nu ska jag nog gå och börja göra mig redo för sängen. Peace!

ROBINSON.


random utvald bild.

NAJS! har fastnat jävligt mycket för det "Robinson", vet inte varför. Men det är så jevvla spännande om man följer allt från början till slut. ;-) det är reklam nu så jag hinner inte skriva mycket till. Skriver kanske ett lite längre inlägg senare. Ciao!

27 ONSDAG.

Sitter i skolan nu. Ska ha multimedia, eller det började för typ 40 minuter sen. Säger bara en sak, gå inte med mascara när det snöar. Fifan! :-( nu måste jag börja jobba. Hajda. Skriver ikväll :-)


Det här är jag som oskyldig.

PATHETIC.


Blev inte så nöjd med bilden för den är tagen genom fönstret och jag hade inte mycket tid på mig, haha! tog liksom denna igår morse. XD men men.. den får funka.

De största töntarna är dom som går runt med en bandtröja och inte ens lyssnar på bandet. HEHE! men det är så jevvla tråkigt tycker jag. Man ska inte sälja sånt i vanliga klädaffärer för då kommer dom töntarna. Nu är jag inte taskig, jag säger vad jag tycker och "tönt" är inte världens seriösaste ord heller. :D så att ingen blir upprörd och inte tål lite skämt. Jag köper iallafall bara tröjor som jag kan stå för. Därför skulle jag vilja ha en tröja med texten "Har du inge tv hemme ellä?" HAHA! fräsigt som fan. Jaja, folk får väl se ut som dom vill, men jag tycker det är lite knepigt. Hohoho. Nu har jag äntligen blivit av med engelska-redovisningen - GÖÖÖÖÖTT! finns nästan ingen bättre känsla än när man går tillbaka till sin plats i klassrummet, haha. Engelskan var då sist, gick till 16:00 från 08:10 idag. Hade först estetisk verksamhet -> mat -> multimedia. ÄCKLIGT KALLT ÄR DET!! Jag hann inte duscha igår kväll, så jag bestämde mig för att duscha på morgonen. Om håret fryser när man är ute är det fan för kallt. Trött på detta nu, hellre att det snöar och är 0 till -1 än -10. Nu ska jag se på tv. CIAO! :-)


LATE.


Förlåt att jag bloggar så sent, men jag hade en jävligt äcklig engelskaläxa att göra. Redovisning imorgon, fyfan.. jaja så är det, vill egentligen bara få det gjort. Vet inte varför jag nästan alltid skriver mina rubriker på engelska, halluuu? jag gillar ens inte engelska, haha. Inte prata iallafall, men det ser snyggare ut helt enkelt. ;D skitsamma. Inte så viktigt egentligen men det var bara en tanke. Börjar 08:10 imorgon med estetisk verksamhet, slutar 16:00 KUL! Ser fram emot fredag i allafall, TAGGA HELA VECKAN! :D haha! nu måste jag nanna, borde jag gjort för längesen egentligen. GODNATT. :-)

BEAUTIFUL.

Sitter i Vallberga nu hemma hos mamma. Tittade nyss på "I en annan del av Köping" haha! Tobbe är min nya idol, hoho. Skola imorgon då.. längtar tills tisdag, NOT. Idag har jag inte gjort något vettigt, eller jo jag har chillat och det är ju viktigt för mig så. ;-) mohaha! Kunde skippat dessa dagarna och spolat fram till fredag istället. Taggad! eftersom det var såå längesen. Blir nog nice :-) här kommer lite nya bilder på Nasse som jag tog idag.

Visst är hon en vacker hund?

Peace.

THE KKK TOOK MY BABY AWAY.

Innan jag går bjuder jag på en låt. R A M O N E S ♥

01:09

Jaha, blir nog snart läggdags så att jag kan komma upp i tid imorgon som jag gjorde idag. Så hinner jag njuta lite mer av helgen. ;-) har bäddat nytt i sängen så det är nice. Skulle lagt över bilder från kameran, men ungjävlen har åkt iväg med den enda USB-sladden vi har. Innan jag nannar ska jag måla naglarna, tror det blir svarta denna gången. Sov gott, peace. (Skulle laddat upp en bild, men den man ska trycka på är borta?!)

WHAT'S HAPPENING?

O M G. Så jävla tråkig kväll. Blir nästan lite ledsen för att min lördagskväll blir så här TRÅKIG. Känns som att jag slösar på helgen, när jag kunde gjort något roligare?.. kanske. Saknar allt det gamla. Jag saknar min gamla klass, min gamla skola, mina gamla mycket lättare läxor, jag saknar en person som har blivit en helt annan person. Jag saknar mitt gamla liv. Jag saknar mitt gamla glada jag.



SEGT.


Var ute med Jaffa för ett tag sen, k-k-all-tt! Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Känner på mig att jag kommer få det tråkigt ikväll... ska snart börja göra mat, pappa är inte hemma. Så jag blir nog helt ensam ikväll med djuren, hoho. Rätt segt. Nu ska jag börja med maten... Bye!

Peace.

LÖRDAG.


Somnade ovanligt tidigt igår, shit. Tidigare än på vardagarna, men det var väl skoldagen som gjorde mig trött, hoho. Sovit över 10 timmar inatt då, lite för mycket haha. Men det är gött :-) gick upp typ kvart i tio, sen har jag inte gjort mycket. Ikväll händer inte mycket, ska hem till Skummeslöv igen så det blir väl en kväll med Sims 3, GH och tv:n. Robinson ikväll ju! :D naaajs! nästa helg blir det nog Madison iallafall, trevligt. Hoppas det blir trevligt iallafall! ;D SÄL & PANDA-POWER på Madison.

Peace.

FUCK YOU ALL. :D


För att förstå rubriken behöver man lite humor. HEHE! ;-) alltså inte ta allt jag skriver här på fullt allvar. Äntligen hemma! gött. Fick sluta en timme tidigare igen, kommer nog bli det numera! :D naaajs! jaha, helg nu då. Inga planer direkt, kanske fixa lite skolsaker -.- och kanske åka till mamma ikväll. Bussresan från Halmstad var ÄCKLIG! kan ju beskriva det kort. Det var jävligt skönt att komma ut därifrån, så att öronen fick vila lite.

Peace.

TORSDAG.


Är inte bra på rubriker nu för tiden. Dagen var väl inte världens roligaste precis, började 12 med engelska och efter det matte.. sen fyra-bussen hem. Följde med pappa och handlade idag också, helghandla :-) jävlar! vad internet laggar SÖNDER. Tar hundra år för att göra allt typ, men orkar inte sitta här när det håller på så, haha. Ska borsta tänderna nu, hajda! sov gött. ♥

Bjuder på en låt idag.

Bullet for my valentine

SKA SOVA.

Har inte orkat blogga. Somnade innan och vaknade vid 22 igen, men jag skulle bara hit snabbt för att uppdatera, haha... ska sova snart. Tänker inte skriva något om denna dagen. Allt kan dra åt helvete just nu. Godnatt.

VATTEN.

Tänkte göra ett sista inlägg med bilder :-) tog ju faktiskt lite bilder med vatten på julafton som jag tänkte lägga ut. Lite färgglada är dom också, hohoho! ENJOY.

(upplösningen är inte likadan på alla skärmar/internet)




Peace oouut!
J

MJAU.

Inte så längesen jag kom hem från skolan, fängelset *host* var nyss och handlade med mamsen hoho. Förlåt mina små vänner att jag inte uppdaterade igår men jag orkade verkligen inte. Inte min dag igår om man säger så. -.- BUT NOW I'M BACK!! Jag vet att jag sa "minst 1 inlägg om dagen" men jag ändrar på det lite tror jag... hehe. Vi säger så här jag skriver så ofta jag kan!! men oftast skriver jag ju varje dag, hihi. Dagen började med estetisk verksamhet, totalt onödigt men nu är det så och jag har bild, som jag har nämnt. Har äntligen kommit igång med serien. Den handlar om Pysen my baby (min katt, borde ni veta?) haha! :D gölligt tycker jag. Snart ska jag käka nån vit fisk med kokt potatis och min goda romsås. Ska bli NAJS eftersom jag fick äta en raggmunk med lite lingon idag, inte najs. Jag & säl är nog dom enda som inte tycker om deras jevvla buffé. Förutom en fisk och deras spagetti. Har nog inget mer att skriva nu, byebye! :-)


HAHA :D hittade denna i min mapp på mammas dator. Så fult. LAAAAAAAL! (lol då alltså)

PEACE
JOSSE

MÄTT.


klädsel från igår, hade jeans för en gångs skull. HOHO.
Har nyss kägat och jag blev määätt, det är bra. Det är det som är meningen, hehehe. :D har egentligen inte något att skriva, men jag skulle bara uppdatera lite eftersom jag inte hinner med det så mycket på vardagarna. Hoho! kvällen ska spenderas framför tv:n. Jenny gjorde "Kärleksmums" idag, gölligt va? blir väl att käka lite såna och titta på tv. :-) BYEBYE.

Peaceeee
Josse

TOO FAST.


Kom på att det jag skrev i förra inlägget inte stämmer. Veckan går inte jäkligt snabbt, det är helgen som går jäkligt snabbt. Men ibland går veckan fort, helgen går alltid fort. D: kan man inte ha skola i två dagar och helg i fem dagar? :D idag händer ingenting det är ju söndag -.- jag hade gärna åkt till Väla, hihi. Har lite saker jag behöver köpa. Men idag blir det chill, ska nog lira lite Sims sen när jag kommer hem till Skummeslöv. ;) det blåser inte lika mycket nu verkar det som. Eftersom det inte låter inomhus längre. Nu har jag nog inget mer att skriva, hajda.

J

STORM.


Det är ju typ storm ute, vafan! eller inte storm kanske. Men det blåser jäddrigt mycket. Har nyss ätit frukost och duschat, gick upp 10:30 idag och inte 13:30. Fyfan, men det gjorde jag inte igår heller, hoho! :D Måndag imorgon då.. inte trevligt men veckan brukar gå så jäkla fort ändå så det är lika bra att få måndagen överstökad, haha. Nu ska jag ta av min turban på huvudet och klä på mig, huhu. Bye!

Peace
Josse a.k.a Panda :D

22:54


Ska inte stanna här länge, tänkte bara uppdatera lite snabbt eftersom jag skrev det innan. Ska liksom se färdigt på filmen, den är lite seg just nu tycker jag. Vill ha ACTION ju!!! XD hoho. Helgen snart slut igen, jävligt tråkigt. Jaja, så är det. Nu ska jag se vidare, skriver imörgon! :D

Peace
Josse

SATURDAY.


Nyss varit i L. Tjärby på Lillstugan, tror jag det heter.. vi köpte godis. De È NAJS godis där må jag säga, hoho! tänkte bara skriva lite för jag tänkte spela lite Sims 3 och käga godis, sen lite senare åker jag till mamma. Har börjat spela Sims 3 nu, men saknar Sims 2 på vissa delar faktiskt men jaja, vissa delar är ju bättre på Sims 3. Haha, nu blev det nördsnack här. Skriver nog senare igen! CIAO.

Peace
Josse :D

FÖRKYLD.


Jevvlar vad näsan var jobbig mot mig idag. D: dagen började med medieproduktion, håller på att göra webbsidor och sånt, sen samhälle och till sist mediekunskap. Slutade en hel timme tidigare där. SCHYSST! :D slutade alltså klockan 15:00. Sen så fikade jag och lille Sälen i bussen med lite godis, trevligt. Sen var man hemma och nu ska jag snart hem till Sophia :-) den brune jevvlen! skulle egentligen åkt hem to mamma idag men Sophia tvingade mig, HAHA. nää.. men får hoppas att mamma kan imörgen, tänkte ju att vi skulle se den filmen "Flickan som lekte med elden" och ha det trevvligt. Hoppas på en partyhelg nästa helg då, denna helgen får bli en myshelg. ;-)

Ha en jävligt trevlig kväll.
Peace
JOSSE (kände för att skriva det istället för "JJ" hohoho)

RUBRIK?!


BAD ME, BAD! kom inte på någon rubrik, förlåt mig. Men skitsamma den är inte så jekkla viktig. >:D Var nyss på Maxi med pappsen, eller jag kom väl hem för 45 minuter sen typ haha. Vi handlade helg-mat och sånt gött, hoho. TREVLIGT! får ursäkta att det blir så sent med bloggningen nu när skolan har börjat, orkar inte sätta mig här direkt när jag kommit hem så det blir så då. Ska försöka uppdatera nästan lika ofta som jag gör på helger/lov men det kanske inte blir så lätt eftersom jag helt enkelt har mindre tid now. Men i allafall 1 inlägg om dagen, minst. I dag hände väl inget speciellt, tråkiga lektioner och vi fick en hemsk uppgift på engelskan. TVÅ muntliga saker nu... svenska & engelska. Fyfan, lite för mycket muntligt på den skolan asså. INTE okej. Är det bara jag som lär mig tusen gånger mer på skriftliga saker? men i morgon är det fredag! :D treeevligt! hade ju varit najs med lite festligheter imorgon eller på lördag, men verkar inte hända något roligt. Hoho! blir väl att vara hemma hos mamma någon av dagarna och se "Flickan som lekte med elden" i think. Pappa har lånat den av en kömpis på jöbbet, haha. Har ju inte sett den, men ettan var bra i allafall ;-) nu ska jag snart nanna, eller blir nog lite senare men jao.. titta på tv. :D

Peace
JJ

ONSDAG.


Orkar inte skriva så mycket idag så jag kör en "Dagens" för det har väl inte hänt något speciellt idag precis. Varit i skolan, sen var jag ett tag hos mamma och käka mat och en semla :-) sen åkte jag hem to Skummeslöv igen.

DAGENS VILL HA: mer raster, så jevvla täta lektioner. :O  
DAGENS KLÄDSEL: strumpbyxor, ful/mysig tröja haha, uggs 
DAGENS SMINK: mascara, puder, rouge, ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: nere och tråkigt som vanligt -.- 
DAGENS HÄNDELSE: jäkla massa trams på gympan, HAHA :D
DAGENS LÅT: hmm.. många med BFMV ♥
DAGENS PLANER: sova senare då ;-) 
DAGENS SAKNAD: fint hår 
DAGENS DUMMASTE: en viss "leka vuxen"-person HA HA. -.-  
DAGENS SJUKA:fula bilder som Sälen hade hittat, hahaha blev lite rädd. O_o  
DAGENS DROG: hm.. 
DAGENS ROLIGASTE: mycket skratt HOHO XD
DAGENS FAVORIT: imitation av en dansande person HUHU!
DAGENS KÖP: nothing 
DAGENS GODIS: lite skumtomtar, o annat skit. var tvungen o äta lite av mammas godis som var kvar hihi :-)
DAGENS HUMÖR: fint
DAGENS ORD: "RIVERSIDE MOTHERFUCKER" såklart! XD

Peace
JJ

FÖRSTA DAGEN I SKOLAN.


Jaha, då var det tillbaks till vardagen. Började med att jag gick upp 05:20 och tog bussen från Skummeslöv 06:08 sen var jag framme i Halmstad 07:40. En halvtimme tills vi började, och ändå kommer jag och sälen precis 08:10 för att båda stadsbussarna var fulla. Så jävla segt, så vi hade stått där i 20 minuter HELT I ONÖDAN, så vi fick gå. På vägen till skolan var det ett stora jevvla snöberg som jag tvingade mig själv att gå i för vi hade brottom, hela skorna fylldes med snö. AJ! tänker ha uggsen nu ett tag, när det är så här kallt. Vi hade då estetisk verksamhet första lektionen, jag har då bild. Var väl inte så himla kul, skulle måla av personer och sen börja på en "serie". Men jaja... kanske kommer roligare uppgifter. :-) nu ska jag chilla, är så jevvla trött eftersom jag gick upp så tidigt. Dessutom vakna jag typ vid 03:00 inatt. Är hos mamma nu, så får sova längre imorgon! :D

Peace
JJ

THE KLÄDSEL OF THE DAY.



hahaha amg fingarna, rätt fula faktiskt. :F aslånga bilderna blir, jaja får se ut så men lite störigt faktiskt. Så här såg jag då ut idag. Enkelt, bara blaaack! >:D många bilder det blev. Gör la inget, ;-) nu ska jag umgås med duschen och jag ska tänka på dig naken Lisa. HAHA! skämt faktiskt. Tror jag alla förstog? :O

FRED
JJ

DRAR TILL M.


Japp. Sticker hem till mamma nu en stund, kommer hem senare ikväll, i think. Tänkte lägga upp en "dagens outfit"-bild också men ungjävlen har åkt iväg med min USB-sladd så det får bli senare. Duktigt jag uppdaterar idag! =D

Peace 'n' kisses
JJ

FUCK THE SYSTEM.


När jag får göra vad jag vill mår jag som bäst. Slippa passa tider och bara chilla och göra sånt man gillar. HAHA! det rimma ju, fan va fult men de é så jävla najs. Har ingenting att göra just nu, det går inget trevligt på teven och jag har ingen film hemma som jag vill se. Önskar att jag hade en "Sex and the city"-box just nu. HOHO, älskar det programmet faktiskt. Saknar min lille Nassehund... hade hon varit här så hade jag ju haft henne iallafall. Då kunde jag och Nasse gå ut och umgås, haha! Jenny ligger ju bara och nannar. Tjockiskatten ligger med där inne, jag blev ju inbjuden att sova över at Jenny's inatt och då var ju Bullen där såklart, jag var ju där. ;) idag vill jag hem till mamma och ha en trevlig "mammas mat-kväll" men får se hur det blir med det. Kanske inte är välkommen... D: haha. BTW! bilden får mig att längta efter sommarloooov.

Peace
JJ

09:30


JAG LOCKADE HÅRET IGÅR AV NÅGON ANLEDNING :D
| HAAALLAA!! kolla vem som är uppe? det är inte vem som helst, det är jag den kända bloggaren Josefin. HAHA. NAAAT! >:D men jag gick upp i normal tid idag, FINALLY! I DID IT! :-) för jag tillhör ju en av dom som har vänt på dygnet på lovet. Jag gick upp den tid som detta inlägget blev döpt till så nu har jag käkat frukost och tagit min lille medicin, fast jag är frisk ska jag ta den i 10 dagar. "Man ska vara försiktig med halsfluss" har jag hört nu tusen miljoner gånger av pappa. Hihi! känner mig lite dålig för nu skulle jag egentligen vara på prövning... tror nästan jag hade klarat skriva lite fast mina fingrar är lite handikappade. Men skitsamma gjort är gjort! får helt enkelt göra det nästa gång, måste få bort alla skitbetyg nu År 2010. Men jag tycker inte alla lärare är så lätta att förstå, använd gärna SVENSKA när ni gör instruktioner till inlämningar. Skola imorgon då........ behöver inte skriva något om det, tror redan dom flesta vet min åsikt. HOHO!

Peace
JJ

HEEEEELP.


Jag i mina sexiga sandaler, och strumpor i ska det vara. >:)
| Jag är en social människa ikväll men ändå sitter jag här. :'( min sista lovkväll och den blir lika tråkig som igår. Ledsen blir man. LEDSEN! kommer snart och kidnappar en liten naughty vän. >:D

Peace
JJ
btw.
vet faktiskt inte om denna bild ska vara på "dagens outfit" eftersom att den inte är så jävla seriös. skitsamma. :D

TREND.


Handsmycke 199kr. Vad tycker ni om denna stora trend? muhahaha. Tycker faktiskt det är snyggt och lite annorlunda, men det lär det väl inte vara snart. XD har faktiskt funderat på att köpa ett, fast nja.. får se.

Peace
JJ

SÖNDAG.


glasögon-bilder. HAHA. Hade inget bättre för mig igår så, glasögonen är ju redigt fula men gillar bilden ändå. :D
Då var det söndag. Min sista kväll innan lovet. Jag hoppar över prövningen imorgon... det känns inte bra men asså jag kan fortfarande inte skriva ordentligt, mina fingrar är bra men inte helt läkta. Haha! fan. Nu hamnar skiten efter mig, om matte inte hade funnits hade Josefin varit mycket gladare. Idag/ikväll händer väl inte ett skit... tycker någon kan följa med mig och shoppa imorgon, hoho :) eller hitta på något med mig ikväll, haha. XD

Peace
JJ

MIDNATT.


mina nya glasögon. HA-HA-HA! NAAAAAAT :D
| Sitter här och spenderar min natt framför datorn och msn. Vill inte sova, det gör jag sen när jag känner för det. Eller rättare sagt måste. I morgon vill jag inte ruttna, tycker det ska hända något som jag gillar i morgon. Men jag skulle inte tro det... det är rätt trevligt med sällskap på msn, haha. Fast träffar nog hellre folk i verkligheten än att sitta här hela kvällarna, haha. Rätt sorgligt faktiskt, att min vän L inte bor här mer... för några år sen bodde hon bara några meter i från mig och nu är det flera mil emellan. Sorgligt tycker jag. Men vi håller ju kontakten fortfarande. ♥ tror nästan jag ska köpa tröjan från Modekungen, dom som jag la upp för någon dag sen.. den understa. Har ju lite tjockare plånbok nu så kanske ska passa på att köpa något från internet, vilket jag inte gör särskilt ofta. Oj! inlägget blev ganska långt ändå, men jaja. Duktig jag är som har uppdaterat RIKLIGT idag, haha. Fint ordval. CIAO!

PEACE
JJ

SÅN JÄVLA LISTA.

Japp, sånt här blir det när man har "Jag ruttnar-kväll".

1. Jag har insett att min senaste kyss.. var mysig
 
2. Jag lyssnar på.. musik 
3. Jag pratar.. inte just nu 
4. Jag älskar/tycker om.. mina vänner, djur, kläder, party blablabla. mycket. 
5. Min bästa vän är.. min vän 
6. Jag avskyr när folk frågar.. frågor jag inte vill svara på 
7. Kärlek är.. just såna frågor jag hatar, så jävla tråkiga :S
8. Någonstans, tänker någon på.. vad som helst
9. Jag kommer alltid att.. vara josefin
10. Jag är hemligt förälskad i.. ingen 
11. Sist jag grät var.. ett tag sen 
12. Min mobiltelefon är.. inte det viktigaste
13. När jag vaknar på morgonen.. går jag på toaletten 
14. Innan jag går och lägger mig.. borstar jag tänderna?
15. Just nu tänker jag på.. robinson, haha 
16. Bebisar.. är överskattade
17. Idag har jag.. inte gjort något roligt 
18. I kväll ska jag.. ruttna
19. I morgon kommer jag.. ruttna 
20. Jag vill verkligen.. på fest
21. Just nu känner jag för att.. partaja

Peace
JJ

SILLY THING.


Din jevel.
Vad hemskt. Kommer bli en "Jag ruttnar-kväll". Kommer säkert bli tusen miljoner inlägg för att jag har så äckligt tråkigt.. jag har inte vänner att umgås med. HAHA! jo, men vissa är för långt bort och vissa tar andra personer före en, och vissa är inte som dom brukar hehe. Jag vet att det stavas "dem" men jag tycker det ser FULT ut. För då tänker jag att det låter så, och det ska det inte. >:D

Peace
JJ

B*JS.

Sov hos mamma igår med Jenny också. Mysigt. I kväll händer väl ingenting kul som vanligt... hade hoppats på att träffa en kompis men nej, andra saker går före mig hehe. D': sen händer det ju nästan aldrig något kul, inte mycket festliheter här inte. Så det blir väl en hemmakväll med datorn & tv:n. TRÅKIGT. Har redan haft tusen sådana kvällar detta lovet. Jaja, finns inget annat val. Byebye.



Peace
JJ

VILL HA.

Var inne och tittade lite på Modekungens hemsida. AMG BBQ! mycket jag vill ha därifrån. Men priserna är inte så jävla chill tycker jag. XD men jag kan ju ändå visa två plagg som inte är så speciella men som jag gärna hade haft på mig.

 499kr499kr
Mysiga stora tröjor och tajts har jag fastnat för. Hoho! :D bekvämt och snyggt.

Peace
JJ

LET´S DANCE.

Inte för att jag brukar följa det direkt. Men mamma gör, så jag får väl också se på det ikväll. Men Elin Kling är ju med, hoho! det ska bli kul och se. :-) blir inget långt inlägg för nu börjar det ju, eller det har börjat.

Peace
JJ

8 JANUARI / 10.

Har inte gjort särskilt mycket idag eftersom att jag låg kvar i sängen tills klockan halv två. -.- imorgon gör jag inte det!! hehehehe. Tror jag. Ska väl snart börja packa och dra till mamma, fast tänkte äta lite tacos från igår kväll innan jag gör det. Ciao!


Gó outfit idag. Rotade fram någon gammal tröja som jag hittade i en garderob, hahaha. Fräscht det låter. :D


Sen måste jag ju visa kärleken mellan Pysen&Jaffa. Det var inte bara jag & Jenny som låg i sängen och tittade på film. (strunta i Jaffas blöja.) HAHA! men hellre det än massa blodfläckar i hela huset. O_o

Peace
JJ

TRÖTT.

Sov för länge. När ska jag sluta.. blir ledsen på mig själv. Men jag kom på att det kanske går bättre om jag går och lägger mig lite tidigare, hehe. Somnade väl runt 04:30 inatt igen.. hahaha. Men vi kollade på film ju, "Paranormal Activity". Jenny tog reda på att den inte var baserad på en verklig historia, skönt men ändå lite tråkigt för den var ju så jävla verklig. Sen efter den var slut var där en annan film som vi fasta för lite, haha. Men jag la mig faktiskt tidigt, men somnade inte tidigt. Det är skillnad hoho! XD Igår var jag, Jenny och Nasse ute och lekte i snön.. haha! sen försökte vi få Nassehund att åka pulka men hon ville inte. Hon hade fullt upp med att bete sig som en hund. Finns lite bilder på Jennys blogg. ;-) Idag ska jag nog hem till mamsen, fast såg att adhd-barnet hade kommit hem också. Vill faktiskt leka med henne i helgen.


Fick bli en bild på pepparkakan och liket. Hohoho. XD

Peace
JJ

VINTER.

Var ute med Nasse innan, fick ett par gulliga bilder. :-)

*Happyface!!*


Peace
JJ

ALEXANDER WANG KOPIA.


Kände för att göra ett inlägg som handlar om mode o sånt nu. Var rätt längesen ju, men det är så jävla många som bloggar om det så det känns nästan lite meningslöst. Men i allafall jag köpte ju denna väskan (till höger) men hade inte en jävla aning om att det var en kopia från AWang. Men jag är ju inte så insatt i märken o sånt, tycker inte det är så jäkla viktigt. Hoho! men iallafall jag vet att bilderna är jättedåliga och att kopian från Lindex (höger) ser blå ut men båda är svarta. Haha! ;D amg. Kollar man på bilden jag tog så ser det så jevvvvla illa ut. Förlåt, någon skulle ju hållt upp väskan till mig, hahaha. Jaja skitsamma man ser lite i allafall. Ni har ju sett den på andra bilder(?), där ser den rätt mycket finare ut tycker jag. XD


Här är en bättre bild på den.
(Klicka för att förstora)


Peace
JJ

ONE WEEK AGO.

Jaha. Nu har det varit År 2010 i en vecka, trevligt. Nästa torsdag blir nog mindre trevlig för då är jag på en annan plats, hahaha! somnade lite för sent igår.. jag och Jenny startade Sex and the city-filmen och den är ungefär 2.5 timmar lång så det slutade med att vi ungefär somnade någonstans vid 5 kanske. Jag måste vända på dygnet nu lite, hur ska jag annars klara att gå upp 5. HAHA! Idag tänkte jag gå ut med Nasse sen händer väl ingenting kul... jag hade velat åka till Väla idag, för jag vill shoppa. Faktiskt inte bara kläder utan smink&ansiktssaker o sånt skit. Har inte särskilt mycket av det där. Men det får bli Väla en annan gång, nästan bättre desto längre tid det går eftersom att pengarna blir mer och mer då. Hoho! BTW. Nu har jag lagt in bilderna från Nyår på Facebook, några av dem i allafall. HEHE.


Peace
JJ

NO FUN.

Allt är tråkigt. Hehe. Jag vill göra något kul nu, har ju för fan varit sjuk.. hm.. tycker Sophia kunde varit hemma nu, då skulle jag kidnappat henne. Saknar faktiskt cp-barnet!! ♥ jag har lust att gå ut i snön med Nasse för hon har kommit hem nu, mamma var ju här och käka MC med oss. Det var trevligt. Vet inte om jag vågar gå ut i det kalla med halsen.. fast jag tycker att det borde gå om jag har mycket kläder och världens fetaste halsduk. Vill liksom putta ner Jaffa i det feta berget av snö där ute.

Min nya lugg. :D

haha. NOT.

Peace
JJ

HAPPYFACE.

Min hals gör inte alls lika ont längre. De é najs! den är ju inte helt "normal" men snart, lite mer medicin så är han snart tillbaka igen. Haha, ja det är en han. Eftersom att jag kan äta nu så skulle jag få bestämma mat idag, för att jag har svältit dessa dagarna. Blir nog Mc donald´s.. hahaa! var så jevvla sugen på det igår, men mamma orkade inte köra då. Men idag var hon gullig och sa att jag fick välja vilken mat. :-) hihi.

DET ÄR MENINGEN ATT DET SKA VARA HÅL I TRÖJAN (är dessutom syrrans) haha, ni skulle hört min pappas kommentar när han hade tvättat den. "NAAAAJ! det är kaninerna!" Vi hade ju kaniner innan. Haha, så fult.

Peace
JJ

ALL HOPE IS GONE.

Tråkigt är detta! vill ju hinna göra roliga saker innan skolan börjar. -.- USCH! vill inte, tar gärna lov för alltid. Hehehe. Orka att jag liksom ska ta bussen från Skummeslöv klockan 06:05 något sådant. JAG SKA GÅ UPP FEM TYP! FEM! det är inte normalt. Nu kommer jag aldrig mer få se på "Vakna med the voice" på läänge BUHUUU! :'( fan vad mörkt allt blev nu. Hade varit najs att bo i Halmstad men även där finns det motgångar. 1. för dyrt 2. skulle sakna mina djur 3. ogillar stadsbor. Haha! nu kom negativa jävlen fram inom mig. Jaja skitsamma, tar dagen som den kommer.

Peace
JJ

S.N.Ö

Jaha, rätt mycket snö ute nu. Fint :-) men det kunde ju sett ut så här på julafton istället men jaja. Stör inte mig så mycket, tycker snön är NAJS! om jag inte hade varit sjuk kunde jag varit ute, eller umgåtts med kömpisar men nehe. Tar tydligen långt tid för den jävla halsen att bli frisk. Men jag måste ju faktiskt säga att den är mycket bättre idag! o de é najs. Börjar bli lite tveksam på det där provet jag ska göra eftersom mina fingrar fortfarande är "stela" hahaha. Jag lämnar helst inte in ett prov som inte är läsligt.

Peace
JJ

HALSFLUSS IN MY ASS.

HATAR DET. Jag hoppas att ingen för uppleva denna hemska cp-smärtan i halsen som jag gör. I natt gick det fan inte att sova så jag fick åka in till sjukhuset i Halmstad och få lite tabletter, väntar nu på min medicin. Fick i allafall en tidning av mamma♥ för medicinen fanns inte så jag fick bara tabletter igen. Tabletterna hjälper inte så jävla mycket direkt. Sen fick jag morfin och det ska ju göra en snurrig och "hög" tydligen men jag kände inte av någonting alls. WTF?! haha. Jävligt bra att man ska göra matteprov den 11:e också, inte så jävla lätt att plugga när man är sjuk och inte kan skriva ordentligt.. min början på 2010 kanske inte var så bra ändå. Hoho. "Sjukligt" inlägg, men jag skulle ju berätta om min dag. Mina dagar består av ingen mat, tabletter, sova, läsa Chic och Sofis mode, titta på tv. Äckligt! D: Önskar mig själv att krya på mig och alla andra: hoppas ni har det bra och är friska. :D

 
H A H A! en bild som inte är så jävla pigg, är så gott som död. XD

Peace
JJ

LÖRDAG 2010.

Hallahalla! hoppas ni har det bra. Jag har ju det lite mindre bra, med mitt handikapp och smärtan i halsen, fast just nu är jag ganska pigg ändå. :F Jag har en plan för ikväll.. kolla på "Robinson" för det är väl det ikväll? eller..? jaja, hoppas på det iallafall, har ju inte sett finalen för bövelen. Haha! C: har en plan inför framtiden också. Nästa nyår ska jag ha ett "Genom året-bilder" hahaha. Innan 2010 är slut kommer jag att fixa detta, i promise. Egentligen skulle jag kanske kunna lägga ut bilder från 2009 nu också, men om det ska vara på riktigt ska man ju helst göra det när 2010 ligger väldigt nära. Hohoho.  


Kommer ni ihåg när jag köpte denna västen? har fan inte använt den en enda gång. Vetti fan.. den har bara inte passat till något och den känns inte riktigt som mig. Fast den är ju jävligt mysig :) och ofcourse är det inte äkta päls. ;)

Peace. ☮
JJ

ONT I HALSEN.

Det räckte inte med att ha svullna fingrar.. nu har jag fått ont i halsen också. Det är tråkigt för mig, haha.. men det var ju rätt kallt ute i förgår. Rätt kallt, snarare ASkallt. Jaja, det läker. :-) men jag tycker att jag kunde klämt fingrarna när skolan börjar för jag kan faktiskt inte skriva just nu. Haha! XD tänkte lägga ut lite bilder från nyår.. men jag tror nog jag gör det på Facebook isåfall. Nu ska jag käka frukost, jag vaknade 8:15 innan, men somnade om så jag får käka nu. Hoho. Ha en trevlig dag! :D

Såg ut såhär när jag drog hem till Malin, men jag hade något lite festligare under. Haha! ;D

Peace
JJ

TVÅNOLLETTNOLL.

Jaha då var det nytt År. Tack för igår! :-) hade trevligt, men mindre trevligt var ju på slutet när jag klämde min hand i en dörr. AAAAAAAAJ SOM FAAAAAAAAAAN! kan jag ju beskriva det med. Jävla idiot! man håller inte vi gångjärnen på en dörr, haha. Orkar inte skriva så mycket eftersom två av mina fingrar är helt misshandlade. HEHE. Men hoppas alla hade en trevlig kväll.

Fint, mycket fint.

Peace
JJ