MYSFAKTOR.

Köpt en till ljusslinga till rummet, så nu har jag två.. haha! men vad gör det, ljus är något av det viktigaste för att skapa en trevlig känsla i rummet. Skulle aldrig få för mig att t.ex. sitta och titta på tv med en tänd taklampa... NEVER!!

YOU SAY "CRAZY CAT LADY" LIKE IT IS A BAD THING.

Haha. Så jävla fet är den, och nu är den dessutom min.

THE WEAKER YOU GET THE STRONGER THEY BECOME.

God afton! tänkte precis skriva att jag nyss kom hem från jobbet men nae, det var ju ändå ett tag sen. Började laga mat direkt när jag kom hem! lite matlådor, det blev spaghetti och köttfärssås. Faktiskt aldrig gjort köttfärssås innan men den blir säkert fin att äta imorgon! är rätt trött i nacken nu, så det får nog bli sängen och serie strax. Godnatt!

BATMAAAN.

Tja! idag har jag faktiskt varit på Väla IGEN. Hah! var inget planerat, stack över till mamma och kollade tapeter här borta innan sen bestämde vi oss för att åka till Väla. Faktiskt inte mitt förslag! ;) men men, köpte inte mycket, blev dessutom en present till Jenny som snart blir en gamling. Ville köpa mer såklart men ibland får man hålla sig... har ju redan shoppat rätt mycket alltså. Köpte i alla fall Batman-tröjan på bilden, like a kid.. haha! och ett par ringar. Hörs kanske senare!

DON'T WANT TO LIVE IN A DREAM ONE MORE DAY.

Godkväll! idag vaknade jag precis som jag vill vakna, med Pysen vid min sida. Mysig den där fjunbollen, och jag har ju faktiskt ingen pojkvän så då får Pysen vara det. Han är mycket bra på att vara den lilla skeden. Skulle dock aldrig sätta honom åt sidan, min katthane är alltid number one! ;) Idag har jag inte gjort speciellt mycket, typ för lite... råkade dessutom somna i sängen mitt på eftermiddagen. Så jävla dumt, för jag blir ju alltid pigg på natten sen. Tur att det är helg! jag har dessutom inte druckit en droppe alkohol på en månad denna helgen. Duktig jag är, inte för att det är någon större längtan efter det, haha! man behöver ju inte dricka varje helg, bara för att det är helg liksom. Chips det behöver man dock... hehe. 

CLOTHEZ.

Lite annat nyligen inhandlat, måste säga att den där fjuntröjan är förbannat skön.

FIGHTING FOR PEACE IS LIKE F#CKING FOR VIRGINITY.

Tänkte bara visa min nya superfräziga t-shirt från Kan Dee Shop. Gjorde ju ingenting alls att Pysen låg där, bilderna blev snarare mycket snyggare. You are a hot cat, yes you are.

DR DENIM.

Min piercing är lite crazy, haha knappt någon hud emellan. :< Men den sitter tydligen fast där ändå... fick i alla fall hem mina nya byxor idag som ni ser på bilden. Äntligen ett par höga fräziga jeans, så att man kan gömma chipsfettet under. Haha!! njaee, men snyggt med korta tröjor till! var ju hos tandläkar'N idag förresten, och det gick fan fint! so jevla gött asså. Ska snart käka pizza! vilket ska bli så jääävla gött då jag är svinhungrig, kom på att det var ett bra tag sen jag åt mat idag... inte bra, märks eftersom att magen är fett arg. Jaja snart så! ni får ha en bra alla hjärtans dag!

PYSEN IS MY VALENTINE.

Det första jag gjorde idag när jag kom hem från jöbbe, var att lägga mig i sängen... var ju lite dumt kanske, farlig är den! råkade stanna där i tre timmar så... kom upp för ett tag sen i alla fall, fick bli duschen direkt! bästa lösningen när man är trött typ. Ska till tandläkaren imorgon... YES! mitt favoritställe... eller inte. Har nog allt lite tandläkarskräck. :< Också slutar man 12, gött och så! men sen måste man iväg till tandläkaren vid kl. 15. INTE NAJS, en fredag...
 
Också en note till imorgon: ni som whinar sönder och tycker så synd om er på alla hjärtans dag, stop it. Det behöver inte betyda att man gör något med sin partner, man kan ju faktiskt "fira" med sina vänner också. Även om alla hjärtans dags känns mest ämnat till kärlekspar. Håll keften och var glad. Jag ska i alla fall myza med min katt, för han är kärlek för mig. (Chips också för den delen) ♥

COUNTING DOWN THE DAYS, BEGINNING OF THE END.

Tja! har jobbat idag, gött att få lite jobb vissa dagar! möny möny. Jobbar dock ett annat skift denna veckan, så det blir att gå upp kl. 5... fast skönare att komma hem tidigt än vid kl. 22 på kvällen! känns faktiskt som att tiden går lite fortare också. Ska försöka somna lite tidigare ikväll dock, bör ju gå eftersom att jag inte sov alls bra inatt. Kändes som att jag var vaken hela tiden typ, vet inte riktigt men knepigt var det i alla fall. Låg ett tag och undrade när alarmet skulle ringa, sen fundera jag på om jag hade försovit mig så jag gick upp och kollade klockan. Den var ju dock bara 03:45... weird. Kanske var för att Pysen inte sov hos mig inatt! ;) haha! stupid cat, har inte samma sovrutiner som jag. 
 
Var på Väla och Ikea igår med Jenny, hehe what to do liksom... finns ju fan inte mycket annat att göra vid denna årstiden. Kunde ju spelat någon sport, fast ne. Shopping är en sport... Kanske lägger upp lite bilder på mina senaste inköp sen. Dock inte allt, för det är minsann mycket ni missar! hah.. tur att jag inte köper så dyra saker, med tanke på att jag shoppar ofta. Dags att fixa lite käk kanske, får nog bara bli mackor ikväll.. är lite lat på matlagningsfronten nu för tiden, haha! vi hörs!

CATTITUDE.

Tja! lite kass på att blögga nu för tiden meneh.. här är Pysen i alla fall. Lämnade mobilen en liten stund i soffan, och sen hade han fyllt bildbiblioteket med massa egobilder på sig själv som vanligt. Jag har faktiskt jobbat lite nu, hade lite innan jul och sen har jag fått hoppa in vissa dagar. Fint med lite möny, det behövs! ska jobba hela denna veckan också.
 
Lisa kom också hit och stanna över en natt förra helgen, mycket trevligt! vi satt bara hemma och åt... hehe, ett gemensamt intresse kan man säga. Denna gången ska det inte få gå så lång tid tills nästa gång vi ses. Ska snart till Danmark och hälsa på! nahe, ska nog ta något att käka och kolla lite serie innan jobbet. Snart premiär för Walking Dead btw!! jobbigt med bara ett avsnitt i veckan dock. :'< Fast det är ändå svinnice.
 
Vi hörs!