♥_♥

Inspiration härifrån.

HALSFLUSS.

Jag har ju då fått den maximala oturen med att ha ett dåligt immunförsvar. Suger ganska så hårt. Har fått halsfluss för tredje gången nu. Ledsen tjej... får jag det en gång till tänker jag tvinga de operera mig, för detta är sinnes. Har precis varit på Hälsoringen och fått ut pencilin. Kunde jag ju fått igår, men då ville inte kärringen ge mig en tid. Haha... så jag fick vänta tills idag. Kass service, Laholm är dåliga. Har liksom haft det två gånger innan, då vet man hur det känns. Imorgon kommer jag antagligen vara inne i mitt djupaste emohumör, eftersom att jag missar en 18-årsfest. Jag är inte så glad för tillfället, haha märks nog när man läser mina inlägg. Därför räcker det med ett inlägg om dagen (i alla fall med text). Annars blir det för mycket emokänsla här på bloggen.

Nu är min mage arg som fan också, han kurrar sönder. Hah.. tur jag inte sitter i ett tyst klassrum nu. Minns det när magen började kurra på lektionerna och att man alltid tyckte det var så jävla pinsamt. Nä, nu ska jag lägga mig i sängen hos Pysen the fjun. 

Y U NO GET FRISK?

Tja! Nu suger livet. Hårt. Har haft feber alla dagar sen i måndags, förra natten var en mardröm, haha. Drömde till och med att jag inte kom ut ur huset och att här var så jävla varmt. Jag hade ju faktiskt feber och vaknade upp som en lök så drömmen relaterade ju faktiskt lite till verkligheten denna gången. Kul att halsen bara har blivit värre och värre för varje dag som gått också. Halsfluss, nej tack! höll seriöst på att avlida sist jag hade det... dock bra om man vill gå ner i vikt hah, för svälja är ju det absolut sista man vill göra. 18-årsfest på lördag och jag börjar ju tvivla på om jag verkligen kan dra dit. Ledsen tjej x 10. Lagom tråkigt inlägg... men det finns ingenting som är positivt med att vara sjuk. Speciellt inte nu heller, när det inte är någon skola haha. Förhoppningsvis blir inläggen lite gladare när jag har blivit frisk! Pusshej.

FML ATM.

Åhh... som jag skrev igår. Jag blev sämre idag, vaknade flera gånger inatt och mådde dåligt. Har haft en hemsk feber idag också.. har dock lugnat ner sig lite nu men den kommer och går typ. Inte alls kul, så idag är det okej att gnälla. Orkar därför inte uppdatera bloggen så mycket nu. Det är bara just nu jag faktiskt orkar sitta vid datorn, annars har jag bara legat i sängen hela dagen. Usch inte kul.. hoppas jag blir frisk så snart som möjligt i alla fall. Godkväll!

COSY HOME.

En liten del av vårt hus, tände upp ljus och gjorde det myzigt här inne när det är sånt pissväder ute. Fast det ska nog bli lite bättre imorgon. Tror jag håller på att bli sjuk också... fantastiskt! känner mig seg och har börjat få ont i halsen. Känner på mig att det kommer vara värre imorgon. Åh.. orkar inte bli sjuk. Så jag ska nog lägga mig i sängen snart och vara en bebis. 

MORNING.

Mysigt imorse med fjunet.

CUPCAKE.

Testade en klänning innan, som jag fått av Sara för ett bra tag sen. Rätt söt ändå, typ nästan lite för söt.. men den kanske kommer till användning någon dag om vädret tillåter då. -.- Har aldrig gillat klänningar men nu har jag faktiskt börjat ändra mig. Kan vara ganska fint ändå med klänning/kjol, även om jag hellre föredrar jeans eller shorts. Ska nog gå och ta lite efterrätt nu, glass med strössel so nice!

KVÄLLENS MIDDAG:

Rivna morötter, gurka, sallad, gravad lax, ugnsbakad lax, nypotatis och gräddfil med salladskrydda (najz att blanda med gräddfil).
 
Haha, lax igen...

FUCK YOU RAIN.

Tja! Vaknade till ett jäkla ösregn idag, dock mysigt när man bara ligger under täcket och lyssnar. Kanske inte lika trevligt för de som jobbar utomhus idag, som till exempel Filip. ;) Har bara ätit frukost idag, och tittat på lite tv. Sov som sagt rätt länge men helt ärligt tror jag inte att jag kommer göra så mycket mer idag. Typ ladda hem filmer, och kanske spela lite GTA. Hörs nog senare!

FIN HELG. ♥

Igår firade jag och Filip lite smått våra sju månader tillsammans. Åkte hem i typ två timmar på dagen, sen kom jag tillbaka och då hade han gjort det fint och tänt ljus på sitt rum, och jag fick maten serverad. (Var tänkt att vi skulle sitta på hans balkong men vädret var för argt för det) men det blev mysigt ändå såklart. Hade en bra kväll med min fina så att säga. Tycker så mycket om dig. ♥♥

Midsommarafton i fredags, blev förfest hos en av Filips kompisar sen drog vissa av oss till Halmstad. Fick stå i en jävla kö in till B&B. Sen slutade kvällen ganska tidigt, dock gick jag och Filip inte och la oss förrän det var jätteljust ute. Nu är jag hemma igen.. och undrar vad jag ska göra denna veckan, speciellt med det här vädret men men. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen hos fjunet. Godnatt!

DENIM & SUPPLY/RALPH LAUREN.

Midsommarafton idag då, och vädret är som det ska ja! haha. Brukar ju mest bli pissväder på midsommar nu för tiden. Gick upp för ca två timmar sen, tiden har gått jäkligt fort. Kändes som att jag gick upp för bara en liten stund sen. Har knappt hunnit göra något, jag har ätit frukost/lunch och tittat lite på en film som gick på teven. Hörs kanske senare! 

SUNNY DAY.

Lite bilder från juni tagna med iPhonen.

Åhå vilken bra dag jag har haft idag! det första jag gjorde när jag vaknade var att gå och öppna altandörren och känna om det var varmt. Denna gången blev jag inte besviken, så jag har legat och stekt typ hela dagen. Har ju faktiskt fått lite färg, kanske lite röd i ansiktet men men... haha. Typ det enda stället jag bränner mig på, tomattjejen. Sen har jag varit ute och gått/sprungit, blev jäkligt varmt så jag tog en kall dusch sen när jag var tillbaka. Var nyss på Maxi med pappa, där var ju lite folk som väntat.. och några killar (turister) som trodde att Systemet fanns på Maxi, haha! inte lätt att vara turist. Imorgon är det midsommarafton, (tror ingen har missat det faktiskt) men jag kan ju passa på att skriva det ändå. Vet inte riktigt vad jag ska göra, vi får väl se.. dock står det ju att det ska bli regn och runt 16 grader imorgon. Fan vad kul! så här lagom till midsommar. Jag har verkligen sett till att njuta av denna dagen, ser ju ut som att de kommande dagarna inte kommer bli så soliga. Nähä, nu ska jag äta! Puss.

SKUMMESLÖVSSTRAND.

Somriga bilder från Skummeslövsstrand idag. (Tagna med iPhonen) Har varit ute på ännu en runda ikväll, dock bara i en halvtimme! Pappa kom ju hem med kolorna och chokladbollarna som vi köpte av min kusin för ett tag sen. Därför var jag tvungen att röra på mig lite mer haha. Pengarna går ju till något viktigt, I think... ;) köpte också en burk kagor av Filips syster, men de försvann rätt så jävla snabbt efter jag varit hos Sara. Hahaha! det är bra, så att inte jag äter upp allt. Hoppas på sol och lite värme imorgon också, behöver bättra på brännan! 

FAIL.

Haha! jag när jag försöker se lite sportig ut... fail. Bra där med Converse osv... ska ta och köpa ett par riktiga jogging/promenadskor sen när jag har lite mer pengar. För just nu kommer inte träningsskor först. Lol, snarare typ sist på listan. Haha! Jenny har varit här idag, vi solade och var ute och gick en runda sen koka vi lite nypotatis (så jävla gott!) och ägg, men hon åkte nyss. Nu lär jag bara bli rastlös och ha det allmänt segt som resten av dessa kvällarna... buhu. Aja, jag gillar solen idag i alla fall! 

WALLA!

Gårdagens middag: lax i citronsås, nypotatis, rivna morötter och gurka. Fina grejer det dära! satt jäkligt fint.

HEY MRS.


Är flitiga tjejen på outfitkategorin nu känner jag. Hoppas ni tycker det är kul, höhö! Ska snart laga mat, eller... ska bara lägga in laxen med sås i ugnen och koka nypotatis. Ska riva lite morötter också, detta kommer bli awesome! ÄLSKAR ju liksom lax. Ska fortsätta vara duktiga tjejen nu, puss!

DAY BY DAY.

Fint barn.

USA.



Bjuder på en outfit från igår. (Ja, jag har väldigt blandad klädstil haha)

DAT ASS.


Hey! idag har jag ätit egg & bacon till frukost, so nice! blev väckt av att nallen smsade mig. Lika bra, så gick upp vid 11.15.. tänkte dra ut en runda strax, gött med sol men jag vill kunna sola! fortfarande alldeles för kallt för det. Man blir ju ledsen. Nä, nu ska jag klä på mig och gå ut och vara duktiga tjejen! 

ONE DAY.


Fick bli två random redigerade bilder, dock två väldigt fina bilder som jag gillar. (Mest den till vänster då såklart) ♥♥

Hej! blir ett sent inlägg, men bara för att jag inte ska missa att blogga en dag så gör jag det nu så här en halvtimme innan ny dag. ;) Idag har jag mest bara chillat sönder... kollat på massor av Satc och sen varit på Arbetsförmedlingen och visat mina betyg. Töntigt, men man var tydligen tvungen att göra det. Sen åkte vi till Maxi en sväng och köpte hem gott. Bland annat lax, färskpotatis, kesella, skrattande kon-ost (haha, efterblivet namn men damn så gott), jordgubbar och självklart smörgåsrån. Fint ska de va! Ska nog försöka komma ut och röra på mig lite imorgon istället för att bara ligga i sängen och tjocka mig. Dock bara om det är okej väder... börjar bli trött på detta nu. Vill ha det äckligt varmt och sol NU. Vill bli brun också, all bränna man fick har ju börjat försvinna helt nu... liksom känslan när man ligger i solen och man blir FÖR varm och måste doppa sig i poolen. Det är helt jävla amazing! Sen på kvällen cyklar man ner till stranden och tar ett kvällsdopp. Haha, börjar fantisera mig bort här lite känner jag... men det kanske kommer, förhoppningsvis. Nä, nu ska jag fortsätta med mitt Satc-tittande (fast jag avbröt faktiskt med en film innan yeah) godnatt!

DAGENZ:

(Hej pixel-blogg.se...) Gröna hesten idag.

PUT YOUR HANDS UP.

Så här såg jag ut igår. En festlig nalle! hade det jävligt roligt faktiskt, var ju mest bara studenter från Osbeck där så man kände ju några stycken. Träffade en gammal klasskompis från högstadiet som jag inte snackat med sen dess. Hängde typ hela kvällen med henne, hade det fint och firade att hon hade tagit studenten! Fick träffa en liten bebiskatt igår på förfesten också. Alltså.. dog lite när jag såg den, hade ju gärna fått följa med mig hem hihi.

Ikväll var jag med Filips familj och åt på Annabelle i Laholm eftersom att hans pappa fyllde år idag, kan ju rekommendera deras pizzor starkt! so nice. Sen var jag och Filip en liten stund hemma hos mig efteråt.. sen var han tvungen att lämna mig. Vissa har ju ett jobb att sköta... he he. Saknar dock nallen redan... tråkigt och tomt och ingen god att lukta på. Förutom mitt fjun Pysen, han luktar rätt gott, det är för att han är katt.. katter luktar gott. Onödig info yes... brukar känna att jag borde sluta skriva när jag börjar skriva massa efterblivna och knepiga saker. Ska nog sätta på några avsnitt av Satc snart och nalla ner mig i sängen.

16/JUNI.

Hejsan! har precis varit i Laholm och tittat på alla studenter, fick ju dock fel tid så hann typ knappt se några men jaja. Är hemma nu i alla fall, väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig sen ska vi till Maxi. Måste köpa nya hudfärgade strumpbyxor då jag tänkte ha min fräziga paljettkjol på mig ikväll. Ska ju till Madison's (Osbeks studentavslutning) ikväll! Kanske skriver senare, får se. Puzz!

MINT.

Så här ser jag ut idag, har inte gjort ett skit idag.. men joggingbyxor och en sleden tröja är inte riktigt min grej, även om det är soft att ha på sig.

KUNGEN.

Haha, my precious cat.

DKNY.

Min nya klocka, älskar honom! (Ja, det är en han)

STUDS.

Nytt: linne med nitar

SHOW ME 10.

jjosses @ instagram

Ja... det har ju gått ett litet tag sen sist jag skrev. Har inte haft lust osv, ursäktar för min dåliga uppdatering men det blir så ibland. Nu är det ju så här att jag har tagit STUDENTEN. Lite sjukt vad tiden går... men det känns både skönt och oskönt. Slipper ju läxor och allt sånt mög som jag hatar, men det har ju varit lagom soft att bara gå i skolan tre dagar i veckan. Nu är det slut på det, och nu börjar jobbsökandet för min del. Ska ju inte läsa vidare som ni kanske har förstått... passar inte vid skolbänken då jag har allvarliga problem med att plugga, haha. Fast vi får väl se, man kanske kommer på något man vill bli sen, vem vet. Har nyss sökt två jobb btw, duktig tjej... hoppas verkligen att jag får något av dom. 

Hade en bra student förutom att det började ösregna sen när alla studenter var i parken. Har fått fina presenter och pengar. Bästa presenten var ju såklart klockan från mamma och pappa som jag var med och valde! har velat ha en ny klocka nu väldigt länge. Känner mig så tom utan den (redan), haha! som när jag är utan mitt läppsyl... som jag nu tyvärr har glömt hos Filip. Mina läppar känner sig nakna och fula nu. D': Yezz.. skriver så intressanta saker... tror jag slutar nu.

Hade tänkt att jag skulle fota lite nya kläder bland annat, som jag inte har visat upp! Puss.

VANS.

Hur fräziga? Är sugen på ett par Vans nu, har bara haft Converse så hade varit kul med något annat. Fast är lite osäker på färgen, men ska jag ha Vans ska det vara denna modellen i antingen denna färgen eller svart.

BRB.

Orkar inte just nu. Ursäktar min otroligt dåliga uppdatering för tillfället. BRB typ.

6 JUNI/NATIONALDAGEN.

Började faktiskt denna dagen med att starta Du gamla, Du fria haha, so nice! Idag har jag varit på Väla med mamma, IGEN haha. Var där i måndags också fast med pappa och Filip istället, men då behövde vi lite saker från Ikea. Försökte även hitta en studentklänning för andra gången men det gick inte så bra. Idag hittade jag dock äntligen en klänning! har tittat på den innan men trodde den skulle vara för lång, så det var tur att jag testade den. Fick även min studentpresent av mamma och pappa, bilder kommer! snart kommer Filip, så nu har jag inte tid med detta längre. Godkväll!

GOLF.

Här har ni fröken ego igen.

Idag har jag och Filip varit och spelat golf, alltså haha! hade först tänkt att gå till golfbanan i Skummeslöv eftersom att den ligger så närma, men det var ingen i receptionen så vi fick inte tag på några klubbor. Därför fick vi åka till Mellby istället. Kan ju också nämna att det var Filips idé och inte min! ;) Vi stod bara och sköt ut bollar, och jag sög såklart. Sist jag gjorde det var jag väldigt liten eller ja.. liten i alla fall. Var ju ett bra tag sen! Lyckades såklart slå till mig själv på smalbenet med golfklubban också... stod där och skulle fylla på bollar. Skrattade så hårt åt mig själv, lyckas ofta med såna saker. Lite klantig av mig så att säga! 

Har till och med kört moppe med Filip idag.. haha! fast det var inte heller min idé, dock ångra ju sig den lille pågen sen när vi kommer ut från affären och regnet öser ner. (Vi tog alltså moppen ner till affären) haha så jävla dumt. Fast jag skrattade typ hela vägen till affären, kändes så töntigt när Filips bil stod där hemma och vi tar moppen istället. 

Första juni idag också! (eller igår blir det ju nu) kan ju tro det är första mars istället typ och det är verkligen inte okej. Förra året var jag på Siesta vid den här tiden.. dock hade vi ju det sviinvarmt när vi var där. Fast jag minns ändå att jag låg i jacka och skor när jag nannade i min sovsäck. Det blev ju liksom ändå kallt på nätterna, undrar hur jävla kallt det måste vara nu? usch måste suga lite, fast man super väl bort det ändå antar jag. ;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa i min tidning och sen kanske se kvällens avsnitt av Big Brother om jag orkar. Godnatt!