söndag

så skönt att blondinbella har åkt ut från let's dance nu. hon kan inte dansa och varför är hon med egentligen, hon är ju inte precis känd.. och hennes röst är jobbig haha, hon tjänar pengar på att skriva en blogg. det är något man gör på fritiden tycker jag. det är min åsikt iallafall eller vad tycker ni? sitter på mammas laptop nu, sen när jag kommer hem ska jag lägga in bilder på mina inköp från igår. ikväll är det mia och klara klockan 20 på ettan, mycket underhållande :) snart ska jag och mamma ut med the dog ♥
läs också min systers blogg http://www.jenize.blogg.se/ 


/ hugs ♥

helg med mamsen.. ♥

igår efter skolan åkte jag hem till mamma. idag åkte vi till väla och ikea, köpte lite saker på väla: vita tygskor, leggings med dragkedja och öronhängen leggingsen är jag verkligen glad för har velat ha såna länge nu och nu är dom äntligen mina, nu har jag bara min jeansjacka kvar som jag har spanat in på ginatricot som kommer senare.. jag vill fortfarande ha ett par stentvättade jeans också. hitta också ett par snygga sandaler från hm i fredags-tidningen som elin kling tipsade om. hon är verkligen en bra stilikon. :) ikväll har jag suttit med mamma och kollat på körslaget. haha erik är så snygg! och han gick dessutom vidare (y) tycker också du ska besöka min stardoll.. haha en rolig sida för dom som gillar kläder och mode m.m .. och har dessutom över tjugo miljoner medlemmar.
www.stardoll.com/member/KILLAH.IT


                                          

/ josefin jacobsson

ny vecka


josefin jacobsson

helgen var super :) var hos sophia, hon var ensam hemma hela helgen. vi sjöng
singstar, kollade film, badade jacuzzi och dessutom fick jag testa sola solarium
för första gången. inte alls läskigt ju.. så nu är jag brunare. hinner inte skriva så
mycket mer eftersom att klockan är elva och ska till skolan imon så måste sova
men jag vill säga att dom som kommenterar anonymt eller hittar på ett "låtsasnamn"
kan ju bara sluta.. för om man skriver det anonymt då står man ju inte för det man tycker
och man är jävligt feg.. blir så trött på sånt, jag har inte gjort något mot någon! men iallafall
ville bara ha det sagt.. :)



haha. min samling av sofis mode från nr 7, tyvärr har jag inte alla nummer
men nästan :)

lisa o josse helg ♥

denna helgen har varit riktigt trevlig, eftersom att lisa kom hit :) i fredags skippa jag skolan.. för att lisa skulle hit och i såfall om jag hade gått så skulle jag inte gått länge skulle ändå slutat tidigt. mamma körde mig till hbg c :) sen körde mamma oss till väla, shoppade lite grejer, en sjal från lindex, en väska från cubus, en skjorta från jc på rea.. och ett par öronhängen på ginatricot. vi käka på mc donald's och tog en happymeal. hahaha! längesen, men det är ju billigare och jag nöjer mig med en liten meny. sen åkte vi hem. sen gjorde vi massa töntiga filmer hah, och så sen somna vi väl ungefär halv fyra ooj! och vakna halv ett ungefär på lördagen.. inget jag gillar att göra men jag är verkligen ingen morgonmänniska. lite senare körde vi med moppen och köpte godis på maxi. jävlar! tror aldrig jag har frysit så mycket om fingrarna som jag gjorde då.. dom var verkligen helt frysta hah.. tappa känslen helt, ska se till och skaffa ett par bra vantar som tål vind. idag vakna vi lite tidigare ;)sen åkte lisa hem halv ett.. efter det satt jag på datorn.. sen typ klockan halv två, städa jag rummet, en riktig storstädning blev klar fem. shit! men har vädrat och tvättat alla täcken o kuddar, dammsugat överallt och vädrat rummet. så nu känns det riktigt fräscht där inne :)

här kommer lite bilder från vår helg :)

rea: väska 49:- cubus, skjorta 149:- jc, sjal 70:- lindex,
öronhängen 49:- ginatricot (ej rea)

ut i blåsten

jag och jaffa var nyss ute i blåsten.. faktiskt lite skönt och kul med liite snö iaf! fast jag vill ju ha sommar men snö är trevligt ibland. när jag va ut låg det en bil i diket inte långt ifrån mitt hus, det är ju så halt.


chill..


min ananasglass med äpple, banan och nötter

chill igår och idag (: idag var jag ute med jaffa och vakna klockan 2 usch! vilket jag hatar men så blir det när man sitter uppe till klockan halv fem.. haha! jag skulle egentligen lagt mig halv ett igår sa jag men jag lägger mig istället 4 timmar senare. men jag ska förklara varför igår tog pappa in ramones filmen - end of century, så jag börja kolla på den och jag ville se klart den så.. därför blev det lite senare än vad jag hade tänkt mig. haha! men uscch hatar att sova så länge.. hela dagen försvinner ju. men när jag vakna duscha jag först käka nån macka sen gick jag och jenny ut med jaffa <3 skönt!

en bild säger mer än tusen ord..


by josefin

tjugohundranio!

gott nytt år 2009 allihopa! igår var jag hos sophia och fira nyår.. var väl ganska så kul men blev lite dålig stämning menllan sophia o hennes mamma ett litet tag.. hah men tillslut blev det bra. skulle egentligen firat med lisa vilket jag nämnde i förra inlägget men lisa blev sjuk. saknar henne så mycket! <3 hoppas vi hinner ses innan lovet är slut? ikväll ska jag vara hemma o chilla. shit det är så kallt ute -8,6 här inne är det inte heller särskilt varmt sitter här och fryser med tjock tröja, långkalsonger, tjoocka strumpor, och mjukisbyxor i 18,6 grader alldeles för kallt ju. mamma kom nyss och lämnade jaffa <3 jippie! min bebisvovve :)
HUGS OCH GOTT NYTT ÅR

dagens stilikon: mary-kate och ashley olsen

mary-kate olsen snygg i rutigt . melike! 


ashley olsen
rutigt är snyggt!