~~

:D :D :D

so much fun!!

JAG KAN INTE SE MIN PANNA.

BLOGRAPE.


Fotograf: Sigrid.

Fin liten blogrape av retarded Filip i förra inlägget. Hehe, det var alltså inte jag som skrev inlägget. Nu har den "spännande" temaveckan i skolan börjat. Ska göra någon typ av reklam för olika företag. Mindre underhållande vecka faktiskt. Föredrar nog 3 dagars skola och vanliga lektioner istället, fast detta får la funka för några dagar. Har haft en fin helg! i fredags var jag och Filleponken på Underbar. Drinkjäveln kosta fan 97 spänn, men vi hade i alla fall kul. Sen på lördag hängde jag hemma hos Jenny. Åt asnice mat, fläskfilé i sås, potatis och hemmagjord Coleslaw. Festligt att det blev fläskfilé två dagar i rad dessutom, plus tårta igår :D ae! nu är det dags för lunch, hajhaj.

FöY F4N

sha bloggN xD igår var eeem jag å världens bästa Filip på UnD3rbar :D :D de var såå niz men ohj oj vad fulleR jag blev dracK asså TyP x) 3 C1D3r :PppP fett nice var de ändå idag hawr jag bara LegaT i F1Ll3b001z säng och chillat som nice ;D
aja de var alT jag hade å säga er bye bye snyggingar ;)

ME GUSTA.

ALLTSÅ. HAHAHAHA 

MASSES OF A DYING BREED.

Man är ju inte förjävvla grann idag alltså. Dessutom ser det ut som att jag har kagge på bilderna... eh fast det har jag faktiskt inte! :( Igår efter skolan åkte jag med Fillepille hem, sen åkte vi skridskor, lite trevligt sådär! dock hade ju inte alla bebisar behövt vara där. Varför ska dom alltid veta vad man heter och hur gammal man är? Var uppe vid 9.20 imorse! fuck yeah. Fast sen gick jag ju och la mig igen efter Filip kört hem mig till Vallberga, så atteh... kl. 13 steg jag upp. Ikväll blir det Halmstad! inte varit ute sen den 25:e!!!! men nu jävlar. :D

MINUS CELSIUS.

Hej hej hemskt mycket hej! (Läskig låt.. man blir ju redd.) Usch! nu är det verkligen ingen värme ute. Dock tycker jag detta är mycket bättre än typ fetmastorm och massa regn. Igår efter skolan gick jag och träffade Fajlip och sen åkte jag med honom hem. Duktiga pojken vann ju plåt-SM i sin klass. Sen nannade vi hos mig också fick jag skjuts in till bussen tidigt imorse. Sån snäll pojk jag har :D bara imorgon kvar sen kommer den efterlängtade helgen igen. Dock kommer nästa vecka bestå av fem dagar bara för att vi ska ha någon ohäftig temavecka i skolan. Får la se vad det är helt enkelt. Det kanske är fantastiskt roligt... eller...

God afton.

INGENTING.

Idag har jag gjort något så intressant som ingenting. Förutom en sväng till Maxi på kvällen.. efter att jag har fått stå ut med folk som lagt upp bilder på deras Ben & Jerry's så köpte jag en till mig själv idag. Jag var ju bara tvungen, så där rök 50 spänn på en glass. Fast den är helt klart värt det! åt inte alls mycket av den ikväll vilket betyder att jag har nästan hela glassen kvar när jag kommer hem imorgon = happyface. Idag satt jag och tittade på lite olika bloggar, både de jag brukar följa och lite andra randoms. Bland annat en bloggare med jättefint och långt hår. Får alltid sån lust att låta mitt hår växa och bli låångt (precis som det var nyligen, innan jag klippte av en bit) men mitt hår blir liksom inte riktigt så fint när det är sådär jättelångt. Har inte så tjockt hår som jag hade önskat att jag hade. Sen blir mitt hår slitet väldigt lätt, man kanske skulle testa lite hårprodukter eller något sånt. Använder ju bara schampo och balsam. Nähä! nu måste jag faktiskt försöka sova. Godnatt!

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW.

♥.
Hej! har inte riktigt haft tid eller lust att blogga nu senaste dagarna men så kan det bli ibland. I fredags var jag och Filip ute och sprang, haha! ehh.. det var jobbigt med tanke på min hemskt dåliga kondition. Jag har faktiskt haft riktigt bra kondition en gång i tiden, har aldrig hållt på med sport eller träning direkt men det var ett tag jag faktiskt var ute och sprang. Kanske skulle börja göra det lite oftare, jag menar man behöver ju inte sluta äta chippisar (d.v.s. chips) för det. Är ensam i mammas lägenhet inatt, eller jag har ju såklart fjuniga hunden som sällskap också. Ingen skola imorgon som vanligt, gitt! men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen nanna kudden. Godnatt.

AWEZOME.

DIRTY SOUNDZ RA-TA-TA.

Onsdag. Haft rörlig bild hela dagen, håller på med en dokumentärfilm och jag och Sigrid håller på att tänka ut vår idé. Vi har flera idéer men sen ska man ju utföra dem också, men det löser sig nog. Sen gick jag och Sigrid in till stan och kollade i lite butiker osv. Köpte en halsduk, trodde inte den skulle finnas i Halmstad heller men se där! RÄTT så najs att det var 50% rea på den med. Sen åkte jag buss både till och hem från Halmstad med Filip, köpte med mig två cheeseburgare som vi käka på bussen också. Fiint! var ute med Nassi en liten runda för ett tag sen också. Nähä om man skulle ta en dusch innan man lökar ner hela soffan.. nä riktigt så illa är det nog inte men det var allt "intressant" jag hade att skriva ikväll vilket egentligen inte var någonting alls. Nattinatti!

OMFG.

GE MIG.

SO FUCKING TRUE.

PUSHING ME AWAY.

Julaftontös.
-
Hej. Idag har jag varit ledig, som jag kommer fortsätta att vara resten av terminen (PLUS fredagar). Ska bara se till att inte faila. Vaknade vid 11.15, låg i sängen ett bra tag.. sen gick jag upp och fixa till mig sen kom mammuten och hämtade mig. Först skulle hon till begravningsbyrån vid 13, och det tog ungefär 1 timme och 30 minuter... en aning segt. Kanske inte det trevligaste stället heller. Min mormor gick nämligen bort i torsdags, tråkigt.. men tycker det känns skönt på ett sätt eftersom att hon har varit sjuk sen tio år tillbaka, av den fruktansvärda sjukdomen Alzheimers. I alla fall, efter det åkte vi till Väla och IKEA. Blev lite ljus och en orkidé och på Väla köpte jag ett par jeans och ett halsband. Dock fanns såklart inte de vinröda jeansen som jag vill ha, och jag letar efter en rutig halsduk men det fanns där ingen heller. Stöter ofta på det här problemet med att det man vill ha finns på nätet men inte ute i butikerna. Hmm.. tror faktiskt att jag beställer de vinröda jeansen i alla fall. Måste. Har varit med fin-Filip hela helgen, och vi hade det förbannat bra som vanligt. Hoppas alla har en fin kväll!

SIMARIK.


Hajhaj bloggen! sitter hemma hos Filip och väntar på att han ska duscha klart. Just nu har han lite sång där inne också, mycket vackert! skulle bara meddela er att jag lever, men uppdateringen är kanske inte den bästa just nu. Nu ska vi köra och köpa cheps, sen ska vi göra tortillas och ha lite disco. Hoppas alla har en fin afton!

AIM FOR THE SUNRISE.



Så atteh...
vad ska man skriva idag? första dagen i skolan. Helt ok, ville dock legat kvar i sängen så nice som den var men jag kom faktiskt upp i tid ändå. Vet inte hur många gånger jag gäspade under naturkunskapslektionen... sen helt plötsligt när lektionen slutar, slutar jag också att gäspa. Undrar vad alla mina gäspningar berodde på.. haha. Usch, sitter här och fryser, ska nog lägga in min lax i ugnen nu sen ska jag värma mig i duschen. Ha det SO nice!

THE DAY HAS COME.

Källa: we heart it

Då var dagen här. Sista dagen av lovet så att säga, haha! har väl direkt inga speciella känslor inför det, skolan lär ju vara lagom soft ändå när man är ledig varje måndag och fredag. Man har ju funderat så ett par gånger. Tänk om man hade fem dagar helg och tre dagars skola och tänka sig så blev det! dock kan det ju kännas lite tråkigt. Hade ju varit bra med jobb dom två dagarna så att man kunde tjäna in lite pengar. Vi får väl se, fast sen har jag projektarbetet att tänka på också. I lördags var jag, Filip (Jenny och Ken) på pappas fest, smörgåstårtan var asgod och jag hade trevligt. Sen körde pappa hem mig och Filip vid 23 sen hade vi lite disco och tv-tittande här hemma och sen blev Filip en liten bebis och somnade. Igår gjorde vi inte något speciellt, bara låg i soffan hela dagen/kvällen och åt godis. Nu ska jag fortsätta med att kolla på tv. Godkväll!

STRENGTH TO ENDURE.

Mitt långa hår RIP. ♥ Nä, men det är snart tillbaka igen! idag ska pappa ha fest i farmor & farfars gamla hus (rip) firar ingenting, han ville väl bara göra nåt! I don't know. Jag och Filip ska dit och äta massa smörgåstårta i alla fall, det blir nog trevligt. Hoppas bara att smörgåstårtan är god, fast det brukar dom ju va. Dock inte när dom köttat på med massa leverpastej, usch! men jag vet att pappa har fixat så att det inte finns nån leverpastej i. YES! jaha nähä, kanske dags för en dusch snart fast festen börjar kl. 18 så jag kan nog chilla lite med det. Kanske spela lite Sims... men man blir ju så arg. För någon dag sen gick strömmen (eller den jävla jordfelsbrytaren slog av för att vara korrekt). Då hade jag såklart inte tänkt på att spara när jag spelade så då försvann allt det. Sen igår när jag skulle byta musik i spelet så är där en genre som laggar (vilket jag hade glömt bort) så spelet stängdes av IGEN. Blev arg och ville inte spela mer. Så den vägen är det! känner lite /care över det där för andra som läser min blogg. Haha! ha en fin dag. ♥

I'VE PUT MY TRUST IN YOU.

Bjuder på lite äckligt bra Linkin Park idag. Dock är texten lite deppig men det är ju oftast då musik är som bäst. Faktiskt.
-
Igår kom Filip hit, lagade asgod mat, åt cheps (chippe, chibbe, chips) och dip (dibbe, dippe) finns några olika namn där. Gillar dom alla! ♥ åt klyftpotatis, skivad fläskfilé med sås och sallad, dryck: iskall cola i festligt glas. SO nice! Den lilla pojken åkte hem innan vid 16, sen dess har jag bara legat fet i min säng och tittat på tv. Nu har jag äntligen fått lite mer lust till att städa mitt rum. Tar ändå inte särskilt långt tid för här är oftast städat men det är på dammsugningsfronten det har blivit lite sämre. Så nu är det faktiskt dags! kommer bli så vackert här inne när jag är klar. :D

FEM.

Igår gick strömmen i vårt hus 24/7, något fel på vår jordfelsbrytare som det kallas. Kan ju ingenting om sånt där. Pappa har i alla fall hittat problemet nu, det hade o göra med att utebelysningen fick vatten i sig eller något. Haha! så nu vet ni. Lyckades få tillbaka strömmen så att den stannade igen igår. Hade fan dött annars, ingen dator OMFG. Somnar bara senare och senare varje natt (morgon) men idag gick jag faktiskt upp innan 12, duktiga tjejen! ska snart gå och sminka mig men först ska jag starta Sims, spelade inte igår ju så atteh.. då måste jag spela idag.

1-2-3-4.

1. 349:- 2. 379:- 3. 349:- 4. 349:- / MODEKUNGEN.

 

 

PS. En liten note bara! du ska ju absolut inte ens tänka tanken på att köpa Ramoneslinnet (gäller vilken bandtröja som helst) om du inte lyssnar på bandet. It will make you a n00b. Just sayin'

WEEKDAY/MODEKUNGEN.

De här två hemsidorna har verkligen det som faller mig bäst i smaken. Dock finns Weekday som butik, jag måste bara hitta den också! vet att den finns i storstäder men den är ju inte den butiken som man ser först.. det är i alla fall vad jag har märkt. Lite sånt här man pysslar med när man inte kan sova hihi.

TJENARE SNÄCKAN.

Tjenare snäckan! hänger du här ofta eller? eeeh, vet inte vad jag gör för min på bilden.
Idag har jag sovit länge.. inget nyhet kanske. Kanske borde skriva när jag inte har sovit länge istället. Jag är helt enkelt skapt för att vara vaken på natten så är det, haha. Åkte hem till mamma sen, gjorde egna köttbullar för första gången och dom blev asgoda! :D sen åt vi lax, räkor, avokado, bröd och kall sås till middag. Alltså åt inte köddbollar till middag för dom tog jag med mig hem. Har färgat och fått toppat håret idag också. Så jävla kort nu... men eftersom att mitt hår växer så jeevla snabbt så är det inte lönt att bara ta en liten bit. Så är det! imorgon kommer Filleponken, vi ska laga lite fin mat hade vi tänkt. Det är ju ändå Trettondagsafton imorgon hiho.

MY BABIES.

Så här såg det ut i min säng igårkväll. Två fjuniga trötta bebisar. Nasse helt nyduschad också. Så fina. ♥

NATTHUMOR.

HAHA. Typ story of my life... fast jag har klarat mig väldigt bra hittills.

BOOM BITCH!


"Josefin's love animals, not so much people but animals will always have a soft spot in a Josefin's heart. they're also known for being super hot and great in bed, especially with women whose names start with L and men with names that start with N.

They like photography and if they were one card out of a deck it would be the joker."

- Urban Dictionary



Det episka är ett det mesta faktiskt stämmer.

HER VOICE RESIDES.

Hejsan alla fräsiga! nu sitter jag här och lyssnar på mina pojkar (Bfmv) och väntar på att Fillepojken ska komma. Har inte hunnit med att göra så mycket idag. Jag har duschat, ätit, klappat hund, mamma kom hit med henne innan :D Inte ens spelat Sims har jag gjort.. haha, fast det gjorde jag nog tillräckligt igår. La mig runt 3.20 sen somna jag inte förrän vid 4.30... jobbigt. Får se till att vända tillbaka dygnet innan skolan börjar bara! Hehe. Ha det fräsigt!

JANUARY.

Källa
Hehe, godmorgon! vaknade för ca 45 minuter sen, nu ska jag ta en dusch, sen ska jag göra stekta äggmackor som Filip har lärt mig. :D

2012.


Hallå! Hoppas att alla fick ett fint slut på året som varit och en fin start på det nya året! Själv hade jag en fin nyår. Dock tycker jag det är lite tråkigt att jag inte tog en enda bild.. men jag orkade inte släpa med mig min feta kamera och den lilla kameran hade inget batteri (eller den har fortfarande inte det). Tråkigt nog så vet jag inte vart laddaren till den har tagit vägen. Fuck. Nu i efterhand kanske jag skulle tagit med systemkameran ändå.. hade ju fått riktigt nice bilder men tänk om det hade hänt något med den. Man vet ju aldrig, det behöver ju heller inte bara vara jag som råkar paja den eller något. Finns crazy folk överallt på nyår! haha. Kom hem till Filip vid 4 typ, sen igår på kvällen blev han sjuk så då fick jag åka hem men imorgon kommer han hem till mig efter jobbet. Wiie! idag sov jag cplänge (ursäka uttrycket om någon nu tar illa upp lol.) La mig runt 2 igår, blir väckt av att pappa hostar sönder (vet inte riktigt när men säkert ganska tidigt) sen väcks jag igen av att han kommer in på mitt rum. Slutligen vaknar jag vid 15.15... kort sammanfattat: avbruten sömn är inte bra för mig. Nu ska jag spela lite Sims och sen nannish. Godnatt ♥

FINT SOM SNUS.


1. 399:- BikBok 2. 499:- Gina Tricot 3. 599:- Gina Tricot 4. 129:- BikBok 5. 300:- Monki 6. 279:- KanDee 7. 269:- KanDee 8. 49:50:- H&M 9. 299:- Modekungen 10. 499:- Modekungen.
Lite vill-ha-saker som jag har slängt ihop i Photoshop. Finally har jag skaffat det, men jag är ju inte speciellt duktig... så detta är det enda jag kan åstadkomma just nu och självklart simpel redigering av bilder. Fail fast jag ska nog bli bättre nångång.