MONKIWORLD.


250kr

180kr

500kr

200kr

250kr

150kr

80kr

100kr

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!!! WOOHOO! det betyder att man kan shoppa lite extra nu och sen lägga de andra pengarna på en mobil eller något! :D :D :D :D :D :D var bara 50% chans att jag skulle få ett jobb, och jag blev en av dem. Äntligen lite TUR! något/några av dessa plaggen ska bli mitt/mina har jag bestämt. ;-)

PEACE.

NÅGON BLEV VISST REDD.

Ska inte lägga ut såna leskiga bilder igen som jag gjorde igår. En viss person blev redd hest. Jag som tyckte att jag var söt.. D'': Ha! skoja.....

Har en jääävla lång rast -.- kom hit för att gör en liten utvärdering och snacka betyg, sen hade vi rast till 14:45. KUL! fett störigt faktiskt.. dumma prov. Får la plugga lite till provet, CIAO! ♥


Vacker.

FLUGORNAS BAJSHERRE.

JA NU ÄR DEN KLAR. Ska bara lägga till fakta om författaren imorgon eftersom att jag har den faktan kvar i skolan. Sen jävlar! får jag inte MVG piskar jag läraren med min läderpiska så att hon blir alldeles röd, HAHA skoja lol, jag är fan knepig. Har ju suttit här och kämpat in i det sista! prov imorgon också, hade tänkt få VG på det men det verkar skita sig. Har inte hunnit plugga rejält ju.. men jag kom på att vi har låååång rast innan provet så man hinner kolla lite där också. Ska ligga en stund i sängen nu och plugga innan jag nannar. I will be tired imorgon må jag säga. Korvigt värre... btw är jag sen med att lämna in boken (spank på mig själv) men vafaen den är inne imorgon! håhå. Oj skulle varit inne den 26:e, jaja hoppas det inte blir böter HAHA naj.. kan inget om sånt men jag dör av skratt om det nu skulle vara så fast det tvekar jag jävligt starkt på. Dessutom tror jag ingen saknar den boken för den är fett dålig. Tycker man den är bra är man lite tråkig tycker jag hahaha. Även fast den har blivit väldigt känd (hur fan det nu gick till) visst om gamlingar gillar den men inte i min ålder, då är det inte OK alltså. Jaja, skit i den boken nu.. :D

Måste faktiskt plugga och sen sova efter det GODNATT cool people. B-)


AMG!!! I'M SO FUCKING CUTE!!

HOMEWORK = POO.

Jaa.. jag o r k a r inte! varit på barndop sen klockan 11 och mat och sånt efter till typ 15:45. Palla sätta sig och göra en bokrecension då och plugga på 107 ord plus morfem. SKJUT MIG! -_- somnade dessutom höhö. Ska försöka börja nu men det lär ta tid jävla mvgfrågor tar död på mig. Tyvärr kan man ju inte skita i allt bajskorv.

Sorry mitt fina lilla inlägg, hahaaaaa hejdå ska äta snart när pizzan har schtekt färdigt där inne, sen försöka göra lite bokrecension.

-.-    -.-    -.-   


korvdålig bild på outfit från igår..... ser knappt btw -.- men jag har ett khakigrönt linne på mig, jaja nu la jag upp den ändå.

Peace fräcka folk.

NICE.


Vill ha den bruna fast den svarta är fett NICE, men jag har ingen brun väska i "skinn" så det skulle sitta fint. Palla betala pengar bara, haha. 199 kr Ginatricot.

ZEBRA.

Hello.

Lördag, chilldag. Vaknade typ 11:08 hah, sen duscha jag, klädde på mig och sen kom mamma, så körde vi till Eurostop för att handla doppresent. Ska på dop imorgon, hähä ska bli nice med mat i alla fall haha. Karsefors igår då ja, mycket trevligt men sen på slutet börja det bli segt som fan så vi drog hem liite tidigare, också JÄVLIGT kallt. Dumma väder! tänk så skulle det vara så här kallt på skolavslutningen ._. allvarligt fel då alltså.. jaja, TACK FÖR IGÅR! ♥

Chill&grill pågår för fullt här hemma, dock måste jag plugga men jag måste ha alla svaren till ett papper först! -.- var sjuk och glömde såklart bort det på fredagen.. aja inte lätt att komma ihåg, får se om jag kan fixa det på något sätt annars blir det bajs av allt. >: suger att ha prov på måndagar alltså, dessutom ska en till sak vara klar i svenskan den dagen. VILL HA SOMMARLOV NU!

Kan visa vad jag hade på mig igår ;) dock inte de skorna pågrund av cpstörd vår/sommar.

denna bilden sög men skitsamma kan lika gärna vara kvar nu hoho..


MISFITS.


DIG UP HER BONES

I LIKE IT WHEN IT IS RANDOM.

HOLA.

A, det betyder hej på spanska då för er (lite efterblivna) som inte visste det. Mohahaha! NAJS att vara hemma nu må jag säga. Hade inte alls någon "göra-klart-dag" idag, smarta läraren hade lyckats skriva fel. Icke OK! men jag hann göra en liten utvärdering som avgjorde hela betyget så ja den var viktig att få gjord då ju hyhy. Har ett arbete att göra klart också ska vara inne idag!!! men jag tycker det är helt OK om jag lämnar in det liite sent, eftersom att han själv har gått över gränsen för hur länge de har på sig att rätta arbeten/prov. Det var inte lite heller, jösses! ._. jaja skippa skolsnacket nu! Karsefors ikväll! halsen är inte helt frisk men så illa är det inte, inte så att jag måste sitta här hemma med en miljon halstabletter och dricka 100 grader varm O'boy.

Hoppas bara vädret vill hålla sig NICE så man slipper bli en lesen kall liden hest. Kallt är det ändå men varmare utan regn!

Smarta ord innan jag går (och ja, jag tänker aldrig sluta upprepa mig!!) bandtröjor har man inte för att de är snygga, utan för att man lyssnar på bandet, lär er för fan......

LITE RANDOM BILDER för att jag är random. Klart man vill leka lite med kameran när den är tillbaka haha :D !




Nu får jag dra och kolla kläder och sånt till ikväll :) !!!

PEACE

BANANA.

LEDSEN JOSSE.

Jaha, en dag kvar tills fredag och jag har massor att fixa, kan inte ens börja med en utvärdering för att en viss trög lärare inte lägger ut uppgiftera som vi har gjort under hela kursen på Adela. Måste till skolan imorgon hur jag än mår. ARGHHH! har verkligen inte tid med att vara sjuk, äckliga hals. Slipper i alla fall febern nu, men halsen är ju nära halsfluss och DET gör ont.

Tråkiga inlägg i know men det suger att vara sjuk, det vet alla höhö. Särskilt när det är Karsefors imorgon och man har grejer kvar att fixa i skolan! vilken tur man har då... -.-

Hoppas ni har det bra i alla fall! :)

SJUK.

Bloggade inte igår för jag mådde inte särskilt bra. Dagen i skolan igår kändes äckligt lång. Var tvungen att åka dit för att göra ett omprov (som jag sa, CALC-provet) blev dock riktigt irriterad när jag kommer dit 08:10 och läraren säger om jag kan göra det 11:20. Jag och Isabelle gick in till stan och drack Chailatte. Höhö, mådde verkligen inte bra igår. Ha feber och vara i skolan är jeevligt jobbigt. Måste gå till skolan på fredag, har en "göra-klart-dag" då och jag har en hel del att fixa. Typiskt att man ska bli sjuk nu! lite tveksam om det blir något Karsefors, LEDSEN I ÖGAT blir jag då! D': D': D':

Peace.

IF I CUT OFF YOUR ARMS, WOULD YOU STILL LOVE ME?

HEJHÅ!

Lite sjukling är man, men jag har tagit två Zyx-tabletter, en annan halstablett och en värktablett och nu mår jag bättre så det ska nog ordna sig tills på fredag för då smäller det! haha! :D Karsefoooors! har prövning i skolan imorgon, alltså omprovstillfälle. Jag ska göra om ett CALC-prov som typ hela klassen fick IG på, vi hade för tusen år sen. Får IG i datorkursen annars, man måste klara alla prov även om man har fått MVG på allt annat. I alla fall bättre sent än aldrig. ;) så det är ju lite dumt om man får IG i hela kursen bara för ett prov, så det ska jag fixa. Intressant. Not. Skitsamma orkar inte sudda ut det nu haha!

Hoppas jag vaknar upp och inte mår sämre imorgon! blev sämre när jag skulle hem, men nu är jag bättre så Zyx verkar hjälpa och även värktabletten. :D skulle egentligen haft sovmorgon imorgon men jaja snart sommarlov ju! Sitter och lyssnar på niiiice musik med en fet halsduk i mammas soffa. Just det! äntligen är min kamera tillbaka, men jag har inte några bilder att lägga ut idag precis, tänkte börja med lite mer dagens outfit sen. Jag vet att typ alla bloggar kör på det men vafaen, skitsamma. Skriver ju inte så lika inlägg direkt, HAH. Liksom inte riktigt lika normala. (oftast) ._.


fick bli en tradig cambild..
men jag gillar brillorna! dock sitter de lite snett (inte på bilden). Fick de av Lisa för nåt år sen typ, :) har inte riktigt koll.

Peace.

URBANDICTIONARY.

Josefin is a common girls name in western Europe.

Only the most amazing people in the world are named Josefin. They are very out going and many people look up to them. They are always ready to have fun and party but can also have moments when they just want to relax. Everyone should be friends with someone named Josefin.
 
Person 1: "Hey do you know her? She is pretty amazing."
Person 2: "You're right she is. She must be named Josefin!"

BIKINIS.






ETNOINSPIRERAT / GINA TRICOT 79kr delen.


VOLANGER, KORALLFÄRGAT / GINA TRICOT 79kr delen





  
BLOMMIGT / GINA TRICOT, 99kr/79kr

CLEAN UP.

Har nyss blivit klar med städningen i rummet, städade läänge må jag säga. Gött nu när det är rent och så.. NICE! som sagt har jag inte gjort mycket mer, bara chillat och städat. Väntar på kinamat nu, är inte så sugen på det men vafan man ska inte klaga. :)

Skuula imorgon igen, har sovmorgon. Vi slipper samhällskunskapen för att vi ska ha debatt på torsdag tidigt... -.- palla. Har fan redan haft debatt, så det betyder att jag redan har uppnått målen inom just det ämnet. Cp. Jaja, måste göras ändå. Vi börjar 11:55 imorgon så det är lite nice, dock försvinner ju sovmorgonen på torsdag.


RANDOM BILD IGEN, men imorgon får jag antagligen kameran, måste varit de som ringt i veckan ju.. :D

Får se om jag bloggar senare, peace.

SOMMAR. ♥

Ledig, chilla, grilla, schteka, äta grillat, sola, bada, fotografera, busa, vännerna, familjen, djuren, shoppa, solbrillor, bikini, shorts, sandaler, mode, festa, BBQ, nyklippt gräs, sol, cykla, skogen, stranden, dansa, bränna, barfota, musik, tälta, springa, solnedgång, gröna träd, värme, sommarregn, midsommar, karsefors, glass, liseberg, sena sommarkvällar.

Det här är SOMMAR för mig, plus mycket mer..

(jag är ingen no-lifer tyckte bara det var trevligt eftersom att den snart är här haha!)



MOTORCYCLES.

DAAAAMN! kom nyss förbi typ 270 motorcyklar eller något. Hann räkna till 259 sen missade jag ju några. Det hör verkligen till sommaren! varje år åker det alltid förbi ett gäng, haha.

COCA-COLA.

Sitter och dricker den gamla hederliga Coca-Colan nu. Älskar att dricka från glasflaskorna, pappi hade köpt hem några sådana. :D :D :D haha älskar att skriva intressanta inlägg. -.- ska snart ut i solen igen kände bara för att uppdatera lite, snålt med ett inlägg om dagen ju. Känns nästan som att jag har sommarlov nu! håhå :) bara lite saker att fixa i skolan sen smäller det haha! eller lite och lite. Har rätt mycket inlämningar och sånt nu. Segt men jaja.


En sån här bikini skulle gärna ha på mig i sommar.. älskar volangerna! schteeek ju B-)  
bild: Sofi Fahrman

SUNSUNSUN.

Kom nyss hem från Sophia. Eller inte nyss men för ett tag sen då, hon skulle jobba men det gör inget, skönt att komma hem tidigt och inatt har man sovit många timmar. :) snart kommer väl Nasse hit också hoppas jag, eller det dröjer väl ett tag men då blir det att gå ut en runda med henne. Sen ikväll drar jag till Sophia igen och så drar vi till the beach. B-) typ det som händer, funderar på att städa mitt rum idag som jag sa förra helgen. Aa.. kära vänner har inte så mycket mer att skriva, så ha det gott! peace. ♥


PILOT. B-)

Schenna alla snela hestar!

Fredag vilket innebär WEEKEND! :D slippa helvetet ett tag med andra ord, hehe haha hoho höhö. Nationella i matte del 2 idag, om MVG-elever tycker det är svårt då ÄR det svårt. Skolverket = knepiga.

Sitter hemma hos mamma nu, ska käka lite grillat sen drar jag hem till Sophia lite senare. Slutade typ runt 15 idag, var lite segt men ändå nice ju. Fick gå lite mobbad på stan, Säl åkte ju innan men men nu är jag hemma! det började dock regna just när jag var ute, elakt. Fast som tur var, var jag ju nästan framme. Imorgon blir det kaaanske hem till kusinen som fyller 20, får la se vad papi säger. Om ni bryr er, har inte så mycket att skriva now. Har gjort rätt så länga inlägg nu i veckan ju! ;-)

Kan bjuda på lite färska bilder och de bevisar att jag är en schteeekare som chillar grillen varje dag! lite synd att behöva använda camen för jag såg när jag kom hem att något nummer från Halmstad hade ringt, så det var antagligen kameran! typiskt, ringde typ 10:50 och då var ju ingen hemma. Aja, får ta det på måndag men ändå SEGT!

Gör lite reklam för Cameroid också här ser jag håhå. Jaja man ser i alla fall att jag schteeker i solisarna. B-)



SKOJAAAAAAAAAA för ni som inte fattade det. Hehe. ._.

Peace.

NOW I FUCKING HATE YOU WITH ALL OF MY HEART.

Tja. (rubriken är inte menad till någon haha.. jag är bara random och dessutom är det från en låt om ni undrar)

CHILL I SKOLAN IDAG. :) gjorde klart "THE RETURN OF THE SEAL" på engelskan och fick reda på hur det gick på nationella och det gick bra om ni ville veta. ;-) sen på matten gick vi bara igenom några saker snabbt sen sluta vi runt 14. BYTHEWAY! gillade ni slutet på "The Return Of The Seal"? ni coola som läser den då, hehe. B-) visst är han en stor säl.

Asså nu skiver jag det igen men nu får kameran vara klar. Märks fan mer när den är borta än mobilen.. faktiskt. :F jaja, bara att vänta.. kan ju inte dröja mer än en vecka i alla fall! :O

Satan gatan vad varmt det har varit idag! :D :D :D behövde egentligen ingen jacka men man vet ju aldrig om det skulle komma en liten skvätt regn. Lite sämre väder när man väl kom hem, låg något konstigt i luften typ dimma. Sen blev det kallare. Typiskt att det ska vara varmt när man antingen är inne i skolan eller bussen. Jaja, stack ut en runda med Nasse i alla fall. Vi sprang/gick i skogen sen blev Nassedog så varm så vi gick ner till stranden. Fifan.. vattnet var ju inte rent direkt men jaja. Vet att man inte får ha hundarna där nu men vem fan bryr sig när det inte är något folk som badar typ. Dessutom sket inte Jaffa där haha.

Ska ge mat till henne nu och snart hem till mamma för jag och Säl2 måste ta bussen in till Halmstad imorgon.


Random bild blir det när Nikon är på lagning höhö.

PEACE PEOPLE.

THE RETURN OF THE SEAL: PART THREE.

Evert came to a forest, it was quiet. You could only hear the wind blowing. Until he heard something from the bushes. It came out a quite big seal from the bushes, it was the first thing he noticed, that it was a very big seal. It was a beautiful female. Evert has for a long time wanted a friend, and not a skinny little seal because in that case he would probably be bullied because of his size. Evert saw the seal begin to move forward to him. His heart started to pound. “Hello!” the female seal said. Evert said “Hi!” Friendly the unknown seal asked “What are you doing here?”” Evert answered “I was forced to flee away from my home because the other seals which is living there are not particular nice to me.” “Oh.. OK, what is that kind of behaviour?! It sounds like they are complete idiots.” The friendly seal said. “Yeah, approximately. By the way.. what is your name?” “My name is Susan, and yours?” “OK, I Am Evert.”

 

Evert and Susan walked for a while, then suddenly Susan said “We should go back to the seals and scare them away.” Evert thought it was a good idea. So they walked back to the other seals. This time Evert had a friend with him, so the other seals were not as cocky as they used to be. Evert and Susan were a big team together against the other seals. They were so small so they were scared when Evert and Susan move forward to them. It was then he realized that he had finally found a very good friend.


The End.


DOWN WITH THE SICKNESS.



Bloggade inte igår..
satt inte så mycket vid datorn dessutom var den upptagen -.- jeevligt nice väder nu för tiden ju! får njuta nu eftersom att det tydligen ska bli sämre... hoppas det inte blir kallt och sånt skit nästa fredag, då är det ju karsefors för faen! :D :D :D

Ska käka frukost nu och lyssna musik.. sen klä på mig och ta lite mascara sen drar jag till skolan, peace. ♥

WHERE IS EVERT?

Förlåt alla läsare som längtat så hemskt mycket efter "THE RETURN OF THE SEAL". Skrev lite på den idag, men tyvärr glömde jag att maila den. Bild och slut på berättelsen kommer på torsdag förhoppningsvis! haha. Vet att alla längtar mer efter Evert än sommarlovet.


Argh. (NOT, bara lite fräck) hahaa...

Har uppdaterat aktivt som fasen idag ju. :-)

FRED.

DAGENS: VILL HA.

Tyvärr kommer skorna från Louboutin... kanske lite för mycket för min plånbok. >:

DAGENS: INSPIRATION.

SOFI FAHRMAN. Så jävla snygg stil och hon lever även ett liv jag inte skulle tacka nej till, hahaha! XD

HEY YOU.

Hejsan. :-) (töntig rubik, men ni gillar det)

Idag har jag varit i skolan som vanligt, dock blev jag fett irriterad på första lektionen. Det var som jag sa... skulle göra en utvärdering idag och den tog ungefär 30 sekunder att göra. Kunde alltså varit hemma och fått börja klockan 11:40 istället, satt i 3 timmar och kolla Sofi Fahrmans blogg. Jobbade lite på bokrecensionen men ändå. Har inte läst färdigt boken så det blev inte så mycket skrivet på den, men iallafall lite. På multimedian gick jag och Seal ut och fota. Bästa lektionen just nu, men jävligt störigt att man alltid ska missa massor av timmar av just de lektionerna. Imorgon ska vi ha en töntig idrottsdag som nån trög klass har anordnat (förlåt haha) men de kan ju faktiskt säga vad vi ska göra. Fast det vågar de inte för då kommer ingen komma, HA. Gissar väl på att man blir indelade i grupper där man inte får vara med sina kompisar. Men men.. får la se imorgon. Blir iallafall joggingbyxor imorgon så det är CHILL! på fredag är det äckliga nationella i matte så då missar vi OCKSÅ den lektionen. Mycket bra, när det är ett slutprojekt som ska vara klart snart. Har missat fler lektioner än vad vi har haft.

JAJA. Fint väder idag för en gångs skull! :D solen schtekte rejält på skinnjackan innan. B-) snart blir det grillad lax och kryddig, tjock korv haha. NICE SOM FAN. Lite sommarfeelings idag ju, hoppas vädret är lika fint imorgon eftersom att vi nog ska vara ute hela dagen. Är nog ganska troligt att vi slutar tidigare imorgon också, annars dör jag. Tror jag.

BY THE WAY. Hade uppsatt hår i skolan idag :O haha. Är nog faktiskt första gången! jävlar lite stört ändå.. men jag fick faktiskt höra att jag var fin i håret idag, då blev jag glad hest. :) Försov mig i morse (IGEN!) så hade jag uppsatt hår när jag nannade, pallade inte ta ner det när jag vakna.. dessutom hade jag inte hunnit borsta det eftersom att jag var lat igår och satte upp det för att jag hade en fet tova som jag inte pallade borsta ut. Blir antagligen jobbigt sen när jag ska borsta håret haha. Men men, det löser ju sig.

Jäddrar blev ett långt inlägg idag ju. Bra eller jobbigt? hah. ;-)

Får bli lite bilder som jag tog på multimedian idag. Alla är tagna med Nikon D80 med ett jeeevligt nice objektiv. Macro-objektiv. Ska fan spara ihop pengar senare och köpa mig ett Macro-objektiv hihi.


Har en till bild men jag tycker inte den passade så bra in med dessa två så den får inte vara med mohaha.

Nu är maten klar. PEACE OUT!

LET THE BODIES HIT THE FLOOR.

JAG HAR ALDRIG SAGT ATT JAG ÄR NORMAL.


Vackert i know. Får väl ha EN "normal" bild också, hihi. :D



Peace.

SO YOU WANNA PLAY GAMES WITH MY HEAD?

Hemma från skuulaan. Var dock en väldigt onödig dag. Hade inget att göra på lektionerna.. ännu onödigare kommer bilden vara imorgon. Den varar i 3 timmar och man måste dit för att göra en liten utvärdering. Lönt, väldigt lönt. -.- jaja så är det, höhö.

Idag satt jag och Isabelle och schtekte sönder på Hava Java inne i Halmstad City. Tog en Chai Latte sen strosa vi rundor i butiker och jag köpte ett läppglans för 5000. Skojaa för faaaen, vet exakt hur jag skulle låtit om jag hade gjort en videoblogg, LOL! ._.

AAAAAAAAH! blir lite ledsen. Min blogg suger just nu, har typ inget att skriva (som t.ex. det jag skrev där uppe nyss haha) och jag har ingen kamera. Dessutom ingen mobil haha, men den har jag varit utan länge. Nu i veckan får jag ett nytt kort, så snart är jag normal och har mobil igen! :) men kameran dröjer nog ett tag till. D:

Ska snart till Vallberga, mamma är i Halmstad nu men jag får sticka dit ändå och hålla Jaffis i sällskap, ska ju ändå dit sen. Dessutom har mamma KAKOR hemma. (nej jag är inte så hälsosam) Man får la unna sig sålänge man lever, bara man inte blir för fet så att det blir farligt haha...


Random bild som alltid, men det här är typ världens snyggaste skor. ♥

PEACE OUT!

DAMN TIRED.

Har varit en nice helg! :) dock liiite för lite sömn nu inatt/idag eller hur man nu ska säga, hahaha. Sophia har sovit här i 3 dagar, hoho. Det var inte planerat men det blev så, trevligt iallafall. Igår låg vi och tittade på film.. klockan blev ganska mycket och vi var verkligen inte trötta. Så vi tog det dumma beslutet att strunta i att sova för att vi vet om man somnar typ fem på morgonen kan man inte somna sen när man ska upp till skolan. Så vi gick ut en promenad med Nasse i skogen vid sju typ. Sen lite senare körde vi till Maxi och köpte energisaker men de hjälpte inte särskilt mycket. Vi skulle inte somna men sen vid typ 12 på dagen slockna vi och vakna sen vid 15.30 typ, hahaha. Rekomenderar inte att vara uppe från typ 13:30 till 12:00 på dagen. Nästan ett dygn då alltså. Jaja, imorgon är jag pigg igen antar jag! ;)

Kom hem från mamma för inte så längesen, var hemma hos henne och chilla och åt grillat! NICE. ♥ nu har jag borstat tänderna så nu ska jag bege mig till sängen, ska bli skönt att få sova måånga timmar inatt.


bildbrist, det vet ni.. XD

Peace out. B-)

100515.

LÖRDAG.

Sophia stack hem för ett tag sen. Har inte gjort mycket idag, vaknade runt 11:30, somna igen, vakna vid 13:37! HÅHÅ. Sen körde vi till Maxi bara för att göra något, haha. Käka lite glass och sen hem. Händelserik dag.. mycket. Lär väl inte hända något kul ikväll heller hähä. Segt.

Sommarlov snart, helt sjukt ju. ._. nice men lite saker i skolan att göra -.- men men snart är det över! :D :D :D

Kanske borde städa rummet ikväll om det ändå inte händer något roligare. Skulle faktiskt behövas.

Skriver kanske senare! peace ♥

HEAVEN AND HELL.

TJOKVÄLL :D

Har nyss käkat grillat kött och potatissallad. Det var trevligt må jag säga! innan det körde jag och pappa och hämta min bebis (hund). Tänkte dra ut en runda i skogen och springa med henne snart, när maten har fått vila, haha! sen kommer Sophia igen, så det blir chill ikväll.


random bild som vanligt.. hähä. saknar kameran som sagt >:

fred. ♥




HEJHEJSAN.

HEJ.

Tänkte nyss städa rummet men jag är för lat och orkar inte. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Sophia kommer kanske hit men det är inte bestämt höhö. Har faktiskt ingenting mer att skriva.. -.-

Jag vet fett tråkigt inlägg.

Peace.

HELLO SAFARI.

Mm.. gillar rubriken. ._.

Installerade Safari på mammas dator, fan nice ju. Ska nog börja använda detta istället för Explorer. Fast det vore bra om det var svenska som originalspråk. Eftersom att allt jag skriver här blir typ rött (felstavat). HÄHÄ!
Idag ska jag som sagt hem till Sophia, ha lite trevligt och så. Sen kanske man kan få mamma att toppa mitt hår.. så jävla slitet nu. >: går inte till frisören bara för att toppa. Då klipper de ju alltid mycket mer än vad man sa att de skulle. Sen brukar frisören bli arg på mig för att mitt hår är så slitet. HA ._. palla det.. och en gång sa en till mig att jag såg ut att gå i sexan när jag gick i åttan. -.- otrevlig typ.
Ska fixa lite med itunes och sånt nu om det nu funkar.. -.-
PEACE.

TEN THOUSAND FISTS.

Tänker faktiskt gå och lägga mig snart, eller snart och snart.. hehe, lite senare blir det nog. Somnade i soffan innan, trött som fan. Fast först ska jag sitta och inte ha något liv och svara på frågor och lyssna på musik. Haha.. vill beställa kläder från internet också >: en band-t-shirt plus lite annat. Men jag har ju inte fått något sommarjobb så nu måste jag spara pengarna. TRÅKIGT för mig. Jaja, blir väl shopping ändå nångång! :D

Åh.. tänk imorgon när man vaknar är det bara torsdag!  Fan så sköönt. :D :D :D

Nu tycker jag att min kamera kan vara klar snart så att det kan bli lite mer som vanligt här på bloggen. Nya bilder helt enkelt! jaja, det är bara att vänta.

Nice låt. DISTURBED

Inte världens bästa kvalitet precis men det fanns typ ingen bättre höhö.


Marjory Stewart Baxter! you taste like sunshine dust! ._.

Peace!

TILL ÅKRARNA.

Ska till Vallberga nu, kommer hem imorgon och då blir det hem till Sophia och deras lilla björnhund, haha. MYS! hoppas mamma ska inom en affär, måste ha SUPERCHIPSEN! nya för faen. Haha, gillar namnet! Finns SUPEROSTBÅGAR också. Det är lite populärt i snacks-marknaden nu. Hehe, intressant jag är. Jaja, bloggar väl där också om jag har något vettigt att skriva, annars blir det en låt eller något. Hade ju inget vettigt att skriva nu så höhö.



RAINING BLOOD.

KASST VÄDER!! >:O

Blir arg på denna dagen. Dessutom gillar jag inte Skolverket, de är elaka och ja.. knepiga. 

Jaja, GOTT MED LÅNGHELG NU IALLAFALL!

Tror det är det tidigaste jag varit hemma någonsin! :D kom hem typ 12:50 eller något. Göttans! nu sitter man här och chillar med nice musik. Ska hem till mamma senare igen, ska plugga matte varje dag och så ju. Nationella var svårt tycker jag >: och fan inte alls likt de talen som jag fick plugga på. Blir bara svårare och svårare varje år... min hjärna gillar inte matte. Tror inte del 2 är särskilt lätt då, hehe. Hoppas man kan samla tillräckligt med poäng iallafall, just nu gaaanska tveksam. Ledsen hest. Korkad hest. Men hur mycket onödigt var det inte man skulle kunna egentligen, vafaaan! -.- kommer ju inte användas i min framtid iallafall ._.

Typ detta ska man kunna: x(7+90-g)fdgj-strhlX+otx. Ganska likt... jaja, det är mina problem.

Alltså är det verkligen MAJ MÅNAD?
man ska kunna ha sin vårjacka och sina tygskor när det är MAJ?! INTE okej. Sverige är så kallt, ska veeerkligen inte klaga att det är FÖR varmt i sommar. Saknar min kamera, imorgon var det ett år sen jag köpte den. Tråkigt. Börjar bli snålt med bilder på bloggen nu. >: "kom heeeeeem! vi börjar om igen!!" Haha.

Får bli lite bilder på bebiskatt :)



Peace. ♥

MATTETIMMAR.

Ja, det är väl det jag har ägnat min kväll åt hähä. Håller tummarna för mig själv imorgon! jag ska klara det. MÅSTE!

Aja, idag hade jag, Isabelle och Sigrid muntliga nationella i engelska. Lol, gillar inte att prata engelska inför läraren så man faila kanske lite ibland fast man visste att man kunde säga det rätt men fick liksom inte fram det så snyggt, haha. Men vaffan det blir G antar jag. Roligaste under samtalet: person X skulle säga lastbil på engelska och kommer fram med "lastcar" haha :D

Nu har jag brett fyra mackor tills imorgon. Ska dricka ett fett jevvla glas mjölk + juice. Måste vara pigg inför provet.. har ju börjat bre mackor nu på kvällen så att jag slipper göra det på morgonen. Är äckligt trött då och det tar tid. Så man sparar både tid och det är lättare. Försover man sig ofta passar det ju bra, haha. Slog rekord igår. Vaknade 06:56!!! bussen utanför går 07:09, alltså betyder det att jag ska vara klar typ 07:06. Men vet ni.. jag hann för jag är SuperJosse. HA! B-)



Nu måste jag göra mig redo för läggdags. Sov gott, PEACE.

BORED.

Sitter i skolan. Kunde egentligen legat hemma och sovit nu eller iallafall varit hemma, haha. Har estetisk verksamhet och vi ska inte göra något projekt... så man får göra vad man vill. Onödigt och komma hit då, höhö. Busschaffören failade idag. Han glömde bort att köra inom Veinge och sen när han var vid Genevad körde han tillbaka. Fatta först inte vad han syssla med men sen så, kom fram typ 10 minuter senare än vanligt. Kom ändå i tid så vafaen. ÄNDÅ FAIL! XD mamma och jag fick skrapa rutan på bilen imorse, asså va i h*lvete. DET ÄR MAJ MÅNAD OCH DET ÄR FROST UTE. D': inte okej. Börjar tvivla på om man kan ha klänning, kjol eller shorts på skolavslutningen assu... bäst att vädret har skärpt sig då annars jävlar blir jag ledsen.

Blir kanske inget blogginlägg senare idag för jag måste verkligen plugga sönder matte ikväll. Hoppas det hjälper mig lite iallafall. Hehe. Lär inte vara lycklig om det går åt skogen imorgon.. noo! hoppas det går bra.

Har denna lektionen till 11:10.... -.- döör!

Peace.

LUGG.

GOD KVÄLL. Blir ett seent inlägg, orkade inte blogga innan dessutom gjorde jag annat. Jävligt chill skoldag det var idag. Hade först bara klassförståndartid sen efter det samhälle. Skulle bara ut på stan och dela ut enkäter, sen har vi kollat på 3:ornas projektarbete. Så idag har man inte gjort någonting typ.

Jag har faktiskt funderat på om jag ska klippa lugg, har ju haft det förut men jag vill göra något nytt med håret, höhö. Fast har för mig att jag ser yngre ut med lugg, haha. Tycker iallafall det är jävligt snyggt på vissa personer.. kan ju alltid testa och klippa. Var ju ett tag sen, blir man inte nöjd kan man ju typ bara lägga det åt sidan med klämmor. Aja får se vad jag gör. Först och främst ska jag nog toppa håret hähä. Jävligt slitet. 

Dags att göra sig redo för sängen, BYE BYE! :D


Peace.

CAMJÄVEL.

Blir så ledsen. För rätt så längesen köpte jag och Jenny en ny cam till vår nya dator och installerade den och så. Den funka såklart inte och vi följde exakt hur man skulle göra. Nu har jag gjort om det och det funkar inte. Jag har installerat "skivsaket", men sen när man ska sätta in camen så kommer den här jävla lappen "en USB-enhet känns inte igen". Asså vafan! Är det datorn/Vista det är fel på eller camen... >:

fett segt iallafall. Lite kinkig nu.. saknar camen som faen ju.

Publicera mest detta för att se om någon vet hur man ska göra typ. Fast tror inte det kommer funka ändå, sär. Vista är rätt kasst också. Bye!



LAND OF CONFUSION.


Disturbed

SO AM I STILL WATING.

GODMÖRGEN!

Eller det var ett tag sen jag vaknade men ändå. Blev sent igår, satt och tönta som fan med SiggeJÄRD på Msn. Hade lite samtal genom msn och spelade RÖJ, haha no-lifers. Saknar camen så jävla hårt. Får inte den att funka på vår dator, men jag ska försöka leta upp skivan till den. Om man nu fick någon skiva, höh. Aja... idag blir det att plugga matte, eller iallafall lite senare. Sen tänkte jag tvinga mamma att bjuda hem mig till henne idag, så ska hon bjuda på god mat. HIHI! :D :D :D om hon är snel.

Känns lite bättre i nacken/ryggen nu, hoho. Höll på att bryta nacken i fredags. Failade väl rätt så hårt när jag skulle göra volt på studsmattan hehe. Fast jag tänker inte sluta göra det, det var bara den gången. Haha...



Peace
Out. 

PRETTY ON THE OUTSIDE.


BULLET FOR MY VALENTINE

INSPIRATION.


Inspiration från LOOKBOOK.NU

FEELS LIKE I'M FALLING.

Tjokväll! (haha)

Sophia kunde inte ikväll, alla verkar upptagna så jag får väl chilla grillen här hemma med Nasse och chipsen. Lite segt när man är ensam hemma. :[ aja, får väl sitta och plugga matte lite också, gjorde lite innan och faktiskt lite igår. :) nationella på onsdag ju! sen muntlig nationella i engelska på tisdag.. kul. Rolig vecka. Fast den äger rätt hårt också! 4 dagars HELG! :D :D :D :D :D FETMANAJS JU. Torsdagen kommer spenderas med Sophia iallafall! (finally, fan hundra år sen typ) dessutom får jag träffa Vippe (deras hund) som nu har växt, han börjar bli en stor vovve. :-) håhå! älska stora björnhundar, hahaha.

Får la slänga in någon pizza i ugnen snart, fast är fortfarande mätt så det får vänta lite.


söta glasögon ._.

FRED ALLA GOLLIGA. ♥

IN REVERSE.


Passenger

CHILLA & GRILLA.

Åhå ja! men grilla kan man inte.. regnbajs. Aja, det var en micket trevlig kväll med Säl igår, även SIGRID fick vara med och ta del av panda&säls störda sidor! HAHA :D :D :D orka vara normal liksom. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hoppas att S kan umgås litta med mig, höhö. Annars får jag väl vara kvar här hemma med Jennys störrrrdda vänner haha. ._.

Måste plugga lite matte nu, hähä. Minst en timme varje dag..


lite gamla bilder som jag hitta i Jennys mapp "Cp-söndag" hahaha. ;-)

Peace.

HICKA.

Jag har hicka, jag är trött, isabelle har cyklat hem D: jag ska nanna nu. GODNATT ♥

SHORT INLÄGG.

Min mapp på datorn:
13 595 filer, 141 mappar.
Storlek: 26,5 GB
och då snackar vi nästan enbart bilder. ._. AMG BBQ!

Ville bara informera lite. Hoho.

Snart kommer en liten dam hit så blir det chill o sånt. B-)


randommm... lego ftw.

Ha en nice kväll! fred.

KÖTT FIFAN.

Sitter och käkar lite kött. Inte jättegott, gillar mer schtekt lax haha. Jag gillar väl kött men är ganska kräsen när det gäller kött, nice kött-snack. GRILLAT BBQ-kött är nice. Tror aldrig jag har nämnt kött så många gånger i en text, haha. Förlåt, ointressant men vafaen. Kom hem för typ 45 minuter sen eller något sådant. Har huset för mig själv ikväll så lilla Seal kommer nog hit, och en annan tjej om hon kan. :-) trevlans!

Får nog gå och städa upp litta på rummet nu, hajda. :-J


haHA egooo


Peace outtttt!

AWESOME STELLAN.

Häääj alla fans! haha.. *host*

Idag har det varit skola som vanligt då, började 12 med engelska och sen efter det matte till 15:20. Blev inte så mycket av "PART TWO" men iallafall något, höhö. Fast det stog inget schpännande precis haha. Nästa vecka får ni se en bild på Evert. Jag hade längtat sönder mig!! HA. ._.

I helgen blir det antagligen att träffa Sophia :D var jävligt längesen nu.. sen något trevligt med Sälen blir det nog. Trevlans!

Idag handlade jag och glöttiga Jenny mat, vi var duktiga barn. Nähä, nu ska vi ut och springa med gulliga, fina, älskade bebishunden. Haha.

Åhå.. så fin. ♥

Peace!!

THE RETURN OF THE SEAL: PART TWO.

The mean seal rushed back to the other seals and told them about the surprising news. Not because they cared but the seals liked to be mean to Evert. Evert used to say that it was some kind of interest they had, and Evert always thought that they were no lifers. Evert did not think that his life was more interesting but he was never mean to others just for fun.

To be continued...

MY PLAGUE.

Snart nanna.. men jag tänker sitta kvar här en stund till för att lyssna på nice musik. :D


SLIPKNOT



Peace out!

BEN&JERRY'S ICE CREAM.

Det lönar sig att säga att man har varit duktig i skolan! hahaha! :D :D :D gulliga pappa erbjöd mig att ta en B&J. Han är för gullig, håhå. ♥ så nu ska jag käka lite av den och titta på "Störda Anna Anka söker assistent". Har missat en halvtimme men aja sen är det SISTA AVSNITTET av Andra Avenyn FÖR ALLTID! D''''': kommer sakna det väldigt mycket.

Detta är tagga/peppa-musik för mig! HAHA :D

Melbourne Shufflers - The Shuffle

FRED.

MAN SKULLE LEVT ÅR 1337.

NU JEFLAR! på onsdag är det nationella i matte, måste klara det. MÅÅSTE så att alla vet. :D matteläraren är rätt snäll faktiskt, har ju inte gått så jättebra i matten om man säger så. Klarar jag nationella får jag G i matte ändå. Slipper göra om de andra jag inte fått godkänt på.. så nu har jag en jävla press på mig! ._. men jag kan bara plugga på de gamla nationella sen vet jag inte, hähä. Okej, nu måste jag skryta lite också så att ni inte tror jag är helt kass! hahaha. Har faktiskt fått två VG denna veckan så det är micket trevligt. :o) På svenskan - ansökningsbrev (högsta man kunde få var VG), sedan VG i "Kräm&Smörja"-projektet i multimedia och MVG i helhet som grupp, håhå! klarar jag matten nu också bara så är jag en glad TJÄJ! :D euw, mycket skolsnack här nu. Tråkig jag är.. har iallafall fyllt ut inlägget med något! haha...

Är så jäddra sugen på att köpa något plagg med "College-tema". Tycker den trenden är riktigt nice, dock är det inte så kul att se ut som alla andra.. men jag tycker ju att det som är mode är snygg hähä, men inte ALLT då förfaen! typ harembyxor när det var trendigt, LOL. FETT FULT! ._. sen att man ska ha sockar i klackarskorna, HA! inte min stil då.

Jag och Sälen min satt och tänkte på hur FRÄSIGT det egentligen är med allt tekniskt, tänk att man kan få ett sms att skickas till en annan mobil till exempel. Fast sen kom vi fram till att kameror&filmkameror är grymmast! hahaha. Tekniska prylar är helt enkelt de bästa uppfinningarna! :D :D :D

Nu kom min älskade bebishund ♥ och nu ska jag fixa något att käka.


RANDOM!!!

Peace!

COOKIE.

Haha, RANDOM rubrik, cookie låter golligt tycker jag :D och cupcake. Söta små ord! hahaha. Idag hade vi ju nationella i engelska.. läsförståelse och hörförståelse. Alltså... FYFAAAAAAAAAAAN! vad hörförståelsen är SÄR. Ofta man behöver kunna lyssna sådär bra sen om man nu skulle resta utomlands m.m. Gick snabbt som in i h*lvete. Nationella är knepigt! ._. aja, läsförståelsen hoppas jag gick lite bättre, hahaha. Gött att vi slapp engelskan idag. Skulle egentligen haft det efter nationella men det slapp vi för läraren tyckte vi hade haft nog med engelska, huhu. Så jag sluta typ 14:00 tror jag, nice! sen stack jag med Sälen in till stan och lämna in min bebis, kameran alltså. Ha! det var huset det var fel på som vanligt. Det är typ aldrig objektivet.. segt. Nu åker han iväg till Nikonverkstan, hoppas det går snabbt! men det tvivlar jag starkt på. Märks verkligen när jag inte har någon kamera. Tradigt är det. Sen spenderade jag och Issa 30 minuter på att bestämma vad och var vi skulle fika, haha fan tröga. köpte ett nytt linne idag också! :) zebra-mönstrat, nicee! skulle visat min andra tröja också men nu är som sagt kameran inlämnad. Kanske gör det när den är tillbaka.. fast då är det ganska sent o göra det, haha. Aja, får se hur det blir höhö.


Random bild, är ju hos mamma.. hitta ingen bra så jag tog från mitt album på Facebook, höh. Tråk jag vet. Saknar redan kameran.. Ha! D:

Peace out.

FAT ME.

Hallaj! :D sitter och väntar på mat, fick nyss höra att det kommer bli gott.. så jag är lite nyfiken på vad det blir för någon mat! haha. Kommer fan bli fet snart, hahaha.. jag och SÄL käka glass idag, hehe. Men det är gott och skitsamma, blir man för fet får man ta bort det. :D NU KOM MATEN! NAAJS lax som jag älskar väldigt hårt. Hahaha!

Brb. ;D

TRÖTT JOSSE.

Trött idaaaag! D: blev lite sent, gick upp 06:47 och bussen går 07:09. TRÖG är man, hehe. Typ yrvaken, tryckte bara på snooze hela tiden, hahaha. Aja, kom iväg men ögonen har varit trötta typ hela dagen. Nationella prov i engelska imorgon, andra delen.. SEGT! suger verkligen HÅRT på hörövningar, fan assvåra ju. :'( sen läsförståelse, inte så kul det heller. Köpte en ny tröja idag hoho. Kan visa den någon dag, om jag inte lämnar in kameran innan då förstås.

Sen vill jag påpeka varför i helvete det är olagligt att våldta en människa men inte ett djur. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! hittade en grupp på Facebook igår som heter "Stoppa hundslyna.blogspot.com". Gick lätt med i den, den tjejen är ju för fan inte frisk.

Nu ska jag käka! PEACE! :D

DIGNITY.

Nu får man väl snart gå och borsta tänderna och sånt tradigt shit, och bre mackorna.. hahaha! har börjat göra det nu, så att jag bara kan gå och hämta dem i kylskåpet på morgonen. Det är också bra om jag skulle råka försova mig, vilket jag ofta gör, hehe. Ska sitta här och lyssna på musik ett tag till, Peace.

(Skulle lagt upp någon bild, men den cepar... inte särskilt chockad över det -.-)


NYTT ALBUM JU :D :D :D BFMV - Dignity

SCHABBA.


Hallo mina små ögonstenar! åhå! :-)
Igår hände inte mycket, förutom att Jenny hade lite störda killkompisar här hahaha! :D S.C skulle egentligen kommit hit, men blev typ sjuk. Tradigt... idag ska jag och mamsen åka till en Goldenretriever-utställning på Skottorps slott. Höhö, det är väl det som händer typ.

Ska duscha nu, peace.



SAY GOODNIGHT.



GODNATT SOV GOTT!! :)

TRÅKIG LÖRDAG.

Sitter här och har så jeevla tråkigt, därför gör jag också en tråkig lista. Höhö.

Har du fått en kyss den närmsta veckan? nope
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? ingen men jenny hade lite störda kompisar på besök så man var ju inte själv, håhå.
Hur lång är du? 161 typ
Vad väger du? typ 45.5
Vilken är den senaste filmen du sett? minns inte namnet
Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: har fan ingen mobil -.-
Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
När såg du senast din mamma? i onsdags
Icke godkänt i något ämne? matte just nu
Mvg i något? nej
När vaknade du idag? vakna tidigt men vakna på "riktigt" typ 10.30 ;D 
Vilken är din favoritplats? hum.. har väl många favoritplatser haha.
Vilken plats föredrar du minst? i ett klassrum utan dagsljus, eeew.
Vart tror du att du befinner dig om tio år? det får man la se ;) 
Vad sover du i? stor t-shirt och trosor
Hur många kuddar har du i sängen? typ 5 kanske eller mer 
Var har du bott/bor? Skummeslövsstrand
Tycker du om kinamat? jupp
Tycker du om kaffe? neeej
Vad dricker du helst till frukost? nån juice, oboy
Kan du spela poker? nej
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nej
Vill du ha barn? kanske 
Kan du några andra språk än svenska? engelska
Har du någonsin åkt ambulans? nej
Föredrar du havet eller en bassäng? POOL B-)
Vad spenderar du helst pengar på? kläder ♥
Är du cool? fräsig heter det.
Kan du rulla med tungan? w0o0o0o0ot
Vem är den roligaste människan du känner?
håhå, Ronja & Isabelle får det bli, gollig jag är.
Vad har du för ringsignal? har ingen mobiljävel ännu. -.-
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? aa
Vad har du närmast dig just nu som är rött? en bok
Kan du byta olja på bilen? japp, skulle ju egentligen gått fordon, hehehehehe.
Vilken var den senaste boken du läste? öh, håller på o läsa Flugornas Herre, minns inte vilken ja g läste sist.. Dansar du i bilen? om det passar kan man väl parta till lite :D :D :D
När var du i kyrkan senast? längesen
Hur många hål har du? okeeeej, öronen då eller. wtf.
Har du någon piercing? öronen hah
Har du någon tatuering? naj
Gillar du någon just nu? nej. jag hatar alla. skämt åsido.. ._.
Har du provat droger? nääj
Provat röka eller snusa? aa
Har du pojkvän/flickvän? nej
Vad är ditt mobil nummer? ingen svarar ändå så.. mohaha.
Vad ska du göra ikväll? INGET, just därför jag sitter med denna tråkiga listan...
Har du några syskonJENNY 

DIN MAMMA ÄR SÅ DUM.

- Din mamma är så dum att hon blev påkörd av en parkerad bil.
- Din mamma är så dum att hon tror att det är iskuberna som håller kylskåpet kallt.
- Din mamma är så dum att när hon gick till discot där man måste vara över 18 tog hon med sig 17 vänner.
- Din mamma är så dum att hon gav tillbaka munken eftersom det var hål i den.
- Din mamma är så dum att hon ringer nummerupplysningen för att få numret till 112.
- Din mamma är så dum att hon ställde sig på en stol för att höja sin IQ.
- Din mamma är så dum att hon äter soppa med kinesiska pinnar.
- Din mamma är så dum att hon snubblade över en sladdlös telefon.
- Din mamma är så dum att hon sålde bilen för pengar till bensin.
- Din mamma är så dum att det tog henne 50 lektioner att ta körkort eftersom hon inte kunde vänja sig vid att sitta i framsätet.
- Din mamma är så dum att hon försökte dränka en fisk.
- Din mamma är så dum att hon blev inlåst i en livsmedelsaffär och svält ihjäl.
- Din mamma är så dum att hon gick in i en antikaffär och frågade "Nåt nytt?'".
- Din mamma är så dum att hon tror att Fleetwood Mac är en ny hamburgare på McDonalds.
- Din mamma är så dum att det tar en timme för henne att koka snabbmakaroner.
- Din mamma är så dum att hon satt på TV:n och tittade på soffan.
- Din mamma är så dum att när hon blev inlåst på toaletten kissade hon på sig.
- Din mamma är så dum att hon använde en linjal för att se hur länge hon sov.
- Din mamma är så dum att hon brände sig på en CD-brännare.
- Din mamma är så dum att hon klättrade över en genomskinlig glasvägg för att se vad som fanns på andra sidan.
- Din mamma är så dum att hon använder Tipp-Ex när hon skriver på datorn.
- Din mamma är så dum att hon satt i en hel timme och tittade på juice-förbackningen, för att det stod "koncentrerat".
- Din mamma är så dum att när datorn sa "Tryck valfri tangent för att fortsätta" hittade hon inte "Valfri tangent".

ÅHH! SÅ DRYYYYGT! HAHA. Att jag lägger ut dem ens, lol. :D

bättre än inget.. höhö.

SPIT IT OUT.

TJA.

Blev ju inte riktigt som det skulle igår pågrund av några, blev lite mer åt chill&grill-hållet, men jag och Isabelle lyckades ju få det rätt så trevligt iallafall. :D håhå! tack för sällskapet. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vill träffa Nasse, min bebis. Aja, får se vad det blir. CHIPPE OCH DIPPE blir det garanterat! HA :D

Min katt är en BEBIS! en riktig bebis, man MÅSTE följa honom till matskålen och klappa honom innan han kan börja äta och nu för tiden måste man bära upp honom också. Hela morgonen har fjunkatt legat och spunnit tätt intill mig. Inte konstigt man försover sig på vardagarna när man har en fjunig mjuk varm katt som ligger och värmer en. Huhu! :-)

Lidda bilder får de la bli.. färska dessutom, haha.



Dagens outfit, haha ser så töntigt ut o skriva det. Låter så "stadsbo-aktigt" HAHA! ._.

Bloggar senare.. PEJCE!

02:46

Följde med isabelle en bit hem med cykeln, ska sova nu. GODNATT. Chillvalborg... hähä. ._o men det var faktiskt trevligt ändå. :) ♥



Peace.