X-MAS/DECORATIONS.

Nu är mitt rum så högt upp på mysighetsskalan som det bara går! ♥

LONDON AT NIGHT/PART ONE.

LADY IN RED LIPS.

Hihi, ser lite rolig ut på högra bilden tycker jag allt. Kan vara för att jag aldrig ler med min mun öppen på bilder... hmm.. knepig.

Godkväll! tänkte bara uppdatera med lite text istället för bara bilder, hade tänkt fixa någon mat inom en snart framtid! vet dock bara inte vad... är också ensam hemma. Tänkte bjuda på lite fler bilder från London sen om det är någon som är intresserad, hah. Sen kommer jag väl antagligen visa det jag köpte där också, men det blir kanske en annan dag vi får se. Nu ska jag fixa käk! vi hörs.

LONDON AT DAY/BW/PART THREE.

LONDON AT DAY/PART TWO.

Detta var på lördagen, då regnade det konstant hela dagen.

LONDON AT DAY/PART ONE.

Inga bilder får kopieras utan att fråga mig om lov. (Gäller dock alltid på mina bilder som jag har tagit, hoho)

PERFECT MATT LIPSTICK.

Köpte ett rött läppstift idag, känner mig lite osäker på om jag passar i det men nångång ska det nog komma till användning! Kanske till jul och nyår. Fick bli kassa bilder nu, men det får duga så länge. Natti! Imorgon kommer det upp bilder från London.

HELLO.

Hejsan! Ni kanske undrar vad jag har hittat på denna helgen. Jo, jag har nämligen varit i London med Filip fredag-måndag! Vi firade vår ettårsdag där bland annat. Vi har aldrig varit iväg på något så vi slog på stort helt enkelt! ;) Har haft ett par jäkligt fina dagar där. Åkte i fredags sen var vi framme sent på kvällen i London, tog ett tag innan vi hittade till hotellet men sen när vi väl var framme och kom in på hotellrummet kändes det så jäkla skönt. Sen att hotellet var bättre än jag hade förväntat mig gör ju inte saken sämre! Har lite bilder jag tänkte lägga upp här sen. Tråkigt att vara hemma... hade gärna stannat längre. Dock med ett par bättre skor, mina fötter och knän pallade inte riktigt så det var ju såklart det sämsta. Hörs senare! Puss. :*

22/+

Godkväll! vad har jag att skriva idag då. Inte så mycket som är värt att veta, haha! Filip kommer hit lite senare, sen ska vi iväg på lite fräziga äventyr imorgon. Rätt awesome är det faktiskt, med andra ord denna helgen kommer bli den fetaste på väldigt länge! ;)

GODNATT.

SUNLIGHT/ROSES.

Bilder tagna igår när det var jättefint ljus ute.
 
Goddagens! som vanligt lite kass uppdatering över helgen... haha okej det är onsdag idag såatteh... men jag hade helt enkelt ingen lust att blogga i måndags eller igår. Det kan kanske bero lite på att jag har sovit lite för länge dessa dagarna, men det har jag inte gjort idag i alla fall! gick upp vid 8 och sen tog jag bussen till Laholm... var på lite "roliga" ärenden. Sen åt jag lunch med mamma och nu sitter jag här. Kan skriva lite kort vad jag hittade på i helgen. Jag, Filip och några till drog över till Danmark och käkade och drack. Det satt fint! dock mådde jag ju lite sådär vid vissa tillfällen. Misstänker att jag hade feber, för allt dunkade och jag var så jävla varm men men jag blev inte sämre, snarare bättre! sprit är den bästa medicinen, kanske...? ;) återkommer nog senare, ska se om jag kan hitta något kul att hitta på nu. Blir ju som sagt lätt rastlös... så vi hörs!

16/FRIDAY+

Tråkiga fredag, hej på dig! kände tidigare ikväll att det kändes som att jag skulle bli sjuk... men jag vet inte längre, eller så är det bara värktabletten som börjat har hjälpa. Kan ju hoppas att jag inte blir sjuk då, men man vet ju aldrig... får helt enkelt se imorgon. Ska ju nämligen iväg på lite feztliga äventyr i Danmark. Innan gjorde jag tacos till mig och pappa, so nice! pappa sa pizza men jag sa NEJ. Hah, jag var sugen på tacos idag och så blev det också! :D 

Igår var jag och Jenny och badade på Sannarpsbadet. Simmade faktiskt också... men det var inte lika kul denna gången eftersom att där var massa p12or och annat efterblivet folk som inte vet hur man beter sig. We dont like. Helst vill vi vara helt själva. Trodde ändå det skulle vara mindre folk eftersom att vi var där vid ca 12.30 på en vardag men vi hade visst fel. Hörs kanske senare!

NEED THIS.

 
Ännu mer som jag inte skulle tacka nej till. Speciellt inte den röda skinnjackan. Behöver dock en ny svart eftersom att min är sleden och söndrig... ska bara kirra 6000 först som ska gå till jackor hehehe.

CAMOUFLAGE + BLACK.

Blev lite sugen på att fixa ihop ett klädkollage så jag gjorde helt enkelt det. Är lite sugen på att testa ett par camouflagemönstrade byxor, allting ser ju inte riktigt lika nice ut på! men jag får helt enkelt testa. Nu måste jag försöka sova... GL med det säger jag bara! godnatt.

MUST HAVE:


Jag måste ha dessa. Så jävla viktigt.

MIN HELG.

Cambilder från i fredags på egot herself, haaah!
 
Godkväll! Kan ju berätta lite kort för er vad som hände i helgen för de som kanske vill veta. I fredags åkte jag hem till Filip och bara chillade och tittade på film, sen somna bebisen så... jag tittade på andra filmen själv kan man säga, hehe. Vi tittade på filmen Ted innan dess och den levererade! :D så jag skulle rekommendera er att titta på den om ni inte har gjort det. På lördag hände det däremot lite mer, vi åkte upp till Kungsbacka till Freeport och kikade lite. Filip hittade både skjorta och jeans men jag åkte hem tomhänt... eller lite choklad från Lindt-butiken som finns där fick jag med mig, sen åt vi upp det tillsammans hehe. Vi fick till och med provsmaka lite choklad i butiken och man kunde se när de gjorde pralinerna, fräzigt fräzigt! 

Senare på kvällen drog vi ut.. dock blev det bara jag, Filip och vår chaufför för kvällen haha... fast sen träffade vi Jenny & co. ute också och hängde på dom till B&B och det blev en jävligt trevlig kväll ändå! ♥ 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... kan inte somna redan så blir nog att titta på något program eller en film. Vi hörs!

FJUN/BW.

November 2012.

AMERICAN PANCAKES +

Lyxade till frukosten lite idag! ;)

TREVLIG HELG!

 

CLOSE UP/CAT.

November 2012.

NEW SWEATER/STYLEBY.

Blev lite fotosugen såhär på nattkvisten... men fick nöja mig med att fota lite grann, då pappa nannar och kameran låter ju rätt mycket, speciellt med blixt haha. Vet inte om jag borde fjuna ner mig i sängen snart... fast vi får se, är inte trött än såatteh... inte riktigt än!

KATTHUMOR.

Haha, precis vad jag tänker nästan varje dag...

8/11.

Tjäna! Skulle bara visa lite levnadstecken (sry kassa cambilder men det gick snabbast hoho), Filip är här nu så har inte riktigt tid med detta känner jag. Kanske skriver senare! Puzz.

TODAYS:

Sitter och väntar på tåget just nu, ska hem till Jenny och sova där inatt. Vi ska titta lite i stan och så. Hörs kanske senare! Baebae!

CHEPS I LOVE.

Chips på en måndag! ajabaja... hehehe, lite svårt att låta dom vara när dom bara står där borta i hörnet och flörtar med mig... har nyss varit i Halmstad och fixat pass, äger ju faktiskt inget så nu var det dags. Funderar på om jag ska starta Sims medan jag väntar på att pappa ska komma hem från simhallen, sen blir det nån mat! vi hörs!

THE JACKET.

Här är han, varm och gosig! i alla fall än så länge. ;)

SHOPPAT:



Ny lampa / filt och kuddöverdrag / örngott / flera ramar i en tavla (dock inte klar med alla bilder som ni kanske ser) / väska och mobilväska / parfym / underkläder.

I lördags var ju jag och mamma på Gekås och jag köpte det här plus massa blockljus, en tvålpump till vårt badrum och strumpor. Köpte också en jacka som jag kan visa upp sen, där jag till och med har på mig den! ännu häftigare. Dock är den lite stor, eftersom att där bara fanns stora storlekar kvar men den är ändå lite mindre i storleken om man jämför med andra kläder i samma storlek. Hörs la senare skulle jag tro! Puzz.

STAY METAL.

Godkvällen! Idag har jag och mamma varit på Gekås, fick med mig lite fina saker hem. Mest till rummet och så, mycket nöjd! som vanligt får jag lite smått damp på alla människor som finns där, men men sånt man får stå ut med helt enkelt... just nu sitter jag och avnjuter lite fin musik som In Flames står för. Mer än så kommer nog inte att hända ikväll, heheh. Sämst fredag! men aja, ni får ha det så hörs vi!

MY CAMERA IS ALSO AN ACCESSORY.

Hejsan! Idag hade jag ju som sagt min första körlektion, lite annorlunda att köra med körskolan om man säger så... mycket att tänka på... men men så är det! tycker bara att jag kör rätt så bra här hemma, men det blev lite andra bullar på körskolan haha.. massor med saker som man inte är van vid osv. Imorgon ska mamma och jag förhoppningsvis till Gekås och därför måste jag gå och nanna nu, eftersom att det blir uppstigning tidigt imorgon! ah, just det! ändrade min header innan också... äger ju som sagt fortfarande inte PS så det blir la sådär med kvalitén men det får duga sålänge. Puzz och kram och godnatt!