monday again.

Ja då var det en ny vecka och en ny måndag. Slutade tidigare idag för att läraren vi skulle ha var inte där så slutade väl vid 14.00 eller något skulle egenligen gått ända till fyra idag, seeegt! men vi stannade kvar i stan lite och tog fika och lite sånt. Har redan fått rätt mycket läxor! :o matte till torsdag, engelska tills i morgon, fixa lånekort tills på onsdag, och säkert massa mer som jag har glömt, haha. Snart kommer Sophia hon ville att jag skulle hänga med till Mc donald´s.

Fick reda på så sent som idag att vi ska ha klassfoto i morgon, hmm.. vad ska man ha på sig? jag ska nog i allafall locka håret lite. ;-)


Jag är tröööött nu, fast det slår ju inte morgnarna... det är seeegt då :-(
- så det fick bli den bilden när jag typ halvsover hahaha xD lite weird bild...

PUSS&KRAM
/ Josse ♥

the weekend is over.

- Ja, tyvärr är den ju det.. :< tråkigt att den ska vara så kort men min helg var riktigt bra i allafall. ♥ tänker inte skriva så mycket men så här såg min helg ut:

28:e FREDAG - min födelsedag -> Shoppade lite i Halmstad efter skolan -> Karsefors på kvällen.
29:e LÖRDAG - Kalas för mig --> hade myskväll, lekte med kameran på kvällen. haha var ensam hemma så kollade film och lite sånt..
30:e SÖNDAG - Var ute nånstans (glömt vad det heter) med Jaffa & mamma -> kvällsmat hos mamma -> hem.

Nu tänkte jag lägga ut lite bilder, kommentera så blir jag happy! :-D



haha gjorde ett försök med strössel, lyckades väl sådär xD






tyckte bilderna blev rätt fina ändå fast jag inte är något proffs precis (i know) men nu måste jag nog avsluta här.. skolan i morgon ju :<

puss & kram
/ Josse ♥

släktkalas!

Lägger ut lite bilder från det, kanske inte så roliga bilder men trevliga tycker jag. haha :-]
här är dem i allafall. :-)


TACK SÅ JÄTTEMYCKET!! :-) ♥ ska bli gott med chips sen, kanske kan dela med mig.. ;-) haha. (fick 300 av pappa också, glömde lägga dit haha)

- här var det kalas!

Mamma fixade till och med Spettkaka som jag inte har ätit på jääkligt länge. Nu har jag ätit det två gånger i mitt liv, haha.. det är gött :-)

Hallonen glittar ju nästan, haha..

Mamma hade gjort fina muffins! ♥
 
Jag ÄLSKAR maränger, det är jävelgott. :-D

Mobbade Jaffa lite sen, haha naw stackars nasse..

I´m a chinese!

Söt kelhund ♥

Nu ska jag slänga mig i soffan med mitt mysiga duntäcke & käka chips, maränger & sånt fett u know haha.
tack för alla pengar och chipsen ännu en gång!! :-)
 
A kiss & A hug
/ Josse ♥

Happy Birthday to me! ♥

Jag fyllde ju år igår - 16 år! det var väl en ganska trevlig födelsedag ;-) I dag ska vi ha kalas för mig. Jag har ju faktiskt kommit på vad jag önskar mig nu dagen efter min födelsedag.. haha så typiskt, antingen kommer man på det för tidigt eller för sent. Men jag vill ha en fjärrkontroll till kameran, behövs nämligen i vissa fall haha! sen vill jag ha Guitar Hero - World Tour nånting... där fanns i allafall jättemånga nice låtar bla. Bullet for my valentine - Scream, aim, fire men den är nog inte så lätt att spela precis. Sophia har nyss köpt det!! nu vill jag också ha!!

tänkte inte på att jag kunde önska mig GH för det var så jäkla längesen jag spelade.. kom på båda sakerna precis efter mamma & jenny hade handlat lite saker till mig, haha. Jag fick en gardin (asså mamma trodde det var 2 i men där var bara en) men det gör inte så mycket blev fint ändå :-) sen en ljuslykta och en fin kudde. Sen kan jag ju köpa annat själv som kläder och sånt, just det! jag ville också ha en ministudio till kameran men det är nog onödigt dyrt att köpa och mamma hittade ingen. Hon som jobbade på Göte Karlsson Foto visste ju ens inte var det va, haha. Men man kan fixa ett sånt själv med hjälp av typ en skokartong (eller något annat) och lite sånt Fast det kanske inte blir lika bra som en man köper. Men man sparar nog mycket pengar, fast jag behöver lampor till också.

By the way!
Mitt stativ som jag köpte på Ullared för ett tag sen är typ sönder eller vad man ska säga.. kan ju säga det med ett ord i stället för om jag förklarar fattar ingen. - JAG STÄLLER INTE KAMERAN DÄR!
haha fick ju fan panik av att kameran var borta när jag kom hem från Karsefors igår (just det jag var där och det var Joddla med Siv som spelade haha inte min musiksmak precis) aah.. men då hade pappa lagt ner min kamera i en låda för att någon kan se den genom fönstret - HAHA! han är paranoid, han går och låser dörrar och sånt hela tiden. Nån vana han har.. långt inlägg det blev men jag bloggade ju faktiskt inte i går - förlåt. Men jag hade ju min sextonårsdag då.


(fick ett annat kort från Mamsen)


Jaffa kände lite för att klä upp sig på min dag - Sweet as candy!

fick ju en födelsedagspresent till - att MONKI öppnade just den 28 Augusti! :-D köpte jeansskjortan och den svarta stickade tröjan, men koftan kommer från H&M. Kom på en sak till - kameran var också en lite tidigare present - att den just skulle hinna bli klar innan min dag och att det inte kosta en krona :-D

♥ ♥ ♥

det har kommit nya storlekar från IsaDora.. eller har dem funnits länge? huhu. Kostade typ 30, dyrt för ett sånt litet, brukar köpa Depend men ska testa detta och se om det håller längre eftersom det kostar mer.

Karsefors hade på mig dessa "platåskor" eller vad man ska säga.. och mina fötter är likbleka, ser lite cp ut men mina fötter såg äckliga ut och jag har ett sår på foten som är inte så fint.

gillar inte bilden, ful. hah men bara för att visa nångång vad jag har på mig, black and white!

Ida kom sen, lite innan Issa hämtade upp oss :-)

Sötnosen Ida.

Japp inte världens bästa bild men jag lägger ut den i allafall, haha x)

180 spänn var det inte värt, sticker nog inte dit fler gånger när Joddla med Siv är där haha. Musiken gör faktiskt mycket..

Ångrar verkligen inte att jag köpte denna fina kofta :-) och inte dem andra kläderna heller förstås!

Nu ska jag snart hem till mamma (ska fira där) och äta glass & sånt.

HUGS! ♥
/ Josse

Me Like ♥

Låt bilderna tala för sig själva :-) jag älskar Eling Klings stil som sagt.
Bilderna är från "Fredag"



åååh vad jag vill ha jackan, nice med djurmönster ;-]
- allt från Topshop

- allt från Gina Tricot, handlar typ aldrig där längre.. hittar typ inget men denna jeansvästen är ju skitnice och kostar bara 149 kr!! jävligt billigt :-O

- allt från Bikbok, sammet är tillbaka nu som allt annat mode.. det kommer & går men jag gillar tajtsen och jackan :-)


en bild på min nya väst och det andra är gamla kläder, haha :-) saknar mina uggs.. går ju fan inte att använda dem för hela sulan är helt skadad, haha :[ jag vill ha nya med en rejäl sula som håller!!

kolla! Hilary Duff fyller år samma dag som mig fast kanske inte riktigt lika gamla haha ;-)




PUSS!
/ Josse ♥

Torsdag morgon.

Gick upp halv åtta idag för att ta det lite lungt på morgonen och inte stressa och så, dessutom hinna göra mer än att bara fixa mig för skolan. Så två timmars sovmorgon idag :-) börjar inte förrens 12.10 men jag tar bussen från Skummeslöv 10.15 så får vänta i Laholm typ 20 minuter men men kan ju inte bli skjutsad hela tiden, kommer ju bli skitmycket pengar. Har kollat lite på "Vakna med the voice" det brukade jag alltid göra innan, inte för musiken då haha men dem pratar ju och sånt. ;-) sen var jag ute med Jaffa på en liten promenad. 

Vi har typ dem värsta lektionerna idag.... engelska & matte. Fyfan vad jag haatar matte! :< suger verkligen på det, skulle nog tippa på att jag är sämst i klassen, haha! engelska är också skittråkigt men men man måste läsa dem, det är ju kärnämnen. Slutade nog 15.25 eller något idag men sen 3 dagar slutar vi inte förrens fyra.. jävligt segt schema :-[

men nu ska jag börja göra mig i ordning, har ju god tid på mig! :-D
Puss & kram
Josse


har ingen passande bild precis men det får bli en Josefin.. ;-D

Välkommen tillbaka Nikke!

Haha, ja min kamera får kallas för Nikke fast han heter Niklas egentligen men jag kallar den för Nikke och liknar hans orginalnamn Nikon, haha jag är retard x) men i allafall han är tillbaka!!! så jävla trevligt.. då blir det bilder från min lilla 16-årsdag i allafall :-) hämtade honom idag efter skolan och det bästa av allt typ det kostar NOLL KRONOR. Han killen som skickade kameran till verkstan skrev bara att slutaren hade gått i sönder och inte mer så det gick nog på garantin och han som sa att det kunde bli väldigt dyrt. Men nähä för en gångs skull har man lite tur fast nu har vi också fått reda på vad som är sönder i moppen och det kommer kanske kosta runt 2000 spänn, men vafan man kan ju tänka så här att om kameran också hade kostat hade det blivit ännu dyrare och mer otur. Sen när moppen är klar skulle den bli som ny typ och gå snabbare för då när den började gå i sönder var den skitseg typ gick i 50-55.. jävligt segt haha. Jag vet att en moppe inte får gå snabbare än 45 km/h men vem fan följer den lagen? om moppen går snabbare så är det väl klart man kör lite snabbare då som sagt, haha.

nu kommer lite bilder på mina nya höst/vinter inköp och min t-shirt och lite annat. :-D


jahaop, fick ju denna tröjan hem för ett par veckor sen och jag lovade att lägga ut en bild på den så här är den :-) sitter rätt så bra förutom att den står ut jättemycket på sidan, haha ser lite weird ut..

och en bild med min kära Nikke, ni ser säkert skillnaden på hur kass den andra kameran är haha :-) detta är då mina nya mysiga vantar från H&M - kosta typ 80, 79:50 eller nåt.. inte så noga avrundar typ alltid när det är såna priser. Sen ser ni även veckans Sofis mode i bakgrunden, trevligttrevligt :-) haha.


min nya fuskpälsväst från H&M för bara 299 kr.

asså lite ful bild på den men jao, kommer ta lite bilder när jag har på mig den sen nångång haha. xp

haha, har jag kollat på Björnbröder 2 på morgonen för att det har hänt något så att jag inte kan se på tv på mitt rum. Har bara en boxer i vardagsrummet som leder in till mitt & Jennys rum och det har hänt något med det så jag satte igång en film i stället. Hatar verkligen när det är helt tyst på morgonen innan skolan, der är otrevligt.


I morgon börjar jag inte förrens 12.15 trooor jag eller så var det 12.10 men jaop slipper i allafall att gå upp halv sex :-) men ska ta bussen från Skummeslöv 10.15 och sen får jag vänta på bussen i Laholm i typ 20 minuter men jaja. Lite sovmorgon i allafall! :-D fast kommer hem typ fem i morgon, mindre bra..

Puss & kram
Josse

back to school.

haha, asså jag är nog lite konstig för alla andra som har börjat ny skola tycker det är så jävla kul men inte jag. men ah jag är ju inte heller så himla duktig i skolan eller intresserad heller men men jag ska försöka så gott jag kan och kanske få skolan till något lite mer positivt men inte just nu. ska fan gå upp halv sex nästan varje dag eller hur det nu blir, okej kanske 3/5 dagar plus massa jävla bebislekar med klassen i en hel vecka nu.

och ännu sämre när vi börjar den tiden som vi har gjort nu alla dagar typ så finns det ingen buss från skummeslöv så mamma får hålla på och köra mig varje morgon in till laholm. liksom hur dyrt blir inte det i längden?... har kollat på en skola i båstad också för då behöver jag förmodligen inte gå upp lika tidigt och behöver bara cykla/gå/köra moppe till skottorp. fast jag vet ju inte hur den skolan är för det är journalistik/foto och typ grafisk formgivning som jag inte vet ett piss om men man är ju där för att lära sig. men LBS är lite svikare för dem sa ju faktiskt att vi bara skulle gå fyra dagar i skolan men nähä det blev ändring på det. aja, i morgon börjar lektionerna. kommer väl hem typ fem i morgon.. :-/

fick ju ändå VG på nationella i skrivuppgiften i allafall, haha! kan vara ganska kul att skriva i bland.. gillar ju att blogga så :-) men det är ju en medialinje i allafall. kanske jobbigt att byta skola mitt i men det är ju inte alls säkert för jag kanske ens inte får plats i båstad.

nu blir det lite bilder.. av det jag har gjort efter skolan typ. lekt med jaffson och jenny haha x)
(kompaktkameran då, tror ni ser det)


jag & min lite tröga men älskade hund. ni vet väl att katter är fan så mycket smartare än hundar haha! x)

"tja jag är tha cool daaug"

lalalala, haha selma går balansgång.

nej fan, hinner inte mer nu.. måste sova :<
upp halv sex i morgon ju!

PUSS & KRAM
/ Josse ♥♥

Jag lever!

Haha, japp jag vet väldigt dålig uppdatering men jag lever fortfarande. Shit.. vet inte riktigt vad som hände hade bara inte lust att blogga. Min kamera har ju också varit borta nu skitlänge, kan ju aldrig lägga ut nya bilder :< så jävla trist. Jag som fyller år på fredag också ju, blir inga bilder från det inte.. asså det är jävligt konstigt att den aldrig blir klar. Jag menar det är snart en månad sen vi lämnade in den.. mamma ska nog ringa snart eller kanske jag själv, haha borde öva lite på det där.

Börjar ju bli stor, haha låter kanske töntigt.. men gymnasiet är en jävla skillnad från högstadiet och 3 år brukar gå snabbt. Snart sitter jag väl här och har tagit studenten (hoppas jag!!) man vet ju aldrig vad som kan hända. Orkar inte snacka så mycket om min ny skola, inget stort fan av skolan precis haha. Jag ska se hur det är i några veckor eller mindre för att det är problem med bussarna och lite annat, får ju fan gå upp 05.30 på morgnarna.. jobbigt! har kollat på en skola i Båstad med. Men nu måste jag snart sova.. (REDAN) som sagt jag trivs inte riktigt med att gå upp klockan halv sex och komma hem vid fem eller senare nästan varje dag.

(bilderna är tagna med en vanlig kompaktkamera)

Har haft en mysig helg med mamma & älsklingsjaffa. På lördagen var vi i Rössjöholm, älskar stället! så jäkla mysigt :-)





Får bli två bilder på mina andra älsklingar också ♥


puss & kram
Josse

dagen innan skolan..

Ja, nu börjar man bli lite nervös.. men jag tror nog att alla är nervösa även de mest självsäkraste personerna, haha. Nu skulle jag vilja kunna titta in i framtiden och se hur man har det i sin nya skola. Men nu är det i morgon vi börjar och sommarlovet är slut, det gick jävligt snabbt måste jag säga. Hmm.. undrar vad vi ska hitta på dem första dagarna. Lite spännande x)

Okej, här är lite grejer som ska göras i kväll:
- kläder (vad ska jag ha på mig?!!) haha..
- måste kolla när bussen går från Skummeslöv
- duscha
- (måste hinna äta kvällmat också)


låter ju ganska lite.. men usch, är nervös för bussarna för dem kan köra så snabbt, man måste ju vara där i tid annars kör den ju.. ganska uppenbart, haha och jag som verkligen inte är någon morgonmänniska. Har ju missat bussen lite för många gånger när jag gick i Våxtorp, men det kan jag ju verkligen inte göra nu. Hallå! nu är det ju Halmstad, men jag ska inte missa den.. jag ska lägga mig i tid i kväll och försöka sova, haha. Men när jag ska gå upp det vet jag inte ännu ska ju vara i Laholm typ vid 08.00 (ååh.. det var ju då jag åkte från Skummeslöv - Våxtorp) shit det gäller att palla sig upp från sängen mycket tidigare än innan. Vad tidigt man måste gå upp nu då.. haha jag som brukade gå upp halv åtta innan fast jag hade ju planerat att gå upp sju men som jag sa jag är sjukt jävla cp-trött på morgonen. Tror nog att jag ska ta bussen härifrån 07.10 då måste jag ju hinna till Laholm innan den bussen till Halmstad går, haha.

Nu när jag tänker efter är ju nästan bussarna det jag är mest nervös inför. Tänk allt som kan hända, det behöver ju inte vara jag som inte hinner med bussen, bussen kan ju bli försenad. Men nej.. nu ska jag inte tänka så, varför är jag så negativ (dumma mig, haha) det kommer bli bra. :-)


Var tar min kamera vägen?! han har varit borta nu i 20 dagar.. och den har väl förmodligen inte kommit hem på min födelsedag heller, dagen efter min födelsedag den 29:e augusti har den varit borta i en hel månad. Men den kanske hinner komma hem innan en hel månad har gått, vilket jag hoppas på! skulle liksom gärna vilja ha den när det är min dag. :-[

jaja, nu har jag annat att tänka på ;-)

Puss!
Josefin ♥

monday.

Förlåt, blev inte ett inlägg förrens nu men jag ska snart hem till Sophia och sova där min sista kväll nu ju. Jäklar! det är riktigt närma nu.. skola på onsdag ju, fick reda på att 2:orna och 3:orna inte börjar förrens på måndag. Hmm.. undra vad vi ska göra från ons-fre fast vi kanske inte är där på fredag.. eller jag vet inte. Har ju alltid en lektionsfri dag i stället för massa håltimmar. :-D Men hela veckan har ju inte gått så vi borde vara där tills på Fredag men ja, som sagt jag vet ingetting typ haha förutom att det är nog en bit att gå för mamma tror att bussarna stannar på Norra station och skolan ligger en bit i från. Jag var i Halmstad i dag med mamma jag bestämde mig för att lämna tillbaka tröjan.. den kostade 299 kr och jag tyckte det var lite mycket för en vanlig fet tröja med ett tryck på som jag nog tröttnar på. Ska i stället köpa den västen på H&M för lika mycket pengar, så om man tänker var ju den tröjan ganska dyr för jag får ju västen för samma pris. Jag hittade inget annat i Halmstad men jag ska ju köpa den västen från internet och kanske vantarna (från förra inlägget).

Inte många dagar tills min födelsedag heller, 11 dagar kvar. Jag som vill ha min fina älskade kamera tillbaks då.. men jag tror nog inte den kommer vara klar då. Fan! allt bara pajar, min moppe är också sönder nu och bara krånglar hela tiden. Varje gång pappa har varit och hämtat den har den hackat fram i 25-30 km och stannat tillslut. Hoppas den går att fixa så att moppen inte är "död" för den är ju nylackad. Skulle vara så jävla slöseri med pengarna då.. plus att kameran ska betalas också.

The money is the problem!

Nu kom hon,
puss O kram
Josse ♥

gosiga plagg.


Fuskpäls såklart! 299 kronor, H&M
- Funderar på att köpa denna men jag vet inte riktigt om jag skulle klä i päls (fejk ofcourse). Men det kan se riktigt snyggt ut om man passar i det och har rätt outfit till, haha. x)

Vantar 79:50, H&M
-
Har redan ett par riktiga mysfjunisvantar, haha.. men man kan ju ha fler fast dessa kanske kan vara svåra att matcha i bland men som sagt jag har ju mina andra också. :-D

Uggs 249:-, Ellos
- Jag vill ha ett par mysiga Uggs nu igen.. har ju ett par som är fina men sulan är ju helt förstörd. Jag tror asså att det kvittar om det är äkta Uggs eller fejk sulan blir ändå helt nersliten för att den är så mjuk så jag skulle gärna vilja hitta ett par med hård sula så att dem håller, och jag vet inte om dem på bilden har det, hehe (ser inte riktigt det). Skriv gärna om ni vet :-)

Längtar ju nästan tills hösten/vintern kommer.. sommaren är ändå ingenting att ha om det ska vara sånt väder.. det är så kul och shoppa nya varma kläder, fast dyrare förstås. Men sommaren kan gärna stanna ett tag till, bara vi får vår sol & värme tillbaka.

Hyrde en film som jag ska ta och kolla på nu. Patrik 1,5 får la hoppas att den är bra.
Puss O kram ♥
Josse

Fact about Josse.

Var kommer du ifrån? Skummeslövsstrand.. eller är född i Ä-holm.

Vad heter du? Josefin 

Hur gammal är du? 16 (kan jag ju säga, fyller det om 12 dagar) 

När fyller du år? det sa jag nyss haha .. xD

Tycker du om någon just nu? gör jag alltid men nu är det väl på "andra sättet" så nej.

Jag samlar på? Sofis mode, haha :p

Gröna eller röda äpplen? hmm.. vet inte

Ringer du när du är arg/ledsen? nej

Vilken tid gick du upp idag? halv elva troor jag

Har du sovit i din egna säng inatt? yes

Har du sovit ensam inatt? nope

Har du strumpor på dig nu? nej

Hur svarar du i telefon? hej det är josefin! :p

Vad ska du göra ikväll? i don´t know

Vad ska du göra imorgon? vet inte

Var vill du bo när du blir stor? i en modern villa nära havet, naturen och inte för långt från stan haha..

Vad vill du bli när du blir stor? något inom media, mode eller djur.

Är det okej att gråta? ja

När grät du senast? vet inte

Vilken årstid tycker du bäst om? summer ♥

Laddar du ner musik och filmer från internet? ja.. i bland

Skulle du göra om du vann en miljon? shoppa, och massa annat (viktigare saker med) men en miljon räcker inte till så mycket som man tror..

Bär du glasögon eller linser? nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej, är kläderna snygga så kvittar det.

Har du tatuering? nej

Vill du gifta dig? vet inte, inte så viktigt för mig precis

Vill du ha barn? nja.. får väl se om jag gillar barn sen haha

Solar du ofta? nej

Är du bra på att laga mat? så jag klarar mig i allafall ;-)

Gillar du att dansa? ja asså min egna dans inget annat haha x)

Hur vig är du? vad räknas till vig? och nej.. tror inte jag är så vig ;-]

Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys of course!

Tror du på ett liv efter döden? nej

Bor dina föräldrar tillsammans? nej

Är du morgon eller kvällsmänniska? kvälls

Vilken ögonfärg har du? grön/blå/ljusbrun (längst in) haha många färger..

Vilka hårfärger har du haft? blond & brun

Är du beroende av något? min katt hahaha!

Röker du? nej

Senaste låten du hörde? Bullet for my valentine - Forever and always 

Bukar du bädda sängen? jao i bland

Har du kysst någon under den senaste veckan? nej

Vad var det senaste du sa? "vad ska vi ha till?"

Vem kramade du senast? Jaffa haha :-)

Saknar du någon nu? ja

090816

I går var jag och Fanny i Halmstad och shoppade.. jag hittade faktiskt lite: en ny tjocktröja, bh, armband & öronhängen. Men sen kom jag på vafan, har ju knappt några skor men jag får klara mig med dem jag har sålänge. Asså alla mina är typ helt slitna förutom sandaler men om det regnar och så har jag inga bra skor.. men men jag får köpa några senare sen blev jag lite osäker på om jag ska behålla tjocktröjan från Bikbok det står "90210 Beverly Hills" på den och det kanske är dumt att gå runt med en tröja med ett tv-program på haha eller inte. Men jag kan faktiskt tycka det är lite kul och titta på det och tröjan är ju skitskön. Orkar inte lämna tillbaks den, den är ju mysig och fin x) ska ju lämna tillbaka sandalerna från Modekungen med dem var inte riktigt som jag hade tänkt mig och jag fattar faktiskt inte hur dem har kunnat kosta 549 kr. Fick ju dem för 349 nu men dem var ändå inte värda så mycket.

Ska hem till mamsen & Jaffis nu.
Byebye ♥
Josse

Shopping in Halmstad

Nu sticker jag till Halmstad och ser om jag hittar något fint att ha på mig. :-)
see u later.
hugs Josse ♥

090814

I dag kom mina sandaler från Modekungen men fan va sur jag blev dem ser ju inte alls ut som på bilden... för kolla här:



Visst är nitarna "silvriga" och inte guld/rost/bruna? jag fick liksom dem och dem hade verkligen inte den färgen som på bilden och dem på bilden är mycket snyggare. :-( Vet inte om jag ska lämna tillbaka dem.. för ena sandalen satt också lite konstigt och jag tycker inte dem är så snygga längre. En färg kan avgöra så jävla mycket, haha. Det är ju också snart höst och nästa sommar kanske jag kommer hitta nya skor och jag hade tänkt köpa ett par Boots nu i stället.
Har faktiskt ändrat mina tankar om skolan till positiva tankar för det finns det ju också! :-) men jag känner mig ändå ensam men det är det väl flera som gör, hoppas jag. ;o


bara valde någon bild...
Fasen vad kameran ska vara borta länge då, dem har inte ringt eller något heller.. hmm dem måste ha mycket att göra.

I MISS HIM (det är en han, haha) det är så mycket roligare att blogga när man har massor med nya bilder och sånt att lägga ut.

Pusspuss!
JOSSE

lonely.

blir inget långt inlägg är så himla deppig.. eller vad man ska säga, känns helt enkelt inte bra att börja i en ny skola. ingen vet vem man är, man har inga kompisar.. helt ensam känner jag mig. men men man kan inte göra mer än att bara vänta tills den dagen kommer och se om det blir bra. jag är negativ, i know. men det finns oftast mer negativt än positivt och det negativa händer lättast. eller så är det jag som är så negativ så att allt blir så, inte vet jag.

ni kan ju uppmuntra mig med lite kommentarer kanske? :)

(förlåt för mitt tråkiga inlägg, men man kan inte alltid vara glad och en blogg ska uppdateras varje dag, blir väl kanske på bättre humör sen och då får ni ett trevligare inlägg)
kram
josse ♥

har dödat mina jeans lite..

jag tycker verkligen det är skitsnyggt med slitna, "håliga" jeans, men dem man köper i affären är ju ganska dyra och har inte hittat några som sitter bra och inte kostar fööör mycket så i stället för att köpa "söndriga" jeans har jag fixat mina egna gamla jeans x) det var redan hål fast på ett sämre ställe så då tänkte jag att det inte gör något att ta i sönder dem lite till haha. dem i affären är ju såklart snyggare men jao så här blev det i allafall.

lånade sophias kamera lite :-)



jag vet mina fötter ser helt sär ut.. hoho ;-D

haha, konstig bild xD

och Eling Klings designade tygkasse som kom med Veckorevyn. det står: "Love elin"


puss o kram
♥ Josse

four

väntar på att sophia ska komma hit igen, hon har lite ärenden att göra så jag gör den här "fyra-saker"- listan, haha. x)

Skriv 4 sanningar om dig själv:
- jag är en riktig nattmänniska haha..
- jag är inte nöjd med min kropp
- jag har alltid hatat matte.
- jag har tråkigt (kom inte på nån, huhu)

Skriv 4 saker du gjort idag:
- spelat GH
- varit med sophia
- kollat på tv
suttit här

Skriv 4 saker du har på dig just nu:
- jeans
- linne
- trosor
- bh

Skriv ner 4 saker du hatar:
- folk med överdrivet bra självförtroende
- läxor
- att stå i kö
- folk som härmar en för mycket

Skriv ner 4 saker du älskar:
- djur
- mode & kläder
- min kamera
- vänner & familj
 & much more. ♥



hugs and kisses
Josse ♥

ointressanta inlägg..

Ja! jag har inte så roliga inlägg nu för tiden känns det som.. gör inget speciellt om dagarna, är hemma.. sitter här, och sophia har sovit här i natt. vi cyklade i ösregnet och jaffa fick springa (lös) som en galning. som jag har nämt innan så är ju jaffa lite "mullig" och behöver gå ner några kilon eller nu tycker jag att jaffa ser normalviktig ut, haha. bättre att vara lite för tjock än alldeles för smal, gulligt ju :-) jag gillar regn! det kom jag på igår.. för det var så jävla skönt när det bara öste ner på en, fast ja.. kunde ju haft ett par andra byxor än jeans som klibbar och så. det kan få regna på kvällen/natten men på dagen ska det vara sol och varmt tycker jag.

vad ska jag lägga ut för bilder? har ju inga nya.. börjar bli så trött på det nu. fan vad länge min kamera ska vara borta dååå >:|


vi den här tiden nästa vecka är jag i skolan. :O
hoppas jag har det bra!

puss O kram
Josse ♥

new things to wear.

Japp, i går kom tröjan. Bullet for my valentine(BFMV) -tröjan! riktigt najs, inga bilder som ni vet... kommer kanske senare om sophia tar med kameran x) hon är och hämtar pengar där hemma så jag skicka ett sms om kameran.

en till ny sak att ha på sig är ju nitsandalerna jag vill ha från http://modekungen.se och dem är beställda nu dessutom 200 kronor billigare. fick lite panik när jag såg att dem låg på rea eftersom då är det bara en storlek & en färg kvar. men vilken tur jag hade! min storlek och den färgen jag ville ha fanns. hoppas bara 37:an på dem skorna är som den brukar så att dem inte är för små eller för stora. but i don´t think so ;) bra att vi väntade lite med att beställa då för nu sparade man ju en slant - 200 kronor. trevligt!



bild från http://lookbook.nu

en till sak jag vill ha - en tröja med ett djurmotiv på,
that´s trendy ;-)
+ massa annat.. eller med ett ord i stället: jag vill ha mycket! haha.

/ Josefin ♥

gamla bilder.

hittade lite gamla bilder på mig haha.. lite kul och se skillnaden!
man ska ju bjuda på sig själv x)


2005

5:an/6:an .. kolla som jag såg ut. om man gemför med dagens 11-12 åringar....

lilla jag i sjuan tror jag. haha ser skraj ut!

asså förlåt mina inlägg suger just nu.. men när kameran kommer tillbaka ska jag lägga ut nya bilder och sånt som jag gjorde innan :-) sophia kommer nog senare och sover här då kanske jag blir av med rastlösheten lite. x)

pusspuss! ♥
/ J'J


dagens inlägg.

hööm... sitter och tänker på vad jag kan skriva haha x) fick lust att "blogga" litta. men då ska man kanske ha något att skriva också, och helst inte bara om att man ska äta glass haha. (jag vet rubriken är kass)

Okej.
JAG VILL SHOPPA SOM FAN! :( i bland önskar jag att jag bodde inne i stan så man bara kunde springa ner och shoppa.. då går det ju till och med bra att göra det själv om man kan göra det ofta och det ligger nära. jag menar man har ju inte direkt lust att ta tåget eller bussen till väla/halmstad och shoppa ensam, dessutom är det ju inte gratis. jag vill vara rik. eller inte för rik.. asså lagom med mycket pengar så att man kan köpa vad man vill och göra vad man vill. men jag tror alla vill ha det så! ;-) men det är så orättvist, som blondinbella har inte fått göra så mycket hon tjänar ju pengar på sin blogg, inget hårt jobb precis. men nu ska man inte klaga finns faktiskt dem som har det mycket värre. Såja jag kom på något att skriva men om det var kul att läsa...

vad ska jag skriva om? saknar ju mest bilder, kan ju aldrig lägga ut några nya bilder för min Nikon har ju inte kommit tillbaka. :'[
vänta ska testa bluetooth med mobilen - datorn, men sist jag testa hos mamma funka det inte.

puss & kram!

ska äta glass snart :-)

Yes. väntar på sophia, sen ska vi köra till maxi och köpa Ben&Jerrys. Gottigott! tror jag tar Cheesecake denna gången det var min första B&J jag smakade sen dess har jag inte ätit den, min favorit är ju halfbaked med brownies & bitar av kakdeg. Yummi!

Vilket nödvändigt inlägg va? haha..

nu kom hon. :-)
byebye! ♥
Josefin

J vill ha!

- BOOTS
har hittat två stycken på Din sko (inte bilden), sommaren är ju bäst men har faktiskt fått trevliga tankar om hösten, höstmodet är så nice och det är väldigt kul att shoppa på hösten.
- EN "KORT" OVERSIZE T-SHIRT
- JEANS
jag behöver riktiga nya jeans, får gärna vara lite slitna och inget resårband i midjan för jag vill ju ha en kort t-shirt och då kan jag inte ha mina jeansleggings/tajts (är ungefär som jeans, förutom resår i midjan)
det var det jag menade med "riktiga jeans" inga jeansleggings utan vanligt knäppe i midjan så att alla tröjor passar till. ;-)
- EN VARM TJOCK VINTERJACKA
okej, det är fortfarande sommar. (i know) men det betyder inte att det är förbjudet att prata om höst&vinter- modet. jag vill liksom inte ha en billig, kall jacka som förra vintern utan en mysig dunjacka som man slipper frysa i.
- UGGS
jag vet faktiskt inte om UGGS kommer att vara inne i vinter men mina förra blev ju helt cp (ursäkta ordvalet) men ja.. helt enkelt med en hård sula. heter det så? sula, eller är det den man har inne i skon hahaa! skitsamma.. sån som inte slits upp i allafall! dem är ju så jäkla mysiga. men jag tror om man vill slippa frysa i vinter får man nog satsa lite mer på dyra ytterkläder... har jag märkt x)

okej usch!
räcker med vinter & höst- snack nu tycker jag, jag vill ju fortfarande ha sommar för bövelen! haha xD

people with style.

Nu lägger jag ut lite bilder på massa olika stilar från http://LOOKBOOK.NU.
(bilderna får kopieras, bara man skriver var dem kommer i från)

Fashion is something you follow, style is something you have! ♥







i call it people with style! ;-)

hugs.
Josefin

lookbook♥

LookBook.Nu
hur många olika stilar som helst! kommer lägga upp bilder i morgon (eller idag, klockan är ju över tolv) ska sova nu, eller nej! läsa veckorevyn sen sova..  kanske klämmer in en film där med om jag inte kan sova.

CIAO! ♥



bild från lookbook.nu

RASTLÖS.

vad tråkigt jag har!! haha men nu kom jag faktiskt på en sak, precis när jag skriver "vad tråkigt jag har!!" mitt rum behövs ju faktiskt städas och jag kan gå ut med jaffa, spela sims, kolla på tv (om det finns något bra) men grejen är den att jag inte riktigt har lust at gå ut med jaffa idag.. som jag brukar men jag kommer nog göra det ändå för jaffas skull och det kanske blir mysigt ändå. men jag har inte lust att vara ensam i dag, vill hitta på något med någon. mamma börjar jobba i morgon så henne kunde jag inte åka till och kolla på Beck och sånt och pappa började ju jobba i går. tråkigt! men då har jag något att göra klockan halv tio i allafall, kolla på Beck. ;)

Okej jag ska städa upp rummet snabbt och göra det mysigt i huset och sen spela sims 3. blev av med rastlösheten nu x)
sen blir det en promenad med jaffa också!

längesen nikon & jag var tillsammas nu hahaha ;-) har ju inga nya bilder så lägger ut lite andra: "hade inget att göra"-bilder. inga direkt bra bilder men som sagt bilderna kan vara under rubriken: "hade inget att göra" haha x-) dom passar ju faktiskt till inläggets namn rastlös.

besos ♥
// J´J



fakelips

grey.

grått. ja det ser grått ut ute, inga fina färger eller blommor lyser upp på samma sätt som när solen var framme. kommer alla somrar bli så här, knappt någon sol den är här i två veckor sen är det regn & molnigt den mesta delen av lovet. vintern blir tvärtom sol och för varmt. trött på sveriges dumma tråkiga väder!

ingen
bra start: VAKNADE KLOCKAN TVÅ! jag skulle ju sluta med det.. hatar att sova så länge, för kolla nu är klockan snart redan halv fyra. saknar min kamera.. om den hade varit här hade jag haft något att göra i allafall, bara 9 dagar kvar tills skolan börjar. jag vet att det är en ny skola och att jag egentligen borde vara glad men jag är så osäker på mig själv och hatar att komma till nya platser med nytt folk. man vill ju bli omtyckt och helst få kompisar första dagen, vill ju inte gå runt själv på skolan. påminner mig om första dagen i sjuan när dem satte mig i klass utan mina vänner.

men det kan ju också bli jättebra i den nya skolan, vilket jag verkligen hoppas på.. men det gör väl alla. ska sluta tänka så mycket och vara glad i stället för att jag kom in på den skolan jag vill gå på! :-)


vill åka till ett varmt & soligt land. (en sol som stannar länge) 

ska ha en mysdag, eller myskväll blir det ju snart. dumma mig! ska ställa klockan på 10 i morgon ;-) och då skulle inte en BEN&JERRYS sitta fel. ♥

a big hug,
josse♥

Hallands väderö.

Jag och Sophia var ju där idag. Redigt fint vatten ju, haha! badade och snorklade, käkade glass, solade, gick en liten promenad, dödade äckliga nyckelpigor. Det är ingen söt insekt längre, blir fan äcklad av dem nu ju. Gå till stranden så ska ni se...

Blir ju tyvärr inga bilder för att min lilla Nikon är på lagning..... :'(
svider att skriva det varje gång...
Har ju inga bilder som sagt men har en mobbad bild på mig och S.


HAHA! så dålig bild jag lägger ut när vi ha ansiktmaskar (bajs) i ansiktet haha... men man får ju bjuda på sig själv x)
min kamera är ju i allafall snygg.. :-)

puss o kram.
J´J ♥♥♥

shopaholicväska!

tror jag köper nitsandalerna från MODEKUNGEN.SE, man får ett erbjudande "SHOPAHOLIC ON THE LOOSE" -väska, man kan köpa en sån väska för 29 kronor när man handlar så jag tar nog den med x) skorna kostade 549kr och med frakt o väska blir det 647 spänn. Ganska mycket blir det ju, blir ju nästan en hundralapp extra men det är ju så när man handlar på internet. :-|

I morgon ska jag och Sophia (hennes mamma & hennes kompis) till Hallands Väderö. Väntar på att ungjävlen ska komma hit, har ju tråkigt som jag sa i förra inlägget har ju mamma och pappa kräftskiva så är lite ensam. Inte för att jag inte gillar att vara själv.. det är skönt i bland men nu är jag ganska rastlös. Har spelat på http://King.com gått ut med Jaffa, suttit här, kollat liite på tv. Sophia är ju på nån fest hos sin pappa... och har ätit tårta i över en timme nu haha.


 

fan vad långt mitt hår ser ut här, gillar inte mitt hår men här tycker jag det är ganska fint :-)

PUSS&KRAM ♥
josefin jacobsson

after beach.

Såja, nu har jag och Fanny varit och badat (i det grunda) fick syn på en brännmanet lite längre ut så.. NO WAY! hatar brännmaneter men dem vanliga stör inte mig så mycket, men alla andra verkar vara så rädda för dem haha. x) solade också lite men då kommer massa jävla äckelnyckelpigor och vill sätta sig på en. Eh.. ja ni vet ju att jag älskar djur men vafan en nyckelpiga är väl inget sånt djur? inget gulligt snällt djur i allafall. Det är ett kryp, en liten insekt som bara ska irritera.

Jag lovar där är över 1000 nyckelpigor på stranden och jag och Fanny dödade 100 av dem. Jag vet! som jag sa jag älskar ju jag djur men inte såna små saker som luktar bajs och ska vara jobbiga, bits gör dem också. Tyckte dem var ganska söta förut men fyfan nääj inte efter det där, haha.

I kväll ska mamma & pappa ha kräftskiva med sina kompisar men Jessica kunde inte komma med så nu vet ja inte vad jag ska göra. Tråkigt att va själv.. hmm.. någon får gärna komma hit haha x)


2008-12-30

old pic. blondies ♥ :)

the beach!

Fick ett sms från Fanny om jag ville hänga med till tha beach, Mellbystrand blir det nog. Klockan två on the beach!

CIAO!
ses senare ♥

Bilder från Skummeslövsstrand


miss U babe :'' [

my sexy dog.

Jaffa ville att jag skulle lägga ut lite snygga bilder på henne ;)


Jaffa efter en dusch.

Jaffa före gymmet.

Jaffa före utgång.

Jaffa hemma i myskläderna.

Jaffa som bebis.

Ja, Jaffa har många olika stilar :-)

HUGS!
♥ Josefin

I ♥ MODEKUNGEN.SE

Yes i do. Dem har jättesnygga och trendiga kläder, priserna kan vara ganska dyra men också ganska normala haha.
nu lägger jag ut lite plagg som jag gärna skulle ha på mig! ;-)

499 :-


499 kronor
499:-
499 kronor
299:- (finns bara i S)

299 kronor (ord. pris 499:-) finns bara i S
499:-
499 kronor
599:-
599 kronor
599:-
599 kronor
299:-
299 kronor (finns även i färgerna: svart, blå och lila)
599:-
599 kronor
299:-
299 kronor ( finns även i färgerna: svart, lila, orange och khaki(grön) )
299:-
299 kronor
499:-
499 kronor
499:-


499 kronor (finns också i färgerna: vit, gul och blå)
599:-
599 kronor
599:-
599 kronor (beige och brun finns också)
799:-

799 kronor (vit och brun finns också)

gillade ni kläderna? jag gör det i allafall x)

Oh, just det skorna jag skrev om i förra inlägget finns kvar. Trodde jag inte eftersom det var längesen jag kollade den hemsidan ;-) kommer förmodligen köpa dem, får hoppas att dem är lika snygga i verkligheten också, så dem är värda priset. :)

Pussar och kramar
Josse

two trends.

- indiantrenden
- nitar





- och jag letar efter ett par sandaler med nitar på och skulle inte tacka nej till dessa för 549:- från http://modekungen.se :

dem är dyra men om dem finns kvar ( vilket jag inte tror:( ) tänker jag nog köpa dem. sjukt snygga!

CIAO.

skärpning josefin!

Haha, ja nu ska jag skärpa mig!
tänkte faktiskt vara dutkig och gå ut och springa i skogen strax. Jag äter alldeles för mycket skräpmat... typ hela sommarlovet har jag bara käkat godis och chips och massor med fet mat. Innan hade jag ju i allafall en begränsing, att det skulle bara tillåtas på helger. Dessutom klarar inte mina tänder massor med socker (får lätt hål) så jag ska faktiskt skärpa mig och äta lite bättre mat, känner mig lite grisig haha.


Godis är gott men inte bra om man käkar det för ofta. Haha!

Jodrgubbar & frukt är ju skitgott. kanske ska byta ut godiset ett tag ;)

kramar
J´J ♥

SUNSUNSUN.

Yes. Sol ute och 26-27 grader i skuggan, sköönt! ska gå ut med Jaffis lite senare tror det blir lite för varmt för henne att gå nu.. men vi kanske går till hundbadet så hon får svalka sig eller så får hon stanna hemma och leka med vattenslangen, haha. Sovit på studsmattan i natt med Jaffa & CO, skönt! men sov för länge.. vaknde några gånger innan men då somna jag bara om. Så det blev att jag gick upp klockan ett i stället >:-|

D
et får vara slut på att sova så jävla länge nu.. dem sista veckorna nu innan skolan måste jag skärpa mig, dessutom är det ju skönt att komma upp i tid så att hela dagen inte går bort. Får gå ut i solen nu och sola eller vill någon hänga med mig till stranden? haha :o) 

see U later



Här får ni en bild på mig ;)

.. och en vacker Jaffa ♥


ehm ja.. blogg.se?

Jao... nu här under detta inlägget finns "Sköna sommarplagg!" och jag vette fan varför den hamnade där. Skulle bara säga det för det är ju inget nytt inlägg utan ett gammalt. Det står att jag gjorde inlägget idag men det stämmer inte!
 Blogg.se är konstig! :S
OCH!
jag ändrade bara kategorier så att den hamnade på "Fashion & Clothes" men jag flyttande inte något. Eh haha!

sköna sommarplagg!



* vita shorts - forever21.com
(finns typ likadana på h&m)
* vitt linne - h&m
*söta trosor - forever21.com 

Bilder från Bohuslän..

Fick låna Sophias kamera! :--) (THANK U)

I färjan påväg mot Lysekil.

vi åkte färja över till Lysekil med bilen. fint namn på båten, den andra hette Gullmaj. haha!

här nannade man gott :-)

köpte en tröja från JC. 299 :-

.. och öronhängen, har köpt dom innan men så tappa jag bort dom ringarna och det var dom jag tyckte om mest haha x)


I KVÄLL: kommer sophia och sover här, ska dessutom ut med bebisjaffson i skogen. mysigt ♥
byebye.
see you later!
/ Josefin ´ J ♥ ♥ ♥ ♥

Bohuslän

Jag befinner mig nu i Bohuslän i Stenungsund på ett fint hotell vid vattnet. Mysigt är här, har ätit på en resturang precis vid vattnet innan. Käkade en lax med pasta och citronsås, men sen när vi var klara verka det som att hon hade glömt oss så vi väntade skiitlänge på att betala så vi fick gå in. Åkte också färja över till Lysekil med bilen innan men där var inget speciellt precis. Var också på ett köpcentrum också, testade en kofta och ett par jeans på Ginatricot men det blev inget. Vill ju ha nya kläder!!!

Shit! inte långt kvar tills skolan börjar, fyfan kommer vara så jäkla nervös! :O jaja, hoppas man får lite kompisar då och att man trivs så blir det nog bra.

Bebis Jaffa
Undra vad bebis Jaffa har för sig där hemma och mina små katter. Men pappa tar ju hand om dem bra, men det hade inte varit fel med en mjuk Pysen, Selma eller en bebisJaffa haha. :-)
Mjukis Pysen
Mjukiskatt

Har ingen bild på fina Selma här.

pussokram
J´J

Nytt i garderoben.



Nu har jag beställt den här tröjan :-D och jag tycker den är miicket fin. Hoppas bara den inte är alltför stor så det ser dumt ut haha. Jag gillar bandtröjor det är kul att se vad andra lyssnar på och tröjorna är ju snygga också, och det är ju en fördel. ;)

Oj jag glömde ju att säga i förra inlägget att jag får låna Sophias kamera när vi är i Stenungsund. TACK SÅ MYCKET! ♥
så då blir det bilder i allafall fast med en annan kamera eftersom att min lilla Nikon fortfarande ligger på sjukhuset.
I kväll blir det att springa med Jaffa i skogen och träna henne, hon behöver ju gå ner lite haha. Vårt fel!

KRAMAR. ♥ ♥

ett trevligt brev i postlådan.

I dag när jag kom hem från mamma låg det ett brev från Halmstad. Jag sökte ju till Ljud o bild-skolan som första val innan när det var dags för val men kom då inte in, så jag ändrade då till John Bauer. Men idag stog det att jag hade kommit in, antagligen hade dem väl någon plast över eller något så nu blir det LBS i allafall som det skulle varit. Kuul! kändes ju lite hemskt att börja på JB eftersom att jag inte hann gå på öppet hus där så har bara kollat på LBS. Den skolan vekar very niice, man går bara i skolan 4 dagar men asså den lediga dagen ska ju också gå till läxor och sånt, sen verkar det vara mycket godare och bättre mat där, det är resturangsmat eller något. Ser mer fram mot skolstarten nu än vad jag gjorde innan. Men man hade ju inte tackat nej till lite mer sommarlov.
Jag hoppas att jag kommer trivas där och kanske lyckas få lite nya kompisar! :O


var tog detta vädret vägen? :(

puss o kram

PS! blir kanske inget blogginlägg i morgon, vi ska ju sova på ett hotell med havsutsikt i Stenungsund. Ska bli mysigt :) men kom faktiskt på en sak, kan ju ta med mammas laptop.
/ J♥

rainy day

ja så kan man ju beskriva dagen. men jag och fanny har varit ute med jaffa en lång runda fast det öste ner, blev lite äckligt att gå runt i blöta mjukisbyxor och blöta converse men vafan det är ju bara vatten. ;) sen hoppade jaffa in i duschen. blev ett hårt träningspass för jaffa i går kväll, fanny cyklade och jag sparkade runt på en sparkcykel och jaffa fick springa. men efter det fick hon bada i en å eller vad man ska säga, kanske ingen sjö precis men något vattenställe i allafall haha.
 
på onsdag ska jag och mamma kanske åka till något som heter stenungsund, eeh ja.. fråga mig inte vad det är för något ställe. men mamma hade hittat ett hotell nära havet där, låter nice tycker jag men så jävla synd att min nikon inte kan hänga med. han ligger ju på sjukhuset :'''( så det blir tyvärr inga bilder från den lilla semestern där då. tråkigt, men men nu är det så. i natt åker jenny till mallorca i två veckor, skönt! haha :-D


OND!
ge oss solen tillbaka!!

hugs <3
Josse

jag vill ha:

ett par levis jeansshorts, gärna slitna och avklippt är skitsnyggt, men också redan som dem är när man köper dem. fast jag skulle ha mina lite kortare än på bilden.


kram.
/ JOSSE

är det verkligen snyggt att vara så smal?


från dkny:s modevisning, gillar klänningen men är
inte modellerna äckligt smala?!


usch kolla benen, shit deras bmi måste ju fan var lååångt under
 undervikt. :O


EEEEEEW! :O

det här ser mycket bättre ut tycker jag. :)
fattar fan inte varför alla modeller ska vara trådsmala, det är
väl ingen bra förebild heller. :O

pussokram

sommaren är kort.

"sommaren är kort, det mesta regnar bort" haha, inte för att jag gillar tomas ledin men det stämmer ju faktiskt. det har ju regnat mer än vad det har varit sol. sommaren är inte lång heller, vintern är längre tyvärr. saknar min kamera mer och mer för varje dag som går. mamma ville också åka i väg någonstans ovanför göteborg eller något ställe och sova där och lite sånt mys innan semestern tar slut.

visst det kan bli kul men utan min kamera blir det inte lika kul, särskilt när jag har blogg också.. min blogg handlar ju en hel del om bilder. hoppas den är tillbaka snart och att det inte blir alltför dyrt, fyfan om det skulle bli dyrare än att köpa en ny kamera. det skulle vara så jävla onödigt, men det finns inget att göra åt saken mer än att bara vänta.

kan i allafall lägga ut lite bilder från sommaren 09 som jag inte har lagt ut förr.

OBS! OBS! 
JAG BEKLAGAR IGEN ATT BILDERNA DELAS AV, och jag fattar fan inte varför!! :O :S



Hemmeslövsstrand/Skummeslövsstrand eller va det bara Skummeslöv? hmm.. haha!




Kopparhatten, (Skånes nationalpark)


Rössjöholm

hahaha, ser snuskigare ut än va det va, jaffa ser inte så nöjd ut haha.

"hallå, sluta inte klappa mig!!" gullig keljaffis ♥


Jaffa i en snygg mössa. hahaaa!

Jag och min man pysen klockan 4 på morgonen. (jag vet att jag ser snuskig ut, men det var ju den tiden haha)

jaffa och jag ville inte vara med på bild.

hyrde film med jaffa och sophia, haha.


dagen när hamstern Gizma kom.

Det har blivit lite mycket skräpmat haha, två Ben&Jerrys VAR (halfbaked och den på bilden) käkade jag och Lisa, två dagar i rad. fetma haha!

Tivolit i Köpenhamn.

hundbadet med jaffa.

Sist men inte minst är det min kamera jag måste tacka!  :)

Har självklart mer bilder men jag kan inte ladda upp hela min sommar, det skulle ta för långt tid. men det var i allafall en stor del av den.

H.U.G.S
J´J

första augusti



jaha, då är det bara liite mer än två veckor kvar tills skolan börjar. i kväll ska jag och sophia in till båstad och kolla lite på diggelo och gå till stranden och sånt, men det blir nog inte så länge. hennes mamma står i kören så vi två kommer in vip :) så då kan man ju lika gärna dra dit. men nu ska jag ut med jaffis som måste tränas, hon väger nämligen lite för mycket haha.

puss o kram ♥