MISS YOU ALREADY.

Godkväll!(natt) Ikväll har jag och mamma varit på "inredningsparty" hemma hos min morbror och hans fru. Allt var typ fint, men köpte inget... fattig jävel I am. Innan dess var jag på teori, sen körde jag till Båstad sen hem från Ängelholm till Edenberga och sen till Laholm för att hämta pappa. Så idag har jag fått kört lite, ännu en gång på motorvägen fast en mycket längre sträcka! så jag ska nog fixa min första körlektion imorgon utan allt för många problem, hoppas jag... det enda som skulle kunna göra så att jag failar hårt är nervösiteten. Kommer vara en aning nervös, det vet jag. Nähä, nu ska jag gå och lägga mig, dock utan min honey.. han har ju sovit här sen i söndags... så himla tomt utan dig. ♥ 

SLEEPING BEAUTY.

Bjuder på lite fler bilder från igår på en nannig hund, bara för att hon är så fiiiin. 

DOG EYES.

Fina bilder på finaste hunden från igår 30/10. 

31/HALLOWEEN.

Goddagens, dålig uppdatering I know... Filip har ju varit här sen i söndags osv. Heheh, ikväll kommer pappa hem! han har varit på en kurs i Stockholm så då har jag och Filip bott här plus Nasse. I förgår gjorde jag egna köttbullar och egen potatismos bland annat, nomnom.. imorgon lär jag gå och vara nervös hela dagen. Ska nämligen ta min första körlektion (ja, jag har äntligen fått tummen ur röven) så snart ska jag väl också ha det där jävla körkortet! Var ute med hunden innan i en timme och gick, sen har jag inte gjort så mycket mer vettigt idag. Filip var här och åt lunch innan, sen ska jag på teori ikväll.. sista lektionen!! :D 

CAT DETAILS.

♥ ♥ ♥

AUTUMN/5.

Lite höstbilder tagna den 12 Oktober.

28/SUNDAY.

Får bjuda på lite iPhonebilder idag. Igår var jag på Välis, köpte inte så mycket... har ju som sagt redan shoppat massor! men det blev en svart långärmad baströja och en färgglad halsduk. Tycker ju inte om färgglada kläder så mycket men eftersom att jag nästan alltid bara har på mig svarta/mörka kläder så kan den fräza till det hela lite, hah... >:D lite senare kommer Filip hit, vi ska käka pizza och spela Sims antar jag. He loves it. 

FREDAG/OUTFIT.

Så här ser jag ut idag... dock med lite trasiga strumpbyxor. De är fan hopplösa, såna tunna jävlar. >:( 

Snart kommer mamma och hämtar mig, sen ska jag hjälpa Carin innan hon ska på halloweendisco! det ska jag också fast nästa helg, dock skulle jag mer vilja kalla det halloweenfezt. Vet inte vad jag ska klä ut mig till!! Vill inte ha nån kort urringad klänning... är ju fan det enda som finns för tjejer när man tittar på internet. Bara jag som tycker att man ska sträva efter att se läskig ut på halloween?... blir så trött. Det som är hela grejen ju! annars kan det lika gärna bara vara en vanlig maskerad, in my opinions. Jaja, jag kommer säkert på något förhoppningsvis. Det sista jag ska vara är ju häxa i alla fall, too standard. Vi hörs! Puzz.

PARTY HARD.

Lite bilder från i lördags (tagna med Jennys iPhone.) Hade en asbra kväll, och kom hem till Jenny efter 4 nångång, hehehe. Tog lite tid att gå + fixa kebab osv. I fredags var jag med Filip hemma hos Tobbe med massa booiz, det var också trevligt och i söndags följde jag med Filip till Väla. Jag köpte inget själv eftersom att jag redan har shoppat en massa... typ för mycket. :/ Denna helgen händer det dock ingenting skulle jag tro. Dat sucks. Fast då kanske jag får lite mer tid och lust till att blogga! ;)

AUTUMN/4.

Bjuder på lite bilder på löv, intressant? ja.

MINI CUPCAKES.

Fick bli dessa som en liten "efterrätt", bebiscupcakes!

Så här fint hade vi det i tisdags, köttfärsgratäng med créme fraîche, ris, ost och tomater made by moi. So nice.

MIN HANE.

När jag lika gärna är igång kan jag bjuda på två vackra bilder på min vackra hane.

25/TORSDAG.

Trött bebbe på bilderna, tagna precis faktiskt! Filip lämnade kvar sina kläder här igår innan han skulle till jobbet, så jag snodde hans tröja lite hihi. Den luktar nalle ♥ 
 
Lagade middag till oss i tisdags eftersom att vi hade elva månader då, och jag lyckades med maten som tur var! haha... är rätt så kass på att blogga nu för tiden som ni kanske märker, men jag ska försöka bli lite bättre på det. Annars kan ni ju alltid följa mig på instagram (@jjosses) där jag är fan så mycket mer aktiv! hah, vi hörs! (helt död är inte bloggen, true dat)

HAR HAFT ANNAT FÖR MIG...

Min kändissim i stora staden, två Simsinlägg i rad nu... he he.
 
Haha, nä skämta lite. Fast det är lite sant, jag har fastnat i Sims igen... men jag har såklart gjort annat också. Helt enkelt inte haft lust att blogga och inte läsa bloggar heller för den delen. Har liksom 183 olästa inlägg på Bloglovin... men jag får be om ursäkt för min kassa uppdatering, ser ju faktiskt att det har varit inne folk varje dag. Ni är för fina ni som läser/kollar min B-blogg, haha! ska försöka bli bättre på att blogga lite oftare! Puss.

SIMS.

Min gård som jag har byggt med massa hestar. Har börjat spela Sims 3 igen... har inte spelat det på ett år skulle jag tro, men nu har jag kommit in i det igen. Hihi! har ju faktiskt inte hunnit göra så mycket på Djurliv eftersom att jag tröttnade så snabbt efter att jag köpt det. Trodde ett tag att jag hade växt ifrån det men nae... har spelat några timmar idag. Sen har jag övningskört också.. så snart är det väl dags att ta sin första körlektion. Kommer säkert faila med massa saker bara för att det sitter en random människa bredvid mig... men det är de nog vana vid hehe. Alla är nog nervösa första gången! Imorgon blir det Sims (ofc), plugga lite körkortsteori och sen kommer Filip hit efter jobbet! :* borde kanske även ut och röra på mig lite... men om vädret ska vara så äckligt som det var idag så ställer jag in, haha. Nu ska jag titta på Project Runway som jag missade ikväll, datorn var mer intressant just då ;) och sen ska jag försöka sova. Jag ska försöka tvinga mig upp ur sängen imorgon vid någorlunda tid, brukar dock inte gå så bra det där... eftersom att min hjärna också sover så den kan inte tänka mer än att bara sova vidare. Godnatt! 

Y U NO TIRED?

Här ligger jag i min säng och vrider och vänder, flyttar runt katt, tar av mig täcket, tar på mig täcket. Ja... Allt förutom att sova. La mig i sängen innan 12 och jag har inte lyckats somna än. Därför gav jag nu upp för ett tag sedan och tog fram mobilen. Hoppas på att tröttheten ska infalla snart i alla fall, haha! Jag som hade ställt klockan på 09:30 så att jag kan snooza en timme imorgon precis som jag gjorde idag. Tror dock inte jag kommer att gå upp vid den tiden. Klockan är 3 såatteh... lär vara död då. Är absolut ingen morgonmänniska om man säger så. Ska göra ett tappert försök att somna igen, godnatt!

 

18!!!

Grattis på 18-årsdagen my friend! ♥♥♥ (inte världens vackraste bild på oss, inte den nyaste heller... men tyvärr är utbudet dåligt haha)

9/OKTOBER.

Nu har jag precis läst lite i körkortsboken... so much fun!! nej, men sånt som måste göras... jag har haft en mycket fin helg! i fredags kom Filip hit sent på kvällen sen på lördag kväll åkte vi m.fl till Wild West Steakhouse för att fira Camillas födelsedag. Efter det blev det utgång! Sjukt god mat (så jag rekommenderar er att äta där) det var en trevlig kväll/natt minsann! Hade tänkt starta Sims nu och se om det kan vara lite kul, haha. Hörs kanske senare ikväll! Ska till Filip lite senare så... vi hörs!

JUST SITTING THERE ON THE ROAD.

AUTUMN/3.

Bjuder på lite fler höstbilder med brist på vad jag ska skriva just nu, haha!

AUTUMN/2.

Good morning. Haha, var vaken vid 9:30 men sen somna jag om... så det blev att jag gick upp runt 11:30 istället.  Det gör inte så mycket, var ju uppe vid 10 igår och var iväg och handla med pappa 10:30 med alla gamlingar i affären. Snart kommer Filip hit på lunch idag igen, han jobbar liksom i Skummeslöv. Hörs senare!

N(K)ATTHUMOR.

KANELBULLENS DAG.

Kanelbullens(kattens) dag idag minsann. Jag och mamma köpte med oss lite kanelisar hem, så idag har jag faktiskt ätit en bulle. Pysen ligger även och är en kanelbulle nu, han kör lite på samma stil! (kass bild på kanelbullarna... men jag hade tyvärr inte min kamera med mig så det fick bli så.)

AUTUMN/1.

Var ute och fotograferade lite i förra veckan. Hade dock blivit mer bilder om det hade varit fint solljus den dagen men nae.. solen försvann. Fick dock till ett par mysiga, höstiga bilder! har fler, fotograferade faktiskt inte bara flugsvampar hihi.

ARMY/SKULL.

Köpte ett nytt linne och ett par fräckizörhängen sen handla jag presenter. Det var mest det jag skulle göra! men det är ju typ omöjligt att inte handla något till sig själv också, hehehe. Sen fikade jag och Fru Jenny på Robert's Coffee... dyrt att fika men so nice. Drack Chai Latte för första gången på väldigt länge (typ sen i vintras kanske) väldigt gott!! låter dock gay men det är smaken som räknas så de så. Sen är jag tjej också så då är det fett ok. Haha... ska leta upp min fjunkatt, han får inte vara ute längre nu har jag bestämt! I want my fjun. 

ODD MOLLY/LOVELY KNIT.

Ser gravid ut på bilderna i mitten men men... det är jag inte. Fuckin' hate kids haha. Nästan, de flesta, mohahaha! Men i alla fall, HÄR ser ni min nya efterlängtade kofta. Älskar den!! för mycket ♥ och just det, köpte även en ny ring idag som ni ser. :)

3/OKTOBER.

Jag lever, men bloggen är död atm. Återkommer nog snart förhoppningsvis!