LEOPARD.

Lite annat som jag köpte för ett tag sen. Hade skorna på balen btw, inte så passande kanske men min klänning gick ändå ner över. Ville liksom köpa ett par skor jag kan använda till annat också.

"OLDIES".

Lite till plagg jag har glömt att visa upp!

SEQUINS.

Ny ring från igår, och väskan som jag hade på balen. Mamma köpte den åt mig då det blev lite stressigt men jag gillar den faktiskt! också korallfärgade nagellack. ♥_♥

NYTT:

Leoparden på linnet är vit, det är bara jag som ville fräza till bilderna lite!

LAST DAY OF MAY.


/Randomz

Epic moment of today: Jag såg Rebecca & FionaHalmstad. Satt på stadsbussen så går där två tjejer med världens största platåskor och se där, det var dom! lite fräzigt faktiskt. Inte för att jag är något fan av dom precis, men ändå vavava. OCH! epic moment from yesterday: en som håller i Victoria's Secret Sverige kontaktade mig och sa att hon behövde en modell. Haha, pratade med henne kvällen innan men så sa jag att jag var för kort. Sen skriver hon till mig dagen efter ändå, tog inte den chansen ehm... tror inte jag har någon stor chans där bland alla långisar. Min kropp är ju dessutom uppbyggd på chips så atteh.. hon sa att de kunde hämta upp mig med bussen i Halmstad och sen vidare till Eskilstuna men liksom nae. Inga kläder med mig och hade prov samma dag som jag var tvungen att fixa. Alldeles för hastigt och typ för sjukt. Tror inte jag missade någon chans ändå! hoho. Fast tänk om... jaja nog om det.

Fikat och tittat på film idag på vår sista rörlig bild c-lektion. Soft med kakor och zaft till frukost, hehe kanske inte så bra. Fast jag föredrog hellre att sova imorse så jag hann inte med någon frukost! sista skoldagen idag då. Lagom soft var den ju också, nästan lite onödig men jag fick tömt mitt skåp. (Som inte var så mycket att tömma iofs) har ju haft mitt anteckningsblock hemma sen höstlovet så eh ja. Tänkte jag skulle visa det lilla jag shoppa igår lite senare, stay tuned!

FANTASTISKT.

Förresten. Något fantastiskt:




Miss May I släpper nytt album snaaaaart. Excited. Som. Fan. Blir ju inte heller sämre av att BFMV har påbörjat sitt nya album :') :') :')

CREATIONS.

Cool brud i omklädningsrum fuck yea'. 

Tja! idag var det skola och naturkunskapsprov! sista dagen att göra det provet tydligen, så jag pluggade samma dag.. fast det är så standard. Tror jag klarar det ändå faktiskt! blir lite besviken annars.. imorgon ska jag bara till skolan för lite fika och film på vår sista rörlig bild C-lektion. Ska nog bli myzigt! sen är det bara hem och chilla några dagar och sen är studenten snart här. Sjukt ._. Ska bli gött att slippa alla läxor och mög, men kommer ändå bli tomt på något sätt. Fast allt plugg kommer jag inte sakna ett piss (vem gör det?) fast jag har försökt att undvika det så mycket som möjligt. Har lyckats rätt så bra måste jag säga!;) även om jag inte har de högsta betygen så är jag ändå nöjd. Efter skolan mötte jag upp Jenny, och gick lite på stan. Fick två linnen och en ring med mig hem. Sen satt jag helt forever alone på bussen hela vägen hem. Bara jag och musiken ♥ (fast så är det ju iofs alltid) men idag var det utan folk. Tycker det kan vara drygt som fan att åka buss men på morgonen är det faktiskt rätt nice. Bara sitta där och halvsova lite och njuta av musiken. Det kanske man till och med kommer att sakna lite? hiho. Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna och sen nalla ner mig i sängen med ett avsnitt av Big Brother. Natti!

EUPHORIA.

Hej mina små stenar. Jag har haft en fan så fin helg! Rätt fett att Loreen vann till exempel. Visste det skulle gå bra för henne! alla andra länder sög ju. Ryssland... läskiga små tanter i tofflor, usch.. haha. På söndagen var det ju bal! tror ingen har missat det faktiskt. Dock blev det väldigt stressigt för mig. Sov hos nallen i lördags och jag ställde klockan på 11 men självklart somna jag ju om... vaknade vid 12.30 istället he he. Skulle egentligen ha lockat håret och fixat naglarna men det hann jag ju inte. Jaja, hoppas jag inte såg för skabbig ut haha. Nä, nu ska jag ut och röra på mig lite. Var ju så duktig förra veckan, gick till hundstranden med Nasse, cyklade till Vallberga och var ute mycket och gick. Dock är ju vädret inte alls lika nice, liksom går från 27+ till 13+ bara sådär! typiskt svensk sommar...

BILDER FRÅN BALEN, DEL 3:

Haha, lite egobilder fick det bli också. Ångrar att jag inte fixade fler bilder typ vid vattnet och så men men, bättre med några bilder än inga alls. MÅSTE även påpeka att jag var tvungen att klippa av mitt Siesta-armband hastigt innan balen. Såg verkligen inte snyggt ut tillsammans med klänningen så jag hade typ inget val. Haha! känns tomt på något sätt. :(

BILDER FRÅN BALEN, DEL 2:

(Bild längst upp till höger: Hallandsposten) och här ser ni då även vad vi fick till förrätt, huvudrätt och efterrätt, rätt så fint vare! synd bara att jag inte orkade äta upp efterrätten. >:

BILDER FRÅN BALEN, DEL 1:

DEN 28 MAJ.

Bal igår. Det var fett osv osv, lär väl lägga upp lite bilder och så, men just nu känner jag inte alls för att hålla på med bloggen. Skulle bara visa ett litet tecken på att jag fortfarande lever! och jag bjuder på en bild från igår på mig och min baldejt med solen rakt i ansiktet. (y)

IT'S SO FLUFFY.

Godmorgon! nae, skoja var faktiskt ett bra tag sen jag vaknade fast jag har fortfarande inte klätt på mig. Ska ändå in i duschen snart så då var det lika bra att vänta hiho. Brukar oftast ligga kvar länge i sängen på helgerna, (eller.. vardagarna också iofs haha!) fast nu på helgerna ligger jag inte kvar för att jag är trött utan bara för att det är skönt. Tittat på gårdagens avsnitt av Big Brother och kelat med mitt fjun. På tal om fjun, tittade nyss på ett program som heter "Kattälskare" där en tjej hade ett stort katthem. Det kostade 48 000 i månaden och hon har räddat över 18 000 katter. Stor och fräscht var där också, katter är ju grymt underskattade, tur det finns såna fina människor. Ikväll ska vi (jag, mamma, hennes kille, pappa, Jenny & Ken) på 50års-fezt hos pappas kompis, så det kan nog bli trevligt. Nu ska jag in i duschen, hej så länge!

AMERICAN PANCAKES.

Så här fin (och fettig) frukost åt jag imorse. Filip den fina♥♥♥ gjorde amerikanska pannkakor till oss. Medan han var och handlade och gjorde pannkakor låg jag kvar i sängen. På pannkakorna hade vi nutella, grädde, lönnsirap och bananer. Så jävla najz!

MY ROOM/DETAILS.

Mitt rum just nu. Pappa hittade en drömfångare i all röra här hemma så den fick flytta in på mitt rum. Fast nu börjar det bli ordning i huset, golvet är lagt, alla sovrum och toaletten är renoverade, ny inredning osv. :D

FILIP, PART ONE:

Spontanfotade Filip lite idag, har lite fler bilder som jag tänkte lägga upp också.

TENNISGUDEN.

Filip a.k.a Tennisguden

Jag och Filip var och spelade lite tennis idag, eller jag försökte i alla fall. Haha, sämst på sport. Fast en gång i tiden var jag ganska bra på tennis men det har försvunnit. Det märktes av rätt så hårt idag om man säger så HEhe.

NALLEMODE ON.

Nu är det nallemode on och sängen som gäller. Godnatt! ♥

VÅR.

Bjuder på två bilder som jag tog för ett litet tag sen. Detta är dessutom två av de åtta bilder som jag (och Sigrid) har ställt ut i skolan. Hoho.

KICK OUT THE EPIC MOTHERFUCKER!

Haj haj posarN 10k här. (Rätt så gamla bilder btw.)

Gött med långhelg!! dock bara en dag mer än vad jag brukar ha. Är ju alltid ledig måndagar och fredagar! så jävla skönt. Har dessutom bara gått i skolan idag denna veckan, L0L. Medan Filip och hans påga är i Malmö och ser Avicii är jag här hemma och storstädar rummet. YEAH! mycket coolare och framförallt festligare... eller... Har bara en liten paus nu efter maten, men ska börja städa nu igen! fan vad fint här ska bli, var ju ett bra tag sen sist... har blivit lata tjejen när det gäller städning, vad fan hände liksom? har en gång i tiden varit pedantisk när det gäller städning men det verkar ha försvunnit lite med åren... haha! Puzzpuzz (jag gillar att ersätta ess med zätan, mhhhhhm mycket fräzigare.)

FINNS INGET TRÅKIGARE.

Lol. Hittade dessa fräckisbilderna där jag försöker leka modell (hahaha!) från sommaren 2010, aldrig visat dom förr, men jag tycker faktiskt om ljuset i bilderna.

Finns fan inget tråkigare än att plugga. Jag skojar inte. Sitta och försöka läsa in något i huvudet som man inte är ett dugg intresserad av, usch... undviker det helst. Pluggar ju helst så lite det går, haha! Tycker inte ens det är värt att sitta i flera timmar och plugga för ett betyg när man inte ens ska läsa vidare eller vet vad man vill bli. Nae, skolan är överskattad, faktiskt. Lär sig så mycket skit som man aldrig kommer ha någon nytta av i framtiden. Haha låter som att jag hatar allt, men nä riktigt så är det inte. 

Saknar min iPhone så jävla hårt men förhoppningsvis får jag en ny snart, haha! jag ska väl egentligen inte klaga men att gå från en 4S till en sleden 3GS suger lite. Har haft en helt okej helg.. köpte en asgod parfym, choklad och Pringles till Filip. Hoppas pågen blev glad, men det tror jag.:D 

Ska gå och titta om det finns något najz att käka nu. Puss!

FÖDELSEDAGSNALLEN.

Grattis till min Filip som fyller år idag! Jag har därför fixat ihop ett litet kollage med dom fräzigaste bilderna evah! och för att vara lite extra romantisk, Jag tycker om Dig. ♥

LAX IN MY ♥.

Gårdagens middag hos mamma. SO nice.

Har varit en lång dag idag... har haft rörlig bild C hela dagen som vanligt på onsdagar och torsdagar. Vi håller på med slutprojektet som är tv-produktion just nu. Vi gjorde ett matprogram som vi filmade idag, tog lång tid så fick stanna kvar lite i skolan. Var ju ett bra tag sen sist man var kvar i skolan till kl. 16. Ettan... gamla tider det dära, haha... gick till 16 varje fredag! fyfan så bra man har det nu, långhelg varje vecka you know. 

Kör på en liten sån här fräck sammanfattning av dagen.

Dagens najs: Kul dag i skolan, nybäddad säng som luktar gott och fjunig katt.

Dagens bajs: Satt en äcklig spindel på min sängkant... och sämsta sen iPhoneincidenten, jag har antagligen tappat mitt busskort idag. Upptäckte det när jag var på väg mot bussen hem. Kan ju ha hoppat ut ur fickan när jag sprang för att hinna med stadsbussen. Dock slutade jag springa ganska snabbt då jag märkte att det redan var kört. Fick gå in till stan i kissvädret istället... lagom så här när snart slutar skolan, har väl inte så jävla stor lust till att betala 500:- för att få ett nytt busskort. Måste gå att lösa på något annat sätt. Kan ju först hoppas att det är någon gullig som har hittat det och lämnat in det. 

Nä, nu ska jag snart gå och borsta tänderna sen nalla ner mig i min säng och titta på alla avsnitt jag har missat av Big Brother i veckan. 

Godnatt! ♥

MOLLY.

Bilderna är tagna härifrån. Denna bruden alltså, behöver jag säga något mer? daaaaamn girl!

SOME FRÄZY SHIT.

(Inte så jävla grannt kollage men nu är jag lata tjejen så detta får duga.) Lite nyinhandlat, eller ja.. kjolen och linnena är bara för ett litet tag sen jeansen köpte jag dock för ett ganska så bra tag sen. Har faktiskt lite mer nytt som jag kanske också kan visa! men åhå vad trötter jag är.. ska lägga min trötta kropp i min säng nu. Godkväll!

NALLEVARNING.

HAHA. Fucking teddy bears everywhere! (Lägg märke till att nallehunden i mitten är en riktig hund, it's Boo.)

ETT REJÄLT INLÄGG. FUCK YEA'

Duktiga tjejen på att blogga... jomen så atteh... nae, har inte varit den bästa uppdateringen nu. Har inte orkat eller haft lust så då tycker jag det är bättre att skita i att det faktiskt höhö. Uppdateringen ska väl förhoppningsvis bli lite bättre nu. Idag var det friluftsdag med skolan. Tur man bara var med sin klass dock, är ju inte sådär skitkul att bli indelad i grupper med massa randoms men det slapp vi denna gången. Var väl helt okej ändå, dock är jag ju inget fan av lekar. Usch... trodde man hade växt ifrån sånt där tramz när man är 16-19 år... men vissa tycker säkert det är svinkul! eller...?

Den minst mysigaste var nog när man skulle springa och doppa en tvättsvamp i fontänen på Stora torg och sen springa och tömma den i en hink. Jag menar... hur många har inte kissat och sånt otrevligt mög i den? min hand frös dessutom efteråt. Sen när folk har aggressionsproblem och skriker blir det ju inte roligare. Fast humöret har ändå varit hyfast på topp idag! trots den kalla blåsten och bajslukten i Halmstad. Lite senare på eftermiddagen spreds där en lukt av bajs i hela Halmstad. Måste varit för att det blåste så mycket idag, l0l. Nu vet ni.

Har mycket (o)intressant att skriva nu när jag inte uppdaterat på ett bra tag. Idag shoppade jag (igen!) köpte två enkla linnen, en festlig paljettkjol och present till min Filip som fyller 19 på fredag. Han blir en stor pöjk nu den lilla nallen. Har ju fortfarande lite nya grejer att visa upp för er. Eller nya och nya.. var ju ett tag sen jag shoppade det andra.. men skitsamma jag vet att ni vill se. :D:D Ska se till att göra det antingen imorgon eller på torsdag.

Nu måste jag gå och borsta tänderna sen lägga mig i sängen och gå in i nallemode och nanna. Ska bli gött att få sova, är trött i kroppen och framförallt i fötterna efter denna aktiva dag hiho. Nattinatti!