ME AND MY DAWG.


Aw, älskar min fina hund. ♥ Nu drar jag till Örkelljunga, blev ingen utgång men det blir säkert en trevlig kväll ändå. Godkvällos!

HÖST/SELMA.

MOBILBLOGG.

Har ju kommit en app till Blogg.se nu. Var ju bara tvungen att testa.;) Varit hos tandläkaren idag och jag hade inga hål, göööttt! Så nu firar jag med choklad haha! Säger så så länge, ha de gött!

 

MOSKAU.

Jahaja! ledig imorgon, najs osv. Fast jag ska vara hos tandläkaren 13.40. Tyvärr. Hoppas jag inte har hål, kommer börja böla där inne annars och tvinga dom ge mig klistermärken. Igår var jag en liten bebis som somnade i soffan med kläderna på. Fast sen vaknade jag igen och orkade faktiskt byta om. Dessvärre sket jag i tandborstningen och att ta bort sminket. Jaja, det finns undantag! jag ville ju bara nanna. Var på Väla i tisdags, och det blev två nya tröjor och ett par jeans. Finns ju bilder i de tidigare inläggen som sagt. Älskar nya Väla. Man vill liksom helst bara vara i den nya avdelningen. Där är allt så jävla nice. Haha! hmm.. utväxten på mitt hår, gillar den inte. Borde dra till frisören och fixa detta eller kanske färga/slinga själv. Jobbigt att inte ha äkta ljusblont hår. Alltså, antingen vill man ju vara brunett eller blondin. Inte där emellan. RÅTTFÄRGAT hår. Jag är inte ensam, känns som att det är den vanligaste hårfärgen i alla fall i Sverige. Man föds blond sen övergår det ljusa till en blandning mellan grått, brunt och blont. Haha... nog om det. Tror jag ska ta något nice att dricka nu faktiskt, godkvällos!

NYTT:


Skulle bara visa mitt fina ljusfat som jag köpte igår också. NAJZ.

NYTT:

Äntligen är fjunisen min. Du och jag mitt fjun, du o jag.

(Jeansen ser mörkare ut på bilden.)

LOVE YOU SO MUCH IT MAKES ME SICK.

Aneurysm. Lätt en av Nirvanas bästa låtar! Random dancer är där med på scenen också haha.

RANDOMLY.



Har bloggat lite kasst nu men det blir fler inlägg ikvällos. Sitter i skolan nu och chillar stenhårt med Sigrid. Kunde egentligen tagit sovmorgon idag men läraren sa inte det förrän nu så atteeh... bara softa fram tills lunch NURÅ, yao!

RELAX.

Var lite tramsig igår och somnade efter 5. Oops! Gick alltså inte så bra att gå upp i någorlunda tid idag... undrar hur det går för mig när jag ska försöka somna ikväll haha! jaja jag överlever nog detta. Är riktigt seg idag och klockan överraskar mig varje gång jag tittar på den. Idag vill man ju bara chilla.

MEOW MEOW.

Random bild jag tog i bilen igår..

Kvällen igår var fräsig, nice och så vidare. Först var vi på Asian Palace och chillala och kissade om ni ville veta det. Sen drog vi till James rockbar YEAH och sen blev det Corner där vi stannade längst. Fast jag var ute en hel del och hängde med Mattis också haha. Trevlig kväll i alla fall och vi lyckades fixa skjuts hem också som tur var! nannade i Laholm inatt. Sen på väg hem idag körde vi inom och köpte en kycklingrulle till mig. Najz. Softat så jävla stenhårt idag. Dock blev man väckt imorse av deras cpstörda grannar som håller på och stampa och skrika. Gaanska jobbigt faktiskt. Fast sen somna jag om igen och sov till ca 14:30. Inte alls sent nejdå! Snart kommer Sara hit, blir nog fint det med. Imorgon måste jag tyvärr plugga.. det är då man får lite så skjut-mig-känsla hehe. Ha en fin kväll.

DUB SO NICE.

Hallåas! tog en rejäl sovmorgon idag, behövde det efter denna veckan (behöver det efter alla skoldagar) haha. Sitter och äter kiwi och smörgåsrån med bregott nu. Fint! Blir snart upphämtad, sen vidare till Laholm och senare Halmstad. Är redan klar, började faktiskt i tid. Så det är väl bara att chilla och så nu. YEAH. Ha en fin kväll! bjuder på lite cambilder idag igen. Färdigsminkad och allt uhuuu!

NAKENFIS fast ne har faktiskt kläder på mig.

01.51. KATT.

1. Nikon D7000 f/5.6, 1/20 sek, ISO 400 | 2. Nikon D7000 f/5.3, 1/15 sek, ISO 320

SAFTSPILLARN.

Idag när jag kom hem från skolan börja det med att jag spiller ut apelsindryck över tangentbordet och sen ville det inte fungera. Försökte med allt men nae, så jag var tvungen att åka till Laholm och köpa nytt. Köpte även ny mus för den andra var faktiskt dålig, fick sina små ryck lite då och då. Dessutom har jag trådlöst tangentbord och mus nu. Bättre sent än aldrig! ;) köpte faktiskt en cam också. Köpte en helt ny för några år sen men det ville inte fungera men nu fungerar allt perfekt. Får bjuda på lite bilder tagna med den bara för det. Ledig imorgon som vanligt då. Har ju inget IG eller något efter mig än så länge så det är gött! ska bara fortsätta i denna stilen då. Fast naturkunskap kan brinna upp eller något. Kan säga att jag var vääldigt nära på att somna på naturkunskapen i tisdags. Tycker det är lite jobbigt att vi har prov i religion på måndag men men blir nog inget plugg imorgon i alla fall. Blir att dra ut då! fast om jag skulle försöka vara lite duktig på dagen. Väldigt tveksam, men det återstår att se. Har tittat på Breaking News ikväll, och dom gör det igen. Filip och Fredrik super i tv, hahaha så jävla underhållande. Fast inget slår ju detta. Alltså här sitter man med vanliga strumpor plus raggsockar och ändå är fötterna svinkalla. Man blir ju ledsen. Jobbigt att vara varm i hela kroppen förutom just fötterna. Eller händerna, ae inte ok helt enkelt. Det var allt jag hade att skriva för ikväll. Skriver imorgon igen, om jag inte lägger upp lite bilder senare eller något, får la se. Njut nu av lite fina cambilder yao.

Snygg.
Söttis :) <3 XD ;) ;p :p XD ;DD <33

Har faktiskt haft en riktigt trevlig dag i skolan idag. Haft rörlig bild hela dagen, jobbat och samtidigt haft kul. Awesome! imorgon efter skolan ska jag köpa en tröja och en kofta om dom nu finns kvar i min storlek. Måste. Mycket viktigt! fasteehh sen hade jag tänkt lägga pengarna på ett objektiv och inte kläder eller jo blir ju såklart mer kläder men ja lite mindre bara. Haha! Man kan aldrig ha för mycket kläder, bara en för liten garderob/byrå. Imorgon får jag träffa min älskling igen, haha hm.. låter som att jag pratar om en människa men nej det är min katt jag snackar om. Han är fjunig och fin. Det var allt för ikväll, godnattos!

Min bebis som låg i knäet igårkväll.

THE FINAL EPISODE.


*drool*...

ROSES FOR THE DEAD.

Jag väntar på mat och att batteriet till kameran ska ladda klart. Vi säger så sålänge ;)

GOODBYE NIKON D60.

Hello Nikon D7000.

GODNATT.

Åhh fjun! Nu ska jag nanna. Godnatt.

SERIOUS.

Hejas! Jävlar vilken sovmorgon jag har haft, la mig rätt sent igår också blev det några avsnitt och sen var klockan typ 3.30 när jag stängde av. Det blev en lång sovmorgon idag som sagt. Har fortfarande såndär random hosta som kommer lite då och då. Irriterande, med andra ord jag är fortfarande förkyld. Ska äta lite clementiner nu, bästa frukten! men det är ju lite individuellt med clementiner, vissa smakar najs, vissa smakar bajs. Tror faktiskt jag ska fortsätta med att chilla sönder i sängen och sätta på någon film eller något program. Ha de gytt!

TETRIS.

Maränger in my ♥. DÄMN så gott. (Äter det nu, hoppas jag inte får hål i tänderna) Godare än körv med bröd alltså. Har haft släktfest idag, fick lite fina presenter och god mat och efterrätt. Sen om någon är sugen på godis eller lite chips så är ni välkomna. Har ett helt skåp fullt! haha. Åhh.. imorgon ska jag äta smörgåstårta igen. Smörgåstårta till frukost står på menyn imorgon, lätt! Har fått ordning på min blogg nu, trög som man är så kopierade jag ju inte den gamla kodmallen innan jag började krångla så fick återställa den helt och hållet. Jaja, nu är där en liten bild på mig som det var från början. Den kan få vara där nu ett tag tycker jag. Har ju egentligen inte ändrat så mycket, men jag vill ju ha det simpelt helt enkelt så detta får duga. Tror jag ska lägga mig i sängen nu hos mitt fjun och kolla på något program. Goodnight.

LOCA PEOPLE.

Hallo ja! nu ska jag skriva lite i min efterblivna blogg. Har nyss duschat, aah så nice! nu måste jag städa mitt rum och resten av huset. Duktigt barn. Har väl inte så mycket mer att skriva idag egentligen. Haha yeah lönt.

KORV OCKSÅ.

Hehe, ja nu ser ju inte bloggen ut riktigt som den ska. Här vid vänster sida, texten ska inte se ut så och framför allt ska inte dom där jävla punkterna vara där. Något krånglade i kodmallen, råkade väl ta bort något av misstag. Hmm.. får se om jag kan lösa detta.. lär nog inte bli ikväll i alla fall. HAHA SNYGGT, fan bölar snart wuuäää..

NOOOOOO!!


NEW THIS WEEK.

Här är den koftan jag var lite osäker över färgen, vill ju egentligen ha en sån här fast typ mörkgrå/svart men det är inte så lätt att hitta, men jag behåller den här ändå.

COLLEGE.

Dammråttan jag ser dig allt, HAHA.

Hejos! bjuder på en 'dagens outfit' idag igen, rätt lik gårdagens. Har mina nya skor på mig btw. Tänkte lägga upp bilder på mina inköp från veckan, så tror jag gör det senare. Idag blir det väl lite städning kanske, om jag inte gör det imorgon istället. Sen kommer Nasse hit, ska lätt gå ut en runda eller flera då. Gött väder idag ju! cpväder som ändrar sig hela tiden. Först är det typ storm och svinkallt sen blir det sol och rätt så stekigt väder. Nu ska jag nog ta något att käka, har visst inte gjort det idag haha, tar allt annat före frukosten. Tycker inte frukost är det godaste faktiskt. Kvällsmat är fan så mycket najsigare! Ha'd.

~

RACE MY TINY FRIENDS, RACE!

Så sant, så sant så. Godnatt.

LEXINGTON.

AMG. Dyra kuddjävlar, hade inte legat fel i min säng alltså. Kuddjäveln jag mest vill ha kostar 695 spänn! Älskar den amerikanska flaggan, särskilt på kläder och inredning. Så bedårande..

TIDSFÖRDRIFT.

Namn: Elin
Piercingar: Inte en enda.
Tatueringar: Nej inte det heller, dock småsugen på en..
Längd: 170
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Blond.
Fräknar: Nej, men tycker det är så fint!
Motto: Hellre ångra saker du gjort än att ångra det du aldrig gjorde!
Kär? Nepp.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaa..
Tycker du att du är attraktiv? Haha, nja, man har bra och dåliga dagar så att säga.
Vilket schampo använder du? Det som står i duschen..
Vad är du rädd för? Att förlora någon nära.
Gillar du berg- och dalbanor? Love it.
Senaste...
Filmen du hyrde? Lisa och jag hyrde Harry Potter i veckan. Bästa Harry!
Filmen du köpte? Hmm, det minns jag inte.
Låten du hörde: 9 crimes.
Låten du laddade ner? Vet inte, lyssnar typ bara på spotify.
Personen du ringde? Nattis.
Personen som ringde dig? Också Natta.
TV-program du såg? Haha, tittade på Peter&Petra i morse!
Person du tänkte på? Mamma, undrar när hon kommer hem.
Favorit...
Låt: Har en ny favoritlåt varje dag typ, beroende på humör.
Sak att göra: Umgås med mina fina vänner.
Sport: Fotboll, saknar faktiskt att spela fotboll fruktansvärt mycket!
Kläder: Oj, svårt.. Det är också olika från dag till dag.
Film: Jag är dålig på att kolla film..
Bil: Haha totalt okunnig om bilar, alla ser ju likadana ut ändå..
Serie: Älskade one tree hill och oc förut när det gick.
Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Har väl hänt.
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Vem har inte?
Varit i slagsmål? Haha nä.
Blivit arresterad? Nepp.
Träffat någon från internet IRL? Jadå, lite fina bloggare och så.
Antal...
Gånger du varit kär? En gång på riktigt.
Gånger ditt hjärta brustit? Någong gång kanske.
Hjärtan brustet på grund av dig? Fler än antalet innan, tyvärr.
Tjejer du kysst? Inte kysst någon, pussat däremot.
Gånger ditt namn varit med i tidningen?
Senaste...
Boken du läste? Läste om sista Harry Potterboken för typ femte gången. Men det var länge sen sist så.
Personen du fick e-mail av? Matilda.
Personen du fick brev av? Någon skattegrej, fick tillbaka 143 kronor, wuhu jag är rik typ!
Personen du fick sms av? Danne.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Några dagar sen kanske.
Saken du köpte? Ett glas vin, hehe.
Namn: Josefin
Piercingar: naveln
Tatueringar: -
Längd: 161
Skostorlek: 37
Hårfärg: blond
Fräknar: -
Motto: ta dagen som den kommer, fast det inte alltid är så bra att sträva efter..
Kär? nej
Önskar du att du bodde någon annanstans? nae, fast ibland hade det ju varit gött och bo i stan faktiskt
Tycker du att du är attraktiv? vissa dagar ja, vissa dagar nej helt enkelt ;)
Vilket schampo använder du? minns inte, fast jag duscha för ca 10 min...
Vad är du rädd för? tvestjärtar.. FYFAN småkryp över huvud taget, finns mycket att vara rädd för här i den stora världen
Gillar du berg- och dalbanor? hell yeah!

Senaste...
Filmen du hyrde? jadu.. skulle gissa på nån skräckfilm isåfall
Filmen du köpte? längesen.. vet faktiskt inte
Låten du hörde: Plateau - Nirvana
Låten du laddade ner? det var faktiskt ett helt album med Miss May I
Personen du ringde? mamma
Personen som ringde dig? brushan
TV-program du såg? Robinson
Person du tänkte på? din mamma

Favorit...
Låt: oh.. svårt, har många med Nirvana och Bfmv.. sen finns där flera såklart
Sak att göra: fotografera, lukta på katt, sitta vid datorn, lyssna på musik, feZta, finns ju mycket som sagt..
Sport: hatar sport så vi säger shopping
Kläder: jeans, nån stickad tröja kanske, svåårt
Film: har nog ingen direkt favoritfilm tror jag
Bil: Corvette, Mercedes, Ferarri.. haha inte lätt
Serie: nån svensk skitserie för det är sånt jag gillar he he

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? har la tyvärr hänt
Gråtit över en flicka? det också
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? händer ibland att det blir catfight mellan mig och Pysen
Blivit arresterad? nej
Träffat någon från internet IRL? tror jag inte

Antal...
Gånger du varit kär? 1
Gånger ditt hjärta brustit? 1
Hjärtan brustet på grund av dig? vet jag inte
Tjejer du kysst? -
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ett par gånger

Senaste...
Boken du läste? HAHA, det minns jag verkligen inte!
Personen du fick e-mail av? läraren haha
Personen du fick brev av? ehm.. sånt brev av papper då, Sophia kanske lulz
Personen du fick sms av? Sophia
Gången hela din familj åt middag tillsammans? oj.. längesen
Saken du köpte? kläder och skor ♥

JUST ANOTHER OUTFIT.

Ska nog tejpa mitt ena hål på byxan med silvertejp:) hänger fan ner till golvet snart.

R3T4RD3D.

Mina ögon ser en aning knepiga ut här.. (KOLLA DOM FAGRA LJUSSTAKARNA åhå!)

FREDAG (för mig i alla fall) alltså det är ju torsdag men det är som en "extrafredag" för mig. NAJS, det är bara att fortsätta vara duktiga tjejen i skolan så är jag ledig varje fredag. Måste ju nästan skryta lite med att jag fick MVG på mitt filmmanus i rörlig bild A. LOL. Inte vad jag trodde.. har ju inte så mycket att komma med annars, så när det väl händer så måste jag ju visa upp det stolt haha... ikväll händer nog inte ett pess, tror jag i alla fall. Blir väl att sitta och trycka i mig chips och växa till ett gigantiskt barn. Städa rummet kanske, kommer ju en del gäster hit på lördag. Fest för mig på lördag = SMÖRGÅSTÅRTA!!!! fyfan vad fint. Ska till Maxi nu, handla lite inför lördag så att säga. Ha de fint!

KAOS.

Kaos i Båstad. Lol säger jag bara. Fast vissa är ju sköna och vissa inte. Innan det kolla jag på Idol, of cörse. Fast det är typ bara kul nu när det är auditions, det är ju dom kassa som är underhållande att titta på. Fast det skadar ju inte heller när det kommer fina pojkar i bild som även kan sjunga och spela gitarr. Haha. Nu ska jag gå och borsta tänderna! Bjuder på lite nytagna cambilder också.

:)

Ehh japp...

 

FJUNIS.

Det var inte denna jag tänkte köpa idag, men jag vill ha denna fjunisen också.
Kostar dock 1395 (Acne) fast jag skulle ge den så mycket kärlek.

POFF!

Idag har jag handlat lite hihi! efter skolan hade jag lite tid innan bussen gick så det blev en kofta, en polotröja och ett par skor. Vet dock inte om jag ska behålla koftan, får se men jävligt skön är den i alla fall. Hade velat ha en mörkare färg bara men nu fanns det bara den.. jaja får se. Skulle egentligen mest bara in och se om fjuntröjorna hade kommit in men det hade dom inte. Haha, fjuntröja är namnet! Ska ha den i alla fall, har letat efter en sån länge. Fjuntröja alltså. Jävla blåst det är ute! innan när jag skulle upp för en lång trappa i Laholm som är jobbig blir det ännu jobbigare sen när man är framme och ska försöka ta sig fram i stormen. Anfådd som en gammal kärring blir man ju! Nu ska jag bara fortsätta chillalala och njuta av att jag än så länge inte har något plugg att göra hemma.

11:11.



Några bilder jag hitta i min mapp i skolan. Är i skolan nu, har håla.. bara naturkunskap kvar 11.50 sen hem!

01:21 OCH SKOLA.

Vad gör jag uppe? herrejösses Gösta. Måste nog nana nu, fast jag saknar min bebi på bilden. Godnatten! ♥
(Viktigt inlägg)

FUCK YEA.

Epic moment.

THUNDER.


Fortfarande inte friskuuus. Fast blir nog skolan ändå imorgon. Missar så jävla mycket av projektgrejen annars haha. Pappa har köpt hem smörgåstårtsbakelse eller vad fan man nu ska säga. Ska äta det sen, yeah! OCH på lördag. Ska ha släktfeZt för mig då, hah! blir nog trevligt. Ledsen att hela min helg gick åt att vara sjuk och ligga i sängen. Tycker vi kan köra ett vil-lov nu denna veckan. Vaknade av ett jävla väder imorse eller när det nu var, det åskade på rätt så bra. Tror jag, om jag minns rätt var nog ganska så yrvaken haha. Ska ta något och äta nu för det har jag inte gjort idag och jag börjar bli hungrig. Ibland (eller väldigt ofta) känns mina inlägg så meningslösa. Fast vem har sagt att dom ska vara meningsfulla? >:D

RAVE.

RESPEKT!! HAH.

GODKVÄLLER.

Vaknade upp med hosta idag också, pallisch! Men det är faktiskt näsan som är värst men jag överlever nog. Blir dock så jävla uttråkad av att bara sitta hemma. Har inget kul att berätta om denna dagen, ägnar all min tid åt att bli frisk huhu. Ska nog förflytta mig till soffan ett tag, GODKVÄLLER.

GOES TO...

Detta är jag när jag är äldre, kan hela Burger king och Mc donald's-menyn i huvudet. Fast jag skulle gissa på att jag var en aning smalare åtminstonde. Eller...

AFTER TONIGHT.

Nu har jag lyckats bli lite sjuk. Kände det redan tidigt i onsdags, men jag kan nog erkänna att det blev lite värre efter Madison huhu. Var på en liten efterfest sen som kanske inte var världens roligaste, men men. Sen skola dagen efter.. var en aning trött. Fast igår sov jag igen allting. Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på program. Hade mitt fjun som sällskap också åhå! skulle egentligen gått ut i Halmstad ikväll men nu blev jag ju sjuk så det får bli någon annan gång. Lite tråkigt och bara sitta här hemma, blir så segt när man är sjuk. Korvigt att det ska dröja så lång tid med kameran, verkar som att det är många som vill ha den just nu. Ringde och frågade om dom hade fått in den i fredags men då var dom tingade, så nu får jag vänta ännu längre. Dom skulle ringa när dom hade fått in den igen. Hoppas jag kan få den i veckan i alla fall! Är så trött på min kamera att den till och med ligger oladdad, sorgligt. Vi är klara med varandra nu, vi behöver gå vidare, gå skilda vägar. Haha.. true story. Hade nästan varit skönt att gå ut en runda, fast jag är rädd att jag dör. Min näsa kanske trillar av. Nu ska jag se om det blir någon nice mat, eller om jag får göra lite makaroner. Jag och pappa är ju inte kända för att bruka laga mat, haha lata jävlar. Kanske skulle ändra på det, lite i alla fall.

PRETTY GREEN EYES.

Hallå. Skola idag som vanligt. En lektion, ca 2 h håla sen en lektion, lite jobbigt när det blir så men men. Slapp Västerg(p)ök idag i alla fall. Jag och Sigrid stack till stan och käka istället på rasten. Tyvärr hade de inte fått in kameran än, eller isåfall var dom tingade. Får se när dom ringer tillbaka igen! längtar hårt. Snart blir det Idol och sen hade jag tänkt att se vad Kaos i Båstad är för skit. Köpte nya hörlurar idag, mina andra hade börjat glappa så var tvungen att hålla dom på ett speciellt sätt hela tiden för att dom inte skulle glappa, men nu slipper jag ju det. Oj nu har ju Idol börjat, intressant inlägg idag jajemen.


Kör på lite fjortisdunk idag.. äh! den é sköööön

RIDE THE SKY.


Fotograf: Sigrid

Orkar inte riktigt writa idag alltså. Ska lägga mig och titta på ett program på datorn nu hos mitt fjun. Imorgon får jag kanske min kamera om den nu har kommit in så att säga! Hoppas det!!!
Natti.

HUNKYDORY FALL 2011.

Denna ska nog fan bli min om jag ser den. Har testat en annan från samma kollektion men denna är snyggare! Dock är priset lite väl högt men åh.

EVERYWHERE I GO.


Idag har jag fått två presenter. Bra dag yes! Morfar var här, så fick lite pengar och ett presentkort på Märkesbutiken från mamma. Inga presenter har varit någon överraskning eftersom att jag själv har bestämt typ haha. Fick mycket fina gåvor av Jenny också hihi. Har varit i Båstad med mammos idag, var inne på märkesbutiken och kollade, medan mamma fixade presentkortet till mig hahaha lulz. Sen var vi i Boarp och där hitta jag faktiskt lite ljusstakar och sånt. Jeffligt snygga är dom, tycker nästan det är lika kul att handla saker till rummet som att handla kläder. Fast jag lägger ju hellre mer pengar på kläder. Snart kommer Sara hit tror jag, vet inte riktigt vilken tid men nångång anländer hon nog. Blir tortillas ikväll, fan va längesen jag åt det! gottttasss!

TUMBLR.


Just det, jag har ju en Tumblr också. Där jag bara lägger upp bilder och små citat & texter. La till den och min Flickr på mina länkar på bloggen också. Har haft det ett rätt så bra tag faktiskt men nu har jag börjat bli mer aktiv så att säga. HEh, sånt trams sysslar jag med när jag inte har något bättre för mig.

GO TO A LAKE OF FIRE AND FRY.

iPhone3kvalitet...

Hejas! softar hårt @my own white crib. Idag har jag och bror färgat utväxten på mitt hår, som jag nämnde att jag skulle göra igår. Jenny kom hit istället. Lockade henne med smörgåsrån och katter, och det funkade! Blir faktiskt bra med den hårfärgen, blir inte kissgult som med alla andra blonderingar. Utväxten syns ju fortfarande men betydligt mindre. Har varit på Våxtorps marknad idag med Sophia. Var där ett litet tag, köpte en hamburgare, en munk och två armband sen drog vi hem igen. Sen har det inte hänt så jävla mycket, kollat på program på datorn, existenz och lite sånt chill. Nu ska jag gå och pussa på min älskling (min katt då hehe) tänk om någon hade köpt Pysen hos oss när han var liten bebiskatt. Tur att han inte blev såld, då hade han inte varit här hos mig nu hiho.

HAHA, TRUE STORY.

NÄMEN VAD TREVLIGT.

Jag är visst med på "Dagens outfit" på en sida som heter Spotlife sen den 13 augusti. Liten surprise för min del där asså! haha. Ni kan i alla fall gilla min outfit om ni vill yao.

JEDI KITTENS.

HAHA!

IN WAVES.


Pysen får vara den lilla skeden. Aw.

Stack tidigt från skolan idag, asanajsa! jobba på rätt så hårt faktiskt. Eftersom att jag led av någon sorts adhd/damp igår så blev det inte så mycket gjort så fick jobba idag istället. Har inte så jättemycket kvar, håller på att skriva ett manus som ska vara inne på onsdag. Älskar att jag inte ska till skolan imorgon! Kanske blir en sväng till den superhäftiga marknaden i Våxtorp. Först ska jag hem till Jenny och färga mitt hår/utväxt. Besökte henne idag efter skolan, fick kaka, sen drog vi till Maxi. Köpte ny mascara, ögonskugga och ett "läppstift" som tyvärr var cp. Jätterött när jag tog på det så stod det att det var "nice N nude" eh. Aja, mamma fick det istället hiho. Ser ut som en tuschpenna btw, må säga att den är rätt så fräsig faktiskt. Måste duscha nu, fryser dessutom så det värmer gött också. Lite sent men WHATEVAAAH hejdos!