SHIRTS AND BLOUSES.

Hejsan! lite dålig uppdatering men nu är jag igång igen, valborg idag som nog ingen har missat. Ska inte göra något dock, ska vara på ett jobb kl. 10 imorgon också såatteh så är det, sad but true. I söndags var jag på min nästkusins konfirmation. Kyrkbiten var mindre intressant, smörgåstårtan var dock mer intressant, haha! löve smörgåstårta. Sen följde jag med Jenny hem och sov över där, och åkte hem igår. Har inte haft en sådär superhändelserik helg eller vecka hittills. Kanske dags att fixa något käk nu i min ensamhet, dom där fjunen säger ju inte så mycket, bara ligger och sover.. haha! vi hörs.

SPRING COLORS.

Egotjejen 2000, men har man ingen annan som modell får man använda sig själv. Även om jag bara har mitt fotograferande som en hobby så hade det varit kul att testa fota andra människor. Sugen på ett nytt objektiv också! får se hur det blir med det, har ju en tendens till att köpa kläder för alla pengar. Kan nog aldrig bli för mycket kläder för min del... min byrå däremot tycker det börjar bli trångt. Kanske dags att rensa lite bland mina kläder. Vet att där är mycket som aldrig används. Har två garderober, en låda under sängen, 6 byrålådor och en klädställning fyllda med kläder såatteh... ska där få plats med nya får man nog ta och börja göra sig av med lite gammalt också. Nähä! hade inte ens planerat att detta inlägget skulle handla om kläder, men se där! måste nalla ner mig i sängen nu, ska ju till Väliz imorgon med Jenny huehue. Godnatt!

NAILS.

Så här festliga naglar har jag idag! ska nämligen på kalaz ikväll hos min kusin som fyller år.

TUESDAY | 23.

Godkväll! denna helgen var rätt dålig måste jag säga, haha! brukar oftast vara bra men nae, denna sög. Har varit hos mamma idag, så idag fick jag äta mammamat. ♥ Det blev hemmagjorda köttbullar, potatismos, lingon och ättiksgurka, fint med redig husmanskost haha! vi toppade även mitt hår lite ikväll... skulle gjort det oftare för nu behöver jag egentligen klippa av jättemycket för att bli av med det slitna. Vill dock inte ha kort hår så nae, det får vara så här nu. Trivs inte i kort hår helt enkelt, gillar när det är långt och har alltid gjort det. Ska börja toppa det oftare nu också. Vi hörzzz

CURLZ.

Fröken lockig var jag igår. Tror inte mitt slitna hår gillar det... men jag måste ju ändå klippa av en hel del av det snart så skit i det! ;) gillar inte att klippa mig... asså det blir ju finare och fräschare men jag gillar inte att bli av med längden. Tycker ju inte direkt att mina slitna toppar är fina nu men jag gillar inte när det blir så kort... för mig är det kort, haha! dock växer det ut snabbt igen som tur är.

NEW IN | JEANS.

Klickade hem ett par nya jeans i veckan som det var halva priset på! ;) dock har dom töjt sig lite nu som jag misstänkte men jag orkade inte krångla med storlekar fram och tillbaka så det fick bli bra så här. Funderar på vad jag ska göra ikväll... kanske till Halmstad en sväng eller bara vara hemma med chippe och dippe, haha.. får se vad det blir. Hörs kanske senare!

CUTIE.

Vilade ögonen på den här bebisen till frukosten! ;) vet inte hur många bilder jag har på Pysen när han sover... men det kan nog aldrig bli för många när man är så jävla gullig. ♥

BANANA PANCAKES +

Testade att göra bananpannkakor till frukost idag. Finns säkert flera olika recept men jag gjorde ett väldigt snabbt och enkelt.

Mosa 1 banan i en skål, sen i med 2 ägg och blanda! sen äre bara o schteka! blir väl typ 2-3 pannkakor beroende på hur stora man gör.

H&M

DAT SLEEPY FJUN.

Så här bra hade Pysen det innan ikväll när han kom in efter en lång natt och dag ute. Skitig var han också, haha! världens sötaste tassar har han dessutom. ♥

FINT FRÅN KAN DEE.

BORING WEDNESDAY.

Hej! usch, idag har jag faktiskt riktigt tråkigt... inte sett mitt fjun sen igårkväll heller. Han som alltid brukar ligga och sola här utanför. Får hoppas att han kommer hem snart! blev lite besviken på vädret idag då jag tyckte det blåste lite för kallt för att jag ska vara nöjd, haha! aja, gött att det inte regnar i alla fall.. så jag ska väl inte klaga egentligen. Vi hörs!

NÄMEN VA SÖT JAG ÄR.

Storbebben is here. Haha! ser så rolig ut men satan vad skön den är. Skulle dock aldrig få för mig att gå utanför huset i den här som vissa gör...

SUMMER VIBES.

♥! från h&m, nelly, fashionell och gina tricot.

BLING BLING *

Har mina blingbling-örhängen idag, haha! SÅ jävla nice väder det är nu, jag och mamma åt till och med ute idag. Sen åkte vi och åt lite glass och drack kaffe! skön dag med andra ord.

SALMON +

Mamma kom hit och gjorde lax med citron- och dillsås, potatis, ärter och morötterna är rivna av moi. Gott!!

Nu ska jag lägga mig i sängen, tyvärr utan min nalle på bilden dock. Ska sätta på ett program och se på och sen nanna, godnatt!

HOUSSES DE COUETTE.

Mitt nya satinpåslakan som jag fyndade på rea! ;) haha, äger några påslakan nu om man säger så. Har alltid gillat att köpa nya påslakan, helt crazy in påslakan är jag. Nä men det är ju nice med nya saker och påslakan är myzigt.

GO TO HELL, MONDAY.

Hejsan! hoppas ni har haft en bra helg, min var bra i alla fall. Igår var jag och Filip ute och gick i det fina vädret! riktigt skönt ute igår, blåser lite mer idag men ändå rätt varmt. Skönt, känns som att det börjar bli vår på riktigt nu! sen var vi bara feta och låg på soffan. Tycker inte om att det är måndag idag, så det kan gärna få bli typ onsdag eller något nu. Vi hörs!

99:-

Från Gina tricot.

MINT.

WAOW, har klänning på mig idag faktiskt. Ska på kalas hos Filips farfar nämligen, men nu måste jag kila! hajhaj.

HELLO THERE.

Goddagens! så vad har denna gråa lördag att bjuda på?... tråkigt att solen inte är framme längre, när den varit det de andra dagarna. Dock så var jag ändå inte nöjd med värmen, blåste ju så kallt såatteh.. men det är ändå trevligare med sol. Igår åt jag den najsigaste maten på länge, en saftig bison-stek, potatis, två olika såser och grönsaker. Vi körde på stort och tog in en förrätt också, och slutade med efterrätt. Dra åt helvete vad mätt jag blev, men det var värt det! ska bara chilla och lyssna på lite musik nu, så vi hörs väl senare!

LEO OUTFIT.


Godkväll! ska snart ge mig iväg till Wild west steakhouse i Halmstad med Filip och tre andra, ser fram emot käket rätt hårt asså! var riktigt nice sist jag var där. Så här ser jag i alla fall ut, har mina nya kåte Gun-byxor på mig, haha... riktigt soft är dom i alla fall! vi hörs, ni får ha en bra helg! ♥

SLEEPING BEAUTY.

Myzigt fjun i sängen imorse. ♥

HAPPY FRIDAY!

Hejsan! tänkte väl börja blogga nu igen förhoppningsvis. Orkade inte riktigt innan eftersom att en väldigt jobbig sak har hänt. Min fina hund finns tyvärr inte längre, men man måste ju gå vidare ändå även om det suger. Det är fortfarande jobbigt, men inte som de första dagarna... alltid värst då. Saknaden och sorgen är enorm. ♥

Ikväll kommer Filip hit, han ska laga mat till oss! ;) ska bli spännande... städade mitt rum innan idag och fixade mig tidigt så nu har jag typ ingenting att göra. Bortsett från tråkiga saker som jag inte vill göra, så är det väl nästan alltid... he he. Vi hörs!