✰ 20 ✰

Fick bli en lite mer spexad outfitbild eftersom att det är min födelsedag idag ❣

GYPSYROOM.

Idag kom äntligen min fina spetstop/bh, eller vad man ska kalla det? haha. Ännu en finis till min samling att ha under öppna linnen som en fin detalj t.ex. ♥

KRÄFTSKIVA 24/8.

Godkväll! så här såg jag ut i lördags på kräftskivan i lilla Ränneslöv, senare på kvällen drog vi ut en sväng i Halmstad. Egentligen aldrig gillat kräftskivor men nu äter jag ju faktiskt kräftor och räkor så nu går det fint! fast vi åt dock bara kräftor. Lite otrevligt att skala men det smakar ju bra i alla fall, haha! denna lördagen blir det 20-årsfest för mig med släkten. SMÖRGÅSTÅRTA FTW!! det ska nog blir trevligt det också! nu är det seriedags som gäller. Vi hörs, godnatt! ♥

24 | AUGUSTI.

Hej! skulle försöka att inte sova sådär superlänge varje morgon men det blir alltid så ändå, behöver något bättre än alarm för att få upp mig från sängen på morgnarna... heheh. Jaja, någon morgonmänniska kommer jag aldrig att bli ändå! tänkte vara lite duktig nu och gå ut en snabbis, vi hörs!

Hejsan! idag har jag målat lister i vårt andra badrum, målade taket där inne med för några dagar sen. Måste dock måla listerna imorgon igen, dom är liksom mörkbruna och ska bli vita så det tar ju lite tid innan färgen täcker över helt. Efter det började jag städa rummet. Möblerade om lite bland prylarna och så, och här uppe ser ni resultatet! glöm inte bort min kategori: Hemma hos mig om ni vill se hur det ser ut hos mig! ;)

CEASARSALLAD.

Ni vill gärna också veta vad jag har ätit till middag idag, ellerhur? :D käkade faktiskt sallad för en gångs skull. Är ju ingen sucker för att bara äta sallad till middag, men det är rätt gott egentligen har jag kommit på! bara det inte enbart är salladsblad så funkar det fint!

♥ HELLO.

Godkväll! är lite kass på att blogga nu för tiden som ni säkert märker. Fast det kan hoppa upp ett inlägg när som helst även om jag inte är så aktiv här alltid! ;) på lördag är jag bjuden på kräftskiva så det ser jag fram emot! också har jag nytt korall/ljusrött läppstift med (på bilderna, fast där ser det rosa ut med det är det inte!!) tänkte jag skulle matcha kräftorna lite fint sådär. Nu ska jag se på en serie, vi hörs!

I ♥ SHOPPING.

Lite som jag shoppade i Köpenhamn (förutom dat awzum cattitude-tröja som kom hem nu i veckan, som även är min vän i headern.) Köpte även en annan tröja men jag glömde att fota den hehe.

KÖPENHAMN AT NIGHT | 4.


Utanför hotellet.

KÖPENHAMN | 3.

Innan vi begav oss hemåt besökte vi tivolit, tror jag har varit där två gånger innan! men det var dock längesen. Mysigt och fint, men inget slår Liseberg!

KÖPENHAMN | 2.

Lite bilder från stan, var mycket snubbar som stod som "statyer" osv som det brukar vara i storstäder. Sen var där en rolig kille (på bilderna) som höll på att göra konster med eld! plus att han klättrade upp på skateboarden och stod upp på den sen.

KÖPENHAMN | 1.

Jag, pappa och Jenny skulle hitta på något på pappas semester så vi åkte till Köpenhamn och stanna där över en natt. Så här var vår utsikt från hotellet!

OH, HELLO AGAIN.

Så här såg jag ut i fredags när jag var ute i Halmstad med en kompis! första bilderna blev urkassa men jag skyller på den härliga mobilkvalitén... he he.

Hejhejhej! nu var det ett bra tag sen jag bloggade här känner jag. Så nu tänkte jag uppdatera ordentligt ikväll med lite bilder från Köpenhamn + shopping! :>

UPDATE MF'S.

Hej. Egobilderna är från i onsdags när jag var i Halmstad ännu en gång, haha! var ute i söndags med några girlz, vi åt på Bulls och drack drinkar på Gastons, också i onsdags blev den tjejkväll med ett annat gäng. Lagade tacoz hemma hos en tjej i sin nya lägenhet och sen blev det en liten utgång på det! blir mycket häng på uteserveringarna denna sommaren. Kan ju absolut inte klaga på vädret i år i alla fall! förra året var ju sämst. ;) Väldigt trevligt anyway.

Imorgon borde jag bada, för jag ville bada idag men så blev det ändå inget med det... ligger man i solen när det är 30 grader i skuggan så håller man ju på att löka ner hela verandan. Tror det ska bli lika nice väder imorgon, men aja slut på vädersnack nu! det har vi ju tillräckligt med på fAcEbOok. Vi hörs!