HAPPY NEW YEAR. ♥

Fast det inte är nytt år ännu får jag önska er ett Gott Nytt År! eftersom att jag troligtvis inte kommer sitta här när klockan slår 00.00. Haha!
Nu ska jag börja fixa mig sen hem till Filip och äta fin middag med han och hans två polare och sen vidare. Hoppas alla får en fin start på det nya året, 2012. YEAH! TAGGA! :D

HÖNAN.

Hej! nu har jag en episk sak att berätta. Så här lagom innan nyår så börjar min magiska iPhone att fungera igen. Den hade ju som sagt badat och det enda jag fick fram på den var Apple-äpplet. Sen i förgår tänkte jag att jag skulle lägga över alla mina bilder från den till datorn, klart som fan den startar då och fungerar helt som vanligt. Ringa, lyssna på musik, använda appar, ja ni vet. Dock är det ju faktiskt jävligt tråkigt att man ska behöva skicka tillbaka en vit iPhone 4S som jag beställde... som tur är slipper jag se paketet. Jaja, ska använda denna tills den dör på ett fint sätt, den naturliga vägen hahaa. Sen får vi la se om iPhone 5 är något att hänga i granen! :D fast brukar Apple göra en besviken? nej. Typ lite så "Once you go Mac, You never go back" (fast i mobilväg då eller vad man ska säga.) Igår kom Filip hit, och nu har han åkt iväg för att spela fotboll med sina boys men han kommer tillbaka sen igen. Får väl passa på att spela Sims 3 husdjur så länge. :D

SJÄLVPORTRÄTT.



Skulle bara testa lite och se vilken skillnad det blir med mascara och utan men så blev bilden ändå ganska bra, dock inte så jävla lätt och ta egobilder med 50mm-objektiv haha. Händer kanske inte så ofta heller. Lul.

DAGENS INSPIRATION.



Damn! det här var nog fan den snyggaste outfiten jag sett på länge!
Källa

MINA BOKSTÄVER.

Har letat efter såna här bokstäver att köpa seperata länge men nu har jag äntligen hittat dom! billigt och bra blev det också. Dock vet jag inte om jag ska spraya dom silvriga och sen "slipa" så att man ser det vita igenom och att dom helt enkelt ser slitna ut. Det var det jag hade tänkt från början men jag får se om jag behåller dom vita eller hur det blir. Nice blev det i alla fall!

DAGENS KATTHUMOR.

HAHA. Så jävvla domt! Pysens ögon goes CRAZY!

JULBILDER DEL 3:

Haha yeaaah! fjortis. (Btw det här är då jag och min låtsassyrra! huhu.)

JULBILDER DEL 2:

Julamaden. Inte allt då förstås men en liten del av julmaten.

JULBILDER DEL 1:



Åhå! :') julgranskulor är så fagra and here she is. Min nakis-ängel, ingen vet vad som hände med hennes hår. Nu är där bara som ni ser, lite fjun kvar. Btw det är jag som har skapat den här ängeln helt själv med mina fantastiskt kreativa händer...

NYTT DEL 2:

Första tröjan köpte jag idag och de andra två köpte jag förra veckan, aj lajk it.

NYTT DEL 1:

1. Parfym som luktar asnice. 2. Två nya armband till min samling. 3. Fjäder-örhänge(n).

POSERZ.


Hahaaaaaaaaaaaaaaa >:D

Hejhejhej! jag ursäktar min kassa uppdatering om det är någon som har varit nära att börja böla eller något liknande, ae tror inte det är så jävla illa faktiskt haha. I lördags var det julafton och då fira jag jul, (tror inte jag hade behövt skriva det egentligen). Sen på kvällen åkte jag hem till Filip och har faktiskt varit där tills idag. Sen var vi och hans boyz ute i söndags! riktigt najs var det. Träffade bara fina och trevliga människor, en fantastisk utekväll! förutom de gångerna Filip försvann ifrån mig, men vi hittade alltid varandra igen så det blev bra ändå. Idag har vi varit på Väla, tog faktiskt en jävla tid innan jag hittade något jag ville köpa. Klart jag hittade saker men det kändes liksom lite onödigt att lägga så mycket pengar på ett plagg men jag köpte en tröja på rea faktiskt, lite smycken och en dyr parfym. Fick lägga pengarna på något annat än bara kläder för en gångs skull. Hade typ ingen parfym kvar alls så det behövdes! nu har Filippojken dragit hem, så det blir väl lite Sims 2 husdjur ikväll och äta cheps, godis och dricka läsk. Yeah! mer fett to the people! eller... haha men det är lov, det är ok. Kanske kommer upp lite bilder på mina inköp senare, eller/och lite bilder från julafton. Jag får se helt enkelt! Godkvällos.

JULAFTON/24.




Haha, snyggt att jag står i nattlinne... får ta om bilden sen när jag har klätt om mig hihi.

GOD JUL ännu en gång! Hoppas alla har en fantastiskt fin julafton! ♥ 

TALK TO THE PAW.

HA, Pysen bah "talk to the hand paw"

Har varit med fina Filleponken i tre dagar nu men idag var det dags för oss att säga farväl för några dagar haha. Vi hade fin en-månads-middag innan. Stekta mackor med stekt ägg på (i?) sen har jag klätt granen, han är så fin. Studentfest i onsdags, sen sov vi i Halmstad men hade ett jävla problem med att komma hem dagen efter men vi tog tåget. Dock missa vi det vi hade tänkt ta så fick sitta där i en timme och vänta, men sen lyckades jag få bitch-Jenny att hämta oss i Laholm. Har bara legat och chillat sönder igår och idag.. men nu ska jag strax hem till mamma och göra knäck! so nice.
Btw, min iPhone fick bada lite innan... tyvärr så har den varit med om en olycka och det verkar inte som att den vill fungera riktigt. Den gled ur fickan när jag skulle sätta mig och pessa, kan ju säga att det var tur jag hann ta upp den innan.. ja ni vet vad. Det enda som kommer upp på skärmen är det där jävla Apple-äpplet. Sen lyckades jag med hemknappen sätta igång Run to the hills, lagom random. Jaja... har i alla fall beställt en ny mobil nu. Najs men dyrt... men nu vet ni varför jag inte svarar på mobilen. Det är lite svårt eftersom att den inte fungerar HEHE.
GOD JUL

FUCKING MONKEYS.


Hihi, min snuttis ♥

"Är du dummare än en apa? Nej!"
tydligen så finns det personer som inte vet om att de själva är smartare än en apa. Alltså ae, jobbigt med apor på hela startsidan men men.. haha! ska sluta klaga på Facebook nu. Idag har jag sovit, ätit makaroner och varit på Väla. Hängde aldrig med Jenny till Halmstad eftersom att det blev för sent för mig och mammut att dra till Väla då. Vi var där nästan till stängningstid, köpte julklappar, en tröja och en jacka. Jackan var på rea så den var svinbillig och då var jag ju bara tvungen. Letade efter en klänning som jag hade tänkt att ha imorgon på studentfesten men där fanns ju inte en enda som var najs. Vill ha en röd, typ blodröd sammetklänning som sitter tajt och är kort. Haha! (nasty det lät) men det är sådana klänningar som sitter bäst på mig. Typ alla klänningar är för långa för mig, så jag ser bara ännu kortare ut om jag tar på mig dom. >: Hittade en sån typ fast den var grålila och såg knepig ut.. ae får bli något annat då! men eftersom att jag typ inte äger något rött klädesplagg så får jag väl ta på mig en tomteluva så att jag åtminstone ser lite julig ut haha. 

Btw så blir det ingen julavslutning för mig imorgon. Känns för onödigt, får gå upp tidigt, får vänta i Laholm ett bra tag sen får jag vänta i Halmstad också. Får fan vänta mer än jag är i skolan, hoppas jag inte missar något fantastiskt men det tror jag inte.. kan avsluta det här inlägget på ett juligt sätt. GOD JUL

LISTEN IF YOU DARE.


Börjar dagen med lite hardstyle. Så jävla coolt. Sovit länge idag, ställde klockan på 11 men jag var ju såklart en trött bebis då så jag somnade om direkt och vaknade 12.40 istället. HEehe, snart kommer Jenny och hämtar mig hon ska måla lite i sin lägenhet så får la vara med som sällskap. Sen ska jag till Välis! SO NICE. Ska handla julklappar, men det är nog inte helt omöjligt att jag köper en eller flera till mig själv också. Det är svårt att åka ifrån Väla utan att göra det nämligen. Behöver faktiskt ny piercing också, det är viktigt för denna börjar bli för stor. Inte bra! synd, men jag får hitta en lika fin eller finare. Är nog inga problem, men det suger ju lite när man köpt en piercing för 200 spänn och man hinner inte ha den så länge. Kan heller aldrig använda den igen men men.. så är det. Nu ska jag klä på mig, fixa till mig lite och äta något snabbt. Ha en fin dag!

SÖTA DRÖMMAR.

Dagens WTF på existenz. HA-HA WTF? (Jag är ju lagom störd som lägger upp den här också... eh...)

DET HÄR MED SÄRSKRIVNING...

Detta var fan något av det dummaste på länge. Haha!

WTF.

Tramsade lite med Sigrid i studion idag. Hon skulle mest testa ljuset och så. Blev några få bilder som blev bra hEhe.

Facebook håller på att förvandlas till bilddagboken. Det är fan inte bara hemsidan som börjar bli så, det är också folket. Blir så trött på alla dessa "gilla om du tycker jag ser bra ut", "skicka ett hjärta i chatten om du är intresserad av mig" WTF? och att personer i 18-års ålder och uppåt håller på så, det är bara efterblivet. Sen att hela min startsida fylls med fjortisar för att personer från min Facebook gillar deras foton, det är inte heller speciellt trevligt... men ändå hänger jag fortfarande där? har fan inget bra svar på det egentligen. Jaja, nog om det! igår var jag med Filip, vi åkte till Halmstad. Han skulle hämta sina fotbollsskor sen åt vi på Max, fick vara lite snäll och äta där bara för att Filleponken gillar det fast att Mc Donald's är bättre hihi. Imorgon ska jag till Väla wiiiee! är ju ledig så atteh.. vissa har det förjävla bra och just nu är jag en av dom! FUCK YEA. Dock finns det ju personer som redan har jullov, men jag klagar inte. Behöver egentligen inte gå på julavslutningen som är på onsdag men jag vill faktiskt det. Brukar ju nästan vara lite trevligt då! tror inte jag ska göra något ikväll, vara uppe lite längre och sen sova lite längre imorgon. Kanske skulle städa rummet, det behövs faktiskt. Det är inte så att det är massor med saker på golvet men lite sand osv. Kattafan drar ju in sand i sängen som sen hamnar på golvet eftersom att jag inte vill sova i en sandsäng.

NAKENÖGON.

Nakenögon VS. mascara haha, när jag inte har någon mascara tycker jag nästan att det ser ut som att jag inte har några ögonfransar, lulz. Fast ibland tycker jag det är fint att strunta i mascaran, och framför allt skönt. Dock ser ögonen mycket piggare ut med än utan. Ae nu har jag töntat mig tillräckligt framför kameran, haha känns så jävla dumt ändå.. att ta bilder på sig själv, fast vem fan bryr sig? >:D

17/OUTFIT.

Har på mig min fina nya tröja och mina nya vinterskor som jag köpte i torsdags. Skorna påminner om de andra jag har, bara att dessa är fodrade och ser lite "grövre" ut. Köpte ett vanligt svart linne också, men det är inget jag tycker att jag måste visa upp höhö. Jag blev nöjd i alla fall! igår var Filip här, jag lagade maaod. Det blev skinkschnitzel, klyftpotatis, sallad och béarnaisesås och sen kolla vi på tv och lyssnade på musik. En liten tvåmannafest! yeah.. fast ne. Hoppas ni har en festlig lördagskväll (eller mysig, bra, vafan vet jag) jaja hoppas ni får en fin kväll i alla fall!

SIXTEEN.


Hallå! idag sov jag längeee, men avbruten sömn är aldrig bra. Slutar alltid med att jag sover jättelänge då... fjunkatt som gick runt i sängen inatt/imorse och la sig på olika ställen så nära mig som möjligt. En gång la han sig på mitt huvud. Nu har han gått och lagt sig i soffan istället och lämnar kvar en stor jävla sandhög på kudden. Nu har all den sanden spridits i hela sängen istället, so nice... nä men hade ändå tänkt att byta påslakan idag. Btw så kom min fina hund hit igår. Träningsvärken är inte så farlig faktiskt så jag ska nog hinna gå ut med henne en runda snart, men först ska jag städa lite snabbt sen fixa till mig själv. Filip kommer lite senare så atteh hoppas ni har en bra dag! ♥

FANTASTISKT!



Ja, nu blev denna bilden överexponerad (längesen jag tog den) men nu la jag upp den ändå.

Nu har jag något helt fantastiskt att berätta. Idag var jag på ett gym för första gången i mitt liv! jag är så stolt över mig själv. Haha, Jenny och hennes kille brukar liksom gymma så jag hängde på och testade för det är gratis första gången. Började först med trampmaskin i 15 minuter och med min otroligt kassa kondition så tycker jag det är bra. Sen testade jag massa annat som tränade armar, ben, mage, rygg och roompaah. Det blev en kort dag i skolan idag med, drog in till stan vid lite innan 12. Köpte nya vinterskor (äntligen!), ett linne och en tröja. Ska bara hitta den där jävla vinterjackan också. Är väldigt kräsen när det gäller vinterjackor. Gillar alltid de som antingen är för dyra eller så är den för stor och ser bara ut som ett stort tält på min lilla kropp. Aja, får se hur det blir med jacka. Imorgon är jag ledig som vanligt och jag undrar seriöst om jag kommer komma upp från sängen imorgon. Lär ju ha en jävla träningsvärk, men det är det värt... tror jag. Nä, men det var faktiskt kul att träna så ni kan från och med nu kalla mig biff-Josse. Måste varit det hårdaste skämtet idag.. nä, snart ska jag gå och lägga mig, min kropp är helt utmattad. Åt så mycket på Macedonken idag så att jag nästan sprack.. HA! so nice. Godnatt!

JAHAJA.

Aeee, om man kanske skulle ta och sova lite. Klockan är alldeles för mycket men nu är det så att jag inte är riktigt trött. Jag var trött innan men så blev jag pigg igen efter att jag hade borstat tänderna. - Dagens ilandsproblem ohyes. Filip åkte hem för en timme sen typ, undrar var den timmen tog vägen... det var fint i alla fall, lagade en jättesvår middag till oss. Köttbullar och makaroner, kocken här! Eller kanske inte.. men jag kan faktiskt bättre hehe. Nähä nu måste jag sova, natti!

DECEMBER/14.

Tja! slutade tidigt idag, så skönt! vi var klara med vår film så vi behövde egentligen inte vara där idag. Fast jag har en uppgift (reklamanalys) kvar att göra, men eftersom att jag ville hinna med bussen vid 11 så gör jag klart resten här hemma. Imorgon ska vi ha "julmys" haha, bara för att det är sista lektionen innan jullovet. Hoppas fan det bjuds på annat än pepparkagor.. HEHE. Kom hem vid 12:45, sen drog jag direkt in i duschen. Har varit så jeekla kallt idag så jag kände att jag behövde det. Har nannat lite nu också, så gott! Får se om jag ska hem till Filip sen eller hur det blir, annars ska jag inte göra något speciellt ikväll. Godkvällen!

13/LUCIA.

Hej! Lucia idag, tror jag ingen har missat. Hade även ett litet luciatåg i skolan.. ett annorlunda sådant, lucian var en kille. Yeah! sen fick man saft (och julmust till de som hann, vilket bland andra var jag) :D och pepparkakor såklart. Tycker faktiskt inte det är så nice, degen är ju 1000 gånger godare hihi. Äckel-väder idag, blev mycket ledsen när jag kom ut från skolan och såg att det regna.  Är inne på Skype och hjälper Filip med hans religion. Jag är så snäll, gillar inte ens religion... men jag klarade i alla fall provet jag hade igår. Det trodde jag verkligen inte, pluggade ju typ ingenting men sån tur man kan ha! Godkvällos.

SMACK THAT.

Hallao! orkade faktiskt inte blogga igår för jag var för lat. I lördags var det fest, var väl trevligt! nu sitter jag och äter Noblesse, PÅ EN MÅNDAG! badass. Filip åkte nyss hem, han ska på träning så pågen kunde inte stanna och hålla mig i sällskap längre. Lagade mat till oss också, kycklingfilé, potatis, sallad och sås, och i fredags laga jag tortillas. Jag börjar bli lite duktig på matfronten. Har faktiskt handlat hem lite riktig mat så att jag kan börja laga måltider. Annars lever jag och pappa ungkarlslivet här hemma eehe. Tänk snart är det julafton, det är lite sjukt. Går så jävla snabbt, sen kommer nyåååååår! SO nice. Väntar bara på snön.. hoppas den är här på julafton i alla fall annars blir jag lite ledsen. Dock har jag ju fortfarande inte köpt vinterskor.. idag hade jag tappat känseln på mina hälar, och så kallt tyckte jag inte att det var med dom skorna men där ser man. HA! dagens skämt idag... en i klassen trodde att jag och Sigrid var pluggisar. Fick oss ett hårt garv där men det är inte lätt. Känner man inte personerna så kan man ju inte veta men aee.. pluggis är nog det absolut sista jag är. Godkväll!

UHN TISS UHN TISS.

Lördag. Känns som att det borde vara söndag idag istället eftersom att min helg började på torsdagen! SO NICE. Dock kom jag på att jag har prov i religion på måndag, vilket suger stenhårt men det får la gå det också. Igår satt jag faktiskt bara hemma och åt chips och godis, haha. Sen fick jag nattbesök av Filip men han åkte hem tidigt idag. Pågen skulle hem och snickra lite, själv låg jag kvar i sängen och sov länge. Kanske lite för länge, men det var najs så det gör inget. Ikväll ska jag till Sara på lite festligheter så det blir nog trevligt! Ha en fin kväll! ♥

HA-HA!

"tänk alla pojkar som föds 2012, dom kommer va P12(or) foreveeer"


FLY FROM THE INSIDE.

Nytagna egobilder ohyeah!
Igår kom min pojk hit och sov här och idag har vi bara legat och chillat, so nice. Har inte hänt mycket idag med andra ord, försökte städa mitt rum innan men det gick väl sådär. Orkar faktiskt inte... kanske åker till Sara ikväll, ska egentligen dit imorgon på lite festligheter men det är så drygt att bara sitta hemma. Får se vad kvällen tar mig, men nu ska jag laga tortillas! godkväll!

NOT GONNA GET US.

GODMORGON. Vaknade vid 11:58 för att vara exakt. Somna kanske vid 1:30 igår och jag sover till 12... oftast när jag inte ställer något alarm så är det alltid ca tio timmar jag har sovit. Jag har världens jobbigaste näsa idag, eller jag har varit förkyld sen jag hade feber som var för några veckor sen. Wtf. Känns lite sådär... tycker nästan att det kan komma lite snö nu. Fast iofs hade det ju varit gött och fixa vinterskor innan dess, men jag vill ut och fota. Blir så fint ljus osv. Nu sitter jag och har lite disco med mig själv, sånt man kan göra när man är ensam hemma.

MIN DRÖMÖNSKELISTA.

Hehe... en liten lagom överdriven önskelista.

ÄNGEL.

Hej o hå! jag kan ju börja med att berätta att jag nu håller helg, rätt SÅ NAJS är det ju! nej, det är sjukt najs faktiskt. Så jävla gött och få sova imorgon, blev riktigt ledsen imorse när alarmet ringde. Gick och la mig igen men de där fem mintuerna gick snabbt tills nästa alarm ringde. Äter lite rån med smör nu, haha! ja jag tycker om det väldigt mycket. Fast hade tänkt leta upp något nytt fräsigt pålägg som också ger lite mättnad. Smör och rån äter jag ju mest bara för att det är gott. Fetknoppsvarning! :D Igår följde jag med Filip hem och hjälpte honom med lite frågor i religion. Snälla tjejen är jag också sov vi över, båda tog ändå samma buss sen fick man ju skjuts in till Laholm av snällpojken också. Har faktiskt sluppit ta 6:11-bussen från Skummeslöv, skönt. Så därför jag inte bjöd på något inlägg igår, jag tofflade istället. Haha, nej för fan! är jävligt sugen på Mc donald's idag, hehehe hade varit so nice! but so fat.

Usch det var plågsamt att sitta och vänta på bussen innan, det var så kaaallt! måste ha nya vinterskor, och snart går det fan inte att ha jeans med nakna ben under haha. Jobbigt när bussen inte var varm sen heller. Man blir ju ledsen, fast nu sitter jag här på mitt rum med tända ljus och här är varmt och skönt. Har haft en trevlig dag i skolan btw! en kul sak var ju att när vi skulle låna en liten julinredning eller vad man ska säga. Det var en ängel i alla fall, vi skulle ha den till vår reklamfilm sen när jag skulle hänga tillbaka den så gick huvudet av. Blev lite rädd och sprang och gömde mig med den hos dom andra i gruppen. Jag lyckades få på huvudet igen så det var ju en jävla tur annars hade jag säkert fått pisk. Den jävla ängeln stod och hailade när vi skulle filma också... den förtjänade att bli av med huvudet. Upplevde nyss ett EPIC MOMENT, pappa kom in och sa att det blir Mc donald's. Fan så fin dag!

(WOW ETT INLÄGG UTAN BILD)

5TH.

Summerar denna dagen med onödig... he he, har glömt att berätta om min episka like-a-baws-händelse förra veckan. Hade ju som sagt prov i naturkunskap, och jag skulle inte påstå att det är mitt starkaste ämne. Sen är jag kanske inte den duktigaste på att plugga heller, men jag gick in och gjorde provet och klarar provet LIKE A BAWS! känns rätt bra när man läst igenom papperna en gång. Fast jag tror ändå att jag borde börja plugga lite tidigare men denna gången var det lugnt. So nice. Ska hem till mamma senare, sen imorgon åker hon till Stockholm med jobbet så det lär väl bli 6.11-bussen från Skummeslöv onsdag och torsdag. Så roligt! men det får la gå ändå.. nu ska jag ta något att äta. Kanske att det blir rån... såklart det blir smörgåsrån!

THE SERIOUS FACE.

Förra veckan när jag käkade på Maccedonken tog jag kolsyrat vatten istället för läsk. Ingen läsk på vardagar här längre! har lite svårigheter med att sova inatt, som jag nämnde att jag säkert skulle ha i förra inlägget. Inte lätt, men nu ska jag verkligen försöka somna. Brukar sluta med att jag ligger och brainstormar sönder med hjärnan. Haha! Nattinatti.

INTE OK MED SÖNDAG.

Godkväll! i fredags var det först förfest i Lilla Tjärby och där hade vi det trevligt, sen drog jag och Filip ut ensamma till Halmstad. Lite tvåmannafest haha! alla andra drog till Bahnhof men vi kände att vi var lite too old (och lite too cool) för det. Fast där var 18 också, men det är ändå mycket roligare i Halmstad. Har faktiskt inte varit hemma i helgen, och nu är jag ledsen för att det är söndag. Känns verkligen inte ok med söndag just ikväll. Dels för att jag sov länge idag och kommer inte kunna sova på ett bra tag, ne det hade suttit finare med fredag eller lördag. Äta några rån till sen är det nog dags för tandborstning. Fast sovtime är det inte förrän om ett tag!

UTGÅNG.

NU KÖÖÖÖR VI!

MR EKORRE.

Innan när jag tittade ut genom fönstret satt Mr ekorre där och åt sin lunch. Han bor här på vår trädgård, en gång såg jag att han hade besök av en annan ekorre. Kanske var det hans flickvän, han är fin i alla fall.

2 DECEMBER, OUTFIT.

Hihi, så ligger mitt fjun i sängen och sover ♥

LEVIS ORIGINAL RIVETED.

1TH DECEMBER.

GODKVÄLL mina vänner och ovänner (VEM VET...) haha ne, skoja bara! har väl direkt inga fiender vad jag vet, hoho. Idag har jag varit ledig, såååå najs! igår var Filip här igen, sen börja han sent idag så han nanna här också. Fint, och idag drog jag hem till Jenny också åkte vi till Eurostop. Fikade på Espresso House, dyrt men gott... tog en Chai latte och en varm macka med kyckling, mozzarella, tomat och pesto. Haha gay, skriver vad jag tog för fika idag. Erhm.. köpte i alla fall en svart kavaj och ett par jeans. (Har faktiskt både kavajen och jeansen på mig på bilden ovan.) Kommer antagligen upp bättre bilder imorgon eftersom att jag är ledig då också! extra lång helg, underbart! tror jag går och lägger mig snart, är faktiskt lite trötter. Kan börja med att gå och borsta tänderna kanske.. btw, helvete vad populärt det har blivit med den amerikanska flaggan nu för tiden... den har väl alltid varit aktuell på kläder men nu är den verkligen överallt. Såg igår när jag var inne på Gina Tricot att dom har gjort en typ "kopia" av en Ralph Lauren-tröja. Lol, Känns lite tråkigt, får komma på nåt nytt! Elfenbenskustens flagga kanske. Haha random. Natti!