LE RUM | 2.

LE RUM | 1.

Städade huset idag (om ni ville veta liksom), började på mitt rum som faktiskt var jävligt skitigt. Vems fel är det... jo, dat stupid cat. Han borde ha gummistövlar och regnkläder när han går ut och ligger i alla buskar, rabatter och fan vet allt. Min säng vissa morgnar alltså... blir mer än sandlåda än en säng nästan. Hade ju inte skadat om han torkade av tassarna innan han kommer upp och lägger sig i min säng. Aja, nu är det rent för tillfället i alla fall! ;)

MEOOW.

Så här kattig var jag i fredags.

Godkväll! hoppas ni har haft en göttig helg. I fredags blev det utgång i Halmstad på Mårtenson, blev lite shopping i fredags med. Skulle ju köpa födelsedagspresent men såklart kan jag inte låta bli att gå in i klädbutikerna... haha, så standard. Sen i går var jag på 25-årsfest, god mat och trevligt sällskap! fick titta på när någon annan öppnade paket bland annat, FU. Kort sammanfattat så har jag haft en fin helg i alla fall! :>
 
Vi hörs!

IT'S F#CKING FRIDAY!

Reload - Sebastian Ingrosso, Tommy Trash, John Martin

Kör på en partylåt idag eftersom att det är freeedaag!!

CROSS TOP.

Idag kom mitt fina linne på posten. ♥

COUNTING ON ME.

HSTD/MALMÖ.

Bilder från i lördags, hade uppsatt hår för en gångs skull!

Hej! den här tisdagen började ju så jävla kasst, tur att det ordnade sig ändå! kom iväg till körskolan i alla fall. Aja, jag har ju nya skor så skit i dä nu! tänker då inte göra någon teori ikväll i alla fall.. så trötter... och plugga är det tråkigaste som finns i hela världen, tror fan nästan det alltså.

Det blev en festlig helg må jag säga. Var först ute i Halmstad på fredagen, sen drog vi till Malmö på lördagen. Louise fyllde ju 20 så lite födelsedagsfestande! tur att klubben hade öppet till 5 i Malmö för att tåget vi skulle ta gick ju på morgonen, så runt 9 var jag hemma i sängen, haha! kanske ska ha en nallefredag denna helgen istället då. Vi får se..
 
Vi hörs kanske senare!

BALLASTE SKORNA I STAN.

YES. :D

23.

FALL 2013.

Nu är det höst på riktigt känner jag, blir riktigt kallt på kvällarna och morgnarna! (inte för att jag lever på morgnarna men ah... lite koll har man ju;) gillar att man kan börja använda halsdukar, mössor och mysiga tröjor i alla fall! men sommaren är fortfarande den bästa årstiden såklaaart!

19 | $EPTEMBER.

Hej! alltså arhh, är så trött idag. Eller mina ögon är det... jobbigt. Fredag imorgon i alla fall! hoppas på festligheter denna helgen också, men det blir det säkert! :D ska snart ut och köra lite bil.. hoppas jag orkar, haha! får bli en liten stund idag bara. Vi hörs kanske senare!

DELIVERY.


Godkväll! idag kom mitt fina linne på posten, för en 100-lapp billigare dessutom! perfect. Shoppade lite mer på internet idag hehe... kläder gör en verkligen lycklig, i alla fall för stunden. Så nästa vecka kommer det hem lite fräziga grejer! kan hopppas att skorna hinner komma denna veckan dock. Var iväg med mamma innan och åt på Gastons i Halmstad, vi åt Ryggbeff... mhmm so fucking nice det är alltså. Körde för första gången igenom Halmstad också... helvete med rödljus, haha! blev allt lite nervös och stressad när jag körde där kan jag ju säga. Annars gick det la fint. Tror jag måste se på min serie nu, vi hörs!

FJUNKROPPEN I MIN FAMN.

Min fjuniiis ♥ han får alltid vara den lilla skeden.

Godkväll! alltså börjar faktiskt bli riktigt nannig nu. Sov inte alls bra inatt! för det första så ville ju inte hjärnan sluta tänka och sen tänkte jag på tvestjärten som sprang under min säng efter mardrömsupplevelsen i lördags. Tänk om han får för sig att komma och lägga sig med mig när jag sover. UÄÄHH! såg faktiskt lite i syner i morse för jag blev rädd och trodde den låg bredvid mig... sen var sängen smulig, och Pysen skulle lägga sig typ på mitt huvud. Så jag hoppas på bättre sömn inatt! tänkte bädda nytt nu ikväll och titta på serie men jag är nästan lite mer åt bebishållet ikväll. Haha... fast ska åtminstone starta serien sen får vi se hur det går för ögonen.

LONG HAIR AND LONG SKIRT.

Hejsan! idag har jag faktiskt varit iväg och gjort något vettigt. Tänka sig att jag tog tummen ur röven förra veckan och ringde körskolan, så jag hade en körlektion idag. Gick ändå hyfsat bra måste jag säga! och ja, jag borde väl ha tagit körkort för längesen men nu är jag ju som jag är. Lite trög med att ta tag i saker på riktigt haha! speciellt när det inkluderar plugg... men det där jävla körkortet är ju bra att ha!

Var där någon halvtimme tidigare så köpte kjolen, linnet och mobilskalet som är på bilden ovan. Lite irriterande för jag har letat efter en svart långkjol med slits också hittar jag det nu när sommaren är över, haha! aja, några gånger hinner jag minsann använda den innan kylan tar över helt. Trots allt lite värme kvar vissa dagar. Så atteh... siktar på körkort -> jobb/eller skola -> flytta hemifrån. Sen hur lång tid det tar, kan man ju aldrig veta... haha... ;) vi hörs senare!

KILL 'EM ALL.

Ser typ nästan lite REDD ut på bilderna så tänkte att dom blir bra till det jag tänker skriva om nu. Igår hände en fruktansvärd sak när jag satt och hade det mysigt i min ensamhet. Jag känner att det kittlar lite i håret och tar snabbt med handen men hittar inget... sen någon minut senare ser jag ner på mitt lår och vad går där, jo en JÄVLA TVESTJÄRT!! jag bara slog bort den och flög upp från sängen. Sen slog hjärtat hur snabbt som helst och jag blev helt svettig. Har sån fruktansvärd fobi för såna där små äckel. Spindlar och tvestjärtar är något av det värsta som finns. Kan knappt döda dom för jag vill inte vara så nära, jag kan ju bli dödad för fan! där fick ni i alla fall höra om min mysiga lördag som helt plötsligt istället blev en mardröm, haha.. jag hatar insekter. Fula, ingen hjärna, efterblivna, äckliga, luktar illa och skräms. :<

GYNNING.

Godkväll! lite mobilbilder från premiäranvändningen av mina fina champagneglas som jag fick av mamma. Hade nämnt att jag gillade dom nångång så det kom hon minsann ihåg! ;) dricker dock vin i dom, men det funkar lika fint tycker jag! har faktiskt en champagne som jag fick av Jenny och Ken annars, men den ska jag spara till något speciellt tillfälle! var ute i fredags, hade en mycket trevlig kväll och igår var jag bara hemma och chillade. Tog en aning lite för lång sovmorgon idag hehe... imorgon är det dock andra bullar som gäller!

F#CK OFF.

Godkväll töser och pågar? kanske har nån påg som läser min blogg, vem vet... bjuder på lite mobilbilder från idag. Fixade till naglarna ikväll, så att de är fina och fräscha igen! och imorgon ska jag köpa godiz. Mhmmm... fredag, You are welcome. Nu är det dags för serietittande, vi hörs imorgon!

BRAINWASHED.

 
Har väntat på att detta trycket skulle komma tillbaka, så nu måste jag nästan ha någon av dessa. 

PUPPY | BLACK & WHITE.

Wille Wilson sov över här inatt så passade på att ta lite foton på honom idag. Haha! han har typ nästan tömt hela leksakslådan och spritt ut alla leksaker i hela huset, busvovve!! ♥

IN FLAMES | THE QUIET PLACE.

 
Bjuder på en låt idag från ett av mina favoritband. Utan tvekan, Sveriges bästa band!

!!!

 
Vill ha ALLT. Fast mest leopardisarna, och dom ska jag ha någon dag!

LEOPARD PANTS.

Hej! var ute en sväng innan och pw:a/joggade, kändes viktigt att skriva. Så ni vet att jag har varit duktig och tränat liksom. Åt andra sidan brukar jag ju dock skriva allt jag äter också... haha! det vet jag att inte alla gör, de som leker hurtbullar 24/7 VA! ;) hörs kanske senare!

DEAD SUNDAY.

Egobomb of doom.

Hej! då var den tråkiga söndagen här igen... hade hellre spenderat den på Väla och Ikea typ, haha! lite shopping är aldrig fel. Fast jag lär väl spendera den här söndagen mest framför datorn och ha lite enmannadisco till musiken. Vi hörs!

NO F#CKING AUTUMN.

Hejsan! kör en Miley Cyrus med tungan där... dat slut, hehe. Var ute igår i stora staden! skojsigt hade vi. Var först en liten sväng på Bulls, där jag tog en mumzig Cosmopolitan sen drog vi en liten sväng till Moon sen resten av kvällen blev det Mårtenson. Ikväll blir det väl att trycka i sig massa cheps och dricka för mycket läsk... mabeh catch ya later!

MA LOVE.

Min bebis och jag idag, bebisen är över 13 år. Gammal gubbe egentligen, men han beter sig som min bebis. ♥

HELIX.

 
Så EPISK denna kommer bli alltså, can't wait typ. Antar att den kommer bli helt fantastisk när man åker snabbare än i Kanonen och är upp och ner 7 gånger. Liseberg nästa år, det är ju givet!

SEPTEMBER.

Tjäna! bjuder på två typ likadana egobilder ikväll, hehe. Idag har jag och mamma varit på valpkurs med Wille och det gick bra! skötte sig fint för det mesta, gullehunden. Jag var ju förresten på Liseberg förra torsdagen, hade faktiskt med mig systemkameran dit, så kanske slänger upp några bilder här. Åkte dessutom Atmosfear!! alltså jag är ingen fegis när det gäller karuseller o sånt, men jag är ju faktiskt höjdrädd så just den och Höjdskräcken är väl inte mina favoriter precis. REDD var jag när jag satt där uppe, sjävla släppet var inte så farligt dock! men Liseberg är skojigt, blir som ett barn när jag är där. Åt sockervadd och åkte Sagoslottet med haha! vi hörs.

♡ 20 ♡

Såg nästan ut så här igår, haha... bara att jag lockade håret och bytte kläder sen! ;) partylinnet number one men fan så obekvämt så jag har faktiskt aldrig använt det. Får se om jag kan stå ut någon kväll... tvektsamt dock, när paljetterna skär in i armhålan typ. ._.

KALASMAT.

Igår hade jag 20-årsfest för släkt och lite vänner till familjen och då blev det såklart mat, dricka, tårta och kaffe. Kalasfint! ♡