NOW I FUCKING HATE YOU WITH ALL OF MY HEART.

Tja. (rubriken är inte menad till någon haha.. jag är bara random och dessutom är det från en låt om ni undrar)

CHILL I SKOLAN IDAG. :) gjorde klart "THE RETURN OF THE SEAL" på engelskan och fick reda på hur det gick på nationella och det gick bra om ni ville veta. ;-) sen på matten gick vi bara igenom några saker snabbt sen sluta vi runt 14. BYTHEWAY! gillade ni slutet på "The Return Of The Seal"? ni coola som läser den då, hehe. B-) visst är han en stor säl.

Asså nu skiver jag det igen men nu får kameran vara klar. Märks fan mer när den är borta än mobilen.. faktiskt. :F jaja, bara att vänta.. kan ju inte dröja mer än en vecka i alla fall! :O

Satan gatan vad varmt det har varit idag! :D :D :D behövde egentligen ingen jacka men man vet ju aldrig om det skulle komma en liten skvätt regn. Lite sämre väder när man väl kom hem, låg något konstigt i luften typ dimma. Sen blev det kallare. Typiskt att det ska vara varmt när man antingen är inne i skolan eller bussen. Jaja, stack ut en runda med Nasse i alla fall. Vi sprang/gick i skogen sen blev Nassedog så varm så vi gick ner till stranden. Fifan.. vattnet var ju inte rent direkt men jaja. Vet att man inte får ha hundarna där nu men vem fan bryr sig när det inte är något folk som badar typ. Dessutom sket inte Jaffa där haha.

Ska ge mat till henne nu och snart hem till mamma för jag och Säl2 måste ta bussen in till Halmstad imorgon.


Random bild blir det när Nikon är på lagning höhö.

PEACE PEOPLE.


All typ av reklam tas bort direkt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback