HA HA.

HAHA! Kan inte låta bli att garva åt att konserten med Rihanna är inställd. Lol. Nästan lite synd om människorna som skulle se och höra skiten. ;)

I'M A BALLERINA.

HAHAHA.

YAO.


Bilderna är fräzigare än någonsin.

Orkar inte blogga riktigt. Ikväll ska jag nog ha kul, NAJS i onsdags med några från klassen, fast jag failade hårdast i världen på bowlingen och spillde ut en drink fast jag fick ändå en ny utan att betala så det gjorde inget! Då blir man glad. Höstlov nu, det är ju så sjukligt nice så här ska sovas, dock inte på natten. ;) Ha en trevlig kväll!

THERE GOES MY HERO.

Oj hitta en bild från i somras här på mammas dator, så fick bli den.

HUNGRIG är vad jag är men snart blir det mat. Jobbigt inatt vakna jag vid lite över 1 för att det var för varmt. Går inte att sova då så fick gå och öppna dörren. Sen upp om fem timmar, uhh.. färdig och allt kommer jag på att jag inte vet var jag har lagt mitt busskort. Hinner inte med bussen från Skummeslöv så får ringa mamma. Som tur var hitta jag busskortet i en jacka som jag inte använt på ett tag. Har inte hänt så mycket idag annars, men nu är det käk som gäller!

A BEAUTY.

BANANA PANCAKES.

Lite random bilder från idag, chillat sönder i sängen nästan hela dagen med Pysen.

Fick ryck och möblerade om innan, om det blev bättre vettifan.. men kul med förändring i alla fall. Får väl ändra igen om jag inte trivs haha. Fast nu får det fan vara så här ett tag. Att flytta datorn är något jag helst undviker eftersom att sladdarna alltid trasslar ihop sig som fan. (Se bilden i förra inlägget) varför kan inte allt vara trådlöst, hade varit sjukt smidigt haha. Har lite ont i ryggen nu dock, det är ju faktiskt rätt så ansträngande att möblera om.. kanske skulle ta lite mat nu då. Pappa har hämtat thaimat, aldrig smakat innan så det får man väl testa nu då.

THEY ARE EVERYWHERE!


Detta problemet stötte jag på idag. FUCKING CABLES EVERYWHERE!!!

WHAT HAPPENS.

MÖRKER.

HAJHAJ jag är sné idag
alla bilder ser likadana (efterblivna) ut.
Sitter här inne i mitt mörker. Eller nja, har nere persiennerna bara. Inte brytt mig om att ta upp dom idag hehe, är helt enkelt för mycket softkänsla här inne så det går inte. Haha, sitter i sängen och tittar på program och dricker cola. Innan hade jag till och med festat till det med smörgåsrån. :) AJA får se vart kvällen leder mig, lite trött idag... men ska nog rycka upp mig. Bjuden på 20-årsfest ikväll ju, borde jag nog orka med.. annars är man ju kass. Igår var jag i Ränneslöv och hälsa på Filip och softa järnet, det var trevligt, men nu så måste jag se vidare på mitt program. Det är viktigt helt enkelt.

FOO FIGHTERS/THE PRETENDER.

Åhå! Dave Grohl, trummisen från Nirvana är sångare i detta band. Rätt fräsigt ändå, detta får bli kvällens låt!

OHLALA.

Inte alla praktikplatser som bjuder på en tröja gratis. Tack! där sparade man 800 spänn hihi. Fick välja mellan kofta eller denna tröjan. Har ju redan en sån här i blå, haha så nu har man den i två färger. Nice ju! :D veldigt snelt. Skönt att vara hemma! men nu ska jag in duschen..

BELLE.

IN FLAMES/REFLECT THE STORM.

Kör på en dagens låt idag igen, en väldigt bra låt måste jag sägaaaa.

FÖDD TILL EN SLACKER.



"Jag vill bara softa så ofta jag kan." Snart helg! NAJS. Var riktigt drygt på praktiken idag... sista timmen satt jag bara och smsade med 5000 olika personer typ, hahaha. Kan tycka att det var lite knepigt att jag inte fick gå hem faktiskt. Brukar ju få gå hem för min handledare om det inte finns något att göra, men nu hade hon slutat tidigare. Känns ju jävligt onödigt att hänga där när det inte finns något att göra... hallao! jaja, sista dagen imorgon i alla fall. Rätt skönt, skolan är ju chilligare.. i alla fall just nu. Förra veckan var mycket roligare för då hade jag sällskap av en annan praktikant. Käka lunch och äta B&J tillsammans, inte helt fel! :D snart iväg till Baostad igen och träffa en fräsig vän. Nästan lika fräzig som jag, nästan. Godkvällen!

SUNRISE.

Godmorgon.

IN THE FOREST.

BILLY TALENT.

Dagens låt: Definition of destiny.

EVERLONG.

Åh, kolla fjunet i bakgrunden.. ligger där och bara ser mjuk ut.

Helt nytagna bilder, yeah. Med och utan glasögon till och med. Fint väder idag... herre jösses! igår hagla det... tur jag inte var ute då. Känns ju som att få små stenar kastade på sig. :( Fast hur nice är det inte när man sitter inne med tända ljus och en film också ösregn ute, gärna lite åska med! då är de gött. Haha. I förgår natt när jag skulle nanna, så hörde jag något levande i mitt rum. Helt säker på att det var en mus. Oväntade gäster så där på natten tycker jag inte om. Trodde inte jag var en sån mes som blir rädd för en mus.. men tydligen. Det där ljudet den gjorde ifrån sig fick mig att flytta mig från sängen till soffan istället. Hahaha, fast tror inte den var i mitt rum faktiskt. Antingen i väggen eller under golvet eller nåt fast den hördes tydligt. Jaja, hörde inte den inatt så tror det är lugnt faktiskt. Det var nog allt just nu, godkvällas.

NASSE IN FOCUS.

FALL.

NAKENANSIKTE.

YEAH dag/kväll-bilder! :D Kör på osminkat idag. Skönt! hiho.

Bra jag är på att uppdatera, aae. Inte orkat riktigt, i fredags.. ja vad gjorde jag då. Tror jag bara var hemma faktiskt. Jo det kan nog stämma, haha. Bra minne... i lördags var jag på kalas hos min låtsasbror som fyllde år för ett tag sen. Sen helt random hängde jag på Filip och Lars ut. Haha, häftig... ensam tjej fast det funkar la bra ändå! :D sista praktikveckan nu då. Sen skola i fyra dagar sen lov, vafan. Kommer säkert få något nytt äckligt plugg över lovet bara för det. Fast jag hade inte tänkt plugga i alla fall. ;) fotade i lördags också ju. Blev några bra bilder tycker jag faktiskt. Skulle behöva en "modell" dock, fotar typ bara djur och natur. Lust att testa fotografera lite människor nu när jag har mitt nya objektiv som passar väldigt bra till porträtt. Ska nog gå att ordna, det var nog allt för ikväll. Lägger upp några bilder lite senare också kanske. Godkvällos!

MY HERO.

Our hero. Foo Fighters - My hero

GRATTIS MAMMA.

Idag fyller min fina mamma år. Grattis! ♥ kom typ nyss hem från middagen hos henne med pappa, morfar, Jenny (barbie) och Ken. Ok, inte nyss men nu är det så att min lilla dator börjar bli trött.. överfylld. Försökte defragmentera den men det hjälpte ju inte ett piss. Hm, weird. Rensat datorn lite också. Hade till exempel glömt att ta bort ca 5000 filer som låg och tog upp onödig plats i papperskorgen. MÅSTE fixa en extern hårddisk fort som fan. Därför publiceras detta inlägget senare än vad det skulle ha gjort. Så nu vet ni det. Trevligt och goood mat! blev en kort dag på praktiken idag. Började 11, och slutade runt 14. Sen drog jag och den andra tjejen och käka räkmacka som dock var cpdyr. 95 spänn, aaaee! men är man hungrig så är man. Två räkmackor denna veckan då, yeah. Undrar vad det står på menyn imorgon.. hah. Måste ut och fotografera någon dag nu också, vädret var ju så nice idag och igår. Dock rätt så kallt men soligt. Borde ta mig upp ur sängen någon helg och fota på morgonen när ljuset är som finast och så blir det så varma och mysiga färger. Uhuu! var och bowlade igår i Båstad med Jenny och två till. Träffa lite bro's där också, bowlingen gick dock åt helvete haha. Var så himla längesen sist! lyckades faila rejält en gång och kastar klotet på fel håll så att det istället landade där folken sitter. Tur att den bara rullade till dom jag kände, HAHA men ehh.. duktig. Jenny som kom med tipset att jogga lite fram och sen kasta. Ja, det gick ju inte så bra för mig i alla fall. Blir väl sängen snart, men först en liten dos av Nirvana. ♥

Lite random svartvita bilder med högt ISO hiho ville få lite "gammaldags" känsla så att säga..


MIN NYA FINIS. ♥

Blev kär i denna första gången jag såg den! haha, asmysig. Hade ju ett presentkort från mamma, så slapp betala något själv för den. Fint! nästan liite lik sjalen från Hunkydory bara att denna är stickad, och det känns som att jag får mer för pengarna. Glad idag! fick sällskap på praktiken idag av en annan praktikant. Mycket roligare att jobba två stycken ju. Sen fick vi pengar till fika och det blev en Ben & Jerrys. Längesen.. så jävla gott var det! och igår bjöd dom till och med på en stor räkmacka från Café Utsikten. Jag hade ju tagit med mig mina små korvmackor, haha. Väldigt snällt var det i alla fall och gott! Synd att den andra praktikanten inte ska vara där nästa vecka också, men men det blir nog bra ändå bara lite tråkigare. Imorgon börjar jag inte förrän elva (en timme senare). Fiint, bara för att vi fick vara där ända till stängningstid idag. Fast det var jag igår också, men då skulle jag egentligen fått sluta tidigare men så var där för lite personal så var tvungen att stanna och "vakta". Finns ju knepiga människor som kan gå in och ta vad dom vill ha och sen sticka höhö. Nu ska jag till Laholm, sen blir det bowling i Båstad yao. Planen var också Madison's, men det var tydligen ingen onsdagsklubb ikvällos. Godkväll!

AWESOME.

Så jävla snyggt men ändå så enkelt. Ge mig tröjan och skjortan! iiiiiiih najs! Acne börjar (tyvärr) bli ett av mina favoritmärken, haha. Tänkte på priserna.. fast ibland måste får man strunta i priset och bara titta på plagget. ;) Ska gå och borsta tänderna nu, sen kolla på några program och slutligen nanna. Godkvällus!

VÄLUS SÄLUS.

Uttryck snott av Jenny. Haha. Här är det jag handlade på Väla i fredags (förutom den vita tröjan).







Första dagen på praktiken idag då. "Jobbar" från 10-18 men ibland får jag gå tidigare. Slutade runt 17.25 idag ungefär. Praoar på Märkesbutiken i Båstad, lollloll. Place of the snobs yeah.. fast fina kläder, ska faktiskt köpa en halsduk som jag såg idag. Så himla fin! verkligen i min smak, tror jag tar med mig den hem imorgon. Inte så jävla dyr heller. Nice. Nu ska jag iväg en stund. Ciao!

OCTOBER 9.

Orkar inte riktigt blogga nu för tiden, men jag får väl lust snart igen antagligen. Imorgon är det första dagen på praktiken, hoppas det går bra att dom är snela hestar mot mig haha. Var ute på en runda med pappa innan i Mölle och kolla fast det var svinkallt så det blev bara en kort stund. Sen åkte jag hem till mamma och åt asgod mat och förresten grattis till fina Lisa som fyller år idag!

LITE BILDER FRÅN GÅRDAGEN.

Kvällen blev ju tyvärr inte riktigt som planerat, en fick åka hem tidigt och sen som grädde på moset glömde Jenny sitt leg hemma. Tur vi kom in på ett ställe i alla fall, där vi hängde ett tag. Det är bra att vara kompis med vakten men sen stängde Asian, så skulle vi dra vidare till Corner men vi kom ju inte så långt så attehh.. det var bara att åka hem. Haha, så jävla fail kväll men men.. kommer fler gånger. Fick med oss god mat hem i alla fall! ikväll händer absolut ingenting. Bara chilla och titta film typ.

KURT OCH HANS PANDA.

Åhå, fina Kurt och pandaaaaa! :D

Ett geni som har gjort denna bilden, helt klart. Softat sönder i skolan idag, har både filmat och blivit filmad idag. Rörlig bild A idag ju, sista uppgiften sen efter höstlovet börjar rörlig bild B. Spännande...? kanske. Idag efter skolan åkte jag till Båstad och träffa handledaren som jag har på min APU. Tog typ 5 minuter högst, sen åkte jag och mamma till Ängelholm och käka och titta i lite butiker. Dom hade typ kvällsöppet och bjöd på läsk och salta pinnar inne på Åhléns. Fast jag tog inga, såg när barnen stod där med sina äckliga bebisfingrar och pillade med fingarna dom nyss slickat på. Inte ok. Hoppas inte jag gjorde sånt när jag var liten. :( tror jag ska sätta mig vid teven nu. Fail. Glömde visst bort att det var Robinson idag, äh! hade viktigare saker för mig som att sitta här till exempel haha! fryser om mina händer btw, och fötter. Onajs... imorgon blir det Väla (haha igen) fast denna gången med Jennybro. >:D
Godkväll!

GODNATTOS.

Oj, glömde typ att blogga ikväll. Fast jorden går ju inte direkt under för det och jag bloggar ju faktiskt nu. Har helt enkelt softat för hårt idag. Legat i soffan och tittat på tv och ätit glass med strössel och kolasås. Fetma. Sista dagen i skolan för denna veckan. Sen blir det APU i två veckor... Ringde och fixade plats idag. Ehh.. Lite sent ute men bättre sent än aldrig (kanske). Ae, tänkte faktiskt försöka sova nu eftersom att jag har en tendens att lyckas försova mig varje dag denna veckan. Hoppas på framgång imorgon, haha! Vore ju rätt nice att slippa stressa sönder, fast det är jävligt nice att sova lite extra också. Godnattos!

 

TRÖTTER.

Jag är så trötter idag, försov mig också.. aeee. Trodde att klockan var 6.40 när pappa kom in och sa att den var 7.40.. helt förvirrad. Fick faktiskt inte så bra sömn inatt, fast jag kom ändå bara 20 minuter för sent. Tur att pappa kunde köra mig till Halmstad. Min bebis är hos veterinären nu.. en jobbig katt var han inatt (haha det rimma nog lite eller). Skulle inte släppa ut honom eftersom att han skulle in rätt tidigt på morgonen men han jamade konstant där på natten ett tag. Ska hämta honom ikväll som tur är. Nu ska jag nog nanna lite om jag inte orkar ta något att käka först fast det hade nog varit ganska skönt att sova lite faktiskt.

AMERICAN FLAG.


Frida Fahrman

Den här hade man ju inte tackat nej till. 999 spänn, känns lite saftigt för en sjal.. fast iofs gör den ju hela outfiten. ;)

GODNATT.

1.8

Naturkunskapen kan ju bara ta och brinna upp eller gräva ner sig själv. Prov imorgon. Man blir ju ledsen men idag kom mina saker! :D ett objektiv (50mm f/1.8) och en fjärrutlösare. Fick till och med choklad i paketet! (Snickers om ni ville veta exakt) Rektigt näjs alltså. Köpte en ny tröja idag också, den "fjuntröjan" jag nämnt innan som jag letat efter. Fast den var inte så fjunig som jag trodde. Min Acnetröja är ju überfjunig jämfört med den. Denna sticks lite dock, fast jag har en tröja under så kliar det. Hoppas det försvinner, brukar ju vara så med nya stickade tröjor ibland. Imorgon ska min andra fjuniga ägodel till veterinären. Stackare, han kommer vara så rädd också kan jag inte vara där med honom. Han har lite problem där bak, HA.. ja mer säger jag inte mer än att det inte har med bajs att göra, som tur är. Måste nog plugga lite, eller.. helt ärligt lär jag nog plugga som hårdast på håltimmen imorgon. Jag är så duktig som pluggar en dag innan. Hade prov i religion idag och pluggade på samma dag som provet. Fast jag klara nog provet utan problem, haha men det är inget jag rekommenderar faktiskt. Ae skärpning! nu får det faktiskt bli lite plugg och lite tv, blir nog bra...

HERE SHE COMES NOW.


Tror vädret är ganska så nice idag. Har faktiskt inte varit ute ännu, men mamma frågade om jag ville med till stranden och gå med Nasse och fika. Hihi saft och bullar, yeah. Sen måste jag plugga... tar hellre ett dopp i havet. Kameran hänger med så kan ju se om jag lyckas ta några fina bilder!

KNEPIG.

Knepig hund fast också jävligt söt.

Har varit hos Sara igår och idag, kom typ hem nyss där min babe Pysen väntade. Haha! fortsätta softa hårt nu då och försöka lägga mig i någorlunda tid. "Det är ju en dag imorgon också" ehhhhh. Måste plugga imorgon, åh nej. Något av det värsta som finns, sitter hellre och gör ingenting. Nu ska jag pussa lite på min fjuniga katt. Godkväll(natt)