AZTEC.

Ska du bli min? svar: ja.

BANANPANNKAKORNA GÖR COMEBACK.

Se vilken trevlig frukost jag kirrade ihop imorse. Lätt som en plätt!

SHOPAHOLIC FOR SURE.

God afton! idag har jag varit iväg på lite ärenden, frusit om händerna så att naglarna blev helt lila har jag också gjort. Pls summer... hurry up. Shoppat lite idag med, inte mitt fel att h&m har 100:- rabatt vid köp för 500:- osv... heh. Fast jag fick minsann säga till henne i kassan att hon skulle dra 100:- för det gjorde hon inte först. Får ju inte låta en hel hundralapp gå till spillo liksom. Jag kan ju köpa ännu mer kläder för den! ;) köpte b.la. byxorna/tajtsen på bilden, en väska (med fransar, tredje fransväskan nurå, hah!) och en pennkjol. Får la försöka hålla shoppinghänderna lite i styr nu, hade tänkt besöka min vän i Stockholm snart så småningom. Där har vi ju dessutom Urban Outfitters. ÄLSKAR den affären, ville bara ta med mig allt hem sist jag var där...

ARE YOU A BEAUTIFUL KITTY, YES YOU ARE.

FLUFFY DETAILS.

Fjuniga bilder dagen till ära. Idag har jag gjort alldeles för lite, hade egentligen tänkt att jag skulle varit duktig och gått ut lite... men det hände aldrig, hah! nåja.. har åtminstone lagat mat och städat rummet. Det får duga, tänkte kila in i duschen snart för att sen få uppleva nybäddad säng plus nyduschad kropp. That combo = amazing. Det tror jag att vi alla är eniga om!

"BUT FIRST LET ME TAKE A SELFIE."

Bjuder på lite egobilder från igår! ;>

IF I DIE, I DIE.

Tja! Kvällen igår var mycket trevlig. Körde bara på svarta jeans, kort topp och svart kavaj sen BOOTZ till det. Bootz med z för att det är häftigare. Åkte först hem till Emma och käkade kebabrulle, sen kom de andra och vid 00 drog vi in till stan. När vi skulle hem stod ambulansen vid McDonald's, där hade någon tydligen brutit sitt ben... mmm... bra kväll. Skönt att man inte har råkat ut för något något sådant hittills i alla fall. Åt en förbannat fin fika på Espresso House med mamma innan, den satt där den skulle kan jag ju meddela. Just nu ser min plan ut så här: lägga mig i sängen bredvid världens gosigaste fjun med chippe, cola och serie. Hörs kanske senare! får se hur lat jag blir... ;)

ME AND MA BABE.

Vaknade lite innan 11 idag av att ett litet fjun krafsade på min dörr och ville in. Han är för mysig, min bebis. ♥ Ska nog hoppa in i duschen strax, ska ju iväg till Halmstad senare! får nog ha lite soft-time med serie också. Hörs kanske senare, annars får ni ha en fortsatt trevlig lördag!

SUMMER 2013 THROWBACK.

Satt och tittade igenom lite bilder från i somras, asså pls... varför är det inte sommar hela tiden typ. :< Snart så är den i alla fall här för att stanna ett litet tag. Hade gärna fått komma redan imorgon!

TAKE THESE CHAINS AWAY.

Jag i mina nya CPSNABBA byxor.
 
Vaknade lite innan 10 idag med Pysens vackra kattansikte mot mig. Ahh... underbart. Sen låg vi och skedade ett tag innan jag gick upp för att fixa frukost. Idag fyller pappa år, jag och Jenny ska ge han en episk födelsedagspresent. Det är nog inget han har förväntat sig, hoppas att han inte fegar ur nu bara. ;) hörs senare!

DAGENS LÅT.

Disturbed - Warrior

20 | MARS.

Tja! suger på att uppdatera bloggen nu för tiden, jag är väl lite lat av mig kanske. Bjuder på en gammal bild med ett fjun i handen. Då är man bra lycklig, kitties everywhereee! hade i alla fall en jättebra kväll igår, Emma fyllde 26 så vi var ute ett gäng och åt på Indian Kitchen i Halmstad. Mycket gott! sen blev vi ett mindre gäng som drog vidare till lite ställen. Satt först på Gastons ett tag där jag tog en Mojito, och sen blev det Harrys och efter det Morfars. Var faktiskt riktigt mycket folk där, efter 00 då! trodde jag inte en onsdag faktiskt. Trevlig överraskning med andra ord, haha. På lördag är det tillbaks till Halmstad igen. En lägenhet där, ja tack... jag har ju varit sugen på att flytta hemifrån ett riktigt bra tag nu. Hade suttit fint att vinna en miljon eller något sådant. Aja, nu är det dags för serie! vi hörs imorgon med lite bättre inlägg och bilder!

BEAUTIFUL KITTY.

Hejsan! nu är jag äntligen klar med städningen av mitt rum, föyfan. Var så smutsigt när jag vakna idag kände jag... hemskt. Skönt att det är gjort nu i alla fall! fick liksom jobba idag så gjorde det innan när jag kom hem vid 22. Var väl inte sådär jättesugen på att jobba när de ringer in en samma dag men det fick gå... låg kvar länge i sängen ändå. Ska jobba hela veckan, gitt med lite ca$h. Nu är det dags för det obligatioriska innan läggdags, serie! ;) godnatt.