Sunday



Gillar inte söndagar, men dom brukar alltid vara trevliga ändå :-) men det är mest för att det är måndag efter.. men nu hinner jag inte mer, ska hem till mamma och grilla.

Bye ♥

/ J

Nu kommer bilderna .. och det är inte lite ;-)


Vi kan ju börja med en bild på mina skor, som kom i onsdags :-) sitter bra, men lyfter där bak i bland :s men dom är inte för stora.. vissa skor göra bara så haha.




Jenny hade köpt ett nytt linne från H&M, det var najs tyckte jag så jag tog det. Mohaha! haha,nope men hon lånar massor av mig och jag lånar typ inget av henne nu mera..  men detta tänker jag låna :-D Jaop då var det slut på egobilder, nu kommer bilder på annat.



Selma
A sexy model and a tree

Som ni ser Selma är fan aldrig still haha.


Selma tvättar sin tass.. och tänker bara på att den ska bli ren. Vette fan vad hon trampa i.

Men sen var det inte så gott tyckte Selma.. haha!

Jaa.. som ni ser är här inga glada miner som det brukar vara.. tant Jaffa gillar inte att bli duschad.




Yummie, visst ser frukten god ut.. haha jag har inget liv, fotar en splashad frukt med lite jord på. Jäävligt normalt.



haha, tog en bild när jag åkte bil.. men tyckte den blev lite fin på något sätt, gillar det gröna i bilden och den påminner om sommarkvällar tycker jag :-)

Denna tycker jag blev lite cool, det är taget från motorvägen haha.. om det nu var intressant att veta.


Tycker att bilderna är lite för små (inte de första då).. men det tar alldeles för långt tid att ladda upp så många bilder, kan göra det någon annan gång men nu ska jag sova. Ska till kusinerna imon ;-)

♥ Godnatt ♥



I play with..



Jaop, jag håller på att leka med min kamera o så nu.. sen kommer jag lägga ut bilder och bilder och jaa ännu mer bilder..  ;)
Släng gärna in några kommentarer när du ändå kollar (man kan vara anonym, men då kan man ju skriva snälla saker) :)


SEE YOOU!

Jag gillar..

129 kr H&M98 kr H&M129 kr H&M198 kronor H&M
1. Vill ha en bikini till nu ju älskar mönstret och min andra bikini är ens inte lik så vi får se.. bara pengarna sätter gränser. Den kommer från H&M och finns i svart med. :)
129  kronor för överdelen och 98 kronor för underdelen.
2. BH, gillar färgen, 129 kronor från H&M
3. Sandaler från H&M 198 kronor finns även i brunt skitsnygga i brunt med men jag vill ha dom i svart eftersom jag har beställt ett par bruna gladiatorsandaler från H&M. Fastnade för nitarna, det är såå snyggt :) får skynda mig eller så beställer jag dom på internet, men dom kan ta slut där med inte särskilt dyra ju. Man vet ju aldrig om skorna sitter bra :O hoppas jag dom gör.. men som jag sa man får fan skynda sig om man vill ha nåt som är både billigt, snyggt och trendigt.

En skruv lös?!

Vi har tydligen fått ett nytt språk: "fjortisspråket", skulle bara vilja höra hur det låter när dom pratar. Helt sjukt.. hur fan låter det om man lägger på W och H på slutet av massa ord.. helt cp, skrattar varje gång jag läser meningarna och det är seriöst också. Detta är tydligen också något väldigt populärt att måla läpparna vita, måste vara nån skruv lös?!______________________________________________________________________________________________

SJUK!



Har ingen direkt passande bild till inlägget så får bli den här, en glad mun.. men kommer bli gladare den 12 JUNI!

Varit sjuk sen i onsdags, fick åka hem från skolan. De senaste nätterna har jag vaknat 05.00 och 04.00 på morgonen för att jag inte har kunnat sova. Har fortfarande ont i halsen..  segt, men men så är det ibland höhö.. vette fan vad som hände i natt alltså :O jag vaknade av att jag var skitvarm och bara slängde av mig tröjan. Det är väääldigt sällan något sånt händer, sen när jag vakna på "riktigt" jag skulle gå upp alltså, kändes det hur jävla äckligt som helst i munnen, bara för att jag har sovit med öppen mun nu när jag är sjuk. Skitäcklig smak i munnen och helt torr. Otrevligt :[


HUGS

Irriterande småsaker.. plus lite annat ;-)

Gillar inte folk som kopierar en rakt av. Skaffa egen stil för helvete! detta är något jag inte tycker om, sånt som man kanske tänker "bry dig inte" men det blir jobbigt i längden, när någon försöka vara nån som den inte är. Som sagt småsaker blir väldigt irriterande till slut.

Men i allafall snart är det SOMMARLOV! längtar inte tills skolan börjar, fan va hemskt! helt ensam till en helt ny skola och med helt nya människor, men man får väl kompisar hoppas jag :O 

Och just det var ju på Karsefors med Rita i lördags, det var kuul :-) förutom att banden som spelade var ju dååliga.. haha trodde Björn Rosenström skulle vara bättre men njaaa.. nu kommer lite egobilder på mig haha ;o)

Josefin Jacobsson
Oj vad lika bilderna va såg jag nu! :-p

Jaffa var modell i går...
Jaffa
Jaffa ville gärna ha min tröja, så jag lät henne ha den ;-)
Sexy doog!Jaffa lånade mina skor ;-)
Jaffa ville också låna mina skor..

Ååh, så snyggt dom sitter på Jaffis!
Pysen (Bullen, Gubben, Älskling)
Bullen var tvungen att vara med för att han är såå söööt, brevid mig ligger Bullen ungefär varje natt.. mysigt med en fjunig katt i sängen ♥ :-) haha.
Daimglass 20 kronor
Och så avlsutar vi med en bild på min glass jag åt igår, yummiii :-) längsesen man åt Daim...



 

p-party lover !


Haha, Posar'n här ;-) sällan jag har håret uppsatt, har också mina nya örgonhängen på bilden.. ME LIKE ♥
Karsefors ikväll, FUUUUN! var ett jävla tag sen jag var ute.. ska bli niiiice!!

Showtek
Showtek ♥

http://www.youtube.com/watch?v=GhiGQPWqLq0&feature=related 
SHOWTEK - PARTY LOVER
Konstigt ljud på låtarna, men denna låten passar till kvällen, och den är braaa!
och en låt till ..

SHOWTEK - BORN FOR THIS (Born 4 thiz)
http://www.youtube.com/watch?v=YdU_RmVH_a0

En sista..
SHOWTEK - PUFF GREEN DUTCH STUFF
denna är också najs eller ja lite störd text kanske men den blir bättre sen hahaa.
http://www.youtube.com/watch?v=SUINhKmb7Ic


kram kram kram :-)

MÅSTE HA!!

Mc-skinnjacka 498 kr H&M

Jag har velat ha just denna jacka länge nu, har en "skinn"jacka men det är inte alls samma modell. Detta är ju en MC-modell ;-) och den är fiiiin, men jag får hoppas att den finns kvar i min storlek nästa lördag på H&M i Halmstad, ska nog dit med Fanny då. Måste ha den!! Såg den på H&M igår, men den fanns ju självklart inte i min storlek.. kollade på H&M:s hemsida också men där hade dom bara den i strl 42 kvar :O Help!

Hoppas han blir min ♥ haha...
puss & kram kexchoklad.

Friday, a lovely day..



Hahaa eeh ja.. man får ju bjuda på sig själv ibland, och jag vet jag ser cp ut.. x)

Var nyss på Väla med mamsen, köpte klänning till skolavslutningen och balen, blev också en stor t-shirt som jag kan ha som nattlinne där det står "I ♥ ROCK 'N' ROLL" huhu.. från skivlagret, jävligt skön (: hittade äckligt snygga sandaler, men köpte dem inte.. :'( det var gladiatorsandaler med nitar på. Köpte ett par öronhängen och ett armband från GinaTricot. Nice! Har aldrig klänning, men denna tyckte jag om ;-)

Men nu ska jag brumma iväg och hämta Fanny som ska sova här i kväll, mysigt! ♥

HUGS :D

Mölle?...

I dag var jag, mamma och pappa på ett ställe som heter Mölle i Skåne tror jag.. eller det kanske var nånting efter Mölle också, kommer inte ihåg. Ska fråga pappsen i morgon. Men visst är det fint? man var tuvungen att betala för att köra upp där. Sen var där massor med danskar? vette fan varför haha. Men värsta rika jäklar som bor där omkring i allafall.

Mölle


Undrar vad det kostar att bo här?..

Nu ska jag sova i mitt mysiga täcke, höhö :-)

gonatt! ♥ ♥ ♥

HURRA HURRA!

Eftersom vi inte riktigt vet när Pysen har sin födelsedag.. så har jag bestämt att den får vara idag, den är nån gång i maj i allafall. Pappa har skrivit upp det i nåt block men vet inte var, haha. Var i Halmstad i går.. köpte ett vanligt grått linne från H&M för bara 49 kronor. Sen var vi inne på Jysk och köpte en kudde och ett duntäcke, har ett duntäcke men det är jäkligt gammalt och det kan man inte kalla duntäcke längre.. haha, mysigt. Skulle ha ett täcke hos mamma för nu har sängen kommit.. men jag tänker ha det gamla hos mams, :) efter det var vi i en djuraffär och köpte massa goda saker till Jaffa och en leksaksmus med en färgglad halsduk. Köpte chokladlinser, eller vad det heter med kattmynta i.. så Bullen blir helt crasy.. han älskar dom och en fin burk Sheba, en liiiten portion kostar 8 spänn. Lyx för Bulle :-) 

Och just det kanske ska säga vad han fyller, ni kanske inte tycker det är så intressant.. men han betyder jäääävligt mycket för mig iallafall :)
Han fyller NIO år idag! ♥

Min fina älskling
Visst är han fin.. ♥



Ten things i would wear! ♥

249 :- Cubus299 :- Cubus299 :- Cubus129 :- Cubus99 :- Cubus249 :- Bikbok349 :- Bikbok399 :- Bikbok399 :- Bikbok299 :- Bikbok699 :- Bikbok
Klicka på bilderna för att förstora.

1. Topp 249 :- Cubus, passar jäkligt bra till de jeansen brevid haha.. och annat.

2. Jeans 299 :- Cubus, älskar att jeansen är så korta.. men tycker inte om att dragkedjorna där bak, går för högt upp tycker jag och jag hade gillat om de hade suttit på sidan av jeansen. Men det kanske är snyggt.. när man får på sig jeansen!

3. Sjal 129 :- Cubus, finns i andra färger också :-)

4. Klänning 99 :- Cubus, trendig och billig, säkert skön också.. snyggt att ha till jeansjacka eller skinnjacka och ett par snygga sandaler till.

5.Linne 249 :- Bikbok, jag vet det är så ful att det är grå bakgrund, men dom har det på sin sida.. störigt.. jaja iallafall, jag gillar linnet och det finns i svart och rosa med.

6. Kofta 349 :- Bikbok, den ser så stor och mysig ut, men tycker den är ganska dyr.. höhö jag är snål, handlar oftast inte så dyra kläder, det finns jäkligt många snygga billiga kläder. Jag är ingen märkesnörd, kanske när det gäller skor.. skulle aldrig köpa ett par fakeconverse iallafall, never! fast kom på att den kanske inte är så dyr ;) kolla priset på 8an den kostar ju 399 kronor.

7. Kofta 399 :- Bikbok, ännu en kofta från Bikbok.. fin fin!

8. Topp 399 :- Bikbok, fiiin! finns också i vitt :)

9. Topp 299 :- Bikbok, finns i vitt med. Niice!

10. Jeans 699 :- Bikbok, extremt söndriga och slitna är snyggt! men varför ska det vara så dyra? borde vara billigare eftersom det blir mindre tyg haha... men de i affären är oftast snyggare, än om man gör det själv. Fast inte alltid!


KRAM, Långhelg nu! GÖTT.

 

Ta det inte personligt ;-)

Ta det nte personligt, haha ;-)
Nä, just det. Ta inte bilden personligt ;-) haha. Men just nu är det ju lite så här man känner, allting är sparat tills nu, i slutet av nian. Tyckte det skulle bli så skönt med en lång helg, men nähä! då kommer kemiläraren och planerar in sitt dumma äckliga kemiprov på måndag. Hmm, jääättekul att plugga när man har ledigt plus att jag har redan nog med saker jag ska göra... var lite halvdöd i skolan idag, var såå jäkla trött somnade igår ungefär vid 22.30 nånting men lamporna och teven igång, och inte borstat tänderna. Sen vaknar man igen klockan 12 och måste gå upp och göra det "jobbiga" borsta tänderna.. segt, när jag väl hade somnat i tid så blir det ändå inte förrens halv ett... skulle duschat i morse men jag sov ju till halv åtta, bussen går liksom åtta. Jag sover ofta lite för länge haha. Trött som in i helvete har man varit, och nu är jag pigg när klockan är 23.10. Får väl avsluta mitt inlägg för i kväll och börja göra mig redo för sängen, ska kalla in Pysen och se om han kommer, han är som ett gosedjur. Jag sover bättre när han ligger på kudden brevid ♥

Sleep WELL.

/ J

Ville avsluta inlägget lite trevligare, så varsågod. En glad blomma :-)

Pictures

Pysen
Bullen ser lite trött ut, haha :-)

Haha, ännu en trött Pysen.
Spanar ' n

Fjuuunmage :)

Catwalk!
Jaffa
En glad Jaffa.

Jaffa springer efter sin igelkott.

And here she comes!!

En normal hund för en gångs skull .. haha ;)

Fast söt är hon alltid ♥

Jaffa är fin i sin sjal.

Haha, fångade en bild när Jaffa gäspa..

Fick också en bild på Pysen, men han ser ju lite mindre snäll ut. Haha!

En till, haha. Tiiger!
Selma
Lyckades ta en bild på Selma när hon var still. Hon brukar springa runt och dampa annars, så det är därför jag inte har bilder på Selma så ofta. Haha.

Selma smyger..


 
Får avsluta nu, ska hem till mooorsan haha..
KRAM! ♥

This makes me happy.

Visst är han söt?
Fina Älskling :)

Naaw .. bebispysen

Fjuuun, haha

Sötnosen Jaffa
Jaffa är sexig, haha

En nyfiken vovve, som undrar vad kameran gör för konstigt ljud.

Jaffa väntar på att någor ska ramla ner...

och det kommer en flygande igelkott till Jaffa!
Jag
Här kommer en liten bild på mig.. denna bilden är lite konstig men jaja det får duga huhu, det förstör lite att jag är i ett sånt fult rum haha!

Avslutar med en gladare bild på mig :-D

Lite tråkigt inlägg men nästa gång blir bilderna större och fler!
Men ska sova nu, kommer med fler bilder imorgon :-)

Godnatt. Sleep sweet!

NEW .

Jahaoo, här kommer nya bilder med den nya kameran NIKON D60. :-D

(OBS! KOPIERA INTE MINA BILDER, UTAN ATT FRÅGA!)



Kommer snart att uppdatera med nya bilder :-D Kommer bli mycket fotografering i helgen!

Kisses ♥
/ J

OBS! KOPIERA INTE MINA BILDER, UTAN ATT FRÅGA!

Finally!!

Nikon D60 plus orginal objektiv- AF-S NIKKOR 18-55mm
Nu har den landat hemma hos mig, haha :-) har längtat som in i h*lvete!
Orginalobjektiv NIKKOR 18-55 mm
Haha mina fingrar ser cp ut jag vet.
Linne 149 kr H&M
Denna bilden är tagen med NIKON D60, de andra i detta inlägget är tagna med den gamla kompaktkameran Nikon Coolpix S210.

Köpte två toppar i Halmstad när jag var och köpte kameran, skulle köpt balklänning till balen men jag testade en sen blev jag som en tjurig 5-åring. HAHA! har aldrig varit ett stort fan av klänningar, det är fint och så. Men om jag ska vara snygg i en klänning måste den verkligen vara kort, för jag själv är kort och det är snyggast. Men men, ska iväg till Väla eller Hstd med Sophia nångång, så ska vi båda testa och leta klänningar :-) det störiga är att jag hittar hur mycket fina tröjor och sånt men fan ingen klänning. Jaja, nåt måste jag väl hitta! (y)

PUSS :)

A tuesday.

Hade ett jävla svårt nationella i kemi idag. Fiiifan! det där kan jag ju säga att det inte bör vara till för en elev som vill ha G i kemi, men jaja det var ju bara ett övningsprov i år :-D svårt tyckte jag iallafall, men jag suger ju rejält på kemi. Inte bloggat på ett tag.. vet inte varför antagligen ingen lust och inget speciellt att skriva om. MEN nu har jag en riktigt trevligt nyhet eller ja iallafall för mig. I morgon kommer min NIKON D60 vara i händerna!! IIH, fyfan vad jag har längtat. Har bestämt att det ska vara en han haha om det nu finns kön på kameror, men i min värld finns det det på alla saker .. haha. I helgen ska jag umgås med bästisen Sophia, huhu :) nu har hon fått sin PGO-moppe, så vi ska brumma i helgen. Antagligen kommer väl hennes gå snabbre än min skrutt, men min moppe är faktiskt gammal och har snart kört 200 000 KM. Min är en blå SYM, men fan vad jag hatar färgen ska nog lacka den svart sen men vill också ha klistermärken på den, vill ju att själva märket Sym ska synas :/
Men i allafall denna helgen kommer bli fetma nice, fint uttryck haha! får nog ta ledigt från skolan har ju annat och göra än läxor i morgon.. haha, nä.. jag kommer få en massa med tid till kameran :-)
Måste nanna nu.
GODNATT OCH SOV GOTT ♥♥

My lovely dog and i ♥
Me and my lovely dog ♥
Min fina katt ♥
Nu ska jag gå och lägga mig hos den här fina älsklingen ♥
Rulesbyjosse.blogg.se ♥
Och till sist en halv Josefin, haha.. en outfit den dagen det var varmt (:


Snabbinlägg ..

hinner inte mer nu.. hahaa men jag köpte en svart paljettbikini från H&M, blev den istället för den blommiga.

Ska brumma till Sophia nu .. ciao!

kisses ♥♥