31/NYÅRSAFTON.

Så, nu är jag redo för att åka till Filip och börja med maten! Gott nytt år och allt sånt där! hoppas ni får en fantastisk start på det nya året! so... 2012 gtfo.

HAPPY NEW YEAR!

Hejsan! får ursäkta min extremt dåliga uppdatering, men ibland tappar jag bloggandet lite och vissa dagar bloggar jag jättemycket. Hm... borde i alla fall kunna blogga åtminstone en gång om dagen. Jaja, hoppas ni har fina planer inför kvällen! jag ska själv på en rätt så stor fest... så kan ju hoppas att det inte blir kaos! innan det ska vi äta hemma hos Filip, med tre av hans kompisar. Blir nog trevligt! så jag ska dit senare och hjälpa honom med maten. Nu ska jag in i duschen, kanske slänger in något inlägg senare. Puss!

GLASÖGONORM.

Hej, god jul i efterskott och allt sånt där. Hoppas ni har haft en fin jul, på julafton var jag här hemma hos pappa och på juldagen var jag hos mamma, Filip var även med då och Jenny och hennes pöjk. Sen drog vi ut till Halmstad senare på kvällen. Var först på förfest i Halmstad, och sen satt vi på Asian ett tag. Sen tänkte vi dra vidare till B&B, stod i kön ett tag men sen orka vi inte längre då det var sjukt dryg och kön stod stilla så det var helt enkelt inte värt det. Fick bli Corner, men det stället suger ju så där stanna vi inte så länge! helt enkelt inte så lyckad utgång. Hela gänget splittrades och alla drog hem tidigt, haha! men men, bättre lycka nästa gång. Vi har ju nyår att se fram emot nu! ;) Filip drog hem för ett tag sen, så jag ska hem till mamma lite senare och sova där inatt. Vi ska till Gekås imorgon nämligen! har nog lite bilder från julafton som jag visa någon dag. Får väl hoppas att det blir innan nyår i alla fall. Sämst uppdatering hehe... vi hörs!

CARING NEVER FELT SO LAME INSIDE.

God kväll! idag har jag varit på Väla (IGEN!) fast denna gången med mamma. Haha, hon frågade mig och jag ville följa med igår så hellre det än att bara gå hemma hela dagen. För. Det. Suger. Ikväll gör jag ingenting, det är jag, musiken och fjunen, fast dom säger inte så mycket, dom sover mest. Ska väl klä granen sen också! pappa satte in den innan dag. Så stod den där fint när jag kom hem! får se om jag gör det lite senare eller imorgon. Vi hörs!

18/OUTFIT.

Outfit från i tisdags.

DREAMCATCHER GIRL/TWO.

Fina de där drömfångarna minsann! hade gärna velat ha en drömfångare eller en fjäder som tatuering, så jävla fint. Idag har jag varit och storhandlat med pappa, julmat och lite sånt you know. Sen gjorde jag korv stroganoff, enkelt och gott - det gillar vi! nu gör jag inte allt för mycket. Fredag imorgon och ännu en dag närmre julafton! och in your faces ni som tror att jorden går under imorgon. Alla kommer skratta åt er. Mwahaha.

DREAMCATCHER GIRL.

Photography: me by me.

SEQUIN SKIRT.

Ännu mer paljetter heh, men jag gillar det! så kan man köra på något enkelt upptill också sköter kjolen resten! haha. Det där lät grymt töntigt men väldigt sant! köpte i alla fall denna i fredags, och hade den på julbordet. Får se om jag ska ha denna på julafton också... antingen den här kjolen eller mitt nya paljettlinne I think.

CHRISTMAS/DETAILS.

Goddagens! just nu sitter jag och äter godis som heter "Raffaello". Ni borde smaka, dör så jävla gott det är! men jag köpte dom faktiskt igår när jag och Filip var på Maxi så jag åt inte upp allt på en gång. För goda för att slösa bort på det sättet! har inte så mycket att bjuda på i textform idag känner jag, så vi hörs!

19/OUTFIT.

SWEET DREAMS.

Känns som att det börjar bli lite väl mycket shoppinginlägg i rad nu, haha. Ska nog ta och bädda ner mig i sängen istället, så visar jag resten en annan dag! godnatt.

LONDON SHOPPING/VICTORIA'S SECRET.

Denna är helt fantastisk, man luktar ju så jävla gott!
Om man handlade över 60£ fick man även den här bagen med det här innehållet i:

LONDON SHOPPING/VICTORIA'S SECRET.

Det tog tid för oss att hitta den här butiken i London, men jag gav mig inte! sen när hade vi gått på Oxford Street antal gånger så tittade jag ner på en lite mindre gata där jag såg flera personer gå med Victoria's secret-påsar. Vi gick in på den gatan, och det var då jag kände att det var nära. Sen när jag fick syn på butiken släpptes en stor tyngd från mina axlar. Haha, så dramatiskt... nä men det var verkligen värt det kan jag ju säga. Synd att den inte finns i Sverige bara! eller vad jag vet så gör den inte det.

LONDON SHOPPING/PART ONE.

Tänkte jag kunde visa det jag köpte i London, bättre sent än aldrig som man brukar säga, hehe.
 
Jag köpte en vinterjacka som faktiskt är i en annan färg än svart, haha! (på bilden ser den dock lite plastig ut, men blixt och mög you know, hah! inte riktigt rätt ljus helt enkelt.)

NEW YEAR/SEQUINS.

Fick hemma dessa två glittriga plaggen idag, klänningen ska jag förhoppningsvis ha på nyår med ett par röda läppar och lockigt hår kanske? kalasfint ju! :D

GULDLOCK.

Godkväll! eller kanske borde säga god natt istället! så här såg jag ut i fredags innan vi kilade iväg till Väla och Ikea. Lockade håret redan då eftersom att jag visste det skulle bli stressigt när jag kom hem. Var ju på julbord med Filips jobb i fredags kväll också. Det var mycket trevligt faktiskt! ser dock mer fram emot mina egengjorda köttbullar, haha. Sen har jag inte gjort något annat speciellt i helgen, varit med Filip och i söndags köpte jag och pappa gran. En jävla fin gran är det också! men vi har inte tagit in den än, tycker det är lite tidigt men snart så ska vi in med skiten hehe. Jag ska fira jul hemma i år med pappa, Jenny och Ken, blir nog säkert myzigt som bara den! sen blir det förhoppningsvis att dra till Annabelle lite senare mot kvällen. Är nog färdig med alla julklappar också, köpte den sista till Filip ikväll! nu är det bara att hämta ut allt man köpt från internet på Maxi... så jävla drygt att det ska skickas dit när alla paket ändå får plats i brevlådan. Liksom så får man ett paket ena dagen också åker man och hämtar det, sen får man ett annat dagen efter. I-landsproblem. Jaja, sen när man har allt hemma så är det skönt! nu ska jag lägga mig i sängen hos Pysen, vi hörs!

NAKED EYES.

Halli hallå! Fru nakenögon idag jajamen! idag har jag inte gjort mycket vettigt... hehe, eller jag beställde faktiskt en klänning och ett linne innan. Kanske inte så vettigt men kul åtminstone. Får se om det sitter bra sen dårå, så kanske man kan ha klänningen till nyår. Ville egentligen ha en annan men så var den slut i storleken idag när jag hade tänkt köpa den, typiskt... men vill inte vänta för länge heller så beställde hem denna nu. Kanske inte ens sitter bra eller är snygg irl så då blir det bara att leta vidare! Nu ska jag nog nalla ner mig i sängen, mitt fjun kom ju in nyss och la sig i sängen så det blir nog att lägga sig hos honom nu och titta på Musikhjälpen. Tur jag har Pysen när Filip inte är här, hihi ♥ godnatt!

ME AND MY CAT.

♥ ♥ ♥

OUTFIT/1978.

Så här har jag sett ut idag, och dessa bilderna publicerades 12/12/12. Episkt det vill säga, missa inte klockan 12:12 imorgon! ;)

LONDON AT NIGHT/PART TWO.

Här kommer resten av London-bilderna, haha lite sent bara men bättre det än aldrig! Har fler men vet inte om jag lägger upp alla här, har en hel del på Facebook såatteh... nu vet ni det.

WILDCATS/RED LIPS.

Godkväll! idag har jag bakat lussekatter och pepparkakor (rasistiskt jag vet) med mamma och Carin. Trevligt var det, sen färgade mamma min utväxt också... hatar den! varför måste jag ha råttfärgat mörkblont hår, liksom hellre att man antingen är brunett eller blondin inte där emellan. Föddes ju som en liten blondie men sen förändrades min hårfärg till något annat där emellan som jag inte tycker om alls. Håret var ju i mycket bättre kvalitet innan jag började färga det liksom men men... vill man inte vara råttfärgad så får det vara så. Färgar ju dock inte hela håret, tar mest där uppe eftersom att det sliter för mycket i topparna annars, plus att det är ljusare där också.

Aja, nog om hårfärgsnack nu! har haft en liten "fotosession" med Pysen idag bland annat. Haha! tvingade helt enkelt honom att vara med på några bilder med mig. Älskar ju min fjunboll så mycket, plus att han blir så fager på bilder också. Kattögon you know. ♥ För övrigt är jag täppt och min näsa är jobbig mot mig, hoppas bara inte att min smak försvinner tills på fredag eftersom att jag ska med Filips jobb på julbord då. Väldigt okul att äta utan att känna smak, haha. Det som är typ hela nöjet med mat ju! annars hade jag inte ätit så mycket cheps som jag gör. Heh he eh... nä, nu känner jag att det börjar bli ganska mycket text här om ingenting men ni som tar er tid att läsa min blogg är ju fina. Puss!

SNOW.

Hej. Idag vaknade jag upp förkyld... kände att det var på väg i helgen men nu är den här... tyvärr. I alla fall, mer än att bara snyta mig idag så har jag dammsugit och torkat mitt golv plus bytat påslakan - städat helt enkelt! skönt när det är klart! i helgen har jag varit med Filip på Väla, köpte lite julklappar. Har några kvar men det fixar jag på fredag. Haha, jag och pappa ska nämligen dit då men vi ska in på Ikea mest men när jag ändå är där så måste jag springa in på Väla också. Senare på kvällen i lördags drog vi några stycken ut, var inte ens planerat det bara blev så. Rätt så trevligt, lite kallt ute bara... my gad. Det var nog allt jag hade på hjärtat just nu, hähä. Vi hörs!

FRIDAY/SEVEN.

Godkväll! heh, sorry cambild once again... men så här ser jag ut just nu om ni ville veta. Har ju dock inte sådär blåa ögon.. sämre kameror har nog en tendens att göra så att det ser ut så. Mina är ju mer gröna, haha.  Hade en bra jävla huvudvärk innan så somnade till ett tag eller jag tror jag sov, haha... men nu känns det lite bättre. Känner mig lite tung i ögonen bara. Konstigt för jag hade det igår också... och huvudvärk två dagar i rad är inte standard för mig. Jaja, hoppas det går över snart! nu ska jag äta sen ska jag till min Filip. Hoppas ni har en fin helg! ♥

SNOWDOG.

x FOUR.

Egotjejen och posarN 2k från i fredags innan förfezt och Madison's.

Godkvällas! känner inte så mycket för att skriva just nu, men publicera enbart bilder kan jag dock göra. Du vet, en bild säger ju mer än tusen ord. ;) har nyss ätit lite kvällsmat... bestod av två mackor, alltså samma som imorse och igårkväll. Det har blivit lite mycket smörgåsmiddagar nu tycker jag... har dock ätit goda luncher med mamma denna veckan, so nice. Idag har jag inte gjort sådär jättemycket, har varit på banken och lyssnat på en föreläsare. Sen åt jag med mamma och efter det åkte hem till hunden och gick ut med henne. Lyckades ta några bra bilder i alla fall, men den där hunden ska ju alltid vända bort ansiket så fort jag tar fram kameran men jag har ju mina små knep som sagt hiho. Jaha, nä nu ska jag försöka hitta något bra att se på. Fyran kan man ju glömma... handbolls-EM skjut dig, ja det kan du göra. Hatar när sport ska ta över tvn hela kvällen... vafan tryck ihop all bajssport i en kanal istället.

Vi hörs!

DOG IN SNOW/BLACK AND WHITE.

Den sjätte december 2012.

FAGER.

Har varit ute och fotograferat i veckan och idag, blev faktiskt mest bilder på this dawg. ♥ Tycker det är jävligt roligt att fotografera djur så det blir mycket så. Skulle ju dock vara intressant att utforska det där lite och inte bara fota mina egna fjun. Mina djur alltså, inte mina fjun som jag har på armarna heh)

FJUN EVERYWHERE.

Finner inga ord.

HESTANSIKTE?

Haha, asså den där kameran... hmm... blir väldigt avlång i huvudet. Syftar mest på de två första bilderna men men så kan det bli när man inte tar den andra 100 gånger bättre kameran istället! Så här ser jag i alla fall ut ikväll, inget speciellt bara jeans och skjorta, fräz! men nu ska jag kila, ska äta hos mamma innan också. Ha de gött haaaj!

SUN+

Bjuder på lite sådär random höstiga bilder nu, lär väl bli mer vinterbilder sen så jag får passa på nu! ;) Ikväll ska vi till Madison's, kan nog bli kul! längesen man var där sist. Kanske återkommer senare! har inget mer just nu, så vi hörs, puss!