STHLM.

Idag sov jag länge som en riktig bebiz. Så jävla skönt, och Pysen var där när jag vaknade. Fjunigt värre! håller på att packa lite, behöver ju inte ha med så mycket. Kommer hem på torsdag kväll igen, och så mycket kläder behöver man ju inte packa med ska ju ändå shoppa nytt där, åhå. ♥_♥ ska fortsätta med det jag höll på med nu, ha det fint hej!
 

VERONA.

/Outfit från i lördags (fick dock dra på en stickad tröja under då det började ösregna senare... Sverige you know.)

Vi var ute och åt i Halmstad på Verona i lördags, Filips morbror bjöd på maten. Väldigt snällt och goda pizzor var där också. Senare när vi var hemma hos honom kom där in en fladdermus i huset, haha! det var lite random... men vi fick ut den ganska snabbt som tur var. Idag har jag, mamma och Jenny varit hos morfar och hälsat på och fikat. Sen åkte jag hem till Filip och var med honom lite ikväll, eftersom att jag ska till Stockholm imorgon, så vi ses inte förrän på fredag. Imorgon kväll kl. 19:15 går flyget till Stockholm, ska bli fräz då jag faktiskt aldrig flugit flygplan förut så det ska bli spännande! mhhhmmmm.

♥/WEEKEND.

1. Finaste killen / 2. blommor och vin som jag fick av Filip.

Tog inte så många bilder i torsdags.. glömde fota maten helt. Jobbigt att inte kunna skryta med hur fin mat jag lagade, haha! till förrätt gjorde jag: toast med advokado- och räkröra, huvudrätt: kycklingfilé med klyft(ny)potatis, gorgonzolasås och sallad. Efterrätt blev bara lite glass eftersom att vi var så mätta redan. Hade annars tänkt göra kladdkaka men det blev fint som tusan ändå. Kände oss lagom vuxna när vi satt där med rött vin till maten, haha! handlat och lagat mat helt själv och druckit rött vin till maten. Här har man samlat vuxenpoäng minsann! Har haft den bästa helgen på länge med min fina Filip. ♥ 

SATURDAY.

Hejsan! har inte riktigt orkat sitta vid datorn och blogga, därför har uppdateringen varit lite kass. Sen kom ju Filip hem i torsdags, och då hade jag fullt upp med att laga mat osv. Imorse fick han tyvärr lämna mig tidigt... och nu vet jag inte vad jag ska göra. Vädret är ju lite knepigt, låg ute en liten stund innan och solade men jag gav upp när solen bara går i moln hela tiden. Dessutom blev min kropp fylld av massa björkfrön, så jävla jobbiga. Ska gå och se om det finns något nice att käka nu då min frukost inte var sådär jättebra (godis haha). Puzz!

25/ONSDAG.

Hejsan. Sitter hemma hos Jenny nu så jag bloggar från iPhonen. Har varit på stranden typ hela dagen med Sophia. Var där igår också, riktigt nice! Får passa på att njuta av sommarvädret när det är här. Badade för första gången i år igår. Jävligt kallt i vattnet men när det är så här varmt så måste jag typ bada. Ikväll blir det ut i Halmstad igen, ska nog sitta på någon uteservering och sen vidare mot Moon kanske, var riktigt kul där förra gången. Dock kan vi ju skippa brandlarmet denna gången, haha. Godkväll!

SELMA B/W.

Haha, Selma har inga huggtänder upptill så därför ser hon lite knepig ut ibland som på andra bilden.

NEED NO COMMENTS.

/Urban Dictionary

+/

Outfit från i lördags. Idag har jag bara hunnit med att duscha... haha. Sov rätt så länge så atteh.. men det får man göra när man somnar vid 3.30. Får se vad den här dagen har att erbjuda, fint väder men det hade ju varit en aning bättre om det inte blåste så jävla mycket. Vi hörs!

23 JULI. ♥

Åtta månader med Filip idag. Saknar dig, men snart är du hemma. Räknar dagarna...

LAVENDEL.

YUM.

Fin mat från veckan, hemma hos mamma. Skinkinnanlår i sås (soja, créme fraiche och grädde, dock godast med fläskfilé), nypotatis, sallad.

LE OUTFIT.

Här är min nya tröja btw, älskar den!!

NALLAR.

Hahaha, vi är golliga. Tycker att Filip kan komma hem nu. ♥ Har nyss tittat färdigt på en film, Hans och hennes som gick på tvn.. helt okej film. Sen gjorde jag kladdkaka men jag är ju inte direkt kungen i köket så det blev mer en muffinskaka. Haha... nästa gång ska jag ta ut den tidigare, tur att den ändå gick att äta. 

I fredags kom Sara hit och nannade över. Vi gick med Nasse till stranden så hon fick bada, sen träffa hon en hundkompiz där. När vi kom hem fick hon leka med vattenslangen, bra dag för hund. Igår träffade jag lite homies i Skummeslöv och var nere och tittade på tivolit, haha. Wtf, måste vara det största som hänt här. Lul. Dock inget bra tivoli, bara massa bebisar och tråkiga bebiskaruseller. D': 

Sen var jag på Karsefors... inte varit där sen i nian typ, tycker inte om stället så där jättemycket precis. Dålig musik och efterblivna bönder, hmm... haha. Pappa och vänner till familjen skulle dit så då hängde jag på så deras dotter inte behövde hänga med the oldiez, hah. Hade det trevligt ändå, träffade ju två kändisar... Morgan och han som hade de här Nore Norold-filmerna, även varit med i Filip och Fredriks program. Där han skämde ut hela Laholm så att säga. Pratade med båda, haha! frågade var Morgan hade Ola-Conny, där satt folk hos Morgan hela kvällen. Inte lätt att vara kändis.. och Lars ville gärna vara med på bilder, haha.

Som sagt, man träffar rätt så speciellt folk på Karsefors.. tror nog jag föredrar Halmstad faktiskt. Godkväll(natt?)

FRIDAY.

Mitt nystädade rum / fetmamat-.- / Nasse i mitt knä. ♥ Lite kassa iPhonebilder från ikväll, nu är det dock lördag och jag borde sova. Snart blir det godnatt! Så godnatt.

THAT DAWG.

Jaffa you got the killer look. Or not.

Har spenderat den här fredagen med att sova, sova och sova. Nä, men jag sov rätt så länge... har nyss städat mitt rum. Det behövdes och nu är här fint som fan. Älskar när allt ser helt perfekt ut i rummet, haha. Har möblerat om lite bland prylarna också. Brukar göra det lite då och då, eftersom att jag tröttnar så lätt. Nu måste jag in i duschen! är smutsig och äcklig haha. D':

FUCK SWEDEN.


Tjaa. Sämsta uppdateringen IGEN, händer lite väl allt för ofta nu. Sist jag skrev var förra fredagen när jag skulle till Madison's med Louise. Kan ju bara säga en sak, jäklar va dom leker i Båstad under tennisveckan. Inträde kosta mig 300 jävla spänn och en drink, en fyra kostade 164kr, och de kan ens inte se till så att toaletterna går att låsa och spola med. Jävla sopor, hade dock ganska så trevligt, lite för mycket folk bara. Maskinen spelade ju där också, fiint! Resten av förra helgen umgicks jag med Filip, eftersom att han åkte till Turkiet natten till onsdag. Hoppas dessa dagarna går fort så jag får tillbaka honom snart igen, hihi.

I tisdags var jag lite med min kära mamma, sov där och på onsdagen åkte vi till Jenny och gick lite på stan. Köpte två saker, som jag hade tänl. Sen släppte mamma av mig hos Jenny igen, och sen drog vi ut på kvällen. Det blev först Bulls, sen James för att ta en drink (där var rätt så jävla fattigt med folk), sen drog vi vidare till Moon. Brandlarmet gick bland annat där... haha festligt. Först trodde alla att det var en låt men sen förstod vi ganska snabbt att det inte var så. Som tur var så öppnade dom sen igen. Dock sög det ju lite sen när vi skulle gå hem i regnet, men det är väl helt enkelt sånt man får ta när man bor i Sverige. Ja, nu menar jag ju inte att det inte regnar i andra länder... men den här sommaren är så jävla kass. Hoppas fan det ordnar upp sig i Augusti. 

Nu känner jag att det får räcka med text för denna gången, puss!

FILIP DEN FINA.

Två bilder på min käre pöjk från pappas 50års-fest. ♥

I'M GOING NAKED.

Godkväll! Ska börja göra mig i ordning snart sen blir det Båstad! Tennizvecka och allt, PLUS att det är fredagen den trettonde. Hoppas jag inte drabbas av någon otur i alla fall, höhö. Kanske hörs senare när jag har hittat något fagert att ha på mig. Puss!

BALLAD OF A BROKEN MAN.

Levi Benton/

Sista jobbdagen imorgon. Ska bli rätt så jävla gött med helg, vet dock inte vad jag ska göra imorgon vilket oroar mig lite... men jag får se helt enkelt. Hoppas på något roligare än att vara hemma i alla fall. Sitter just nu och chillar med lite musik i öronen, fast jag ska nog snart lägga mig i sängen, börjar ju ca 12 imorgon istället för 13.40 så det blir upp lite tidigare. Grattis till alla er svinglada som har kommit in på högskola, har ju knappast missat detta då hela startsidan var spammad. Förstår dock inte hur de som precis har tagit studenten pallar att sätta sig vid skolbänken igen. Jaja, jag är nog too cool for school helt enkelt ;) haha! eller inte. Godnatt.

LIPS.

Godkväll my friendz. Bara en hel arbetsdag till sen jobbar jag 12-18 på fredag. Softus! fast det är helt okej på jobbet, alltid roligare när man har någon att snacka med så går ju tiden lite fortare. Ska bli gött med helg, sen ska jag se till att träffa Lisa, åka till Göteborg, Stockholm och lite annat. Hade ju inte varit fel om man kunde få lite fint väder på det också! bajsSverige. Har inte badat en enda gång i år... that sucks.. saknar fina sommarkvällar nere på stranden jävligt mycket. Sen soliga dagar också såklart. Fast jag har alltid älskat att cykla ner till stranden för att äta och bada på kvällen. So nice!

Börjar få ont i rompan nu av den här stolen... den är inte direkt gjord för att sitta framför datorn i flera timmar. Helt enkelt inte gjord för mig så att säga. Ska förflytta mig till sängen nu, han bjöd in mig nyss, han kände sig lite tom, saknat mig sen jag åkte hemifrån. Haha okej... tror jag slutar skriva nu. Godkväll(natt)! 

11/JULY.

Tja. Har varit lite kass på att uppdatera här, men jag har jobbat osv så jag har inte riktigt orkat. Jobbar bara denna veckan också sen är jag arbetslös igen, haha. Jaja, bättre än inget i alla fall! lönen är ju inte direkt dålig för bara två veckors jobb så atteh.. jag klagar inte. 

I fredags hängde jag med Filip och hans kompisar till Halmstad, två av hans vänner spelade på Tillsammans. (Pale Blue Shapes heter dom) duktiga! sen drog vi vidare till Bulls där jag satt och gäspade för det mesta. Hade ju varit uppe sen klockan 5 på morgonen den fredagen så jag var lite nannig då. Sen var vi lite på James, sen hem vid 2. 

I lördags hade min pappa 50-årsfest, blev väldigt lyckad! fixade värsta ljudsystemet och allt, haha! tur det var ute på landet. Annars hade nog grannarna klagat! folk håll igång till 4 på natten (morgonen?), men vi drog hem vid 3. 

Det var min helg det, festlig må jag säga! ska snart åka och jobba, gör ju typ inget att jag jobbar eftermiddag denna veckan när vädret ändå suger. Hoppas det skärper till sig snart alltså, dumma Sverige. Det var nog allt jag hade på hjärtat just nu! haha. Puss!

YEZ.

Damn. Inspiration från den här bloggen.

HARD WORK WORK.

... och nu måste jag sova. Fick börja jobba idag kl. 13.30, sen har jag bytt skift till förmiddag imorgon. Så atteh... kom hem för typ 50 minuter sen. Vill liksom kunna åka med pappa till jobbet så därför byta jag skift. (Jobbar liksom på pappas jobb, men dock inte samma avdelning) Börjar kl. 5.54. Yes... dock slutar jag ju 13.30 imorgon så det är ju fint. Är trött i kroppen nu efter allt jobb, har ju chillat på ett rätt så bra tag men nu är det andra bullar i två veckor. Längtar tills helgen, då får jag äntligen träffa min paog! ♥♥ träffades bara en liten stund på hans lunch i onsdags. Eftersom att jag blev sjuk så kunde vi inte ses i helgen. Nä, nu måste jag gå och borsta tänderna! Godnatt.

ZUMMER/COLLAGE.


Fixade ihop ett litet kollage med somriga och färgglada bilder tagna med systemkameran. Faast.. nu har jag suttit här ett bra tag, tror det är dags för sängen. Kanske blir jobb i veckan så det är nog bäst att nannish. Godnatt.

1/JULI.

Lite bilder från mitt rum (mest min nybäddade säng) haha! helt nytagna dessutom. FIck öppna fönstret eftersom att det blir så jäkla varmt i mitt rum. Är nästan helt frisk nu! kan i alla fall äta och dricka nu utan smärta. Ska dock ta penicillinet i sju dagar till. Har faktiskt haft världens tråkigaste dag idag... eftersom att jag har varit sjuk i nästan en hel vecka så har jag ju bara legat hemma. Man blir ju sjukt rastlös efter ett tag, kan typ alla reklamer utantill, så mycket som jag har tittat på tv, haha. Skönt att vara frisk i alla fall! som tur är var inte denna halsflussen alls lika hemsk som de andra två jag hade. Nu ska jag fortsätta titta på film, godkvälloz!