Tired

Sur på folk! Asså bara för att man har uggs ett jävla par sköna stövlar är man inte fjortis. Varför har allt blivit "fjortis" att ha på sig? kan ju fan knappt inte ha på sig något utan att det är fjortis. Till och med bandtröjor är ju snart fjortis, jag bär iallafall mina tröjor för att jag lyssnar och tycker om bandet inte för att tröjan är snygg! detta var en dålig dag. Hejdå.


tack för att ni har gjort allt till "fjortis" så att man inte kan ha på sig något utan att bli förknippad men en fjortis! det fingret får ni av mig idiots! :-)

förlåt för mitt arga inlägg men jag är så jävla trött på sånt nu.. :<

PUSS & KRAM.

Kryssning 09

Nu lägger jag ut några bilder från kryssningen. 
ENJOY!


En otrevlig dam i bilen.

Jag ville inte heller vara med, men jag visa iallafall inte det fula fingret :-) haha!

Fick en bild iallafall! x)

Haha, blev en bild på mig också.

(Väntar på att få gå på båten) En glad pappa med en lyckad bilkörning i Stockholm.

Och här har vi den feta båten SILJA LINE.

Köpte lite gottis på båten, det hör ju till! ;-)

Sen var kvällen kommen, var uppe lite på däcket där det blåste som fan. Haha, ser lite halvt trött ut men det var mörkt och med den blixten i ögonen så... xD

Sött litet léende.

Snygg pose där ja! (eller inte) var sånt jäkla drag när man skulle öppna dörren haha!

blev massor med töntiga bilder i hytten... hah :]

Nu var jag dum och peka finger, haha. Skadad bild! xD

Jag är såå snygg på den bilden :)

På lördagen blev det en liten runda i Helsinki.

Sophia gör reklam för H&M ;-)

Ett fint "hus". :-)

Sen var vi tillbaka på båten igen efter en kort runda i stan eftersom vi råkade sova lite för länge, vet inte varför vi var så trötta. Hade liksom lagt oss ganska tidigt ändå.. :S haha.

Lekte vidare med kameran sen, haha fanns inte så mycket att göra på båten faktiskt. Fota är alltid kul! :D

"I´m the king of the boat!" (tror hon...) hah.. :p




Det var några bilder (tog rätt mycket haha) men jag lägger ut lite fler senare för de som vill titta :o)
(antingen imorgon eller någon dag när jag har tid, kanske till och med senare ikväll fast det tvekar jag svagt på..)

Måste liksom göra en läxa nu.. :'< sen vill jag hinna se ett tv-program också. 

PUSS & KRAM.

Bueno noche!

Jao nu måste jag gå härifrån för vi har ett test på engelska/amerikanska ord imorgon. Tråkigt men men ska plugga lite i sängen sen nanna. Ska lägga upp mer bilder från kryssningen någon dag när jag har tid ( tack lärare >:[ )

GÓ NATT.


Haha! en bild Sophia tog på båten! xD

Halla!

Halla! kom nyss hem från skolan och nu kommer snart mamma och hämtar mig men jag kommer hem sen ikväll med Jaffa. :-) ska fixa lite tråkiga läxor hemma hos mamma, äta och umgås, sånt jag brukar göra där. (kanske inte läxorna då)

Nu kom hon, hajda!! ♥


Tillägnat till en vän.

Jag känner mig så jävla hemsk. Förlåt!


Weekend = end

Jaha, då var helgen slut och skola imorgon igen.. :< ser verkligen inte fram emot denna veckan som är fylld med jobbiga läxor som man typ inte lär sig något på.. kunde väl för fan räckt med att ha lite prov då och då. Kanske hinner lägga in massor med bilder från kryssningen imorgon om jag hinner för jag har 3 läxor/prov tills på tisdag. Dumma lärare! >:[

snart måste jag sova, men jag lägger ut lite bilder först.. 


det blåste som fan uppe på däcket, haha.

gick väl sådär när jag försökte få en bild på mig utan att håret flög upp i facet.......


sen klättrade vi rundor i ett fönster, haha.


Nähä.. nu måste jag gå till sängen och nanna. 

PUSS & KRAM ♥

Sthlm - Suomi

Japp! i morgon tar vi pappas lilla töntiga Golf till Stokholm. Just nu sitter Sophia och lirar GH ;-) och jag sitter här nyduschad men en finfin turban på huvudet. Ska tänka på dig när jag sitter i bilen Issa (Säl) haha! :-) så jag kommer inte vara tillbaka förrens på söndag, skulle egentligen tagit med mammas bärbara men den hade gått i sönder! :< typiskt. Nu ska jag fortsätta packa lite och spela GH, ska fan få köpt GH 5 tills nästa helg! (y) börjar tröttna lite på de låtarna nu men jag gillar dem fortfarande men vill ha nya också. ;-D


fuck you.










HALLA!


haha jag är lite skadad...

PUSS & KRAM

Thursday

Torsdag och snart helg igen, men för min del är detta min sista dag för jag ska på kryssning i helgen! :-D skulle egentligen tagit med Lisa men det blev ändrade planer (beklagar sorgen och förlåt) :'< men som tur var kunde Sophia följa med så vi behöver bara ändra namn. I morgon åker vi till Stockholm, båten går därifrån 17.00. Det ska bli treevligt! nu måste jag gå så jag inte missar bussen eftersom den alltid kör för tidigt! :S det är cp tycker jag.



PUSS & KRAM ♥

Skadat!

"Asså ååååh cp-högtalare!" dem typ håller på och ändra volym av sig själva >:[ det är inte normalt. Idol ikväll, det gillas.. fast ao nu är där ju inga dåliga kvar typ. Men egentligen tycker jag det räcker med Idol nu för har vi inte tillräckligt med "pop"-artister eller? rätt trist.

Jag har faktikst kommit fram till en sak och det stämmer tycker jag, folk som kan sjunga till rocklåtar sjunger bäst för hur lätt är det att få det att låta bra? :-)
nu får ni en bild :)



Nu ska jag spela lite GH. Just det!! ska köpa ett nytt GH-spel för er som ville veta. Guitar Hero 5 med 85 låtar av 83 artister, that´s nice! :-D


Kram
till alla förutom de som inte vill krama mig då, haha x)

Skuuula.

Jao, nu sitter jag i datorsalen i skolan men vi slutar snart så ska gå nu, så det blev inget långt inlägg och inget roligt för den delen heller. Förlåt för att jag inte skrev mer igår eller la ut någon bild men som sagt hann jag inte, kanske hinner mer idag.. får se. har i allafall en bild på Bullet for my valentine här!
♥ :-)



PUSS & KRAM.

090922

Halla!
förlåt att jag inte bloggade igår men jag hade fan ingen tid. :< pågrund av dumma läxor och jag ville gärna slappa lite framför teven också, kan inte lova att jag skriver mer idag för jag måste göra klart novellen till svenskan och lite sånt tråk. Nu ska jag ha datorkunskap sen engelska (N)(N)(N) :<<<

men glöm inte, jag kaaanske skriver sen ändå och slänger ut några bilder :-)

PUSS & KRAM. ♥

Söndag igen...

Jaha, då var det söndag igen och helgen är slut. Är så sorgligt att skriva det men det är så sant som det kan bli, haha. Min helg har iallafall varit skitnice! på fredagen kom Sophia och sov här sen på lördag åkte jag hem till mamma och sov där med Fanny plus Jaffa eftersom mamma inte var hemma så vi var ensamma där. Idag när vi vakna käka vi baugetter till frukost och sen hade vi tänkt ta bussen till Halmstad men det blev ändringar på det så vi körde till Maxi i stället och köpte munkar och tog en milkshake med pommes på Mcdonald´s.

Köpte även en liten mascara (typ prov) för 49 kronor, Fanny sa att den var jättebra så jag ville testa den. Efter det drog vi hem till Skummeslöv och körde sen vidare till Vallberga för att hämta Jaffa, vi ställde moppen där och sen gick vi hem med Jaffa till Skottorp/Skummeslöv. Sen sa Jaffa och jag hejdå till Fanny i Skottorp och gick vidare hemåt. När vi kom hem hade jag tänkt gå med Jaffa till stranden och ta lite foton och så men då hade jag ju glömt kameran hos mamma så jag cyklade tillbaka i "räserfart" och hämtade den. När jag var framme var moppen kvar där så tog jag den hem med packingen och det. Sen gick vi till stranden.. känner mig riktigt aktiv idag haha!

Nu lägger jag ut lite bilder,
enjoY! ;-)


LÖRDAG


vi åt tortillas, det var gött! ;-)

.. sen blev det "Fredagsmix" haha en ny påse med snacks, den hette så. Var faktiskt riktigt goda saker i den, men nu var vi lite olagliga och åt den på en Lördag. xD

Blev lite godis också. Haha okej nu får det räcka med massa bilder på mat och sånt, förlåt! lite tråkiga bilder glömde ju ta på mig och Fanny. xp


____________________________________________________________________________________________


SÖNDAG
- en dag med Jaffa på stranden ♥


och mina skor var också med.. xD



Jaffa väntar på att få springa ner till vattnet.

Jaffa ville leka med fåglarna men de var inte riktigt på samma humör. ;-D

Det blev duschen direkt när vi kom hem.

Blev lite egobilder medans Jaffa lekte rundor.

Försökte se lite hård ut på en bild, hahaha skööja! x)

Jaffa fick vara med.


Tack för en underbar helg Jaffa, Sophia och Fanny. ♥



PUSS & KRAM.

MATTE + JOSSE = OVÄNNER.

..EXTREMT mycket. Förstör helgen tack vare den, fan va mycket matte läraren gav oss... :< vill verkligen inte!! men jag ska försökta sätta mig och göra åtminstonde 15 tal. Har ungefär något på 36 tal jag ska göra.... men har måndagen på mig också så tänker fan inte göra alla tal. Ska bli trevligt i kväll i allafall mamma är inte hemma i sin lägenhet så jag och Fanny ska sova där ensamma kväll + morgon. Trevligt när jag är klar med matten kommer jag vara överlycklig! haha.




Gårdagens mysklädsel efter skolan, har en fet halsduk på mig efter jag är lite sjyyyk. Kör på det i dag igen eftersom jag bara är hemma, har lite lust att gå en runda med Jaffa till stranden sen, det ska jag nog klara av om jag har varma kläder för jag får inte bli mer sjuk!!


PUSS & KRAM.


GH-kväll.

I går var Sophia här och vi spelade GH för det mesta av tiden. Skulle egentligen kollat på en film men den funkade inte på våran dvd för att den var bränd antagligen. Vi spelade GH i stället, var skitlängesen jag spelade men det var kul. Lägger ut lite "störda" bilder som blev tagna i går!

enjoy! x)
(bilderna är tagna med Sophias kamera)


HAHA, väldigt seriös bild.. ;-)

Sophia bara: "lägg av och ta kort..." haha skadad bild.

"yeaaah!"

Jaffa var också med fast hon ville sova.
_____________________________________________________________________________________________

Lite bilder med min kamera, jag lekte rundor lite så länge Sophia spelade.. huhu! :-)



Sophia gjorde en ful frisyr haha.



Nu måste jag dra och göra matten så jag slipper den i morgon. 

PUSS & KRAM ♥



Fredagskväll

Nu är det mys i soffan och fredag. :-) Jag gillar micket! är hemma hos mamma nu men ska hem innan 22 och då kommer Sophia vi ska ta det lugnt och kolla på film och sånt mysigt eftersom jag är så jäkla förkyld. :< gick till skolan i dag ändå och det var bra annars hade jag missat att skriva jätte-mycket på medieproduktionen och det hade blivit jobbigt att skriva sen. På mediekunskapen såg vi film och hade en filmanalys till så det var också bra att jag inte missade. Lektionerna var faktiskt ganska "viktiga" annars hade jag kommit efter. Räcker med matten jag har att göra över helgen... (n) ska hinna med att ta lite "roliga" bilder i helgen som jag kan lägga ut på bloggen för det är ju inte kul att lägga upp gamla bilder ni redan har sett eller? ;-)



PUSS & KRAM KEXCHOKLAD! ;-]

Finally friday!

Sitter i skolan nu.. är egentligen sjuk men stack till skolan ändå ville inte missa för mycket eftersom jag är borta nästa fredag. Så hade det blivit två fredagar i rad, not good! men halsen gör inte alls lika ont i dag är bara väldigt förkyld och hes. Har medieproduktion nu men vi har rast så jag fick lite tid att skriva ett litet inlägg.. ;-)


Hej jag ser efterbliven ut! xD

PUSS & KRAM

Sov gott allihopa

Nu ska jag gå och nanna med Pysen... får se om jag kan gå till skolan i morgon, tror inte jag skulle må bättre i morgon direkt. :< segt, vill helst inte missa fredagen (visst det är en jättelång dag vilket suger men lektionerna är långa och då blir det mycket att ta igen) det är skönt att vara hemma i bland men kanske inte att komma efter. Jag är borta nästa fredag också och då blir det två fredagar i rad i såfall, not good!


iskallt vatten ska det vara när man har ont i halsen ;-)

nu ska jag gå och lägga mig hos den här lilla fjunsaken. ♥

PUSS & KRAM.

Sjukdom inkräktar

Ja.. kände mig väldigt konstig i halsen i går och misstänkte att jag skulle vakna upp med en arg hals (haha) och det gjorde jag... är så jävla trött och slö i kroppen jag som ville gått ut en lång runda med Jaffa i dag men jag känner mig bara sämre när jag är utomhus. Innan när jag skulle gå av bussen så körde busschaffören bara förbi fast jag hade tryckt på stop fick fan säga till honom, jag tryckte också stop på andra "stationen" men han stanna inte så jag bara:
- Hallå! kan du stanna?"
- Oj, förlåt.. kan köra tillbaka.
- Jag tryckte på stop vid orionvägen men ah...
- Är det långt att gå?
- Nä det är inte så långt..

han glömde mig haha :<
Det var ju faktiskt snällt att köra tillbaka men det var inte såå långt att gå så jag hoppa av där ändå. Kände att jag mådde sämre när jag var ute då, fick mer ont i halsen och så. :'< Tråkigt det är många i klassen som har varit sjuka (är) och nu är jag också sjuk. Hoppas jag inte är ännu sämre i morgon vill inte missa massa saker och dessutom är jag borta nästa fredag. Nä jag får väl palla mig till skolan i morgon ändå.. eller man vet ju aldrig hur man mår men det får jag se! ;-)

Och inte nog med det... matteläraren gav oss jätte-mycket matte att göra också tills på måndag, vill fan inte ha läxor över helgen!


mamma lämnade av bebisen hemma hos oss i dag! :-) ♥

Vacker hund.

Nä.. nu ska jag gå och vila lite ville egentligen gjort lite matte för om jag skulle bli sämre i helgen blir det svårt. Haha! vill ju inte göra den men hellre bli klar med den än att göra den i helgen men nu är jag alldeles för trött...

PUSS & KRAM. ♥

090917 - thursday

Torsdag i dag då bara fredagen kvar sen är det helg igen! :-D i dag är det en vecka kvar tills Lisa kommer, treevligt. Börjar inte förrens 12.10 i dag sen slutar jag vid 15.30 ungefär, finns faktiskt en buss från Skummeslöv i dag som passar ganska bra.. får vänta en liten stund i Laholm. Förra veckan upptäckte jag och Issa att det var samma buss som vi åkte till Laholm som sen gick till Halmstad men jao har för mig att man inte får sitta kvar eller något sådant. I don´t knoooow!

Första lektionen vi har i dag är engelska! :'< tråkigt, sen har vi matte men det är ändå nästan roligare för man kan sitta och prata lite på SVENSKA åtminstonde och läraren är väl lite snällare om man säger så. Ska gå och städa upp lite snabbt på rummet sen ska jag ta tandtråd, borsta tänderna och skölja flux visst är jag duktig! :-)


har sovit så gott i natt med pysen vid min sida, haha han är söt. :-) ♥


sen när fan blev det "fjortis" att fotta sina läppar?... fick höra det av några i klassen i går, det är väl så fan mycket bättre än att trycka upp pattarna och fotta rakt ner i tröjan!

PUSS & KRAM. ♥♥♥

Kom inte så långt...

Näpp, sitter fortfarande här och fjantar mig på msn med Isabelle (http://borgman.blogg.se)  i stället.. haha vi är fan inte normala! men har inte såå jättemycket matte att göra och engelskan vet jag inte hur jag ska göra med så får se hur det blir med den haha.

I hate homeworks

Jaaa! :''< särskilt nu när jag har det i mina favoritämnen engelska och matte (NOT!) haha.. det suger, engelskan är nästan värre just nu. Vi har ett skittråkigt arbete vi ska göra och lektionerna är så jävla tråkiga så jag dör bara för att läraren är såå jäävla ja... nu ska jag inte bli för aggresiv här, haha.

Jävlar vad veckan har rusat i väg förresten! redan torsdag i morgon! :-D fast det kan också vara lite dåligt eftersom jättemånga prov ligger på vecka 40 och det längtar man ju inte till direkt men nästa torsdag längtar jag jeeevligt mycket till. Lisa kommer då och på fredag åker vi bil (pappa också såklart) till Stockholm ungefär klockan 08.00 på morgonen och sen tar vi båten över till Finland. Pappa har vunnit en kryssning till Finland men det kunde man inte göra på sommarlovet (den gällde inte då) så vi fick göra det nu i stället, ska bli så jäkla kul med Lisa! :-)
nähä nu får jag fortsätta med läxorna så det blir klart för jag vill hinna kolla på Idol också.


fuck homeworks and fuck that teacher! :-) (INTE tillägnat till mina läsare) 


PUSS & KRAM
/ Josse ♥

Datorkunskap

Nu sitter jag i datorsalen och vi ska lära oss något nytt program (Calc). Nu ska jag gå haajdaa! :-)

PUSS & KRAM.

TISDAG.

Märker att jag är dålig på rubriker till mina inlägg nu för tiden. Jaja det är tisdag idag i allafall och det har väl varit en helt okej dag har haft rätt så kul ändå om man bortser från engelskan. Usch, skadad lärare med sina skadade läxor och skadade lektioner! haha jag är så snäll...
men de som inte är snälla mot mig är jag inte heller snäll mot. ;-)

Börjar tidigt i morgon men första lektionen är datorkunskap och jag trivs bland datorer, haha låter som värsta datornörden nu men läraren är schysst, sköna stolar (haha) och man kan "nöjessurfa" på lektionen bara man hänger med så.

Sitter här och lyssnar på lite olika band på http://mixpod.com i mammas säng men snart måste jag nog försöka sova. I morgon blir det pluggdag för mig, har lite saker att göra lika bra och får det gjort. Nu får jag nog avsluta här men jag tänker lyssna på lite bra musik innan jag säger godnatt.

BLOGGAR I MORGON IGEN! ska försöka uppdatera lite oftare, sorry men på helgen brukar jag ha mer lust och tid.


en gammal bild som fanns på mammas dator inne i min mapp, har typ inga nya bilder här så jao.. x)


PUSS & KRAM. GAAADNATTT :-DDD

Ny vecka

... och ny måndag. Började 08.50 i dag så tog jag bussen 07.11 från Skummeslöv sen väntade jag och Issa i Laholm på bussen ett tag. Råkade dessutom försova mig men det var inte så farligt, fick till och med lite tid över men så är det om man har lite tid på sig skyndar man sig, går man upp i tid slöar man och får ändå stressa i sista stunden. Vaknade 06.30 skulle egentligen gått upp 05.45 eller något sånt men jag råkade stänga av snoozeknappen på något sätt, haha. Det kunde gått illa om jag hade försovit mig längre men det berodde nog lite på att jag la mig lite för sent dagen innan, la mig inte förrens ungefär 23.30 och jag somnade inte direkt heller. Nu får jag springa in i duschen och sen nanna.

PUSS OCH KRAM OCH GODNATT :-)
JJ

Goodnight

Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng med min älskling Pysen. ♥




GODNATT.

Söndag...

NOOO! helgen slut IGEN... :< tråkigt... också har man prov på tisdag och matte att göra, då suger livet! varför har man läxor? jag menar räcker det inte att gå i skolan så mycket som vi redan gör? när man väl slutat så kommer man hem och då ska man fortsätta jobba? och man lär sig ju fan inget på läxor det kan man lika gärna göra i skolan. Prov är kanske man kan ha någon gång men att skolan ska ta upp hela fritiden det är hemskt tycker jag. Men men nu är det så.. ska ladda ner Open office nu och sen göra lite matte kanske fast måste ut med hundarna också och det kommer före matten, mohaha! :-)


PUSS & KRAM ♥

Jag borde ligga på "mest aktiva-listan"

Haha, måste få det sagt!! kolla alla inlägg jag gjort idag, det är väl för fan mer än Kenza och dem. Haha! xD
okej. godnatt! (detta var sista inlägget)

Godnatt

Sista inlägget för i kväll då.. tänkte hinna gå ut med hundarna snabbt också sen får jag se vad jag gör. Blir nog läsa tidning och kanske en film i bakgrunden sen sova. :-)


hahaha bilden! xD (Sophia fota)



GODNATT OCH SOV GOTT ÖNSKAR JOSSE ♥

I want your opinion!

Yes.

Vad ska jag lägga ut för slags bilder(vad ska jag skriva om) vad är roligast?

vet att jag typ har ställt en liknande fråga förut men skitsamma kommentera! :-)

♥ fler bilder på mig + outfits
♥ djur och natur
♥ övriga objekt jag fotar
♥ kläder och mode, m.m
- eget förslag




Jag tycker det är kul att veta eftersom jag vill göra min blogg roligare för de som kollar den! ;-)


PUSS & KRAM.



I ♥ djurmönstrat



Fina sjalar från H&M 79:50/st :-

Ipod touch

Ska man kanske slå till? haha, har hittat en Ipod touch (8GB) på Blocket för bara 800 Kr!! men då har jag inte mer pengar kvar sen men är väldigt sugen på en är så trött på min MP3 som typ rymmer 45 låtar HAHA. Det är inte så onödigt att köpa en eftersom jag vill kunna ha fler låtar + filmer och annat som man kan göra på den och jag köper ju nästan alltid bara kläder för mina pengar. Det bästa är också att den är väldigt billig för att vara en Ipod touch (jag vet att man inte alltid kan lite på blocket) men det var nog lite för att den har några skador på sidorna men ingenting på skärmen.

Men jag får väl se hur det blir, ska snacka med mamma lite först... haha! ;-)




PUSS & KRAM ♥

Jag välkomnar hösten!

Jag har kollat in Monkis & H&M's hemsida lite och jag hittade några fina plagg till hösten. :-)
ENJOY!


MONKI:



200 kr

Stickat 500 kr

300 kr

nähä.. det blir inte mer plagg än såhär för att BLOGG.SE ska krångla med mig! kommer typ en "errorlapp" när jag ska ladda upp bilden. Så jävla segt inte första gången heller! :<
lovar att lägga upp bilderna när det funkar igen.


/ J'J

Sábado

I dag har jag inte gjort så mycket... Sophia sov här igår men hon åkte hem ganska tidigt för hon skulle hjälpa till med något där hemma sen har jag varit ute med hundarna nyss. Båda två samtidigt faktiskt, det gick faktiskt lika bra som igår. Jag skrev "ju" att jag kanske skulle skriva ett inlägg till igår men så blev det inte, Sophia kom och jag glömde bort det.. men jag skrev faktiskt bara kanske. x) Men jag kan lägga ut lite bilder nu, det var längesen jag la ut mycket bilder som jag alltid gjorde innan, ska bli bättre på det för ni gillar väl bilder? ;-)


1.

2.
 - vad är det på bilderna? (ettan kanske inte är särskilt svår) haha! xD

skriver facit (om ni vill veta) till er som kommenterar! :-D

Skulle egentligen haft fina bilder på Jaffa också men så krånglar cpblogg.se.. :@
får se om det funkar sen, det borde det fan göra.


PUSS & KRAM.



Mrs and Mr

Haha, japp en ganska rolig Medieproduktion-lektion hade vi idag.. först skulle vi göra det där jag skrev innan, fota loggor som har seriffer och sanseriffer och det kunde man göra med med mobilen men jag hade med min kamera till skolan just idag så jag kunde fota med den i stället, det var faktiskt lite trevligare. x) sen lekte jag och Isabelle lite på Paint.. bland annat taskiga poträtt av varandra och denna fina bild som jag ändra lite, haha!


Mrs & Mr ♥


här är lilla Gizmo som vi passar i helgen :-)

.. och han älskar att ta i sönder Jaffas leksaker.

Men nu ska jag avsluta detta inlägget.. tror nog jag skriver sen igen och lägger ut någon bild eller flera.

PUSS & KRAM ♥♥♥


090911 - i skolan

Sitter i datorsalen just nu. Vi har nyss varit ute och fotat massa loggor, orkar inte förklara varför men det var en uppgift vi skulle göra.. sen har vi samhällskunskap och mediekunskap. Hoppas vi slutar lite tidigare som vi gjorde förra veckan annars slutar vi fyra idag, segt. Men nu får jag säga hejdå, skriver sen...

PUSS & KRAM ♥

090910

Nu är jag hemma från skolan, slutade 15.35 i dag sen gick jag och Issa i stan lite men det blev inget köpt. Nu har Gizmo kommit, mammas kompis hund som vi ska passa i helgen och mamma är här nu så vi ska ut och gå med hundarna nu. Han är en söt liten tjockis, kan ta lite kort på honom sen.

PUSS & KRAM ♥

Trööööött

Ja, helvete vad trött jag är eller var.. följde med Jenny till Halmstad idag för hon skulle köpa skor och jag behöver också ett par skor men hittade inga, tygskor eller något som inte är så varmt som uggs. Eftersom det börjar bli varmt igen. -_- visst jag gillar sommar och sol men nu när jag har köpt varma skor kan jag inte ha dem för att det är för varmt, men i allafall sen när jag kom hem slängde jag mig i sängen och somnade direkt.

Orkar inte skriva mer nu fick ju inte sova i morse.. usch vad hemskt det var att lämna sängen! :< så jag tänkte lämna datorn och gå över till tv:n nu.
Lovade att lägga ut en bild/bilder i går men det får bara bli en bild i dag..




PUSS & KRAM ♥

090909

Klockan var nyss 09:09 och det är ju datum 090909 idag haha. x) nu har jag datorkunskap.. råkade försova mig i morse och jag hann inte käka frukost och glömde gympakläderna igen, sist glömde jag byxor haha men har ätit frukost nu, tog med en sandwich. ;-) nu får jag avsluta här för nu ska vi göra några övningar. Skriver när jag kommer hem! 

PUSS & KRAM ♥

Framför tv:n

Sitter framför tv:n just nu på mammas laptop men Andra avenyn slutade nyss, före det var det Idol.. haha det är så kul när det kommer sådana som tror de kan sjunga och blir skitarga när de inte kommer med, haha stört. Då är det upp klockan 05.30 i morgon - jag gillar.... not! jaja går bara till 14.25 i morgon om man kan kalla det tidigt men det är det tidigaste vi slutar i veckan. Blev inte så långa inlägg i dag och heller inga bilder, är hos mamma nu så här finns inte några bra bilder (bara gamla).. :< tråkigt! men jag skriver i morgon och lägger förmodligen ut någon/några bilder på något/någon. x) för det är väl roligast med inlägg där jag har bilder? eller tycker ni det är roligare att bara läsa? jag gillar mer bilder i allafall och text till då, haha. 


PUSS & KRAM

School

Sitter i datorsalen nu och ska ha datorkunskap och vi började typ för ett tag sen så får nog avsluta nu. Sen har jag engelska.. :<
Skriver när jag kommer hem!

PUSS & KRAM

Nya jeans


Jag skrev ju att jag skulle lägga ut en bild på dem så det får jag göra, så här ser dem ut, helt vanliga svarta jeans. Haha! :-)


 

PUSS & KRAM

läxa

Sitter här och försöker hitta ett svar till frågan "Are there any special clothingtraditions in Ireland?" och jag hittar ju inget... det är engelska läxan jag skrev om innan sen har jag en fråga till fast den är mycket bättre typ hur många invånare Skottland har. Kom nyss hem eller ja "nyss o nyss" för ett tag sen, jag och Jenny (haha Jenny skulle dit så jag hängde med, var ju där igår xD) var på Väla och Ikea hon skulle handla lite saker där och sen var vi inne på Väla med och jag hittade ett par jeans! :-) fast dem är svarta, men dem jag hade innan var ju bara jeansleggings. Dessa är mycket snyggare och jävligt billiga var dem kanske inte håller så länge men man får väl se. ;-)

lägger ut nån bild sen nu måste jag göra klart den tråkläxan..

PUSS & KRAM




home

Jao, hemma från skolan nu eller jag kom inte hem nu utan 15.15 eller något.. vi skulle ju gått till fyra idag men läraren vi har i Medieproduktion kom inte och gjorde inte det förra veckan heller så vi har aldrig haft det ämnet. Man blir ju inte direkt ledsen om man slutar tidigare, det var nice! men det kunde varit engelska eller matte vi skulle ha. x) fixade mapp (i stället för pärm) till skolan idag också hann vi gå i lite affärer. Har en tråkig engelskaläxa jag ska göra tills i mon muntlig dessutom.. jag hatar som fan! haha hatar engelska, gjorde jag inte innan i mellanstadiet då var jag ändå ganska bra på engelska och nu bara suger jag på det.. (n) haha!

får bli en bild på älsklingbulle idag för att han är så underbar. ♥



PUSS & KRAM




Monday

Nu är jag i skolan.. har matte om typ 4 minuter och slutar inte förrens 16.00 :< men sista lektionen är nice (Medieproduktion) nu ska jag gå..

Puss & Kram

Nya inköp


Mina nya mysiga uggs :-)

Nya öronhängen ;-)

och min nya väska, behövde en svart ;-)

köpte en stiftpenna också för er som kanske ville veta, haha!
nä, nu måste jag gå för jag ska ju upp tidigt i mon :<


PUSS & KRAM ♥

Happy

Ja jag är faktiskt glad nu jag hittade ett par uggs med hård sula, i rätt färg och mycket bättre kvalitet än mina gamla. Dem kosta 599 kr det är inte så farligt tycker jag för dem verkar väldigt välgjorda sen kollade jag först på ett par andra men dem kostade 900 kr och såg alldeles för klumpiga & feta ut, haha men dem var också jäkligt mysiga men inte så snygga när dem var på. Dessa jag hitta nu är helt perfekta! :-D kommer bilder sen. Hittade dock inga jeans men det var mer akut med skor, så som jag frusit i mina äckliga ballerinaskor. Köpte också en liten svart väska från H&M och två öronhängen, lägger upp bilder sen när jag har kommit hem från mamma.

PUSS & KRAM Y

God morgon

Eller ja nu är ju faktiskt klockan 11 men jag tycker det känns som morgon. Väcktes av en gnällande Jaffa som behövde kissa & ville ha mat, så jag gick upp 10.13 för att vara exakt.. haha sen duscha jag och nu sitter jag här. Klockan 1 kommer mamma och vi drar nog till Väla, hade tänkt åka inom Halmstad till Monki(http://.Monkiworld.com) och testa bootsen jag skrev om i ett annat inlägg men jag får se.. dem kanske inte finns kvar!! :O men det är ju därför vi ska åka inom där, haha.

Sen vill jag gärna ha nya jeans som jag typ aldrig hittar, jag har svårt för att hitta jeans :< jag tycker dem på bilden är ganska snygga från H&M (http://hm.com) fast väldigt annorlunda men det är ju också "H&M Trend" men jag tror inte jag skulle passa i dem och dem finns inte ute i affärerna här nere man får ju fan åka till Sthlm om man vill ha dem.. alltid så jävla dåligt sortiment i dem mindre städerna. Fejkuggsen med en bra sula är nog inte så stor chans att jag hittar men jag får väl se när jag är där! ;-)


Jeans: H&M 499 kr

Boots: Monki 500 kr


PUSS & KRAM

meningslöst inlägg

Jag tror jag sitter fast vid datorn, vill inte gå!! hahaha (känner mig lite som en datornörd just nu). Okej detta får vara det absolut sista inlägget. Det är söndag nu ju, just det.. i morgon är det skola men så kan man ändå inte säga tycker jag haha jaja..

lägger jag ut en sista bild också..



GODNATT

nu ska jag nanna

Japp det ska jag för klockan är snart 01.30 och jag & mamma ska ju i väg i morgon fast det är ju inte så tidigt direkt, klockan ett. Men det är ju skola sen så jag kan ju inte vända mitt dygn nu, haha. Det har varit lite mycket jag & datorn idag känner jag så det är väl bäst att jag går nu.

PUSS, KRAM & GODNATT ♥

fixat lite med bloggen

Jao, har ändrat lite på färgerna och så, tänkte att det passar bättre med lite mörkare nu när hösten börjar falla in. Haha.. jag är så kreativ, nä men vill också ha ny header men jag kan inte allt sånt där (än) :< Photoshop är verkligen inte lätt att bara lära sig sådär, vill ju fixa den där.. för i paint får jag inte till det riktigt. Men jag ska ju gå lite kurser i Photoshop i skolan sen :-D ser jag faktiskt fram emot, vill ju kunna ha en snygg design på bloggen. Den jag har nu är ju inte såå snygg asså om man gemför med andra photoshop-proffs. En dag ska jag också bli det! haha! ;p

hade tänkt mig typ att det ska stå "Rulesbyjosse.blogg.se" med en svart snygg text och sen vill jag ha mig själv på en bild (urklippt eller vad man ska säga) ah.. lite svårt att förklara men sen när jag kanske har lärt mig får ni se, haha.. nu kom jag på att jag faktiskt har två mål i livet och kom på en till sak: ta studenten. x)

- vill lära mig photoshop och fotografera bättre!!!
- bli bättre på att fotografera
- ta studenten

lekte lite med vatten idag så här kommer lite bilder :-)







 Josefin Jacobsson

"helt vanligt vatten blev till konst" haha xD


PUSS & KRAM ♥

Fixat ipod!

Såja nu har jag fixat en ipod till min blogg. Ser ni den? haha!
ni kan fixa den till er blogg eller bara lyssna på musik här -> http://mixpod.com

I går sov Sophia här och vi lyckades somna i sofforna. Hade ju fan gått upp 05.30.. somnade förra helgen också så fort jag lägger mig ner så somnar jag. Jag som är nattmänniska men det är nog för att jag går upp så jäkla tidigt på fredagen. I morgon ska jag & mamma kanske i väg och köpa skor & jag behöver verkligen jeans med. Vill ju ha ett par (fake)uggs igen men jag vill ha med hård sula så att den inte slits upp som mina gjorde.. men det är svårt att hitta för dem gör ju bara såna jävla mjuka sulor som blir helt nerslitna. Har också funderat på ett par svarta boots med nitar från Monki, tänk så är dem slut nu... för när Monki öppnade var det måånga som köpte dem. Men jag får väl se.. har ju lite pengar att gör något kul med nu, 2100 spänn! :-D



Har inga direkt planer inför kvällen men jag ska nog: käka godis & sånt onyttigt haha x), gå ut med Jaffis, fotografera, kanske kolla på tv/film, sitta här.. sen vet jag inte mer KANSKE göra den jävla läxan vi fick så att jag slipper skiten senare men det är bara ett KANSKE. Haha ;-)

nu måste jag gå för en jobbig jävel måste ha datorn.. skulle valt John Bauer då hade jag haft en dator nu (alla får ju en dator där) buuhuu! :< haha. 

 jaja, i will be back! 8-)

PUSS & KRAM ♥



WEEKEND.

Jag är sååå lat så jag väljer att kopiera texten jag skrev på bilddagboken, haha. (men alla kollar ju inte min bdb)

skolan i dag då. fyfaan vad trött jag var i morse,
skulle upp 05.30 men det blev lite senare..
usch hatar att gå upp så tidigt när man är
skiiiittrött.
08.10 - 15.15 (slutar egentligen 16.00)
dagen bestog då av tre lektioner:


Mediekommunikation - helt okej, bästa lektionen idag i allafall:)
Samhällskunskap - tråkigt som vanligt, haha..
Mediekunskap - var väl sådär, men rätt
schysst lektion med många raster
och slutade 45 minuter tidigare. :-)

och sen kommer sophia och sover här,
long time ago nu faktiskt x)
______________________________________________________________________________________________

nu ska jag & pappa dra och handla lite, kanske något godis till ikväll :-) det är ju fredaagsmyys! haha!





Candy lips ♥

Puss & kram
Josse

godnatt!

Hinner inte skriva mycket, kom hem ganska sent.. packade (sover hos mamma i natt) sen handla vi, åt mat och jag hade läxor att göra.. men känner mig lite duktig som gjorde matten som är till måndag, haha! vill ju slippa skiten över helgen. Hade Mediekunskapläxa också, den var inte rolig men nu är den klar. Ser inte fram emot i morgon.. upp klockan 05.30 börjar 08.10 och slutar inte förrens 16.00, jävligt segt att sätta en såå lång dag sista dagen :< alla skolor borde typ sluta tidigt på fredagarna tycker jag! men nu måste jag sova.. Zzz..

Puss & Kram
Josse <3

Dagens i-landsproblem.

Dagens i-landsproblem: Pärm från skolan.

Jag är irriterad på en pärm, hahaha. Asså den är så jävla jobbig, typ inte bra till något.. vi har nämligen fått en pärm i skolan där vi ska ha alla våra papper & sånt från de olika ämnena och jag hatar pärmar. Dem är stora, klumpiga, jobbiga, tar så mycket plats och man måste göra hål i papprena. Fick liksom lite problem med den innan och jag lyckades göra så att ungefär alla papper i pärmen åkte ut.. och ni som har lyckats göra det själva vet kanske hur jobbigt det är att sätta tillbaka allt, dessutom sitter hålen i papprena helt fel. Jag tänker inte ha den!! ska köpa en egen mapp eller vad det kallas, med olika fack som är mycket bättre. Haha! Hoppas man får det för jag och pärmen går inte ihop. Jag fick typ fixa hål i papprena själv för de hade inga hål och jag var hemma hos mamma och orkade inte vänta tills jag kom hem för då kan ju papprena försvinna och sånt, så det blev lite ojämnt och så, haha.

Slipper iallafall gå upp 05.30 i morgon. Börjar inte förrens 12.10 men bussen från Skummeslöv går 10.20 sen är jag i Laholm 10.45 och tar bussen till Halmstad 11.09. Där passar ju busstiderna ganska bra, men när vi börjar 08.10 finns det ingen buss från Skummeslöv och mamma får köra.. liksom hur dyrt blir inte det på 3 år? som sagt är det lite segt med skolan och så nu för schemat är hemskt & lite problem med bussarna från Skummeslöv som jag sa.. men mest stör jag mig på att vi får gå så jävla länge i skolan fast vi inte har någon lektionsfri dag. Haha! jag är bäst på att klaga... men så är det i bland, får väl se hur det blir. Har redan fått jättemycket läxor också.. undra om alla andra MP-program har det, but i don´t think soooo.. skulle kanske tackat ja till John Bauer ändå. Jaja nu orkar jag inte tänka mer på det. Veckan har gått gaanska snabbt :-D torsdag i morgon sen freeeedaaaag! gött med helg, fast den hade gärna fått vara längre! x)



.. och jag har shorts (hotpants) under skjortan, för det finns vissa folk som blir upprörda för sånt. Visst om jag står i underkläder men nu visar jag ju ändå bara benen, haha. :-p

Puss & kram ♥
/ Josse

tisdag.

Sitter i skolan nu, börjar inte förrens om 50 minuter.. idrott :< men jag råkade glömma mina byxor så får ha gympa i jeans, haha. Slutar i allafall lite tidigare än 16, typ 14.25.. om man nu ska kalla det tidigt men det är det tidigaste vi slutar i veckan.

see U later
/ Josse ♥

TIRED.

TRÖTT är jag, fan uppe sen klockan 6 sen halv 6 i mon.... och hemma typ klockan 18. jävligt segt att sluta 16.00 som vi gör dem flesta dagarna i veckan tror jag. Är fan besviken på LBS, säger att vi ska få en ledig (lektionsfri) dag men nähä helt plötsligt ändras det och man får världens sämsta schema. :< Hoppas det blir bättre men kan aldrig släppa det med att vi bara hade gått 4 dagar i skolan, hade varit så jävla gött ju! det som jag hade sett så mycket fram emot.. jaja i dag tog vi klassfoto, hoppas nu det blir bra!! men det blir det säkert inte, blir alltid ful på såna bilder. Men nu får jag nog sluta här och gå till sängen...

inga bilder nu.. men sover hos mamma inatt, så ändå inga roliga bilder här (bara gamla).
See yaa tomorrow :-)

Puss & kram
/ Josse <3